Telegram Web
اعتصاب زندانیان سیاسی بند زنان زندان اوین همزمان با سخنرانی مسعود پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل
اعتصاب غذای زنان زندانی سیاسی اوین در اعتراض به صدور احکام اعدام و وضعیت زندانیان

۴۷ نفر از زنان زندانی سیاسی و عقیدتی بند زنان اوین، اعلام کرده‌اند که همزمان با حضور و سخنرانی مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری ایران در هفتادونهمین مجمع عمومی سازمان ملل، از ساعت ۱۰ شب دوشنبه ۲ مهرماه تا ساعت ۱۰ شب سه‌شنبه ۳ مهرماه در اعتصاب غذا خواهند بود.
این زنان زندانی دلیل اعتصاب غذای خود را «اعتراض به تشدید اعدام‌ها» و «وضعیت زندانیان سیاسی و عقیدتی» عنوان کرده و خواهان توقف اعدام‌ها و آزادی زندانیان سیاسی و عقیدتی هستند.
#زنان_اوین
#علیه_جنگ_طلبان
#علیه_اعدام
#ژن_ژیان_ئازادی
#علیه_ستم_جنسیتی_طبقاتی
@zan_j
پیام ریحانه انصاری نژاد، ناهید خداجو و نسرین خضر جوادی از بند زنان زندان اوین پیرامون فاجعه معدن معدنجو

فاجعه ای دیگر برای کارگران معدن طبس و قربانی شدن بیش از ۵۰ نفر از کارگران  بدلیل ایمن نبودن محیط کار، کارگران را هم چون همیشه به قتلگاه فرستاد و خانوده های بسیاری را از داشتن عزیزانشان محروم کرد.

ما فعالین کارگری که برای پیگیری مطالبات خود و دیگر کارگران در زندان بسر میبریم تاثر و تالم خود را از این مصیبت وارده اعلام میداریم و به خانواده های این عزیزان و طبقه کارگر ایران تسلیت میگویم.

فعالین کارگری
ریحانه انصاری
نسرین خضری جوادی
ناهید خداجو
بند زنان اوین ۴ مهر ۱۴۰۳

https://www.tgoop.com/m2Hagh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اعتراض_اعتصاب

یزد
تجمع اعتراضی گسترده  پرستاران روبروی  دانشگاه علوم پزشکی یزد
.
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳

⭐️ میان دو حق، حق باکارگران است.

"میان دو حق برابر زور حکم می کند"

#زنده_باد_انقلاب
#برقرار_باد_حاکمیت_شورایی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی

www.tgoop.com/m2Hagh

@Sohrabi_behzad_k صفحه تلگرام ادمین
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اعتراض_اعتصاب

بوشهر  جم
تجمع اعتراضی  خانواده های کارکنان رسمی صنعت نفت ساکن شهرک مسکونی جم

در اعتراض به عدم پرداخت کامل حقوق و مزایا و کسورات ظالمانه

قرارداد استخدام اجرا باید گردد
کسورات ظالمانه ملغی باید گردد


سه شنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۳
⭐️ میان دو حق، حق باکارگران است.

"میان دو حق برابر زور حکم می کند"

#زنده_باد_انقلاب
#برقرار_باد_حاکمیت_شورایی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی

www.tgoop.com/m2Hagh

@Sohrabi_behzad_k صفحه تلگرام ادمین
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شاهکاری سینمایی دربارهٔ زندگی و رنج‌های معدنچیان، و روزهای سختی که بر خانواده‌های کارگر می‌گذرد.
«چه سرسبز بود درهٔ من» یکی از احترام‌برانگیزترین ساخته‌های کارگردان بزرگ "جان فورد". محصول 1941
این فیلم نامزد ده جایزه اسکار شد و پنج مورد از آن‌ها شامل بهترین فیلم را برد.
در سال ۲۰۰۵ نشریه بریتیش فیلم، دره من چه سرسبز بود را جزو برترین فیلم‌های تاریخ اسکار قرار داد.


#زنده_باد_انقلاب
#زن_زندگی_آزادی
#شریفه_محمدی_کارگر_زندانی #آزاد_باید_گردد
#پیش_بسوی_اتحاد_جنبش_ها_حول_نان_کار_آزادی
#کارگر_زندانی_زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#توماج_صالحی_آزاد_باید_گردد
#نان_کار_آزادی_حکومت_کارگری


@Skaregari
Forwarded from نان و آزادی
دومین سالگرد زندانی شدن گلرخ ایرایی
امروز دو سال از زندانی‌شدن دوباره #گلرخ_ایرایی، بدون دقیقه‌ای مرخصی گذشت. در برابر دیکتاتوری و استبداد سر خم نکرد و در پاسخ به آزادی با نوشتن «ندامت‌نامه و عفو»، «از چه پشیمان باشیم؟» را نوشت. ۷۳۰ روز و شب از حبس پنج ساله جنگید و مقاومت کرد.


#زنده_باد_انقلاب
#زن_زندگی_آزادی
#شریفه_محمدی_کارگر_زندانی #آزاد_باید_گردد
#پیش_بسوی_اتحاد_جنبش_ها_حول_نان_کار_آزادی
#کارگر_زندانی_زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#توماج_صالحی_آزاد_باید_گردد
#نان_کار_آزادی_حکومت_کارگری


@Nan_Azadi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یادش گرامی باد🥀

امروز زنان سنندج پیکر فتانه ولیدی خواننده محبوب را بر شانه های خوشان به خاک سپردند.

فتانه ولیدی اولین زن سنت شکن در عرصه موسیقی در کردستان بود.

فتانه ولیدی در سال ١٣٢٢ خورشیدی در سنندج  به دنیا آمد و در سالهای ١٣٤٠-٥٠ در رشته موسیقی تحصیل کرد.
پدر فتانه اولین حامی او بود برای شروع بە فعالیت هنری و خوانندگی، او در سنین پایین اولین آهنگ خود را در رادیو سنندج ضبط کرد و خیلی زود مورد توجه خوانندگان و نوازندگان مشهور منطقه قرار گرفت.
فتانه ولیدی اگرچه مدت کوتاهی در عرصه هنر فعالیت داشته است، اما تاثیر و شهرت او سال هاست که باقی مانده و حدود ۶۰ آهنگ را در رادیوهای سنندج و کرمانشاه ضبط کرده است.

این هنرمند زن روز ٣ مهرماە ١٤٠٣ در سنین ٧١ سالگی جان عزیزش را از دست داد.
💠 #پیام_تسلیت

▪️پیام تسلیت کانون صنفی معلمان ایران (تهران) در سوگ جان‌باختگان معدن‌جوی طبس


از سوختن جان و تن دختران شین‌آباد تا جان باختن ده‌ها تن از معدن‌چیان کرمان، طبس، یزد، دامغان و گلستان، از کشته شدن ده‌ها کولبر و سوخت‌بر در غرب و شرق کشور، فروریختن پلاسکو و متروپل تا فاجعه معدن زغال‌سنگ معدنجو در طبس، از شلاقی که بر پشت معدنچیان آق‌قلا فرود آمد تا پرونده‌سازی‌هایی که صدها معلم را به اخراج، زندان و... کشاند، درد مشترکی است که فریاد می‌طلبد: قربانی شدن انسان و زیست انسانی در پای سودجویی اقلیتی که تاراج را اصلی‌ترین مسئله‌ی خود می‌دانند و تمامی ابزارهای تقنینی و اجرایی و قضایی و رسانه‌ای را نیز به خدمت گرفته‌اند.
با موقتی‌سازی قراردادهای کار، شرایطی بر کارگران تحمیل شده که جرئت پیگیری ساده‌ترین و بنیادی‌ترین حقوق‌شان را از دست داده‌اند، با امنیتی کردن تشکل‌یابی، حق متشکل‌شدن آزادانه‌ی کارگران، حق تجمع و هرگونه اعتراض فردی و جمعی که از بدیهی‌ترین و پایه‌ای‌ترین حقوق انسانی است و می‌تواند وسیله بیان و تحقق خواسته‌های‌شان باشد، از آنان سلب گردیده است.
رسانه حکومتی با رویکردی مبتنی بر طبیعی‌نمایی و «حادثه» و «سانحه» جلوه دادن چنین وقایع مکرری که جان باختن دست‌کم ۵۰۰ معدنچی در دهه‌ی منتهی به ۱۴۰۱ و سالانه دست‌کم ۱۴۰۰ نفر در حین کار را عادی می‌نماید؛ تا تاثیر گذاری عوامل ساختاری، ناکارآمدی‌های مدیریتی و رهاشدگی فرودستان در راستای حفظ سلطه فرادستان را پنهان کند.
به‌ویژه که رپرتاژ پوپولیستی همیشگی مسئولین امر! با صحبت داغداران و آسیب دیدگان این حوادث دیگر حتی رنگ و بوی تسلی هم ندارد چه برسد باور به پیگیری!!!
فریاد خانواده‌های داغدار که از نحوه تحویل جنازه عزیران‌شان و بیان این جملات کریه و غیرانسانی خبر می‌دهند. تا جایی که حتی در میان داغ و خشم به آنان گفته می‌شود:
"خودتون پلاستیک بیارید، جنازه تحویل بگیرید " !!!
این فاصله بیش ار حدّ نگاه سودجویان با کارگران تا حدی بوی تعفن می‌دهد که دیگر حتی نیازی به همدردی صوری چند روزه هم نمی‌بینند! چه رسد امید به همدردی و پیگیری.

کانون صنفی معلمان جان باختن مظلومانه معدنچیان طبس را به خانواده آن‌ها و به ملت ایران تسلیت گفته و مراتب همدردی خود با بازماندگان داغدار آنان را اعلام می‌نماید.
ما، کانون صنفی معلمان؛ همراه با خانواده‌های داغدار و مردم بهت‌زده از واقعه، #ما_مردم
باور داریم باید پیگیر پاسخگویی صریح مسئولین باشیم تا نتیجه نهایی. و در کنار همه این خانواده ها برای #دادخواهی بمانیم.

ما بر این باوریم تنها با اتکا به تشکل‌‌های مستقل، آزاد و قدرتمند می‌توان به تغییرات بنیادی در قوانین به نفع همه #مردم به‌ویژه فرودستان و پیشگیری از تکرار چنین فاجعه‌هایی امیدوار بود.

کانون صنفی معلمان ایران (تهران)
۱۴۰۳/۷/۵

https://www.tgoop.com/httpsksmtehran2/289

🔹🔹🔹

🖋 کانال کانون صنفی معلمان ایران

🆔 @KSMtehran
کارگران قربانیان نظام سرمایه داری

نظام سرمایه‌داری در ایران برای کسب  سود های  بیشتر و نجومی نیاز به کارگر خاموش و ارزان دارد. به این اعتبار  نظام جاهل و سود پرست سرمایه داری در ایران برای رسیدن به امیال خود اعتراضات کارگری را امنیتی خوانده و هر صدای حق طلبی که در راستای منافع کارگران باشد را سرکوب می کند. بر این مبنی سرمایه داران در ایران و رژیم آنها، رژیم جمهوری اسلامی، ایجاد هر نوع تشکل مستقل کارگری را بر نمی تابد و در نطفه به قلع و قمع  آنها پرداخته است.
کارگران در ایران تا زمانی که متشکل، سازمان یافته شده در برابر کارفرمایان و رژیم آنها، ایستادگی نکنند ما شاهد کشتار بیشتر کارگران در محیط کار خواهیم بود.
تلاش برای ایجاد تشکل های مستقل در محیط کار و زندگی و تحمیل خواست و مطالبات خود به نظام سرمایه داری تواما باید در دستور کار باشد. در این ارتباط کارگران معادن در شرایط کنونی باید مطالبات خود  را به رژیم سرمایه داری اسلامی ایران تحمیل کنند.
با این توضیح که در نهایت معادن باید از مالکیت اشخاص و دولت ها خارج و به مالکیت عمومی تبدیل شده و با دخالت مردم منطقه، اداره و سرپرستی شود.

بعضی از خواست های  ما کارگران می تواند به قرار زیر باشد:

_ایجاد تشکل، اعتصاب، اعتراض  و تجمع حق اولیه کارگران است، بر این اساس هیچ کارگری نباید به دلیل ایجاد تشکل، تجمع و یا اعتراض، اخراج و یا مورد تعقیب و زندان قرار گیرد.

_لغو تمام قرار داد های موقت و سفید امضاء، استخدام رسمی کارگران  با قرار دادهای دسته جمعی

_تعیین دستمزد مناسب و شایسته با دخالتگری نمایندگان کارگری

_کاهش ساعت کار، ایجاد امکانات رفاهی، بهداشتی و تفریحی مناسب در محیط کار

_ در اختیار قرار دادن تمامی امکانات و تجهیزات که لازمه محیط کار می باشد.

_داشتن سرویس های ایاب و ذهاب مناسب
 
_ گاز متان یا CH4 عامل انفجار و خفگی  در معادن است.

از آنجا که گاز متان یا CH4 با زعال سنگ عجین شده است پس، هر جا زغال سنگ وجود دارد گاز متان وجود داشته  که باید کنترل شود.
.
_اگر کارگران معدن روی لباس هایشان دستگاه گاز سنج داشته باشند دچار چنین فجایعی نخواهند شد، چرا که وقتی حجم گاز به بیش از عدد 1.5 درصد برسد، کارگر با اعلام هشدار از  دستگاه گاز سنج، فورا از محیط خارج خواهد شد، پس داشتن دستگاه گاز سنج بر روی لباس کارگر یکی از خواست ها باید باشد.

_ وجود تجهیزات تهویه مناسب و استاندار و گاز سنج در معدن.
وجود تجهیزات استاندار جهانی و  مناسب با محیط، جهت تخیله مدام و لحظه به لحظه در معادن، از پیش شرط های ایمنی محیط کار است، پس باید  خواستار تجهیزات مناسب تهویه هوا در محیط کار بود.
_وجود بازرسی مدام و لحظه به لحظه زیر نظر نمایندگان کارگران از شرایط ایمنی محیط کار است.

_برگزاری کلاس های آموزش کارگران برای آشنایی بیشتر از آخرین اطلاعات و فن آوری های محیط ایمنی کار. ( با این توضیح که برگزاری کلاس های آموزشی باید مشمول ساعت کار  محاسبه شود)

_ باید تمامی معادن، مراحل اکتشاف، بهره‌برداری و نقشه برداری معادن با مشخص کردن حجم گاز را بر اساس تحقیقات علمی و جهانی انجام داده و این اطلاعات در اختیار و دسترس کارگران قرار گیرد.

_ خانواده ها و مدافعین جنبش های اجتماعی  خواستار رسیدگی به قتل عام کارگران شده  و تمامی کسانی که عامل قتل کارگران در محیط کار هستند شناسایی و دادگاهی شوند.( دادخواهی باید  شامل بر رسی قتل های گذشته هم باشد)

https://www.tgoop.com/m2Hagh/17691
فشار و ‌پرونده‌ساری بر اعضای خانواده‌ی  زندانی سیاسی، پخشان عزیزی❗️

محکومیت چهار نفر از جمله سه عضو خانواده پخشان عزیزی، در ارتباط با پرونده این زندانی سیاسی کورد، گامی دیگر در جهت سرکوب و خاموش کردن صدای معترضین است. عزیز عزیزی، پرشنگ عزیزی و حسین عباسی، به ترتیب پدر، خواهر و داماد پخشان عزیزی، به همراه ایوب انیسی ینگجه، به تحمل حبس تعزیری محکوم شدند؛ این احکام نشان‌دهنده اعمال فشار بر خانواده‌ها و افراد نزدیک به زندانیان سیاسی است، تا هرگونه حمایت یا اعتراض خاموش شود.

در حالی که پخشان عزیزی با حکم اعدام روبرو است، اعضای خانواده و نزدیکان او نیز در این فشارها شریک شده‌اند. این احکام حبس که از سوی شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران قطعی اعلام شده‌اند، به‌وضوح یک تلاش سیستماتیک برای ایجاد ترس و ایجاد شکاف میان زندانیان و حمایت‌کنندگان آنهاست.
🔴سقوط از ساختمان و جان باختن کارگر اهل روستای بیساران در شهر همدان


🌷متاسفانه اطلاع یافتیم روز پنچ شنبه کاک عمر ابراهیمی  ، اهل  روستای بیساران بر اثر سقوط از ساختمان در شهر همدان جان باخته است.

از طرف انجمن کارگران و استادکاران ساختمانی مریوان و سروآباد این حادثه دردناک را به خانواده مرحوم ، تمامی کارگران ، بستگان  و مردم محترم روستای بیساران ، تسلیت عرض نموده و خود را در غم از دست دادن این فرزند زحمت کش روستای بیساران ، شریک خواهیم دانست.

🔹انجمن صنفی کارگران و استادکاران ساختمانی مریوان و سرواباد


کارگران و استادکاران محترم لطفاً نکات ایمنی را رعایت بفرمایید .

@nadaikargar
🔴 دو سال از بازداشت و‌ حبس ناعادلانه داود رضوی گذشت!

داود رضوی، عضو هیئت مدیره‌ سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، ۵ مهر ماه ۱۴۰۱، با هجوم ماموران امنیتی بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. کمی قبل‌تر در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و در آستانه‌ی روز جهانی کارگر ماموران امنیتی به منزل ایشان هجوم برده و با شکستن درب منزل و رفتار خشونت‌بار شروع به تفتیش منزل و ضبط وسایل شخصی از جمله تلفن همراه دختر ایشان می‌کنند. این در حالی بود که خود شخص داود رضوی در منزل حضور نداشت.

پس از گذارندن ۲۱ روز انفرادی در بند ۲۰۹ زندان اوین، داود رضوی به بند ۲۴۰ زندان اوین منتقل شد‌. در تاریخ ۲۷ آذر ۱۴۰۱ به صورت ناگهانی و بدون اطلاع قبلی به اندرزگاه ۶  زندان تهران بزرگ منتقل شد. در طی این مدت به صورت بلاتکلیف و با تمدید قرار بازداشت موقت زندانی بود. دادگاه وی در تاریخ ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ و از پس گذراندن ۵ ماه بلاتکلیفی در شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست ابوالقاسم صلواتی برگزارشد. اتهام داود رضوی اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی به ایشان اعلام شد.

۲۰ فروردین ۱۴۰۲ داود رضوی از زندان تهران بزرگ به بند ۶ زندان اوین و سپس به بند ۴ منتقل شد و در حال گذراندن دوران حبس خود در همین بند می باشد. ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ در شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب حکم ایشان توسط دفتر قاضی صلواتی به وی اعلام شد. بر اساس حکم اعلامی، داود رضوی به ۵ سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی و فعالیت در گروه‌های سیاسی و احزاب محکوم گردیده است. به دنبال اعتراض به حکم و ارائه لایحه به دادگاه تجدید نظر در تاریخ ۱۱ تیرماه ۱۴۰۲ حکم ۵ سال حبس تعزیری وی عینا در شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر تایید شد. از آنزمان تاکنون، دو بار اعاده دادرسی داود رضوی رد شده است و اخیرا درخواست مرخصی اش برای دومین بار از سوی بازجو نیز مورد مخالفت قرار گرفته است.

داود رضوی شصت وچهار ساله با وجود بیماری گوارش و مشکلات جسمی متعدد و علیرغم تاکید پزشکان برای ادامه درمان، حتی از مرخصی درمانی در طی این دوسال بازداشت بی بهره بوده است.

داود رضوی کارگر سندیکایی تنها پیگیر مطالبات خود و همکارانش بوده است. مطالباتی که طبق قوانین رسمی کشور و مقاوله‌ نامه‌های سازمان جهانی کار، که ایران عضو رسمی آن است، از ایتدایی‌ترین حقوق همه‌ی کارگران می‌باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط داود رضوی، و‌ همچنین آقای ابراهیم مددی از اعضای هیئت مؤسس سندیکا، و نیز سایر کارگران، معلمان، زنان و فعالین مدنی زندانی می‌باشد.

کارگر زندانی آزاد باید گردد!

به امید برقراری عدالت در ایران و سراسر جهان.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۵ مهر ۱۴۰۳

کانال رسمی تلگرامی سندیکا:
https://www.tgoop.com/vahedsyndica‌
اکانت رسمی سندیکا در اینستاگرام
https://www.instagram.com/vahedsyndica/
اکانت رسمی سندیکا در توییتر
https://twitter.com/VahedSyndicate 
تماس با کانال تلگرامی سندیکا:
@Vahed_Syndica
ایمیل سندیکا:
[email protected]
🟣‌ شریفه محمدی: ۲۹۷ روز بازداشت

۲۹۷ روز از بازداشت #شریفه_محمدی، فعال کارگری محکوم به #اعدام در زندان لاکان رشت می‌گذرد. صدایش باشیم.

🟣‌ وریشه مرادی: ۴۲۳ روز بازداشت

۴۲۳ روز از بازداشت #وریشه_مرادی، زندانی سیاسی محکوم به #بغی در زندان اوین می‌گذرد. صدایش باشیم.

🟣‌ پخشان عزیزی: ۴۲۰ روز بازداشت

۴۲۰ روز از بازداشت #پخشان_عزیزی، زندانی سیاسی محکوم به #اعدام در زندان اوین می‌گذرد. صدایش باشیم.

#قیام_علیه_اعدام
#جنگ_علیه_زنان
#ژن_ژیان_ئازادی
#اعتراضات_سراسری

@bidarzani
عاملین کشتار کارگران معدن طبس باید محاکمه شوند!

یاد کارگران معدن طبس که قربانی منافع سود پرستان شدند گرامی باد
🥀🥀🥀🥀

⭐️ میان دو حق، حق باکارگران است.

"میان دو حق برابر زور حکم می کند"

#زنده_باد_انقلاب
#برقرار_باد_حاکمیت_شورایی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی

www.tgoop.com/m2Hagh

@Sohrabi_behzad_k صفحه تلگرام ادمین
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#زابل
تجمع اعتراض اهالی زابل نسبت به قطعی های مکرر برق در مقابل شرکت توزیع نیروی برق

“با قطعی برق بسیاری از وسایل برقی ما از کار افتاده است؛ چه کسی پاسخگوی این ضرر و زیان ما است؟

برق به پاکستان و افغانستان صادر می شود اما برای ما که میرسد بهانه های مختلف می آورند و برق را روزانه چندین مرتبه و به مدت چند ساعت قطع می کنند.

علاوه بر قطعی های مکرر برق ما از تنش آبی نیز رنج میبریم که حق مردم سیستان این نیست.
پنجم مهر

#نان_کار_آزادی
#ژن_ژیان_ئازادی
#رفاه_اقتصادی

@zan_j
2024/11/18 04:55:31
Back to Top
HTML Embed Code: