Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
4503 - Telegram Web
Telegram Web
جهان اسلام
#پایان_جهان علایم صغری وکبری قیامت ۴۲ با صدای بلند صحبت کردن در مساجد باید در مساجد وقار و احترام و خاموشی حاکم باشد. یکی از نشانه‌های قیامت این است که مردم در مساجد با صدای بلند صحبت می‌کنند و به جدال و خصومت می‌پردازند. ۴۳ رهبری فاسقان بر قبایل…
#پایان_جهان

علای صغری وکبری قیامت

۴۵

احترام گذاردن فرد برای رهایی از آزارش

این بدان جهت خواهد بود که افراد شرور، رهبر و پیشوای قوم قرار خواهند گرفت و ظهور خواهند کرد و مردم مجبور خواهند شد تا آنان را گرامی دارند و در رأس خود قرار دهند و چه بسا که برای پرهیز از شرارت و آزار و ستمگری و دشمنی آنان به احترام و بوسیدن دست و صورت آنان اقدام کنند. همگی این نشانه‌ها در حدیثی که ابوهریره رضي الله عنه از رسول خدا صلى الله عليه و سلم روایت کرده است، گرد آمده‌اند: «إِذَا اتُّخِذَ الْفَىْءُ دُوَلاً وَالأَمَانَةُ مَغْنَمًا وَالزَّكَاةُ مَغْرَمًا وَتُعُلِّمَ لِغَيْرِ الدِّينِ وَأَطَاعَ الرَّجُلُ امْرَأَتَهُ وَعَقَّ أُمَّهُ وَأَدْنَى صَدِيقَهُ وَأَقْصَى أَبَاهُ وَظَهَرَتِ الأَصْوَاتُ فِي الْمَسَاجِدِ وَسَادَ الْقَبِيلَةَ فَاسِقُهُمْ وَكَانَ زَعِيمُ الْقَوْمِ أَرْذَلَهُمْ وَأُكْرِمَ الرَّجُلُ مَخَافَةَ شَرِّهِ وَظَهَرَتِ الْقَيْنَاتُ وَالْمَعَازِفُ وَشُرِبَتِ الْخُمُورُ وَلَعَنَ آخِرُ هَذِهِ الأُمَّةِ أَوَّلَهَا فَلْيَرْتَقِبُوا عِنْدَ ذَلِكَ رِيحًا حَمْرَاءَ وَزَلْزَلَةً وَخَسْفًا وَمَسْخًا وَقَذْفًا وَآيَاتٍ تَتَابَعُ كَنِظَامٍ بَالٍ قُطِعَ سِلْكُهُ فَتَتَابَعَ»[۱۲۰]. «هرگاه اموال عنیمت دست به دست شود و امانت غنیمت و زکات ضرر به حساب آید و علم برای رضای خدا فرا گرفته نشود و مرد از زنش اطاعت کند و از مادرش نافرمانی کند و دوستش را نزدیک و پدرش را از خود دور کند و صداها در مساجد بلند شوند و فاسق، رهبر قوم و پیشوای‌شان فرومایه‌ترین آنان باشد و انسان برای رهایی از شر و آزارش گرامی داشته شود و زنان خواننده و آلات موسیقی آشکار شوند و شراب نوشیده شود و آخر این امت اول آن را نفرین کنند، در این هنگام منتظر بادی سرخ و زلزله و فرو رفتن در زمین و مسخ و بارش سنگ (بمب) و نشانه‌های دیگری باشند که به دنبال هم می‌آیند، مانند رشته‌ی فرسوده‌ای که پاره شده و مهره‌های آن پشت سر هم می‌ریزند».

ادامه دارد.........

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صبح بخیر به آرزوهایی که مشتاق زندگی هستند.. برای موفقیت..
چیزی به آن اضافه کنیم تا زیاده روی نشود..
جاه طلبی متناسب با نگرانی است..
بلندپرواز باش و به حسن نظر پروردگارت عمل کن که تو را آفرید و تناسب داد و عادل ساخت و برکات بی شماری به تو ارزانی داشت.
از آنها لذت می بری و آنها را حس نمی کنی مگر زمانی که آنها را از دست می دهی، آنگاه در روحت بزرگ می شوند و احساس می کنی در نعمت بزرگی بودی که بسیاری به آن غبطه می خورند.

صبحتون پر از رضایت و شادی و برکت 🕊💛🌿

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
الهی
هر کسی که روی تخت بیمارستان است
خودت بلندش کن
الهی آمین🤲

الهی مرا شفا بدی🤲

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
جهان اسلام
#پایان_جهان علای صغری وکبری قیامت ۴۵ احترام گذاردن فرد برای رهایی از آزارش این بدان جهت خواهد بود که افراد شرور، رهبر و پیشوای قوم قرار خواهند گرفت و ظهور خواهند کرد و مردم مجبور خواهند شد تا آنان را گرامی دارند و در رأس خود قرار دهند و چه بسا که…
#پایان_جهان

علایم صغری وکبری قیامت


۴۶-۴٧-۴۸-۴٩

حلال دانستن شرمگاه (زنا) و ابریشم و شراب و آلات موسیقی

زنا، شراب خواری، آلات موسیقی وقیحانه و پوشیدن ابریشم برای مردان از جمله موارد حرامی هستند که هر مسلمانی از حرام بودن آن آگاه است. رسول خدا صلى الله عليه و سلم خبر داده است که گروهی از امت من در آخرالزمان این امور حرام را حلال می‌دانند و آن‌ها را نشانه‌ی نزدیکی قیامت دانسته است.
حلال دانستن این امور به دو صورت خواهد بود: ۱- اعتقاد به این که آن‌ها حلال‌اند و حرام نیستند. ۲- عادت کردن بر انجام آن‌ها و رواج آنها بین مردم، به گونه‌ای که زبان و قلب مردم آن‌ها را ناپسند ندانند و بر اثر انجام آنها احساس حرام بودن نکنند. ابوعامر یا ابومالک اشعری رضي الله عنه روایت می‌کند که رسول خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «لَيَكُونَنَّ مِنْ أُمَّتِي أَقْوَامٌ يَسْتَحِلُّونَ الْحِرَ وَالْحَرِيرَ وَالْخَمْرَ وَالْمَعَازِفَ، وَلَيَنْزِلَنَّ أَقْوَامٌ إِلَى جَنْبِ عَلَمٍ يَرُوحُ عَلَيْهِمْ بِسَارِحَةٍ لَهُمْ، يَأْتِيهِمْ لِحَاجَةٍ فَيَقُولُوا: ارْجِعْ إِلَيْنَا غَدًا، فَيُبَيِّتُهُمُ اللَّهُ وَيَضَعُ الْعَلَمَ، وَيَمْسَخُ آخَرِينَ قِرَدَةً وَخَنَازِيرَ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ»[۱۲۱]. «در میان امت من افرادی پیدا خواهند شد که زنا، ابریشم، شراب و آلات موسیقی را حلال می‌دانند. همچنین افرادی خواهند آمد که در قله‌ی کوه‌ها زندگی می‌کنند و هنگام شام که چوپان، گوسفندان آنها را به خانه می‌آورد، اگر مسکینی نزد آنان بیاید و از آنان چیزی بخواهد، می‌گویند: فردا بیا. اما شب هنگام، خداوند آن‌ها را هلاک می‌کند و کوه را بر سر آنان می‌اندازد. و گروهی دیگر را مسخ می‌کند و تا روز قیامت به خوک و میمون تبدیل می‌نماید». امروز بسیاری از مسلمانان در کشورهای اسلامی نسبت به زنا و شراب غافل و سهل انگار هستند و از مراکز فحشا و کاباره به نام قانون حمایت و حفاظت می‌شود و برای افراد فاحشه و زناکار کارت رسمی صادر می‌شود. ما در مورد شراب کار به جایی رسیده است که علنا و با تصویب قانونی بسیاری از کشورهای عربی و اسلامی در بازارها و مراکز تجاری به فروش می‌رسد.
ابومالک اشعری روایت می‌کند که رسول خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «لَيَشْرَبَنَّ نَاسٌ مِنْ أُمَّتِي الْخَمْرَ. يُسَمُّونَهَا بِغَيْرِ اسْمِهَا. يُعْزَفُ عَلَى رُءُوسِهِمْ بِالْمَعَازِفِ وَالْمُغَنِّيَاتِ يَخْسِفُ اللَّهُ بِهِمُ الأَرْضَ. وَيَجْعَلُ مِنْهُمُ الْقِرَدَةَ وَالْخَنَازِيرَ»[۱۲۲]. «گروهی از امت من شراب می‌نوشند و اسم دیگری بر آن می‌نهند و زنان خواننده و آلات موسیقی برایشان نواخته می‌شوند.خداوند آنان را در زمین فرو می‌برد و برخی از آنان را به خوک و بوزینه تبدیل می‌کند». از بدترین گناهانی که امروزه بسیاری از مردم به آن مبتلا شده‌اند، گوش فرادادن به موسیقی و استفاده از آلات آن است. این از بزرگ‌ترین عواملی است که دل‌ها را بیمار کرده و انسان‌ها را از یاد خدا و نماز و بهره بردن و گوش فرا دادن به تلاوت قرآن باز داشته است. خداوند می‌فرماید:‍﴿وَمِنَ ٱلنَّاسِ مَن يَشۡتَرِي لَهۡوَ ٱلۡحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَن سَبِيلِ ٱللَّهِ بِغَيۡرِ عِلۡمٖ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًاۚ أُوْلَٰٓئِكَ لَهُمۡ عَذَابٞ مُّهِينٞ ٦‍﴾[لقمان: ۶]. «درمیان مردم کسانی هستند که خریدار سخنان پوچ و یاوه‌اند تا با چنین سخنانی (بندگان خدا را) جاهلانه از راه خدا منحرف کنند و آن را به ریشخند گیرند. آنان عذاب خوار و رسوا کننده‌ای دارند». علما جمله‌ی «لًـهْوَ الْحَدِیثِ» را به آوازخوانی و آلات موسیقی تفسیر کرده‌اند. رسول خدا صلى الله عليه و سلم گوش فرا دادن به موسیقی را در ردیف زنا و خوردن شراب قرار داده و فرموده است: «در میان امت من افرادی پیدا خواهند شد که زنا، ابریشم، شراب و آلات موسیقی را حلال می‌دانند». بر اثر رواج بیش از حد موسیقی و آلات آن، امروزه شبکه‌های ماهواره‌ای و کانال‌های رادیویی مخصوصی وجود دارد که در ۲۴ ساعت انواع موسیقی را پخش می‌کنند و هرگز به خاطر پخش اخبار یا قرآن قطع نمی‌شوند. و این از نشانه‌های قیامت و از دلایل حقانیت و راستگویی آن حضرت صلى الله عليه و سلم است. بنابراین بر مسلمان لازم است تا از آن پرهیز کند. ابن مسعود رضي الله عنه می‌گوید: «موسیقی نفاق را در قلب می‌رویاند، آن گونه که آب، کِشت را می‌رویاند».

ادامه دارد............

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
حدیقه العلم مجموعه معلوماتی واطلاعات که مشتمل بر ۳۰۰ سوال میباشد  وجهت ارتقای جوانان تألیف شده چهارمین اثر از سمانه حکمت بنویسند گی شکریه نظری

📚نام کتاب : حدیقه العلم

📚اثر : از سمانه حکمت

نویسنده : شکریه نظری

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سخنرانی جدید استاد

شیخ محمدصالح_پردل

با ما همراه باشید

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
کلیدگشایش ثروت درپرتوقرآن وسنت.pdf
1.4 MB
قرآن هیچ دلی را در آغوش نگرفت مگر اینکه در آغوشش شکوفا شد.

تسبیح روزانه شما از قرآن برکت روز شماست..

#رز_روزانه

📚کتاب: کلید گشایش ثروت در پر تو قرآن و سنت

#جهان_اسلام


https://www.tgoop.com/jahanislami
جهان اسلام
#پایان_جهان علایم صغری وکبری قیامت ۴۶-۴٧-۴۸-۴٩ حلال دانستن شرمگاه (زنا) و ابریشم و شراب و آلات موسیقی زنا، شراب خواری، آلات موسیقی وقیحانه و پوشیدن ابریشم برای مردان از جمله موارد حرامی هستند که هر مسلمانی از حرام بودن آن آگاه است. رسول خدا صلى…
#پایان_جهان

علایم صغری وکبری قیامت

۵۰

مردم آرزوی مرگ می‌کنند

آن حضرت صلى الله عليه و سلم خبر داد زمانی خواهد آمد که چون انسان از کنار قبری می‌گذرد، بر اثر ظلم و فتنه و مصیبت بسیار آرزو می‌کند که او به جای صاحب آن قبر در آن دفن می‌شد و گرفتار این دوران پر فتنه و بلا نمی‌شد؛ زیرا تلخی و مرارت آن از مرگ بیشتر است. حضرت ابوهریره رضي الله عنه روایت می‌کند که رسول خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «لاَ تَقُومُ السَّاعَةُ حَتَّى يَمُرَّ الرَّجُلُ بِقَبْرِ الرَّجُلِ فَيَقُولُ يَا لَيْتَنِي مَكَانَهُ»[۱۲۳]. «تا زمانی که یک فرد از کنار قبر فرد دیگری عبور نکند و نگوید: ای کاش! من بجای او می‌بودم، قیامت برپا نخوهد شد». ابن مسعود رضي الله عنه می‌گوید: «زمانی خواهد آمد که اگر مردی ببیند که مرگ فروخته می‌شود، آن را می‌خرد». این حدیث با احادیث دیگری که از آروز کردن مرگ نهی کرده‌اند تعارض ندارد. آن حضرت در حدیثی فرمودند «لَا يَتَمَنَّيَنَّ أَحَدُكُمْ الْمَوْتَ لِضُرٍّ نَزَلَ بِهِ»[۱۲۴]. «هیچ کس از شما به سبب زیانی که به او رسیده است، آرزوی مرگ را نکند». زیرا آن چه در حدیث آمده است که در آخرالزمان اتفاق می‌افتد، آروز و دعای صریح نیست، بلکه فقط انسان قلبا علاقمند و متمایل می‌شود تا از این اوضاع آغشته به منکرات و فتنه‌ها رهایی یابد، اگر چه با مرگ باشد. این هم شرط نیست که در آخرالزمان این احساس در قلب هر مسلمان پدید آید، زیرا گاهی چنین رویدادی در یک کشور اتفاق می‌افتد و در کشور دیگری اتفاق نمی‌افتد و اوضاع و شرایط با هم فرق می‌کنند؛ چون مردم در پختگی ایمان و قدرت تحمل بلا و آزمایش و صبر و شکیبایی در برابر منکرات، با همدیگر متفاوت هستند.

ادامه دارد..............

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
.

الله نزدیک است

نزدیک به استجابت دعا، نزدیک به کسانی که خالصانه او را می پرستند
و خواهان توبه از جانب او و تقرب او به بندگانش از طریق نزدیکی آنها به او.

این نزدیکی را نمی توان به درستی درک کرد. بلکه آثار آن از احسان او به بنده و توجه به او و توفیق و هدایت او و دوری از آنچه او را به خشم می آورد معلوم می شود.

و از آثار آن استجابت دعا کنندگان و ثواب نمازگزاران است.

محل قرب خداوند متعال محل استجابت دعا است.
و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: نزدیکترین بنده به پروردگارش هنگام سجده است پس دعای خود را زیاد کنید.
✉️🌿

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
طرف داماد نمیشد بهش گفتند چرا داماد نمیشی......؟؟؟

مولانا فقهی

با ما همراه باشید

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
جهان اسلام
#پایان_جهان علایم صغری وکبری قیامت ۵۰ مردم آرزوی مرگ می‌کنند آن حضرت صلى الله عليه و سلم خبر داد زمانی خواهد آمد که چون انسان از کنار قبری می‌گذرد، بر اثر ظلم و فتنه و مصیبت بسیار آرزو می‌کند که او به جای صاحب آن قبر در آن دفن می‌شد و گرفتار…
#پایان_جهان

علایم صغری وکبری قیامت


۵۱

فرا رسیدن زمانی که انسان صبح مؤمن است و شب کافر

آن حضرت صلى الله عليه و سلم خبر داده‌اند که روزگاری اوضاع و احوال مردم بر اثر فتنه‌های بسیار و شهوت‌ها و کمبود افراد نیک، دچار تحول و دگرگونی و اختلاف خواهد شد و انسان صبح مؤمن و شام کافر خواهد شد و در یک حالت استقرار نخواهد یافت. حضرت ابوهریره رضي الله عنه روایت می‌کند که رسول خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «بَادِرُوا بِالأَعْمَالِ فِتَنًا كَقِطَعِ اللَّيْلِ الْمُظْلِمِ يُصْبِحُ الرَّجُلُ مُؤْمِنًا وَيُمْسِى كَافِرًا أَوْ يُمْسِى مُؤْمِنًا وَيُصْبِحُ كَافِرًا يَبِيعُ دِينَهُ بِعَرَضٍ مِنَ الدُّنْيَا»[۱۲۵]. «با انجام اعمال نیک بر فتنه‌هایی پیشی بگیرید که مانند پاره‌های شب تار هستند. انسان صبح مؤمن است و شب کافر می‌گردد و شب کافر است و صبح مؤمن می‌گردد، دینش را در عوض کالای ناپایدار دنیا می‌فروشد». این حدیث مؤمن را قبل از این که گرفتار فتنه‌های بسیار و انبوه گردد، فنته‌هایی که مانند پاره‌های روی هم انباشته‌ی شب تار - نه شب ماهتابی – او را فرا می‌گیرند، به انجام اعمال نیک تشویق می‌کند
آن حضرت صلى الله عليه و سلم یک نمونه از سختی‌های این فتنه‌ها را اظهار داشت و آن، این که انسان صبح مؤمن است و شب کافر یا بر عکس. و این در اثر سنگینی فتنه‌ها خواهد بود که انسان در یک روز به این شکل دچار تحول می‌شود[۱۲۶]. این وضع بیانگر زمانی است که دیانت انسان ضعیف می‌شود و به سبب این که کاملا از مسایل دین نادان و بی‌خبر است، دین و معتقداتش دچار شبهات شده‌اند، دینش را رها می‌کند، یا به خاطر دنیا یا منافع شخصی ثبات و استقامتش در دین، دچار دگرگونی و تشویش می‌گردد. گویاترین و صادق‌ترین وضعیت نسبت به این حدیث، زمان
حاضر است.

ادامه دارد.............

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#صلوا_على_رسول_الله

إِنَّ اللَّهَ وَمَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ  يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا ٨٥۝


●)اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ، وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا صَلَّيتَ عَلَى إِبْرَاهِيمَ، وَعَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ، اللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا بَارَكْتَ عَلَى إِبْرَاهِيمَ وَعَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر حیا نداشتی هر کاری دلت خواست انجام بده

شیخ محمدصالح_پردل

با ما همراه باشید

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
شب یلدا در شرع خدا.pdf
1.9 MB
شب یلدا در شرع خدا.pdf

📚کتـاب ارزشمنـد و مهـم

"شـب یلـدا در شـرع خـدا"

نویسنده: مـولـوی عبـدالسـلام احمـد زهـی حفظـه الله

شب یلدا به مسلمانان ربط ندارد

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
جهان اسلام
#پایان_جهان علایم صغری وکبری قیامت ۵۱ فرا رسیدن زمانی که انسان صبح مؤمن است و شب کافر آن حضرت صلى الله عليه و سلم خبر داده‌اند که روزگاری اوضاع و احوال مردم بر اثر فتنه‌های بسیار و شهوت‌ها و کمبود افراد نیک، دچار تحول و دگرگونی و اختلاف خواهد شد…
#پایان_جهان

علایم صغری وکبری قیامت


۵۲

مزین ساختن مساجد و فخرجویی بر آن

مساجد عبادت خانه‌هایی هستند که برای دریافت اجر و پاداش ساخته می‌شوند. اما در آخرالزمان برخی مردم به ساخت و ساز و تزیین مساجد اقدام می‌کنند و به زیبایی و سبک معماری و تزیین آن مباهات می‌ورزند و چه بسا آن را در رسانه‌های گروهی در معرض عموم قرار دهند. از این رو توجه مردم به جای عبادت به تزیین آن گرایش می‌یابد. حضرت انس رضي الله عنه روایت می‌کند که رسول خدا صلى الله عليه و سلم فرمود: «لاَ تَقُومُ السَّاعَةُ حَتَّى يَتَبَاهَى النَّاسُ بِالْمَسَاجِدِ»[۱۲٧]. «قیامت تا زمانی برپا نخواهد شد که مردم در ساخت مساجد به افتخار و مباهات بپردازند». بسیاری از صحابه، مردم را از اشتغال به تزیین مساجد نهی کرده‌اند و آنان را به مشغول شدن به عبادت و ذکر و اطاعت خدا رهنون شده‌اند. ابن عباس رضي الله عنه گفته است: «لَتُزَخْرِفُنَّهَا كَمَا زَخْرَفَتِ الْيَهُودُ وَالنَّصَارَى»[۱۲۸]. «شما مانند یهود و نصارا به تزیین و تجلیل مساجد می‌پردازید». بغوی می‌گوید: «تشیید به معنای مرتفع و بلند ساختن مساجد است. یهود و نصارا زمانی به
تزیین معابد خویش روی آوردند که کتاب‌های خویش را تحریف کردند». خطابی می‌گوید: «یهود و نصارا آن گاه عبادت گاه‌ها و معابدشان را مزیّن و آراسته می‌کردند که کتاب‌های آسمانی را تحریف کردند. از این رو دین خدا را ضایع کردند و به تزیین و نقش و نگار آن روی آوردند»[۱۲٩]. امروز مردم با اشکال گوناگون به تزیین مساجد می‌پردازند، از جمله: نقش و نگار دیوار‌ها با رنگ‌های گوناگون و ساختن انواع تصاویر از قبیل قالیچه، نوشته و لوسترهای مزیّن و بسیار گران قیمت. هزینه‌ی این کار چنان بالاست که اگر قیمت این تزیینات و تکلفات پرهزینه و گران قیمت جمع آوری شود، چندین مسجد دیگر ساخته خواهد شد. منظور این نیست که نسبت به مساجد بی‌توجه باشیم و در آن فرش‌های گرانبها نگسترانیم، یا آن را به صورت سست و غیر استاندارد بسازیم، بلکه از مبالغه و اسراف در تزیینات نهی شده است. از حضرت ابودرداء رضي الله عنه روایت شده است: «هر گاه شما به تزیین مساجد و زراندود کردن مصاحف مشغول شدید، نابودی و تباهی به سراغتان خواهد آمد»[۱۳۰].

ادامه دارد................

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🖤 و به یاد مادران آسمانی که بدترین فراق و دلتنگی ، غم از دست دادن مادر هست 🥀

الله رحمتت کند مادرم 🥀

خدایا جایگاه مادرم را جنة الفردوس قرار بدی

#جهان_اسلام

https://www.tgoop.com/jahanislami
2025/01/08 21:11:25
Back to Top
HTML Embed Code: