Telegram Web
.

▪️بازخوانی جهاد سازندگی
📚 با محوریت کتاب "زنده باد جهاد"
▫️روایت مدیران و پیشکسوتان جهادسازندگی


📅 پنج‌شنبه‌ها ساعت ۱۵:۰۰
🔹جلسه سوم


🔻لینک ورود آنلاین به جلسه

https://dialog.sohasima.ir/ch/elm-fanavari



@soha_sima
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎙مجموعه پادکست های بازخوانی جهاد سازندگی
🔸قسمت اول *سِر جهاد سازندگی*

🔹آنچه در این پادکست خواهیم شنید: باز خوانی مسائلی که بر جهاد گذشته است می تواند سِر موفقیت را به ما نشان دهد. سِر موفقیت چیزی نیست که دریک فرمول بخواهیم خلاصه اش کنیم. باید بتوانیم هم عالم و هم داستان بشویم با آن حرکتی که در جهاد سازندگی اتفاق افتاده و در فراز و فرود آن کار قرار بگیریم ودر خلال آن فراز و فرود و در خلال آن قصه ها، یک رمز و رازی از حرکت پیدا کنیم. رمز و رازی که در نهایت ناگفته خواهد ماند ولی یک نگاه جدید است که در وجود ما شکل می گیرد. اگر این قصه را درک نکنیم ما هم وارد همان سرنوشت می شویم یا آن نقاط درخشانی که می توانیم واردش شویم و یک کار جهادی انجام بدهیم، آن را از دست می دهیم...

مدت زمان: 8:27

@soha_sima
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎧مجموعه پادکست های *معبدِ سازندگی*
🎙قسمت دوم، *در طلب و انتظار بارقه...*

ما نشسته بودیم دور هم دغدغه ها را می گفتیم، طلب را می گفتیم و این دغدغه و این طلب را زنده نگه داشتیم تا آرام آرام، چیزی پیش آمد، یک جرقه ای، یک بارقه ای زده شد. بعد یک دفعه دیدیم یک اتفاق نظری وجود دارد، همه پای کار آمدن.

در صورتیکه ما امروزه به ایده و طرح هایمان اتکاء می کنیم. می آییم می گوییم، آقا ما یک ایده ی خاصی داریم، این ایده ایده ای است که خیلی مهم است و می نشینیم برای این ایده آدم هایمان را کنارش می چینیم.

این افراد یک جمعی هستند که دغدغه ی انقلاب را دارند، می گویند ما کجا باید باشیم. بحث این نیست که ما ایده داریم، ما فقط می خواهیم باشیم. یک راهی می خواهیم پیش ببریم. آرام آرام، هر کدام یک جایی پیدا می کنند. آن جا ها هم به همین شکل پیش می آید. از دور هم جمع شدن ها، با دغدغه و با مسئله با هم مواجه شدن این کار پیش می آید.

زمان پادکست: 10 دقیقه
جلسات جهاد سازندگی، پنجشنبه ها ساعت ۱۵ در سرای هنر و اندیشه برگزار می گردد.
▪️
🔻لینک ورود آنلاین به جلسه
https://dialog.sohasima.ir/ch/elm-fanavari

@soha_sima
.


ای روزگار؛ خودت با حاج قاسم عکس انداختی، مگر ما آدم نیستیم؟

▪️سلیمان، بچه ی رفسنجان؛
...به زودی...


@soha_sima
جهادسازندگی جلسه سوم
<unknown>
.
🎙 مجموعه‌ پادکست "معبدِ جهاد سازندگی"
▪️برش‌هایی از جلسات؛ زنده باد جهاد
💎 قسمت سوم: "جهاد؛ معنی زندگی"


جهاد معنای زندگی است. این تغییر معنا بود که مسیر جهاد را تغییر داد. در ابتدا انگار به زندگی خودمان توجه نداشتیم ولی امروز که به کل مسیر زندگی‌ام نگاه میکنم بهترین برهه زندگی من همان مقطع بود. همان مقطعی که به ظاهر به خانواده رسیدگی نمیکردیم و یا عرف شرایط روزمره را برای خانواده فراهم نمیکردیم. با این حال آنقدر که در آن زمان برای خانواده‌مان بودیم و اثرگذار بودیم در زمانی که قصد کردیم که به فکر خانواده باشیم این اثر و وجود را نداشتیم و این مسئله حال و هوای ما را تغییر داد و به تعبیری معنای زندگی و جهاد برای ما تغییر کرد.


#زنده‌_باد_جهاد
#همه_با_هم_جهاد_سازندگی
#مدرسه_علم_و_فناوری
@soha_sima
🔺🔺🔺سلسله جلسات تاریخ وفلسفه ی علم:
متن خوانی کتاب “سیر تجدد و علم جدید در ایران”

🔷اثر دکتر #رضا_داوری_اردکانی

🔶دومین جلسه :پنج شنبه ۲۳ دی ماه

برای حضور مجازی در جلسه از لینک زیر استفاده کنید:
https://dialog.sohasima.ir/ch/elm-fanavari
.


▪️پانزده نکته در جایگاه تاریخی "عقل تکنیک"
💎 با حضور #استاد_طاهرزاده

📅 چهارشنبه‌ها، ساعت ۱۶:۰۰
🔰 جلسه نهم ۲۹ دی ماه ۱۴۰۰


🔻 لینک ورود آنلاین به جلسه
https://dialog.sohasima.ir/ch/elm-fanavari


#مدرسه_علم_و_فناوری
@soha_sima
.

🔹مروری بر دیدار رهبر انقلاب با تولید کنندگان و فعالان اقتصادی

📆 سه‌شنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۰
ساعت ۱۶:۰۰


لینک ورود آنلاین به جلسه
https://dialog.sohasima.ir/ch/soharoom



@soha_sima
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گفت و گو با مهندس نوید نجات بخش پیرامون مسئله ی تولید در کشور.

🔹چرا در کشور ما با وجود همه ی توفیقاتی که بوده، تولید رونق نمی گیرد؟
🔹افق راهبردی صنعت در کشور چگونه باید ترسیم شود؟
🔹انبوه سازی با مسئله ی کیفیت بالا چگونه قابل جمع بستن است؟
🔹صنایع بزرگ ما چگونه می توانند دانش بنیان شوند و از شرکت های دانشبنیان استفاده کنند؟

🔻گفت و گو با مدیرعامل شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان
🔻مشاهده ی کامل گفت و گو، در سایت بنیاد علم و فناوری بهیارصنعت سپاهان به آدرس:
http://behyaarstf.ir/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
.

کارگری پیشه یا شغل عجیبی است و از گذشته ها می‌آید نام پر طمطراقی ندارد و از همین رو ممکن است بچه‌ای که بابایش کارگر است، هنگام سوال از شغل پدرش شرمنده شود و نام آبروداری برای این کار دست و پا کند.
اما واقعیت این است که کارگری نام دیگری ندارد و تنها شغلی است که هنوز نام کار را با خود یدک می‌کشد و خسته و کوفته به دنبال عالمی می‌گردد که دوباره پیامبری بیاید و بر کف دست هایش بوسه زند و اگر قطره‌ای عرق از صورت کسی چکاند، او را هم اجر و مقدار شهید و آن قطره‌هایی که دهانش را شور می‌کند و چشمانش را می‌سوزاند را قطره‌های خون شهیدی سازد و بدنش را که در زیر آفتاب می‌سوزد همچون بدن شهیدی کشته به خاک افتاده سازد بجز آنکه او زنده است و گرمای آفتاب را حس می کند...


🎥 ببینید| سنگر اقتصاد
🔹 قسمت اول؛ روضه کارگری


#روایت (۵)
#سنگر_اقتصاد #روضه_کارگری
#زنده_باد_جهاد #جنگ_اقتصادی
@soha_sima
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
.

یک لحظه دیدمش و درون سینه کشیدمش و لمسم کرد و صدایش را هم شنیدم؛ فقط یک لحظه
لحظه ای که در اختیار من نبود و من هم فهمیده بودم که نمی تواند در اختیار من باشد...
همه فقط یک لحظه احساسش میکنیم ولی میخواهیم آن را کش بدهیم چرا که یادمان میرود که آمدنش در اختیار ما نبود آن لحظه دست هیچ یک از ما نیست تا به کسی بدهیمش وگرنه یک لحظه نبود و ما هم در انتظار این یک لحظه نیستیم تا شهرمان شهر انتظار باشد...
خوب است که بدانیم ما چوپان رمه نیستیم و مردمان هم منکران نیستند فقط باید حجاب راه نباشیم.
شاید پس از آن کارمان و کتابمان و دوستان‌مان کسانی باشند که این آن و لحظه در آنها حضور دارد و به دنبال آن بگردیم.
به قول خواجه:
شاهد آن نیست که مویی و میانی دارد
پیرو طلعت آن باش که آنی دارد


🎥 ببینید| یک لحظه دیدمش
🔹 نهر خیّن- نوروز ۱۴۰۱


#در_جستجوی_خود
@soha_sima
اکران #فیلم_موقعیت_مهدی

لطفا

1️⃣ نام و نام خانوادگی

2️⃣ شماره تماس

3️⃣ روز مورد نظر خود (شنبه ۲۷ فروردین و یکشنبه ۲۸ فروردین)

4️⃣ تعداد نفرات

را به ادمین کانال
@behyaarstf_ir
یا شماره تماس
۰۹۱۰۸۸۷۱۵۸۰
ارسال نمایید.
❗️ باتوجه به رعایت پروتکل های بهداشتی ظرفیت سالن محدود می باشد.


مکان: سالن سروش شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان
زمان: ساعت 15:30

@Behyaarstf_ir
.

قریب ده سال از تبیین اقتصاد دانش بنیان به عنوان آینده اقتصاد جمهوری اسلامی ایران توسط حضرت آقا می‌گذرد و ایشان در طول این ده سال به تبیین این راه در اقتصاد کشور پرداخته اند. راهی که عدالت و پیشرفت را میسر می‌سازد و مقاومت در برابر سرمایه داری را عملی میکند. اما نکته بس عجیب در این میان بی توجهی کامل دغدغه مندان اقتصاد اسلامی به این راه است. مرور نشست اخیر این اساتید با رئیس جمهور محترم در سال تولید دانش بنیان این بی توجهی را کاملا آشکار می سازد. با نامیده شدن سال به تولید دانش بنیان گمان‌ها این بود که نهادهای علمی حوزوی و دانشگاهی به بحث و نظر در این باب بپردازند اما دریغ از یک نشست. براستی چه می‌شود امری که از نظر حضرت آقا به عنوان فقیهی که راه آینده ملت را نشان می‌دهند مورد توجه است، در نظر دغدغه مندان اسلام و انقلاب مورد توجه قرار نمی‌گیرد!؟ متاسفانه نهادهای علمی ما کمتر به مسائل توجه می‌کنند و بیشتر مشغول تئوری پردازی‌هایی هستند که آنچه در ذهن و باور خود دارند را در جامعه عملی کنند. علم در نظر شایع امروز ابزاری است برای تحقق باور‌ها و آرزوها. علم راه حل مسائل است و اگر کسی مسائل جامعه خویش را نشناسد و با آنچه در جامعه می‌گذرد آشنایی نداشته باشد چگونه راه حلی ارائه کند؟
فهم اقتصاد دانش بنیان نیازمند درک وضعیت علم، اقتصاد و فناوری در ایران امروز است. امری که متاسفانه در نهادهای علمی ما مورد توجه نیست. نهادهای علمی ما علم را در انتزاع از جهان پیرامون خود دنبال می‌کنند و صرفا مشغول آموختن روش‌ها هستند. روش‌هایی که چون در مقابل خود مسأله‌ای ندارند به کاری نمی‌آیند و آنانکه به آموزش و آموختن این روشها می‌پردازند، درصدد دفاع از آن بر می‌آیند و شاغلان به این روشها در مقابل یکدیگر صف آرایی می‌کنند و کوچکترین نقدی را بر روش خود برنمی‌تابند.
اقتصاد دانش بنیان به مثابه راه حل مسائل امروز کشور راهی است که از جدالهای مرسوم حوزوی و دانشگاهی آزاد است و صرفا یک تئوری برای تحقق باورها نیست، بلکه دوایی است برای دردهای امروز ایران که در طلیعه گام دوم انقلاب اسلامی قرارگرفته است و همچون مردم سالاری دینی که تجربه نوینی از حضور در سیاست دنیای امروز با هویت اسلامی است، می رود تا خود را به عنوان یک طرح دینی برای حضور موثر در میدان اقتصاد معرفی کند.


#اقتصاد_دانش_بنیان
#جنگ_اقتصادی #زنده_باد_جهاد
@behyaarstf_ir
#قصه_پیشرفت

قسمت اول|
* کار، شری واجب؟! یا آینه ای برای دیدن خود؟*
*طناب را بِبُر*


🔻ظاهراً تمنایی در ما وجود دارد که دیگر به بسیاری از تعاریف راضی نیستیم و احساس می‌کنیم این تعاریف بیشتر محدودکننده است و ما می‌خواهیم به جایی برویم یا برسیم ولی این تعاریف ما را محدود کرده است.
🔻کار در فهم رایج ما از اقتصاد، بیشتر زحمت است و شخصی که کار می‌کند خود را در رنج و زحمتی می‌بیند که می‌خواهد زودتر از آن خلاص شود. گویی ما زندگی بدون کار متصوریم و اگر در جایی مشغول به کار باشیم خود را مجبور به آن می‌بینیم. ازاین‌رو بهره‌وری کار در بین ما هم پایین است. در فهم رایج ما از اقتصاد مناسباتی تعریف می‌شود که بر این فهم از کار صحه می‌گذارد، به شکلی که اگر کسانی پیدا شوند که تعهد به کار داشته باشند از جانب دیگران دیوانه تلقی می‌شوند و آنقدر این نگاه سنگین می‌شود که تحمل آن برای شخص سخت می‌شود. در این فهم، کار برای انسان بی‌معنا است، حال‌آنکه در اقتصا دانش‌بنیان فضایی وجود دارد که در آن، فرد خلاقیت و ابتکار خود را می‌بیند و به عبارت بهتر خود را در کار می‌بیند. این درک و فهم از کار باعث می‌شود که انسان کار را جزئی از خود بداند و اتفاقاً در مواجهه با مشکلات و سختی‌ها بانشاط و توان بیشتری عمل کند. چون می‌داند که در پس این سختی‌ها انسان دیگری خواهد شد و لذا به استقبال این سختی‌ها می‌رود و در دست‌وپنجه نرم کردن با سختی‌ها، بر سستی‌ها و ناتوانایی‌های خود فائق می‌آید و خود توانایی خود را به تماشا می‌نشیند.

🔻سرمایه و پول اول باید برای ما بی‌معنا شود. در این کار من هستم یا سرمایه‌ی من هست؟ به‌ هر حال اگر این سؤال را مورد توجه قرار دهیم، خودمان و توانایی خودمان وسط قرار می‌گیرد و پول به کمک ما می‌آید.
اما اگر خلاف آن عمل کنیم پول و سرمایه را وسط قرار می‌دهیم و بر اساس آن کار را تعریف می‌کنیم و از توانایی عقب می‌افتیم.

🔻حوزه دانش‌بنیان و فضایی که در کشور شکل‌گرفته است جای است که ما می‌توانیم خودمان را پیدا کنیم. البته تعاریف متعددی از دانش‌بنیان شکل‌گرفته است که باید روی آن‌ها فکر کنیم. حوزه دانش‌بنیان برای افراد فنی مهندسی و علوم پایه حوزه‌ای است که انگار وقتی به آن نزدیک می‌شوند همه‌چیز مهیا است تا شما خودتان باشید. این خودی که شما هستید خود سازنده است یعنی کسی که می‌خواهد یک‌چیزی را بسازد و می‌خواهد به جهان پیرامون خود شکلی بدهد و مدام در حال نه به نو شدن است.

🔻ذهن ما برای انجام کارها در حوزه‌های تولیدی معطوف به تکنولوژی محوری است. یعنی وقتی ما این لیوان را می‌بینیم و اراده می‌کنیم که این لیوان را بسازیم سریع معطوف به این می‌شویم که این‌ یک کارخانه‌ای دارد، یک ابزارهایی است که باید آن‌ها را خریداری کنیم تا بتوانیم این لیوان را تولید کنیم. اما اگر به‌جای اینکه به این فکر کنیم که باید این دستگاه‌ها را بخریم به این فکر کنیم که این لیوان چگونه ساخته می‌شود، به معنای کار نزدیک شده ایم. از دانش آن شروع کنیم، اینکه این لیوان برای ساخته‌شدن به چه ماده اولیه‌ای نیاز دارد؟ به این فکر کنیم که این لیوان چگونه می‌تواند ساخته بشود. آن‌وقت پشت سر این کارخانه قرارگرفته‌ایم.

🔻یعنی به جای اینکه بر فناوری متکی باشیم باید بر دانش مسلط باشیم. در این مسیر ما به این می‌رسیم که هرچقدر دانش‌های مختلف برای حل مسئله نهایی کنار هم قرار بگیرند کار بهتر نتیجه می‌دهد و به‌جای اینکه کار را به فناوری‌ها حواله دهیم به دانش‌هایی که کنار هم قرار بگیرند فکر می‌کنیم.

🔻ما اگر به حل مسئله برسیم، هیچ‌کسی نمی‌تواند ما را کنار بگذارد. فقط باید روی مسئله خودمان پایداری کنیم. ما باید بایستیم تا حرف خودمان را به کرسی بنشانیم و اصلاً دلواپسی نداشته باشیم. این ادعایی است که بهیار صنعت می‌گوید، در هیچ کجای دنیا مثل اینجا نمی‌توان کار دانش‌بنیان کرد. در هیچ کجای دنیا بهیار صنعت نمی‌توانست نفس بکشد. به قولی، پولدار می‌شد ولی بهیار صنعت دیگر بهیار صنعت نبود.

🔻توکل به خدایی که میگوییم، یعنی شکسته شدن توهمات. توکل به خدا این نیست که یک کیسه پول از بالا می‌افتد و مشکلمان حل می‌شود. نه توهماتی که نمی‌گذارد شرایط امکانات و توانایی‌هایمان را ببینیم کنار می‌رود.

🔻موضوع اصلی این است که ما باید از این نحوه محاسبه‌گری خارج بشویم تا چشم ما چیزهای دیگری را هم ببیند. می‌گویند کوهنوردی از کوه افتاد پایین و به طناب خودش در شب آویزان بود. مدام خدا خدا می‌کرد تا خدا او را نجات دهد. خدا هم به او گفت: طناب را بِبُر. گفت من به همین طناب بند هستم چرا باید آن را ببریم؟! صبح یک متری سطح زمین او را یخ‌زده پیدا کردند. مسئله ما این است وقتی می‌گوییم توکل به خدا به این معنی نیست که می‌خواهیم همه تلاش‌ها را کنار بگذاریم، نه! بلکه توکل باعث می‌شود شما توهم خود را کنار بگذارید. توهم اینکه یک خطری هست...
@behyaarstf_ir
@behyaarstf_ir
رادیو دانش بنیان
#گپ_و_گفت_دانش_بنیانی

این قسمت؛ *سنگرِ مهم کار، سنگر حفظ هویت*

برو کارگر باش و امیدوار که از یأس ، جز مرگ ناید به بار...

آنچه در این صوت خواهیم شنید:

🔻آیا دیدار رهبری با کارگران صرفا یک تقدیر و تشکر است یا آنکه ملاقات با کارگران و کار در انقلاب، در صحنه ی کنونی معنایی فراتر دارد؟

🔻به *دنبال کار بودن* چرا در فضای کنونی ضعیف است؟

🔻 این که می گویند در اسلام، کار فی نفسه خود ارزش دارد به چه معناست؟ چرا کار زحمت تلقی می شود و چرا گمان می شود که می توانیم دنیای بدون کار متصور باشیم؟

🔻در تهاجم فرهنگی بزرگترین سنگری که می تواند سقوط کند، همین نگاه و معنای کار است و در برابرش این فساد های اخلاقی هیچ است و آن اتفاقات معلول سقوط این سنگر اصلی و مهم است.

@behyaarstf_ir
#با_کتاب

*سازمان های اداری و فساد.*

🔻تلقی و پندار شایع این است که فساد را مفسدان با خود می آورند و اگر آنان را به سازمان ها راه ندهند و مفسدانی را که هستند برانند (که البته باید چنین باشد) فساد رفع می شود. این درک درستی از جامعه و سازمان و نظام اداری نیست. فاسدان و مفسدان را دفع باید کرد اما دفع کافی نیست بلکه آنها نباید به وجود آیند و اگر به وجود می آیند باید تامل کرد که چگونه زمینه، مستعد رویش و پرورش آنها شده است.

🔻وقتی شرایط بروز فساد فراهم باشد به فرض این که سوداییان قلع و قمع، هر روز هزاران ظالم و فاسد را مجازات کنند، ظلم و فساد کم نمی شود و عدالتی که شاید در سودای آن باشند تحقق پیدا نمی کند زیرا صرف نظر از اینکه فساد به صرف مجازات فاسد از بین نمی رود، گاهی فاسدان مجازات را دست می اندازند و به شوخی می گیرند.

🔻وقتی قسمت اعظم سازمان های یک کشور باید ظالمان و فاسدانی را که هر روز از زمین می رویند بیابند و در بند کنند و به مجازات برسانند، دیگر مجالی برای اصلاح کارها و کارهای اصلاحی نمی ماند.

🔻فاسدان و مفسدان را باید مواخذه و مجازات کرد اما کار مهم این است که شرایط برای ظهور و عمل انها مهیا نباشد و اگر نااهلی در جایی وجود دارد راه فساد را بسته ببیند.

🔻معمولا سازمانی که می داند چه باید بکند و در کار خود موفق است کم تر در معرض فساد قرار دارد و آنجا که بیشتر وقت می گذرانند و این وقت گذرانی فایده ندارد، راه های انحراف به آسانی گشوده می شود.

ص ۸۵ و ۸۶ کتاب اکنون و آینده ما

@behyaarstf_ir
🔹*کار برای زنده ماندن یا کار برای زندگی کردن؟*

🔻جهان متجدد با کار گره خورده است و گرد کار می گردد و به همین جهت اقتصاد در آن اینهمه اهمیت دارد. مارکس می گفت انسان با کار انسان می شود و البته معتقد بود که کار در جهان بورژوازی و سرمایه داری صورتی پیدا کرده است که لایق شان بشر نیست و او را از وجود خود دور و بیگانه کرده است. در وصف مارکس معلوم است که کار بیگانه کننده چیست، اما با اینکه در حدود یکصد و پنجاه سال از زمان انتشار جلد اول کاپیتال (کتاب مارکس) می گذرد، آدمی هنوز کار آزادی بخش را نیازموده است و نمی شناسد و البته این سرمایه داری است که همچنان در صورت های گوناگون حکومت می کند.

🔻راستی کار چیست و برای چیست؟ و چگونه زندگی به کار تحویل شده شده است؟ مگر گذشتگان و مردم جهان های قدیم کار نمی کردند؟ کار به یک معنی صرف کردن نیروی تن و جان در ازاء مزد است. شخص که کار می کند گویی توانایی خود را برای ساعات و روز ها و سالهایی می فروشد. شاید گفته شود که اهل حرفه و گروه هایی از کشاورزان هم وقت و نیروی خود را صرف می کنند تا وجه معاش فراهم آورند. مانعی ندارد که شغل آن ها را هم کار بنامیم ولی حرفه و صنعت به معنی قدیم آن ضرورتا بیگانه کننده با زندگی نبود، زیرا کنندگان کار می دانستند که چه می کنند و وجود خود را در چیزی که پدید اورده بودند می دیدند.

🔻با توجه به آنچه که گفته شد می توان کار را به دو قسم تقسیم کرد، کار برای زنده ماندن و کار برای زندگی کردن. بسیاری از صاحب نظران دو قرن اخیر برای تمیز و تشخیص این دو صورت کار تعابیر متفاوت داشتند که ما می توانیم یکی را زحمت و مشقت و دیگری را کار بنامیم. اگر از ما بپرسند که چرا و برای چه کار می کنیم پاسخمان چیست و چه می تواند باشد؟


🔻شاید بیگانه گشتگی مورد نظر را بتوان وجهی از بازگشت انسان به وضع بردگی دانست. ما امروز همه برای نان کار می کنیم. حرفه ها و صنعت های دستی هم به کار تولیدی برای ساختن اشیاء مصرفی تبدیل شده است. ما نان می خوریم که زنده بمانیم و البته از این جهت بر ما باسی نیست. ولی چه می کنیم و نتیجه کارمان چیست؟

🔻در شرایط کنونی به جای توقع بیش از حد از سیاست باید اندیشید که در آشوب کنونی در جهان چه تغییری روی داده و بر سر آدمیان چه امده است و مردم با عالم پر آشوبی که گرفتار آنند چه می توانند و باید بکنند و چگونه می توانند از قریه ای که عدل و تعادل و اعتدال دیگر در آن وجود ندارد بیرون شوند و بنایی دیگر بگذارند. این امر موکول به پدید آمدن تحولی در وجود انسان و گشایش افق زمانی دیگر است.

🔻اهل نظر باید به فکر آن زمان و فراهم اوردن شرایط انتظار و امادگی باشند و مراد از انتظار، انتظار فعال و انتظاری است که در آن بسیاری جان های غیرتمند بستوه می آیند و شاید قربانی شوند.

قسمتی از فصل نهم کتاب *خرد سیاسی در زمان توسعه نیافتگی*

@behyaarstf_ir
جهادعلمی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می کند‌:

دانشگاه باید دانشجوی امیدوار به آینده، خوش‌بین به وضعیّت کشور و خوش‌بین به آینده تربیت بکند. اساسی‌ترین مسئله این است. ۱۳۹۷/۰۳/۲۰

از شما دانشجوی فعال و دغدغه مند دعوت به عمل می آید در جلسه
#مسئله_دانشگاه با محوریت تحلیل و بررسی بیانات رهبری در دیدار دانشجویان سال ۱۴۰۱ حضور داشته و نکته نظراتتان را پیرامون مسائل و چالش های نظام آموزشی، دانشگاه و... بیان بفرمایید.

با حضور جناب آقای نجات بخش

📆 چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه
ساعت : 17:30
📍مکان: :خیابان میرداماد، خیابان ظهیرالاسلام، کوچه شهید حیرت، انتهای بن‌بست شکوفه، مرکز سُها

لوکیشن محل جلسه : http://yun.ir/3xzsv

جهت ارتباط با ما و هماهنگی برای حضور در جلسه به آیدی زیر پیام بدهید.
@Dabir_Jahad_Elmi


‌⚊⚊⚊⚊⚊⚊
📲 @iut_jahad_elmi
2025/02/10 14:00:16
Back to Top
HTML Embed Code: