۱- متانت: اینکه چطور رفتار میکنید.
۲- ارتباط موثر: اینکه چطور صحبت میکنید.
۳- ظاهر: اینکه چطور به نظر میرسید.
🔹هیولت بر این باور است که طرز رفتار شما نشان دهنده ی اعتماد به نفس و تواناییتان برای منتقل کردن افکار و ایدههایتان است.
او میگوید، این روزها، ما برای رهبرانی ارزش قائلیم که آرام و با اعتماد به نفس هستند، نه آنهایی که از سختگیری برای پیدا کردن دنبالهرو استفاده میکنند.
🔹جذبهی مدیریتی داشتن خیلی فراتر از محبوبیت و قدرت پیدا کردن در بین دیگران است. مدیرانی که جذبهی مدیریتی دارند، بهتر میتوانند به روشهای مختلف با انواع چالش ها روبهرو شوند.
🔹مطالعهی دیگری نشان میدهد که این مدیران:
◽️درک و تفکر شفافی دارند.
◽️از شجاعت بیشتر، قدرت مجاب کردن بهتر و توانایی در کنترل اختلافات برخوردارند.
◽️تمرکز بیشتری بر اولویتها دارند.
◽️انرژی و اشتیاق بیشتری دارند.
◽️آرام تر هستند و بهتر با تغییرات مواجه میشوند.
◽️اعتماد به نفس بالاتری نسبت به دیدگاه هایشان دارند.
[مدیریتمنابعانسانی]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#Harvard_business_review
اما برخورد متفاوت رئیس با شما، هزینههایی هم دارد. همکاران ممکن است از شما بدشان بیاید و این برای تیم خوب نیست.
🔹گر شما نور چشمی مدیرتان هستید، چطور میتوانید او را ترغیب کنید که با همه کارمندها یکسان رفتار کند؟ چطور میتوانید رفتار تبعیضآمیز او را رد کنید بدون آنکه ناسپاس به نظر بیایید یا رابطهتان خدشهدار شود؟ چند راهکار از این قرارند:
◽️۱. عمیقا فکر کنید
رفتار رئیس با شما ممکن است با ایجاد حس خصومت میان همکاران، محیط کار را دچار آسیب کند. در ذهن رئیس، شما یک کارمند ارزشمند و محترم اما از نظر همکاران، شما نور چشمی هستید.
اما اینکه اجازه دهید این روال ادامه یابد و نور چشمی بمانید، همیشه انتخاب هوشمندانهای نیست. شما موفقیت خود را به رئیس گره زدهاید. اگر او برود یا اخراج شود، شما نیز منشا قدرت خود را از دست خواهید داد.
◽️۲. از عینک دیگران به ماجرا نگاه کنید
وقتی رابطهتان با رئیس صمیمی میشود، بهراحتی ممکن است حواستان از پیرامونتان پرت شود و متوجه نباشید که بقیه دارند میبینند و مشاهدهتان میکنند.
آگاه بودن از دیدگاه دیگران و نگاه به مساله از عینک آنها نیازمند این است که بین خود و رئیستان یک گاردریل قرار دهید! سعی کنید میان خود و او فاصله ساختاری ایجاد کنید.
◽️۳. او را تشویق کنید علاقهاش را تقسیم کند
بهعنوان کارمند نورچشمی، باید تلاش کنید رئیستان، ارزش کار بقیه اعضای تیم را هم ببیند. از جایگاه خود استفاده کنید و توجه او را به بقیه نیز معطوف کنید. هر کجا کسی کار ارزشمندی انجام داد، ارزش کارش را به رئیس توضیح دهید. این نهتنها رئیس را تشویق میکند که علاقهاش را میان همه تقسیم کند، بلکه بقیه اعضا نیز میبینند که شما از جایگاهتان به شکلی خردمندانه استفاده کردهاید.
◽️۴. صراحتا صحبت کنید
همچنین بد نیست با رئیستان درباره این وضعیت صحبت کنید. مثلا چیزی در این مایهها بگویید: «ما خیلی به هم نزدیکیم و این روی رابطه من با بقیه همکارها تاثیر میگذارد. دوست ندارم بقیه فکر کنند جاسوس شما هستم.» صداقت و صراحت شما نشانگر این است که شما فقط به فکر خود و موفقیت خود نیستید. به او میگویید: «در نهایت، این به نفع سازمان است.»
اما در مطرحکردن این موضوع، احتیاط کنید و تا جاییکه ممکن است شرایط را با اعمال و رفتارتان، مدیریت کنید.
◽️۵. وارد مسائل خصوصی و بدگویی نشوید
خبرچینی و صحبت درباره مسائل شخصی کارمندها با رئیس، اصلا توصیه نمیشود. اگر رئیستان دائما از یکی از همکارها پیش شما گله و بدگویی کرد، با یک لحن آرام و حمایتگر بگویید: «آیا به او گفتهاید که دربارهاش چه فکر میکنید؟»
شاید گاهی واکنش عاقلانه این باشد که فقط گوش کنید و اجازه دهید حس یا نظرش را بیان کند. گاهی هم بد نیست که با لحنی آرام، از همکارتان دفاع کنید یا برای رئیس توضیح دهید که پشت رفتار بد همکارتان، چه دلایلی وجود دارد که رئیس از آن بیخبر است. هر کاری که میکنید، فقط خودتان را وارد بدگوییها نکنید.
◽️۶. سعی کنید محبوب همه باشید
نور چشمی بودن شما، باعث رنجش دیگر همکارها میشود. بهترین راه حل این است که سعی کنید همکار خوبی برای همه باشید. مشارکت کنید، حمایتگر باشید، به کارهایی که اعضای تیم انجام میدهند خوب دقت کنید و وقتی به بازخورد و کمک نیاز دارند، هوایشان را داشته باشید.
هدف شما این است که کارمند خوبی برای رئیس و همکار خوبی برای همه باشید. مگر میشود کسی که به همه کمک میکند، مشارکت میکند و در جمع و خفا از بقیه حمایت میکند را دوست نداشت؟
[آموزه های سازمانی]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹کارفرماها چه مشکلی با نسل زد دارند؟ نشریه نیوزویک یکسری داده را بررسی کرده و با کارشناسان گفتوگو کرده تا به اطلاعات بیشتری در این مورد برسد.
🔹یک نظرسنجی که ۹۶۶ رهبر کسب و کار درگیر در استخدام در آن شرکت کردهاند، به این نتیجه رسیده که ۷۵ درصد شرکتها معتقدند برخی کارکنان جدیدی که از این نسل استخدام کردهاند، عملکرد رضایتبخشی نداشتهاند.
🔹نظرات مدیران استخدام در مورد کارجویان نسل زد به صورت نمودار فوق ترسیم شده است.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹دوتونبوری (Dotonbori) یکی از مناطق معروف و پرجنبوجوش در شهر اوزاکا ژاپن است. این منطقه به عنوان مرکز سرگرمی و تفریح در اوزاکا شناخته میشود و به دلیل چراغهای نئونی، تابلوهای تبلیغاتی بزرگ و سهبعدی، رستورانهای متنوع، و فرهنگ شبزندهداری، یکی از محبوبترین مقاصد گردشگران داخلی و خارجی است.
[خلاقیتبدونمرز]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👤 فردریک تیلور، پدر روانشناسی صنعتی و سازمانی
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
◀️ حفظ کارمندان خوب چگونه ممکن است؟
برای برنده شدن، به منظور تقویت ارتباطات با کارمندان خود مصاحبههای انگیزشی برای ادامه همکاری کارمندان بااستعداد برگزار کنید.
این جلسات منظم، اطلاعات مورد نیاز مانند چه چیزی به کارمندان برتر انگیزه میدهد و آنها را در سازمان نگه میدارد- حتی اگر حقوق بیشتری در جاهای دیگر به آنها ارائه شود به شما میدهد.
🔹مصاحبههای انگیزشی برای تداوم همکاری، راهی آسان برای رفع و اصلاح عادتهای بدی هستند که ممکن است موجب شوند بهترین افرادتان را از دست بدهید.
در اینجا پنج دلیل که شرکتها باید مصاحبههای انگیزشی برای تداوم همکاری انجام دهند را بیان میکنیم:
◽️۱. شناختن انگیزهها
مصاحبههای انگیزشی برای تداوم همکاری مشخص میکنند چه چیزی برای هر فرد اهمیت دارد. بعضی از مدیران به اشتباه از یک فرمول برای همه کارکنان استفاده میکنند. والدین ممکن است ساعتهای انعطاف پذیرتری را برای انجام وظایف خانوادگی خود خواهان باشند، در حالی که یک فرد مجرد ترجیح میدهد حقوق و دستمزدش افزایش یابد.
اگر مدیران بخواهند کارکنان را حفظ کنند، باید این مکالمات را به طور مرتب داشته باشند تا بفهمند چه کسی چه چیزی را میخواهد و چگونه میتوانند آن آرزوها را به بهترین نحو برآورده کند.
◽️۲. درک نشانههای نارضایتی
مدیران میتوانند با برگزاری این مصاحبه در زمانهای مناسب، نیازهای کارکنان را بهتر درک کنند و از نشانههای نارضایتی با خبر شوند. در حالت ایدهآل، خواسته کارمند، به جای شنیدن موقع استعفا به طور فعال و در زمانی شنیده خواهد شد که میتوان با ایجاد تغییراتی کارمند را حفظ کرد.
◽️۳. جلوگیری از غافلگیری
هدف اصلی مصاحبه تداوم همکاری حفظ استعداد است و به شرکتها کمک میکند زمانی که یک کارمند قصد ترک شرکت را دارد زودتر متوجه شوند. این امر به مدیران زمان کافی برای ایجاد تغییر و بهبود شرایط کاری را میدهد و مانع ضربه بر اثر از دست دادن کارمند باارزش میشود.
◽️۴. برای تعامل با کارکنان
زمانی که مدیران بخشی از زمان خود و شرکت را صرف این می کنند که در مورد اینکه چه چیزی کارمندانشان را خوشحال میکند بحث کنند، این حس به کارمندان و نیروهای کار دست میدهد که برای شرکت باارزشاند و مدیران به آنها و علایقشان اهمیت میدهند.
مصاحبههای انگیزشی، کارمندان را درگیر میکند و به آنها انگیزه میدهد و همین انگیزه و احساس پویایی نه تنها تداوم همکاری او را با شرکت افزایش میدهد بلکه بهرهوری او را هم بالا میبرد.
◽️۵. به دست آوردن اعتماد
اگر کارمند بااستعدادی که مدت کوتاهی است همکاری با شرکت و سازمانی را شروع کرده، اعتماد لازم را نسبت به پرسنل، مدیران و سازمان کسب نکرده باشد، در صورتیکه درخواست بهتری دریافت کند، طبیعتا قطع همکاری میکند و درخواست جدید را میپذیرد. اما اگر طی جلسات انگیزشی به آنها فرصتی برای بیان نگرانی خود در یک محیط امن داده شود، این اعتماد ایجاد میشود و وفاداری را به دنبال خواهد داشت.
[آموزه های سازمانی]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
▫️به همین دلیل، هیچ وقت به برنامهریزی استراتژیک به چشم یک کار ساده و پیش پا افتاده نگاه نکنید، بلکه به مدیران و کارمندانی که قرار است در این سفر شما را همراهی کنند، یادآوری کنید که یک سفر طولانی و سخت در پیش دارید
▫️برای موفقیت در این سفر و طراحی یک برنامه استراتژیک حرفهای و عالی، به شما توصیه میکنم این اصول را مدنظر قرار بدهید:
🔹از همه افرادی که در برنامهریزی استراتژیک حضور دارند، بخواهید از این فرایند برای ارتقای جایگاه خودشان یا به دست آوردن منابع بیشتر سوءاستفاده نکنند.
🔹به رهبران سازمان و شرکتتان بگویید قرار نیست در طول فرایند برنامهریزی استراتژیک، هر چیزی که آنها میگویند را بپذیرید، بلکه قرار است واقعیات را ببینید و بر اساس آن تصمیم بگیرید.
🔹برای به پایان بردن فرایند برنامهریزی استراتژیک، عجله نکنید.
🔹حتما و حتما و حتما خروجی فرایند برنامهریزی استراتژیک را با کارمندان اجرایی شرکت در میان بگذارید، چون در نهایت، این آنها هستند که باید این برنامه را اجرا کنند.
🔹از افراد حاضر در فرایند برنامهریزی استراتژیک بخواهید از تصمیمگیریهای غریزی و الهامگرفته شده خودداری کنند و برای استراتژیهای پیشنهادیشان، مستندات قوی ارایه کنند.
🔹از افراد حاضر در فرایند برنامهریزی استراتژیک بخواهید با جان و دل در این فرایند حضور داشته باشند و از آن حمایت کنند.
🔹بعد از طراحی استراتژیهای مدنظرتان، حتما ابزارها، منابع، زیرساختها و سایر موارد لازم برای اجرای استراتژیها را در نظر بگیرید و معیارهایی را برای کنترل میزان اجرای استراتژیها تعیین کنید
🔹به هیچ وجه زیر بار این تصمیم نروید که شما برنامهریزی کنید و ما مدیران ارشد سازمان یا شرکت، آن را بازبینی میکنیم. بلکه از مدیران ارشد بخواهید در برنامهریزی استراتژیک حضور فعال داشته باشند.
🔹به افراد حاضر در فرایند برنامهریزی استراتژیک تاکید کنید قرار است در انتهای این فرایند، استراتژیهایی برای تغییر شرایط و وضعیت شرکت یا سازمانتان پیدا کنید، نه این که وضعیت کنونی آن را تایید کنید.
🔹فرایند برنامهریزی استراتژیکتان را صرفا به حل مشکلات مهم شرکت یا سازمانتان اختصاص ندهید، بلکه بخش قابل توجهی از آن را برای طرح ایدههای جدید و خلاقانه اختصاص بدهید.
🔹در طول برنامهریزی استراتژیک، کاغذبازی و جلسات رسمی را کنار بگذارید و جو دوستانه و صمیمانهای را بر کل فرایند حاکم کنید.
[مارکتینگ آز]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#Harvard_business_review
🔹وقتی برای چنین مدیرانی کار میکنید ممکن است احساس کنید شکست خواهید خورد. به مبارزه طلبیدن مدیر ممکن است خطرناک باشد و حتی بیان نظرتان نیز ممکن است امنیت شما را تضمین نکند. شاید شما تجربه و اطلاعات کافی برای انجام دستورات رئیس خود داشته باشید، اما با وجود این ممکن است با هر تقاضای او تحت فشار زیادی قرار بگیرید.
🔹قبل از آنکه به این تصمیم برسید که وقت بهروزرسانی رزومهتان فرا رسیده است، این روشها را امتحان کنید تا برای خودتان تعادل بهتری ایجاد کنید و بتوانید روابط خود را با یک رئیس پرتوقع مستحکمتر کنید.
🔺برای مدیریت خودتان، بر بدن خود مسلط باشید
اگر فشار ناشی از درخواستهای رئیستان شما را در وضعیت "بجنگ یا فرار کن " یا "هیچ کاری نکن" قرار داد، اول خودتان را آرام کنید تا بتوانید فکرتان را جمع کنید و یک عمل سنجیده و مناسب انجام دهید.
🔺ابتدا درباره اصول به توافق برسید؛ سپس جزئیات واقعی را با هم در میان بگذارید
ممکن است همیشه اینطور احساس نکنید اما شما و رئیستان از لحاظ تئوری یک ماموریت مشترک دارید و برخی اهداف مشترک، و نشان دادن اینکه هر دو سوار یک قایق هستید میتواند برای شما روشنگر راهی باشد که قادر باشید برخی از واقعیات عملی را شرح دهید.
🔺استعداد سخنسنجی خود را به کار گیرید تا فیدبک سریع و مفید دریافت کنید
غیرممکن است که رئیس شما برنامهریزی کند که غیرواقعگرا یا بیانصاف باشد. احتمال زیادی وجود دارد که آنها دارای منطق خاصی باشند که به درستی و به وضوح منتقل نکردهاند، یا شاید آگاهی دقیقی از خودشان ندارند. به جای آنکه به خود بگویید «این مسخره است!» چک کنید و مطمئن شوید که آنچه رئیستان واقعا میخواهد را درک کردهاید و میتوانید آن را ارائه دهید.
◀️ در نهایت، مدل رفتاری و روش کار رئیس خود را مورد ارزیابی قرار دهید تا بفهمید که اگر رفتارتان کنشگر باشد پاسخ بهتری میگیرید یا اینکه اگر واکنشپذیر باشید.
هرچند کار کردن با یک مدیر غیرواقعنگر میتواند استیصالآور باشد، اما هدفتان باید دستیابی حداکثری سازمان به ماموریت خود با حفظ سلامت و عزت نفستان باشد.
[آموزه های سازمانی]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹طبق تحقیقات ما، ۸۴ درصد مردم به نظرات و کامنتهای دیگران در فضاهای آنلاین اعتماد دارند و ۸۹ درصد مردم قبل از تصمیمگیری نهایی، این نظرات و کامنتها را میخوانند.
🔹به همین دلیل، اگر میخواهید وفاداری مشتریانتان را افزایش بدهید، به هیچ وجه نباید قدرت «نظرات و کامنتهای آنلاین» را نادیده بگیرید.
🔹تحقیقات ما از شرکتهای کوچک و متوسطی که بیش از ۱۰ سال عمر کردهاند نیز نشان میدهد که ۹۰ درصد آنها، به «نظرات و کامنتهای آنلاین» اهمیت میدهند و آنها را کاملا جدی میگیرند.
🔹با این حال، بسیاری از شرکتها از «نظرات و کامنتهای آنلاین» فراریاند، چون تصور میکنند اگر وارد این فضا بشوند، در کنار لذت بردن از نظرات مثبت، باید پاسخگوی نظرات منفی هم باشند.
🔹اما کارآفرینان و مدیران موفق معتقدند نظرات و کامنتهای منفی مشتریان، بهترین فرصت هم برای تعامل بیشتر با مشتریان و هم برای یافتن معایب محصول و خدمات شرکت است.
🔹در حقیقت، کارآفرینان و مدیران موفق عمیقا باور دارند که نظرات و کامنتهای منفی و انتقادی، بهترین منبع اطلاعاتی برای یافتن ایدههای جدید جهت بهبود یک کسب و کار و محصول به حساب میآیند.
🔹از سوی دیگر، یادتان باشد وقتی به نظرات و کامنتهای منفی، به صورت مودبانه، به موقع و منطقی پاسخ میدهید، به مرور اعتبار برندتان را افزایش میدهید.
🔹در مقابل، اگر این قبیل نظرات و کامنتها را نادیده بگیرید و پاسخ ندهید، یا پاسخی بیادبانه و غیرمنطقی به آنها بدهید، اعتبار برندتان به شدت خدشهدار میشود.
🔹پس به شما توصیه میکنم مدیریت نظرات و کامنتهای آنلاین را بسیار بسیار جدی بگیرید و حتما یک تیم مستقل برای این کار آماده کنید.
🔹از این تیم بخواهید، ضمن پاسخگویی به تمام نظرات و کامنتهای مثبت و منفی، اطلاعاتی که در دل این نظرات و کامنتها نهفته است را برای شما استخراج کنند.
🔹مثلا اگر میبینند نظرات منفی درباره بدقولی شرکت در تحویل سفارشات در حال افزایش است، حتما خیلی سریع موضوع را به شما اطلاع بدهند تا بتوانید قبل از آن که این مشکل به یک بحران تبدیل شود، فکری به حال آن بکنید.
[مارکتینگ آز]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👤استیو جابز
🎖انجمن مدیران، بزرگترین تشکل مدیریتی ایران @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹رئیس سابق مایکروسافت در پست خود که با عنوان «بهای رشدکردن در فضای آنلاین» منتشر شده نوشته است:
🔹بنیانگذار مایکروسافت در طول زندگی خود بارها گفته بود که موفقیتش را مدیون عادت کتابخوانی و توانایی ایزولهکردن خود برای افزایش تمرکز و جلوگیری از حواسپرتی بوده است. او در طول دهه ۱۹۹۰ به کلبهای در طبیعت میرفت و همراه خود هیچ چیزی جز چند کتاب و مقاله نمیبرد تا بتواند مطالعه و فکر کند.
[آموزه های سازمانی]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
هدف کلیدی این است که در درازمدت به وضعیت رضایتبخشی برسیم و خروجی مثبتی از کارمان داشته باشیم؛ نه اینکه بیشتر اوقات ناراضی باشیم.
🔹برای رسیدن به این هدف، باید دنبال چیزهایی برویم که ما را خوشحال میکنند و باعث احساس رضایت ما میشوند. بنابراین، چه نشانههایی وجود دارد که بگویند شما در شغلی اشتباهی مشغول به کار هستید؟
◽️۱. اگر دلیل مشخصی ندارید، شما در شغل اشتباهی هستید
مطمئنا، تعداد کمی از ما صبح روز شنبه از خواب بیدار میشوند و داد میزنند: «من خوشحالم که امروز سر کار میروم!»
اگر میتوانید پاسخ دهید چرا هر روز صبح از خواب بیدار میشوید تا به سر کار بروید، (غیر از حقوق و فراتر از آن)، دارای یک حس، هدف و معنای روشن درباره کارتان هستید. اما اگر واقعبینانه به موقعیت خود نگاه کنید و هیچ دلیل یا ارزشی برای رفتن سر کار پیدا نمیکنید یا کارتان برایتان هیچ ارزشی ندارد، یک نشانه بزرگ است.
◽️۲. آیا شما فاقد هدف هستید؟
ممکن است همه افراد دارای هدف نباشند و هدفگذاری به طور طبیعی برای همه اتفاق نیفتد ولی همچنان بخش مهمی از توسعه فردی و حتی بهرهوری است.
اگر در تلاش برای شناسایی اهداف کوتاه مدت تا میان مدت هستید، ممکن است به این دلیل باشد که واقعا چشماندازی از شغل خود برای آینده نمیبینید.
◽️۳. آیا احساس کمبود علاقه و الهام دارید؟
اگر میبینید دائما در حال رویاپردازی یا شمارش معکوس هستید و به هنر تعلل در محل کار (حتی زمانی که فوقالعاده مشغول هستید) و به حداکثر رساندن روزهای بیماری، متوسل میشوید، نشانه بزرگی از قرار گرفتن در شغلی اشتباهی است. اگر فقط سعی میکنید خودتان را مشغول کار نشان دهید ولی احساس کمبود علاقه و انگیزه دارید، شغل اشتباهی انتخاب کردید.
◽️۴. آیا شغلتان شما را خوشحال نمیکند؟
در هر شغلی، روزها و هفتههای بدی وجود دارد ولی در کل شغل شما نباید شبیه سیاهچالهای باشد که شادی شما را میخشکاند.
اگر اغلب خود را بداخلاق، بی صبر، مضطرب و بیحال میبینید، این میتواند ایده عاقلانهای برای گشتن به دنبال شغل دیگری باشد.
◽️۵. آیا احساس کامل نبودن میکنید؟
هر چقدر هم در کارتان عالی باشید؛ اگر آن را کامل نمیبینید؛ ادامه آن فایده ندارد. شاید احساس کنید خودتان را ارزان میفروشید و به پتانسیلهای خود دست پیدا نمیکنید. ممکن است باور داشته باشید نقاط قوت یا استعدادهایی که دارید به هدر میروند و در نتیجه احساس ناامیدی و نارضایتی کنید.
◽️۶. آیا ارتباطی با خودتان ندارید؟
به طور کلی، اصولها، ارزشها، نیازها و خواستههای ما باید با کارمان نیز همسو باشد.
اگر یک روز کاری را آغاز کردید ولی متوجه شدید که شبیه خودتان نیستید یا با ارزشهای اصلی و فرهنگ کاریتان مخالفت دارد، میتواند نشانهای از بودن در شغل اشتباهی باشد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
👤Sara Giusto
#TED
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🍉🍉 فرا رسیدن یلدا بر شما فرخنده و مبارک باد
🔖 ضمن عرض سلام و شادباش؛
لازم میدانیم که در این شب میمون و نیکو، از تمامی مشتریان، مراجعین، مخاطبین و شرکای انجمن مدیران، به پاس محبتها، همراهی و پشتیبانیهایشان قدردانی نماییم.
🌛 🔹 شبتان خوش و دلتان گرم
لازم میدانیم که در این شب میمون و نیکو، از تمامی مشتریان، مراجعین، مخاطبین و شرکای انجمن مدیران، به پاس محبتها، همراهی و پشتیبانیهایشان قدردانی نماییم.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹اما امروزه در کنار «استعفای قانونی»که با تسویه حساب و غیره همراه است، شکل دیگری از استعفا پدید آمده که به آن «استعفای عاطفی» میگویند.
🔹در تعریف استعفای عاطفی چنین بیان میشود که فرد همچنان کارمند اداره یا شرکت به حساب میآید، اما خودش دیگر هیچ انگیزهای برای کار کردن ندارد. چنین فردی هر روز کیفش را بر میدارد و میرود پشت میزش مینشیند بدون اینکه پیشرفت و یا پسرفت سازمانش برایش مهم باشد.
🔹یکی ازدلایل بروز استعفای عاطفی، رکود اقتصادی است. در رکود اقتصادی، امید به پیدا کردن فرصتهای شغلی جدید کم میشود. به همین دلیل کارکنان زیادی را میبینید که از کار خود راضی نیستند، اما گزینه دیگری هم ندارند. ماههاست استعفای عاطفی دادهاند، اما هنوز در محل کار حاضر میشوند.
[آموزههایسازمانی]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👤 یونگ؛ از بزرگترین روانشناسان تمام دوران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
👤Dave Raggio
#TED
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ولی ما خیلی وقتها تصور میکنیم که هر آدمی که توسط بیشتر اطرافیان دوست داشته میشود، احترام آنها را هم دارد. در صورتی که دوست داشته شدن و احترام دو چیز جدا هستند.
🔹شما میتوانید خیلی سریع کارهایی بکنید که علاقه دیگران را برانگیزید، اینها معمولا کارهایی بسیار زودگذر هستند. چیزهایی مانند چشم پوشیدن از خطاها، جریمه نکردن دیگران و آسان گرفتن به آنها، و یا شوخی بیش از حد. در این صورت معمولا همه میگویند که دوستتان دارند، اما اینکه احترام هم داشته باشید، چیز جدایی است!
کسانی که میخواهند (و اغلب نیاز دارند) دوست داشته شدن سطحی را برانگیزند، اغلب:
▪️به دنبال توجه و تأیید مثبت هستند.
▪️به جای گرفتن بازخورد مستقیم، به شایعات توجه میکنند.
▪️سعی میکنند همه را راضی کنند.
▪️قولهایی میدهند که نمیتوانند به آن عمل کنند.
▪️نظرات و نقدها را در ذهن خود مدفون میکنند و از بیم کم کردن محبوبیت، ابراز نمیکنند.
▪️مرتب از اطرافیان تعریف و تمجید میکنند.
▪️دوستان سوگلی برای خودشان دست و پا میکنند اما تظاهر میکنند که بین مردم فرق نمیگذارند.
▪️از اطلاعات به عنوان اهرم استفاده میکنند و به تناسب، جریان آن را قطع میکنند یا مسیرش را بیش از حد باز میگذارند.
▪️به افراد وظایفی محول میکنند که از آنها لذت میبرند نه وظایفی که آنها را به چالش بکشند.
▪️بیشتر بر احساسات مردم تمرکز میکنند تا رسیدن به نتیجه.
🔹اما مدیران و رهبرانی که دوست دارند بر احترام دیگران نسبت به خود بیفزایند، کارهای متفاوتی میکنند:
▪️حقیقت را میگویند، حتی اگر تلخ باشد.
▪️وقتی تصمیم سختی میگیرند، در مورد چرایی اتخاذ آن توضیح میدهند.
▪️ماهیت مشکل را حتی اگر قادر به تعدیل آن نباشند، میشناسند.
▪️در مواقع ضروری «نه» میگویند.
▪️ذهن باز و انتخاب قاطع دارند.
▪️به موقع، اعتبار به دیگران میدهند و به موقع اعتبار میگیرند.
▪️احساس ناامیدی، سرخوردگی، ناراحتی و خشم را در خود و دیگران تحمل میکنند.
▪️مردم را نسبت به نتایجشان مسئول میدانند.
▪️در تنظیم قوانین، منسجم و منصف هستند.
▪️برای خود و دیگران محدودیت قائل میشوند و به آن احترام میگذارند.
▪️بازخورد منفی را مستقیم و به موقع ارائه میدهند.
▪️مرتباً بازخورد میخواهند و سپس متناسب با آن عمل میکنند.
▪️وقتی اشتباه میکنند عذرخواهی میکنند و سپس ادامه میدهند.
▪️مطابق توقع و مدلی که دیگران انتظار دارند، رفتار نمیکنند.
🔹برای مدیرانی که میخواهند در حرفه خود رشد کنند، دوست داشته شدن خوب است، اما داشتن احترام یک الزام است.
همانطور که مارگارت تاچر یک بار اظهار داشت:
"اگر شما فقط به دنبال دوست داشته شدن باشید، آماده خواهید بود که در هر زمان در مورد هر چیزی مصالحه کنید و به هیچ نتیجهای نخواهید رسید."
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹با این وجود، ما مدیران معمولا سعی میکنیم کارمندانمان را با استفاده از صفات و خصوصیات شخصیشان طبقهبندی کنیم، نه بر اساس رفتار آنها.
🔹مثلا میگوییم فلان کارمندمان اعتماد به نفس بالایی دارد، ولی فلانی و فلانی اعتماد به نفسشان پایین است. یا این کارمندمان بیش از حد فروتن است و به درد پستهای مدیریتی نمیخورد، ولی این کارمند دیگرمان، غرور مخصوصی دارد و برای مدیر شدن مناسب است.
🔹برای همین، در بسیاری از موارد، کارمندانمان را بر اساس همین صفات و ویژگیهای شخصیشان، ارزیابی و قضاوت میکنیم، در حالی که باید کارمندانمان را بر اساس رفتارشان قضاوت کنیم.
🔹حتی در زمان استخدام هم بیش از آن که به رفتار داوطلبان دقت کنیم، به خصوصیات شخصیشان دقت و مثلا تصور میکنیم چون این فرد مدرک تحصیلی بهتری از این یکی دارد، پس میتواند کارمند بهتری برای ما باشد.
🔹اما مدیران حرفهای به خوبی میدانند که خصوصیات شخصی در مقابل شرایط محیطی، نقش بسیار کمتری در رفتار کارمندان دارند.
🔹به بیان دیگر، اگر شما بهترین فرد از نظر خصوصیات شخصی را در شرکتی با یک محیط و فرهنگ کاری نامناسب قرار بدهید، آن کارمند تقریبا هیچ کاری از عهدهاش ساخته نیست.
🔹اما اگر فردی که از نظر خصوصیات شخصی در سطح معمولی است را در یک شرکتی با محیط و فرهنگ کاری عالی قرار بدهید، آن فرد به یک کارمند بسیار کارآمد تبدیل میشود.
🔹به همین دلیل، به شما توصیه میکنم به جای آن که بیش از حد به خصوصیات شخصی کارمندانتان دقت کنید، شرایط، محیط، بستر، ابزارها و فرهنگ کاری را برای آنها فراهم کنید.
[مارکتینگ آز]
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#TED
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM