Telegram Web
🔴 حسنیه کل‌کلی، نماد سرکوب طبقاتی، جنسیتی و ستم ملی
#یادداشت_روز، جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴

او مادر چهار فرزند و معلمی فداکار بود. به تنهایی فرزندانش را بزرگ می‌کرد و سال‌ها یار و یاور دانش‌آموزانی بود که در محروم‌ترین منطقهٔ کشور برای تحصیل به او نیاز داشتند. او معلمی بود که در شرایط دشوار اقتصادی و اجتماعی بلوچستان، به‌ویژه در روستاهای دورافتاده، تلاش می‌کرد تا دنیای بهتری برای کودکان ابتدایی بسازد.

اما در شامگاه پنجشنبه ۲۹ خرداد، قربانی «خطای انسانی» نیروهای امنیتی شد. نزدیک فلکهٔ شهرک ارتش ایرانشهر، در انتظار دختر و دختر برادرش بود که از چابهار با اتوبوس می‌آمدند که ناگهان گلوله‌ای او را از پا در آورد. پلیس‌ها در حال تعقیب و گریز با یک پژو بودند و به اشتباه او را هدف تیراندازی قرار دادند. بعد از شش شب درد و رنج، حسنیه جان خود را از دست داد.

حسینیه کل‌کلی، زنی از روستای سوراب در بلوچستان بود، منطقه‌ای که سال‌هاست زندگی در آن به خودیِ خود مجازات است. بلوچستان، جغرافیایی است که در آن زیرساخت‌ها و خدمات اجتماعی و اقتصادی شدیداً محدودند و مردم آن به ویژه زنان، کارگران و اقلیت‌های مذهبی، همواره از حقوق اولیهٔ خود محروم بوده‌اند.

ناامنی‌های اجتماعی و اقتصادی بلوچستان، پیامد مستقیم سیاست‌های سرمایه‌دارانه‌اند. متمول‌ترها در مناطق امن‌تری از استان زندگی می‌کنند، اما فقیرترین اقشار جامعه، از جمله روستاییان و کارگران، در مناطق ناامن این استان گرفتار می‌شوند. در این وضعیت، بسیاری از افراد به شغل‌هایی مانند سوختبری و کولبری روی می‌آورند که در شرایط جنگی و امنیتی، بیش از پیش جرم‌انگاری می‌شوند؛ حال آنکه این افراد هیچ راه دیگری برای امرار معاش ندارند. اگر شلیک اشتباهی به حسنیه درنتیجهٔ شرایط جنگی و جرم‌انگاری کولبری بوده‌باشد، حقیقت کریه و ظالمانهٔ نظام سرمایه‌داری و ستم طبقاتی بار دیگر بر ما آشکار می‌شود.

در این شرایط، حسنیه، معلم کارگر و زن بلوچ، نماد مقاومت و فداکاری بود. او نه تنها در برابر دشواری‌های اقتصادی و اجتماعی ایستادگی می‌کرد، بلکه در تلاش بود تا به نسل‌های آینده امید و آگاهی بدهد. با این حال، مرگ او به دست نیروهای امنیتی و به دلیل «خطای انسانی» که در واقع ناشی از بی‌دقتی و بی‌مسئولیتی در عملکرد نیروهای مسئول بود، نشان‌دهندهٔ فاجعه‌ای است که روزانه در این مناطق رخ می‌دهد.

چرا وزیر آموزش و پرورش که این روزها مدام از جان‌باختن معلمان شهید در جنگ ایران و اسرائیل سخن می‌راند، نام حسنیه کل‌کلی را در زمرهٔ قربانیان این سرزمین سرمایه‌سالار  نمی‌برد؟ این سکوت، معنادار است. این سکوت می‌گوید که مرگ حسنیه، تراژدی شخصی نیست، بلکه نمادی از ستم سیستماتیک مرکزگرا است که زحمت‌کشان حاشیه (بلوچستان) به‌خاطر سیاست‌های تبعیض‌آمیز طبقاتی، اجتماعی و امنیتی با آن روبه‌رو هستند.

نام و یاد حسنیه، زنِ معلمِ کارگرِ بلوچ بر حافظهٔ ستمدیدگان این سرزمین حک خواهد شد و تیشه‌ای خواهد بود بر ریشهٔ ظالمان زمان.


منبع : کانال مدرسه رهایی

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴وطن را نه با دیوار و مرز بلکه با دل‌ l‌های پیوندخورده باید ساخت

✍🏻 محمود بهشتی لنگرودی

در جریان تجاوز نظامی اخیر اسرائیل، آنچه وجدان جمعی ما را بیش از بمب‌ها و موشک‌ها و غرش هواپیماها و پهبادها لرزاند، این واقعیت تلخ بود که گفته و شنیده می‌شد بخشی از عملیات اسرائیل از درون کشور هدایت شده است و شگفت‌ آنکه برخی از این اقدامات، نه با زور، بلکه داوطلبانه انجام شده‌اند.
اگر این ادعا درست باشد، باید بپرسیم که چگونه و به چه دلایل و انگیزه‌هایی یک شهروند، نه‌تنها از دفاع دست می‌کشد، بلکه با کشور متجاوز همکاری می‌کند؟
به نظر می‌رسد که مسئله فقط پول یا وعده‌ی پناهندگی نیست. فراتر از انگیزه‌های فردی، آنچه فاجعه را ممکن ساخته است، گسستن آرام پیوند میان بعضی‌ها با وطن است.
جایی که فرد دیگر نه خود را بخشی از سرزمین می‌داند، و نه سرزمین را بخشی از خودش.
وقتی شهروندی به‌سبب احساس بیگانگی، طردشدگی، بی‌پناهی، یا بی‌عدالتی و ... بین خود و وطنش فاصله می‌اندازد و بیگانه را در ذهن خود پاک می‌کند، دیگرانی، این فاصله‌ها را با پیام، پول، یا امیدهایی که ایجاد می کنند پُر می‌کنند.
با این ماجرا نباید فقط از مسیر امنیتی مواجه شد. آنچه رخ داده، پیش از یک نفوذ اطلاعاتی، نوعی فروپاشی پنهان اعتماد ملی است و این نوع فروپاشی، با سامانه‌های موشکی یا دیوارهای مجازی درمان نمی‌شود.
امنیت ملی، زمانی پایدار است که مردم در قلب خود باور داشته باشند که وطن، خانه‌ی آنان است، که صدایشان شنیده می‌شود، حضورشان معنا دارد، و آینده‌شان در گرو این سرزمین است.
و باور کنند که از نگاه حاکمان، منتقد خائن نیست، ناراضی دشمن نیست و میان نقد و خیانت تفاوت وجود دارد. مشارکت اجتماعی از مسیر احترام و شنیده‌شدن می‌گذرد.
وطن را نه فقط با مرز، بلکه با مهر نگه می‌دارند.
دل‌هایی که در این خاک سهمی ببینند، در روز خطر نیز پای آن خواهند ایستاد.
اما دلی که در وطنش احساس غربت کند، شاید روزی به آغوش بیگانه پناه ببرد، حتی بی‌آنکه بخواهد.
باید پیش از آنکه دیر شود، وطن را از نو تعریف کرد و ساخت، نه فقط با قانون، که با عدالت.
نه فقط با دیوار، که با گفت‌وگو.
نه فقط با قدرت، که با همدلی.
اتهام زدن، تهدید کردن و مجازات نمودن، نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه بر تعداد جدا شدگان خواهد افزود.


📌 یادداشت‌های مندرج در این کانال، صرفاً دیدگاه‌های شخصی نویسندگان بوده و لزوماً مواضع شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران را منعکس نمی‌کند.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴 حق‌التدریس یعنی کار بدون امنیت؛ یعنی بی‌عدالتی قانونی‌شده!

✍️دنیا عباسی

هر سال تابستان که می‌رسد، هزاران معلم حق‌التدریس از حداقل‌ترین حقوق انسانی محروم می‌شوند:
نه حقوق دارند، نه بیمه، نه امنیت شغلی. اما توقع از آن‌ها مثل معلم رسمی است:
باید با جان و دل تدریس کنند؛ باید در مسابقات، جشنواره‌ها، امتحانات، برنامه‌ها شرکت کنند؛ باید هر روز برای ارتقای کیفیت آموزش تلاش کنند

ولی وقتی تابستان می‌رسد، دولت و آموزش‌و‌پرورش طوری رفتار می‌کند
که انگار این معلمان هرگز وجود نداشته‌اند! نه قرارداد، نه حمایت، نه حتی یک پاسخ مشخص...

آیا انصاف است کسی که پایه آموزش یک منطقه را می‌چرخاند، در تابستان به حال خود رها شود؟ مگر معلم حق‌التدریس، کارگر فصلی است؟

قطع بیمه در تابستان یعنی:
دارو نباشد; درمان نباشد; حتی زایمان امن برای معلمان زن هم نباشد

نداشتن حقوق در تابستان یعنی:
تحقیر معلم؛ استثمار آشکار؛ بی‌توجهی مطلق به کرامت انسانی و خانوادگی معلمان

چرا باید معلمی که سال‌ها برای آموزش کشور زحمت کشیده، در تابستان
شرمنده خانواده‌اش باشد؟ چرا این وضعیت غیرقانونی و ناعادلانه سال‌هاست ادامه دارد و کسی پاسخگو نیست؟

معلمان حق‌التدریس نه لطف می‌خواهند، نه صدقه؛ آن‌ها فقط حق‌شان را می‌خواهند:
بیمه مستمر؛ حقوق ۱۲ ماهه؛ قرارداد شفاف و محترمانه

ما معلمیم؛ نه کارگر فصلی.
ما ستون آموزش‌ایم؛ نه نیروی موقت بی‌هویت.

📌 یادداشت‌های مندرج در این کانال، صرفاً دیدگاه‌های شخصی نویسندگان بوده و لزوماً مواضع شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران را منعکس نمی‌کند.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
#یاداشت_همکار

🔴 سید مجتبی ممدوح معلمی مردمی

✍🏼#اسفندیار_اسماعیل‌زاده؛ فعال صنفی

می‌گویند: ارزش‌های وجودی آدمی بیشتر در شرایط سخت و دشوار آشکار می‌شود. ارزش‌هایی چون میزان تاب‌آوری، عدالت‌طلبی، آزادی‌خواهی، خردمندی، استقلال فکری، انسان دوستی، خیرخواهی، وفاداری و... مرحوم سید مجتبی ممدوح نمونه‌ای از این نوع انسان‌های دلسوز، مردمی، خیر‌خواه، نوع‌دوست و حق‌طلب بود.

او در دوران شاغلی به تدریس و تمرین دروس ورزش و امور هنری (خوشنویسی) مشغول بود. معلمی که همیشه در میان بچه‌ها و در کنار آنها بود و سعی داشت از آنها ورزشکاری هنرمند و شریف بسازد. ارتباط دوستانه و صادقانه او با دانش‌آموزان از او یک معلم دوست داشتنی و خودمانی ساخته بود.

مرحوم سید مجتبی ممدوح همواره تبسمی بر لب و مهری در دل داشت. از همان دوران جوانی در کارهای خیر و عمومی پیش قدم بود. دوستان او را سید صدا می کردند. سید مجتبی مورد اعتماد و اطمینان همه بود. کم حرف می‌زد ولی خوب حرف می‌زد.

بعد از بازنشستگی بیشتر برای مسائل صنفی و معیشتی معلمان و امورتحصیلی دانش‌آموزان وقت می‌گذاشت. به کمک دوستان همفکر و همراه خود در تجمع‌های صنفی سراسری معلمان در رضوانشهر حضور می‌یافت واز حامیان همیشگی معلمان دربند و اخراجی بود.

از این معلم خوب و مردمی دو فرزند پسر و دختر فرهیخته و همسری صبور و دوستانی باوفا و خاطراتی شیرین باقی مانده است.

اگر چه جای او همواره در بین ما خالی می‌ماند اما یقین دارم که خانوده گرامی او و دوستان همدل و همراه او از فضائل اخلاقی و انسانیش پاسداری خواهند کرد.

نامش جاودان، راهش پر رهرو و یادش گرامی باد.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴منزل فروغ خسروی همکار فرهنگی در بهبهان تفتیش شد

منزل فروغ خسروی، معلم پایه ابتدایی ساکن بهبهان توسط ماموران اطلاعات سپاه تفتیش شد. در جریان این بازرسی که با خشونت همراه بوده، تلفن همراه این شهروند ضبط شد.


شامگاه جمعه ۳۰ خرداد، شش مامور اطلاعات سپاه، از جمله دو زن، بدون ارائه حکم قضایی وارد منزل خانم خسروی شدند. ماموران با ایجاد فضای رعب و وحشت، منزل این معلم را مورد تفتیش قرار دادند. بخشی از لوازم شخصی او، از جمله تلفن همراهش، توسط ماموران ضبط شد. در زمان تفتیش، دختر خانم خسروی در خانه حضور داشت و این اقدام موجب ترس و وحشت شدید او شده است.

شورای هماهنگی تشکل گ‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن حمایت از همکاران فرهنگی در سراسر کشور، هرگونه آزار و تهدید معلمان بوسیله نهادهای امنیتی را محکوم می‌کند.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 حکم یک‌سال زندان برای حسین واحدی، بازرس انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی 🔸#حسین_واحدی، بازرس انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی، به حکم دادگاه تجدید نظر استان #خراسان_شمالی به یک‌سال زندان محکوم شد. 🔸این حکم در حالی صادر شده که فعالان صنفی معلمان همواره…
🔴حسین واحدی بازرس انجمن صنفی فرهنگیان خراسان روانه زندان شد

حسین واحد معلم بازنشسته و بازرس انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی روانه زندان مرکزی بجنورد شد.

این فعال صنفی معلمان به اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس محکوم شده بودند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکومیت حکم صادر شده برای این فعال صنفی معلمان، خواهان آزادی حسین واحدی و سایر معلمان زندانی است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴هشدار شورای هماهنگی نسبت به وضعیت خطرناک زندانیان سیاسی

محمد حبیبی؛ سخنگوی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۱. کانال شورای هماهنگی در همان روز اول حمله اسراییل به اوین در گزارشی که از زندان اوین رسیده بود صراحتا از کشته شدن افراد غیرنظامی زیادی به‌ویژه تعدادی از زندانیان و خانواده‌های مراجعه‌کننده به زندان اوین خبر داد. بعد از نزدیک به یک هفته، سخنگوی قوه قضاییه خبر کشته شدن این خانواده‌ها و زندانیان در این حمله را تایید کرد.

۲ . در همان گزارش تاکید شد که بند امنیتی ۲۰۹ خسارت زیادی دیده است. حالا بعد از نزدیک به یک هفته خبری از برخی زندانیان سیاسی همچون #علی_یونسی، #مطهره_گونەای و #ارغوان_فلاحی نیست و حالا این نگرانی به صورت جدی وجود دارد که در اثر این حمله، آسیب جدی به این دوستان و سایر زندانیانی که در زمان حمله در انفرادی بوده‌اند، وارد شده است.

۳. بعد از حمله به زندان اوین، زندانیان بند چهار، بند هشت و بند زنان، با فشار و تهدید و رفتارهای غیرانسانی به زندان تهران بزرگ و زندان قرچک منتقل شده‌اند. شرایط اسفناک این دو زندان و بویژه بندهایی که این زندانیان سیاسی در آن نگهداری می‌شوند که از حداقل‌های امکانات بهداشتی و درمانی هم بی‌بهره است، نگرانی‌های عمیقی را بوجود آورده است، بویژه که تعدادی از این زندانیان همچون #ابوالفضل_قدیانی،#راحله_راحمی‌پور و تعدادی دیگر سالمند، بیمار و نیازمند مراقبت‌های ویژه هستند.

۴. شرایط کنونی زندانیان سیاسی در زندان تهران بزرگ و زندان قرچک نیازمند رسیدگی ویژه و در رأس آن اعطای مرخصی و آزادی است. همه‌ی این زندانیان از جمله #محمد_حسن_پوره، فعال صنفی معلمان، #اسماعیل_گرامی، فعال بازنشستگان و #مرتضی_صیدی، فعال کارگری و #خشایار_سفیدی و #مصطفی_محمد_حسن از فعالان دانشجویی در زندان تهران بزرگ
و #آنیشا_اسدالهی، #ریحانه_انصاری_نژاد #ناهید_خداجو و #نسرین_جوادی و #گلرخ_ایرائی از فعالان کارگری و بسیاری دیگر از این زندانیان در شرایط بسیار سخت و خطرناکی به سر می‌برند؛ به‌ویژه که بنا بر گزارش‌ها، مسئولان زندان قرچک نه تنها پاسخگوی نگرانی خانواده‌های این زندانیان نبوده‌اند! بلکه با توهین و حرفهای نامربوط با ایشان برخورد کرده‌اند.

۵. شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکومیت حمله اسراییل به زندان اوین و کشتار هموطنان غیرنظامی در این زندان، نگرانی عمیق خود را از تداوم شرایط اسفناک زندانیان سیاسی در دو زندان قرچک و تهران بزرگ اعلام می‌دارد و خواهان آزادی هر چه سریعتر این زندانیان و شفاف‌سازی نسبت به وضعیت زندانیانی است که تاکنون هیچ خبری از آنها بعد از حمله به اوین، مخابره نشده است. بویژه علی یونسی، مطهره گونه‌ای و ارغوان فلاحی.

بی‌شک مسئولیت جان این عزیزان و سایر زندانیان سیاسی و غیرسیاسی بر عهده مسئولان قضایی و امنیتی است.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴 احضار بختیار رضوانی به دادگاه انقلاب

بختیار رضوانی معلم و فعال صنفی استان کهکیلویه و بویراحمد به دادگاه انقلاب شهرستان گچساران احضار شد.

بر اساس ابلاغیه‌ای که برای این فعال صنفی معلمان صادر شده است، در تاریخ ۱۱ تیرماه، با اتهام تبلیغ علیه نظام باید در دادگاه انقلاب شهرستان گچساران حاضر شود.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن اعتراض به افزایش فشار بر فعالین صنفی معلمان، دفاع از معلمان و فعالین صنفی را از وظایف خود می‌داند و به مسئولان توصیه می‌کند که در این شرایط سخت و طاقت‌فرسا به جای پرونده‌سازی برای فعالان صنفی، به فکر چاره‌جویی برای رفع مشکلات مردم باشند.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴 متن نامه سه زندانی سیاسی زن از زندان #قرچک ورامین؛ گلرخ ایرایی، ریحانه انصاری‌نژاد، وریشه مرادی

«مسیر مبارزه همچنان ادامه دارد رنج امروز خود را فراتر از آن‌چه بر مردم ایران تحمیل شد نمی‌دانیم. روز دوشنبه دوم تیر درحالی‌که بیش از سه هزار نفر در #زندان_اوین در بندهای مختلف پشت درهای بسته محبوس بودند، راکت‌های اسرائیل در محوطه زندان و بر ساختمان‌های اوین فرود آمدند. علاوه بر کشته‌شدگان از تعدادی از بازداشت‌شدگان که در سلول‌های انفرادی محبوس بودند نیز تاکنون خبری در دست نیست. ما زنان اوین صبح سه‌شنبه با اعمال محدودیت‌های شدید امنیتی به زندان قرچک ورامین منتقل و حدود سه هزار نفر مردان اوین نیز به زندان تهران بزرگ منتقل شدند. اگرچه نسبت به پیش از انتقال در شرایط نامساعدتری قرار گرفته‌ایم، اما هم‌سو با رفقا و برادران‌مان در زندان تهران بزرگ که هم‌زمان با ما مورد حمله و اعمال فشار قرار گرفته‌اند، اعلام می‌کنیم شرایط فعلی خللی در مبارزات‌مان ایجاد نخواهد کرد. چرا که می‌دانیم «این مسیری نیست که در آن بی مکافات به مقصد رسید.»
از زمان انقلاب مشروطه تاکنون، با بروز جنگ‌های متعدد، کودتای ضدمردمی، کشتار مردم بی‌دفاع و مخالفان سیاسی که به‌دست حکومت‌های استبدادی در یک قرن گذشته انجام شده و بسیاری فراز و فرودها که تاریخ بر آن گواه است، مسیر مبارزه همچنان ادامه دارد.ما امروز در زندان قرچک هستیم و در شرایطی قرار گرفته‌ایم که بیش از هزار زن با جرائم مختلف سال‌ها با آن مواجه و آن را زندگی کرده و می‌کنند. زنانی از اعماق با رنج‌هایی که در نهان‌خانه‌ی چشمان‌شان نقش بسته است و گویای پرسه‌های بیدادی است که برای درهم‌شکستن‌شان پا به مسیر امروز گذاشته‌ایم. پرت‌شدگانی در انتهای دنیا که در هیچ یک از معادلات زندگی و مناسبات خبری و موج‌های رسانه‌ای جایی ندارند و در گزارش‌های حقوق‌بشری، نامی و نشانی و ردی از رنج‌های‌شان دیده و شنیده نمی‌شود. آن‌چه در این چند روز ما را مبهوت کرده است حقیقت زندگی این زنان است. زنانی خمیده در تخت‌های کوتاه به ابعاد قبر، با حسرت برخوردار بودن از حداقل امکانات زیستی و بهداشتی. در میان دیوارهای چرکین و کبره‌بسته از کثافت سال‌ها زندگی مشقت‌بار، بسیاری‌شان بدون ریالی واریزی، برای پول سیگار روزانه خود را در اختیار هم‌بندیان قرار می‌دهند. برای بهره‌کشی. برای بهره‌کشی جنسی. و تن به هر حقارتی می‌دهند. برای سیر کردن شکم‌شان. و برای برخورداری از حداقلِ آن‌چه بر دل‌هاشان حسرت شده است. در بخش کارگری زندان مشغول به کار می‌شوند و در ازای ساعت‌ها کار سخت روزانه (از هل دادن گاری حمل غذا و زباله تا نظافت اتاق استراحت و کار زندان‌بانان) بدون دریافت مزد فقط از دقایقی زمان بیشتر برای تماس تلفنی برخوردار می‌شوند. در کارگاه زندان به بیگاری مشغول و به دوخت و دوز می‌پردازند تا از پاکتی سیگار در انتهای روز برخوردار شوند. زنانی که عموما مانع از هم‌زیستی ما زندانیان سیاسی با آنان می‌شوند؛ مگر به قصد تنبیه و تبعیدمان به حکم قضایی. و حالا اگرچه در زندان قرچک و جدا از آنان اسکان داده شده‌ایم، اما مصائب‌مان جدا از آنان نیست. ما در کنار مبارزات خستگی‌ناپذیر مردم علیه دیکتاتوری، با اهدافی روشن و خط‌مشی محکم، مسیر مبارزه را تا سرنگونی و برچیدن هر شکلی از خودکامگی ادامه خواهیم داد. و در کنار این فراموش‌شدگان که از چرخه زندگی بیرون گذاشته شدند، با عزمی راسخ‌تر از پیش مقاومت را دوره می‌کنیم. و به آنانی که صدای‌شان برای ما و شرایط نامساعدمان بلند است، با صدایی رساتر می‌گوییم آن‌چه امروز بر ما تحمیل شد، فراتر از رنج سالیان این زنان نیست. پس برای بهبود شرایط «ما» بدون در نظر گرفتن جرائم‌مان و برای بهبود شرایط «ما» که به زندان قرچک و تهران بزرگ منتقل شده‌ایم، بدون در نظر گرفتن جنسیت‌مان تلاش کنید و بدانید آنان که در زیر آوارِ ناشی از حمله مفقود و آنانی که در چرخه بی‌رحم زندگی مطرود شده‌اند، بر ما ارجح‌اند. باشد که حلقه‌ای باشیم در زنجیر مبارزات برابری‌طلبانه و آزادی‌خواهانه مردم ایران که بیش از یک قرن استبداد و استثمار را تاب آورده‌اند و به پیش می‌روند.

گلرخ ایرایی، ریحانه انصاری، وریشه مرادی
#زندان_قرچک_ورامین تیر ماه ۱۴۰۴


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 دفاع از حقوق کودکان، جرم نیست؛ در اعتراض به بازداشت حسین میربهاری

حسین میربهاری، از بنیان‌گذاران جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان، یکی از چهره‌های تأثیرگذار و متعهد در عرصه‌ی دفاع از حقوق کودکان محروم و به‌حاشیه‌رانده‌شده است. او همواره با این باور عمیق زیسته و کنشگری کرده است که «جهانی شایسته‌ی کودکان، جهانی شایسته‌ی همگان است» جهانی فارغ از بهره‌کشی، تبعیض، جنگ و فقر. سال‌ها تلاش بی‌وقفه‌ی او در کنار دیگر همراهان این جمعیت، صدای کودکانی شد که در سکوتِ ساختارهای سرکوبگر و نابرابر، نادیده گرفته می‌شوند. در پی حملات اخیر اسرائیل به غزه و افزایش سرکوب داخلی، حسین میربهاری نیز، همچون بسیاری از کنشگران اجتماعی و مدنی، بازداشت و روانه‌ی زندان شد. دستگیری او نه تنها حمله به یک فرد، که تلاشی‌ست برای خاموش‌کردن صدای اعتراض علیه کودک‌کشی، جنگ‌افروزی و بی‌عدالتی.

پ‌ن: شورای هماهنگی فرهنگیان ایران، با تأکید بر حق آزادی اندیشه، بیان و فعالیت مدنی، بازداشت حسین میربهاری را محکوم می‌کند و خواهان آزادی فوری و بی‌قید و شرط او و تمامی فعالان سیاسی و اجتماعی است. این شورا بر این باور است که سرکوب صدای مدافعان زندگی، عدالت و کرامت انسانی، نه‌تنها آن‌ها را به سکوت وادار نخواهد کرد، بلکه عزم و اراده‌ی جمعی ما را برای ساختن جهانی انسانی‌تر، برابرتر و رها از سرکوب، استوارتر خواهد ساخت.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴هشدار شورای هماهنگی نسبت به وضعیت خطرناک زندانیان سیاسی محمد حبیبی؛ سخنگوی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ۱. کانال شورای هماهنگی در همان روز اول حمله اسراییل به اوین در گزارشی که از زندان اوین رسیده بود صراحتا از کشته شدن افراد غیرنظامی…
#رضا_یونسی خبری در شبکه ایکس در باره برادرش علی یونسی منتشر کرد:

"بعد از ۱۲ روز بی‌خبری، برادرم #على_يونسى امروز بعد از ظهر تماس تلفنی کوتاهی با مادرم داشت. با تعدادی از زندانیان در بندى كوچك و امنيتى و تحت كنترل وزارت اطلاعات در #زندان_تهران_بزرگ است، در شرايط بسيار سخت و اسفناك از نظر بهداشتى و غذايى.

از همه دوستان و بزرگوارانى كه در اين چند روز صداى على و همه زندانيان بودند، خيلى ممنونم."


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴 بیانیه ۱۲ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودکان؛ روز جهانی کارگران کودک گرامی‌باد!

۱۲ ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودکان نام گرفته است. این نامگذاری به پیشنهاد «سازمان جهانی کار» پس از مارش(۱) بزرگ و تاریخی کودکان کار سراسر جهان برمی‌گردد. در سال ۱۹۹۸ به ‌ابتکار و تلاش مستمر فعالان لغو کار کودک در سراسر جهان و از جمله کایلاش ساتیراتی و احسان‌الله ‌خان، ازرهبران گلوبال مارش(۲) و از فعالان برجسته لغو کار‌ مزدی کودکان‌، راهپیمایی سراسری سازماندهی شد. این راهپیمایی از ماه ژانویه در هندوستان شروع و در ماه ژوئن و در شهر ژنو ختم شد. ۲۵ کودک به ‌نمایندگی از کودکان کار سراسر جهان که در این راهپیمایی ۸۰ هزار کیلومتری شرکت کرده بودند، در صحن علنی سازمان جهانی کار (آی ال او) با شعار «دیگر استثمار بس است» حضور یافتند و مقاوله‌نامه‌ی (۳)۱۸۲ را به‌منظور "لغو کارهای سخت و زیان‌آور برای کودکان" به ‌تصویب سازمان جهانی کار رساندند‌.
اما چرا «آی ال او» به‌جای پاسخ درست به تقاضای صریح کودکان در مارش جهانی، که خواستار «پایان دادن به کار و استثمار کودکان» بودند، مقاوله‌نامه ۱۸۲ را صادر می‌کند؟! 
دقیقا ۱۰ سال پس از تصویب پیمان نامه‌ی جهانی حقوق کودک؛ که در آن صراحتاً کار کودکان را ممنوع و خواهان لغو آن شده بود، تا این درجه نزول و تخفیف پیدا کرد!؟ این سوالِ هر ناظر منصفی است که می‌بایست به آن پاسخ داد. 
محتوای این مقاوله‌نامه به «ممنوعیت کارهای سخت و زیان‌آور» بسنده می‌کند. حال آنکه این امر اجحاف در حق کودکان کار و نادرست است. به‌عبارتی، اساساً خواست و منافع عموم کودکان را تأمین نمی کند، چرا که هیچ کودکی، کار را به درجات سخت و سهل تقسیم نمی‌کند. کار عنصر ناچسب در زندگی کودک است که کودکی و ـ در ادامه ـ هستی‌اش را به تاراج می‌برد. فاکتور گرفتن از کل کار و محدود کردن آن به کارهای سخت و زیان‌آور همان نگاه سیستم و دولت‌هاست که تنها منافع و ثروت‌اندوزی را مبنا قرار داده و کودک و غیرکودک هم برایش فرقی ندارد. پیام کودکان کار و پیشروان لغو کار کودک کاملا مشخص است:
"کار و بهره‌کشی از کودکان بس است." 
مواضع ما روشن است. هر انسانی که از حداقل مایحتاج زیستی محروم است، در رده‌ی فقر قرار دارد. کودکانی که از دسترسی به حداقل‌های کودکی محروم هستند در صف بالفعل یا بالقوه کودکان کار قرار می‌گیرند. 
با وجود پیشرفت عظیم جوامع در حوزه‌ی علوم و فناورى، همچنین تولید ثروت و مواهبى معادل سه برابر نیاز جامعه، طمع و ولع سرمایه به سود و سودآورى بیشتر، مرزها و چارچوب‌هاى متعارف بشر متمدن را وقیحانه شکافته و تعرض خویش را به صفوف انباشته از نیروهاى کار ارزان را وسیع و شدیدتر مى کند. 
از تعداد کودکان کار، کودکان فقر، بی‌مسکن، محروم از بهداشت و درمان، پناهجو و آواره و ...، آمار واقعی و مستند کمتر می‌توان یافت. چرا‌که؛ این آمارها همواره بیانگر عمق فجایع مناسبات حاکم است. اما یک آماری که سرمایه حاکم قادر به پنهان کردن آن نیست، میزان ثروت عظیمی است که حاصل دسترنج همه‌ی کارگران و زحمتکشان جهان بویژه کودکان که سهمی نزدیک به تولید ۳۹ درصد از همه تولیدات جهان است. برای اندازه گیری فاصله‌ی طبقاتی به این آمار دقت کنید: "ثروت ۵ میلیاردر در جهان معادل دارائی ۵ میلیارد انسان بر کره زمین است"!؟ (به‌نقل از آکسفام)
این اعداد بیانگر عمق فاجعه در جهان امروز است. به اين فجايع بايد پايان داد. مواضع ما روشن است. هر انسانی که از حداقل مایحتاج زیستی محروم است، در رده‌ی فقر قرار دارد. کودکانی که از دسترسی به حداقل‌های کودکی محروم هستند در صف بالفعل یا بالقوه کودکان کار قرار می‌گیرند. 
باید حق کودکی را با استفاده از تمام وسایل و امکانات ضروری به کرسی نشاند. ما نه از اقتصاد تقاضایی داریم و نه از دولت، زیرا همین نظامِ اقتصادی و دولت است که با حفظ قوانین و تأدیه هزاران راه و بیراه، در حفظ و بازتولید کار کودکان تلاش همه‌جانبه می‌کند تا میل سیری‌ناپذیر، حریصانه‌ و جنون‌آمیزش به سودافزایی را به بهای تحمیل فقر و فلاکت، جنگ‌های خانمان‌سوز، آوارگی، بیماری، درد و رنج و گرسنگی ارضاء کند. به‌عبارتی برای لغو کار، استثمار و فقر کودکان، توسل به نظام اقتصادی و دولت‌های موجود رفتن به بیراه است.
ویژگی مهم روز جهانی مبارزه برای محو کار کودک؛ عدم به رسمیت‌ شناسی مرزهای ملی و جغرافیایی در لغو کار کودک است. ما خواهان رفع تبعیض بر اقشار و تقسیم‌بندی‌های مختلف جمعیت بشری هستیم‌. ما برای رفع این تبعیض مبارزه می‌کنیم‌ و این تقسیم‌بندی‌ها نقطه عزیمت یا پایه فعالیت ما را تشکیل نمی‌دهند‌. در این رابطه، هیچ مرز ملی و کشوری و هویتی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم و آحاد ملی را در فعالیت‌مان نمی‌پذیریم.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra
🔴بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی درباره حمله هوایی اسرائیل به «زندان اوین» و هشدار وضعیت نابهنجار و غیر انسانی زندانیان سیاسی و سیاست ارعاب، سرکوب وحشیانه و بگیر و ببندهای فله‌ای در جامعه

این روایت شاهدان زنده حمله هوایی اسرائیل در صبح دوم تیرماه ۱۴۰۴ به زندان اوین، بیانگر بی‌خردی و مسئولیت گریزی مسئولانی است که هشدارهای مکرر زندانیان در مورد آوار فاجعه بار حمله احتمالی اسرائیل به زندان اوین را شنیدند و نادیده گرفتند.
هفت روز پیش از حمله اسرائیل به زندان اوین، شماری از زندانیان سیاسی در دیدار با رئیس، دادیار زندان و مسئول حفاظت اطلاعات زندان اوین درباره خطر جانی و پیامدهای ناشی از حمله احتمالی برای زندانیان و حتی کارکنان زندان، هشدار لازم را دادند و خواستار اجرای مصوبه قوه قضائیه برای آزادی موقت زندانیان در شرایط جنگی شدند. هم‌زمان نامه‌ای خطاب به رئیس قوه قضائیه نوشتند که بر اجرای مصوبه شماره ۱۲۱ شورای عالی قضائی مورخ ۱۲ دی ۱۳۶۵ تاکید و اعمال ملاحظات قانونی تدابیر و اقدامات قابل اعمال در مورد زندانیان جرایم مختلف در شرایط جنگی تاکید میکرد.
در نهایت روز دوم تیرماه حاکمیت با حمله هوایی ارتش اسرائیل بالاخره از خواب بیدار شد و تصمیم گرفت بدون اعلام قبلی و به زور اسلحه و ارعاب، زندانیان را به سان اسرای جنگی، از زندان اوین به زندان تهران بزرگ منتقل کنند. توضیح و ترسیم تمام عیار آن برخوردهای وحشیانه و توهین آمیز دشوار است.
ما زندانیان را با دستبند و پابند، دو به دو به هم غل و زنجیر کردند و هر زندانی چند کیسه و ساک از بقایای وسایل ضروری خود را به دوش می‌کشید. از میان آوارها و خاک و سنگ، در حالی به سمت اتوبوس‌ها راه می‌پیمودیم که شلیک پدافند، تاریکی شب را می‌شکافت و روی زمین، نیروهای ویژه مسلسل به دست ما را محاصره کرده بودند؛ در حالیکه دستبندها و پابندها امکان حرکت آزادانه را از ما سلب کرده بود و هم چون قطاری از اسرای جنگی، ساعتی متر به سانتی متر از میان خاک و سنگ قدم برمیداشتیم.
فرایند انتقال زندانیان بندهای مختلف، در مجموع ۱۴ ساعت طول کشید که ۱۰ ساعت آن تنها به حرکت زندانیان از میان خاک و سنگ و زیر حملات هوایی اختصاص داشت. اگر در این فاصله بار دیگر زندان اوین هدف حمله قرار می‌گرفت، ده‌ها زندانی در چشم برهم زدنی جان خود را از دست میدادند یا زخمی میشدند. کوتاه آنکه هنر صاحبان قدرت بود که با بی‌لیاقتی، کوته فکری و لجاجت راه بر جنایت اسرائیل گشودند که مرگ دست‌کم ۷۱ تن از کارکنان اوین، پزشکان، سربازان، زندانیان و خانواده‌های ایشان انجامید. زنان زندان اوین هم از آسیب‌های روحی و جسمی ناشی از انفجار و انتقال به زندان قرچک ورامین بی‌نصیب نماندند و چه بسا ابعاد تلخ‌تری از این فاجعه را از سر گذراندند.
شرایط اسفبار زندانیان زن و مردی که از اوین به زندان‌های قرچک و تهران بزرگ منتقل شده‌اند، نسبت به نخستین روز انتقال تغییری نکرده است و همان هشدارهای پیشین زندانیان در مورد نبود امنیت در شرایط جنگی هم‌چنان پابرجاست. زندان‌ها فاقد پناهگاه و استانداردهای ابتدایی در زمینه ایمنی و زیست زندانیان است. در حال حاضر زندان تهران بزرگ و قرچک ورامین با شرایط غیر انسانی خود به عنوان نماد خفقان، جایگزین زندان اوین شده‌اند و حقوق زندانیان اعم از سیاسی و عادی، هم‌چنان نقض می‌شود. هشدار می‌دهیم که این وضعیت نابهنجار و غیر انسانی برای زندانیان سیاسی قابل تحمل نیست و باید به سرعت تغییر کند. در سطح جامعه نیز باید به سیاست ارعاب، سرکوب وحشیانه، ایجاد محدودیت و بگیر و ببندهای فله‌ای پایان دهد.

اسامی امضا کنندگان:

سیامک ابراهیمی
سعید احمدی
مطلب احمدیان
سجاد ایمان‌نژاد
شهریار براتی
محمدباقر بختیار
مرتضی پروین
مصطفی تاج‌زاده
خشایار سفیدی
حسین شنبه‌زاده
سیدمحمدرضا فقیهی
محسن قشقایی
ابوالفضل قدیانی
مهدی محمودیان
علی منصوری
محمد نجفی


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴 ۳۰ #دانش_آموز ‌و ۷ #معلم در جریان تجاوز اسراییل جان خود را از دست دادند.

♦️ این خبر جنگ است.
جنگ و کشتار، وضعیت برساخته حاکمان شنیعی است که جهانیان را بدان پرتاب می‌کنند.
جنگ، خواست سفاک‌ترین قدرت‌هایی است که برای بقا، از انسان، انسان زدایی کرده‌اند.
جنگ، ابزاری است برای ایجاد "وضعیت استثنائی" توسط حاکمان، تا در آن اخلاق و قانون به حالت تعلیق درآید و خواست حکمرانان مستبد و فاشیسم و سرمایه‌داری جنایت‌پیشه با کشتن، زندان و آواره کردن نهادینه شود.
کشتن کودکان و دانش‌آموزان، کشتار آینده است، و این بزرگترین جنایت ممکن است که در جنبش‌ها و قیام‌های مردمی توسط حاکمان بارها صورت گرفته است.
بشریت، با دیدن کشتن کودکان ‌و پیشه ساختن سکوت و انفعال راهی هموار برای بازتولید آن فراهم می‌کند.
بزرگترین فریاد بشریت علیه جنگ و کودک‌کشی به هر طریقی، اعلام شرم در خویشتن است. شرم از انفعال خود خواسته در سایه استبداد و فاشیسم و امپراتوری سرمایه.

اگر شرم این قدرت انقلابی در مای انسانیت بیدار شود می‌توان به جهان عاری از جنگ و خون و خشونت امید داشت.
ما به عنوان بشریت (اگر هنوز معنایی داشته باشد)، باید راه جهان بدون جنگ را، که در "دموکراسی مطلقا رادیکال" با کنش عقلانی/ اخلاقی و خروج از بردگی، طرد ابدی سیاست‌پیشگان در‌وغ‌پرداز، عشق به انسان و رهایی ا‌و میسر می‌شود، بجوییم.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 ۳۰ #دانش_آموز ‌و ۷ #معلم در جریان تجاوز اسراییل جان خود را از دست دادند. ♦️ این خبر جنگ است. جنگ و کشتار، وضعیت برساخته حاکمان شنیعی است که جهانیان را بدان پرتاب می‌کنند. جنگ، خواست سفاک‌ترین قدرت‌هایی است که برای بقا، از انسان، انسان زدایی کرده‌اند.…
#تکمیلی

🔴تاکنون کشته شدن ۹۳۵ نفر از ایرانیان در حملات اسرائیل به ایران تایید شده است.

بیش از نیمی از این تعداد را شهروندان معمولی و افراد غیرنظامی تشکیل می‌دهند.

تنها در حمله به زندان اوین ۷۹ نفر کشته شده‌اند که بیشتر آنها، خانواده زندانیان، مددکاران و کارمندان زندان اوین و تعدادی از زندانیان بودند.

در حملات دوازده روزه اسرائیل به ایران ۳۸ کودک و ۱۳۲ زن کشته شدند. تعدادی از زنان کشته شده، باردار بودند.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تصاویر تازه از زندان تهران بزرگ؛ نگرانی از وضعیت زندانیان پس از انتقال از اوین

ویدیویی که سازمان حقوق بشر ایران منتشر کرده، وضعیت نامناسب و نگران‌کننده زندانیان را در زندان تهران بزرگ نشان می‌دهد. بسیاری از زندانیان، از جمله زندانیان سیاسی، پس از حمله اسرائیل به زندان اوین به این زندان منتقل شده‌اند. خانواده‌ها و نزدیکان زندانیان نسبت به شرایط عزیزان خود ابراز نگرانی کرده‌اند. گروهی از زندانیان سیاسی اعلام کرده‌اند که در صورت ادامه وضعیت وخیم بهداشتی و کمبود امکانات در زندان تهران بزرگ، دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران بار دیگر ضمن محکومیت نگهداری زندانیان سیاسی در این وضعیت اسفناک، خواهان آزادی همه زندانیان سیاسی از جمله #محمد_حسن_پوره، فعال صنفی معلمان است که بعد از حمله به اوین همراه با سایر زندانیان به زندان تهران بزرگ منتقل شده است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴 بیانیه انجمن صنفی معلمان فارس در خصوص وضعیت زندانیان

💢 جنگ، جز ویرانی کشور و کشته شدن شهروندان، هیچ نتیجه‌ای ندارد. آنان که بر طبل جنگ می‌کوبند یا نادان‌اند یا کاسبان جنگ.

با اینکه یک هفته از حمله وحشیانه اسرائیل به زندان اوین گذشته است؛ حمله‌ای که به گفته رسانه‌های داخلی، ۷۹ قربانی برجای گذاشته. با این حال، سکوتی مرگبار از سوی حکومت حاکم ادامه دارد و هیچ پاسخ روشنی به خانواده‌های زندانیان و جامعه مدنی داده نشده است.

🔸گزارش‌های رسیده از زندانیان سیاسی، مدنی و صنفی، از شرایط اسفناک انتقال و نگهداری آنان در زندان فشافویه (تهران بزرگ) حکایت دارد.
* به گفته یکی از زندانیان فعال صنفی معلمان، "دست و پای ما را غل و زنجیر کردند و از اوین به زندان تهران بزرگ منتقل کردند."

*سه تن از فعالان سیاسی زن نیز از وضعیت غیربهداشتی اتاق‌ها و کمبود سرویس‌ بهداشتی گزارش داده‌اند.

*در یک اتاق کوچک، حدود ۵۰ نفر نگهداری می‌شوند. مدت زمان تماس زندانیان با خانواده‌ها به یک دقیقه کاهش یافته و خانواده‌ها روزها و هفته‌ها از وضعیت عزیزان خود بی‌خبرند.
این موارد تنها گوشه‌ای کوچک از رنج‌هایی‌ست که بر زندانیان روا داشته‌اند.

همه این شرایط، مصداق شکنجه روحی، روانی و جسمی‌ست بر زندانیانی که از خطر کشته‌شدن در حمله بیگانه نجات یافته‌اند، اما اکنون در وضعیتی به‌مراتب وخیم‌تر به‌سر می‌برند.

به چه حقی کسانی را که صرفاً براساس اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی (مواد ۲۴، ۲۶ و ۲۷) معترض بوده‌اند و خواهان حق و کرامت انسانی خود و دیگر شهروندان این کشور هستند، زندانی کرده و حقوق انسانی آنان را نقض می‌کنید؟! به این هم بسنده نکرده‌اید و در شرایط کاملاً بحرانی و جنگی کشور، به شکنجه و آزار آنان نیز پرداخته‌اید.

#انجمن_صنفی_معلمان_فارس، ضمن ابراز نگرانی نسبت به وضعیت زندانیانی که قربانیان خاموش جنگ‌افروزی خودکامگان‌اند، به حاکمیت هشدار می‌دهد: اکنون که حاضر به آزادی ده‌ها و صدها زندانی عقیدتی بی‌گناه نیستید، دست‌کم تمهیداتی نظیر آزادی موقت، تغییر قرار بازداشت، تبدیل قرار به وثیقه، یا دیگر راهکارهای قانونی را برای آنان فراهم کنید تا امکان نگهداری مناسب و بازسازی زندان‌ها فراهم گردد.

🔸قوه قضائیه موظف است طبق مصوبه ۲۱۱ شورای عالی قضایی،
در شرایط جنگی و اضطراری، حافظ جان تمامی زندانیان،با هر نوع جرم مرتکب شده یا بزه انتسابی باشد.

#زندان_اوین
#آزادی_زندانیان_سیاسی
#آزادی_زندانیان_مدنی
#آزادی_زندانیان_صنفی
#معلمان_زندانی

#انجمن_صنفی_معلمان_فارس
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔 @kashowranews
🔴 کانون صنفی معلمان تهران خواهان انتشار اسامی معلمان و دانش‌آموزانی شد که در جنگ ۱۲ روزه کشته شده‌اند.

♦️ سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران ضمن محکوم نمودن هرگونه جنگ و اقدام تجاوزکارانه، از وزیر آموزش و پرورش خواست به نشانه‌ی  احترام به زندگی و جان انسان‌ها، به ذکر چند عدد اکتفا نکند و نام و مشخصات معلمان و دانش‌آموزان کشته شده را منتشر کند تا فرصتی باشد برای زنده نگاه داشتن نام آنان و همدردی و دلجویی از بازماندگان‌شان.

  🔹 فلاحی ضمن تاکید مجدد بر موضع کانون صنفی معلمان تهران مبنی بر خواهان صلح بودن، از حاکمان جمهوری اسلامی خواست منافع ملی را در اولویت قرار دهند و پیش از آن‌که بحران‌های بنیان‌شکن بیشتری بر کشور تحمیل شود، با تغییر رویکرد، صلح و مدارا در داخل و خارج از کشور، عدالت، آموزش و رفاه جامعه را در دستور کار خود قرار دهند.

#صلح
#مدارا
#انسان
#عدالت


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
🔴 تائید سلامتی دو گروگان فرانسوی در اوین

به گزارش خبرگزاری‌های فرانسه، سیسیل کوهلر و ژاک پاریس، دو فعال سندیکایی فرانسوی که در ایران بازداشت‌اند، زنده هستند. ژان نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه، اعلام کرد که کاردار فرانسه در تهران اخیراً با این دو زندانی در زندان اوین ملاقات کرده است. با این حال، درباره محل دقیق نگهداری آن‌ها جزئیاتی ارائه نشده است.

سیسیل کوهلر، فعال سندیکایی و شهروند فرانسوی، در اردیبهشت ۱۴۰۱ (مه ۲۰۲۲) همراه با ژاک پاریس در جریان سفر به ایران با اتهام اقدام علیه امنیت ملی تحت بازداشت قرار گرفته‌اند، اما دولت فرانسه تأکید دارد که آن‌ها به عنوان گردشگر به ایران سفر کرده بودند. پرونده بازداشت آن‌ها از همان ابتدا با واکنش‌های گسترده بین‌المللی روبه‌رو شد؛ دولت فرانسه تلاش‌های گسترده‌ای برای آزادی این دو شهروند انجام داده، اما این تلاش‌ها تاکنون نتیجه‌ای نداشته است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی:
🆔
@kashowranews
2025/07/03 02:29:19
Back to Top
HTML Embed Code: