Telegram Web
Forwarded from هیچستان
شب چله

یلدا یک واژه‌ی آرامی/سریانی‌ست و بگمانم این واژه همه‌ی معنای چله را نمی‌رساند؛ تنها بخشی از آن را شامل می‌شود. چله در فرهنگ ایرانی چیزی‌ست فراتر و بیشتر از شب چله. شب چله سرآغازی‌ست بر دو دوره‌ی بلند و کوتاه پیش از نوروز که نوید پیروزی فروغ و روشنایی بر تاریکی می‌دهد و اینکه سرانجام پس از هر دوره‌ی سخت و سرد و تاریک روزگار آسانی و گرمی و نرمی هم می‌رسد.
شب چله یعنی نومیدی ممنوع. شب چله یعنی اینکه همه‌ی هستی گواه است که چیرگی تیرگی و تاریکی و سیاهی و پتیارگی و تلخی و زشتی و پلشتی هراندازه هم که دراز باشد می‌گذرد. امید در بن اندیشه و فرهنگ ایرانی جای دارد.
با همین فرهنگ زیبا و پرامید بوده که ایران و ایرانی همه‌ی دوران‌های سخت و تلخ و تاریک را پشت سر نهاده و پایدار مانده است. ایران، از این منظر، جامعه‌ی بلندمدت است نه کوتاه‌مدت. ایران را نسزد و نشاید که تنها در چارچوب کلان‌روایت‌های شکست که چیزی نمی‌زایند و نمی‌آورند مگر نومیدی و خستگی و فسردگی و دل‌مردگی، فهم‌ و روایت کرد. این ستمی‌ست بر تاریخ و فرهنگ ایران. روایت شکست را باید شکست. این کاری‌ست که مادران و پدران ما در سراسر تاریخ به هوشمندی و زیرکی و خردمندی کرده‌اند و اگرچه بارها در راه افتاده‌اند از راه نیفتاده‌اند. آیین‌ها و جشن‌های ایرانی که همه نویدبخش و امیدآفرین‌اند و شکننده‌ی اندیشه‌ی شکست، تجلی‌گاه یک نظام دانایی و فرزانگی بسیار ویژه‌اند. و...
شب چله خوش و خرم و همایون و خجسته باد.

#داریوش_رحمانیان
سی‌ام آذرماه هزار و چهارصد و سه
https://www.tgoop.com/hichestandr
Forwarded from مكتوب
درنگ
برای اشک های پزشکیان!
سید عطاءالله مهاجرانی


قرار این بود که در باره درس ها و عبرت های سقوط های نُه گانه ای که در درنگ شنبه پیش نوشتم؛ مقاله ها را ادامه دهم. اما اشک های پزشکیان و واکنش هاو به ویژه واکنش منتقدان موجب شد. در این باره درنگی داشته باشم.
کلمنس مترنیخ (۱۸۵۹-۱۷۷۳) از مهمترین و تآثیرگذارترین شخصیت های سیاسی قرن نوزدهم اروپاست. سخن معروفی از او ضرب المثل شده است: « خداوند زبان را به سیاستمداران داد تا با آن بر خلاف قلبشان صحبت کنند.!» به همین خاطر گفته می شود، زبان دیپلمات ها و یا رهبران سیاسی زبان پلاستیکی است. زبانی که خون و عصب ندارد و شعله زندگی در ان نمی تابد و صداقت از آن نمی جوشد. حال در کشور ما رئیس جمهوری در ساحت مدیریت اجرائی کشور است؛ که سخن و سلوک و اندیشه و نیتش صادقانه است. پزشکیان در این ساحت نمونه ای نادر است. همسر او روانشاد دکتر فاطمه مجیدی پزشک فوق تخصص بیماری های زنان به همراه یکی از فرزندانشان در سانحه اتوموبیل ٣٠ سال پیش در گذشته است. پزشکیان هر سه فرزند را بزرگ کرده و عاطفه و محبت و عشق او نسبت به همسر مرحومش بیشتر و درخشنده تر شده است. به حدی که نتوانست سخنرانی خود را ادامه دهد و گفت: « سخن گفتن سخت است. همین است!» و از پشت تریبون کنار رفت. بر صندلیش نشست و راحت در فضای حس فقدان و فراق همسر و فرزندش زار زد. او به جای کلمه با اشک سخن گفت. به تعبیر امام صادق علیه السلام: كُونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَيْرِ أَلْسِنَتِكُمْ؛ لِيَرَوْا مِنْكُمُ اَلاِجْتِهَادَ وَ اَلصِّدْقَ وَ اَلْوَرَعَ . ( الکافی ج ۲ ص ۱۰۵)
با مردمان به غیر از زبان سخن بگوئید! یعنی با سلوک تان تا در شما صداقت و اجتهاد و تقوی را مشاهده کنند. دو صد گفته چون نیم کردار نیست! آگر پزشکیان یک ساعت هم در باره اهمیت خانواده و قوام و دوام آن و برافروختن شعله مهر در کانون خانواده سخن می گفت؛ اثرش مثل اثر اشک های روانش نبود. جامعه ما بیش از همیشه به تقویت عاطفه و محبت و استواری مبانی خانواده نیازمند است.

بدیهی است این حس و حال و هوا برای طایفه ای که نام زنشان را هم اجازه نمی دهند بر مزارش نقش شود. در اعلامیه درگذشت همسرشان به جای عکس طرح دایره یا ذوزنقه چاپ می کنند. و یا به دلیل کینه ای که از پزشکیان به دلیل شکستشان در انتخابات دارند. واکنش طبیعی، انسانی و تحسین برانگیز او را نه تنها نمی فهمند بلکه دستاویز طعنه قرار می دهند. چه باید گفت!؟
جامعه ما قساوت زده و خشونت زده است. شما به همین امار طلاق ها در کشور نگاه کنید. گفته اند در هر ساعت ۲۰ طلاق ثبت می شود و از هر هزار ازدواج ۳۱۸ مورد به طلاق می انجامد. بسیار خوب! اشک های پزشکیان به ما می گوید که پس از سى سال او همچنان گرم عاطفه سوزان و درخشنده عشق و محبت نسبت به همسرش بوده و هست. ایا این رفتار و این اشک ها جامعه را تلطیف نمی کند!؟‌جوانان را در خلوتشان به هوش نمی آورد. جان های ان ها را تکان نمی دهد!؟ به دختران ما و زنان جامعه ما امید و اعتماد نمی بخشد؟ به جامعه این پیام را نمی رساند که رئیس جمهور ایران با داشتن عالیترین مدارج دانشگاهی و علمی و تخصصی و در موقعیت ریاست جمهوری یک انسان به تمام معناست. فهمش برای شما دشوار است!؟
دل همچو سنگت ای دوست به اب چشم سعدی
عجب است اگر نگردد که بگردد آسیابی!
رحمت و رضوان بر شهید عزیز آیت الله مرتضی مطهری که گویی چنین ایامی و چنین مصادیقی را در خشت خام دیده بود:
« هر وقت و هر زمان که پیشوایان مذهبی مردم که مردم در هر حال آنها را نماینده واقعی مذهب تصور می کنند\- پوست پلنگ می پوشند و دندلن ببر نشانمی دهند و متوسل به تکفیر و تفسیق می شوند، مخصوصا هنگامی که اغراض خصوصی به این صورت در می آید؛ بزرگترین ضربت بر پیکر دین و مذهب به سود مادیگری وارد می شود.» ( مرتضی مطهری، مجموعه آثار، جلد ۱ ص ۴۹۲)
*
روزنامه اعتماد، شنبه ۱ دی ۱۴۰۳
kaveh farhadi کاوه فرهادی
💠https://www.tgoop.com/kaveh_farhadi/8894 و: 💠https://www.tgoop.com/kaveh_farhadi/8895
🖋️حسن دولت آبادی
ساری
یلدا-۱۴۰۳

✔️یلدا علمی‌ترین مراسمی است که از پیشینیان هوشمند ما به جا مانده است.

در دورانی که دسترسی به تقویم به سادگی امروز نبود، یلدا فرصتی سازنده برای تجمع ایرانیان و اعلام زمان پیش تولید کشاورزی به شمار می‌رفت. این مراسم فرصتی برای آگاهان قوم و قبیله بود تا به آماده‌سازی ادوات کشاورزی و تهیه و آماده‌سازی بذر، نشا و زمین کشاورزی پیش از بهار زاینده بپردازند.

#یلدا زمانی برای آماده شدن در زمستان و از سر صبر برای تولید و تأمین معاش محسوب می‌شد. این مراسم پشتوانه‌ای هوشمندانه برای اقتصاد پویا و تأمین قوت قوم به شمار می‌رفت که در نتیجه، دغدغه‌های افراد را کاهش داده و آرامش همیشگی را برای آنها فراهم می‌کرد.
یلدا جلوه‌ای از تعاون، همدلی، همکاری (یارگیری) و پشتیبانی هوشمندانه ایرانیان نیز به نمایش می‌گذارد. بلندترین شب سال، فرصتی مناسب برای بیشترین مودت و همبستگی است.

یلدا همچنین تجلی حضور باشکوه زنان ایران‌زمین است. زنانی که حضور پویایشان نه تنها به امور مهم خانه و تربیت فرزند محدود نمی‌شد، بلکه در تأمین معاش خانه و خانواده نیز سهم بزرگی داشتند. نمونه‌ای از این حضور فعال، پذیرش مشقت‌های کشت، داشت و برداشت برنج در شالیزارهای شمال کشور است.

این تنها بخشی از نقش مهم #زنان در جامعه ما است. ذوق و سلیقه زنان در تهیه تنقلات مهمانی و دورهمی‌های یلدایی نیز چشمگیر است. رساندن میوه‌های فصل‌های پیشین به ابتدای زمستان، آن هم بدون سردخانه و یخچال، نمونه‌ای از سلیقه و تدبیر زنان ایرانی است.

ترکیب این فضا با خواندن شاهنامه ی جکیم توس و تفعلی به دیوان حافظ، علاوه بر پاسخگویی به کنجکاوی برای پیش‌بینی آینده، یلدایی خاطره‌انگیز را رقم می‌زد. از این منظر، یلدا نه تنها یک مهمانی بلکه اقدام علمی، هوشمندانه و ضروری ایرانیان بوده است.

(سپاس بیکران از مرحمت استاد علی اکبر شکارچی گرانقدر🌱)

#شب_یلدا
#شب_چله
#زنان_ایران
#فرهنگ_یاریگری
#واره_درآمدی_بر_مردم_شناسی_تعاون

@kaveh_farhadi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 دکتر فرشاد مومنی:

🔸 برآورد شده نیروی انسانی شاغل در بعضی از شرکت‌های خودروسازی کشورمان بیش از ۴ برابر نیروی انسانی مورد نیازشان است!

▫️پیرو گزارش مرداد ۱۴۰۳ مرکز پژوهش‌های مجلس، در دوره شهریور ۱۳۹۰ تا شهریور ۱۴۰۰، قیمت تمام مواد اولیه مورد نیاز خودروسازهای کشور بین ۲ تا ۴ برابر شده است. از همه مهم‌تر قیمت دلار در این دوره ۲۰ برابر شده است.قیمت ورق فولادی ۱۹ برابر، قیمت ورق های مسی و آلومینیومی ۱۷ برابر و قیمت یورو نیز ۱۷ برابر شده است.

▫️ اجازه افزایش قیمت به خودروسازها در این دوره زمانی، ۷ برابر بوده است. در حالی که اجازه فروش دلال ها برای خودرو ۱۲ برابر بوده است! یعنی قشنگ دلال پروری می کنند.

▫️صد گونه مداخله رانتی فاسد هم در خودروسازی ها انجام می‌شود. مثلا هر کس و ناکس دائما آدم معرفی می کند و به شرکت‌های خودروساز می‌گویند این افراد را استخدام کن!

▫️ به انواع روش‌ها از این بنگاه ها به عنوان حیاط خلوت، برای مناسبات رانتی و فاسد استفاده می‌کنند ولی به این مسائل دست نمی زنند، بعد می گویند چون خودروسازها ناکارآمد هستند باید برویم سراغ تشویق مافیای واردات!

🗓 ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳
#صنعت_خودرو
نمی دانم از او چه بگویم؟

چگونه بگویم؟

خواستم از «بوسوئه» تقلید کنم ، خطیب نامور فرانسه که روزی در مجلسی با حضور لوئی ، از «مریم» سخن میگفت.

گفت: هزار و هفتصد سال است که همه سخنوران عالم درباره مریم داد سخن داده اند.

هزار و هفتصد سال است که همه فیلسوفان و متفکران ملت ها در شرق و غرب ، ارزشهای مریم را بیان کرده اند.

هزار و هفتصد سال است که شاعران جهان در ستایش مریم همه ذوق و قدرت خلاقه شان را بکار گرفته اند.

هزار و هفتصد سال است که همه هنرمندان ،چهره نگاران ،پیکره سازان بشر ، در نشان دادن سیما و حالات مریم هنرمندی های اعجازگر کرده اند.

اما مجموعه گفته ها و اندیشه ها و کوششها و هنرمندیهای همه در طول این قرنهای بسیار ، به اندازه این یک کلمه نتوانسته اند عظمت های مریم را بازگویند که:

«مریم مادر عیسی است»

و من خواستم با چنین شیوه ای از فاطمه بگویم.

باز درماندم:

خواستم بگویم که:

فاطمه دختر خدیجه بزرگ است.

دیدم که فاطمه نیست.

خواستم بگویم که:

فاطمه دختر محمد(ص) است.

دیدم که فاطمه نیست.

خواستم بگویم که:

فاطمه همسر علی است.

دیدم که فاطمه نیست.

خواستم بگویم که:

فاطمه مادر حسین است.

دیدم که فاطمه نیست.

خواستم بگویم که:

فاطمه مادر زینب است.

باز دیدم که فاطمه نیست.

نه ، اینها همه هست و این همه فاطمه نیست.

« #فاطمه(س)، #فاطمه_است ».


دكتر علی شريعتي

---------------------------------
@kaveh_farhadi
Forwarded from طومار اندیشه
🏢 فراخوان مقاله در کنگره شرق‌شناسی آلمان((DOT)، دانشگاه ارلانگن-نورنبرگ، آلمان

👈 بیست‌وهشتمین کنگره شرق‌شناسی آلمان (DOT) از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۵ در دانشگاه ارلانگن-نورنبرگ برگزار می‌شود. این کنگره یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های علمی شرق‌شناسی در اروپا است که به مطالعات میان‌رشته‌ای در زمینه‌های مختلف می‌پردازد.
این کنگره شامل بیش از ۱۰۰ پنل تخصصی در حوزه‌هایی همچون: زبان‌شناسی و ادبیات، مطالعات تاریخی، مطالعات هنر و معماری، مطالعات ادیان، مطالعات بین‌المللی و ... است. علاوه بر پنل‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی‌های کلیدی از دانشمندان برجسته، و جلسات بحث آزاد برگزار خواهد شد.

مهلت‌ها و ثبت‌نام:
ارسال مقالات:جمعه، ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
آغاز ثبت‌نام: بهمن ۱۴۰۳

برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.

پایگاه خبری طومار اندیشه
@toomareandisheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
kaveh farhadi کاوه فرهادی
https://www.instagram.com/p/Cc0movYNYL1/?igshid=YmMyMTA2M2Y= "بگو: فرشته مرگ که بر شما مأمور شده، (روح) شما را می‌گیرد سپس شما را به‌سوی پروردگارتان بازمی‌گردانند." #قرآن_كريم/ #سوره_سجده/ آیه ۱۱ #دیدن_دگر_آموز_شنیدن_دگر_آموز آوازی بلند از آسمان شنیدم…
💠https://twitter.com/FarhadiKaveh/status/1870653762374946992?t=mbhN9hRsgGvQvBnu809IvA&s=19

#دیدن_دگر_آموز
#شنیدن_دگر_آموز

آری، و روایت:
"دیدن دگر آموز/شنیدن دگر آموز"
را به یاد استاد ندوشن عزیز می توانید در لینک‌های ذیل بزرگوارانه مطالعه فرمایید:

💠www.tgoop.com/kaveh_farhadi/…‎
یا:
💠instagram.com/p/Cc0movYNYL1/…‎
و به یاد گفت و شنود امشب در شب چله(یلدا) ۴۰۳- اسپیس ماندگار ‎#راه_شب 🍃
💠https://twitter.com/FarhadiKaveh/status/1871263435150983221?t=ohY8Rqf0qyhtnPro6tDKBg&s=19

‏"خرج همه کرده است رویایش را
از خود نگذاشت دورتر پایش را
#مادر که تمام عمر خیاطی کرد
یک بار ندوخت آرزوهایش را"
-جلیل صفر بیگی

و هم:

"دست هر نا اهل بیمارت کند
سوی ‎#مادر آ که تیمارت کند"
-مولانا

@kaveh_farhadi
Forwarded from Arash Kamangir
🌲به فرهنگ باشد روان تندرست🌲

🌲ایران سرزمینی کهن با فرهنگ باستانی است. سرزمین نیکی‌ها و مردمان نجیبی که ستایشگر داد و راستی و دوستی و نکوهشگر ظلم و دروغ و دشمنی‌اند. باید تا می توان از ایران گفت و نوشت. چرا که ظرف و محتوای توسعه کشور است. باید زبان فارسی را دوست داشت و در جهت ترویج آن از هیچ اقدامی دریغ نکرد. باید تا حد ممکن فرزندان کشور را با حافظ و سعدی، با فردوسی و مولوی و نظامی آشنا کرد. اگر ایده ایران از جمع معدودی نخبگان خارج شود و در میان مردم و سیاستگذاران شکل خودآگاهانه بگیرد معنای امنیت، مصلحت و منافع ملی شکل خواهد گرفت. حقیقت این است که امروزه ایران مورد غفلت قرار گرفته است و بدون وطن، کشور و ایراندوستی هیچ تحول مهمی رقم نمی‌خورد.

🌲فهرست زیر از کوشاترین و معتبرترین رسانه ها و نهادهای فرهنگیِ مستقل تشکیل شده است که جملگی در گستره‌یِ گسترده‌یِ تاریخ و ادبیات و فرهنگِ زرینِ ایران زمین می‌کوشند.
با پیوستن به این رسانه ها و نهادها به توسعه فرهنگی در جامعه یاری رسانیم.
                     
   🌲پـــــــایــنده ایــــــــــران🌲


🌳کتاب گویا (لذت مطالعه با چشمان بسته).

🌳زین قند پارسی
(درست بنویسیم، درست بگوییم).


🌳دکتر محمّد‌علی اسلامی‌نُدوشن

🌳مولانا و عاشقانه شمس(زهرا غریبیان لواسانی)

🌳رسانه رسمی استاد فریدون فرح اندوز
(گوینده و مجری رادیو و تلویزیون ملی ایران).


🌳رازها و نمادها و آموزه‌های شاهنامه

🌳بهترین داستان‌های کوتاه جهان

🌳انجمن شاهنامه‌خوانی هما
(خوانش و شرح بیتهای شاهنامه).


🌳رمانهای صوتی بهار

🌳حافظ // خیام ( صوتی )

🌳خردسرای فردوسی
(آینه‌ای برای پژواک جلوه‌های دانش و فرهنگ ایران زمین).


🌳بنیاد فردوسی خراسان
(كانون شاهنامه فردوسی توس‏).


🌳سرو سایـه‌فکن
(رسانه ای برای پاسداشت زبان و ادبیات فارسی).


🌳شرح غزلیات سعدی با امیر اثنی عشری

🌳چراغداران (دایرةالمعارف بزرگ صوتی ایران، صداهای نایاب فرهنگ و ادب و هنر)

🌳حافظ‌خوانی با محمدرضاکاکائی

🌳کتابخانه متون و مطالعات زردشتی

🌳بوستان سعدی با امیر اثنی عشری

🌳شاهنامه کودک هما

🌳مأدبه‌ی ادبی، شرح کلیله و دمنه و آثار ادبی فارسی (رسانه دکتر محمّدامین احمدپور).

🌳ستیغ، خوانش اشعار حافظ و سعدی و...(رسانه سهیل قاسمی)

تاریخ، فرهنگ، هنر و ادبیات ایران زمین

🌳شاهنامه برای کودکان
(قصه های شاهنامه و خواندن اشعار برای کودکان و نوجوانان).


🌳دژنپشت(کتابخانهٔ کهن سرزمین پارس به روزگار پارت‌ها)

🌳گاهگفـت
(دُرُست‌خوانیِ شعرِ کُهَن).


🌳سفر به ادبیات
(مرزبان‌نامه و گلستان، تک‌بیت‌های کاربردی )

🌳ملی‌گرایی ایرانی/شاهنامه پژوهی

🌳تاریخ‌نگار (بررسی نکات تاریک تاریخ ایران)

🌳کانون پژوهش‌های شاهنامه
(معرفی کتاب‌ها و مقالات و یادداشت‌ها پیرامون شاهنامه).


🌳انجمن دوستداران شاهنامه البرز (اشا)


🌳فرهنگ یاریگری، توسعه پایدار و زیست بوم‌داری

🌳رهسپر کوچه رندان
(بررسی اندیشه حافظ).


🌳آرخش، کلبه پژوهش حماسه‌های ایرانی
(رسانه دکتر آرش اکبری مفاخر).


🌳تاریخ روایی ایران

🌳سخن و سخنوران
(سخنرانی و گفتگوهای نایاب نام آوران وطن فارسی).

🌳کتاب و حکمت

🌳تاریخ میانه

🌳زبان شناسی و فراتر از آن (درگاهی برای آموختن درباره زبان‌ها و فرهنگ‌ها).

🌳خواندن و شرح تاریخ عالم‌آرای عبّاسی (میلاد نورمحمدزاده).

🌳شرح کلیات سعدی
(تصحیح و طبع شادروان محمدعلی فروغی).




کانال میهمان:

🌳دانشکده مجازی انبارستان



🌲فـــرِّ ایــــران را می سـتایـیـم
.🌲


🌲هماهنگی جهت شرکت در تبادل



🌲@Arash_Kamangiiir
اهمیت تاریخ و تاریخ مردم، اهداف پویش مردم‌نامه

در پویش مردم‌نامه، قرار است به‌طور هفتگی گفت‌وگوهایی با داریوش رحمانیان، سردبیر فصلنامه مردم‌نامه، درباره متفکران و مورخان معاصر و نیز برخی مفاهیم و مسائل تاریخی از کانال یوتیوب و آپارات مردم‌نامه منتشر شود.

🔗https://youtube.com/playlist?list=PL5YBzAGsbQ3MhlN8Gxms38coJc8EA4o_K&si=7fFvjmuVBKnyKtrJ

🔸موضوع قسمت اول این گفت‌وگوها که بیشتر مقدمه‌ای برای قسمت‌های دیگر محسوب می‌شود، اهمیت تاریخ و تاریخ مردم و نیز تشریح اهداف پویش مردم‌نامه است.

📌برای مشاهدۀ این قسمت، پیوندهای زیر را لمس کنید:

🔗https://youtu.be/CwLY5rJYS1Q?si=cKzrXw1o-uxde_XD

🔗 https://www.aparat.com/v/ctf965k
kaveh farhadi کاوه فرهادی
دقایقی از برنامه تلویزیونی " تفاوط" با موضوع تحلیل وضعیت کودک و رسانه 🔸با حضور مینا حسنی و احمد رضایی 🎵فایل صوتی 🔻کدام رسانه روایت گری بهتری دارد؟ 🔻چه شد که تلویزیون در حال از دست دادن امتیاز تصویر سازی است ⭕️۲۰ مهر ۱۴۰۳، پخش زنده از شبکه اصفهان (…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
رسانه و کودک(۱)

🔻چرا تلویزیون کارکردهای خودش را برای نسل جوان از دست داده است؟

«مشکل جشنواره های ما این است که به دنبال جو سازی است نه جریان سازی، یعنی به جای ارتقای کیفیت به افزایش آمارها تکیه کرده اند.»

🔸فیلم کامل گفتگو (بخش اول)
با حضور مینا حسنی و احمد رضایی 

پخش شده از شبکه اصفهان(مهر ۱۴۰۳) ؛ برنامه تفاوط

#رسانه #فرهنگ #گفتگو #گفتمان
#تجربه_زیسته #فرهنگ_یاریگری_در_ایران
#میناحسنی_هرمنوتیک

@hemenotic
@kaveh_farhadi
kaveh farhadi کاوه فرهادی
رسانه و کودک(۱) 🔻چرا تلویزیون کارکردهای خودش را برای نسل جوان از دست داده است؟ «مشکل جشنواره های ما این است که به دنبال جو سازی است نه جریان سازی، یعنی به جای ارتقای کیفیت به افزایش آمارها تکیه کرده اند.»  🔸فیلم کامل گفتگو (بخش اول) با حضور مینا حسنی و…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
رسانه و کودک (۲)

🔻 از دیدگاه ملی آیا ما می توانیم خوراکی فرهنگی برای کودک ایرانی تهیه کنیم؟

«ما با دو مفهوم نمادسازی و تراکم خلاقیت در رسانه در ارتباطیم و باید ببینیم کدام رسانه در ارتقا این دو مفهوم موفق بوده است»
🔸 فایل کامل گفتگو در برنامه «تفاوط»
(بخش دوم)
با حضور مینا حسنی و احمد رضایی

✳️پخش شده از شبکه اصفهان (مهر ۱۴۰۳)

#رسانه #فرهنگ #گفتگو #گفتمان #مشارکت #یاریگری #فرهنگ_یاریگری_در_ایران
#میناحسنی_هرمنوتیک

@hemenotic
@kaveh_farhadi
2025/01/01 19:13:47
Back to Top
HTML Embed Code: