Telegram Web
#انجمن_زبان_شناسی_ایران امروز ١٩ آبان، سالروز تولد استاد عزيزمان سركار خانم دكتر ويدا شقاقي است. استاد ارجمند تولدتان مبارك!🌹 @lsiinfo
نشست‌های نقد و بررسی کتاب (۵)

میز تخصصی علوم شناختی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدّنی برگزار می‌کند:


📚 نشست نقد و بررسی کتاب
«آموزش مهارت نوشتن از منظر شناختی»

📝مؤلف کتاب:
دکتر شهین نعمت‌زاده


🎤 ناقد:
💢دکتر حسین قاسم پور مقدم



👤دبیر نشست:
دکتر محمدرضا شادمانی


🗓 سه‌شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴٠۳
🕗 ساعت ۱۶ تا ۱۸

🔸شرکت در این رویداد برای عموم علاقه‌مندان، به هر دو صورت حضوری و مجازی، آزاد است.


📌آدرس: خیابان پاسداران، خیابان شهید مومن‌نژاد، پلاک ۱۲۴، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدّنی، سالن فارابی


🔗لینک حضور مجازی در نشست:

b2n.ir/icscs

🙎‍♀ارتباط با ادمین
@ShokufaCog
🔗لینک گروه

@ICSCSCogGroup
نشست نقد و بررسی کتاب
آموزش مهارت نوشتن از منظر شناختی
۲۹ آبان ساعت ۱۶ تا ۱۸
⚜️زبان‌شناسی، پیشگام در تربیت مدرس⚜️ 

💠 در خبری خوش برای جامعه زبان‌شناسی و علوم انسانی ایران، سیاوش موسوی‌فرد، دبیر پرتلاش انجمن علمی-دانشجویی زبان‌شناسی، به عنوان دبیرکل انجمن‌های علمی دانشگاه تربیت مدرس (دبیر مجمع دبیران) انتخاب شد. این انتخاب شایسته، نتیجه تلاش‌های پیگیرانه و همکاری مؤثر موسوی‌فرد و تیم جریان است. نتیجه این تلاش‌های مستمر، تقویت فعالیت‌های دانشجویی، ارتقای جایگاه زبان‌شناسی و رشد و شکوفایی این رشته در فضای آکادمیک کشور بوده است. 

🔹دانشگاه تربیت مدرس، به‌عنوان برترین نهاد تحصیلات تکمیلی ایران، همواره نقش مهمی در پیشبرد علوم و توسعه پژوهش‌های بین‌رشته‌ای داشته است. انتخاب موسوی‌فرد به‌جهت پیش‌برد این مسئولیت دشوار، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای زبان‌شناسی و افزایش تعاملات علمی-فرهنگی در جامعه دانشگاهی ایران است. 

🌟 با تبریک صمیمانه به سیاوش موسوی‌فرد عزیز، جوان‌ترین دبیر مجمع دبیران دانشگاه تربیت مدرس و با آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان و به امید اعتلای هرچه بیشتر زبان‌شناسی در ایران عزیز.

@TMLingU
همکار ارجمند جناب آقای موسوی فرد 
انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان دبیر کل انجمن های علمی دانشگاه تربیت مدرس را صمیمانه تبریک می گوییم. عزم و تلاش جنابعالی برای جامعه زبان شناسی ایران و مساعدت های ارزشمند جنابعالی به انجمن زبان شناسی ایران را ارج می نهیم و برایتان آرزوی سربلندی و موفقیت روزافزون داریم.  پاینده باد زبان شناسی در ایران و دانشجویان ارزشمند و توانای آن.
با احترام
انجمن زبان شناسی ایران
⚜️انجمن و گروه زبان‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس، با همکاری انجمن زبان‌شناسی‌ ایران و به‌همراه جمعی از انجمن‌های علمی-دانشجویی زبان‌شناسی‌ ایران، با افتخار برگزار می‌کنند.

💠پویش "زبان‌شناسی، پیشگام در تربیت‌مدرس" به مناسبت هفتهٔ پژوهش سال ۱۴۰۳

🗓️تاریخ و زمان‌بندی:
از ۳ آذرماه ۱۴۰۳ الی ۲۸ آذرماه ۱۴۰۳

📍محل برگزاری نشست‌های حضوری:
دانشگاه تربیت‌مدرس، دانشکدهٔ علوم انسانی، آزمایشگاه زبان‌شناسی‌ (طبقهٔ دوم)

🌐محل برگزاری نشست‌های مجازی:
https://meet.google.com/hmf-jyqx-jae

🔹شرکت برای عموم آزاد و رایگان است.
.-.-.-.-‌.-.-.-.-.-.-.
@TMLingU
@Harkat_Modares
@lSIInfo
@DHC_ShirazU
@BCA_ShirazU
@SBULinguistics
@AlzahraLinguistics
@Linguistics_Uniesf
@Linguistics_VRUni
.-.-.-.-‌.-.-.-.-.-.-.
راه ارتباطی با دبیر اجرایی پویش:
📞: 09397712856
🌐: @TMLingU @Siavosh_MF
Forwarded from Caspianica_Association کاسپینیکا (Moham. Mirz.)
انجمن زبانی-فرهنگی مازنیکا (Mazanica_Association) برگزار میکند

کارنامه مطالعات گویشی صادق کیا (آشنایی با زندگی و آثار صادق کیا)

گفتگوی محمد علی میرزایی با
دکتر حبیب برجیان
(ایرانشناس و پژوهشگر دانشگاه راتگرز-آمریکا)


یکشنبه 4 آذر
ساعت 20 به وقت ایران

در بستر گوگل میت به نشانی:

https://meet.google.com/dwj-nwrq-mpm

@Mazanica_Association
#انجمن_زبان_شناسی_ایران ١٠ آذر سالروز تولد استاد عزيزمان سركار خانم دكتر ايران كلباسي است. استاد ارجمند تولدتان مبارك!🌹 @lsiinfo
در نشست «برنامه‌ریزی زبان در صداوسیما» مطرح شد: تولید اندیشه و فکر مهمترین رمز و کلید برنامه‌ریزی زبان است بیست‌وهفتمین نشست از سلسله نشست‌های سیاستی و راهبری اداره‌كل مطالعات رسانه و ارتباطات مركز تحقيقات با عنوان «برنامه‌ریزی زبان در صداوسیما» چهارشنبه ۷ آذر با حضور نگار داوری اردکانی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی، در اتاق جلسات مركز تحقيقات برگزار شد. برای مشاهده کامل خبر در وبگاه مرکز تحقیقات صداوسیما به لینک زیر مراجعه فرمایید https://iribresearch.ir/fa/viewnews.aspx?id=21489
انتشار کتاب ارزشمند دستور جامع زبان فارسی را خدمت استاد ارجمند جناب آقای دکتر جلال رحیمیان صمیمانه تبریک می گوییم و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون داریم. قلمتان چابک و گوهر اندیشه تان درخشان باد.
انجمن زبان شناسی ایران
دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری برگزار می‌کند:

چهارمین نشست فارسینما
نمایش و بررسی نشانه‌شناسانه و گفتمان‌شناسانهٔ فیلم

شور عاشقی

با حضور
داریوش یاری
نویسنده و کارگردان

دکتر زهرا حیاتی
عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

دکتر رامتین شهبازی
نشانه‌شناس و منتقد سینما و عضو هیئت‌علمی دانشگاه سوره

تهران، خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، حوزهٔ هنری، سالن اوستا

دوشنبه
۱۲ آذر ۱۴۰۳
ساعت ۱۶
#انجمن_زبان_شناسی_ایران ١٢ آذر سالروز تولد استاد عزيزمان سركار خانم دكتر ژاله آموزگار است. استاد ارجمند تولدتان مبارك!🌹 @lsiinfo
Forwarded from Bukharamag
عصر سه‌شنبه‌های بخارا

سی‌و‌ سومین نشست از سلسله نشست‌های عصر سه‌شنبه‌های مجله‌ی بخارا اختصاص یافته‌است به بررسی و معرفی فرهنگ «زبان آموز پیشرفته فارسی» نوشته سید مصطفی عاصی که از سوی انتشارات سمت منتشر شده است.

در این نشست که ساعت پنج بعد‌ازظهر سه‌شنبه سیزدهم آذرماه ۱۴۰۳ در تالار دکتر محمود روح‌الامینی باغ‌موزه نگارستان برگزار می‌شود، آزیتا افراشی، مهرداد نغزگوی کهن، علی رضاقلی فامیان، مصطفی عاصی و  علی دهباشی سخن خواهند گفت.

مصطفی عاصی در ۲۲ تیرماه ۱۳۲۴ در تهران به دنیا آمد.
در سال ۱۳۴۲ از مدرسه دارالفنون تهران فارغ التحصیل شد و بعد از آن در سال ۱۳۴۷ مدرک کارشناسی و  در سال ۱۳۵۰ مدرک کارشناسی ارشد  خود را در رشته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران اخذ کرد و سپس در سال ۱۳۶۸ موفق به اخذ مدرک دکتری زبان شناسی با گرایش کامپیوتر و فرهنگ نگاری از دانشگاه اکستر انگلستان شد.
مصطفی عاصی در سالهای ۱۳۵۰ تا ۱۳۹۹ به عنوان عضو هیئت علمی فرهنگستان زبان ایران و پژوهشگاه علوم انسانی به تدریس و پژوهش پرداخته است.

از عاصی تاکنون، ۲۴ جلد کتاب به زبان فارسی و انگلیسی به صورت تالیف و بیش از ۱۰۰ مقاله نیز به فارسی و انگلیسی گردآوری شده است، وی عضو گروه های واژه گزینی رایانه و زبان شناسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی می باشد.
" فرهنگ زبان آموز پیشرفته فارسی" تدوین و تالیف دکتر مصطفی عاصی ، نخستین فرهنگ زبان آموز تک زبانه فارسی برای سطوح پیشرفته است که به منزله کتابی مرجع برای کسانی است که فارسی را به عنوان زبان دوم فرا می‌گیرند.

فرهنگ حاضر، برگزیده سی و هشتمین دوره جشنواره کتاب سال در سال ۱۳۹۸ می باشد. از ویژگی های اصلی این فرهنگ آن است که در تمام مراحل تدوین این فرهنگ پیکره بنیاد از رایانه استفاده شده و سرواژه ها با روش های رایانه ای و بادقت از میان فهرست واژگان زبان فارسی برای این مقطع از زبان آموزی برگزیده شده است. تلفظ هر واژه و گونه گفتاری و محاوره ای آن هم با روشی ساده، آوانگاری گردیده است.
همچنین، تفکیک معنی واژه های چندمعنا و نشان دادن مقوله های دستوری و ارائه معنی اختصاصی آنها در گونه‌های زبانی و موقعیتی از ویژگی‌های این فرهنگ است.

این نشست در ساعت پنج بعد از ظهر سه شنبه سیزدهم آذرماه ۱۴۰۳ در باغ موزه نگارستان، میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، خیابان شریعتمدار رفیع، تالار دکتر روح‌الامینی برگزار می‌شود.
2025/01/03 06:43:03
Back to Top
HTML Embed Code: