Telegram Web
دکتر کاوه پهلوان درگذشت

متاسفانه مطلع شدیم، دکتر کاوه پهلوان (برق 52)، استاد دانشگاه مهندسی برق و رایانه آمریکا، در سن 73 سالگی در بوستون آمریکا درگذشت.

دکتر کاوه پهلوان، موسس و مدیر مرکز مطالعات شبکه‌های اطلاعات بی‌سیم، در موسسه پلی‌تکنیک ووستر ماساچوست بود.
وی سال 1348 وارد دانشکده فنی شد و در زمان حضور در دانشکده فنی، کاپیتان تیم والیبال دانشکده فنی و دانشگاه تهران هم بود و چندین مقام قهرمانی برای فنی به ارمغان آورد.
وی سپس به آمریکا رفت ‌و پس از اخذ دکترا، به‌عنوان استاد دانشگاه Worcester Polytechnic Institute  (WPI)  به محیط آکادمیک پیوست.
حوزه پژوهشی او مدل‌سازی انتشار امواج رادیویی، مدولاسیون، کدگذاری، و پردازش سیگنال تطبیقی برای ارتباطات دیجیتال بروی باند صدا و محوسازی کانال‌های چندمسیره رادیویی است. او نویسنده چندین کتاب در حوزه شبکه‌های بی‌سیم است و از او در صنعت مخابرات به عنوان پدر مخابرات بی‌سیم وای‌فای نامبرده می‌شود.

کانون مهندسین فارغ‌التحصیل دانشکده فنی دانشگاه تهران، این ضایعه را به خانواده و دوستان ایشان و خانواده فنی تسلیت گفته برای آنان صبر و برای وی آرامش روح آرزومند است.
 
@kanoonfanni

دیدار رییس کمیته صمت با رییس هیات مدیره خانه صمت استان تهران
 
مهندس شهریار کوزه‌کنانی، رییس کمیته صنعت، معدن و تجارت(صمت) کانون، سه‌شنبه 15 آبان، با مهندس محمدرضا مرتضوی، رییس هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت(صمت) استان تهران و دبیرکل سابق خانه صنعت، معدن و تجارت ایران دیدار کرد.
در این نشست درباره همکاری و افزایش ارتباط مابین کانون و خانه صمت استان تهران، مذاکره و تبادل نظر شد.
خانه صمت استان تهران در سال 1381 و با هدف حمایت و پشتیبانی از انجمن‌ها، تشکل‌ها و واحدهای تولیدی و صنعتی استان تهران در زمینه‌های مختلف فنی، مهندسی، مالی، حقوقی تاسیس شد.
همکاری کانون با این تشکل، می‌تواند برای هر دوطرف موثر و مفید باشد و اعضای کانون از خدمات خانه صمت تهران بهره‌مند شوند.
همچنین مهندس سیدتوحید صدرنژاد، دبیر خانه صمت استان تهران، از فارغ‌التحصیلان دوره ارشد مهندسی شیمی دانشکده فنی است.

.
@kanoonfanni
چهلمین سالگرد ورود مهندسان عمران 63
جمعی از مهندسان فارغ‌التحصيل عمران دانشکده فنی (ورودی آبانماه 1363)، چهارشنبه 23 آبان، به مناسبت چهلمین سالگرد ورود به فنی در اتاق شورای دانشکده فنی، گرد هم آمدند.
این گردهمایی هر ده سال یک بار تکرار می‌شود. این برنامه نیز به رسم و سنت دهه‎های به مرور خاطرات و تصاویر رویدادهای عمران 63 اختصاص داشت.
در این برنامه علاوه بر این تعدادی از استادان فنی و مدیران فنی، بیش از 40 نفر از فارغ‌التحصیلان عمران ورودی 63 حضور داشتند.
دکتر مهدی قاسمیه، رییس دانشکده فنی، دکتر غلامرضا هروی، رییس دانشکده عمران، دکتر کامبیز بهنیا، استاد دانشکده فنی (بازنشسته)، دکتر منصور نیکخواه بهرامی، استاد دانشکده فنی (بازنشسته)، دکتر اورنگ فرزانه، استاد دانشکده فنی (بازنشسته)، مهندس رضا اعلمی هرندی، استاد دانشکده فنی (بازنشسته)، دکتر علی‌ محمد پورپاک، استاد دانشکده فنی (بازنشسته)، دکتر حسین معماریان، استاد دانشکده فنی و دکتر سهیل محمدی، استاد دانشکده فنی (ورودی 63 و رییس اسبق دانشکده عمران) حاضران این جلسه بودند.

شرح کامل این برنامه را در لینک زیر بخوانید.

https://zaya.io/hfc7n

.
@kanoonfanni

#صدوهشتمین محفل ماهانۀ #کمیته_شعروادب کانون فنی

بخش اول:
ارائه با موضوع «اهمیت فرهنگ پیشه‌ها و زبان تخصصی پیشه‌وران»
ارائه‌دهنده: شهرداد میرزایی

بخش دوم:
شعرونثرخوانی آزاد

زمان:
یکشنبه ۴ آذر،
ساعت شروع برنامه: ۱۷:۳۰
ساعت شروع ارائه: ۱۸:۰۰

برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با شناسهٔ زیر در ارتباط باشید.

@sara80heydari

@kanoonfanni_KAAF
@kanoonfanni
 
بازدید اعضای کمیته صمت از فعالیت‌های شرکت آب و عمران
 
مهندس فریدون نظری، مهندس علی واثقی و مهندس شهریار کوزه‎کنانی، از اعضای کمیته صمت از غرفه محصولات این شرکت مهندسی آب و عمران در نمایشگاه معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات و تجهیزات معدن و راهسازی، بازدید کردند.
این بازدید به دعوت مهندس بهمن‌پور (مکانیک 56)، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و عمران، شنبه سوم آذر انجام شد و اعضای کمیته از نزدیک با فعالیت‌ها و تولیدات این شرکت آشنا شدند.
شرکت صنایع آب و عمران ایران (SAICO) در سال 1368 توسط مهندس بهمن‌پور با هدف کمک به توسعه کشور، استقلال صنعتی و کاهش وابستگی به دیگران و با راهکار ایجاد خودکفایی در برخی تجهیزات مورد استفاده در صنعت کشور تاسیس شد.
شیرهای نیمه اتوماتیک چندراهه سختی گیر معروف به سلوالو از جمله تولیدات این شرکت است. این شیرها، کاربرد گسترده در تمام تصفیه‌خانه‌ها و واحدهای تاسیسات همه کارخانه‌ها و مجتمع‌های صنعتی دارند.
مهندس بهمن پور، علاوه بر فعالیت در عرصه صنعت کشور، از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشکاه صنعتی امیرکبیر است.
@kanoonfanni

دومین دوره جایزه ملی پروفسور وقار

زمان برگزاری: اسفند 1403

زمان ارسال مدارک: 15 بهمن 1403

🔸️اعطای جایزه در سه بخش دانش‌آموزی، دانشجویی و صنعتی

برگزیده دانش آموزی: بهترین رتبه کشوری کنکور سراسری 1403 پذیرفته شده در رشته مهندسی متالورژی و مواد

برگزیده دانشجویی: بهترین طرح پژوهشی در حوزه مهندسی متالورژی و مواد اثر گذار در صنعت منجر به تولید محصول جدید، توسعه فرآیند، کارآفرینی، تشکیل هسته دانش‌بنیان، صرفه‌جویی مالی/انرژی با بهینه‌سازی محصول یا فرآیند تولید

برگزیده صنعتی: بهترین طرح صنعتی در حوزه صنایع معدنی و فلزی با تایید مدیر تحقیق و توسعه یا واحد پژوهش و فناوری واحد صنعتی

جایزه ملی پروفسور وقار به منظور گرامیداشت یاد و فعالیت‌های علمی، پژوهشی و صنعتی زنده‌یاد پروفسور رامز وقار، پدر دانش مهندسی متالورژی و مواد ایران، ایجاد شده است.

◀️ برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران به نشانی https://meteng.ut.ac.ir/ مراجعه کنید.
@kanoonfanni

دیدار اعضای کمیته صمت با رییس کرسی یونسکو در بازیافت آب

اعضای کمیته صمت، سه‌شنبه ۶ آذر با دکتر محمدحسین صراف‌زاده، رییس کرسی یونسکو در بازیافت آب دیدار کردند.
در این دیدار که در دفتر کار دکتر صراف‌زاده انجام شد، مهندس هادی‌زاده، مهندس واثقی و مهندس کوزه‌کنانی، حضور داشتند.
هدف از این جلسه آشنایی بیشتر کانون با فعالیت‌های کرسی یونسکو در حوزه بازیافت آب و همچنین معرفی فعالیت‌های کانون در این حوزه بود.
در بخش پایانی جلسه، مساله آلودگی زیست محیطی و شور شدن آب رودخانه کارون که از مسایل مهم  استان خوزستان است، مطرح شد و دلایل مختلف بروز این مشکل از جمله، ایجاد سد گتوند، ایجاد واحدهای  کشت و صنعت تابعه شرکت توسعه  نیشکر و صنایع حانبی استان خوزستان، مورد بررسی قرار گرفت.
2024/12/02 06:12:33
Back to Top
HTML Embed Code: