Telegram Web
🔴 اعتصاب عمومی مردم کوردستان در اعتراض به صدور احکام اعدام علیه #پخشان_عزیزی و #وریشه_مرادی

🔸امروز ۳ بهمن ۱۴۰۳ به دنبال فراخوان اعلام شده در اعتراض به اعدام، در کوردستان اعتصاب عمومی برگزار شد.

🔸در ساعات اولیه صبح، علی‌رغم خبر انحرافی خبرگزاری تسنیم مبنی بر تعویق حکم اعدام #پخشان_عزیزی، مردم مبارز و مقاوم کوردستان در شهرهای #سنندج، #کرمانشاه، #سقز، #مهاباد، #دیواندره، #بانه، #مریوان، #شاباد، #کامیاران، #بوکان، #قروه و #ایلام همچون همیشه علیه ستم‌های سیستماتیک، بار دیگر اتحاد و همبستگی نیروهای متکثر برای تغییر وضعیت ناانسانی حاکم بر کشور را به نمایش گذاشتند.

🔸نیروهای امنیتی با ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز برای کسبه و پلمپ مغازه‌ها، در صدد شکستن عزم و اراده مردم بر آمدند که این شیوه سرکوب‌گرایانه مانع از اعتصاب، این کنش انسانی نگردید. گسترش و تداوم اعتصابات در مناطق مختلف کشور می‌تواند خواست و اراده همگانی برای برچیده شدن نفس اعدام را عملی سازد.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra


📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴 خبر فوری

هاشم خواستار، معلم شجاع و آزادی‌خواه، امروز چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳، پس از شش سال زندان بدون مرخصی، به مرخصی آمد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران این خبر خوب را به خانواده، همکاران و تمامی حامیان عدالت و آزادی تبریک می‌گوید. هاشم خواستار، نماد استقامت در برابر ظلم و صدای رسای حق‌طلبی، همواره الهام‌بخش جنبش‌های صنفی و عدالت‌خواهانه بوده است.

امیدواریم این مرخصی آغازی برای آزادی کامل او و تمامی فعالین زندانیان باشد و روزی شاهد برچیده شدن زندان‌ها برای تمامی معلمان و فعالان صنفی باشیم.


#معلمان_زندانی
#زنده_باد_آزادی


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra


📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴 پنج اشتباهی که منجر به توقف جنبش‌ها می‌شود

🔸جنبش‌ها در اتوبان حرکت نمی‌کنند و در بسیاری مواقع زمینه‌های لازم برای شروع یک حرکت چندان آماده نیست. با وجود دستاوردهای ماندگار در زمینه حقوق مدنی و صنفی، نگاهی به تاریخچه پرفراز و نشیب فعالیت صنفی نشان می‌دهد که همواره فعالان مدنی و صنفی با چالش‌های بسیاری برای دستیابی به حقوق خود مواجه بوده‌اند...

🔸اگر قبول داشته باشیم که پرسشگری حقوق صنفی به مکانیسم‌هایی نیاز دارد که با آزمون و خطا به دست آمده‌اند، متوجه می‌شویم که ابرقهرمان‌های فعال حقوق صنفی هم ناگهان ساخته نمی‌شوند بلکه پس از بارها دلشکستگی و توقف و یا حتی بارها رفع اشکال و انگیزه‌سازی به فرمول‌های بهتری دست می‌یابند. در مسیر پرسشگری و مطالبه گری پخته‌تر می‌شوند و راه را برای مطالبات دیگر نیز هموارتر می‌کنند...

🔸با وجود مسیر پرفراز و فرود مطالبات جمعی و کارگری به ویژه در محیط‌هایی که کمترین سازگاری را با اتحادیه‌گرایی دارند، این پنج مورد می‌تواند یک اتحادیه، سازمان کوچک یا جریان حق‌طلبانه را متوقف کند یا کل یک گروه را به حاشیه ببرد. به بیان دیگر، بیشتر گروه‌ها و جنبش‌های حق‌طلبانه ممکن است در جریان مطالبه‌گری خود، با ۵ اشتباه تاکتیکی به حاشیه رفته یا فعالیتشان متوقف شود.
اشتباه اول- نیازی به گزارش‌دادن نمی‌بینیم.
اشتباه دوم- شیوه حرف‌زدن، سطح سواد و رفتار ما مخصوص خودمان است
اشتباه سوم- در گروه ما چند فعال مطلع و شجاع‌تر از همه، حرف اول و آخر را می‌زنند
اشتباه چهارم- ارتباط با گروه‌ها و تشکلهای دیگر بی‌فایده است
اشتباه پنجم- رصد کردن فعالیت دیگران سودی ندارد

📎 متن کامل این یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
https://is.gd/mAbLKw
🔹🔹🔹

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔 @kashowranews
🔴 بازداشت معلم مشهدی جلوی درب مدرسه ارتباطی با فعالیتهای صنفی و مدنی نداشته است.

🔸اخیرا شایعه‌ای در فضای مجازی مبنی بر بازداشت معلم‌ پایه سوم دبستان لطیفه منطقه ۷ مشهد توسط نهادهای امنیتی در دوم بهمن ۱۴۰۳ منتشر شده بود.

🔸بر اساس مدارک رسیده به شورای هماهنگی و تایید مطلعین صنفی شهر مشهد بازداشت این معلم، ارتباطی با مسائل مدنی و صنفی نداشته است.

🔸شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران نوع بازداشت در محیط آموزشی را عملی خلاف شئون انسانی شهروندان می‌داند.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴عاملیت در هوش مصنوعی

🔸امسال سازمان یونسکو همزمان با روز جهانی آموزش، ۵ بهمن / ۲۵ ژانویه، موضوع عاملیت معلمان در بهره‌برداری از هوش‌ مصنوعی را به صورت برجسته یادآور شده است تا اهمیت بررسی فرصت‌ها و چالش‌های مرتبط با این فناوری نوین را برای افراد، سازمان‌ها و دولت‌ها گوشزد کند. در سال ۲۰۲۴ نیز این سازمان دو چارچوب شایستگی برای معلمان و دانش‌آموزان در حوزه آموزش را در اختیار همگان قرار داد که در آن با تعریف دانش، مهارت‌ها و ارزش‌هایی که هم برای معلمان و هم دانش‌آموزان ضروری است، علاوه بر تاکید بر استفاده فراگیر از این ابزار جدید، خواستار حفظ اراده و تقویت عاملیت انسانی شده است. 

🔸 با این حال یونسکو امسال یادآور شده است که منابع تخصیص‌یافته توسط دولت‌ها به هوش مصنوعی باید علاوه بر منابع مالی قبلاً اختصاص‌ یافته به آموزش باشد و نباید از آن‌ها منحرف شود، زمانی که یک مدرسه از هر ۴ مدرسه ابتدایی هنوز به برق دسترسی ندارد و ۶۰ درصد آن‌ها اصلا به اینترنت متصل نیستند، نیازهای اساسی باید در اولویت باقی بمانند.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra
نامه‌ی گزارشگر ویژه سازمان ملل، Mary Lawlor، در امور مدافعان حقوق بشر؛ درباره اخراج و محکومیت‌های پی‌درپی سه مدافع حقوق کارگران و کودکان، محمد حبیبی، جعفر ابراهیمی و رسول بداقی

این متن بر اساس نامه‌ای است که گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور مدافعان حقوق بشر و کارشناسان این سازمان در تاریخ ۲۲ اکتبر ۲۰۲۴ به دولت ایران ارسال کرده‌اند. این ارتباط به مدت ۶۰ روز محرمانه باقی ماند تا به دولت فرصت پاسخگویی داده شود. با این حال، دولت ایران در این مدت پاسخی ارائه نکرد. گزارشگر ویژه سازمان ملل اعلام کرد که اگر پاسخی دریافت شود، متن آن در پایگاه داده ارتباطات رویه‌های ویژه سازمان ملل منتشر خواهد شد.

"در زمان انتشار این متن، انتظار می‌رود محمد حبیبی در اواخر مارس ۲۰۲۵، پس از اتمام محکومیت خود، آزاد شود، زیرا در حال حاضر با اتهام جدیدی روبه‌رو نیست. با این حال، آقای حبیبی، آقای جعفر ابراهیمی و آقای رسول بداقی هر سه به طور دائمی از شغل معلمی اخراج شده‌اند."


مقدمه:
اخراج و محکومیت‌های پی‌درپی سه مدافع حقوق معلمان و دانش‌آموزان، محمد حبیبی، جعفر ابراهیمی و رسول بداقی، طبق گزارش‌ها و تحقیقات سازمان ملل، نتیجه فعالیت‌های مسالمت‌آمیز آنان در حمایت از حقوق معلمان و اصلاحات آموزشی در جمهوری اسلامی ایران است که پیامدهای سنگینی برایشان به دنبال داشته است.

محمد حبیبی
محمد حبیبی معلم و مدافع حقوق کارگران است که به‌عنوان سخنگو و عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان تهران فعالیت می‌کرد. او از سال ١٣٩٦ تاکنون بارها به دلیل فعالیت‌های صنفی و حقوق بشری خود محکوم و بازداشت شده است که این وضعیت به اخراج وی از شغل معلمی و در حال حاضر زندانی شدن او منجر شده است.

جعفر ابراهیمی
جعفر ابراهیمی، معلم و مدافع حقوق کارگران، بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران است. او از سال ١٣٨٤ به دلیل فعالیت‌های خود در دفاع از حقوق معلمان و اصلاحات آموزشی بارها متهم و بازداشت شده که در نهایت به اخراج او از شغل معلمی انجامید. وضعیت سلامتی او در دوره دو ساله اخیر زندان به شدت وخیم شد و او در اپریل ١٤٠٣ آزاد گردید.

رسول بداقی
رسول بداقی، معلم و مدافع حقوق کارگران، عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان ایران و ناظر پیشین شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان است. از سال ١٣٨٨ تاکنون، او بارها به دلیل فعالیت‌هایش در دفاع از حقوق معلمان و اصلاحات آموزشی، بازداشت و به زندان‌های طولانی‌مدت محکوم شده است. او نیز از شغل معلمی اخراج شده و هم‌اکنون در حال گذراندن محکومیت خود در زندان است.

ادامه‌ی کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

لینک‌های مربوط به خبر:
https://srdefenders.org/iran-repeated-convictions-and-dismissals-of-labour-and-childrens-rights-defenders-mohammad-habibi-jafar-ebrahimi-and-rasoul-bodaghi-joint-communication/
https://x.com/MaryLawlorhrds/status/1877326250357755944
https://www.facebook.com/MaryLawlorHRDs/posts/pfbid02voBmf7vQh811FsFSY8mVzi19p1XD1UJ6mePzUN5H3sxqqH1rxCjKJtaw3pSHYRqbl


🔹🔹🔹

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹 نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسائل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 پاسخی به ۷ ایراد بر شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

✍️ #رسول_بداقی (معلم زندانی)

🔸 #شورای_هماهنگی_تشکلهای_صنفی_فرهنگیان_ایران نزدیک به ۲۵ سال است که برای رساندن جامعه به یک آموزش سالم، تلاش‌های چشمگیری داشته و هزینه‌های بسیاری هم پرداخته است. امّا از گوشه و کنار، به وسیله‌ی برخی گروه‌های نیک اندیش ایراداتی نیز وارد می‌شود. در اینجا تلاش می‌شود که به برخی از این نقدها پاسخی در خور داده شود.

🔸نخست اینکه شورای هماهنگی فقط برای افزایش حقوق معلمان تلاش کرده، نه برای همه‌ی بخش‌های جامعه.
شورای هماهنگی در طول دهه‌های گذشته خواسته‌های گوناگون و گسترده‌ای مطرح کرده است که برخی از آن‌ها صنفی و بسیاری از آن‌ها مانند اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی و استاندارد سازی مدارس، خواسته‌های ملی و مردمی بوده است...

🔸دومین انتقاد از طرف کسانی مطرح می‌شود که از نزدیک با فعالیت‌ها، اساسنامه و چارت تشکیلاتی شورای هماهنگی آشنایی ندارند. این‌که: تشکل‌های فرهنگیان ایران در اندازه‌ی یک حزب، انسجام ندارند.
از طرفی رسانه‌های فراگیری نیست تا پیوسته و منظم در این باره آگاهی رسانی کند، در مدت ۲۵ سال گذشته حاکمیت با همه‌ی نیروی خود و برنامه ریزی‌های پیچیده نتوانسته است، این تشکیلات را از هم بپاشد، این توانایی نشان از ریشه دار بودن، با برنامه بودن و انسجام تشکیلاتی است، این تشکیلات با ۴۵ کانون و انجمن ثبت شده در سراسر کشور دارای صندوق‌های مالی، جلسات پیوسته، اطلاعیه‌ها و فراخوان‌های سراسری، تجمعات و اعتصابات فراگیر، بیانه‌های به روز و مناسب با شرایط اجتماعی، صنفی و سیاسی کشور پایداری و بیداری خود را اثبات نموده است، این تشکل‌ها در هنگام مشکلات و بلایای طبیعی مانند کرونا، سیل، زمین لرزه و... دوش به دوش سایر نهادهای مردمی، کمک‌های سراسری را گردآوری و در موقع مناسب به دست آسیب دیدگان رسانده و دیدگاه‌های خود را نسبت به وظایف و کوتاهی‌ها و سهل انگاری‌های حاکمیت ابراز نموده است.

🔸سومین ایراد این است که: معلمان در سال فقط ۶ ماه کار می‌کنند، پس اعتراض آنان به کمبود حقوق خود نابجاست.
این دسته از منتقدین، حتی نسبت به وظایف حاکمیت در برابر کارمندان خویش آگاه نیستند.. شغل معلمی، شغل ویژه‌ای است... نظم و رفاه وی برای دانش آموزان در ادامه‌ی تحصیل ایجاد انگیزه می‌کند وانگهی بخشی از کار معلم مانند مطالعه و تحقیق و آمادگی برای تدریس، تصحیح برگه‌های آزمون و بسیاری از برنامه‌های تدریس را باید در خانه انجام دهد...

🔸چهارمین ایراد این است که: شورای هماهنگی تشکیلاتی صنفی است، که برای آینده‌ی کشور نمی‌تواند برنامه‌های فراگیر داشته باشد.
برنامه‌ی اداره‌ی آینده‌ی کشور، تنها بر دوش یک گروه، حزب یا صنف نیست، بلکه تصمیمی‌ست که در زمان مناسب بر دوش بیش از ۶۰ میلیون رای دهنده‌ی ایرانی است. امّا شورای هماهنگی در طول ۲۵ سال گذشته به تناسب زمان و شرایط ملی و جهانی تصمیم گیری کرده و کنش مناسب را انجام داده است... انسان یعنی تربیت او و این نوع تربیت را در مدرسه و دانشگاه مشخص می‌کند... ساختن انسان‌های سالم زیربنای هر برنامه کلان ملی است.

🔸پنجمین نقد این است که: شورای هماهنگی در جذب معلمان به کانون‌ها و تشکل کانون‌ها و انجمن‌های بیشتر ناتوان بوده است.
معنا و مفهوم و کارکرد اصناف و اتحادیه‌ها باNGOها (تشکلهای غیردولتی) متفاوت است. NGOها معمولاً غیر دولتی و غیر حکومتی و منتقد حکومت هستند. مؤسسین و هیأت مدیره و اعضای آن‌ها مورد خشم حکومت است... امّا با این همه شورای هماهنگی نقش درخشان و تاریخی خویش را انجام داده است و هر گاه حاکمیت دست از سرکوب برداشته، تشکل‌ها با استقبال گسترده‌ی فرهنگیان روبرو بوده است.

🔸ششمین نقد: شورا در فراهم کردن محتوای آموزشی برای افزایش سطح کیفی آموزشی هیچ کاری نکرده است.
در حکومتی که معلمان حق داشتن یک هفته نامه حتی یک بولتن داخلی ندارند، مقالاتشان در هیچ روزنامه، هفته نامه و مجله‌ای حق انتشار ندارد، چگونه می‌توانند محتوای آموزشی بسازند؟

🔸 هفتمین نقد: شورای هماهنگی نتوانسته با دیگر تشکل‌های غیر فرهنگی هماهنگی لازم را انجام دهد.
در جو خفقان و سرکوب کنونی، همبستگی میان تشکل‌ها کار بس دشواری است... به رغم آن همراهی ۲۰ تشکل صنفی و مدنی را در امضای منشور سراسری و ملی مطالبات حداقلی شورای هماهنگی را در بهار ۱۴۰۲ را نباید از یاد برد. این منشور و محتوای حاکم بر آن توانست برای نخستین بار از مشروطه تا امروز جریان مختلف اجتماعی و نحله‌های گوناگون فکری را ذیل مطالبات مشترک کنار هم قرار دهد...

📎متن کامل این یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
https://is.gd/R5ofau

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران pinned «نامه‌ی گزارشگر ویژه سازمان ملل، Mary Lawlor، در امور مدافعان حقوق بشر؛ درباره اخراج و محکومیت‌های پی‌درپی سه مدافع حقوق کارگران و کودکان، محمد حبیبی، جعفر ابراهیمی و رسول بداقی این متن بر اساس نامه‌ای است که گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور مدافعان حقوق بشر…»
🔴 مردی از تبار آرش
برای #هاشم_خواستار

#یونس_آزادبر

🔸درود بر تو ای معلم خرد و مهربانی که فریاد زدی اصل ۳۰ و ۲۷ قانون  اساسی را  اجرا کنید. نه تاج و تخت را طلب کردی و نه عمامه و امامت جمعه را.

🔸گفتی آموزش برای فرزندان این آب و خاک که همه ملت عاشقانه دوستش می‌دارند، رایگان باشد.

🔸گفتی ملتی که ۷ درصد منابع کره خاکی را صاحب است نباید بی پناه و صاحب بماند  و تا کمر در سطل زباله‌ها دنبال لقمه‌ای نان باشد!

🔸تو پیام آور دانایی و خرد هستی که جهل و خرافه تو را به بند کشید.

🔸گفتی (به قاضی):
ما را ز سر بریده می‌ترسانید
ما گر ز سر بریده می‌ترسیدیم
در مجلس عاشقان نمی‌رقصیدیم

🔸بر سر نازک اندیشان بی شرم  فریاد زدی:
اگر اصل ۳۰ قانون اساسی از سوی دیکتاتور نادیده گرفته می‌شود، شما آن را ببینید و عمله و موجد مدارس غیر انتفاعی نباشید.

🔸آه ای سلطان معلمان ایران
چون رود جاری ماندی و چون شبنم صبحگاهی زلال و چون کوه استوار در زندان سکندر زمان، با تنی بیمار تاب آوردی!
" غرور و سربلندی هم شما را باد"

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران


🔹نشانی کانال شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار و نظرات:
🆔 @kashowranews
🔴 نامە سرگشادە معلمان کوردستان خطاب بە مسئولان و افکار عمومی

(ما چیزی برای از دست دادن نداریم جز زنجیرهای ستم)

هموطنان ارجمند؛ دانش‌آموزان و اولیای گرامی؛ مسئولان استانی و کشوری؛

    ما بە عنوان جمعی از معلمان کنش‌گر صنفی کە سال‌ها عملکرد ضعیف و ناصواب مدیریت ناکارآمد آموزش و پرورش کوردستان را شاهد بودەایم، هیچگاە در قبال روند نامیمون مدیریت کنونی سکوت نکردە و هزینەهای تحمیلی را بەجان خریدەایم. چرا کە باور داریم نخستین آموزەی ما بە دانش‌آموزان و شهروندان جامعە باید درس حق طلبی، نقد و پرسش‌گری باشد.
  
بی‌گمان در سال‌های اخیر شاهد فریادها و کنش‌های میدانی ما برای رفع مشکلات تلنبار شدە در آ.پ و برقراری عدالت آموزشی بودەاید. لیکن نشنیدن سالها فریاد مطالبەگرانە و مشروع ما معلمان از سوی مسئولان بی‌کفایت آموزش و پرورش ماحصلش شرایط اسفبار کنونی‌ست کە فراهم آوردن حداقل‌های شرایط آموزش و پرورش مناسب برای دانش‌آموزان این دیار را دشوار و گاها ناممکن کردە است. بافت فرسودە اکثر فضاهای آموزشی کوردستان کە بە تهدیدی جدی و آنی برای جان دانش‌آموزان و معلمان بدل شدە، کمبود شدید نیروی آموزشی باانگیزە، مرتبط و حرفەای، حذف تغذیە رایگان، طبقاتی کردن مدارس، پولی کردن آموزش، ترک تحصیل میلیونی دانش‌آموزان، فشار معیشتی بە معلمان و وادار نمودن آنان بە انجام شغل دوم و سوم و دور کردن عامدانە آنان از مطالعە و تحصیل و صدها دلیل و سند دیگر شواهد متقنی برای اثبات این مدعاست. در چنین وضعیتی مدیران امنیتی و ناکارآمد آموزش و پرورش کوردستان بە جهت بی‌تدبیری و نبود برنامە و توان مدیریتی کافی برای رتق و فتق امور و پاسخگویی منطقی بە مطالبات و برای سرپوش گذاشتن بر این ضعف‌ها، بە جای شنیدن انتقادات و دغدغەهای معلمان منتقد و کنشگر کمر همت بە سرکوب هرگونە فریاد حق‌طلبانە معلمان بستەاند.
  
مجموعە‌ی مدیریتی آموزش و پرورش کوردستان ۱- در ابتدای سال ١٤٠١ مطالبەگری و تجمع اعتراضی معلمان را جرم‌انگاری کرد و با بستن در ادارات آموزش و پرورش تجمعات معلمان را راهی خیابان کرد کە نتیجە آن پروندەسازی، دستگیری و باتوم خوردن معلمان در شهرهای مختلف کوردستان بود.
٢- در پاییز ١٤٠١ بیش از ٧٠٠ نفر از معلمان کوردستان را کە در اعتراض بە ورود نظامیان بە مدارس تحصن کردە بودند کسر حقوق کرد.
٣- پاییز ١٤٠١ با تشکیل کمیتە شوم فوریتهای آموزش و پرورش ٤٧ نفر از معلمان شرافتمند کوردستان را از حق رتبەبندی محروم کرد.
٤- زمستان ١٤٠١ با نوشتن نامەای مضحک، غیرقانونی و بی‌اساس انجمن وزین، قانونی و ریشەدار صنفی معلمان کوردستان را غیر قانونی اعلام کرد.
٥- در سال ١٤٠٢ و ١٤٠٣ با پادگانی کردن ادارات و مدارس کوردستان برای بیش از هزار معلم پروندەسازی کرد و تاکنون دهها معلم اخراج و صدها معلم بە احکام ناروایی چون انفصال، تبعید، بازنشستگی اجباری و... محکوم شدەاند.
  
کارنامە سیاە و عملکرد شنیع مسولان آموزش و پرورش کوردستان (مدیرکل، حراست، هیئت تخلفات، مدیران و حراست برخی از نواحی و مناطق) عریان‌تر از آنست کە نیازمند توضیح بیشتر باشد. حتی مسئولان ارشد استان و برخی مقامات کشوری هم ناخرسندی خود بە چنین وضعیتی را اعلام کردەاند اما بنا بە معادلاتی کە ما از آن بی‌خبریم هنوز، هم تیم مدیریتی مذکور سر جای خود باقی است و هم پروندەسازی و تاخت‌وتاز آنها ادامە دارد.

   اکنون ما معلمان مغضوب و محروم‌شدە و معلمانی کە در بیدادگاە هیئت‌تخلفات آموزش و پرورش قربانی لجاجت، کج‌فهمی و سرکوب شدەایم اعلام می‌کنیم کە جوانی و زندگی خود را در راە معلمی فدا کردیم و اکنون جز حلقەهای زنجیر ستم و بی‌عدالتی نصیب‌مان نشدە است، بنابراین چیزی برای از دست دادن نداریم اما اجازە نخواهیم داد ستم‌هایی کە بر خود، خانوادە، همکاران و دانش‌آموزانمان رفتە است بی‌پاسخ بماند. لذا صراحتا بە مسئولان استانی و کشوری اعلام می‌کنیم چنانچە برای خواستەهای مشروع ما تدبیر جدی اندیشیدە نشود و در فاصلە کوتاهی مرتفع نگردند بە زودی با تمام توان کنش‌های اعتراضی خود را بە شیوەی مدنی و میدانی آغاز خواهیم کرد. ما عزم راسخ داریم جلو این کژکاریها و قانون‌شکنی‌ها بایستیم تا دیگر هیچ متوهمی با سخرە گرفتن مردم و قانون بە حقوق دیگران دست‌درازی نکند.

۱- لغو احکام صادرە علیە معلمان کوردستان در هیئت تخلفات آموزش و پرورش و جبران خسارات ناشی از این احکام

٢- برقراری حق رتبەبندی همە فعالان صنفی و رفع موانع ارتقای آنان بە رتبە استحقاقی

٣- شأن معلمان، دانش‌آموزان و مردم کوردستان بالاتر از آنست کە افراد تنگ‌نظر، منفور و سخیف برای آن تصمیم‌گیری کنند. ضرورتی حیاتی‌ست کە با انجام تغیرات لازم و حذف رویکرد امنیتی، آرامش بە آموزش و پرورش کوردستان بازگردد.

جمعی از معلمان دارای پروندە، محرومیت و محکومیت استان کوردستان
١٤٠٣/١١/٦

🔹🔹🔹

🔹 نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra
۲۴ ژانویه #روز_جهانی_آموزش است. به همین مناسبت نگاهی کرده‌ایم به آخرین وضعیت کودکان بازمانده از تحصیل در ایران. طبق آخرین آمارها، تاکنون بیش از یک میلیون کودک در ایران از تحصیل بازمانده‌اند.

🔴 آموزش در ایران؛گرفتار ایدئولوژی حکومت و بحران عدالت و برابری

✍️ الینا فرهادی

🔸 رسانه‌های داخلی به نقل از گزارش مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۳، از بازماندن بیش از یک میلیون کودک ایرانی از تحصیل و آموزش خبر می‌دهند. البته آمارهای غیر رسمی حاکی از بازماندگی بیش از ۵ میلیون کودک از تحصیل است. در این میان، استان‌های سیستان و بلوچستان، کردستان، هرمزگان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و خوزستان بیشترین نرخ ترک تحصیل را دارند و سیستان و بلوچستان با بالاترین نرخ ترک تحصیل در میان استان‌های کشور مواجه است.

🔸 رتبه پایین دانش آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی
#اسماعیل_عبدی، زندانی سیاسی پیشین و فعال صنفی معلمان می‌گوید: «علت افت تحصیلی در جوامع مختلف ممکن است دلایل زیادی داشته باشد. اما در مورد ایران این دلایل بسیار مشخص‌تر هستند.»

🔸 سیاست‌های حکومتی، اصلی‌ترین عامل بازماندن کودکان از تحصیل
هرچند بسیاری از کارشناسان فقر و تعصب را از دلایل اصلی جاماندگی کودکان از تحصیل در برخی مناطق ایران می‌دانند اما به گفته اسماعیل عبدی، این سیاست‌های جمهوری اسلامی است که سعی می‌کند جامعه را "عقب مانده" نگه دارد.

🔸این زندانی سیاسی پیشین می‌‌گوید: «حکومت ایران نه تنها نسبت به اصل ۳۰ قانون اساسی بی‌اعتنا است، بلکه سند ۲۰۳۰ سازمان یونسکو را نیز به طور کامل نادیده گرفته است.»

🔸 به گفته این فعال صنفی معلمان برای حکومت کاملا آشکار شده که نمی‌تواند سیاست‌های دیکتاتور مآبانه‌اش را به قشر تحصیل‌کرده تحمیل کند. او خاطرنشان می‌کند: «در اواخر دهه هفتاد شمسی، ایران شاهد تغییر و تحولات اجتماعی گوناگون بود. بخش بزرگی از این تغییرات را جوانانی رقم می‌زدند که دانشجو بودند. حکومت این تغییرات اجتماعی را تاب نیاورد و سندی به عنوان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش طراحی کرد تا بنیان‌های نظام آموزشی را زیر و رو کند و محتوا و نظام آموزشی را بیش از پیش به ایدئولوژی مدنظر خود آغشته کند. در این سند باور به مهدویت و ولایت فقیه سرلوحه امور است.»

🔸حضور روحانیون در مدارس
اسماعیل عبدی در ادامه می‌افزاید: «حکومت جمهوری اسلامی انتظار داشت که این تغییرات، چه در مدرسه و چه در دانشگاه منجر به تربیت افرادی معتقدتر به چارچوب حکومت شود اما این اتفاق نیفتاد. پس پا را از این فراتر نهاد و تلاش کرد با سرکوب اعتراضات معلمان و دور کردن آنها از فضاهای آموزشی، زندانی کردن معلمان معترض به بی‌کیفیتی فضای آموزش، وارد کردن روحانیون دینی به عنوان معلم در مدارس و تغییر محتوای کتب درسی و عدم اجازه به دانش آموزان‌ جهت انتقاد از این محتواها، ناآگاهی، اطلاعات نادرست و بی‌سوادی را ترویج کند. چرا که بقای خود را در آن می‌دید.»

🔸"ناشهروندی" حق تحصیل از کودکان را سلب کرده است
بر اساس جدیدترین آمارهای رسانه‌های داخلی ایران، بیش از یک میلیون نفر در استان‌های #سیستان_بلوچستان، #خراسان، #گلستان، #کرمان و #آذربایجان_غربی با معضل نداشتن شناسنامه روبرو هستند.

🔸اسماعیل عبدی می‌گوید در ایران "ما علاوه بر شهروندان درجه دوم و سوم با گروه دیگری به نام ’ناشهروند‘ رو به رو هستیم." او می‌افزاید: «متاسفانه بسیاری از کودکان بدون شناسنامه که اتفاقا با فقر هم دست و پنجه نرم می‌کنند، به دلیل عدم دریافت آموزش‌های لازم یا به اعتیاد و انواع بزهکاری روی می‌آورند، یا دچار آسیب‌های جدی روحی و روانی می‌شوند و از زندگی طبیعی فاصله می‌گیرند.»

🔸به گفته این فعال صنفی معلمان، بسیاری از این کودکان نیز در محیط‌های غیررسمی وارد کارهایی می‌شوند که ممکن است با استثمار نیروی کار همراه باشد. این کارها اغلب در شرایط دشوار و بدون نظارت‌های قانونی انجام می‌شوند.

🔸به گفته این فعال صنفی معلمان نهاد آموزش در ایران به هیچ وجه مستقل نیست و پیوند اجباری آن با سیاست و اقتصاد باعث گستردگی مافیای کنکور، افزایش مدارس لاکچری و تبدیل شدن آموزش به یک کالای لوکس شده.
به گفته آقای عبدی، ملال‌آور بودن و همچنین زیاد بودن محتواهای آموزشی، برنامه نظام‌مند خشک نمره محور، استفاده از روش‌های منسوخ به جای یادگیری فعال و کارا و نبودن خروجی خدمات آموزشی در بازار کار، همگی دانش آموزان را از ادامه فرایند تحصیل در ایران ناامید می‌کنند.

📎 متن کامل این گزارش را در لینک زیر بخوانید:
https://is.gd/Cu7HCI
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴تجمع اعتراضی داوطلبان معترض به نتایج آزمون مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش

🔸امروز شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳، بار دیگر معترضین آزمون کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش که خود را قربانی خطای سیستمی می دانند، مقابل ساختمان آموزش و پرورش تجمع کردند.
معترضین خود را مرودین به‌ناحق می دانند و خواستار ظرفیت از دست رفته‌ و مشاهده‌ی ریزنمرات خود هستند.

🔸#شورای_هماهنگی_تشکل‌های_صنفی_فرهنگیان_ایران ضمن حمایت از این عزیزان خواستار رسیدگی هر چه سریعتر به اعتراض آنهاست.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra


📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔 @kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#خبر
🔴تجمع کارگران ارکان ثالث نفت در #تهران

🔸کارگران ارکان ثالث در ادامه اعتراضات خود و به دلیل بی پاسخ ماندن مطالباتشان، امروز شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ از تمام مراکز نفت، گاز و پتروشیمی از سراسر کشور به تهران آمدند و در مقابل نهاد ریاست جمهوری  تجمع کردند.

🔸طبق خبر منتشر شده از سوی شورای سازماندهی اعتراضات کارگرن غیر رسمی نفت در این تجمع بیش از دو هزار نفر شرکت داشتند. معترضین شعار می دادند:

"اسمش وزیر کاره، حامی پیمانکاره" /
"ما پیمانکار نمیخوایم، ما استثمار نمیخوایم"/

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra


📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔 @kashowranews
🔴داده‌های آموزشی درباره هوش مصنوعی در دنیای آموزش چه می‌گویند؟

بر اساس یک نظرسنجی از ۴۵۰ مؤسسه که توسط یونسکو در سال ۲۰۲۳ انجام شد، تنها ۱۰ درصد از مدارس و دانشگاه‌ها در حال حاضر یک چارچوب رسمی برای استفاده از هوش مصنوعی دارند. کشورهای بسیاری محدودیت‌هایی برای استفاده از فناوری‌های جدید در کلاس درس اعمال می‌کنند. طبق داده‌های جدید یونسکو، اکنون تقریباً ۴۰ درصد از کشورها قانونی یا سیاستی دارند که استفاده از تلفن‌های همراه در مدارس را ممنوع می‌کند، ولی این رقم در سال ۲۰۲۳ فقط ۲۴ درصد بود. محدودیت سنی به کاهش ریسک‌های احتمالی از جمله تأثیرات منفی بر توسعه اجتماعی و روانی دانش‌آموزان کمک می‌کند و در عین حال امکان بهره‌برداری از پتانسیل‌های هوش مصنوعی برای تسهیل یادگیری را فراهم می‌سازد؛ در حالی که نباید فراموش کرد هوش مصنوعی را هیچ‌گاه نباید جایگزین قابلیت و استعداد انسانی معلمان دانست.

مدرسه پژواک

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra


📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔 @kashowranews
2025/01/26 01:13:06
Back to Top
HTML Embed Code: