Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
📸 ۳۲ هزار میلیارد تومان ارزش واردات توتون و تنباکو در ۱۱ماهه !

🔸به گزارش «خانه اقتصاد» براساس داده‌های گمرک ایران، حجم واردات توتون، تنباکو و سیگار (به جز واردات ماشین آلات این بخش) در ۱۱ماهه سال ۱۴۰۳ حدود ۴۳ هزار تن به ارزش ۳۴۶ میلیون دلار بوده که با دلار فعلی بازار، ارزش ریالی این مقدار واردات به بیش از ۳۲ همت می‌رسد.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 چارسوق با نگاهی به تحولات اقتصادی سال ۱۴۰۳ نوشت: باخت اقتصاد در نیمه دوم

🔹روزنامه چارسوق امروز در ۱۴۴ امین و آخرین شماره امسال خود نوشت: سال ۱۴۰۳ در حالی تمام می‌شود که اقتصاد ایران دو نیمه کاملاً متفاوت را به خود دید.

🔹در ۵ ماه نخست امسال که دولت شهید رئیسی بر سر کار بود، اوضاع اقتصادی کشور و معیشت مردم با وجود همه تنش‌های سیاسی، از ثبات نسبی برخوردار بود و دیگر خبری از نوسانات شدید قیمت‌ها در بازارهای مختلف و کمبود کالا و ایجاد صف و قطع برق خبری نبود.

🔹اما از اواسط سال که دولت مسعود پزشکیان بر سر کار آمد، همه چیز تغییر کرد. مردم در نیمه دوم سال، با شرایط سخت اقتصادی مواجه شدند و کم‌کاری‌ها و سوءمدیریت دولت چهاردهم شرایط تلخی را برای کشور رقم زد و اکثر شاخص‌های کلان اقتصادی که در ۳ سال دولت رئیسی مثبت شده بودند، دوباره راهی زیر صفر شدند.

🔹چارسوق در آمارهایی از اقتصاد ایران، نشان داده رئیسی چه تحویل پزشکیان داده و پزشکیان در این چند ماه با شاخصها چه کرده است.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📺 فیلم/ باید ترامپ را تهدید کنیم که اگر با ما توافق نکند، بمب اتم می‌سازیم

👤دکتر ابوالفضل بازرگان، کارشناس روابط بین الملل: قیمت مذاکره را باید بالا ببریم چون ترامپ می‌گوید یا توافق کن یا تو را به جهنم می‌بریم/ اگر می‌خواهیم غنی سازی‌مان را بفروشیم باید آن را با کالای گرانی مثل بمب اتم معامله کنیم/ اوکراین از این که بمب اتمش را از دست داده پشیمان است.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 نوسانات هیجانی بازار ارز و طلا تحت تأثیر عوامل سیاسی و منطقه‌ای

🔸سیدعلی حسینی، عضو اتاق بازرگانی ایران و کارشناس اقتصادی، نوسانات اخیر بازار ارز و طلا را ناشی از تحولات منطقه‌ای، جنگ و مسائل اقتصاد جهانی دانست و به خبرنگار «خانه اقتصاد» تأکید کرد: این التهابات، همراه با تأثیرپذیری از بازار جهانی، شرایط نامطلوبی را در روزهای پایانی سال در بازارها رقم زده است.

🔸وی درباره افزایش قیمت ارز و طلا در روزهای اخیر توضیح داد: یکی از عوامل اصلی این افزایش، تحولات سیاسی و منطقه‌ای است. در واقع جنگ و بحران‌های موجود در منطقه تأثیر مستقیمی بر بازارهای مالی، از جمله ارز و طلا، داشته‌اند.

🔸وی در ادامه گفت: قیمت طلا تحت تأثیر دو عامل اصلی قرار دارد؛ نرخ روز طلا در بازار جهانی و نرخ روز دلار در داخل کشور. این دو عامل در کنار یکدیگر تعیین‌کننده قیمت نهایی طلا در بازار ایران هستند. همچنین، هرگونه تغییر و التهاب در اقتصاد جهانی نیز بر قیمت‌ها اثرگذار خواهد بود.

🔸حسینی گفت: علاوه بر شرایط بین‌المللی، وضعیت داخلی اقتصاد ایران نیز می تواند در شرایط کنونی تاثیرگذار باشد. مدیریت نقدینگی، سیاست‌های ارزی و تصمیمات اقتصادی دولت همگی در تعیین نرخ ارز و طلا نقش دارند. علاوه بر این عوامل، پایان سال نیز دوره‌ای است که به‌طور سنتی نوسانات بازار افزایش می‌یابد.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📺 فیلم/ چای ایرانی با ۱۲۰ درصد رشد قیمت، به کیلویی ۸۰۰ هزار تومان رسید/ مردم به دلیل گرانی، کمتر چای می‌خرند

👤احمدرضا بخشی مدیرعامل انجمن تخصصی چای و دمنوش در گفت‌وگو با «خانه اقتصاد»: امسال به دلیل گرانی، مصرف چای از ۱۱۰ هزار تن به ۷۰ هزار تن رسید/ چای خارجی ۹۰ درصد و چای ایرانی ۱۲۰ درصد گران شد و به کیلویی ۸۰۰ هزار تومان رسید.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 سال ۱۴۰۴، «سرمایه‌گذاری برای تولید»

👤 رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است که این ان‌شاءاللّه مایه‌ی گشایشی برای معیشت مردم خواهد شد و برنامه‌ریزی دولت با مشارکت مردم، در کنار یکدیگر ان‌شاءاللّه مشکل را برطرف خواهد کرد.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 ارزیابی وضعیت سرمایه‌گذاری در اقتصاد ایران در ۲۰ سال اخیر؛ فاجعه حسن روحانی به زودی قابل جبران نیست

🔸به گزارش «خانه اقتصاد»، مقایسه شاخص‌های سرمایه‌گذاری در اقتصاد ایران در ۲۰ سال اخیر نشان می‌دهد دولت حسن روحانی با عملکرد فاجعه‌بار خود عامل اصلی عقب‌ماندگی سرمایه‌گذاری در بخش مولد کشور بوده است.

🔸مهمترین شاخص محاسبه و ارزیابی سرمایه‌گذاری در اقتصاد هر کشور، شاخص تشکیل سرمایه ثابت ناخالص است که شامل دو جزء تشکیل در سرمایه در ماشین‌آلات (سرمایه‌گذاری صنعتی) و تشکیل سرمایه در ساختمان (سرمایه‌گذاری در بخش مسکن و ساخت‌وساز) است.

🔸آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد طی ۳ دولتی که در ۲۰ سال اخیر بر سر کار آمدند، عملکرد افتضاح دولت حسن روحانی سبب نزول شدید سرمایه‌گذاری در اقتصاد ایران شده است.

🔸نمودارهای فوق به خوبی گویای این است که دولت شهید رئیسی بهترین عملکرد را در حوزه سرمایه‌گذاری در اقتصاد کشور در ۲۰ سال گذشته داشته و توانست در ۳ سال اخیر بخشی از افتضاح حسن روحانی را جبران کند.

🔸اما در ۸ سال دولت حسن روحانی آنچنان وضعیت سرمایه‌گذاری منفی شده بود که رشد شتابان ۳ سال اخیر هم به راحتی نتوانست عواقب دولت برجام‌زده را پاک کند. باید به انتظار نشست و دید عملکرد دولت چهاردهم در این زمینه چگونه خواهد بود.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 مقایسه تورم مواد غذایی شب عید ۱۴۰۴ و ۱۴۰۳ نشان می‌دهد:

📌گرانی ۳ برابری مواد غذایی در شب عید ۱۴۰۴

🔹به گزارش «خانه اقتصاد»، تورم ماهانه مواد غذایی در شب عید ۱۴۰۴ نسبت به شب عید ۱۴۰۳ بیش از ۳ برابر افزایش پیدا کرد.

🔹بر اساس گزارش مرکز آمار، نرخ تورم ماهانه مواد غذایی در اسفند ۱۴۰۳ به ۴.۹ درصد رسید در حالی که تورم ماهانه مواد غذایی در اسفند ۱۴۰۲ فقط ۱.۶ درصد بود.

🔹تورم ماهانه اقلام پرمصرف تعطیلات نوروز همچون گوشت قرمز، مرغ میوه و خشکبار در شب عید ۱۴۰۴ بیش از ۳ برابر تورم این گروه خوراکی در شب عید ۱۴۰۳ بوده است.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔵 در ترکیه چه خبر است؟ و آینده این کشور چه خواهد شد؟

🔺 روزنامه حریت درباره اتفاقات اخیر در ترکیه نوشت: ترکیه در سال‌های اخیر به دلیل مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با چالش‌های متعددی مواجه بوده است.

🔺به گزارش «خانه اقتصاد» بازداشت «اکرم امام‌اوغلو» شهردار استانبول و یکی از چهره‌های برجسته اپوزیسیون، در جریان تحقیقات مرتبط با اتهامات تروریستی، نقطه عطفی در این بحران‌ها محسوب می‌شود. این اقدام نه تنها فضای سیاسی کشور را تحت تأثیر قرار داده بلکه اعتراضات گسترده‌ای را نیز به همراه داشته است.

🔔 بحران ترکیه از کجا آغاز شد؟

🔺بازداشت «اکرم امام‌اوغلو» و سایر افراد مرتبط با شهرداری استانبول به دلیل اتهامات تروریستی، نشان‌دهنده نقطع عطفی بر آغاز تنش های سیاسی در ترکیه به شمار می رود. این اقدام همچنین به منزله تشدید فشار دولت بر مخالفان سیاسی ارزیابی می شود.

🔺از آنجا که امام‌اوغلو یکی از چهره‌های برجسته حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) و اپوزیسیون اصلی علیه دولت رجب طیب اردوغان است، بازداشت و محاکمه وی، از نظر بسیاری از تحلیلگران به عنوان تلاش برای تضعیف اپوزیسیون پیش از انتخابات ریاست جمهوری آینده تلقی می‌شود.

🔺بازداشت چهره های برجسته اپوزیسیون، همچنین منجر به بالاگرفتن تنش‌های اجتماعی در ترکیه شده است. متعاقب این اقدام، اعتراضات مردمی در ترکیه در واکنش به این بازداشت‌ها و همچنین افزایش سرکوب سیاسی بالا گرفته و بسیاری از مردم این اقدامات را نقض آزادی‌های دموکراتیک و حقوق بشر در این کشور می‌دانند.

🔺در کنار این موارد، اقتصاد ترکیه نیز از این بحران متضرر شده است. اقتصاد ترکیه که طی سال‌های اخیر با تورم بالا، کاهش ارزش لیر و افزایش هزینه‌های زندگی همراه بوده است، در مواجهه با این بحران نیز بیش از پیش متاثر شده و در نتیجه این تاثیرات، فشار اقتصادی زیادی بر مردم وارد شده و نارضایتی عمومی به بار آورده است.

🔔علل اعتراضات

🔺اعتراضات اخیر در ترکیه ناشی از مجموعه‌ای از عوامل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است که در ادامه بررسی می‌شوند:

1⃣ سرکوب سیاسی

🔺دولت اردوغان در سال‌های اخیر اقدامات گسترده‌ای برای کنترل مخالفان سیاسی انجام داده است. بازداشت رهبران اپوزیسیون مانند امام‌اوغلو و اتهاماتی که علیه آنها مطرح شده، موجب افزایش نارضایتی عمومی شده است. بسیاری از مردم این اقدامات را تلاش برای محدود کردن آزادی‌های دموکراتیک تلقی می‌کنند.

2⃣ فساد اداری

🔺اتهامات مطرح‌شده علیه شهرداری استانبول شامل ارتباطات مالی مشکوک و استخدام افراد مرتبط با گروه‌های تروریستی است. اگرچه امام‌اوغلو این اتهامات را رد کرده و آنها را ساختگی دانسته است، اما موضوع فساد اداری یکی از دلایل اصلی اعتراضات مردم علیه دولت محسوب می‌شود.

3⃣ بحران اقتصادی

🔺تورم بالا، کاهش ارزش پول ملی و افزایش هزینه‌های زندگی فشار زیادی بر مردم وارد کرده است. بسیاری از مردم معتقدند که دولت اردوغان نتوانسته مشکلات اقتصادی کشور را حل کند و سیاست‌های او موجب تشدید بحران شده‌اند.

4⃣ نقض حقوق بشر

🔺سرکوب آزادی بیان، بازداشت فعالان سیاسی و اجتماعی، و محدودیت فعالیت رسانه‌ها باعث افزایش نارضایتی عمومی شده است.

📣پیش‌بینی آینده ترکیه

🔺با توجه به وضعیت فعلی ترکیه، چند سناریوی احتمالی برای آینده این کشور قابل تصور است:

1⃣ افزایش تنش‌ها

🔺اگر دولت اردوغان به سرکوب مخالفان ادامه دهد، احتمال وقوع اعتراضات گسترده‌تر وجود دارد. بازداشت رهبران اپوزیسیون مانند امام‌اوغلو ممکن است موجب تحریک بیشتر مردم شود و تنش‌های اجتماعی را تشدید کند.

2⃣ تقویت اپوزیسیون

🔺اقدامات دولت علیه رهبران مخالف ممکن است باعث همبستگی بیشتر میان احزاب اپوزیسیون شود. حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) و سایر احزاب مخالف ممکن است تلاش کنند تا یک جبهه متحد علیه دولت تشکیل دهند.

3⃣ بی‌ثباتی سیاسی

🔺اگر اعتراضات مردمی شدت یابد یا انتخابات آینده تحت تأثیر این تحولات قرار گیرد، احتمال وقوع بحران سیاسی یا حتی بی‌ثباتی وجود دارد.

4⃣ اصلاحات احتمالی

🔺در صورت فشارهای داخلی و بین‌المللی، دولت اردوغان ممکن است مجبور شود برخی اصلاحات سیاسی یا اقتصادی را اجرا کند تا از شدت بحران بکاهد.

🔺ترکیه در آستانه یک دوره حساس قرار دارد که نحوه مدیریت بحران‌های سیاسی و اقتصادی توسط دولت نقش تعیین‌کننده‌ای در آینده کشور خواهد داشت.

🔺اگرچه اقدامات اخیر دولت موجب تشدید تنش‌ها شده‌اند، اما واکنش مردم و اپوزیسیون نشان‌دهنده مقاومت در برابر سرکوب سیاسی است.

🔺انتخابات آینده می‌تواند نقطه عطفی برای تعیین مسیر آینده ترکیه باشد؛ مسیری که یا به سمت دموکراسی بیشتر حرکت خواهد کرد یا منجر به تشدید اقتدارگرایی خواهد شد/ منبع: روزنامه حریت ترکیه

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 تراز تجاری منفی‌تر شد

🔸به گزارش «خانه اقتصاد»، بر اساس آمارهای گمرک در ۶ ماه نخست دولت چهاردهم، تراز تجاری غیرنفتی کشور منفی‌تر شده است.

🔸در ۵ ماه نخست سال ۱۴۰۳ که دولت سیزدهم بر سر کار بود میانگین ماهانه تراز تجاری غیرنفتی کشور منفی ۸۸۱ میلیون دلار بود.

🔸از شهریور تا پایان بهمن که دولت چهاردهم بر سر کار آمد، میانگین ماهانه تراز تجاری غیرنفتی کشور به منفی ۹۸۱ میلیون دلار افزایش یافته است.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 کاهش ۲۱ درصدی ساخت‌وساز/ خانمِ وزیر! از آمارهای ساخت و ساز خبر دارید؟

🔹به گزارش «خانه اقتصاد» براساس داده‌های مرکز آمار ایران، در پاییز سال ۱۴۰۳، تعداد ۱۰۳ هزار و ۸۴۷ واحد مسكونی در پروانه‌های صادرشده برای احداث ساختمان از سوی شهرداری‌های كشور پيش‌‌بينی شده كه نسبت به فصل تابستان سال جاری ۴/۷ درصد و نسبت به پاییز سال ۱۴۰۲ حدود ۲۰/۸ درصد کاهش داشته است.‏

🔹همچنین در تابستان سال ۱۴۰۳ نیز تعداد ۱۰۸ هزار و ۹۷۴ واحد مسكونی در پروانه‌های صادرشده برای احداث ساختمان پيش‌‌بينی شده بود كه نسبت به بهار سال جاری ۱۶ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته ۱۲/۲ درصد افزایش داشته است.‏

🔹براساس داده‌های مرکز آمار، در هر دو فصلی که فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی بوده، روند ساخت‌وساز در کشور نزولی و کاهشی بوده است.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 دولت پزشکیان؛ دومین دولت تورم‌زا پس از انقلاب

🔸به گزارش «خانه اقتصاد»، بر اساس اطلاعات مرکز آمار از نرخ تورم، دولت چهاردهم در ۷ ماه نخست عملکرد خود رتبه دوم افزایش تورم را پس از دولت رفسنجانی و در بین همه دولت‌های پس از انقلاب به نام خود درج کرده است.

🔸بر اساس تاریخچه شاخص تورم مناطق شهری مرکز آمار که از سال ۱۳۶۱ تاکنون را در بر دارد، در ۷ ماه نخست دولت‌های پس از انقلاب، بیشترین افزایش تورم به دولت دوم رفسنجانی در سال ۱۳۷۲ مربوط است که در آن مقطع تورم مناطق شهری بیش از ۲۳.۶ درصد افزایش پیدا کرده است.

🔸رتبه دوم افزایش تورم در ۷ ماه نخست دولت‌ها به دولت پزشکیان تعلق دارد که از شهریور تا پایان اسفند ۱۴۰۳ تورم مناطق شهری را ۲۱ درصد افزایش داده است.

🔸علت شباهت دولت‌های رفسنجانی و پزشکیان در ثبت بالاترین تورم را باید در اجرای سیاست آزادسازی نرخ ارز دانست که در هر دولت با حمایت جریان اقتصادی حامی بازار آزاد اجرا شد و ضربات سنگینی به معیشت مردم وارد کرد.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 کدام دولت منابع بانک مرکزی را غارت کرد؟

🔹به گزارش «خانه اقتصاد»، افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی به عنوان شاخص استقراض دولت از منابع بانک مرکزی شناخته می‌شود. دولت‌ها معمولا عادت کرده‌اند به هنگام کسری بودجه با استقراض از منابع بانک مرکزی که به معنای چاپ پول تورم‌زا است، از این طریق کسری بودجه خود را رفع کنند که البته تورم شدیدی هم به مردم تحمیل می‌کنند.

🔹طبق آمار، در بین دولت‌های اخیر بدترین عملکرد را در افزایش بدهی به بانک مرکزی، دولت حسن روحانی داشته است.

🔹در ۸ سال دولت حسن روحانی بدهی دولت به بانک مرکزی ۹۶۵ درصد افزایش پیدا کرد و بدترین رکورد در زمینه استقراض از منابع بانک مرکزی به نام دولت روحانی ثبت شد.

🔹این در حالی است که در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد بدهی دولت به بانک مرکزی فقط ۳۰ درصد اضافه شده بود. رشد بدهی دولت به بانک مرکزی در ۸ سال دولت خاتمی ۱۶۵ درصد و در ۸ سال دولت رفسنجانی ۳۳۷ درصد بود. در ۳ سال دولت رئیسی هم این شاخص ۱۰۹ درصد افزایش پیدا کرد.

🔹اگر میانگین سالانه رشد بدهی دولت به بانک مرکزی را مبنا قرار دهیم، در دولت حسن روحانی این شاخص ۱۲۱ درصد، دولت رفسنجانی ۴۲ درصد، دولت رئیسی ۳۶ درصد، دولت خاتمی ۲۱ درصد و دولت احمدی‌نژاد ۴ درصد بوده است.

🔹بنابراین مشخص است که دولت حسن روحانی با فاصله بسیار زیاد از سایر دولت‌ها، بیش از همه منابع بانک مرکزی را به تاراج برد.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 سیب‌زمینی سلطان افزایش قیمت‌ها در دولت چهاردهم

🔹به گزارش «خانه اقتصاد»، براساس داده‌های مرکز آمار ایران از تغییرات قیمت اقلام سفره خانوار، تغییرات قیمت حدود ۵۰ قلم کالای پرمصرف خانوارها از ابتدای شهریور ۱۴۰۳ تا انتهای اسفندماه ۱۴۰۳ به‌طورمیانگین حدود ۳۷ درصد بوده است.

🔹اما در این میان، برخی اقلام به دلایل فصلی و عدم مدیریت صادرات، افزایش بسیار شدیدی نسبت به سایر اقلام سفره خانوار داشته‌اند. سیب‌زمینی با حدود ۱۶۶ درصد افزایش قیمت در ۶ماهه اول دولت چهاردهم، لقب سلطان افزایش قیمت‌ها را به خود اختصاص داده است.

🔹بادمجان با ۱۰۴ درصد دوم، لوبیا چیتی با ۱۰۳ درصد سوم و کدو سبز با ۹۳ درصد چهارهم است. لپه با ۷۹ درصد، کرهع پاستوریزه با ۷۶ درصد، خیار با ۶۶ درصد، نخود با ۶۴ درصد، لوبیا قرمز با حدود ۵۷ درصد، موز با ۵۵ و عدس و خامه پاستوریزه به ترتیب با ۴۷ و ۴۶ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

🔹کمترین افزایش قیمت در دولت چهاردهم نیز مربوط به گوشت، کنسرو ماهی تن، سیب، شکر، مرغ، قند، رشته آش و روغن مایع بوده که دلیل پایین بودن قیمت برخی از این اقلام همچون کنسرو ماهی، عدم صدور مجوز افزایش قیمت و برخی اقلام نیز به دلیل عدم تغییر نرخ ارز تخصیصی به واردات خود کالا یا نهاده آن بوده است.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📸 کاهش سهم ساخت‌وساز از تسهیلات بانکی به کمترین مقدار ۴ سال اخیر

🔸به گزارش «خانه اقتصاد» براساس داده‌های بانک مرکزی ایران، بانک‌ها در ۱۰ ماهه امسال ۵ هزار و ۶۳۱ همت تسهیلات پرداخت کرده‌اند که ۴۲۹۳ همت از آن برای کسب‌وکارها و ۱۳۸۶ همت نیز برای خانوارها بوده است.

🔸در ۱۱ماهه امسال از ۴۲۹۳ همت تسهیلات کسب‌وکارها، حدود ۲۰۱ همت از آن مربوط بخش مسکن و ساختمان بوده است. سهم ۴/۷ درصدی مسکن و ساختمان از کل تسهیلات پرداختی بانکها طی سال جاری درحالی کمترین مقدار چند سال اخیر است.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔆 |موسسه خیریه مهر تابان مادرانه|

🕊پویش نذر آزادی

📣 مشارکت در آزادی زندانیان جرائم مالی غیر عمد


🌙در شب عید فطر لبخندی به خانواده های چشم انتظار برای آزادی سرپرست خانواده ببخشیم.

🌹ما یک خانواده هستیم.

💳 جهت شرکت در این‌ فراخوان می‌توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت:

5041721113067913
بنام:
خیریه مهر تابان مادرانه نزد بانک رسالت واریز نمایید.

🌐 واریز اینترنتی:
https://b2n.ir/t61485

#خیریه_مادرانه
#خانه
#مادر
#پدر
#زندانی
#عید_نوروز
#عید_فطر
#خانواده

🆔️ @madaranehcharity
📸 تولید پارس‌خودرو ۳ درصد رشد کرد، فروش ۴ درصد کاهش یافت

🔸به گزارش «خانه اقتصاد» براساس گزارش ماهانه شرکت پارس‌خودرو، این شرکت زیرمجموعه گروه سایپا در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۰۴هزار و ۷۸۶ دستگاه انواع خودرو تولید کرده که نسبت به تولید ۱۰۲ هزار دستگاهی سال ۱۴۰۲ رشد ۲/۸ درصدی را نشان می‌دهد.

🔸همچنین تعداد فروش این خودروساز در سال گذشته ۹۸ هزار و ۲۹۵ دستگاه بوده که نسبت به فروش ۱۰۲ هزار و ۴۹۰ دستگاه در سال ۱۴۰۲، کاهش ۴ درصدی داشته است.

🔸در بین خودروهای تولید پارس‌خودرو، طی سال ۱۴۰۳ تولید و فروش کوییک دنده‌ای ۹۴ درصد کاهش یافته است. تولید سهند و ساینا S نیز رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده و تولید و فروش گروه q ۲۰۰ هم به ترتیب کاهش ۱۲/۷ و ۲۰ درصدی داشته است.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📺 فیلم/ آمریکا اراده‌ای برای توافق با ایران ندارند/ مشکل مذاکره ایران و آمریکا در واشنگتن است نه در تهران

👤امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا: جمهوری اسلامی برجام را الگوی خوبی می‌داند و مذاکره روی یک محور را مطلوب می‌داند/ نگاه جمهوری اسلامی به دموکرات‌ها نزدیک‌تر است.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📺 فیلم/ تحریم و گردن کلفتی آمریکا همیشه بوده، مشکل ما در مدیریت داخلی کشور است

👤عبدالحمید نادریان، فعال صنعت نفت در گفتگو با «خانه اقتصاد»: مردم را برای سرمایه گذاری در صنعت نفت مشارکت نمی‌دهیم/ آمریکایی‌ها در سه سال اخیر ۲۵۰ میلیارد دلار پول گاز از اروپایی‌ها گرفته‌اند.

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
🌙 عید سعید فطر؛ عید بندگی
|موسسه خیریه مهر تابان مادرانه|

جمع آوری فطریه و کفاره جهت یاری مادران نيازمند سرپرست خانواده و ایتام

📍فطریه عام:
5041727010553582
خیریه مهر تابان مادرانه عام

📍فطریه سادات:
5041727010553590
خیریه مهر تابان مادرانه سادات

📍کفاره:
5041727010553608
خیریه مهر تابان مادرانه کفاره

🌐 واریز اینترنتی:
https://b2n.ir/t61485

#خیریه_مادرانه
#عید_فطر
#بهار
#مادر
#زندگی
#رمضان
#نیازمندان_را_فراموش_نکنیم

🆔️ @madaranehcharity
2025/03/31 04:19:07

❌Photos not found?❌Click here to update cache.


Back to Top
HTML Embed Code: