Telegram Web
شخصیت‌های کتاب «ماجراهای کوکو و پوپو» پُرتعداد و بدیع‌اند. ماجراهای این فانتزی شگفت هم در مکان‌هایی ناآشنا و عجیب رخ می‌دهد. این ویژگی کتاب فرصت خوبی فراهم می‌کند تا فعالیت‌هایی را در پیوند با شناخت عناصر داستان، به‌ویژه شخصیت‌پردازی و فضاسازی، با کودکان به اجرا درآورید.

در این پست چند پیشنهاد را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

همچنین می‌توانید پوستر شخصیت‌ها و مکان‌های این داستان را از لینک زیر در سایت کتابک دانلود و چاپ کنید و در کلاس یا کتابخانه به دیوار بزنید، تا فرصتی برای گفت‌وگوی بیش‌تر با کودکان فراهم شود.

👈🏼 لینک دانلود پوستر کوکو و پوپو


#سوادآموزی
#زبان‌آموزی
#عناصر_داستان
#داستان_فانتزی
#کتاب_تاک

🔻
@khanak_org
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کتاب‌ها تاثیری ژرف بر جان ما می‌گذارند، به ویژه اگر داستانی باشد که خود، آرزوها و رویاهامان را در آینه‌ی آن ببینیم و با یاری آن رویاهای نو بسازیم.

«با من بخوان» و «انجمن روشنگران فردای کودک (ارفک)» هر دو به جادوی کتاب‌ها و قصه‌ها باور دارند! در بهار و تابستانی که گذشت ترویجگران کتابخانه‌ی «با من بخوان» آناهیتا (در انجمن ارفک) برای سهیم شدن کتاب‌هایی که بر جان‌مان می‌نشینند، عازم روستاهای منطقه‌ی چانف از توابع بخش آهوران در استان سیستان و بلوچستان شدند و برای کودکان روستای بُن‌رود، گوانک و سرنازی نشست‌های بلندخوانی برگزار کردند. برای برخی از این کودکان، این نخستین تجربه‌ی مواجهه با کتاب داستان بود، تجربه‌ای که قرار است ادامه داشته باشد!

با همکاری این دو نهاد، ۶ ترویجگر داوطلب، علاقه‌مند و دل‌سوز بومی آموزش‌ دیده‌اند تا با کتاب‌های باکیفیتی که برای‌شان ارسال شده به برگزاری نشست‌های بلندخوانی با کودکان در مدارس و روستاها ادامه دهند. کتابخانه‌های پارچه‌ای کلاسی که پُرند از کتاب‌های دوست‌داشتنی، امسال با آغاز سال تحصیلی مهمان کودکان چانف خواهند بود. 🥳😍📚

#با_من_بخوان
#ارفک
#سیستان_و_بلوچستان


🔻
@khanak_org
پاییز با آغاز سال تحصیلی گره خورده است. بوی ماه مهر که می‌آید، تکاپوی بزرگ‌سالان آغاز می‌شود: والدین در پی یافتن مناسب‌ترین مدرسه برای فرزندان‌شان و مهیا کردن آن‌ها برای حضور در مدرسه، ‌آموزگاران مشغول آماده‌سازی کارها،‌ فعالان اجتماعی به دنبال تامین نوشت‌افزار برای کودکان کم‌برخوردار و ... . این روال همیشگی شروع پاییز است.

قصد داریم این مهر ماه به بهانه‌ی دو مناسبت تقویمی «روز جهانی زبان اشاره» و «روز جهانی عصای سفید» نگاهی متفاوت به ماه آغازین تحصیلی داشته باشیم و از کودکان با نیازهای ویژه بگوییم و به حقوق و نیازهای این کودکان در جامعه، به‌ویژه در حوزه‌ی آموزش بپردازیم، و کتاب‌هایی را که می‌توانند فاصله‌ی میان ما و این کودکان را کم‌تر کنند معرفی کنیم.

بیایید در آغاز سال تحصیلی از خودمان به عنوان آموزگار، مربی، کتابدار یا ترویجگر خواندن بپرسیم آیا محیط، روابط و محتوای کلاس یا کتابخانه‌ی ما برای این گروه از کودکان هم مناسب است؟

#کودک_با_نیاز_ویژه
🔻
@khanak_org
«خواندن» یکی از مهارت‌های پایه‌ برای همه‌ی کودکان است. کودکان فارغ از تفاوت‌های‌شان حق دارند از آموزش باکیفیت برای رشد و بالندگی خود بهره‌مند شوند، و حق همه‌ی کودکان است که به کتاب‌های باکیفیت دست‌رسی داشته باشند.

«کودکان با نیازهای ویژه» در روند آموزش به توجه، امکانات یا تدابیر ویژه‌ای ـ افزون بر آن‌چه برای همه‌ی کودکان موجود است ـ نیاز دارند که مربیان و آموزگاران، کتابداران و ترویجگرانِ خواندن برای داشتن یک کلاس یا یک کتابخانه‌ی همه‌شمول و فراگیر باید مد نظر قرار دهند.

📚 در سایت آموزک در دسترس شماست:

👈🏼 مقالات و نوشته‌هایی با موضوع کودکان با نیازهای ویژه

#کودک_با_نیاز_ویژه
🔻
@khanak_org
2025/02/18 00:27:02
Back to Top
HTML Embed Code: