Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
📸 گزارش تصویری راه‌نشان دولت چهاردهم در حوزه انرژی

💬 محمدرضا اکبری، مدیر گروه نفت اندیشکده تحلیلگران انرژی:
ما هیچ وقت رویکرد تولید صیانتی نداشتیم. اگر کم تولید کرده‌ایم، به خاطر تحریم یا محدودیت‌های دیگری بوده است. شرکت‌های ما نیاز به حاکمیت شرکتی دارند؛ حاکمیت شرکتی یعنی امکان و توانایی انجام فعالیت درست اقتصادی.

💬 یاسر میرزایی، مدیرعامل شرکت توسعه صنایع تابان انرژی پاسارگاد:
هنوز انرژی را به عنوان یک کالای دارای ارزش فهم نکردیم. شهروند اروپایی یا امریکایی تصمیم می‌گیرد پولش را صرف غذای خوب کند یا آخر هفته با هزینه سوخت به سفر بروند. اما سیاست‌گذار ما فکر می‌کند بیشتر از مردم می‌فهمد و می‌تواند برای وی تصمیم بگیرد.

💬 عماد رفیعی، مشاور وزیر نفت در توسعه زنجیره ارزش نفت و گاز:
ما باید توسعه پتروشیمی را براساس یک برنامه‌ریزی منسجم و براساس خطوط لوله‌کشی، در همان منطقه مکران شروع کنید که مبتنی بر خوراک مایع باشد.

💬 حبیب‌اله ظفریان، مدیر میز انرژی مرکز پژوهش‌های مجلس:
بخش زیادی از این یارانه نیز صرف حمایت از صنعت می‌شود. حمایت از صنعت باید به نحوی باشد که بتواند سودآوری داشته باشد و در چند عرصه کارایی پیدا کند. حمایت باید به شکلی باشد که بعد از مدتی بتواند به شکل خودران پیش برود، نه آنکه اگر حمایت قطع شد زمین بخورد.

💬 مرتضی زمانیان، استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
ایجاد بازار اصلاح انرژی یکی از مهم‌ترین عوامل برای کسب سود و اصلاح فرآیندهای مصرف انرژی است. مهم‌ترین لازمه دولت بعد، داشتن تئوری مشخص برای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی درست است.

#گزارش_تصویری
#انتخابات
#انرژی

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
🎥 تحلیل انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم

دکتر محمدامین باقری، پژوهشگر بازاریابی سیاسی، هسته بازاریابی سیاسی مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)

🔷در این کلیپ ضمن تحلیل آرایش انتخاباتی سال ۱۴۰۳، زوایای مختلف این آرایش تحلیل می‌شود و کمپین‌های حاضر در این کارزار معرفی و در ضمن بررسی، کمپین‌ها در قالب دو جبهه اصولگرایان و اصلاح‌طلبان مورد بررسی و نقد می‌شوند. در این تحلیل آشفتگی کمپین‌های انتخاباتی، نقاط تمایز و ضعف‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و احتمالات مختلف برای آینده انتخابات تحلیل می‌شود، نهایتا در ضمن بررسی جریان رادیکالیسم القائی از سوی اصلاح‌طلبان، دور دوم احتمالی مورد اشاره قرار می‌گیرد. در این گزارش محورهای زیر مورد بررسی قرار گرفت:

🔹️بررسی آرایش‌ انتخابات ۱۴۰۳
🔹️تحلیل کاراکترهای اصلی این انتخابات
🔹بررسی و تحلیل کمپین‌های انتخاباتی
🔹️بررسی نقاط ضعف و قوت کمپین‌های اصولگرایان و اصلاح طلبان
🔹️تحلیل مزیت مغفول جبهه اصولگرایان و بهره‌برداری اصلاح طلبان از آن
🔹️آینده انتخابات و بررسی دور دوم احتمالی

#کلیپ
#انتخابات
#سیاسی

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 محفل دال با همراهی خانه اندیشه‌ورزان منتشر کرد:

▪️ تیزر دومین ویژه‌برنامه انتخابات ریاست جمهوری
▫️ چگونه می‌توان پیوندی میان بطن جامعه با نیروهای سیاست رسمی برقرار کرد؟

👤 محمدمهدی میرزایی‌پور
پژوهشگر فلسفه سیاسی

👤 امیر راقب
پژوهشگر علوم اجتماعی و علوم سیاسی

🔗 آپارات محفل دال؛ محفلی برای گفت‌وگو پیرامون آینده انقلاب اسلامی‌

🆔 @mahfel_dall
#کلیپ
#انتخابات
#سیاسی

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
📸 گزارش تصویری نشست «ارزیابی نظام برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی در جمهوری اسلامی»

💬 سیدحمید پورمحمدی، معاول امور اقتصادی سازمان برنامه‌وبودجه:
به‌لحاظ نهادی و صبق اصل ۱۲۶ قانون اساسی مسئولیت برنامه و بودجه کشور مستقیما برعهده رئیس‌جمهور است، اما در حقیقت چنین نیست و رپیس‌جمهور وزنی در بودجه ندارد. چون اصل ۷۵ می‌گوید لایحه بودجه باید توسط مجلس رسیدگی شود، مباحثی چون کسری بودجه همگی در قوانین نهفته است و دولت خارج از قانون امکان خرج یا ایجاد بدهی را ندارد. به‌عبارت دیگر ریشه ایجاد بدهی، استقراض و کسری بودجه دولت همان قانون است.

💬 حسن چنارانی، رئیس امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه‌‌وبودجه:
باید تنظیمات دولت تغییر کند. دیگر مسئله قانون اساسی و نهادی نیست؛ بلکه تنظیمات کشور باید بر روی منابع گذاشته شود. گاهی با مواردی چون همسان‌سازی، رتبه‌بندی، متناسب‌سازی و حتی رای دیوان عدالت ۲۰ همت به هزینه‌های دولت اضافه می‌شود. تنها راه این است اگر از سمت عمرانی می‌خواهیم توسعه دهیم باید با توجه به ظرفیت و ظرفی که دیده شده، باشد. برای رسیدن به رشد اقتصادی راه بلندی در پیش داریم.

💬 علی سرزعیم، اقتصاددان:
این اصل که ما خود را متعهد کنیم تا پنج شال بعد چه بکنیم، در وضعیتی که شرایط متلاطم است، چقدر می‌تواند درست باشد؟ باید این شرایط متلاطم را به رسمیت بشناسیم. تحولات نهادی ما به‌حدی کمد است که تحولات محیطی بسیاری از مسائل را بلاموضوع می‌کند.

💬 محسن یزدان‌پناه، اقتصاددان:
مسئله، نه بودجه بلکه در مدل رشد توسعه‌ای است. هم‌اکنون به انسداد ساختاری دچار هستیم. بودجه‌ای که ۹۰ درصد آن صرف پرداخت حقوق و از جنس حقوق می‌شود، عملا وجود ندارد! بنابراین ناگزیریم مدل رشد را از انسداد خارج کنیم. کشورهای در حال توسعه وقتی به انسداد مدل رشد می‌رسند که در وضعیت استقرار سیاسی هستند؛ یعنی وضعیت، حاکمیت قانون نیست.

💬 کیومرث اشتریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران:
بودجه تجلی قدرت است و باید این جدال را به رسمیت شناخت... هر دولت چهار ساله با برنامه‌‌های کوتاه‌مدت، باید به سمت پروگرام پروژه برویم که نیازمند تصویب هم نباشد. اصول برنامه باید از قبل مطرح و صورت‌بندی شود. در این‌صورت یک دولت با برنامه‌های کوتاه‌مدت و هر وزارتخانه حداکثر با سه برنامه خواهیم داشت.

سومین نشست «دولت چهاردهم» با محوریت تداوم نظام برنامه‌وبودجه در دولت چهاردهم، ه ۲ تیر ۱۴۰۳ در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

#گزارش_تصویری
#انتخابات
#اقتصاد
#توسعه

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
🔰 اندیشکده‌ی سلامت انسان‌ها و ارتقاء سیستم‌های سلامت (اساس)، با همکاری خانه اندیشه‌ورزان، برگزار می‌کند:

بیستمین دورهمی کافه سلامت

📅 شنبه ۹ تیرماه؛ از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۱۹:۳۰
📍 خانه اندیشه‌ورزان

🔹 حضور به عنوان مهمان امکان پذیر است:‌ هماهنگی به‌صورت پیامک یا تماس با شماره 09169389096

🆔 کافه سلامت در بله

#رویداد
🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی کیست؟
🔻نگاهی به شخصیت سیاسی، دیدگاه‌های اقتصادی و مواضع اجتماعی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم /۵

🔗 متن کامل در سایت جامعه اندیشکده‌ها

#اینفوگرافی
#سیاسی
#اقتصادی
#اجتماعی
#انتخابات

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
خانه اندیشه‌ورزان
🔰 خانه اندیشه‌ورزان و مرکز آینده‌پژوهی جهان اسلام چهارمین شماره از سلسله‌نشست‌های «دولت چهاردهم» را برگزار می‌کنند: ▪️ سیاست خارجی جمهوری اسلامی؛ اولویت‌ها و خط‌مشی‌های دولت چهاردهم 🔹 با حضور: دکتر علاءالدین بروجردی رئیس اسیق کمیسیون امنیت ملی و…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 برگ برنده سیاست خارجی ایران در دولت چهاردهم

طی ۵۰ سال گذشته وقایعی همچون انقلاب ایران، فروپاشی کمونیستم، جنبش بیداری اسلامی، جنگ اوکراین، مسئله غزه شامل طوفان‌الاقصی و وعده صادق، منجر به بازتعریف نظم تازه‌ای در جهان شده است؛ که منجر به پیدایش فرصت برای جمهوری اسلامی شده است تا بتواند خود را به‌عنوان یک قطب در نظم جدید تعریف کند. این فرصت، درمقابل خود چالش‌هایی نظیر موضوع هسته‌ای، مسئله تحریم‌ها، انتخابات ریاست جمهوری امریکا و رژیم صهیونیستی را دارد. حمیدرضا آصفی، سفیر سابق ایران در فرانسه و امارات و سخنگوی اسبق وزارت خارجه، در چهارمین نشست «دولت چهاردهم» از یک فرصت ویژه برای سیاست خارجی دولت چهاردهم می‌گوید. توصیه آصفی را در 90 دقیقه ببینید.

♨️ این نشست، چهارمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دولت چهاردهم بود که با حضور محمدرضا مجیدی، رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی؛ علی فکری، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران؛ و مهدی خراتیان؛ با راهبری کیومرث اشتریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

#انتخابات

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 لزوم تفکیک امر سیاست خارجی و امر دیپلماسی در جمهوری اسلامی

آنچه در مباحث مربوط به سیاست خارجی جمهوری اسلامی کمتر مورد التفات بوده، تفاوتی است که میان امر سیاست خارجی و امر دیپلماسی وجود دارد. قوه مجریه و دستگاه دیپلماسی، حوزه دولت‌هاست و امر سیاست خارجی، حوزه استمرار است. هنر دیپلماسی، مهارت اجرای سیاست‌ها با کمترین هزینه‌هاست. همزمانی دولت چهاردهم، مجلس دوازدهم و برنامه هفتم، فرصت مناسبی است که معطوف به دو بند مختص سیاست خارجی در برنامه هفتم، برای سیاست خارجی تکامل‌گرا، کارکردگرا و عمل‌گرا اقدام شود. محمدرضا مجیدی، رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در چهارمین نشست «دولت چهاردهم» رویکرد دولت چهاردهم در سیاست خارجی را مبتنی بر برنامه هفتم توصیه می‌کند.

♨️ این نشست، با حضور حمیدرضا آصفی، سفیر سابق ایران در فرانسه و امارات و سخنگوی اسبق وزارت خارجه؛ علی فکری، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران؛ مهدی خراتیان و راهبری کیومرث اشتریان در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
خانه اندیشه‌ورزان
🔰 خانه اندیشه‌ورزان و مرکز آینده‌پژوهی جهان اسلام چهارمین شماره از سلسله‌نشست‌های «دولت چهاردهم» را برگزار می‌کنند: ▪️ سیاست خارجی جمهوری اسلامی؛ اولویت‌ها و خط‌مشی‌های دولت چهاردهم 🔹 با حضور: دکتر علاءالدین بروجردی رئیس اسیق کمیسیون امنیت ملی و…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ظرفیت راهبردی جمهوری اسلامی کجاست؟

صحنه بین‌الملل، عرصه بهره‌گیری از ظرفیت‌ها برای پیشبرد راهبردهاست. در این عرصه، بازیگرانی کامیاب در پیشبرد اهداف خود هستند که امتیاز ویژه و ظرفیت منحصربه‌فرد خود را بشناسند و با سرمایه‌گذاری روی آن، به سمت امتیازگیری حرکت کنند. محور مقاومت با گسترش کمی و کیفی، یک ظرفیت راهبردی برای جمهوری اسلامی ایجاد کرده است. علی فکری، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، درباره ظرفیت راهبردی مقاومت برای سیاست خارجی دولت چهاردهم توضیح می‌دهد.

♨️ این نشست، چهارمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دولت چهاردهم بود که با حضور حمیدرضا آصفی، سفیر سابق ایران در فرانسه و امارات و سخنگوی اسبق وزارت خارجه؛ محمدرضا مجیدی، رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران؛ و مهدی خراتیان، مدیر اندیشکده احیای سیاست؛ با راهبری کیومرث اشتریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

#کلیپ
#انتخابات
#سیاست_خارجی

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 عدم کفایت قدرت موشکی در شبکه‌سازی نظام بین‌الملل

فرآیند جهانی‌شدن با سرعت بسیار بالا در حال هضم تمام ریزفرآیندهای بین‌الملل است. کنش متقابل و یکپارچگی، دو مولفه مهم جهانی‌شدن هستند، که ضرورت شبکه‌سازی و تعریف متحد تجاری را ضروری می‌کند. کیومرث اشتریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی، درباره فهم لزوم شبکه‌سازی در نظام بین‌الملل توضیح می‌دهد.

♨️ این نشست، چهارمین جلسه از سلسله‌نشست‌های دولت چهاردهم بود که با حضور حمیدرضا آصفی، سفیر سابق ایران در فرانسه و امارات و سخنگوی اسبق وزارت خارجه؛ محمدرضا مجیدی، رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران؛ و علی فکری، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران؛ و مهدی خراتیانُ‌مدیر اندیشکده احیای سیاست، در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

#کلیپ
#انتخابات
#سیاست_خارجی

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
محمدباقر قالیباف کیست؟
🔻نگاهی به شخصیت سیاسی، دیدگاه‌های اقتصادی و مواضع اجتماعی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم /۶

🔗 متن کامل در سایت جامعه اندیشکده‌ها

#اینفوگرافی
#سیاسی
#اقتصادی
#اجتماعی
#انتخابات

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 چرا تغییر رئیس‌جمهور نمی‌تواند نظام بودجه‌ریزی کشور را بهبود بخشد؟

طبق اصل ۱۲۶ قانون اساسی، مسئولیت برنامه‌وبودجه کشور مستقیما برعهده رئیس‌جمهور است. اما اصل ۷۵ قانون مذکور رسیدگی به لایحه بودجه را جزء وظایف مجلس شورای اسلامی نهاده است. بنابراین درعمل دولت هیچ‌جا امکان خروج از قانون یا ایجاد بدهی را ندارد. به‌عبارت دیگر ریشه ایجاد بدهی، استقراض و کسری بودجه دولت همان قانون است. سیدحمید پورمحمدی، معاون امور اقتصادی سازمان برنامه‌وبودجه، آسیب‌های نظام بودجه‌ریزیِ متاثر از نظمِ پیش‌گفته را توضیح می‌دهد.

♨️ این نشست، سومین جلسه از سلسله‌نشست‌های دولت چهاردهم بود که با حضور حسن چنارانی، رئیس امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه‌وبودجه؛ علی سرزعیم، اقتصاددان؛ محسن یزدان‌پناه، اقتصاددان؛ و کیومرث اشتریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

#کلیپ
#انتخابات
#اقتصادی
#توسعه

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 برنامه‌ریزی پنج‌ساله یا برنامه‌ریزی اقتضائی؟

ایران، جزء نخستین کشورهای درحال‌توسعه است که وارد تصویب و اجرای برنامه‌ریزی توسعه شده است. اکنون پس از هفتاد سال آزمون و خطا، صحبت از شکست برنامه‌ریزی در ایران می‌شود. علی سرزعیم، اقتصاددان، به دلایل عدم توفیق برنامه‌ریزی در ایران اشاره می‌کند.

♨️ این نشست، سومین جلسه از سلسله‌نشست‌های دولت چهاردهم بود که با حضور سیدحمید پورمحمدی، معاون امور اقتصادی سازمان برنامه‌وبودجه؛ حسن چنارانی، رئیس امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه‌وبودجه؛ محسن یزدان‌پناه، اقتصاددان؛ و کیومرث اشتریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

#کلیپ
#انتخابات
#اقتصادی
#توسعه

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بودجه‌ریزی، واقعی‌ترین و جدی‌ترین برنامه‌ریزی کشور است

مشهور است که فرآیند بودجه‌ریز در ایران قائم به اشخاص و بنابراین ناکارآ است. حلقه آخر از پیامدهای ناکارآیی نظام بودجه‌ریزی، بهم‌ریختگی اولویت‌ها و درنتیحه بی‌نظمی اجتماعی است. حسن چنارانی، رئیس امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه‌وبودجه، اهمیت و دقت بودجه‌ریزی را متذکر می‌شود.

♨️ این نشست، سومین جلسه از سلسله‌نشست‌های دولت چهاردهم بود که با حضور سیدحمید پورمحمدی، معاون امور اقتصادی سازمان برنامه‌وبودجه؛ علی سرزعیم، اقتصاددان؛ محسن یزدان‌پناه، اقتصاددان؛ و کیومرث اشتریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

#کلیپ
#انتخابات
#اقتصادی
#توسعه

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 آیا مسیر توسعه امروز ایران از قانون برنامه و قانون بودجه می‌گذرد؟

شکل‌گیری روندها و روال‌های حل مسئله، و تکرار آن‌ها با رویکردی غیرانتقادی و عادت‌وار، در طولانی‌مدت موجب شکل‌گیری الگوهای موسوم به «وابستگی مسیر» می‌شود. وابستگی مسیر، یک روش تداوم سیاستگذاری است که با چشم‌پوشی بر اقتضائات، خطای تصمیم‌گیری و اقدام گذشته را در حلقه‌ای تکرارشونده بازتولید می‌کند. محسن یزدان‌پناه، اقتصاددان، عبور از تکرار تجربه برنامه‌های پنج‌ساله را پیشنهاد می‌دهد.

♨️ این نشست، سومین جلسه از سلسله‌نشست‌های دولت چهاردهم بود که با حضور سیدحمید پورمحمدی، معاون امور اقتصادی سازمان برنامه‌وبودجه؛ علی سرزعیم، اقتصاددان؛ حسن چنارانی، رئیس امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه‌وبودجه؛ و کیومرث اشتریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

#کلیپ
#انتخابات
#اقتصادی
#توسعه

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بودجه، تجلی قدرت است

بودجه هر کشور، تجلی آرایش نظم سیاسی آن کشور است. بودجه گرچه به‌تنهایی نوعی از برنامه‎‌ریزی مالی کوتاه‌مدت را نشان می‌دهد؛ اما درنهایت کیفیت حکمرانی را رقم می‌زند. توجه به نیروهای کنش‌گر و کنترل اعمال نفوذ آن‌ها در بودجه، سمت‌وسوی نظم مالی-سیاسی کشور را شکل می‌دهد. کیومرث اشتریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، به‌رسمیت‌شناختن تنازع اصحاب قدرت در بودجه را توصیه می‌کند.

♨️ این نشست، سومین جلسه از سلسله‌نشست‌های دولت چهاردهم بود که با حضور سیدحمید پورمحمدی، معاون امور اقتصادی سازمان برنامه‌وبودجه؛ علی سرزعیم، اقتصاددان؛ حسن چنارانی، رئیس امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه‌وبودجه؛ و محسن یزدان‌پناه، اقتصاددان در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

#کلیپ
#انتخابات
#اقتصادی
#توسعه

🌐 خانه اندیشه‌ورزان را دنبال کنید!
2024/06/29 12:49:02
Back to Top
HTML Embed Code: