Telegram Web
☄️ آزمایش خستگی تصمیم: چه زمانی مغز از کار می‌افتد؟

#Inc.

💎در مطالعه‌ای که در مجله Current Biology منتشر شد، دو گروه افراد انتخاب شدند:
گروه اول، بیشتر از ۶ ساعت کار فکری پیچیده انجام دادند.
گروه دوم، همان مدت را صرف کارهای ساده و تکراری کردند.
در انتهای روز، هر دو گروه باید تصمیم‌هایی در مورد سطح تلاش خود و تأخیر در لذت می‌گرفتند. نتیجه؟ گروهی که کار فکری کرده بودند، به‌طور چشم‌گیری بیشتر تصمیم‌های آسان‌تر و پاداش‌های فوری را انتخاب کردند.

◀️ صبح‌ها عاقل‌تر، شب‌ها بی‌ملاحظه‌تر!

🔸تحقیقات دیگر هم این نتیجه را تأیید می‌کنند:
پژوهشی در نشریه Chronobiology International نشان داد که در ابتدای روز، مردم تصمیم‌هایی منطقی‌تر و با ریسک‌پذیری سنجیده‌تری می‌گیرند. مطالعه‌ای در Journal of Retailing and Consumer Services نیز نشان داد شب‌ها، تمایل به خریدهای تکانه‌ای و تصمیم‌های احساسی به‌شدت بیشتر می‌شود.

🔸یعنی اگر تصمیم مهمی دارید – از معامله مالی گرفته تا گفتگوهای حساس – آن را اوایل روز یا بلافاصله بعد از استراحت یا ناهار انجام دهید. حتی یک استراحت کوتاه هم می‌تواند عملکرد ناحیه تصمیم‌گیری مغز را احیا کند. این نکته در پژوهشی از NBER نیز تأیید شده.

◀️ تصمیم‌های مهم را با زمان‌بندی هوشمند بگیرید

🔸عصرها، انرژی ذهنی شما تحلیل رفته است. اگر در این زمان تصمیم‌های اساسی بگیرید، به احتمال زیاد انتخاب‌هایی کم‌زحمت‌تر، اما کوتاه‌بینانه‌تر می‌کنید. پس برای تصمیم‌های مهم، زمان‌هایی را انتخاب کنید که مغزتان تازه، متمرکز و خالی از فشارهای قبلی باشد و اگر ناچارید که در ساعت‌های بعدازظهر تصمیم بگیرید، حتماً پیش از آن، کمی استراحت یا فعالیت سبک بدنی داشته باشید تا مغزتان شارژ شود.

[آموزه‌های‌سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▶️ با این تمرین دو دقیقه‌ای صبحگاهی روزتان را بهتر شروع کنید

💎وقتی رویدادهای زندگی شما را دچار استرس و اضطراب می‌کنند، تمرین ساده دو دقیقه‌ای پیشنهاد شده توسط نیل پاسریچا کمک می‌کند تا کیفیت روز پیش‌رو را بهتر کنید.

✔️ همراه با زیرنویس فارسی

#Harvard_videos


🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ برنامه‌ریزی خوب مهم است؛ اما بازنگری هوشمندانه حیاتی‌تر است

💎برایان تریسی در کتاب ارزشمند خود به نام «۱۰۰ قانون موفقیت در تجارت» می‌نویسد: درست است که برای رسیدن به موفقیت باید هدف و برنامۀ مشخصی داشته باشیم، اما هزاران عامل ممکن است تغییر کند و در نتیجه مجبور شویم در برنامه‌مان تجدیدنظر کنیم.

🔹برای همین، موفق‌ترین اشخاص و شرکت‌ها کسانی هستند که از انعطاف کافی برخوردارند و می‌توانند با تشخیص هر تغییری در شرایط بازار و غیره، برنامه‌شان را تغییر بدهند نه این که روی برنامۀ قبلی‌شان اصرار کنند.

🔹از این‌رو، همواره در دوره‌های آموزشی‌ام به افراد حاضر می‌گویم: هر وقت احساس می‌کنید تلاش‌های زیادتان به نتیجۀ دلخواه نمی‌رسد، قدمی به عقب بردارید، مکثی کنید و برنامه‌تان را از نو وارسی کنید.

🔹برای جا افتادن بهتر این قانون بدیهی که متاسفانه خیلی‌ها آن را رعایت نمی‌کنم، به مخاطبان دوره‌های آموزشی‌ام می‌گویم: ذهنیت یک برنامه‌نویس کامپیوتر را داشته باشید، یعنی وقتی برنامه‌‌ای که نوشته‌اید، کار نمی‌کند روی اجرای چند بارۀ آن اصرار نکنید، بلکه خط به خط برنامه‌تان را چک کنید تا ببینید ایراد آن کجاست و کجای برنامه را باید از اول بنویسید یا آن را اصلاح کنید.

🔹در کنار اصلاح مستمر برنامه‌ها باید به یک نکتۀ دیگر هم دقت کنید: فرضیۀ اشتباه، علت اصلی همۀ شکست‌ها شما در تجارت و کسب و کار است.

🔹برای مثال، خیلی‌ها در همان ابتدای شروع کسب و کارشان شکست می‌خورند، زیرا فرض‌شان بر این بوده که بازار بزرگی برای محصول یا خدمت‌شان وجود داشته ولی در واقعیت این گونه نبوده است.

🔹در نتیجه، وقتی به هدف‌تان نمی‌رسید، هم سراغ برنامه‌هایتان بروید و هم فرضیه‌هایتان را مرور کنید.

[مارکتینگ‌آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/12 10:08:19
Back to Top
HTML Embed Code: