Telegram Web
اخیرا با یک اثر بسیار جذاب دیگه هم آشنا شدم. توضیحاتش رو به همراه لینک آلبوم براتون می‌ذارم.

«غم‌نومه‌ی فریدون»، روایتی محاوره و موزون به سبک و سیاق قصه‌های کوچه از یک آبادی است که در آن خندیدن ممنوع می‌شود. در پی این رویداد فریدون جوان خنده‌روی آبادی به دلیل عشقش‌ به لبخندهای معشوقه‌ی خود «هیچا» به اعتراض می‌ایستد و … .

این اثر موسیقایی حسین علیزاده به نوعی بازگشتی به ادبیات و موسیقی مغفول کوچه و آثار شنیداریی از این دست است. غمنومه فریدون اثری شنیداری به نویسندگی و کارگردانی پیمان قدیمی و آهنگسازی حسین علیزاده است. در این اثر صابر ابر، فرهاد اصلانی، امیر جعفری، حبیب رضایی، سیامک صفری، فاطمه معتمدآریا، ژاله علو، آیدا شاملو و مرتضی احمدی به صداپیشگی پرداخته‌اند.

به نظر در اثر غم‌نومه فریدون سازه‌ها و عناصر ساختاری داستان با تاکید بر قرابت های معنایی با برخی اساطیر ایرانی نظیر فریدون و ضحاک، سیاوش و نیز اسطوره -خدایانِ باروری و قهرمان در کنار روندِ ملودی پردازی و تنظیمِ موسیقایی قرار گرفته اند.

لینک اسپاتیفای
@magnooj
برای المپیاد کارآفرینی، اگر نیاز به ترجمه کتاب صفر تا یک دارید، من سایت 0to1.ir رو پیشنهاد می‌کنم

ترجمه روانی انجام داده و از طرفی رایگان هم هست.

برای سایر منابع و راهنمایی برای موفقیت در المپیاد میتونید به کانال المپیاد کارآفرینی تهران مراجعه کنید:
https://www.tgoop.com/TUMS_EntOlymp

@magnooj
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
[ویدیو به انگلیسی است]
میکی ماوس، شخصیت کارتونیِ ساخته و پرداخته ذهن بنیانگذار کمپانی دیزنی، عید نوروز را به عنوان جشن سال نوی ایرانیان به کودکان تبریک گفت.

میکی ماوس در یک ویدئوی دو دقیقه‌ای خطاب به کودکان تمام دنیا از نوروز به عنوان جشن ملی ایرانی‌ها یاد می‌کند و از چارشنبه‌سوری تا سیزده بدر را برای کودکان توضیح می‌دهد.

این ویدئو روز سه‌شنبه، ۲۳ اسفند، همزمان با چارشنبه‌سوری در حساب «دیزنی جونیور» در یوتیوب منتشر شده است.

میکی ماوس یکی از معروف‌ترین شخصیت‌های کارتونی دنیاست که در سال ۱۹۲۸ توسط والت دیزنی، بنیانگذار کمپانی دیزنی در هالیوود، و اوب آی‌وِرکس خلق شد.

این نخستین بار است که کمپانی دیزنی تلاش کرده است نوروز را به کودکان دنیا معرفی کند.
@VahidHeadline

📡 @VahidOnline
Ganjinameh | گنجی‌نامه
⛳️ یواش یواش داریم به تعطیلات تابستان و زمان خلوتی نزدیک می‌شیم. این زمان موقع مناسبی برای برنامه‌ریزی و #هدف_گذاری هستش. اهدافی در زمینه تحصیلی، کاری و شخصی که منجر به بهبود فردی شما می‌شه. 📆 معمولا این فرآیند به صورت سالانه و در اوایل سال انجام می‌شه و…
به امید یک زندگی بهتر برای همه ایرانی‌ها؛ بخصوص خانم‌های ایرانی
به امید یک اقتصاد آزاد و غیر دولتی؛ که به جوانان ایرانی فرصت بده تا بتونند کسب‌وکارهای خودشون رو راه‌اندازی کنند.
به امید یک دنیای آزاد از اطلاعات؛ بدون فیلتر، برای اینکه سطح دانش و آگاهی مردم ایران افزایش پیدا کنه.

#برای #زن_زندگی_آزادی

یادتون نره سال گذشته رو روز به روز مرور کنید و بعد برای سال بعد برنامه‌ریزی کنید. پستی که ریپلای کردم می‌تونه در این مسیر به شما کمک کننده.

نوروز و سال جدید مبارک
@magnooj
چهارسالی میشه که از سرویس FireFox Monitor استفاده می‌کنم.
این سرویس به شما کمک می‌کنه اگر جایی اطلاعات کاربری‌تون لو رفت، سریعا متوجه بشید و در جهت‌ش اقدام کنید. مثلا در سال 2021 پسوردها و ایمیل‌های Canva لو رفت. تا الان من 6 بار اطلاعاتم توسط سایت‌های مختلف لو رفته و سریعا متوجه شدم.

پیشنهاد می‌کنم حتما ثبت‌نام کنید و ایمیل‌هاتون رو وارد کنید.
https://monitor.firefox.com/

ولی راه‌حلش چیه؟ بهترین راه استفاده از ایمیل‌های امن هست. مثلا استفاده از سرویس duck email یا FireFox Relay. به شما آدرس ایمیل‌هایی میده که ایمیل مستقیما به ایمیل اصلی شما وصله، ولی اگر هم لو بره براتون مهم نخواهد بود.
1. duckduckgo.com/email
2. relay.firefox.com
به صورت کلی، بنیاد Mozilla، موتور جستجوی duckduckgo و شرکت Brave هدف‌شون حفاظت از اطلاعات فردی شماست. سعی کنید استفاده‌تون رو از این محصولات بیشتر کنید تا در دنیای مجازی امن‌تر باشید.

@magnooj
The Best Is yet to Come
Accept
Time went by and I got wiser
Loved and lost, along the way
I found the meaning of forgiveness
Pardoned enemies and prey

When it rains, I look for rainbows
When it's dark, I see the stars
Call me a dreamer, call me naive
I will always say, the best is yet to come
Call me a simple man, call me naive
On my dying bed I'll say, the best is yet to come

@magnooj
Wretched
Siriya Ensemble
#برای بوشهر مهربان، زیبا و دوست داشتنی
#برای جنوب #ایران و مردمانش
@magnooj
Forwarded from Rx: Attention (M. Moein Shariatnia)
#course #pytorch

یکی از سوال‌هایی که خیلی‌ها می‌پرسن و تا امروز خیلی جواب خوبی براش نداشتم، این بود که PyTorch رو چجوری و با چه منبعی یاد بگیریم. خودم با کلی ویدیو رندوم از یوتیوب و کتابای پراکنده یادش گرفتم و برای همین سخت بود مسیر مشخصی رو پیشنهاد بدم.

ولی با این کورس از Sebastian Raschka (سباستین راشکا، بسیار آدم خفنیه توی کامیونیتی ماشین‌لرنینگ) آشنا شدم و به نظرم الان یکی از بهترین منابعه برای یادگرفتن پایتورچ و همچنین PyTorch Lightning.

۱۰ تا فصله و هر فصلش بین ۴۰ تا ۶۰ دقیقه ویدیو داره. از بیسیک‌ترین چیزها شروع می‌کنه و هر فصل پیشرفته‌تر میشه. دوتا فصل آخرش رو به کسایی که با کلیت پایتورچ آشنان و دنبال منابع advanced می‌گردن پیشنهاد می‌کنم.

Link
این تصویر سیاسی ایران است. درختان آسفالت می شوند و تیربرق ها در باغچه آبیاری می شوند. این نشان از یک مغز تهی از اندیشه و تعقل است که از انتصابات رابطه ای نشات می گیرد.


_سید هادی کسایی زاده/ روزنامه نگار_


@uttweet
امیدوارم شما هم روزی به جایی برسید که بتونید بدون دغدغه از جادی حمایت کنید.
There were several reasons:

They lacked guidance or support on how to use technology. “You know absolutely nothing, and yet “you’re not told anything,” one physician said.
The technology was not formally integrated into their workflows. “It’s all a bit niche right now,” one doctor named Paul said. Another complained that the technology was incompatible with his role.
They felt that they needed to behave “professionally” in the presence of patients and worried about how patients, colleagues, and senior management would perceive their use of the technology. One physician explained that “I think looking at your phone might be perceived by onlookers or patients as something social rather than actually work-related and assume [that I am] not doing work.”
They feared that if they heavily depended on technology to make diagnoses and come up with treatment plans, their own expertise would deteriorate. One physician explained: “I think what you learn as a doctor in training you need to nurture … because if you don’t … you’re going to lose the skill of how to talk to patients [and] how to come up with a treatment plan. And if you become too dependent on things like [technology], you’re potentially de-skilling yourself in other more important ways.”

hbr.org/2024/03/why-physicians-resist-using-algorithm-based-apps
همیشه برام سوال بود وقتی برای تولید ماشین الکتریکی و تولید برق از سوخت فسیلی استفاده میشه، چرا همچنان میگن ماشین الکتریکی به طبیعت کمک می‌کنه؟

این مقاله خیلی خوب توضیح داده

البته، هنوز دلیل نمیشه از تسلا حمایت کنم. ولی شرکت‌های مثل فولکس واگن خیلی خوب دارن پیش می‌رن

یه مشکل دیگه این مقاله هم اینه که SUVها رو با هم مقایسه کرده. به طور کلی SUV ماشین اقتصادی و به‌صرفه‌ای نیست. بهتر بود که دو ماشین سدان رو مقایسه می‌کرد، یا حتی ماشین هیبرید با ماشین تمام الکتریکی.

به شخصه هنوز فکر می‌کنم راه خیلی زیادی تا تمام برقی شدن ماشین‌ها باقی مونده و ماشین‌های hybrid/plugged in نسل بعدی ماشین‌ها هستن
https://www.abc.net.au/news/2024-05-27/comparing-electric-cars-and-petrol-cars/103746132
Ganjinameh | گنجی‌نامه
همیشه برام سوال بود وقتی برای تولید ماشین الکتریکی و تولید برق از سوخت فسیلی استفاده میشه، چرا همچنان میگن ماشین الکتریکی به طبیعت کمک می‌کنه؟ این مقاله خیلی خوب توضیح داده البته، هنوز دلیل نمیشه از تسلا حمایت کنم. ولی شرکت‌های مثل فولکس واگن خیلی خوب دارن…
خیلی از فعال‌های محیط زیست هم اشاره می‌کنن ماشین، ماشینه! فرقی نمی‌کنه الکتریکی یا فسیلی

https://www.businessinsider.com/car-illustration-karl-jilg-2017-4

بهرحال شما باید براش جاده بسازی و بخش زیادی از زیرساخت‌های شهری از بین میره.
بهتر بجای تمرکز بر برقی کردن خودروها، تمرکز روی فرهنگ‌سازی و تغییر مدل شهری (الگوی توسعه شهری هلند) بشه، که آدم‌های بیشتری از اسکوتر، دوچرخه، دوچرخه برقی، مترو و اتوبوس استفاده کنن . بجای خیابون هم فضای سبز داشته باشیم
اینم یه عکس از شهر بوستون که در طی ۲۰ سال چطوری شهر رو تغییر داده
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎮 انصراف از کار پزشکی پس از ده سال
☁️ علی گنجی زاده | پزشک | پژوهشگر نوآوری


علی گنجی زاده پس از قریب به ده سال تحصیل و کار در رشته‌ی پزشکی، از بزرگترین بیمارستان آمریکا استعفا داده و به استارتاپ تازه‌کاری در حوزه‌ی سلامت پیوسته است.

این اپیزودی، مروری بر تجربه‌ی دو سال اخیر او از زندگی و کار در آمریکا و دلایل این تصمیم و چرخش است.

❤️ https://youtu.be/xemE8ZPIv28

😀 https://castbox.fm/vd/771607158

😎 https://kargah.net/ali-ganjizadeh-3
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
شاید مهم‌ترین چیزی که باید بگم (و توی پادکست نگفتم) اینه که فرصت انجام کار بالینی رو از خودتون نگیرید، بخصوص اگر قصد مهاجرت دارید
من اومدم آمریکا و بالین رو مجددا دوباره اینجا تست کردم، اتفاقا خیلی هم خوشم اومد! ولی نهایتا با گذاشتن شواهد کنار هم به این نتیجه رسیدم که در آینده، من رضایت از زندگی بالاتری خواهم داشت اگر کار بالینی رو بذارم کنار

فلذا، من عنادی با کار بالینی ندارم و اتفاقا توصیه هم می‌کنم که حتما مجددا بعد از مهاجرت بهش فکر کنید و تست‌ش کنید
2025/02/06 18:46:35
Back to Top
HTML Embed Code: