Telegram Web
👆👆کتاب راهنمای میدانی پرندگان خاورمیانه

Field Guide to Birds of the Middle East: Third Edition

زبان:انگلیسی
سال:2024
نسخه سوم(جدید)
انتشارات هلم Helm


Description:
The ultimate field guide to the birds of the Middle East, an indispensable companion for any traveller to the region The Middle East – the region stretching from Cyprus and the Levant to Iran, including Turkey and the Arabian Peninsula, plus Socotra – has a wonderfully broad and diverse avifauna, featuring a host of wintering and passage migrants, enigmatic breeders, and even a few endemics that occur nowhere else. This authoritative book covers more than 895 species recorded in the Middle East, including details of all regular visitors and breeding species, from the Purple Sunbird to the Northern Bald Ibis. Featuring 180 stunning colour plates by three of the world's leading bird illustrators, this practical guide also includes concise species accounts describing key identification features, status, range, habitat and voice with fully updated distribution maps for each species. Written by three of the leading lights in regional ornithology and conservation, this fully revised and expanded guide is an essential reference for any birder living in or visiting the Middle East.

توضیحات:
راهنمای میدانی نهایی برای پرندگان خاورمیانه، یک همراه ضروری برای هر مسافری به منطقه خاورمیانه - منطقه ای که از قبرس و شام تا ایران، از جمله ترکیه و شبه جزیره عربستان، به علاوه سقطری امتداد دارد - دارای یک پرندگان بسیار گسترده و متنوع، شامل انبوهی از مهاجران زمستان‌گذران و عبوری، پرورش‌دهندگان مرموز، و حتی چند بومی که در هیچ کجای دیگر وجود ندارند. این کتاب معتبر بیش از 895 گونه ثبت شده در خاورمیانه را شامل می‌شود که شامل جزئیات همه بازدیدکنندگان منظم و گونه‌های پرورش‌یافته، از پرنده خورشیدی بنفش تا کچل شمالی می‌شود. این راهنمای عملی با 180 صفحه رنگی خیره‌کننده توسط سه تصویرگر برجسته پرنده در جهان، همچنین شامل حساب‌های مختصر گونه‌ای است که ویژگی‌های شناسایی کلیدی، وضعیت، محدوده، زیستگاه و صدا را با نقشه‌های توزیع کاملاً به‌روز شده برای هر گونه توصیف می‌کند. این راهنمای کاملاً تجدید نظر شده و توسعه یافته که توسط سه استاد برجسته در پرنده شناسی و حفاظت منطقه نوشته شده است، یک مرجع ضروری برای هر پرنده ای است که در خاورمیانه زندگی می کند یا از آن بازدید می کند.

@hamidketabvohosh
دعوت به نشست یازدهم گفتگوی محیط زیستی

🟢موضوع: پایداری سرزمین یا توسعه پایدار؟

🗣با ارایه : آقای دکتر بابک باسمنجی

🕔زمان: روز یکشنبه 14 مرداد - ساعت 17 الی 19

🏢مکان: میدان ساعت- ارتش شمالی- سالن جلسات اتاق بازرگانی تبریز

📝 تلفن ثبت نام و هماهنگی: 09143076055
 

موضوع پایداری (Sustainability) بویژه مفهوم پایداری سرزمین و کاربردهای آن هنوز در ایران شناخته شده نیست.
در این قسمت از سلسله گفت‌وگوهای محیط زیستی قرار است رابطه بین پایداری سرزمین و توسعه پایدار را به بحث بگذاریم.

در این نشست سعی داریم با بهره گیری از ارایه تخصصی آقای دکتر باسمنجی، با مفهوم پایداری و اینکه چه کسانی می‌توانند اصول پایداری را در کارشان مورد توجه قرار دهند آشنا شویم

شما نیز با حضور و ابراز نظرات سازنده تان ما را در شناخت این مفاهیم یاری کنید.

@khane_mohitzist
2️⃣1️⃣ دعوت به گفتگوی محیط زیستی
چشم انداز و چالشهای توسعه پایدار آذربایجان شرقی

👤 با حضور:
دکتر محمدعلی سبحان اللـهی

🕠 زمان: یکشنبه 28 مرداد - ساعت 17 الی 19

📌 مکان: میدان ساعت- ارتش شمالی- سالن جلسات اتاق بازرگانی تبریز

☎️ تلفن ثبت نام و هماهنگی: 09143076055

📣معرفی برنامه:
در این قسمت از سلسله گفتگوهای محیط زیستی به بررسی اجمالی چشم اندازها و چالشهای آذربایجان شرقی در برنامه هفتم توسعه و سند آمایش سرزمین خواهیم پرداخت.

📜در نشست قبلی، با مفاهیم و نقش عوامل مختلف در توسعه پایدار و پایداری سرزمین، آشنا شدیم ، همچنین مقرر شد به مسایل کاربردی و محلی توسعه پایدار بپردازیم

از اینرو در خدمت جناب آقای دکتر سبحان اللهی، استاد دانشگاه ، نماینده ادوار مجلس و استاندار اسبق آذربایجان شرقی ، خواهیم بود.

ایشان علاوه بر مسئولیتهای مختلف اجرایی، مؤسس و عضو هیئت مدیره دو تشکل تاثیرگذار در سطح ملی و منطقه ای هستند، انجمن بهره‌وری ایران و خانه توسعه آذربایجان.

🙏 از کارشناسان و علاقمندان توسعه پایدار برای حضور و مشارکت در این نشست دعوت میکنیم.

خانه فعالین محیط زیست و توسعه پایدار آذربایجان شرقی
🔴 سخنرانی مقصود فراستخواه در اتاق بازرگانی تبریز

🔹 مقصود فراستخواه، جامعه‌شناس برجسته کشور و استاد تمام مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، با حضور در اتاق بازرگانی تبریز سخنرانی خواهد کرد.

🔹 این رویداد در قالب سلسله نشست‌های «از تشکل‌زدایی تا تشکل‌گرایی» رأس ساعت 9 صبح روز پنجشنبه 8 شهریور ماه ۱۴۰۳، در محل اتاق بازرگانی تبریز برگزار خواهد شد و طی آن دکتر مقصود فراستخواه، جامعه‌شناس برجسته کشور در رابطه با مبحث مهم «سهم تشکل‌ها در توانمندی حرفه‌ای بخش خصوصی مولّد و آثار آن در توسعه» سخنرانی خواهد کرد.

🔹 گفتنی است، شرکت در این رویداد برای عموم اعضای اتاق بازرگانی تبریز آزاد است.


📡tzccim
#گزارش #نشست_هم‌_اندیشی #رئیس_سازمان #محیط_زیست

🔴📣 گــــزاااارشـــــ ـــجـــلــــســـهـــ 🔴📣

✳️ نخستین نشست هم‌اندیشی سرکار خانم دکتر انصاری، معاون محترم رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، با شبکه تشکلهای مردم‌نهاد و اجتماع‌محور محیط زیست و منابع طبیعی کشور و کنشگران و کارشناسان محیط زیستی مدعو از سراسر کشور، برگزار شد.

🔸 در این نشست که تنها چند روز پس از انتصاب خانم دکتر انصاری برگزار شد و عنوان نخستین جلسه هم‌اندیشی رسمی و دیدار عمومی رئیس محترم سازمان را به خود اختصاص داد، ۴۹ نفر از مدیران تشکلهای مردم‌نهاد و فعالان محیط زیستی کشور، شامل اعضاء شورای هماهنگی و شورای نظارت و داوری شبکه ملی و نمایندگان شبکه تشکلهای محیط زیست و منابع طبیعی، مجموعا از ۲۳ استان کشور به همراه ۲۶ نفر از کنشگران، فعالان و کارشناسان محیط زیستی از سراسر کشور حضور داشتند.

🔹 دستور این جلسه، گفتگو و هم‌اندیشی کنشگران محیط زیستی با رئیس محترم سازمان، درخصوص رویکردها و سیاست‌های کلان محیط زیستی دولت چهاردهم و تبادل‌نظر در زمینه مسائل و مشکلات و ظرفیتها و محدودیت‌های حفظ و بهبود وضعیت محیط زیست کشور بود که از ساعت ۸:۲۰ صبح روز پنج‌شنبه، ۸ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شد و بر اساس برنامه نشست، پس از صحبتهای بسیار کوتاه محمد الموتی، دبیر شبکه محیط زیست و منابع طبیعی کشور که به بیان برنامه نشست و ترتیب و زمان‌بندی ارائه نظرات حاضران اختصاص داشت، ابتدا دکتر مرادی، معاون محترم آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان، گزارشی از عملکرد معاونت مزبور در دولت سیزدهم ارائه نمود و سپس نمایندگان شبکه‌های استانی، چالش‌ها و مسائل محیط زیستی استان خود و مهمترین مطالبات تشکلهای استان را بیان نمودند

🔸 در بخش دوم و پس از ارائه نظرات از سوی نمایندگان استانها، ۲۱ نفر از فعالان و کنشگران و کارشناسان مدعو، مهمترین مطالبات، انتقادات و پیشنهادهای خود را در زمینه مسائل، چالش‌ها، رویکردها و سیاستهای کلان محیط زیستی کشور و دولت چهاردهم بیان نمودند.

⬅️ در بخش پایانی نشست و پس از ۳ ساعت و نیم بیان دیدگاههای حاضران در نشست، آقای دکتر مرادی، مجددا توضیحاتی در خصوص برخی از نظرات مطرح‌شده در نشست ارائه نمود و در نهایت، سرکار خانم دکتر انصاری، معاون محترم رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در سخنانی کوتاه، به بیان مواضع، اهداف، سیاست‌ها و رویکردهای مدنظر خود پرداخت و ضمن اظهارنظر در خصوص چند موضوع کلان ارائه‌شده در نشست و بیان این نکته که یکی از برنامه‌های اصلی سازمان در این دولت، برگزاری منظم چنین نشست‌هایی خواهد بود و مسأله مشارکت تشکلها و مشارکت مردمی، به عنوان یک اعتقاد و باور قلبی، از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود، «کنشگری راه‌حل‌محور» را در کنار نقد و دیده‌بانی، یکی از نیازهای امروز حوزه محیط زیست برشمرده و از تشکلها و فعالان تقاضا نمود که در این مسیر، یاریگر سازمان و محیط زیست کشور باشند تا قدرت چانه‌زنی برای حفظ محیط زیست و تحقق اصل ۵۰ قانون اساسی، در سطح حکمرانی و دولت، افزایش یابد.

🔸 ایشان همچنین اعتقاد به سه اصل «حاکمیت قانون»، «شفافیت» و «پاسخگویی» را به عنوان مبانی مدیریت در سازمان برشمرد و اعلام نمود که این اطمینان را به شما می‌دهم که در صورت وجود مشکلات در پیگیری مسائل، موضوعی را کتمان نخواهم کرد و با شما در میان خواهم گذاشت که با کمک یکدیگر برای حل آنها تلاش کنیم.

🔸 دکتر انصاری، همچنین اطمینان داد مواردی همچون حضور نمایندگان تشکلها در کمیته‌ها و کارگروه‌های مختلف تخصصی، تحول در صندوق ملی محیط زیست جهت حمایت از تشکلها و آموزش‌های محیط زیستی، پیگیری مشکلات ثبتی و صدور مجوز فعالیت تشکلهای مردم‌نهاد، بررسی و اصلاح وضعیت خانه‌های محیط زیست، بسترسازی استفاده از ظرفیتهای بین‌المللی تشکلها و حضورشان در نشست‌های بین‌المللی و احیاء و تقویت سازوکارهای مرتبط با کنوانسیون‌های بین‌المللی، تدوین برنامه اقدام مشارکت، تقویت تعاملات با نمایندگان مجلس، حل مشکلات آلاینده‌ها، تالاب‌ها و رودخانه‌ها، مسائل مناطق تحت مدیریت و تنوع زیستی کشور، وضعیت بودجه‌ای سازمان، معیشت کارکنان، به‌ویژه وضعیت معیشتی و تجهیزاتی محیط‌بانان و اقدامات مرتبط با سایر نکات مطرح‌شده در نشست را به طور جدی پیگیری نماید.

⬅️ نخستین نشست هم‌اندیشی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با شبکه تشکلهای محیط زیست و منابع طبیعی کشور و کنشگران و کارشناسان محیط زیستی، ساعت ۱۲:۳۰ به پایان رسید.

🔴⬅️ گزارش مبسوط مفاد و محتوای کامل این جلسه، طی روزهای آینده، به سمع و نظر اعضاء محترم شبکه ملی و شبکه‌های استانی، فعالان و کارشناسان محیط زبستی سراسر کشور خواهد رسید.

🔹 با احترام؛ شورای هماهنگی شبکه ملی؛ ۸ شهریور ۱۴۰۳

🆔 @IranENGOs
گزارش اولین نشست رییس سازمان حفاظت محیط زیست

شینا انصاری: من در سمت محیط‌زیست هستم… صد خودم را می‌گذارم و به کمک و همراهی شما نیاز دارم…

احسان میرزائی:

🔹 نخستین نشست هم‌اندیشی شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست، با تشکل‌های محیط‌زیستی کشور و کنش‌گران محیط‌زیست بود.

🔹نشست هم‌اندیشی با صحبت‌‌های محمد الموتی دبیر شورای شورای هماهنگی شبکه تشکل‌های مردم نهاد آغاز شد و بعد از ارائه گزارش عملکرد معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان، به ترتیب نمایندگان شبکه‌های استانی و کنش‌گران محیط‌زیست به بیان دیدگاه‌ها و در بخش پایانی نشست، رییس سازمان محیط‌زیست، به بیان رویکردها و برنامه‌های خود پرداختند.

🔰 ادامه در مجله گیچ:
🌐
https://gich.ir/9397/
📡
@gicher

🆔 @IranENGOs
📣 دعوت به نشست سیزدهم گفتگوی محیط زیستی

📜 موضوع:
قوروگول و چالش حق آبه تالاب‌ها

👤 با حضور:
دکتر سعید گنجعلی

🗓 زمان: روز یکشنبه 11 شهریور -
ساعت 17 الی 19

📭مکان: میدان ساعت- ارتش شمالی- سالن جلسات اتاق بازرگانی تبریز

☎️ تلفن ثبت نام و هماهنگی: 09143076055

📣 معرفی برنامه:

پیرو خشک شدن مکرر تالاب بین المللی قوروگول، سوالی در اذهان متبادر میشود که چرا با وجود حق آبه مشخص و وسعت و حجم محدود این تالاب باارزش که حفاظت از آن مورد تاکید تمامی نهادهای مسئول ، مردم محلی و نهادهای محیط زیستی است، باز هم شاهد خشک شدن این سایت ثبت شده در کنوانسیون رامسر هستیم

👤 از اینرو در خدمت آقای سعید گنجعلی ، دارای دکترای علوم و مهندسی محیط زیست از دانشگاه صنعتی اصفهان و یکی از محققان حوزه تالابها خواهیم بود.

👤 همچنین از حضور فعالان میدانی حوضه تالاب قوروگول هم بهره خواهیم برد تا به صورت واقعی در جریان چالشهای این زیستگاه طبیعی باشیم

🟢 بدین سبب از تمام کارشناسان و علاقمندان محیط زیست ، بویژه تالابها، دعوت میکنیم با حضور و ارایه نکته نظرات خود بر روشن شدن هرچه بیشتر" چالشها و راهکارهای برون رفت از آنها" کمک کنند
ضایعه ای بزرگ برای جامعه مدنی آذربایجان

استاد محمدحسن امیرفرهنگی به دیار باقی شتافت
و همراهان و یاران را ترک کرد
روحش شاد و یادش تا ابد پاینده

خانه فعالین محیط زیست این فقدان جبران ناپذیر را به خانواده این عزیز فرهیخته و مردم شریف مراغه و جامعه محیط زیستی استان و کشور صمیمانه تسلیت عرض می‌کند.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گرامی می داریم یاد و نام ، مرد خستگی ناپذیر دفاع از فرهنگ و محیط زیست

استاد محمدحسن امیرفرهنگی

راهش پر رهرو ، روحش شاد

خانه فعالین محیط زیست و توسعه پایدار آذربایجان شرقی
دعوت به نشست چهاردهم گفتگوی محیط زیستی
موضوع: بررسی روش‌های هم‌افزایی فعالین اجتماعی در مطالبات اجتماعی و محیط زیستی

با توجه به بروز روزافزون مسائل اجتماعی و محیط زیستی، ضرورت تشکیل جلسه‌ای برای بررسی و پیشنهاد روش‌های هم‌افزایی بین فعالین اجتماعی در نشستهای قبلی مطرح شد. این گفتگو می‌تواند بستری برای تبادل ایده‌ها و تجربیات باشد و امکان هم‌کاری‌های مؤثر و سازنده را فراهم آورد.

📅 زمان: روز یکشنبه 25 شهریور - ساعت 17 الی 19
مکان: میدان ساعت- ارتش شمالی- سالن جلسات اتاق بازرگانی تبریز
تلفن ثبت نام و هماهنگی: 09143076055
امیدواریم با ایجاد این هم افزایی، بتوانیم به تقویت صدای مطالبات عمومی و بهترین شیوه‌های همکاری دست یابیم. 🌱

منتظر همراهی همگی شما هستیم! 👐
🌿 دعوت به جلسه "ارزش‌های تاریخی، اجتماعی و محیط زیستی گلستان باغی و ضروریات حفاظتی آن" 🌿

" به دنبال اتفاقات هفته های اخیر در پارک تاریخی گولوستان باغی، که موجب اعتراض طیف وسیعی از مردم، رسانه ها و سازمانهای دولتی و غیردولتی گردید، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند "خانه فعالین محیط زیست و توسعه پایدار آذربایجان شرقی در قالب سلسله نشست های گفتگوی محیط زیستی، جلسه‌ای برگزار می‌کند تا در مورد اهمیت و ارزش‌های تاریخی، اجتماعی و محیط زیستی این پارک تاریخی گفتگو کنیم.

📅 زمان: یکشنبه 8 مهر | ساعت 17-19
📍 مکان: میدان ساعت، سالن جلسات اتاق بازرگانی تبریز

در این جلسه به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های حفاظت از این میراث ارزشمند خواهیم پرداخت و شما را به مشارکت فعال در این زمینه دعوت می‌کنیم.

همراه ما باشید تا با هم به آینده‌ای پایدارتر دست یابیم. 🌳

📞 ثبت نام: 09143076055

@khane_mohitzist
به دلیل همزمانی با اتفاقات غیرمترقبه
و لحاظ مصالح
این جلسه به زمان دیگر موکول شد .

لطفا به سایر دوستان هم اطلاع رسانی بفرمایید .
آقای دکتر سرابچیان و خانم دکترعاطفه مجتهد
اعضای محترم محترم هیات امنای خانه فعالین محیط زیست و توسعه پایدار استان آذربایجان شرقی درگذشت پدر بزرگوارتان مرحوم مغفور، شادروان حـاج حبیب سـرابچیـان ما را نیز متاثر کرد ،مصیبت وارده را تسلیت عرض کرده و از خداوند متعال برای ایشان رحمت الهی و برای عموم بازماندگان صبر و شکیبائی مسئلت داریم.
@khane_mihitzist
https://khanemohitzist.com/golostan-baghi/

سرمایه های طبیعی و فرهنگی تبریز اسیر بی‌مهری
سلسله نشست‌های گفتگوی محیط زیستی با حضور فعالان فرهنگی و محیط زیستی تبریز با محوریت «فضای سبز تبریز – ارزش‌ها و کارکردها» و «آشنایی با پارک تاریخی گلستان باغی» به‌میزبانی اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.

روابط عمومی خانه فعالین محیط زیست به نقل از یازاکو گزارش میدهد، در ابتدای این جلسه، مجید رحمانی؛ عضو هیئت مدیره خانه فعالین محیط زیست، اهمیت مکان‌های تاریخی شهر تبریز را یادآور شد و بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به حفظ و نگهداری این آثار تأکید کرد.

وحید پارسا؛ کارشناس محیط زیست، در بررسی علمی خود به تأثیرات منفی شهرنشینی بعد از انقلاب صنعتی اشاره کرد و افزود: مشکلاتی از قبیل آلودگی هوا، گرم شدن کره زمین و بروز سیلاب‌ها، از پیامدهای این تغییرات هستند.

سولماز عظیم‌زاده؛ عضو هیئت‌مدیره خانه فعالین محیط زیست، در این نشست به تاریخچه باغ‌های ایرانی و پارک‌های شهری در دوره قاجار پرداخت و تأثیر باغ گلستان بر تاریخ تبریز را برجسته کرد.

حسن اسودی، از مدیران سابق اسناد ملی آذربایجان شرقی با نمایش چندین سند در خصوص تاریخچه گولوستان باغی توضیحاتی را ارایه و به وجه تسمیه گجیل اشاره کردند گجیل به معنای محل پر ازدهام است،

احمد رحمانی؛ مدیرعامل خانه فعالین محیط زیست، از مشکلات و تخلفات اخیر در باغ گلستان خبر داد و تأکید کرد: پیگیری‌ها برای جلوگیری از آسیب بیشتر به این مکان تاریخی ادامه خواهد داشت.

گزارش کامل را در وبسایت خانه ببینید
اطلاعیه تعویق گفتگوی محیط‌زیستی

با سلام محضر دوستان و همراهان عزیز
به اطلاع می‌رساند

به دلیل برگزلری جلسه موازی
روز یکشنبه ۶ آبان ، جلسه گفتگوهای محیط زیستی برگزار نخواهد شد

زمان جلسه بعدی ، از همین مجرا اعلام خواهد شد.

با تشکر
خانه فعالین محیط‌زیست
و توسعه پایدار
📣 دعوت به جلسه گفتگوی محیط محیط زیستی 6️⃣1️⃣

📜 در ادامه سلسله نشست‌های گفتگوی محیط زیستی که با حضور فعالان فرهنگی و محیط زیستی تبریز با موضوع «فضای سبز تبریز – ارزش‌ها و کارکردهای باغ گلستان » برگزار کردیم ،

🟢 به موضوع "ارزشهای تاریخی ، اجتماعی و محیط زیستی گلستان باغی و ضروریات حفاظتی آن"
خواهیم پرداخت

خانه فعالین محیط زیست بر این مهم تاکید دارد که لازمه حفاظت از میراث فرهنگی و طبیعی ، در اولین قدم، شناخت ارزشها و کارکردهای آن سرمایه طبیعی یا فرهنگیست، بدین‌منظور، در این برنامه سعی کردیم، از حضور کارشناسان تاریخی و فرهنگی بهره برده و با زوایای بیشتری از مجموعه ثبت ملی باغ گلستان آشنا شویم.

👤 از علاقمندان به این موضوع دعوت میکنیم در این گفتگو، همراه ما باشند.

❗️حضور به شرط ثبت نام برای عموم آزاد و رایگان است

☎️ تلفن هماهنگی : 09143076055

🕓 زمان : روز یکشنبه 13 آبانماه – از ساعت 16 الی 18

📌 مکان : تبریز – میدان ساعت – ارتش شمالی – سالن جلسات اتاق بازرگانی تبریز

@khane_mohitzist
⛔️اطلاعیه لغو جلسه ⛔️

با عرض اعتذار
جلسه گفتگوی محیط زیستی، امروز 13 آبان 1403
لغو شد

اطلاعات تکمیلی بعدا به اطلاع شما بزرگواران خواهد رسید.

با تشکر
خانه فعالین محیط زیست و توسعه پایدار آذربایجان شرقی
2024/11/04 21:15:49
Back to Top
HTML Embed Code: