Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1740 - Telegram Web
Telegram Web
براساس اطلاعات موجود بر روی سایت FDA در پایان سال 2024 میلادی 50 داروی جدید برای درمان انواع بیماری هایی انسانی مجوز فروش و تاییدیه کلینیکال را دریافت کرده اند. در ادامه می توانید اطلاعات کامل این داروها را مطالعه نمایید.
Resource:
1- FDA: What are "Novel" Drugs?2025
2- 2024 FDA approvals

...ادامه مطلب...
👍3👏1💅1
همه‌رو ببخش
جز کسایی که
تورو از سمت آبادت ویران کردند
👍122🔥1
معرفی پایگاه داده VPEdb
این پایگاه داده یکی از جامع ترین پایگاه های داده ویروسی است که شامل اطلاعات ساختاری طیف گسترده ای از پارتیکل های ویروسی است که ساختار کریستالوگرافی پارتیکل های آنها و همچنین آرایش زیرواحدهای پروتئینی آنها در این پایگاه در دسترس قرار گرفته است. برای استفاده از محتویات علمی این پایگاه بر روی لینک زیر کلیک کنید
@irbioinformatics
VPEdb online website
👍6🔥1👏1
معرفی پایگاه داده Virus-Host DB
پایگاه داده Virus-Host DB اطلاعات مربوط به ارتباطات بین ویروس‌ها و میزبان‌های آن‌ها را سازمان‌دهی می‌کند که به صورت جفت‌هایی از شناسه‌های طبقه‌بندی NCBI برای ویروس‌ها و میزبان‌هایشان نمایش داده می‌شوند. این پایگاه داده ویروس‌هایی را پوشش می‌دهد که ژنوم کامل آن‌ها در ۱) NCBI/RefSeq و ۲) GenBank ذخیره شده‌اند و شماره‌ دسترسی آن‌ها در EBI Genomes یا INPHARED فهرست شده‌اند. اطلاعات میزبان‌ها از RefSeq، GenBank (در قالب متن آزاد)، UniProt، ViralZone جمع‌آوری شده‌اند و به صورت دستی با اطلاعات اضافی به دست آمده از بررسی مقالات علمی، ویرایش و تکمیل شده‌اند.
@irbioinformatics
Virus-Host DB online website
👍3🔥1👏1
نمودار راماچاندران چیست؟ و چه کاربردی در پروژه های مدلسازی پروتئین و ارزیابی ساختاری پروتئین و بررسی برهمکنش های پروتئین-پروتئین دارد؟ برای پاسخ به این سوالات و کسب اطلاعت بیشتر در خصوص نمودار راماچاندران ادامه مطلب را مشاهده کنید.

.....ادامه مطلب......

تهیه و تدوین: ح.رسولی، دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس تهران
https://www.tgoop.com/IRBioinformatics/1729
👍5🔥1👏1
اولین مقاله کوتاه جهان برای اولین بار در سال 1966 منتشر شد که فقط یک رفرنس داشت و یک معادله ریاضی را توصیف می کرد. مقاله لندر و پارکین درباره یک حدس توسط اویلر (مرتبط با آخرین قضیه فرما)، احتمالاً رویای هر کسی است که تا به حال مقاله‌ای نوشته است این چنین پابلیشی است. این مقاله به یک سوال جالب و مهم پاسخ می‌دهد، بدون هیچ شک و تردیدی صحیح است، فهم آن آسان است و تنها دو جمله طول دارد. این مقاله نمونه‌ای عالی از یک کار علمی مختصر و قدرتمند است که به زیبایی اهمیت و تأثیر یک اثبات ساده و در عین حال عمیق را نشان می‌دهد. این مقاله مصداق بارز کم گوی و گزیده گوی خودمون :)

مشاهده متن مقاله
@irbioinformatics
#دانستنی‌ها
👍6😁1
آیا می‌توانید مقاله‌ای معنادار با کمتر از دو کلمه بنویسید؟ 😂احتمالاً نه. با این حال، الان می خوام به یک گزارش موردی جالب اشاره کنم که نمونه‌ای شدید از بن‌بست نویسندگی😂😂 است و سهمی مهم اما صفر کلمه‌ای به منابع علمی اضافه می‌کند. بله دوستان در سال 1974 این اتفاق افتاده و ی بزرگواری به اسم آقای دنیس اپر برداشته همچین مقاله ای با عنوان درمان ناموفق خوددرمانی یک مورد "بن‌بست نویسندگی" چاپ کرده و داوری هم شده و کامنت هم گرفته از داور مقالش.
مشاهده متن مقاله
@irbioinformatics
#دانستنی‌ها
👍7😁2
آخرین بن بست نویسندگان مقالات علمی در سال 2016 اتفاق افتاده وقتی که جناب گولدبرگ و همکاران مقاله ای با عنوان A comprehensive overview of chemical-free consumer products میفرستن ژورنال نیچر شیمی و فقط ی چیکده و دو سه تا رفرنس داشته😂😂 . اگرچه نیچر بن بست نویسنده ها رو قبول نکرده ولی در قالب یک پست روی وبلاگ نیچر ادیتورها کلی راجبش نوشتن و ظاهرا براشون جالب بوده :) جناب گولدبرگ نمونه بارز " من می توانم" هستش چرا که برداشته مقالش به المانی برگردونده و توی ی ژورنال آلمانی که زیر مجموعه انتشارات wiley هستش چاپش کرده. شاید فک کنین این مقالات برای مزاح اینطوری چاپ شدن، ولی در واقعا این سبک چاپ و ارسال مقاله به مجلات به منظور نقد یا زیر سوال بردن یک موضوع تخصصی است که در یک فیلد مشخصی از علم محققان روی آن کار می کنند...
لینک مقاله در انتشارات Wiley
لینک توضیحات ژورنال نیچر شیمی
@irbioinformatics
#دانستنی‌ها
👍5😁3
آکادمی بیوانفورماتیک محققان ایرانی
Photo
سیستم ویرایش ژنومی یوکاریوتی مبتنی بر Fanzor در مقابل CRISPR-Cas

در پست های قبلی در خصوص سیستم ویرایش ژنومی یوکاریوتی مبتنی بر Fanzor# اطلاعاتی پیرامون چگونگی عملکرد این سیستم ویرایش ژنومی و اساس کار آن در اختیار مخاطبان عزیز قرار دادیم. در ادامه چالش ها و مزیت های سیستم ویرایش ژنومی مبتنی بر آنزیم های HERMES# و FANZOR در مقایسه با سیستم CRISPR از چند مقاله علمی و پایگاه خبری بین المللی مورد تجزیه و تحلیل و ارزیابی قرار گرفته است تا مقایسات ابتدایی در این زمینه انجام شود. برای مطالعه این یاداشت بر روی لینک زیر کلیک کنید. برای مشاهده تصاویر با وضوح واقعی این پست را بر روی کامپیوتر خود باز کنید.

...ادامه مطلب...
@irbioinformatics

https://www.tgoop.com/IRBioinformatics/1735
👍52👏1😁1
اهمیت تولید ارقام فلفل بی دانه به عنوان یک سرمایه گذاری مطمن و سودآور
تهیه و تدوین: ح.رسولی، دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس تهران
تولید ارقام فلفل بی‌دانه به عنوان یک سرمایه‌گذاری مطمئن و سودآور شناخته می‌شود، زیرا این محصولات به دلیل ویژگی‌هایی مانند کیفیت بالا، طعم بهتر، ماندگاری طولانی‌تر و جذابیت بصری (رنگ‌های متنوع)، تقاضای بالایی در بازارهای داخلی و بین‌المللی دارند. با استفاده از فناوری‌های نوآورانه مانند کشت بافت، ژنومیکس و ترانسکریپتومیکس، می‌توان ارقامی مقاوم به بیماری‌ها و تنش‌های محیطی تولید کرد که هزینه‌های تولید را کاهش و سودآوری را افزایش می‌دهند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود فلفل بی‌دانه به عنوان یک محصول با ارزش افزوده بالا، گزینه‌ای ایده‌آل برای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی باشد.

...ادامه مطلب...
https://www.tgoop.com/IRBioinformatics/1738
👍5👏2🐳1
Hengame Sepidedam Khorose Sahari
MohammadReza Shajarian | موزیکدل
از آﻣﺪن و رﻓﺘﻦ ﻣﺎ ﺳﻮدی ﻛﻮ
وز ﺗﺎرِ اﻣﺪ ﻋﻤﺮِ ﻣﺎ ﭘﻮدی ﻛﻮ
چندین سر و پای نازنینان جهان
می سوزد و ﺧﺎک می شود دودی ﻛﻮ
هنگام سپیده‌دم خروس سحری
دانی که چرا همی کند نوحه‌گری؟
یعنی که نمودند در آیینهٔ صبح
کز عمر شبی گذشت و تو بی‌خبری
👍5🔥1
2025/07/12 20:27:28
Back to Top
HTML Embed Code: