Telegram Web
امام علی عليه السلام :

لا تُعادوا ما تَجهَلونَ ؛ فإنَّ أكثرَ العِلمِ فيما لا تَعْرِفونَ .

با آنچه نمى دانيد دشمنى نكنيد؛

زيرا بيشتر دانش در چيزهايى است كه شما نمى دانيد.
                تصنیف غررالحکم، ص ۴۶

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
سلام صبح شما بخیر و شادی

روز و روزگار قرین سعادت و نیک بختی
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳

کانال اسلام دین فطرت

@islamnature
Forwarded from وحید نجفیان
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
۲۴ آبان سالروز درگذشت مرحوم علامه طباطبایی (ره)

بیانات آیت الله العظمی مرعشی نجفی (ره) درباره علامه طباطبایی

به کانال تفسیر المیزان بپیوندید
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/almizan_m
💥 این قتل‌ها نشانه چیست؟

عمادالدین باقی


📜روزنامه شرق،ش ۴۹۷۵ پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ ص۱و۹

✍️صفحات حوادث بعضی از روزنامه‌ها و سایت های خبری نشان می‌دهند که هر روز و ساعت با حوادث تلخ یا خشونت باری مواجهیم که هر کدام شان سوژه یک پرونده و داستان تلخ است و این‌ها فقط گوشه بسیار بسیار کوچکی از وقایعی هستند که در رسانه‌ها منعکس می‌شوند ولی گزارش کامل و آماری آنها به صورت بولتن‌های محرمانه برای مسئولان کشور ارسال می‌شود با وجود تکان دهنده بودنش گویا برایشان عادی شده و شاهد هیچ تدبیر اساسی برای مواجهه با آن نیستیم و نشانه‌ای از راهبردهای علمی و موثر مشاهده نمی‌کنیم.

فقط در یک روز (سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳) دیدن این خبرها شوک آور است.

۱-قتل عام خانوادگی توسط وکیل دادگستری در ولنجک تهران
طی این حادثه یک وکیل دادگستری۴۲ساله به همسر ۴۰ ساله و پسر۱۲ ساله اش شلیک کرده، سپس با شلیک یک گلوله خودکشی کرده است. قتل روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه۱۴۰۳ روی داد و دختر ۱۴ ساله این خانواده که در زمان ارتکاب جنایت، موفق به فرار از منزل شده و در خانه همسایگان پناه گرفته است(ایسنا).

۲- شلیک دو گلوله به سر دختر ۱۶ ساله توسط پدرش
مردی که با شلیک دو گلوله به سر دختر ۱۶ ساله خود، او را به قتل رساند، گفت: «با بررسی پیامک‌های تلفن دخترم برایم محرز شد او با یک مرد ارتباط دارد و تصمیم به قتل گرفتم، حالا هم نه پشیمانم و نه عذاب وجدان دارم، باید او را می‌کشتم.»(ایرنا)

۳- خودکشی قهرمان پس از کلیپ نامتعارف رشت.
#سپهر_ساعتچی، ورزشکار قایقرانی که یکی از حاضران در کلیپ نامتعارف شهر رشت بود با گذاشتن وثیقه از بازداشت آزاد، سپس اقدام به خودکشی کرده است.(تابناک)

۴- قتل یک پزشک متخصص در یاسوج مقابل مطبش
#مسعود_داوودی، پزشک و متخصص قلب و عروق شامگاه روز دوشنبه پس از خروج از مطب خود در شهرستان یاسوج، از سوی برادر یک بیمار فوت شده به قتل رسیده است.

رییس کل دادگستری یاسوج اعلام کرد که قاتل این پزشک بازداشت شده است. مسعود داوودی استاد قلب دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بوده است.

۵- البته در یکی دو روز قبل از آن هم خبر  قتل منصوره قدیری‌جاوید، خبرنگار ایرنا به دست همسرش به دلیل اختلافات خانوادگی( گزارش مشروح در روزنامه سازندگی۲۲ آبان۱۴۰۳)
نه
۶- مردی که سر همسرش را با کلنگ شکافت و مدعی شد او «۱۰ روز بود با من روابط عاطفی نداشت»(عصرایران)

(تکمله: روز نگارش مقاله و روزهای پیش از آن خبر خودکشی احتمالی #امیرمهدی_چگینی دانشجوی دانشگاه خواجه نصیر و خودکشی دو دانش آموز بر اثر برخوردهای نامناسب مدیریت مدرسه شان و روز چهارشنبه۲۳ آبان نیز خبر خودکشی #کیانوش_سنجری به عنوان یک اعتراض سیاسی منتشر شد).

اگر به رشته های جرم شناسی، جامعه شناسی حقوق، جامعه شناسی جزایی و روانشناسی اهمیت داده می‌شد و متخصصان این رشته‌ها می‌توانستند در این پرونده‌ها ورود کنند و بدون سانسور و محدودیت، اطلاعات کسب کنند و زیر ذره بین قرار دهند و مطالعات آسیب شناختی انجام داده و راهکار نشان دهند، تکرار این حوادث کمتر می‌شد.

مشکل مدیریت کشور این است که به این‌ها به چشم حوادثی نگاه می‌کنند که در هر جامعه ای رخ می‌دهد و عادی است در حالی که اینها مقدمات بحران‌های عمیق است.

هر کدام از این حوادث در حکم یک نشانه بالینی هستند که در یک مدیریت و یا رویکرد غیر علمی، هیجانی، شعاری، سطحی و ایدئولوژیک دیده نمی شوند.

همه این خبرها جنبه‌های نمادین مهمی دارند اولی و دومی، نمونه‌ای از صدها حادثه دیگر که با اسلحه گرم رخ داده و نشان می‌دهد سلاح غیر مجاز به نحو گسترده‌ای در دست مردم وجود دارد و هر آن ممکن است بر اثر یک خشم فاجعه‌ای آفریده شود.

این حجم از #سلاح_گرم در صورت وقوع بحران سیاسی بسیار خطرناک است.

سومی، نمونه دیگری از انتشار صدها فیلم افشاگری از حوزه خصوصی افراد است که تاکنون در چند مورد منجر به وقایع تلخی شده است و جنبه دیگر آن هم خودکشی پس از آزادی از زندان است.

اخبار فراوان خودکشی، زنگ  خطر بزرگ اپیدمی شدن آن است و نشانه رشد استعداد و امار دیگری کشی است.

چهارمی هم نمونه‌ای از چندین قتل مشابه در سال‌های اخیر است که افراد خود را در جایگاه یک متخصص دیده و خطای پزشکی تشخیص می‌دهند و دست به تلافی می‌زنند. نکته مهم آن است که در این موارد غالباً به دستگاه قضایی مراجعه نمی‌کنند. حوادث زیادی رخ داده که ناشی از عدم مراجعه به دستگاه قضایی است.

دلیل عدم مراجعه به دستگاه قضایی هم طولانی بودن زمان دادرسی است که برای شاکیان قابل تحمل نیست و غالباً به دلیل اینکه تصور می‌کنند از طریق قضایی حقشان استیفا نمی‌شود خودشان آستین بالا می‌زنند.


( ادامه مقاله در صفحه بعد👇)

🔹کانال اسلام دین فطرت
👇👇👇
@islamnature
اسلام دین فطرت
💥 این قتل‌ها نشانه چیست؟ عمادالدین باقی 📜روزنامه شرق،ش ۴۹۷۵ پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ ص۱و۹ ✍️صفحات حوادث بعضی از روزنامه‌ها و سایت های خبری نشان می‌دهند که هر روز و ساعت با حوادث تلخ یا خشونت باری مواجهیم که هر کدام شان سوژه یک پرونده و داستان تلخ است و این‌ها…
دنباله مقاله: این قتل‌ها نشانه چیست؟👈

عنصر ناموسی و #اختلال_خانوادگی از ویژگی های بسیاری از حوادث است. تعداد سرسام آور پرونده‌های حقوقی و قضایی در این زمینه که نیازمند مطالعات دقیق کارشناسی برای گره گشایی هستند ابعاد هولناک آن را نشان می‌دهد.

با یک نگاه به دور و بر خود کمتر خانواده‌ای را می‌بینید که اسیر چنین مشکلاتی نباشد. همه اینها نشانه‌های #وضعیت_آنومیک است.

وضعیت آنومیک و بی‌هنجاری از مفاهیم کلیدی و مهم در شناخت عمیق‌تر و جامعه شناسانه این حوادث است.

مطالعه و فهم منابع درونی و بیرونی فرو ریختن و یا تغییر ارزش‌ها و هنجارها، جایگاهی در مدیریت کلان و خرد در کشور ندارد.

نه تنها آثار چنین توجهی را نمی‌بینیم بلکه برخی از تصمیمات و احکام قضایی و قانونگذاری‌ها دقیقاً در راستای تشدید وضعیت آنومیک عمل می‌کنند. قانون بودجه جرم زا، قانون عفاف حجاب، #توقیف_هر_روزه_ماشین_ها و #کلینیک_ترک_حجاب، تنها نمونه‌های اخیر آن هستند.

📡 کانال گفتارهای باقی
https://www.tgoop.com/emadbaghi
وبسایت
 www.emadbaghi.com


🔹کانال اسلام دین فطرت
👇👇👇

@islamnature
🟢🟠🟡‍ " الحُرَّه "، لقب بزرگ فاطمه(ع)
مسعود ریاعی


🌟 کمتر کسی میداند که یکی از القاب مهم و ارزشمند حضرت فاطمه(ع)، " الحُرَّه " است.
یعنی" آزاده"، یعنی یک "زن آزاد".
یک زن آزاد، زنی صاحب اختیار است، تصمیم گیرنده است و خود صاحب اذن است. کنیز و فرمانبر نیست. فرمانده است.
و شگفتا که تاریخ روی این لقب، تبلیغی در خور و شایسته نداشته است! چرا؟! از چه می ترسیده است؟!
هر چه باشد اکنون من این لقب بزرگ و نجات بخش را امروزه روز، به بانگ رسا می گویم تا تمامی زنان مسلمان عالم، به تاّسی از ایشان، شجاعانه آزادی و آزادگی شان را پاس دارند.
خدا را شکر که این نکات ظریف و هوشمندانه در لابلای کتب احادیث و سِیَر حفظ شده اند.
زن مسلمان، یک زن آزاده است. زیرا نمونه ی بزرگ و بارزی چون فاطمه(ع) الحُرَّه را پیش رو دارد.
زن آزاده، هموست که خردمند است، هموست که مدیر و مدبر است. هموست که قابل اعتماد است. چه یک زن آزاده، رها از تعلقات است، در بندِ این چیز و آن چیز نیست، جز این باشد آزاده نیست.
یک زن آزاده دارای نگاهی پر نفوذ، فهمی عمیق و وجودی قدرتمند است.
یک زن آزاده، مربی آزادگی است. نسل آزاده به بار می آورد.
نسلی که حماقت ها و جهالت ها را پشت سر گذاشته و مملو از رحمت و خدمت به تمامی مخلوقات خدا گشته است.
ای زن فرهیخته که در هر کجای جهان هستی، "الحُرَّه" را دریاب. "آزاده" را دریاب. این آن چیزی است که فطرت الهی تو را شکوفا می کند. نه تنها فاطمه(ع) که مریم(ع) نیز "آزاده" است همچنانکه قرآن می گوید "اِنّی نَذَرتُ لَکَ ما فِی بَطنِی مُحَرّرا"... و بدان که "الحُرُّ حُرُّ و اِن مَسَّهُ الضُّرّ و العَبدُ عَبدُُ و اِن اَلبَسَتهُ الدُّرّ" ( آزاده، آزاده است اگرچه در سختی باشد، و برده، برده است اگرچه لباس مروارید نشان بر تن داشته باشد!)



#شهادت_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها


❇️ اسلام دین فطرت
👇👇
https://www.tgoop.com/islamnature
࿐ྀུ༅࿇༅═‎┅
بزرگ‌داشتی برایِ

"مرحوم احمد قابل که از قبیله‌ی عاشقان بود"

«عصر گفتگوی آذرماه»

با حضور استاد، آیت‌الله دکتر سیدمحمدعلی ایازی

پنج‌شنبه یکم آذر ۱۴۰۳
ساعت ۷ شب


࿐ྀུ༅࿇༅═‎┅

📚  کتابخانه تخصصی قرآنی اشراق

👇👇👇👇

@eshraghlib
 
بمناسبت سالروز شهادت سید محمد باقر صدر

سيد محمدباقر صدر در تاریخ 25 ذوالقعده 1353 قمری (10 اسفند 1313ش) ، در شهر کاظمینِ عراق، به دنیا آمد. وی دومین فرزند خانواده بود. پدرش آیت الله العظمی سیدحيدر صدر و مادرش، دختر آيت‌الله شيخ عبدالحسين آل ياسين بود. چهار سال پس از او دختری با نام آمنه (بنت‌الهدی) به دنیا آمد که سرنوشت این برادر و خواهر از ولادت تا شهادت درهم آمیخته شد.

تحصیل علم

سید محمد باقر صدر از سن پنج سالگی به مدرسه رفت. مسئولان امور آموزشی و پرورش عراق تصمیم گرفتند او را به مدرسه تیزهوشان دولتی بگذارند و سپس به دانشگاه های اروپا اعزام کنند. اما نه تنها مادر و برادرش مخالف این امر بودند بلکه خود ایشان راضی به این کار نشد. سرانجام با مشورت و راهنمایی دو دایی ایشان، آیت الله شیخ محمد و آیت الله شیخ مرتضی آل یاسین، تصمیم گرفتند که او به تحصیل علوم حوزوی و اسلامی بپردازد و نبوغ خویش را در راه نشر معارف الهی به کار گیرد.

تحصیل علوم حوزوی

آیت الله سیدمحمد باقر صدر، در راه تحصیل علوم دینی از همان ابتدای نوجوانی تلاش کرد. بخشی از سطوح را نزد برادرش آموخت. دورۀ عالی فقه و اصول را نزد سید ابوالقاسم خویی و شیخ محمدرضا آل یاسین گذراند. فلسفه اسلامی (اسفار ملاصدرا) را از صدرا بادکوبه‌ای آموخت و در کنار آن فلسفه غرب و نظرات فلاسفه غیرمسلمان را هم فراگرفت. گفته می‌شود وی در دروس علامه جعفری در این زمینه شرکت کرده است. همچنین بسیاری از کتاب‌های درسی فقه و اصول را که طُلاب حوزه در طول چند سال نزد استادان بزرگ می خوانند، بدون استاد مطالعه کرد و بدین گونه درس‌های دورۀ سطح را در مدتی کوتاه گذراند.

شهید صدر در فلسفه، اقتصاد، منطق، اخلاق، تفسیر و تاریخ نیز مطالعه و تحقیقاتی داشت. وی را می‌توان بنیانگذار منطق استقرائی در حوزه دانست. آیت الله سیدمحمدباقر صدر در کنار تحصیل، به آموزش و تدریس علوم مختلف به خواهر کوچکش؛ آمنه بنت الهدی پرداخت.

مرجعیت

دستیابی آیت الله شهیدصدر به درجه اجتهاد و فقاهت، پیش از بلوغ شرعی در تاریخ شیعه بی‌سابقه بود. همچنین مرجعیت این فقیه جوان و تقلیدِ مردم عراق و دیگر بلاد عربی از او نیز بسیار حایز اهمیت بود. زیرا او پیش از رسیدن به چهل سالگی از مراجع بزرگ جهان اسلام محسوب می‌شد.

دستگیری آیت الله سیدمحمد باقر صدر

در سال 1392 قمری، رژیم بعث عراق، دستگیری و شکنجه مبارزان مسلمان را افزایش داد. شهید آیت الله صدر، که از رهبران مبارز مسلمان بود و به نفع اسلام و مسلمین تبلیغ می‌کرد، بر اثر بیماری در بیمارستان بستری شد. اما حکومت عراق، در بیمارستان هم ایشان را رها نکرد و بر آن شد که ایشان را دستگیر کند. ابتدا بیمارستان را محاصره کرده و سپس آیت الله صدر را با همان بیماری و ضعف، به بخش زندانیان بیمارستان کوفه برد. مدتی نگذشت که مردم مسلمان با اجتماع و اعتراض به دستگیری ایشان، سبب آزادی آیت الله صدر ایشان شدند.

شهادت

رژیم بعث عراق، در تاریخ 16 فروردین 1359، آیت الله سیدمحمدباقر صدر و خواهرش بنت الهدی را دستگیر و به بغداد برد. رئیس سازمان امنیت کشور عراق، آیت الله صدر را به مرگ تهدید کرد و از ایشان خواست که چند کلمه برضد انقلاب اسلامی ایران بنویسد تا از مرگ نجات یابد. اما آیت الله صدر مخالفت کرد و گفت: «من آماده شهادتم.» آن گاه این خواهر و برادر مجاهد و عالم را به شکنجه‌گاه بردند و به شهادت رساندند. سرانجام در تاریخ ۲۳ جمادی الاول ۱۴۰۰، در نیمه های شب جنازه آن دو شهید را به خانواده‌شان تحویل دادند.

آثار علمی شهید آیت الله صدر

اگر چه شهید آیت الله سیدمحمدباقر صدر، همواره در سنگر جهاد و مبارزه بود، با این وجود، 22 اثر از او به جای مانده که مهم‌ترین آنان عبارتند از:

1ـ فَدَکْ در تاریخ.
2ـ نهایت اندیشه در علم اصول.
3ـ فلسفه ما.
4ـ اقتصاد ما.
5ـ فتوای روشن.
6ـ بانک بدون ربا در اسلام.
7ـ امام مهدی، حماسه ای از نور.
8ـ ولایت از نظر عقل و فطرت.
9ـ نقش امامان در اسلام.
10ـ نظام عبادت از دیدگاه اسلام.

اسلام دین فطرت

👇🏻👇🏻👇🏻

@islamnature
جلسه دفاع از رساله دکتری حقوق عمومی:

نظریه زمامداری آیت الله خمینی و آیت الله منتظری در آینه فلسفه اخلاق

🔸در هوای حق و و آزادی (عدالت)

👇👇👇
https://www.tgoop.com/aliakbargorji2



📌 کانال فقیه دور اندیش
👇👇👇

http://www.tgoop.com/va3moharam

👇👇👇👇
https://chat.whatsapp.com/CdHQpq3I3BBHydFB54DgUP
انگاره‌های آخرالزمانی در جنگ جاری خاورمیانه

چکیده بحث(بخش اول):

✔️ما تعمدا عنوان جنگ های مذهبی را به کار نبردیم چون ممکن است جنگی مذهبی باشد اما ویژگی آخرالزمانی نداشته باشد. جنگ‌های مذهبی زیادی در تاریخ وجود داشته و امروز هم وجود دارد که نمی توان چون مذهبی هستند به آنها صفت آخرالزمانی داد.

✔️نکته دوم اینکه گرچه موضوع بحث ما باورهای آخرالزمانی است ولی پیش فرض من این است که برخلاف انچه مشهور شده، سرشت جنگ های منطقه ما به نظر من مذهبی نیست، سیاسی و اقتصادی است.

✔️ ازنظر باورمندان پایان دنیا، اپیدمی ها، نشانه های آخرالزمان هستند. اینکه جهان دیوانه شده ومشابه زمان قوم لوط که بشر نابود شد و دوباره زندگی را از نو شروع شد، امروزه شوهای ومدهای عجیب و غریب که اخیرا با لباس کله حیوانات هم انجام شده و یا ظهور پدیده های غیراخلاقی جدید و بهم ریختن قاعده طبیعی ازدواج نشانه تکرار همان سرنوشت است.

  باورهای آخرالزمانی در آیین زرتشتی، یهودی، مسیحی و اسلامی ‌وجود دارد. فیلم های علمی تخیلی فراوانی از جمله پایان دنیا، برف شکن، و ...فیلم ها درباره زامبی ها یا انشار ویروس هایی که دنیا را از بین می برند مانند فیلم شیوع، نشان می دهند که تفکر آخرالزمانی در رویکردهای علمی و فناورانه هم نفوذ کرده و وجود دارد.

در عقاید آخرالزمانی محور همه چیز در جهان تقابل خیر و شر است. تعبیر محور شرارت بوش هم متأثر از همین نگاه بود. او تعبیر جنگ های صلیبی را هم به کار برد. جالب اینکه در هر زمانی در گذشته که جنگ و خشونت اوج گرفته مثل جنگ های صلیبی یا حمله مغول، فکر می کردند آخرالزمان موعود فرارسیده. الان هم چنین است.

✔️عقاید مذهبی و آخرالزمانی در جنگ های جاری خاورمیانه نقش دارند تا حدی که قوم یهود چون خود را قوم برگزیده می داند و بارها در سخنان آنها و حتی در «شبه قانون اساسی» شان آمده است، معتقدند آنها هستند که در آخرالزمان وارث زمین خواهند بود. دلیل اصرار بر حفاظت از پاکی خون و اصالت نژاد در صهیونیست ها که یهودیانی خالص هستند همین است. اگر یک یهودی با غیر یهودی ازدواج کند دیگر خون او خالص نیست. قانونی هم گذراندند که غیر یهودیان را شهروند درجه دو تعریف می کند و غیر اصیل ها و غیر یهودی ها از رده ای به بالا مجاز به داشتن سمت و مقام نیستند.

انها حتی نقشه جغرافیای شان را از روی کتاب عهد تعیین می کنند به مرزهای جغرافیایی رسمیت یافته توسط سازمان ملل فعلاً به صورت تاکتیکی به حداقلی نگاه می‌کند آن را می‌پذیرند اما به عنوان کف نه به عنوان سقف.

دهها مورد شعار از نیل تا فرات و شوش و همدان را از سران و مقامات اسرائیلی دیده‌ایم در تازه‌ترین نمونه‌اش برای مثال دانیل وایس، رئیس جنبش یهودی ناچالا در مورد محدوده کشور جعلی اسرائیل از نیل تا فرات با عنوان ارض موعود می گوید: «برای ملت یهود همان سرزمین موعود در کتاب مقدس از نیل تا فرات را آرزو دارم و من یقین دارم که روزی اتفاق خواهد افتاد.

سئوال: جنوب لبنان چطور؟

اگر قسمتی از آن سرزمین موعود است آن هم باید باشد، حتی قسمت هایی از سوریه، عراق و ایران! بسیار منطقه بزرگی است».

جنگ از نظر جامعه شناسی، به منافع بالا یا نیروی ایمان نیاز دارد نه اخلاق، و نیروی اصلی که پشت جنگ اسراییل نهفته آرماگدون و افکار آخرالزمانی است. دشمن واقعی و بالفعل اسرائیل کیست؟

پاسخ ایهود اولمرت نخست وزیر سابق اسرائیل در مصاحبه با «سی ان ان» این است:

دشمن واقعی که ما داریم ایران نیست، حزب الله نیست، حماس نیست. دشمن واقعی درون اسرائیل است، گروه های آخرالزمانی موعودگرای یهودی مسیح گرای دیوانه، افراطی های اسرائیلی، دولتِ  نتانیاهو و...»

✔️این رویکردهای اخرالزمانی در ایران و لبنان هم وجود دارد اما نه به غلظت اسراییل. البته بیشتر در سالهای اخیر از ایران منتقل شده.

در لبنان بخاطر جنگ های خونین میان لبنانی ها و فلسطینی ها بعد از ۱۹۷۵ ضدیت با فلسطینی ها و خاطره‌های خیلی تلخی که به وجود آمده بود، جو عمومی حتی در میان شیعیان بیش از آنکه ضداسرائیلی باشد، ضدفلسطینی بود و اتفاقاً یکی از دلایلی که اسرائیل راحت می‌تواند جاسوس در این منطقه جذب کند همین است و با حضور حکومت ایران و حزب الله در لبنان این جو قدری تغییر کرد.

باورهای آخرالزمانی در نبرد با اسراییل هم در همین دوره رواج پیدا کرد. چند سال پیش کتابی به نام «یوم الخلاص» به قلم كامل سليمان منتشر شد که به نام روزگار رهایی به فارسی ترجمه و در دوجلد منتشر شد. در این کتاب به مصداق شناسي مي پردازد.

شیخ علی کورانی، از روحانیون لبنانی کتابی دارد به نام عصر ظهور. البته در لبنان در زمان احمدی نژاد هم  کتاب" احمدي نجاد و الثورة العالمیة المقبلة" ( احمدی‌نژاد و انقلاب جهانی پيش‌رو) منتشر شد و مدعی شده بود احمدي‌نژاد رهبر سربازان مهدي است که قدس را آزاد مي‌کند.

ادامه دارد...

🔸 اسلام دین فطرت

👇👇👇

@islamnature
انگاره‌های آخرالزمانی در جنگ جاری خاورمیانه

دنباله چکیده:


اقای کاظم صدیقی هم همین چند روز پیش(درخطبه های نماز جمعه ۲۵ ابان) گفت: روح امامان در رهبری تجلی یافته و از سید خراسانی هم برتر است و شبیه ترین فرد به امام زمان است.
در ایران عده ای حتی بمب اتم را گره زدند به ظهور امام زمان. همسر مصطفی احمدی روشن(از دست اندرکاران برنامه هسته‌ای که سال ۹۰ ترور شد)می گوید: «مصطفی یک بار پیش آیت‌الله خوشوقت( پدر عروس و فقیه معتمد رهبر ج.ا) رفته و از ایشان پرسیده بودند "ظهور چقدر نزدیک است؟"؛ آقای خوشوقت فرموده بودند: بستگی به این دارد که شما در نطنز چه کار می‌کنید».

✔️متعصبان به باورهای آخرالزمانی در ادیان مختلف در اقلیت هستند ولی وقتی دوشاخه آنها به پریز قدرت و ثروت وصل شود خیلی اثرگذار و جریان می شوند. خیلی از یهودها سکولارند اما الان در اسراییل صهیونیست های اخرالزمانی متصل به ثروت های عظیم در دنیا به قدرت وصل رسیده و دارند شرارت می کنند. چسبندگی تعصب و ایمان دور از عقل به حدی است که نشئگی می آورد چنانکه مانند مواد مخدر توهم زا عمل می کند و افراد سعی می کننند تاریخ گذشته و وقایع امروز را هم به سود عقیده خود تفسیر یا تحریف کنند.

✔️نتیجه کلی بحث این است که برای تصمیماتی که به حیات و سرنوشت مردم و یک کشور مربوط می‌شود نباید به ایده‌های اتوپیایی، ذهنی و آخرالزمانی متوسل شد. این‌ها انسان را و مدیریت یک کشور را از عقلانیت و محاسبه سود و زیان و منطقی رفتار کردن در تصمیم گیری ها دور می‌کند و آسیب می‌رساند. باید این دیدگاه را نقد کنیم و در افکار عمومی و تصمیم‌سازها نشان بدهیم که خیلی تحت تاثیر این گروه‌ها نباید تصمیم بگیرند و آن چیزی که مربوط به حق مردم و حق حیات و زندگی مردم است با این متغیرها نباید در موردش تصمیم‌گیری کرد. همین نگاه باعث شده که در دولت آقای پزشکیان به خاطر اهمیت دادن به نظر کارشناسی کوشیده است فعلاً و تا اینجا واکنش‌های نسنجیده را مهار کند و جلوی ادامه جنگ را بگیرد.

📡 برای مطالعه متن کامل به پیوند زیر مراجعه کنید. اگر پیوند را در گوشی باز کردید، آنرا افقی بگیرید.

https://emadbaghi.com/%d8%a7%d9%86%da%af%d8%a7%d8%b1%d9%87%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%ae%d8%b1%d8%a7%d9%84%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%ac%d9%86%da%af-%d8%ac%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%ae%d8%a7%d9%88/


🔸 اسلام دین فطرت

👇👇👇

@islamnature
ادب پارسی

🌸🌺 گلی از گلستان سعدی 🌸🌺

حکایت ۳۸ از سیره پادشاهان:

🪶 گروهی حکما به حضرتِ کسریٰ در، به مصلحتی سخن همی‌گفتند و بزرگ‌مهر که مهترِ ایشان بود خاموش.

گفتندش: چرا با ما در این بحث سخن نگویی؟

گفت: وزیران بر مثالِ اطبّااند و طبیب دارو ندهد جز سَقیم را. پس چو بینم که رای شما بر صواب است، مرا بر سرِ آن سخن گفتن حکمت نباشد.

چو کاری بی فُضولِ من بر آید

مرا در وی سخن گفتن نشاید

و گر بینم که نابینا و چاه است

اگر خاموش بنشینم گناه است

ترجمه متن :
گروهی از دانشمندان در پیشگاه انوشیروان در باب مصلحتی مشورت می کردند. و بزرگمهر که از همه بزرگتر و با تجربه تر بود سکوت اختیار کرده بود. از او پرسیدند، چرا در این گفتگو با ما همفکری نمی کنی؟ پاسخ داد، حکما مانند پزشک هستند و تا کسی بیمار نباشد به او دارو نمی دهند. وقتی می بینم شما درست می گوئید دیگر نیازی به دخالت من نیست.

ترجمه شعر :
وقتی کاری بدون مداخلهٔ ناروا و بیهودهٔ من انجام می‌شود، شایسته نیست که من در آن باب سخن بگویم.
ولی چون کوری را در مجاورت چاهی ببینم اگر خاموشی گزینم و وی را از خطر نرهانم گناهی بزرگ است.

کانال اسلام دین فطرت
@islamnature
🌸🌼 دُعاءِ یومِ السَّبتِ : 🌼🌸

اللّهُمَّ افتَح لَنا خَزائِنَ رَحمَتِک، وهَب لَنَا اللّهُمَّ رَحمَةً لا تُعَذِّبُنا بَعدَها فِی الدُّنیا وَالآخِرَةِ، وَارزُقنا مِن فَضلِک الواسِعِ رِزقاً حَلالاً طَیباً، ولا تُحوِجنا ولا تُفقِرنا إلی أحَدٍ سِواک، وزِدنا لَک شُکراً، وإلَیک فَقراً وفاقَةً، وبِک عَمَّن سِواک غِنی وتَعَفُّفاً.

اللّهُمَّ وَسِّع عَلَینا فِی الدُّنیا، اللّهُمَّ إنّا نَعوذُ بِک أن تَزوِی وَجهَک عَنّا فی حالٍ ونَحنُ نَرغَبُ إلَیک فیهِ، اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، وأعطِنا ما تُحِبُّ وَاجعَلهُ لَنا قُوَّةً فیما تُحِبُّ، یا أرحَمَ الرّاحِمینَ.

دعای روز شنبه منسوب به حضرت زهرا (س) :

خدایا! گنجینه های رحمتت را برای ما بگشای و به ما ای خدا رحمتی ارزانی دار که از آن پس، ما را در دنیا و آخرت، عذاب نکنی، و از نعمت گسترده ات ما را رزق حلال و پاکیزه روزی کن، و ما را محتاج و نیازمند کسی جز خودت مگردان، و سپاسگزاری ما را از خودت، و نیازمندی و درویشی ما را به درگاهت زیاده کن، و با تو، بی نیازی و کفایت از غیر تو است.
بار خدایا! در دنیا، برای ما گشایش قرار ده. خدایا! به تو پناه می بریم از این که در هیچ حالی، روی خویش را از ما بگردانی؛ بلکه همواره توجّه تو را خواهانیم.

بار خدایا! بر محمّد و آل محمّد، درود فرست و آنچه را تو خود دوست داری، به ما عطا کن و آن را نیروی ما برای آنچه تو دوست داری، قرار ده، ای رحم کننده ترین رحم کنندگان!

بحار الأنوار: ج ۹۰ ص ۳۳۸ ح ۴۸۵

کانال اسلام دین فطرت

@islamnature
کانال اسلام دین فطرت
@islamnature
🌸🌼دُعاءِ یومِ الأَحَدِ🌼🌸

اللّهُمَّ اجعَل أوَّلَ یومی هذا فَلاحاً، وآخِرَهُ نَجاحاً، وأوسَطَهُ صَلاحاً. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، وَاجعَلنا مِمَّن أنابَ إلَیک فَقَبِلتَهُ، وتَوَکلَ عَلَیک فَکفَیتَهُ، وتَضَرَّعَ إلَیک فَرَحِمتَهُ.

دعای روز یکشنبه منسوب به حضرت زهرا (س):

خداوندا! آغاز این روزم را رستگاری و پایانش را پیروزی و میانش را خوبی و شایستگی قرار ده. خداوندا! بر محمّد و آل محمّد درود فرست، و ما را از کسانی قرار ده که به سوی تو باز می گردند و تو آنها را می پذیری، و بر تو توکل می کنند و تو برایشان بسنده هستی و به سوی تو تضرع می کنند و تو به آنها رحم می کنی.
بحار الأنوار: ج ۹۰ ص ۳۳۸ ح ۴۸

کانال اسلام دین فطرت

@islamnature
 🌸🌼دُعاءِ یومِ الإِثنَینِ 🌼🌸

*اللّهُمَّ إنّی أسأَلُک قُوَّةً فی عِبادَتِک، وتَبَصُّراً فی کتابِک، وفَهماً فی حُکمِک. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، ولا تَجعَلِ القُرآنَ بِنا ماحِلاً، وَالصِّراطَ زائِلاً، ومُحَمَّداً(ص) عَنّا مُوَلِّیاً.

دعای روز دوشنبه منسوب به حضرت زهرا (س):

خداوندا! از تو توانی برای عبادت تو و بصیرتی در کتاب تو و فهمی در حکم تو درخواست می کنم. خداوندا! بر محمّد و آل محمّد درود فرست، و قرآن را برای ما بی حاصل قرار مده و ما را [از روی] صراط ساقط مکن و محمّد(ص) را از ما رویگردان مساز.

بحار الأنوار: ج ۹۰ ص ۳۳۸ ح ۴۸

کانال اسلام دین فطرت

@islamnature
*بمناسبت سالروز درگذشت نایب دوم از نواب اربعه امام زمان (عج)*

محمد بن عثمان بن سعید عَمری، (متوفای ۳۰۵ق) دومین نایب از نُواب اربعهٔ امام دوازدهم شیعیان پس از پدرش عثمان بن سعید است. او ابتدا وکیل امام زمان و از دستیاران پدر بود و پس از وفات پدر، قریب به چهل سال (۲۶۵-۳۰۵ق) نیابت امام زمان(عج) را در عصر غیبت صغری بر عهده داشت. با اینکه در روایت امام عسکری(ع) و نامه امام زمان(عج)، به نیابت محمد بن عثمان تصریح شده بود، برخی از وکلای سازمان وکالت ائمه در نیابت او تردید و بعضی ادعای نیابت کردند.
درباره تاریخ ولادت محمد بن عثمان عمری، زمانی مشخص نشده است. نام او در منابع دینی، محمد فرزند عثمان بن سعید (نایب اول امام مهدی(عج)) ذکر شده و کنیه‌اش «ابوجعفر» است. او از قبیله بنی اسد بود.[
چند لقب برای او بیان شده است: گاهی او را «عَمْری» گفته‌اند که در بیشتر کتاب‌های رجالی و روایی آمده است. گاهی نیز لقب وی را «اسدی» نوشته‌اند و گاهی او را «کوفی» خوانده‌اند. «سَمّان» و «عسکری» نیز از القاب او ذکر شده است. او در عراق به «خلّانی» معروف است.

جایگاه علمی و روایی

شیخ طوسی در کتاب‌های رجال و الغیبه، محمد و پدرش را وکیل امام زمان(عج) دانسته که دارای منزلتی بزرگ بودند و سخنان آنها را مورد وثوق و اطمینان دانسته است.علامه حلی هم در کتاب رجالی خود، انتصاب محمد بن عثمان به سمت نیابت امام زمان را به معنای جایگاه والای او دانسته است.مامقانی در تنقیح المقال، جایگاه والای او را چنان مشهور دانسته که احتیاج به توضیح یا اقامه برهان ندارد. سید ابوالقاسم خویی نیز در معجم رجال الحدیث، روایاتی را که در شأن و عظمت او آمده کافی می‌داند.

روایات و آثار
از محمد بن عثمان، روایاتی درباره امام زمان(عج) نقل شده است؛ از جمله درباره تولد حضرت مهدی(عج)،حرام‌بودن ذکر نام او در عصر غیبت صغری و ملاقات‌ها و دیدارهای او با امام مهدی،
دعای سمات، دعای افتتاح و زیارت آل یاسین، هم ادعیه‌ای هستند که از طریق محمد بن عثمان نقل شده است. او همچنین برخی روایات را از پدرش عثمان بن سعید نقل کرده است.

وفات
وفات نائب دوم در روز آخر جمادی الاول سال (۳۰۵)قمری رخ داد. پیکرش در بغداد، تشییع و در کنار مقبره پدرش به خاک سپرده شد.طبق وصیت محمد بن عثمان و بر اساس دستور امام زمان(عج)، حسین بن روح نوبختی در دارالنیابه بغداد حضور یافت و جانشین او شد.

کانال اسلام دین فطرت

@islamnature
Forwarded from عکس نگار
🔸‍ نامه آیت‌الله محقق داماد به مراجع تقلید در مورد قانون حجاب:



بسمه تعالی

محضر مقدس مراجع معزز تقلید شیعه متع الله المسلمین بطول بقائهم
سلام علیکم

با کمال ادب و احترام مواردی را‌ به عرضتان می رساند:

۱. امروز در کنار رسالت عظیمی که در راستای حفظ ارزش ها و آرمان های مکتب تشیع و آموزه های اهل بیت عصمت و‌ طهارت(ع) به کف با کفایت آن بزرگواران سپرده شده بدون شک نظارت بر اجرای این دستور و آموزه مهم نبوی است که: یسروا ولا تعسروا و بشروا ولا تنفرو‌ا. بی تردید این رسالت بزرگ، در جهانی که کانون های قدرت و فساد در حال دامن زدن به اسلام هراسی و نشان دادن چهره ای خشن از آیین پیامبر رحمت(ص) هستند بسی حساس تر می شود.

۲. مستحضرید که اخیراً قانونی در مجلس شورای اسلامی با عنوان لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به تصویب رسیده که حسب اطلاع، قوۀ مجریه آمادگی اجرای آن را ندارد و آن را غیرقابل اجرا و بر خلاف مصالح عامه می‌داند. تجربۀ عملی در پیگیری آنچه این قانون در پی آن است هم نشان داده است که رعایت شرایط امر به معروف و نهی از منکر از جمله عدم توهین به کسانی که امر و نهی می شوند و رعایت حرمت و کرامت آنها در عمل ممکن نبوده است و بسیار اتفاق افتاده است که نه تنها آبرو و حیثیت شخص مورد امر و نهی که خانواده آنها نیز مورد تعرض قرار گرفته است.

۳. نکته مهمی که کاملا مرتبط با رسالت مرجعیت است اینکه به نظر این جانب با توجه به آشنایی با مفهوم و معنای قانون و‌‌ تجربۀ نسبتاً طولانی وانس با دانش حقوق، مواد زیادی از این قانون نه تنها غیرقابل اجرا‌ که از نظر ثمربخشی در امر مقدس عفاف و حجاب درست، نتیجه عکس خواهد داد و حتی موجب تنفر نسل جوان از آموزه های دینی و ترک ناخواستۀ وطن اسلامی توسط برخی از هموطنان عزیز می شود.

۴. مکرراً از سوی مقامات عالی ‌کشور در ملاقات با مسئولان کشوری تذکر داده شده است که موضوع حجاب باید‌ از ‌طریق فرهنگی پیگیری شود، نه با چوب و فلک؛ ولی تصویب این قانون، خلاف منویات و تذکرات مرجعیت است.

۵. اینک که این قانون‌ هنوز ابلاغ نشده و لازم الاجرا نگردیده به عنوان یک دانش آموخته حوزه علمیه قم از شما بزرگواران استدعا دارم‌ در راستای رسالت فرهنگی نهاد مرجعیت برای حل این معضل اجتماعی که عدم توجه به آن ممکن است موجب خسارت به دین و آیین و نظام و کشور عزیزمان شود عنایت ویژه فرموده تا مساله از طرق پیش بینی شده در‌‌ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به نحو شایسته حل و فصل گردد.

سید مصطفی محقق داماد

🔸کانال اسلام دین فطرت
👇👇👇👇

@islamnature
🌸🌼دُعاءِ یومِ الثَّلاثاءِ 🌼🌸

اللّهُمَّ اجعَل غَفلَةَ النّاسِ لَنا ذِکراً، وَاجعَل ذِکرَهُم لَنا شُکراً، وَاجعَل صالِحَ ما نَقولُ بِأَلسِنَتِنا نِیةً فی قُلوبِنا. اللّهُمَّ إنَّ مَغفِرَتَک أوسَعُ مِن ذُنوبِنا، ورَحمَتَک أرجی عِندَنا مِن أعمالِنا. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، ووَفِّقنا لِصالِحِ الأَعمالِ وَالصَّوابِ مِنَ الفِعالِ.

دعای روز سه شنبه منسوب به حضرت زهرا (س):

خداوندا! غافل بودن مردم [از یادت] را برای
ما یادآوری و یادآوری آنان را برای ما سپاسگزاری قرار ده و سخنان شایسته ای را که به زبان ما جاری می شود، انگیزه قلبی ما قرار ده. خداوندا! آمرزش تو گسترده تر از گناهان ما و رحمت تو، امیدوارکننده تر از کارهای ما است. خداوندا! بر محمّد و آل محمّد درود فرست، و ما را به کارهای شایسته و افعال درست موفق بدار.

بحار الأنوار: ج ۹۰ ص ۳۳۹ ح ۴۸

کانال اسلام دین فطرت
@islamnature
🌸🌼دُعاءِ یومِ الأَربِعاءِ🌼🌸

*اللّهُمَّ احرُسنا بِعَینِک الَّتی لا تَنامُ، ورُکنِک الَّذی لا یرامُ، وبِأَسمائِک العِظامِ، وصَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِهِ، وَاحفَظ عَلَینا ما لَو حَفِظَهُ غَیرُک ضاعَ، وَاستُر عَلَینا ما لَو سَتَرهُ غَیرُک شاعَ، وَاجعَل کلَّ ذلِک لَنا مِطواعاً، إنَّک سَمیعُ الدُّعاءِ قَریبٌ مُجیبٌ* .

دعای روز چهارشنبه منسوب به حضرت زهرا (س)
خداوندا! ما را با چشمت که نمی خوابد، و ستونت که خم نمی شود، و به نام های بزرگت حراست کن و بر محمّد و آل او درود فرست و برای ما حفظ کن آنچه را که اگر دیگران حفظ کنند، از میان می رود و بر ما چیزی را پرده پوشی کن که اگر جز تو پرده پوشی کند، بر ملا می شود و همه اینها را برای ما فرمانبرداری قرار ده که تویی شنوای دعا و نزدیک و اجابت کننده.

بحار الأنوار: ج ۹۰ ص ۳۳۹ ح ۴۸

کانال اسلام دین فطرت

@islamnature
🌸🌼 دُعاءِ یومِ الخَمیسِ 🌼🌸

اللّهُمَّ إنّی أسأَلُک الهُدی وَالتُّقی، وَالعَفافَ وَالغِنی، وَالعَمَلَ بِما تُحِبُّ وتَرضی، اللّهُمَّ إنّی أسأَلُک مِن قُوَّتِک لِضَعفِنا، ومِن غِناک لِفَقرِنا وفاقَتِنا، ومِن حِلمِک وعِلمِک لِجَهلِنا. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، وأعِنّا عَلی شُکرِک وذِکرِک، وطاعَتِک وعِبادَتِک، بِرَحمَتِک یا أرحَمَ الرّاحِمینَ
.

دعای روز پنجشنبه منسوب به حضرت زهرا (س):
خداوندا! من خواهان هدایت و تقوا و عفاف و بی نیازی و عمل به آنچه تو دوست داری و راضی هستی، هستم. خداوندا، از توانت، برای ناتوانیمان درخواست می کنم، و از بی نیازی ات برای بینوایی و نیازمان، و از بردباری و دانش تو، برای نادانیمان. خداوندا! بر محمّد و آل محمّد درود فرست و ما را برای سپاسگزاری از تو و یاد تو و طاعت و عبادتت یاری کن؛ به حق رحمت خودتت، ای رحم کننده ترین رحم کنندگان.

بحار الأنوار: ج ۹۰ ص ۳۳۹ ح ۴۸

کانال اسلام دین فطرت
@islamnature
2024/12/05 02:49:55
Back to Top
HTML Embed Code: