Telegram Web
مسئول پیگیری آزادی‌های اجتماعی ریاست‌ جمهوری: گردنم آنقدر کلُفت نیست که بتوانم جلوی قانون عفاف و حجاب را بگیرم! سران قوا، مانع اجرا شوند

سکینه سادات پاد مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ریاست جمهوری، در خصوص قانون حجاب و عفاف:
🔹الان با وضعیتی مواجه شده ایم که یک قانونی مطابق با فرآیند قانونگذاری در کشور به تصویب رسیده و آماده اجرا است. در خرداد سال گذشته که قانون حجاب و عفاف در حد لایحه بود و هنوز به قانون تبدیل نشده بود، نقد های خود به این قانون را گفتم.
🔹من گفتم ۱۵ ماده ای که مجلس به این لایحه اضافه کرده به گونه ای است که اگر ما می گوییم حجاب یک امر شرعی و یک مفهوم ارزشی است، چطور می توانیم به طرف بگوییم مشروط به اینکه پول  بدهی میتوانی حجاب نداشته باشی!
🔹نباید با حجاب مثل بحث مالیات برخورد کنیم، برخی مثال می زنند و می گویند حجاب نیز مثل قانون مالیات و راهنمایی و رانندگی است، در حالی که به هیچ وجه اینگونه نیست و ما با یک مقوله فرهنگی مواجه هستیم.
🔹 شاید اولین قدم اقناع سازی این بود که قانون حجاب اصل ۸۵ نشود، من از کسانی بودم که از ابتدا گفتم این لایحه را اصل ۸۵ نکنید و بگذارید مردم بدانند دارید چکار می کنید که توجه نکردند و آن را اصل ۸۵ کردند و بین شورای نگهبان و مجلس پُر رفت و برگشت شد و در نهایت به قانون تبدیل شد.
🔹من گردنم آنقدر کُلُفت نیست که بگویم این قانون را قبول ندارم، این قانون متروک است، قانون متروک قابلیت استناد دارد ولی کسانی که مخاطب آن هستند برای آن قانون احترام قائل نیستند که این ضربه به حیثیت قانون و قانونگذاری است و ما اقتدار قانون را می شکنیم.
🔹در این قانون اقناع لازم صورت نگرفته و قانون برای اجرایی شدن مخصوصا با مفادی که دارد، شرایط لازم را ندارد.
🔹 پیشنهاد این است که سران سه قوه در جلسه ای در خصوص شیوه اجرای آن، بدون شتاب، تصمیم گیری کرده و مصلحت اندیشی کنند.
🔹بنده با اجرای این قانون در شرایط کنونی موافق نیستم و فکر می کنم انسجام اجتماعی را بیشتر به مخاطره می اندازد و موجب نارضایتی بیشتر شهروندان می شود. ضمن اینکه به برخی از مفاد قانون عفاف و حجاب نقد جدی دارم که اگر اجرای آن را به تاخیر بیاندازند، می شود کارشناسان را گرد هم آورد تا در مورد مفاد آن تدبیر بهتری انجام دهند.

@Khabar_Fouri
@kherad_Jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥صحبت رییس‌جمهور درباره قانون حجاب:

از نظر من که باید اجرا کنم خیلی محل ابهام است

@kherad_Jensi
حجاب بهاره کامل است!
یاسرعرب

حسنا آمده بود خانه. گریان. بهاره باز اذیتش کرده بود. بهاره البته همه را می‌زند. چهارم دبستان است. دختری گستاخ و بی ادب. مثل مادرش. این را رویا همسرم می‌گوید. از دوم دبستان تمام اولیای مدرسه شاکی بودند. در جلسه اولیا و مربیان هم به مادرش گفته بودند. جیغ و داد کرده بود که 《آره.. بچه‌ی من بده.. بچه‌ی شماها خوبه... برید پی کارتون بابا ...》بعد هم جلسه را ترک کرده بود. از همان سالها تا الان چندين مورد تعهد از بهاره گرفته شده که بچه‌ها را اذیت نکند. امروز پیش مدیر مدرسه بودیم. من و رویا و حسنا. از وضعیت شکایتی همدلانه کردیم.

خانم مدیر خواست حسنا برود سر کلاس. حسنا چشمی گفت و رفت. حالا مدیر می‌توانست حرف بزند. درمانده شده بود. نمی‌دانست با بهاره چه باید کرد. گفت ما هر چه حرف زدیم با پدرش بی فایده بوده. رسما جلوی ما می‌زند پشت دخترش که 《چیزی نیست دخترم من پشتت هستم!》 بهاره هم پر رو تر از قبل... اجازه‌ی اخراج هم که به هیچ عنوان نداریم... این بچه وقتی با من که مدیر هستم حرف می‌زند وسطش بشکن بشکن برای من پرت می‌کند که《ببین چی میگم!》اما قول می‌دهم سال دیگر اگر من بودم ثبت نامش نکنم!

تازه این فقط بهاره ١ است. بهاره ٢ (یک بهاره دیگر) بچه‌ها را گاز می‌گیرد. بی چاره شدم. مجبورم همینطور دست این بچه توی دستم باشد کنارم نگهش دارم تا توی زنگ تفريح بچه‌های دیگر را گاز نگیرد.

خانم مدیر راست می‌گفت. داستان این یکی را دو سال پیش هم شنیده بودم. ظاهرا جوری گاز می‌گیرد که جای دندانش تا چند روز می‌ماند.

گفتم خب چه کنیم؟
گفت همین... باز دعوت از والدین بهاره و گرفتن تعهد کتبی و تهدید به اخراج.
پرسیدم این روند خیلی لوث نشده؟
گفت مگر اینکه در نهایت بتوانیم با گذاشتن جلسه داخلی مدرسه کلاس بهاره را عوض کنیم. (رویا زیر لب گفت بيچاره بچه‌های آن کلاس!) و ادامه داد، زنگ تفريح هم توی راهرو نگهش داریم.

البته یک دانش آموز دیگر هم هست توی همان کلاس حسنا که مدیر می‌گوید رسما فساد اخلاقی دارد! رویا پرسید همان که انگشت فاگ به بچه‌ها نشان می‌دهد؟ مدیر گفت بله.. این کمترین کارش بوده.. اگر نشان شما بدهم در تعهد نامه که چکار کرده پشتتان خواهد لرزید!

خلاصه قرار شد من بروم وقت تعطیلی مدرسه پدر بهاره را پیدا و تهدید کلامی به شکایت کردن به مراجع قانونی کنم! (چه کار مسخره‌ای!)

این وسط البته من باید دلم برای دختر خودم بسوزد. اما دلم برای بهاره هم می‌سوزد. و برای آن یکی بهاره که گاز می‌گیرد و آن یکی که در چهارم دبستان می‌شود به او گفت فاسد!

ورودی مدرسه شبیه همه مدارس. احادیث. روایات. تندیس شهید قاسم سلیمانی. رهبر. میز جبهه و جهاد. مین. سربند. پلاک. چفیه.
همه‌ی کادر محجبه. به خصوص دانش آموزان دختر. همه کاملا محجبه. ( میفرمایند بخاطر دین نیست! بدون مقنعه شپش منتقل می‌شود! چه می‌دانیم! لابد همه دختران همه مدارس جهان که سر برهنه هستند شپش دارند! ما که آنجا نرفتیم!) و‌ باقی درد را هم که بهتر از من می‌دانید!


عکسی از سالن مدرسه👇


https://www.tgoop.com/yaser_arab57/12945



@yaser_arab57
@kherad_Jensi
✳️ لایحه حجاب، نقطه وفاق تمام مردم!

سلمان کدیور

🔹 در این چند روز که از مطرح شدن لایحه جنجالی حجاب می گذرد در جریان نظرات افراد مختلف از طیف های مختلف قرار گرفته ام و مهمترین نکته آن این است که تقریبا بجز افراد ذی نفع، هیچ کسی با این طرح موافق نیست. حتی افراد و کارشناسان مذهبی که موافق کلیت حجاب هستند، قانون حجاب را امری منفی و به زيان ج. اسلامی و زیان دین می‌دانند.

در میان مردم عادی نیز همین جو برقرار است. بخصوص خانم های محجبه از این قانون به شدت عصبی اند چرا که آن را عامل افزایش فشار عمومی بر آنها و حتی به خطر افتادن امنیت شان می دانند و معتقدند با جاری شدن این قانون، حفظ حجاب و چادر برایشان بسیار هزینه بر خواهد بود که حداقل آن طرد آنها از اجتماع و نگاه منفی مردم به آنان به عنوان موافقان این طرح و عاملان حکومت است. آنها از نگاه سنگین اجتماع به خودشان همواره بیمناک بوده اند و حالا از افزایش آن بیش از قبل نگران شده اند.
این احساس فشار به حدی است که برخی خانم های محجبه، به فکر کنار گذاشتن چادر و رفتن به سمت پوشش های عرفی تر افتاده اند.

🔹از سوی دیگر نیروهای تحول خواه و اصلاح طلب و منتقد نیز که پر واضح است که نظرشان در این مورد بسیار اعتراضی باشد و نیازی به تشریح ندارد.

🔹بنظر می رسد آنچه که در دل این قانون ظهور کرده این است که غالب مردم ایران چه آنان که مدافع ج. اسلامی بوده اند و چه آنان که مخالف یا منتقد بوده اند، یا آنان که مذهبی و موافق حجاب اند با آنان که موافق آزادی پوشش هستند، در مخالفت با حجاب اجباری با مصداق قانون تازه حجاب و عفاف، با هم به یک نقطه مشترک اعتراضی نسبت به ج. اسلامی رسیده اند و این امر می تواند نقطه عزیمت طیف قابل توجهی از مردم از نگاه مثبت به کلیت نظام، به نگاه اعتراضی و بروز خشم نفرت باشد.

رخداد این تحول اجتماعی به راحتی می تواند صحنه خیابان ها را در صورت رخداد فاجعه ای ديگر چون 1401، به نحوی چشمگیر متحول نماید و چینش سیاسی صحنه را منقلب سازد به نحوی که ج. اسلامی نتواند به راحتی قبل خود را نماینده طیف مذهبی و متدین جا بزند.


@Falaakhon
@kherad_Jensi
‏کاهش قابل توجه مرگ‌های ناشی از سرطان دهانه‌ رحم در جوانان: تاثیر واکسن اچ پی وی

این نمودار حاوی نکته‌ی مهمی است و در پی پژوهشی در کشور آمریکا به دست آمده که نتایج آن دو روز قبل منتشر شده است:

طی ده سال گذشته میزان مرگ ناشی از ابتلا به سرطان دهانه رحم (سرویکس) در خانم‌های زیر ۲۵ سال در کشور آمریکا ۶۲ درصد کاهش پیدا کرده است.

پژوهشگران این مطالعه، علت این کاهش را تزریق واکسن اچ پی وی (گارداسیل) در این کشور می‌دانند که از سال ۲۰۰۶ آغاز شده‌است.

همانطور که در نمودار مشاهده می‌کنید، از سال ۲۰۱۶ یک کاهش بزرگ در آمار مرگ دیده می‌شود. تزریق واکسن از سال ۲۰۰۶ در دختران نوجوانان حدود ۱۰ ساله شروع شده و اثرات آن ده سال بعد در کاهش مرگ در میان آنها دیده می‌شود.

پیش از این هم پژوهش‌های دیگری نشان داده بود که بعد از شروع تزریق واکسن HPV، میزان ابتلا به سرطان سرویس کاهش قابل توجهی پیدا کرده است. اما این نخستین پژوهشی است که نشان داده «مرگ» ناشی از ابتلا به این سرطان هم کاهش پیدا کرده است.
نتایج پژوهش در سایت JAMA منتشر شده است.

@EveDaughters
@kherad_Jensi
عباس عبدی: هدف قانون حجاب، زمین زدن دولت پزشکیان است

آنهایی که قانون حجاب را مصوب کردند دولت را استیضاح کنند و جلیلی یا قالیباف را بیاورند تا اجرا کنند!


این قانون مردم را در کوتاه مدت جلوی هم دیگر و نیز جلوی ساختار قرار می‌دهد.

اما در بلندمدت مردم را متحداً در برابر حاکمیت قرار می‌دهد. به این صورت نیست که مردم همیشه با همدیگر جنگ کنند، هر کدام شیوه و راه خود را پیدا کرده و نفرتشان را متوجه یک جا می کنند.
@kherad_Jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥مهاجرانی خبر داد:

اعلام نگرانی وزیر میراث فرهنگی از افت گردشگران خارجی با توجه به قانون حجاب و عفاف

@kherad_Jensi
@eskannews_com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آیا توقع داریم با اجرا و ابلاغ قانون جدید حجاب و عفاف، توریست وارد کشور شود؟

اصغر نبیل، عضو اتاق بازرگانی: طبق قانون جدید حجاب، اگر در هتلِ من، یک بی حجاب مشاهده شود، من باید سود سه ماهم را به دولت بدهم و همچنین دو سال هم ممنوع الخروج میشوم!
@kherad_Jensi
*پرسشنامه خشونت جنسی در زنان*

💁🏻‍♀️ویژه خانم‌های بالای ۱۸ سال

😇کد اخلاق:
IR.TUMS.FNM.REC.1403.060
🏫مصوب: دانشگاه علوم پزشکی تهران

🎓محقق: فاطمه غفاری دانشجوی دکتری تخصصی سلامت باروری

🙏خواهشمند است در صورتی که خانم بالای ۱۸ سال هستید، پرسشنامه را با دقت و صادقانه پاسخ دهید.

🤫کلیه اطلاعات این پرسشنامه محرمانه و بدون نام است.

🏘لطفا پرسشنامه را تکمیل و در گروه های خانوادگی و دوستان هم نشر دهید.

🔗لینک پرسشنامه:
https://survey.porsline.ir/s/hyKWsEr

🙏با تشکر فراوان از محبت شما



@kherad_Jensi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺پورن از گذشته تا به امروز

آرمان حافظی از نقاشیهای اروتیک بر روی دیواره غارها
تا هنرنمایی‌های جنسی در یونان و مصر باستان گفته است.
همچنین تاثیر قرون وسطی و رنسانس در نمایش پورن در اروپا و پس از آن آمریکا را توصیف کرده است.
اثرگذاری ورود سینما به دنیای غرب و به تبع صنعت پورن چگونه در اخلاق جنسی مردم و قوانین نکات دیگری هستند که در این مستند اجمالا به آن پرداخته شده است.
آیا صنعت پورن بر امر زادوولد و نیز نرخ ازدواج موثر است؟ نگرانی که حاکمیت آمریکا نگران آن بود.

درست در بحبوحه جدال حقوقدانان و شهوت رانی جوانان آمریکا، یک حشره شناس تمام رشته‌های حکومت را پنبه میکند.
سال ۱۹۴۸م رسیده است و #آلفردچارلزکینزی در همین سال و نیز سال ۱۹۵۳م روانه بازار می‌کند.
کتبی که در نهایت در وقوع انقلاب جنسی در آمریکا تاثیری شگرف دارد.
انتشار مجله تاثیر گذار playboy# تنها یکی از نتایج تاثیر کتب کینزی در آمریکاست.


@kherad_Jensi
@DeepPodcast
سعید عصمتی در پاسخ به عبدالله عبدی(خبرنگار)، در رابطه با زن نبودن هیچ‌یک از استانداران:

چرا فکر میکنید در این شرایط اقتصادی و امنیتی یک خانم می‌تواند استاندار بشود؟
کشور درگیر جنگ اقتصادی و امنیتی داخلی و خارجی است.
تمام استانها آبستن اتفاقات هست، یک خانم چگونه با نهاد امنیتی همکاری و مدیریت کند؟

@kherad_Jensi
@EveDaughters
نامه سرگشاده مدیران ارشد سابق کشور به رئیس‌جمهور در اعتراض به قانون حجاب/ اجرای این قانون، شکاف حاکمیت-ملت را تشدید و گسست نسلی را تعمیق می‌کند

🔹️۶۴ تن از مدیران ارشد پیشین  کشور در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، طی نامه سرگشاده‌ای به رئیس‌جمهور پزشکیان، نسبت به عواقب و تبعات اجرای #قانون_حجاب در جامعه ایران، هشدار دادند.
بخش‌هایی از این نامه از این قرار است:
🔹️جناب آقای دکتر پزشکیان
🔹️ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
🔹️باسلام و احترام
🔹️بعد از حوادث ناگوار و پرخسارت سال ۱۴۰۱ که عمدتا محصول سوءمدیریت دستگاه‌های مسئول بود، باز شاهد تصویب قانونی هستیم که مفاد و راهکارهای مندرج در آن موجب بروز نگرانی‌های بسیار جدی درافکارعمومی و بین صاحبنظران و اقشار مختلف جامعه شده است.
🔹️به نظر می‌رسد اقلیتی که با ابزار نظارت استصوابی در انتخابات، وارد جایگاه مهم مجلس شده‌اند، بدون درک درست از آن جایگاه و با افکار توهمی و غیر واقع‌بینانه با تصویب این قانون شرایط و بسترهای ایجاد تنش و بحران و نارضایتی‌های گسترده را در جامعه فراهم خواهند کرد.
🔹️نمی‌توان با تحکّم و آمریت، ملتی بزرگ و با فرهنگ را اسیر اراده گروهی خُرد بی‌توجه به خِرد ساخت و انتظار داشت که نسل جوان، گروه گروه از دایره باورمندی و عمل به احکام دینی بیرون نروند.
🔹️ما به عنوان کسانی که طی چهار دهه گذشته در مدیریت‌های ارشد موضوعات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی حضور داشته‌ایم با صراحت اعلام می‌داریم در زمانه‌ای که ملت بزرگ ایران بیش از پیش در برابر تحقیر کرامت و هویت دینی و انسانی خویش واکنش نشان می‌دهد، لجاجت بر اجرای قانون پر از اشکال حقوقی و قانون اساسی و اخلاقی و اجتماعی عفاف و حجاب، شکاف حاکمیت-ملت را تشدید و گسست نسلی را تعمیق خواهد کرد.
🔹️مسیر قانونی تجدید نظر در قانون عفاف و حجاب، مشخص است و می توان بدون انتقال تنازعات به بدنه جامعه و با پرهیز از رو در رو قرار دادن شهروندان در مقابل هم، موضوع را به سرعت با سازوکارهای قانونی و حاکمیتی حل و فصل کرد.
🔹️مسؤلان نهادها و دستگاه‌های حاکمیتی باید بیش از پیش باور کنند و به شدت نگران باشند که جامعۀ زیر بار انواع فشارها به ویژه فشارهای اقتصادی، آستانه تحمل پایینی دارد و بعید نیست که با این اقدام‌ها خشم ناشی از تحقیر، فوران کرده و سطح تنش اجتماعی و سیاسی را به شدت بالا ببرد.
برخی امضاکنندگان:
🔹️سید عبدالواحد موسوی لاری، هدايت اله آقائی، علی اصغر احمدی، جمشید انصاری، غلامرضا انصاری، محمد ابراهيم انصاری، علی اكبر اولياء، سيد محمد رضا آيت اللهی، اشرف بروجردی، غلامحسين بلنديان، محمدرضا بهزاديان، محمدعلی پنجه فولادگران، نصرت اله تاجيک، اسماعيل تبادار، سيد صفدر حسينی، سيد محمودحسينی، احمد خرم، اسدالله درویش‌امیری ، اسماعیل دوستی، اسداله رازانی، علی اكبر رحمانی، جعفر رحمانزاده، سيدحسن رسولی، عبداله رمضان زاده، عبدالمحمد زاهدی، علی اصغر زبردست، محمود زمانی قمی، قربانعلی سعادت، مسعود سلطانی فر، محمد رضا صالحی، غلامرضا صحرائيان، علی صوفی، سيد حميد طهائی، علی قنبری، داوود كشاورزيان، سيدحميد كلانتری، محمدعلي كريمی، سيد مرتضی مبلغ، علی محقر، يحيی محمدزاده، فريبرز محموديان، سيف اله مرادی، محمدرضا مرواريد، فتح الله معين، محمدحسین مقيمی، محسن مهرعليزاده ، محمد هاشم مهيمنی، سيد محمود ميرلوحی ،محسن نریمان، علی اوسط هاشمی و... /امتداد

@kherad_Jensi
رقصنده بر آب

آرش شهیدی

رودخانه‌ای که شاهرگِ حیاتِ اصفهان بود مدت‌هاست عملا خشک شده، کشاورزان به خاکِ سیاه نشسته‌اند، آثارِ منحصربفردِ تاریخی یک‌یک در حالِ ترک خوردن و ویران شدنند، آلودگیِ هوای ناشی از ریزگردها و صنایع و ماشین‌ها به حدِ مرگ رسیده، شهر در حالِ بلعیده شدن درونِ سیاهچالهٔ فرونشست‌هاست، اصفهان، شهری که قدمتش در اعماقِ تاریخ گم می‌شود، در حالِ جان دادن است، و «نمایندهٔ» این شهر در مجلس، همهٔ هم‌وغمش از چندین سال پیش به‌جای نجاتِ اصفهان، متمرکز بر قانونِ حجاب و طرحِ مکانیکیِ جوانیِ جمعیت و چرندیاتی مشابه بوده است. این خلاصهٔ وضعیتِ حاکمانِ جمهوری اسلامی، از صدر تا ذیل است. بی‌توجهیِ محض به اصلی‌ترین وظیفه‌شان یعنی آبادانیِ کشور، و همهٔ توجه و تمرکز و توان‌شان را صرفِ اوهامِ مذهبی و ایدئولوژیک، یا کاسبی و کلاشی و دزدی کردن. جز ویرانه‌ای که این نگاهِ بیمار برای‌مان ساخته و فعلا محکوم به زندگی در آنیم، بقیهٔ حرف‌ها تعارف است.
@iranazadvaabad
@kherad_Jensi
قالیباف پشت‌پرده جریمه‌های میلیونی حجاب

بانکی پور: جریمه‌ها در قانون حجاب با نظر قالیباف تعیین شد

بانکی پور، از طراحان و حامیان قانون عفاف و حجاب در پاسخ به انتقادات از جریمه های سنگین در این قانون، می گوید:

مبلغ جریمه ها بر اساس قانون مجازات اسلامی تصویب شده بود؛ البته با نظر ریاست مجلس مبالغ برای استمزاج به قوه قضائیه ارسال شد تا در اجرا مشکلات به حداقل برسد؛ نظرات از سوی تیم قوه قضائیه هم جمع آوری شد و مبالغ نهایی جریمه ها با هماهنگی دو قوه تعیین شد.

مبلغ جریمه های قانون عفاف و حجاب با نظر رئیس مجلس و استمزاج از قوه قضاییه تعیین شد.
@kherad_Jensi
بدحجابی هم خریدنی شد!؟

🔹️چرا قانون‌گذاران مجازاتی برای مدیران و مقاماتی که با رفتارشان مروج دین‌گریزی نسل جوان هستند، در نظر نگرفته‌اند؟

🔹️بخش بزرگی از جامعه آنچنان گرفتار فقر شده‌اند و مصداق بارز المفلس فی ‌امان‌الله هستند! حساب بانکی فربهی برایشان نمانده که بتوان بابت جریمه بدپوششی چیزی از آن برداشت کرد

🔹️ناصر ذاکری، کارشناس ارشد توسعه هشدار داد: اصرار بر اجرای قانون معروف به حجاب، ممکن است به‌نوعی مشوق افراد برای انتخاب الگوی پوشش نامناسب باشد و بی‌اعتنایی به قانون را تبدیل به نشانه ای از برخورداری فرد از تمکن مالی بالا کند./ جماران

@kherad_Jensi
اتفاقی عجیب‌تر از سقوط دمشق!
احمد‌ زیدآبادی

اینکه "فرماندهی کل" گروه‌های تازه به قدرت‌رسیده در سوریه اعلام کرده است؛ هیچ نوع پوششی را به زنان تحمیل نخواهد کرد و آزادی فردی همه را تضمین می‌کند، به نظرم آثارش کمتر از سقوط دمشق نباشد!
اینکه این گروه‌ها به حرف‌شان متعهد و پایبند می‌مانند یا خیر، فعلاً برای من ناروشن است اما همین که یک گروه اسلامگرای مدعی اجرای شریعت چنبن بیانیه‌ای را امضا کند، نوعی انقلاب در ذهنیت آنان محسوب می‌شود!
سوریه شده است صحنۀ خلقِ شگفتی پشت شگفتی!
@kherad_Jensi
@ahmadzeidabad
آخرين هشدار!
احمد زیدآبادی

با وجود بروز ترديدهايي درباره ابلاغ قانون موسوم به «حجاب و عفاف» به منظور اجراي آن توسط دولت، اما هنوز نشانه‌هاي پررنگي از تعليق يا تعويق اين تصميم ديده نمي‌شود.
درباره معايب و نواقص و پيامدها و مشكلات اجراي اين «قانون» تاكنون سخن بسيار رفته است تا جايي كه رييس‌جمهور و برخي همكارانش اصولا بخش بزرگي از مفاد آن را «غيرقابل اجرا» دانسته‌اند.
با اين حال مشكل اين قانون فقط در اجرايي نبودن يا حتي پيامدهاي بي‌ثبات‌كننده و واكنش‌برانگيز آن از سوي طيف وسيعي از جامعه خلاصه نمي‌شود. قانون حجاب و عفاف مشكل ساختاري دارد و اين مشكل به نوبه خود ساختار نظام جمهوري اسلامي را هم تغيير مي‌دهد.
بحث درباره ماهيت نظام جمهوري اسلامي گرچه معمولا با محدوديت‌هايي همراه بوده است، اما جمع قابل توجهي از حقوقدانان و انديشمندان سياسي، ماهيت آن را تركيبي مي‌دانند. منظور از ماهيت تركيبي اين است كه نظام سياسي، عناصري از جمهوريت، اقتدارگرايي و تماميت‌خواهي را در هم ادغام كرده و بر اساس آن حكمراني مي‌كند.
نگاهي به متن قانون حجاب و عفاف نشان مي‌دهد كه طراحان و تدوين‌كنندگان و مصوبان آن، آگاهانه يا ناآگاهانه، درصدد غلبه وجه تماميت‌خواه بر دو وجه ديگر برآمده‌اند. در حقيقت، اين قانون نه ربطي به عفاف و حجاب دارد و نه به اين حوزه‌ها محدود مي‌شود. اين قانون نوعي نظارت توتاليتر بر زندگي و حيات فردي شهروندان را به تمام اركان دولت و جامعه تسري مي‌دهد و در عمل و نظر ماهيت نظام سياسي را عوض مي‌كند. از اين جهت بسيار مخرب‌تر و خطرناك‌تر از گشت ارشاد و چيزهاي مشابه آن است!
بنابراين به صرف اينكه اين قانون براي اجرا ابلاغ شود، نظام جمهوري اسلامي هم وارد مرحله تازه‌اي از حيات و فلسفه و رويكرد و ماهيت خود با سوگيري تماميت‌خواهي مي‌شود. از ابتداي پيروزي انقلاب تاكنون هيچ قانون و شبه‌قانوني چنين بي‌محابا سعي در سلطه بر حوزه‌هاي عمومي و خصوصي مردم از طريق نظارتي عام‌شمول و سراسربين با تكيه بر ديوانسالاري كشور نداشته است. بنيانگذار جمهوري اسلامي معمولا حواسش به گرايش‌هاي توتاليتر و تماميت‌خواه در كشور بود و هرگاه اين گرايش‌ها به هر دليلي از جمله مقابله با «موج تروريسم» سال‌هاي 60 و 61 شدت مي‌گرفت و از حدود مورد نظرش خارج مي‌شد، با صدور يك فرمان، از سلطه عام آن جلوگيري مي‌كرد. صدور فرمان 8 ماده‌اي در 24 آذر سال 61 دقيقا با همين هدف بود. در حالي كه نهادهاي امنيتي و قضايي در آن سال‌ها، تحت پوشش خنثي‌سازي ترورها، ورود به حريم شخصي و عمومي شهروندان را به امري عادي تبديل كرده بودند، بنيانگذار جمهوري اسلامي به صراحت بر «ممنوعيت جلب، تعقيب، مراقبت، اهانت و كارهاي غيرانساني و غيراسلامي درباره ديگري به نام كشف جرم، نيز پرهيز از ورود به حريم خصوصي افراد براي تجسس» تاكيد كرد.
اينك اما قانون عفاف و حجاب «مراقبت» از شهروندان و «نظارت» بر آنان را به امري سراسري تبديل كرده و اين وجه از ماجرا نسبت به انواع مجازات‌ها و جريمه‌هاي مالي پيش‌بيني شده در آن، بسيار سهمگين‌تر است.
عجيب اينكه قرار است اين قانون همزمان با سالگرد صدور فرمان هشت ماده‌اي ابلاغ شود!
به هر حال، پس از ابلاغ اين قانون، كار از دو حال خارج نمي‌شود يا جنبه‌هاي غيراجرايي آن مانع از اجراي آن مي‌شود كه در اين صورت، اصل قانون و فلسفۀ وضع و تبعيت از آن، به سختي آسيب مي‌بيند، آن هم در كشوري مانند كشور ما كه به دليل نقض و شكستن و دور زدن قوانين، بيش از ديگر جوامع نيازمند قانونمداري است يا اينكه با به كارگيري انواع فشارها و اعمال زورها و به‌رغم همه پيامدهاي بي‌ثبات‌كننده آن، به مرحله اجرا در مي‌آيد. در اين صورت ما با نوع خاصي از «جمهوري اسلامي» روبه‌رو خواهيم شد كه در تاريخ 47 ساله سابقه نداشته است!
@ahmadzeidabad
@kherad_Jensi
خسروپناه:
《لایحه عفاف ‌و حجاب» نیاز به اصلاح دارد!》

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خبری:
در لایحه «عفاف و حجاب»، شورای عالی انقلاب فرهنگی هیچ نقشی نداشته است.

در لایحه «عفاف و حجاب» حتی با ما مشورت هم نکردند. لایحه هنوز ابلاغ نشده است، پس هنوز قانون نیست.

اگر بندهایی از لایحه و قانون ایراد دارد باید اصلاح‌ شود. اینکه مسافری سوار خودرو شود ‌و حجاب را رعایت نکند به راننده چه ربطی دارد که جریمه شود؟

از ریاست مجلس شنیدم که گفتند منتقدان اصلاحات نکات وارد بر لایحه را مطرح کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.

@kherad_Jensi
🔴 سخنان مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ریاست جمهوری در مورد قانون حجاب سانسور شد!

🔴 سکینه سادات پاد: پیام‌های تهدید آمیز به برنامه رسید/ همین طیف از شهید رئیسی هم عبور کرده بودند/ آفت واقعی انقلاب، امروز این جماعت هستند!

✍️ سکینه سادات پاد، مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ریاست جمهوری در یادداشتی به عنوان «وقتی که آزادی بیان مسئول آزادی‌های اجتماعی نیز سلب شد»، نوشت:


🔹در تاریخ ۱۷ آذر ماه در برنامه آن سو دعوت شدم.

🔹در خصوص فرایند قانون حجاب نه اصل حجاب صحبت شد.

🔸مردم، من از قانون اساسی حرف زدم، از فرایند تدوین مترقی قانون اساسی حرف زدم و از فرایند غیرمبتنی بر اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی در قانون حجاب، کاملا علمی و حقوقی حرف زدم، از انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی دفاع کردم، از اصل حجاب دفاع کردم، از درد دین و درد مردم حرف زدم، برنامه‌ای که قرار بود یک ساعت باشد اما سهم منِ پاد، مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ۱۵ دقیقه شد. اما اکنون اجازه انتشار همین ۱۵ دقیقه را گرفتند. آزادی بیان مسئول پیگیری آزادی بیان هم نقض می‌شود ....

❗️در زمان پخش برنامه پیام‌های تهدید آمیز از طرف فردی که او را جامعه شناس می‌دانند و یکسره آنتن زنده تلویزیون ملی در اختیارش هست به بعضی عوامل برنامه رسید.

❗️بعد از چند روز ملاحظه کردم برنامه قبل و بعد از برنامه این‌جانب منتشر شد، اما این فرد قلدر با متولی اصلی برنامه تماس گرفته و تهدید کرده و برنامه بنده متوقف شده است.

🔻فعلا به عنوان مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی که این عنوان و جایگاه یادگار شهید رئیسی است و همین طیف از ایشان عبور کرده بودند، اکنون حتی اصول مترقی قانون اساسی از جمله آزادی بیان، حق دسترسی مردم به اطلاعات صحیح را نیز سلب می‌کنند، با شما درد دل می‌کنم.

🔻با قلدری و ادبیات غیر عفیف و غیر مودبانه، یک روز به اسم انقلابی‌گری، سرداران سپاه را نالایق در وعده صادق می‌دانند، یک روز حتی امثال من پاد را بیرون از دایره انقلاب تعریف می‌کنند و نداشته‌های خود را به اسم دین و با مدد دوستانشان که غلط در جاهایی نشستند و نه قانون اساسی می‌فهمند و نه اعتقادی به حقوق اساسی دارند و نه توانایی درک اندیشه‌های متعالی رهبر فرزانه انقلاب را دارند، دائما در آنتن‌های زنده بی‌مخاطب پمپاژ می‌کنند‌.

🔻حتی تحمل یک برنامه کوتاه اینترنتی مبتنی بر آزادی بیان و تحمل اندیشه‌های متفاوت اما در چارچوب نظام و انقلاب را هم ندارند.

🔻آفت واقعی انقلاب، امروز این جماعت هستند! جماعتی خود عمار پندار انقلابی‌نما که با فشارهایشان حکمرانی را خالی از مردم و پر از رفتارها و اقدامات ضد منافع و مصلحت ملی و ضد انسجام کردند، چون عقلانیت و حکمت می.بینند، حکایت جن و بسم الله فرار می‌کنند.

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1652351

🕌 @jamarannews
میانگین سنی ۲۷.۵ سال مادران در اولین فرزندآوری

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور در گفت‌و‌گو با ایسنا:
میانگین سن مادر در اولین فرزندآوری بصورت کلی ۲۷.۵ سال بوده است.

از کل ولادت‌ها ۳۶ درصد ولادت‌ها مربوط به فرزند اول، ۳۶.۸ درصد فرزند دوم، ۱۸.۷ فرزند سوم و ۸ درصد فرزند چهارم و بیشتر بوده است.

در ۸ ماهه سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۲هزار و ۹۹۲ واقعه چند قلوزایی در کشور به ثبت رسیده است.

@kherad_Jensi
2024/12/30 08:49:33
Back to Top
HTML Embed Code: