Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
407 - Telegram Web
Telegram Web
▫️

پفیوز کیست؟پفیوز کسی است که فکر می‌کند خیلی باهوش است و هیچ وقت نمی‌تواند جلو دهانش را بگیرد. مهم نیست بقیه چه می‌گویند. او باید مخالفتش را بکند. یک آدم پفیوز تمام سعیش را می‌کند که تو همیشه خیال کنی گند زده‌ای ، مهم نیست تو از چه حرف می‌زنی ، او بهتر از تو می‌داند.

کورت ونه گات
گهواره گربه

🆔 @logoss24
👍404👏2
بالاخره همه یک روزی می‌میرند و صد سال که بگذرد، دیگر هیچ‌کس دربارهٔ این که دیگران که بودند و چطور مردند سؤال نمی‌کند. پس بهتر است همانطور که دلت می‌خواهد زندگی کنی و همان‌طور که دوست داری بمیری...

#کنزابور_اوئه


🆔 @logoss24
👍165😢2
انسان هیچ نیست جز آنچه او از خود می­سازد. ما راه انتخاب داریم، ما مختار هستیم، ما خودمان انتخاب می­کنیم که چگونه باشیم.، ما کاملا در قبال وجودمان مسئولیم.اولین حرکت و خواست اگزیستانسیالیسم این است که همه انسان­ها را از آنچه که هست و تمام مسئولیتی که با موجود بودنش به او اعمال می­شود؛ آگاه کند.
دلیل هراس برخی از مردم از اگزیستانسیالیسم این است که وظیفه و مسئولیتی را روی شانه ­هایشان می­گذارد و فکر اینکه اگر فرد مهم یا موفقی نبوده­ اند، عشق یا رابطه دوستانه­ ای نداشته ­اند، خطا و اشتباه از آنان بوده است و پذیرش این خطا برایشان سخت است. آن­ها می­پندارند که قربانی روابط وموقعیت هستند، تعلیم و پرورش مناسب، مجال کافی، یا انگیزه چندانی نداشته ­اند، هنوز شخص مدنظرشان را نیافته­ اند، هنوز فرصت و موقعیت نشان دادن توانایی­ هایشان را نداشته­اند.
جستجوی روش بهتری برای زندگی و پرداختن به حقیقت و مفاهیم بنیادین فلسفه می‌تواند ما را به درک عمیق‌تری از جهانی که پر از ابهام است برساند تا بتوانیم دست کم جواب قسمتی از سؤال‌هایمان را با ورق زدن این کتاب پیدا کنیم.

#بهنام_محمدی

جهت ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید
@philosophyyar
👍122👏1
نیچه و مسئله اخلاق

بخش اول

نیچه به نقد اخلاق می‌پردازد و می‌گوید اخلاق اجازه‌ی زندگی کردن را از انسان سلب می‌کند و برساخته‌ی بردگان است که برای محدود کردن سروران آن را به‌وجود آوردند. ضعفا که قدرت مقابله با ثروتمندان را نداشتند با چیزهایی به‌عنوان فضیلت خود را در رده‌ی آن‌ها قرار دادند تا این کمبودها را به بهانه‌ی اخلاقی زیستن در جهان دیگری به‌دست آورند. از نظر نیچه انسان نیک‌اندیش کسی است که به زندگی آری بگوید، خلاق باشد و بیافریند و تابع ارزش‌هایی که قدرتمندان تحمیل می‌کنند نباشد، چرا که خوبی چیزی‌ است که آنان می‌گویند و بدی هم چیزی است که برای قدرت و پیش‌برد اهدافشان سودمند نیست و این نهایت بی‌اخلاقی است.


🆔 @logoss24
👍203👎3
بخش دوم

نیچه در کتاب انسانی زیاده انسانی می‌گوید زندگی محصول اخلاق نیست، اخلاق خواهان فریب است و بر پایه‌ی فریب زندگی می‌کند.
ابرانسان کسی است که خودش ارزش‌های اخلاقی را بسازد و خودفرمان‌فرما باشد. انسان اخلاقی زندگی را به بهانه‌ی زندگی بهتر در جایی دیگر قربانی نمی‌کند و خود از بند اخلاق ساختگی در جامعه رها می‌کند.
نیچه می‌گوید فضایل انسان را زمانی نیک به حساب می‌آوریم که نتایج حاصل از آن نه در جهت نفع خود او، بلکه در راستای منافع ما و جامعه باشد.

س. مقدم

🆔 @logoss24
👍185
من فکر میکنم آن چه موجب رنجش آدم‌ ها از یکدیگر می‌شود، این است که:
غالباً ما آدم‌ ها توقع داریم طرف مقابلمان به تمام وقایع دنیا از زاویه‌ٔ دید ما نگاه کند!

طبل حلبی
گونتر گراس


🆔 @logoss24
👍286
دیوانه بمانید، اما مانند عاقلان رفتار کنید.
خطر متفاوت بودن را بپذیرید، اما بیاموزید که بدون جلب توجه متفاوت باشید.

ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد
#پائولو_کوئلیو


🆔 @logoss24
👍217👌2
برای این که تبدیل به کسی شوی که میخواهی، هیچ وقت خیلی دیر نیست، و در مورد من خیلی زود. هیچ محدودیت زمانی وجود ندارد؛ از هرکجا که می خواهی آغاز کن. تو می‌توانی تغییر کنی یا همین طور که هستی باقی بمانی؛ هیچ قانونی وجود ندارد.

ما می‌توانیم بهترین یا بدترینِ خودمان باشیم. امیدوارم که تو بهترینِ خودت باشی. امیدوارم چیزهایی ببینی که برایت تکان دهنده باشند. امیدوارم چیزهایی را احساس کنی که پیش ازین احساس نکرده‌ای. امیدوارم افرادی را ملاقات کنی که نقطه نظرات متفاوتی نسبت به تو داشته باشند. امیدوارم به زندگی‌ای که داشته‌ای افتخار کنی. و اگر این طور نیست، امیدوارم شجاعت شروعی دوباره را داشته باشی.

#اریک_راث

🆔 @logoss24
12👍8👎1
زندگی مانند بازی شطرنج برای انسان است و مرگ برنده نهایی این بازی است اما تا زمانی که بازی ادامه دارد زندگی نیز ادامه خواهد داشت. 
بیهوده نیست که مهر هفتم را اولین اثر اگزیستانسیالیستی تاریخ سینما میدانند . دیالوگ های فیلم بعضاٌ بسیار عمیق و تکان دهنده اند. اوج این دیالوگ ها را می توان سخن گفتن شوالیه با خداوند در محراب کلیسا و شرح تمایلات روحیش دانست. شوالیه در همان جا می گوید : دعا کردن و سخن گفتن با خداوند مانند حرف زدن با کسی است که در تاریکی ایستاده و اصلا به تو جواب نمی دهد و تو تا پایان نیز نمی توانی ببینی آیا واقعا ٌ کسی درتاریکی بوده یا تو با خلاء سخن می گفتی. این تعابیر به گونه ای است که ما را به یاد سخنان کیرکگارد  فیلسوف اگزیستانسیالیست دانمارکی می اندازد. که می گویدکه ایمان آوردن به پریدن درون استخر تاریکی می ماند که تو هرگز نمیتوانی به یقین دریابی پر از آب است یا یکسره خالیست.

ما در این هفته به نقد و بررسی این فیلم تاثیر گذار تاریخ سینما خواهیم پرداخت.

#بهنام_محمدی

تاریخ: سه‌شنبه 1 آبان ساعت : 18
جهت هماهنگی و ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید

@philosophyyar
9👍4👏2👎1
ما به قدری خود را درگیر زندگی‌های پراسترس و پرمشغله کرده‌ایم که مشاهده‌ی بیشتر شگفتی‌ها را از دست می‌دهیم.
به اندازه‌ی لحظاتی که درد و رنج در زندگی وجود دارد، لحظات شادی و لذت نیز وجود دارد.

سیلی واقعیت
#راس_هریس


🆔 @logoss24
👍145👎2👌2
صدقه دادن هیچ کمکی به فقرا نمی‌کند !
ما اینکار را فقط برای آرام کردنِ وجدانِ
خودمان انجام می‌دهیم .
فقرا محتاج عدالتند نه صدقه ...!

ایزابل آلنده

🆔 @logoss24
👍347👏3👎2
آن‌که امید می‌ورزد بزدل است، آن‌که فقط به یاد می‌آورد هوس‌باز است، ولی او که تکرار را می‌خواهد مَرد است. ولی آن‌که درنمی‌یابد که زندگی تکرار است و این زیباییِ زندگی است، خود را محکوم کرده است و سزاوارِ چیزی بیش از آن‌چه به طورِ قطع بر سرش می‌آید نیست.ــ هلاکت.

«امید» به جامه‌ای نو می‌ماند، آهار خورده و شَق و رَق و شیک، که با این همه هرگز آن را تن نکرده‌ای و از همین روی نمی‌دانی آیا اندازه‌ات هست و به تو می‌آید یا نه.

«تذکار» جامه‌ای است که دور انداخته‌ای، که هرچند زیبا، دیگر اندازه‌ات نیست و برایت تنگ شده است.

«تکرار» جامه‌ای است که هرگز کهنه نمی‌شود و از بین نمی‌رود، راحت است و راست بر قامتِ تو دوخته، نه تنگ و نه گشاد.

«امید» دوشیزه‌ای است دلربا، اما ماهیِ گریز است. «تذکار» پیرزنی زیباست که در لحظه به کاری نمی‌آید. «تکرار» همسری محبوب است که هرگز از او سیر نمی‌شوی.

#سورن_کیرکگور

🆔 @logoss24
7👍5👎1
زمان چیست؟

از نظر کانت، زمان یک امر پیشین و ذاتی است و اکتسابی و پَسین نیست. منظور کانت این است که ما نمی‌توانیم زمان را بشناسیم بلکه خود زمان یکی از شرط‌های شناخت است. زمان قابل درک نیست بلکه یکی از شرط‌های درک است (زمان حاصل تجربه نیست بلکه شرط تجربه است). کانت ادامه می‌دهد که نمی‌توان هیچ درکی را تخیل کرد که در زمان نباشد حال آنکه می‌توان زمان را خالی به تخیل درآورد. زمان چیزی نیست که حواس ما آنها را درک کند؛ بلکه حواس ما، جهان پیرامون رو درک می‌کند و در ظرف مکان و زمان می‌ریزد. پس زمان در بیرون از ما وجود ندارد بلکه در ذهن ماست.


🆔 @logoss24
👍21👌2👎1👏1
اگر در جهان راهی یافت می‌شد که آبِ رفته را به جوی بازگرداند، ارزش داشت که به خطاهای گذشته خود بیندیشیم؛ ولی به راستی گذشته را باید از آنِ گذشتگان دانست؛ گذشته از آن گذشتگان است و آینده از آنِ توست.
مادام که از آنِ توست، نگهش دار و افکارت را، نه روی آزاری که در گذشته رسانده‌ای، بلکه روی کمکی که اکنون می‌توانی انجام دهی، متمرکز کن!

خرمگس
#اتل_لیلیان_وینیچ


🆔 @logoss24
👍106👎1
جنگ که دربگیرد، خیلی‌ها مجبورند سرباز بشوند. سلاح به دست می‌گیرند و می‌روند جبهه و ناچار می‌شوند سربازهای طرف دیگر را بکشند.
هر چه بیشتر بتوانند. هیچکس عین خیالش نیست که دوست داری دیگران را بکشی یا نه. کاری است که ناچاری بکنی وگرنه خودت کشته می‌شوی.
جانی واکر با انگشت به سینه‌ی ناکاتا اشاره کرد. گفت: بنگ! تاریخ انسان در یک کلمه.


#کافکا_در_کرانه
#هاروکی_موراکامی


🆔 @logoss24
👍10😢64👎1
هستی و نیستی رساله‌ای دربارهٔ هستی شناسی پدیدار شناسانه از نظر بسیاری از فیلسوفان و ناقدان مهم‌ترین کار فلسفی سارتر است. برخی آن را یکی از برجسته‌ترین آثار فلسفی سده بیستم دانسته‌اند
سارتر، همانند هوسرل، به دنبال روشن کردنِ ساختارهای آگاهی است، ولی او می‌خواهد تجربه‌ی زیسته‌ی پیشا‌تأملی‌ای را که عملاً با جهان درگیر است توضیح دهد. هایدگر نیز منظر غیردرگیر هوسرل را به چالش کشید، اما سارتر بیش از او به این اعتماد دارد که می‌توان ساختارهای بنیادین زندگی انسان را مستقیماً به وصف درآورد. سارتر از تحلیل هایدگر از هستی انسان بسیار می‌آموزد، ولی تحلیل متفاوتی از ماهیت هستی، ابزار، مرگ، خودینگی و دیگر مردمان ارائه می‌کند.
می‌توان گفت پروژه‌ی سارتر در هستی و نیستی روشن کردنِ انواع هستی ،همراه با تمرکزی ویژه بر هستی انسان و روابطشان از طریق تحلیلی توصیفی از تجربه‌ی زیسته است.

ظرفیت این دوره به صورت حضوری: 10 نفر می‌باشد .

برای شرکت در این جلسات به صورت آنلاین و حضوری به آیدی زیر پیام دهید.
@philosophyyar
👍81👎1
انسان می‌تواند هر آنچه اراده کند انجام دهد اما نمیتواند بر اراده خود مختار باشد.


#شوپنهاور
@logoss24
20👍9👎1😢1👌1
اگر خواستید عقیده‌ای را بسنجید ابتدا ببینید افرادی كه پیرو آن عقیده هستند به جامعۀ بشری چه خدماتی کرده‌اند !!

#جورج_اورول



@logoss24
👍378👎6
همه ما نابینائیم،
هر کداممان به نوعی
آدم‌های خسیس نابینا هستند چون فقط طلا را می بینند،
آدم های ولخرج نابینا هستند چون امروزشان را می بینند، آدم‌های کلاهبردار نابینا هستند، چون خدا را نمی بینند،
آدم‌های شرافتمند نابینا هستند، چون کلاهبردارها را نمی بینند، خود من هم نابینا هستم چون حرف می زنم اما نمی بینم که شما گوش‌هایی شنوا ندارید.

مردی که میخندد
#ویکتور_هوگو

@logoss24
👍2010👎1
خاطرات خیلی عجیب هستند ،گاهی اوقات می خندیم به روزهایی که گریه می کردیم، و گاهی گریه می کنیم به یاد روزهایی که می خندیدیم !


هاروکی موراکامی
دیدن دختر

@logoss24
32👍3👎1
2025/07/10 10:41:38
Back to Top
HTML Embed Code: