Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
جهان اسلام
#پایان_جهان علایم صغری وکبری قیامت ۵۶ کسب درآمد با زبان و تفاخر به سخنوری این نکوهیده نیست که انسان از طریق مشروع به اندوختن مال و سرمایه بپردازد. یکی از راه‌های جذب سرمایه قدرت سخنوری و بیان و دلیل است، چنان که وکلای دادگستری و آموزگاران بر زبان…
#پایان_جهان

علایم صغری وکبری قیامت

۵٧

رواج کتاب غیر از قرآن

این نیز از نشانه‌های قیامت است که گرایش مردم به کتاب زیاد می‌شود و آنان بیش از قرآن به خرید و چاپ و نشر و بازاریابی کتاب روی می‌آورند. این مطلب را حدیث گذشته تایید می‌کند که آن‌حضرت صلى الله عليه و سلم فرمود: «برخی از نشانه‌های قیامت عبارتند از این که... و در میان مردم «مثناۀ» رواج می‌یابد گفتم: منظور از «مثناۀ» چیست؟ فرمود: «هر آن چه به غیر از کتاب خدا نوشته شده است».

۵۸

افزایش کتابخوانان و کاهش علما و فقها

پیامبر صلى الله عليه و سلم خبر داده که یکی از نشانه‌های قیامت آن است که کتابخوانان افزایش و علما کاهش می‌یابند. حضرت ابوهریره رضي الله عنه روایت کرده است که رسول خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «سیأتی على أمتي زمان تکثر فیه القرّاء، وتقل الفقهاء، ویقبض العلم، ویكثر الـهرج». قالوا: وما الـهرج یا رسول الله؟ قال: «القتل بینکم. ثم یأتی بعد ذلك زمان یقرأ القرآن رجال لا یجاوز تراقیهم، ثم یأتی من بعد ذلك زمان یجادل الـمنافق الکافر الـمشرك بالله الـمؤمن بمثل ما یقول»[۱۳٧]. «زمانی بر امت من خواهد آمدکه کتابخوانان زیاد و فقها کاهش خواهند یافت و علم برچیده و هرج زیاد خواهد شد». گفتند: یا رسول الله! هرج چیست؟ فرمود: «قتل و کشتار در میان شما. بعد از آن زمانی خواهد آمد که مردانی قرآن را تلاوت می‌کنند، اما از حنجره‌ی‌شان پایین‌تر نمی‌رود. بعد از آن زمانی فرا می‌رسد که انسان منافق و کافر و مشرک با دلایلی که مؤمن بر زبان می‌آورد جدال و مناظره می‌کند».
کار زمانی بدتر خواهد شد که با از بین رفتن علما علم برچیده شود، طوری که یک عالم باقی نماند و مردم افراد جاهل را به پیشوایی انتخاب کنند و آنان نیز بدون علم فتوا دهند و خود گمراه و باعث گمراهی دیگران شوند. عبدالله بن عمرو می‌گوید: رسول‌خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «إِنَّ اللَّهَ لاَ يَقْبِضُ الْعِلْمَ انْتِزَاعًا يَنْتَزِعُهُ مِنَ النَّاسِ وَلَكِنْ يَقْبِضُ الْعِلْمَ بِقَبْضِ الْعُلَمَاءِ حَتَّى إِذَا لَمْ يَتْرُكْ عَالِمًا اتَّخَذَ النَّاسُ رُءُوسًا جُهَّالاً فَسُئِلُوا فَأَفْتَوْا بِغَيْرِ عِلْمٍ فَضَلُّوا وَأَضَلُّوا»[۱۳۸]. «خداوند علم را از سینه‌ی بندگان خود به یک باره محو نمی‌کند، بلکه با وفات علما آن را از بین می‌برد.
وقتی که علما از بین رفتند، مردم، جاهلان را رهبر خود قرار می‌دهند و مسایل خود را از آنان می‌پرسند. رهبرانشان نیز از روی جهالت، فتوا می‌دهند که هم خود گمراه می‌شوند و هم دیگران را به گمراهی می‌کشند». منظور از محو علم در احادیث گذشته این نیست که از سینه‌ی حافظان حدیث برداشته می‌شود، بلکه معنایش این است که حاملان علم می‌میرند و مردم، افراد جاهل و نادان را پیشوای خود قرار می‌دهند و آنان نیز از روی جهل بر کرسی علم و داوری می‌نشینند و خود گمراه می‌شوند و موجب گمراهی دیگران نیز می‌شوند.
طی ده سال گذشته، امت اسلام با مرگ علما و دانشمندانی که نقش مهمّی در عرصه‌ی تعلیم علم در میان مردم ایفا می‌کردند، با تراژدی و فاجعه‌ی بزرگی روبه رو شد. در سال ۱۴۲۰ھ – ۱٩٩٩م. علامه امام عبدالعزیز بن عبدالله بن باز رییس هیأت کبار علمای عربستان سعودی و در سال ۱۴۲۱ھ-۲۰۰۰م. علامه محمد بن صالح العثیمین و در سال ۱۴۲۰ھ – ۱٩٩٩م. علامه محدث محمد ناصرالدین آلبانی و بسیاری دیگر از بزرگان عرصه‌ی علم درگذشتند.
اگر امروز کسی اوضاع امت اسلام را بررسی کند، متوجه می‌شود که بسیاری از مردم و قشر جوان در زیبایی صوت و لحن و خوش آوازی قرآن کریم با هم به رقابت می‌پردازند ولی در فراگیری علم شریعت و تبحر در احکام شریعت از خود غفلت و سستی نشان می‌دهند. اگر از کسی مسائل طهارت یا سجده‌ی سهو را بپرسید، می‌بینید که انبان وی از این علوم خالی است.

ادامه دارد.............

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بگذارید پیامبر (ص) در هر کاری که در زندگی انجام می دهید الگوی شما باشد.

اعمال شما باید مطابق با راهنمایی او باشد; برای رسیدن به بهشت ببینید پیامبر (ص) چه می کرد و مثل او می کرد.

به اخلاق و صفات و طرز گفتار و برخورد او با دیگران آراسته باشید.

از خداوند می خواهیم که ما را از پیروان هدایت خود قرار دهد و به راه مستقیم خود هدایت کند. 🤲🏻

︎ اللَّهم صَـل وَسلِّم ؏ نبينا ﴿ םבםב ) ﷺ
︎ اللَّهم صَـل وَسلِّم ؏ نبينا ﴿ םבםב ) ﷺ
︎ اللَّهم صَـل وَسلِّم ؏ نبينا ﴿ םבםב ) ﷺ

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
ترانه در باره قرآن کریم!
و در قرآن تدبر کن.
آیا قرآن را با دقت نمی‌اندیشند؟ اگر از جانب غیر خدا بود، قطعاً در آن اختلاف زیادی می یافتند.
نساء: 82

عالم فقید شیخ محمد متولی الشعراوی می گوید:
اگر کلمه «افلا» را شنیدید، بدانید که این سبک، کسی را که از مطالبی که به دنبال آن است استفاده نمی‌کند، سرزنش می‌کند. {آیا در قرآن تدبر نمی کنند؟} یعنی تدبر در قرآن وظیفه آنها بوده است. چیزی به نام "تفکر" و چیزی به نام "تفکر"، سومی به نام "به خاطر سپردن"، چهارمی به نام "دانش" و پنجمی به نام "استدلال" وجود دارد. همه این روش ها در قرآن آمده است: «آیا نمی دانند؟ "آیا آنها نمی فهمند؟" "آیا آنها یادشان نمی آید؟" "آیا آنها منعکس نمی کنند؟" پس تفکر، تفکر، یادآوری، تعقل و دانش است. و الله داناتر 💙


🎧نشید: زیبا در وصف قرآن‌کریم
🎼🎶🎵

🎧نشید: بسیار زیبا ودلنشین 🎵🎶🎼

🎙منشد: ناشناس🎤

پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
رجب ماه بذر است

سخنان ماندگار خادم الاسلام شهید خواجه مولانا مجیب الرحمان انصاری تقبله الله

و ما اکنون در اوایل ماه رجب قرار داریم
این فضیلت را ازدست ندهید

اللهم صل علی محمد و علی آل محمد


#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
جهان اسلام
#پایان_جهان علایم صغری وکبری قیامت ۵٧ رواج کتاب غیر از قرآن این نیز از نشانه‌های قیامت است که گرایش مردم به کتاب زیاد می‌شود و آنان بیش از قرآن به خرید و چاپ و نشر و بازاریابی کتاب روی می‌آورند. این مطلب را حدیث گذشته تایید می‌کند که آن‌حضرت صلى…
#پایان_جهان

علم صغری وکبری قیامت


۵٩

کسب علم از محضر کم مایگان علمی

تاکنون مردم علم را از علما و فقیهان بزرگ می‌طلبیده‌اند، ولی زمانی خواهد آمد که افراد ناکس و کم فهم و کم علم، صدرنشین مجالس و محافل علم قرار می‌گیرند و مردم، مسایل شرعی خود را از آنان می‌پرسند وآنان نیز فتوا می‌دهند. در حدیث گذشته یادآور شدیم که یکی از نشانه‌های قیامت این است که کتابخوانان افزایش می‌یابند، ولی فقیهان و علما کاهش می‌یابند و مردم علم را از محضر کسان نادان کسب می‌کنند و آنان نیز فتوا می‌دهند و خودگمراه می‌شوند و دیگران را نیز گمراه می‌کنند. ابوامیه جمحی گفته است که رسول خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «إِنَّ مِنْ أَشْرَاطِ السَّاعَةِ أَنْ يَلْتَمِسُ الْعِلْمَ عند الاصاغر»[۱۳٩]. «یکی از نشانه‌های قیامت آن است که مردم علم را از اصاغر (افراد کم مایه) طلب می‌کنند». از عبدالله بن مبارک پرسیدند: اصاغر (افراد کم مایه) چه کسانی هستند؟ گفت: «کسانی که با رأی خود سخن می‌گویند». یعنی در علوم پخته نیستند و فتوایشان از عمق علمی برخوردار نیست و از ادله‌ی شرعی استدلال نمی‌کنند. برخی گفته‌اند: منظور اهل بدعت هستند. از حضرت عبدالله بن مسعود رضي الله عنه چنین نقل شده است: «مردم پیوسته به خیر خواهند بود تا زمانی که علم از جانب اصحاب محمد و از بزرگان آنان به آنان می‌رسد. اما آن گاه که علم از جانب کم مایگان و افراد فرومایه به آنان برسد، هواها و تمایلاتشان گوناگون وخودشان هلاک می‌شوند». خدا را سپاس که در این روزگار علم و علما فراوان هستند، اگر چه در برخی رسانه‌ها تعدادی از طلاب علم به چشم می‌خورند که از احکام عمومی اسلام بی‌خبرند و فقط معلوماتی در مسایل کلی به دست آورده‌اند و از زمره‌ی علما و فقها به شمار نمی‌روند. ولی چون میان مردم شهرت پیدا کرده‌اند، مردم نیز به آنان روی می‌آورند و مسایل خویش را از آنان می‌پرسند. اگر علما و دانشمندان بزرگ در زسانه‌های گروهی و ماهواره ها، رادیوها و سایت‌های انترنتی حضور یابند، قطعا مردم با آنان آشنا خواهند شد و مسایل خود را از آنان خواهد پرسید و به آنان روی خواهند آورد.
این موضوع به اعتبار اکثریت است؛ زیرا آن گونه که بزرگی سن دلیل اعلم بودن نیست، کم سن و سال بودن نیز نشانه‌ی جهل و نادانی نیست. امام احمد بن حنبل فرمود: «علم به سن و سال نیست». از حضرت عمر بن خطاب روایت شده است که گفت: «علم ربطی به کم سن و سال یا بزرگسال بودن ندارد، بلکه خداوند آن را به هر کس که بخواهد عطا می‌کند». بنابراین، برای کسی که پیشوای مردم قرار گرفت و شهرت پیدا کرد، لازم است با فراگیری علم و کسب تبحر و فهم عمیق آن و ارتباط با علمای بزرگ، خود را از مرحله‌ی کوچکی به بزرگی برساند.

ادامه دارد..................

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زمستان سرد آمده کلیپ کوتا
کانال تلگرام اناشیداسلامی
از خدا می خواهم که تغییری را که در سرزمین خشک پوشیده از باران رخ می دهد در زندگی ما ایجاد کند.


اللهم صل علی محمد و علی آل محمد


#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر بززگان فاسد شوند جامعه از بین میرود

شیخ محمدصالح_پردل

باماهمراه باشید

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
جهان اسلام
#پایان_جهان علم صغری وکبری قیامت ۵٩ کسب علم از محضر کم مایگان علمی تاکنون مردم علم را از علما و فقیهان بزرگ می‌طلبیده‌اند، ولی زمانی خواهد آمد که افراد ناکس و کم فهم و کم علم، صدرنشین مجالس و محافل علم قرار می‌گیرند و مردم، مسایل شرعی خود را از آنان…
#پایان_جهان

علایم صغری وکبری قیامت

۶۰

مرگ ناگهانی

یکی دیگر از نشانه‌های قیامت که در زمان ما به ظهور رسیده، زیاد بودن مرگ ناگهانی است که به صورت سکته‌ی قلبی، مرگ مغزی، تصادف یا سقوط هواپیما اتفاق می‌افتد. انس بن مالک می‌گوید: رسول خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «إن من أمارات الساعة أن یظهر موت الفجاءة»[۱۴۰]. «یکی از نشانه‌های قیامت مرگ ناگهانی است». در گذشته انسان مقدمات مرگ را احساس می‌کرد. چند روز بیمار می‌شد و می‌فهمید که این بیماری اخیر است و در اثر آن می‌میرد، لذا وصیت خود را می‌نوشت و با خانواده‌اش خداحافظی می‌کرد و فرزندانش را نصیحت می‌کرد. سپس به‌سوی پروردگارش روی می‌آورد. از گناهان گذشته‌اش توبه می‌کرد. کلمه‌ی شهادت را تکرار می‌کرد و خاتمه‌اش نیز با کلمه‌ی شهادت می‌شد. اما امروزه می‌بینید که فرد سالم و تندرست است و از هیچ بیماری و ناراحتی شکایت ندارد، ولی ناگهان می‌شنوید که او سکته‌ی قلبی کرد و مُرد، یا با سکته‌ی مغزی جان داد، یا با حادثه‌ای ناگهانی درگذشت. پس بر خردمند لازم است که همیشه بیدار باشد و خود را برای مرگ و دیدار خداوند آماده کند. أغتنم في الفراغ فضلَ ركوعٍ فعسى أن يكون موتك بغتة كم من صحيح رأيت من غير سقم ذهبت نفسه الصحيحة فلتة «هنگام فراغت، فضیلت نماز را دریاب. چه بسا مرگ تو به صورت ناگهانی اتفاق افتد». «چقدر افراد سالم را دیده ام که بدون هیچ بیماری، ناگهان جان سالم خود را از دست داده است».

ادامه دارد............

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🕊کسی که با قرآن زندگی کند روح زندگی در دلش جاری می شود و درخت سعادتش شکوفا می شود. قرآن برای قلب است همان گونه که روح برای بدن.

🍃 خداوند متعال فرمود:
و بدین گونه روحی از امر خود به تو الهام کردیم.

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
توبه کننده گان
Ekhlas Media
"همه آرزوهای دور با تضرع نزدیک می شوند"
خدایا از تو رزق و روزی خوب و علم سودمند و عمل پسندیده می خواهم. از تو بهشت ​​می خواهم و از جهنم و عذاب قبر به تو پناه می برم.

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
مسلمان در جهان مظلوم تا کی؟
@DOST34/شمس الدین سرودی
📝به_خود_باز_آ_مسلمان!

مسلمان در جهان مظلوم تا کي؟
لگد مال نژاد   شوم   تا کي؟

تو فکري کن به حال امت دین
و  با  زهر  جفا  مسموم  تا کي؟

کسی پابند احکام‌ خدا نیست
ز  نور حق  شدن محروم تا کي؟

هزاران  فرقه و مذهب چه  ارزد
پي  هر مذهب  و مرسوم تا کي؟

قدم  بردار   در  راه   الهي
به دنیا سخت بي  مفهوم تا کي؟

بیا   اي   امت حق  همتي    کن
ذلیل و‌ خسته و محکوم تاکي؟

تمام هستی ات تاراج گردید
و رنج  کودک  معصوم تا کي؟

اسیر حب دنیایی دریغا
حقایق را  کنی معدوم  تا کي؟

به خود بازآ  از این سرگشتگی ها
اسیر وحشتِ موهوم  تا  کي؟

بیا    بنگر   به   اعمال  خرابت
و با این کسوت  مذموم تا کي؟

نویسا    عارفا   با خون   قلبت
نمیدانم  چنین  مغموم  تا  کي؟

🎧نشید: بسیار زیبا ول نشین🎵🎶🎼

🎧نشید: مسلمان درجهان معلوم تا کی🎼🎶🎵

🎧منشد: شمس الدين سرودی

پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید

#جهان_اسلام


https://www.tgoop.com/jahanislami
جهان اسلام
#پایان_جهان علایم صغری وکبری قیامت ۶۰ مرگ ناگهانی یکی دیگر از نشانه‌های قیامت که در زمان ما به ظهور رسیده، زیاد بودن مرگ ناگهانی است که به صورت سکته‌ی قلبی، مرگ مغزی، تصادف یا سقوط هواپیما اتفاق می‌افتد. انس بن مالک می‌گوید: رسول خدا صلى الله عليه…
#پایان_جهان

علایم صغری وکبری قیامت

۶۱

امارت و رهبری جاهلان

اصلاح ملت‌ها به اصلاح رهبران و فساد و نابودی ملت‌ها به فساد و نابودی رهبرانشان وابسته است. آن حضرت صلى الله عليه و سلم خبر داده که یکی از نشانه‌های قیامت آن است که رهبران کم علم -که با آیات قرآن و حدیث هدایت نمی‌شوند و با هیچ اندرزی پند نمی‌گیرند- زمام امور را به دست می‌گیرند. حضرت جابر بن عبدالله رضي الله عنه روایت کرده است که رسول خدا صلى الله عليه و سلم به کعب بن عجره فرمود: «أَعَاذَكَ اللَّهُ مِنْ إِمَارَةِ السُّفَهَاءِ». قَالَ: وَمَا إِمَارَةُ السُّفَهَاءِ؟ قَالَ: «أُمَرَاءُ يَكُونُونَ بَعْدِي لاَ يَقْتَدُونَ بِهَدْيِي، وَلاَ يَسْتَنُّونَ بِسُنَّتِي فَمَنْ صَدَّقَهُمْ بِكَذِبِهِمْ وَأَعَانَهُمْ عَلَى ظُلْمِهِمْ فَأُولَئِكَ لَيْسُوا مِنِّي وَلَسْتُ مِنْهُمْ وَلاَ يَرِدُوا عَلَيَّ حَوْضِى وَمَنْ لَمْ يُصَدِّقْهُمْ بِكَذِبِهِمْ وَلَمْ يُعِنْهُمْ عَلَى ظُلْمِهِمْ فَأُولَئِكَ مِنِّي وَأَنَا مِنْهُمْ وَسَيَرِدُوا عَلَىَّ حَوْضِى يَا كَعْبُ بْنَ عُجْرَةَ الصَّوْمُ جُنَّةٌ وَالصَّدَقَةُ تُطْفِئُ الْخَطِيئَةَ وَالصَّلاَةُ قُرْبَانٌ - أَوْ قَالَ بُرْهَانٌ - يَا كَعْبُ بْنَ عُجْرَةَ إِنَّهُ لاَ يَدْخُلُ الْجَنَّةَ لَحْمٌ نَبَتَ مِنْ سُحْتٍ النَّارُ أَوْلَى بِهِ يَا كَعْبُ بْنَ عُجْرَةَ النَّاسُ غَادِيَانِ فَمُبْتَاعٌ نَفْسَهُ فَمُعْتِقُهَا وَبَائِعٌ نَفْسَهُ فَمُوبِقُهَا»[۱۴۱]. «ای کعب، خداوند تو را از امارت نادانان پناه دهد». کعب گفت: یا رسول الله، امارت نادانان کدام است؟ فرمود:
«امرا و رهبرانی که بعد از من خواهند بود و به هدایت من رهنمون نخواهند شد و به سنت من پایبند نخواهند شد. هر کس دروغ آنان را تصدیق کرد و به آنان در ستمگریشان کمک کرد، از من نیست و من از او نیستم و او بر من در حوض وارد نخواهد شد. و هر کس دروغ آنان را تصدیق نکرد و آنان را در ستمگری‌شان یاری نکرد، من از او هستم و او از من است و او بر حوض من وارد خواهد شد. ای کعب بن عجرة، روزه سپری است و صدقه گناه را از بین می‌برد و نماز مایه نزدیکی به خداست. - یا فرمود: نماز برهان است–ای کعب بن عجرة، گوشتی که از مال حرام تغذیه شده است، هرگز وارد بهشت نخواهد شد و آتش دوزخ به آن سزاوارتر است. ای کعب بن عجرة، مردم دو گروه هستند. یک گروه در حالی صبح می‌کنند که نفس خود را می‌خرند و آزاد می‌کنند و یک گروه نفس خود را می‌فروشند و آن را هلاک می‌کنند». سفیه (=نادان که در حدیث آمده) انسان کم خرد و کم تدبیری است که تدبیر امور شخصی خود را به درستی نمی‌داند، چه رسد به این که کارهای دیگران را سامان دهد. در حدیث دیگری آمده است: «لن تقوم السَّاعةُ حتى يسودَ كُلِّ قَبِيلَةٍ منافقوها»[۱۴۲]. «تا زمانی که رهبری هر قبیله‌ای را منافقان آن به دست نگیرند، قیامت برپا نخواهد شد». بنابراین، آن گاه که رهبران و امیران قوم در چنین وضعیتی باشند، همه‌ی احوال واژگون خواهند شد. در چنین شرایطی است که دروغ گو، تصدیق شده و راست گو، تکذیب می‌شود. خیانت کار امین به حساب می‌آید و امانت دار، خاین محسوب می‌شود. جاهل سخن می‌گوید و دانشمند سکوت می‌کند. شعبی گفته است: «قیامت آن گاه برپا خواهد شد که علم، جهل شمرده شود و جهل، علم به شمار آید». همه‌ی این‌ها در آخرالزمان بر اثر وارونه شدن حقایق و برعکس شدن امور، اتفاق می‌افتند. عبدالله بن عمرو می‌گوید: رسول خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «إِنَّ مِنْ أَشْرَاطِ السَّاعَةِ أَنْ يوضع الاخيار ويرفع الاشرار»[۱۴۳]. «یکی از نشانه‌های قیامت آن است که انسان‌های نیک و برگزیده، پست و ذلیل شوند و افراد شرور و بد، بلندمرتبه و عزیز شوند».

ادامه دارد.............

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
Forwarded from Mr Rahmi
🌟 مرحبًا بكم في قناتنا...🌟



ماذا نقدم؟
- اقتباسات تحفيزية يومية🌈
- نصائح لتطوير الذات📖
- قصص نجاح ملهمة🧠
- مقاطع فيديو تحفيزية🎥

🚀 لا تفوت الفرصة، انضم إلى عائلتنا الكبيرة وكن جزءًا من رحلة الإلهام والتغيير. معًا، سنحقق أحلامنا ونصل إلى القمة! 😎💪🏻

تابعنا الآن وشاركنا طموحاتك!👇🏻
https://www.tgoop.com/amirar0bi
2025/01/06 17:35:26
Back to Top
HTML Embed Code: