Telegram Web
🌨 بارش این تگرگ ها که به اندازه تخم مرغ است، امروز خسارات زیادی به مزارع گندم و کلزای دهلران وارد کرد.

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌩 امروز/ برخورد پی در پی صاعقه با زمین در سرپل ذهاب کرمانشاه

@laserplasma
💠 دریاچه زریبار

🔻دریاچه زریبار در ۳ کیلومتری غرب شهر مریوان قرار دارد. واژه زری در گویش‌ سورانی اربیلی به معنی دریا و ترکیب آن با پسوند بار یا وار معنی دریاچه را می‌گیرد.

🔻زریبار در ارتفاع 1285m از سطح دریا واقع شده. این دریاچه حدود 5 کیلومتر طول و 1.6 کیلومتر عرض و حداکثر عمق آن به 5.5 متر می‌رسد . این دریاچه آب شیرین، بخش اصلی آب خود را از چشمه‌های کف‌جوش دریاچه و باقی را از بارش‌های سالانه تامین می‌کند.

🔻زریبار از سویی با جنگل‌های بلوط ایرانی و بیشه‌زارهای انبوه و از طرف دیگر با کوه‌های زاگرس احاطه شده است. بخش زیادی از پوشش جنگل‌ اطراف دریاچه را درختان بلوط ایرانی و باقی را درختان گلابی وحشی، زالزالک، بادام و ... شکل داده است.

🔻همسایه‌های اهالی روستای زریبار، نه فقط انسان‌ها بلکه لک‌لک‌هایی هستند که سالیان سال در کنار روستاییان زندگی کرده‌اند و آنها را بخشی از اهالی زیستگاه خود می‌دانند. اینجا خبری از شکار و آزار پرندگان نیست. از نظر اهالی زریبار ساکنان اصلی اینجا، لک‌لک‌ها هستند و مردم روستا بیش از خود، به آنها بها می‌دهند.

🆔️ ➡️ @laserplasma
┗━━🔷🔷🔷🔷🔷🔷━┛
💠 موتور جستجوی مجهز به هوش مصنوعی گوگل احتمالا پولی می‌شود

🔹 «گوگل» اعلام کرد ممکن است دسترسی به موتور جستجوی خود که از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می‌کند را برای عموم پولی کند. این اولین بار برای گوگل خواهد بود، که از سال 2000 هزینه موتور جستجویش را صرفاً از محل درآمد تبلیغات تأمین کرده است، که موتورش را پولی می‌کند.

🆔️ ➡️ @laserplasma
┗━━🔷🔷🔷🔷🔷🔷━┛
🌏تصویری از زمین که فضانوردان آپولو ۱۶ ثبت کردند .

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥عکس‌ها با ابزار جدید مایکروسافت سخنگو می‌شوند

آزمایشگاه مایکروسافت از یک ابزار آزمایشی هوش مصنوعی جدید به نام VASA-1 رونمایی کرده.

این ابزار تصویر ثابتی از یک شخص (یا نقاشی یک نفر) و یک فایل صوتی را پردازش کرده و یک چهرهٔ واقعی در حال صحبت‌کردن ایجاد می‌کند.

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ویدئویی از پنل‌های خورشیدی جدیدی که شرکت آلمانی Heliatek تولید کرده و تقریبا در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

@laserplasma
🌍 بودجه و شجاعت بازگشت به ماه وجود ندارد!

🔸️برنامه «آپولو» انسان‌ها را در سال ۱۹۶۹ روی ماه قرار داد اما اکنون این پرسش در ذهن بسیاری از افراد شکل گرفته است که چرا از آن زمان دیگر انسان‌ها روی ماه فرود نیامده‌اند.

🔸️یک پاسخ آسان برای این پرسش وجود ندارد اما می‌توان گفت که این کار به پول، سیاست و اولویت‌ها وابسته است.

🔸️ماموریت‌های آپولو بسیار موفقیت‌آمیز و در عین حال، بسیار گران بودند.

🔸️آمریکا در دهه ۱۹۶۰ با اتحاد جماهیر شوروی برای دستیابی به اولین‌ها در فضا، به ویژه فرود آوردن انسان روی ماه رقابت داشت.

🔸️ترکیب اراده سیاسی کمتر و منابع مالی کمتر، ناسا را مجبور کرد تا تصمیمات مهمی را در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ اتخاذ کند.


@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جراحی ربات سونی روی یک دانه ذرت با دقت حیرت‌انگیز

🔹شرکت سونی ویدیویی را منتشر کرده که در آن ربات جراح جدید این شرکت مشغول انجام یک جراحی فوق‌ دقیق روی یک دانه ذرت است.

🔹در این ویدئو، یک ربات جراح را می‌بینیم که با ظرافت هرچه تمام‌تر، ابتدا یک برش روی دانه ذرت ایجاد کرده و سپس آن برش را با بخیه می‌دوزد.

🔹این اولین دستگاه در نوع خود است که به طور خودکار می‌تواند ابزارهای مختلف خود را تغییر دهد.

@laserplasma
🔺سرچ جهانی با هشتگ در تلگرام

🔹پاول دورف، گفته که آخر این ماه(میلادی) با زدن روی هشتگ در هر پستی، میتونی یه عالمه پست دیگه از تمام کانال های عمومی رو با همون هشتگ پیدا کنی!

🔹یعنی کافیه روی یه هشتگ بزنی و غرق توی یه دنیای از مطالب جذاب بشی!

🔹این قابلیت جدید، یه قدم دیگه تلگرام رو به پلتفرم فوق العاده برای کشف محتواهای تازه و سرگرم کننده تبدیل میکنه.

🔹منتظر این آپدیت خفن باشید!

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺سال گذشته چند تا میلیاردر با زیردریاپیمای تایتان به عمق ۳۸۰۰ متری دریا رفتن تا لاشه تایتانیک رو ببینن ... اما زیر دریایی پیماشون به دلیل فشار وحشتناک آب دچار درون پاشی شد یعنی در عرض ۲۰ میلی ثانیه همه‌شون پودر شدن ... یعنی حتی مغزشون نتونسته پردازش کنه چه اتفاقی افتاده

@laserplasma

اقدام جدید و جالب اینستاگرام

🔹ظاهرا اینستاگرام قابلیت جدیدی را فعال کرده است که طی آن با استفاده از هوش مصنوعی یک پست به چند زبان نمایش داده خواهد شد و مطابق کشور و مکان افراد زبان مورد نمایش تغییر خواهد کرد.

🔹نمونه آن امروز اتفاق افتاد و پست صفحه‌رسمی جام جهانی درخصوص تبریک تولد لیونل مسی با دو کپشن متفاوت به زبان اسپانیولی و فارسی برای کاربران به نمایش درآمد.

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺تلگرام مثل اپل و فیس بوک و ایکس و اینا نیست که همه روشهای مدیریتش رو جار بزنه و از خودش دائم داستان خوب تعریف کنه ولی یه کلونی از آدمای خفنه! فکر کن کل تلگرام رو ۳۰ نفره میگردونن! حقیقتا برگام😦

این پاول دورف واقعا بینظیره👌

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✅️ساخت جاده‌های هوشمند در نروژ
با امکان شارژ بی‌سیم برای خودروهای برقی .

@laserplasma
ثبت رکورد جدید توسط خورشید مصنوعی

توکامک (رآکتور همجوشی هسته‌ای) «WEST» در فرانسه، به‌تازگی توانست به یک نقطه عطف مهم دست یابد تا بشر یک گام دیگر به دستیابی به انرژی پاک و پایدار نزدیک‌تر شود.

دانشمندان آزمایشگاه فیزیک پلاسمای پرینستون نیوجرسی که در این پروژه همکاری می‌کردند، اعلام کردند که این دستگاه توانسته ماده فوق‌العاده داغ پلاسما را برای شش دقیقه متوالی در دمای ۵۰ میلیون درجه سانتی‌گراد حفظ نماید. هدف نهایی، حفظ یک پلاسمای فوق داغ برای ساعت‌ها است، اما ۶ دقیقه‌ای که در این پروژه ثبت شده، یک رکورد جدید جهانی محسوب می‌شود. رآکتورهای هسته‌ای دیگر که شبیه به وِست هستند،‌ توانسته‌اند پلاسماهای داغ‌تری به وجود آورند، اما نتوانسته‌اند این ماده را طی یک مدت طولانی نگه دارند.

اگر انرژی همجوشی کاملاً تحت کنترل قرار گیرد، در مقایسه با سوخت‌های فسیلی می‌تواند تقریبا ۴ میلیون برابر بیشتر انرژی به ازای هر کیلوگرم سوخت، تولید کند‌. در جریان همجوشی، هیچ گاز گلخانه‌ای منتشر نمی‌شود و بدون آلوده‌سازی محیط زیست و کاهش وابستگی به منابع کربنی، می‌توان به انرژی پاک و قابل دسترس دست یافت.

@laserplasma
جوسیاره مریخ چرا و چطور ناپدید شد؟

تحقیقات جدید نشان می‌دهد جوسیاره مریخ فقط از دید ما ناپدید شده؛ این به معنای از‌بین‌رفتن آن نیست. به بیان دیگر، جو سیاره سرخ را مواد معدنی موجود در خاک این سیاره جذب کرده است.

دانشمندان باور دارندسیاره سرخ برای همیشه مثل حالا خشک و بیابانی نبوده است؛ مریخ‌نوردهای «Perseverance» و «Curiosity» شواهدی را کشف کرده‌اند که نشان می‌دهد اوایل ۴.۶ میلیاردسالگی این سیاره، آب فراوانی در مریخ وجود داشته .می‌دانیم برای آنکه آب بتواند به‌صورت مایع در سطح سیاره‌ای در جریان باشد، باید جو وجود داشته باشد؛ زیرا جو از تبخیر آب مایع جلوگیری می‌کند. سؤال بزرگ اینجاست: آب و جو سیاره مریخ چطور ناپدید شدند؟

در مقاله‌ای اخیراً محققان دانشگاه MIT در مجله «Science Advances» بیان کردند وقتیکه سیاره سرخ مملو از رودخانه‌‌ها بود، آب رودخانه‌ها از میان انواع خاصی از سنگ‌ها عبور و به درون سیاره نفوذ کرده است. این امر سبب شده مجموعه‌ای از واکنش‌های شیمیایی آغاز شوند که دی‌اکسید کربن را از ترکیبات جو جدا کرده است. سپس این ماده به متان، شکلی از کربن، تبدیل شده و در سطح رسی مریخ محبوس شده است.

@laserplasma
آکادمی سلطنتی علوم سوئد روز سه‌شنبه ۸ اکتبر (۱۷ مهر) جایزه نوبل سال ۲۰۲۴ در رشته فیزیک را مشترکا به جان جی. هاپفیلد، پژوهشگر دانشگاه پرینستون آمریکا و جفری ای. هینتون، دانشمند بریتانیایی-کانادایی دانشگاه تورنتو کانادا اهدا کرد.

«جان جی. هاپفیلد» و «جفری ای. هینتون»، معروف به پدرخوانده هوش مصنوعی هستند.

یادگیری ماشینی مبتنی‌بر شبکه‌های عصبی مصنوعی درحال‌حاضر انقلابی در علم، مهندسی و حتی زندگی روزمره ایجاد کرده است.

هاپفیلد ساختاری ایجاد کرده است که می‌تواند اطلاعات را با یادگیری ماشینی ذخیره و بازسازی کند. هینتون نیز روشی را اختراع کرده است که می‌تواند به‌صورت مستقل ویژگی‌های هر داده را کشف کند و برای شبکه‌های عصبی بزرگی که اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرند، به کار رود.

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رونمایی از اولین روبوتاکسی، تاکسی بدون راننده

ایلان ماسک، کارآفرین آمریکایی و مالک شرکت تسلا از تاکسی بدون راننده این شرکت (روبوتاکسی) رونمایی کرد.


روبوتاکسی تسلا که سایبرکب نام دارد، کاملاً خودران است و در سال ۲۰۲۶ با قیمت زیر ۳۰ هزار دلار برای عموم مردم عرضه خواهد شد.

تسلا اولین نمای اجمالی از روبوتاکسی خود را نشان داده است. این خودرو که کوپه‌ای دودر با درهای پروانه‌ای بنام سایبرکب (Cybercab) است، پنجشنبه‌شب طی مراسمی در هالیوود رونمایی شد. سایبرکب مثل نامش، طراحی قسمت جلویی خود را هم از پیکاپ سایبرتراک قرض گرفته اما بسیار کوچک‌تر است و شکل آیرودینامیک‌تری دارد. در داخل این خودرو فقط دو صندلی و یک نمایشگر بزرگ در وسط داشبورد وجود دارد و خبری از فرمان و پدال نیست.

فعلاً هیچ اطلاعاتی در مورد مشخصات فنی و شعاع حرکتی سایبرکب اعلام نشده اما ایلان ماسک گفته است که این کوپهٔ خودران با قیمت زیر ۳۰ هزار دلار برای عموم مردم عرضه می‌شود. این خودرو همچنین از قابلیت شارژ القایی بهره می‌برد و بنابراین، هیچ پورت فیزیکی و دوشاخه‌ای برای شارژ ندارد.

@laserplasma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 رقابت برندهای های موبایل هم جالبه

🔹سهم بازار تلفن همراه از سال ۱۹۹۶

@laserplasma
2024/11/19 18:16:34
Back to Top
HTML Embed Code: