Telegram Web
روددرۀ فرحزاد قبل و بعد از احیا/فارس

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
👍5
چرا مازوت‌سوزی در همه نیروگاه‌ها ممنوع نشد؟

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:

🔺️صدور دستور توقف مازوت‌سوزی در ۳ نیروگاه «شازند»، «کرج» و «اصفهان» با استقبال افکار عمومی روبه‌رو شد و بسیاری پرسیدند که چرا این تصمیم برای نیروگاه‌های شهرهای دیگری چون اهواز گرفته نشده است؟ موضوع اصلاً اولویت داشتن سلامت مردم برخی شهرها و بی‌اهمیت بودن برخی دیگر نیست. این تصمیم براساس میزان مصرف مازوت در این نیروگاه‌ها و نقش آنها در آلودگی هوا گرفته شده است.

🔺️درباره مصرف مازوتT اثرپذیری اراک با سهم ۹۸ درصدی منابع ساکن (۸۸ درصد مربوط به بخش تبدیل انرژی) در انتشار گوگرد دی‌اکسید و ثبت ۲۷ روز ناسالم با آلاینده شاخص گوگرد دی‌اکسید بیشتر از سایر کلانشهرهای کشور است.

🔺️همچنین توقف مصرف مازوت در سه نیروگاه به معنی مصرف آزادانه و بی‌قید و شرط مازوت در سایر نیروگاه‌ها نیست. بلکه همانطور که در مصوبه‌های کارگروه ملی نیز به صراحت بیان شده، سازمان حفاظت محیط زیست پیگیر اجرای وظایف سایر دستگاه‌ها در این زمینه است./ مستقل‌آنلاین

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
👍3
دانشگاه تهران با همکاری فدراسیون بین‌المللی معماران منظر(IFLA) برگزار می.کند:


🌺 كنفرانس بين المللی معماری منظر 🌺

محورهای کنفرانس:
-جوایز و مسابقات جهانی معماری منظر (IFLA, ASLA)
-دیدگاه‌های جهانی آموزش معماری منظر
-یاددهی و یادگیری استودیوهای طراحی معماری منظر


🏆 با حضور اساتید دانشگاه های ممتاز جهان و برندگان ايرانی جایزه آقاخان و جوایز تعالی و افتخار بخش دانشجویی المپیاد جهانی معماری منظر آمریکا (ASLA) سال ٢٠٢٤ از تیم های دانشگاه تهران و هاروارد.

زمان: 
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ 
ساعت ۸ صبح الی ۱۸ عصر


گواهی نامه دوزبانه معتبر از طرف دانشگاه تهران برای شرکت کننده گان صادر و از طریق پست ارسال می‌گردد.

محل برگزاری:
استان البرز، کرج، بلوار امام زاده حسن، دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، ضلع غربی دانشکدگان، سالن شماره۲ مرکز همایش های شهدای پردیس

لینک ثبت‌نام

این کنفرانس به صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌گردد.

به‌علت محدودیت ظرفیت ثبت‌نام به صورت حضوری، اولویت با افرادی می‌باشد که زودتر ثبت‌نام کرده باشند

تماس:
09231358303
تلگرام

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
3👎1
راهنمای_کنفرانس_بین_المللی_معماری_منظر_.pdf
6.3 MB
فایل راهنمای کنفرانس بین‌المللی معماری منظر

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
4👎1
پوستر فارسی بزرگ.pdf
21.6 MB
فایل پوستر کنفرانس بین‌المللی معماری منظر در سایز بزرگ جهت خوانایی بهتر مطالب

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
مفهوم سوگ محروم‌شده (Disenfranchised Grief) و ارتباط میان‌رشته‌ای با معماری منظر

سوگ محروم‌شده به حالتی اشاره دارد که فرد، در آن، حق ابراز غم و اندوه خود را ندارد یا اینکه احساساتش توسط جامعه، فرهنگ یا حتی نزدیکانش نادیده گرفته می‌شود. این نوع سوگ معمولاً در مواردی مانند از دست دادن یک رابطه غیررسمی، مرگ یک حیوان خانگی، یا حتی از دست دادن یک فرصت مهم(مانند شغل یا رویا) بروز می‌کند. در این موارد، افراد ممکن است احساس کنند که نمی‌توانند غم خود را به اشتراک بگذارند یا مورد حمایت قرار گیرند، که این امر می‌تواند منجر به انزوا و افزایش احساس غم و اندوه شود.

از منظر جامعه‌شناسی، سوگ محروم‌شده می‌تواند ناشی از هنجارهای اجتماعی باشد که برخی از اَشکال غم و اندوه را مشروع نمی‌دانند. برای مثال، در برخی فرهنگ‌ها، فقدان یک حیوان خانگی ممکن است به اندازه فقدان یک انسان جدی گرفته نشود. این عدم مشروعیت می‌تواند منجر به احساس تنهایی و بی‌کسی شود.

از منظر روانشناسی، افرادی که دچار این نوع سوگ هستند ممکن است دچار اضطراب، افسردگی و کاهش اعتماد به نفس شوند. همچنین، ناتوانی در بیان احساسات می‌تواند به مشکلات روانی طولانی‌مدت منجر شود.

معماری منظر می‌تواند فضایی را ایجاد کند که به افراد اجازه دهد احساسات خود را ابراز کنند و از حمایت اجتماعی بهره‌مند شوند. طراحی فضاهای سبز و عمومی می‌تواند به افراد کمک کند تا در کنار یکدیگر قرار گیرند و احساسات خود را به اشتراک بگذارند.

مانند طراحی فضاهای یادبود( و منظر گورستان): ایجاد فضاهای یادبود در پارک‌ها یا باغ‌ها که افراد بتوانند در آنجا به یاد عزیزان خود بنشینند و احساسات خود را ابراز کنند. این فضاها می‌توانند شامل مکان‌های نشستن، آب‌نماها یا درختان یادبود باشند.

طراحی فضاهای اجتماعی: طراحی فضاهایی که تعاملات اجتماعی را تسهیل کند، مانند کافه‌ها یا مکان‌های تجمع. این فضاها می‌توانند محلی برای برگزاری جلسات گروهی یا کارگاه‌های حمایتی باشند و افرادی که سوگ محروم‌شده مشترکی دارند یا در داشتن سوگ محروم‌شده، دارای وجه اشتراک باشند نیز بهره‌مند شوند.

طراحی فضایی جهت طبیعت‌درمانی: استفاده از عناصر طبیعی مانند گیاهان، آب و نور طبیعی در طراحی فضاها که می‌تواند به آرامش روحی افراد کمک کند و احساس تعلق به طبیعت را تقویت کند و به نوعی امکان تماشا و تعمق در جریان جاری مرگ و زندگی در طبیعت را داشته باشد.

طراحی مسیرهای پیاده‌روی یا به طورکلی حرکت فیزیکی: ایجاد مسیرهای پیاده‌روی در طبیعت که افراد بتوانند در آنجا در تنهایی یا با دیگران قدم بزنند و احساسات خود را پردازش کنند.

دسترسی به فضاهای هنری: استفاده از هنر در فضاهای عمومی، مانند نصب آثار هنری که موضوع سوگ و یادآوری را بررسی می‌کنند، می‌تواند به افراد کمک کند تا احساسات خود را بهتر بیان کنند و با دیگران ارتباط برقرار کنند.

به نظر شما راه‌های دیگری که معماری منظر می‌تواند سوگ محروم‌شده را کاهش دهد، چیست؟

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
4👍2
طرح استثنایی یک «برج ـ محله» در ساحل بابلسر که برگزیدۀ جشنواره جهانی معماری شد

«جشنواره جهانی معماری» (WAF) یکی از معتبرترین رویدادهای معماری در دنیاست که در طی روزهای اخیر مراسم نهایی تازه‌ترین دورۀ آن در سنگاپور برگزار شد و برندگان نهایی خود را اعلام کرد.

در فهرست برندگان جشنواره جهانی معماری سال ۲۰۲۴ یک طرح ایرانی نیز حضور دارد که مربوط به پروژۀ ساخت یک مرکز تجاری، مسکونی و تفریحی در ساحل بابلسر (استان مازندرانِ ایران) است.

این طرح در بخش «پروژه‌های آینده» و در زیرگروه ساختمان‌هایی با «استفادۀ چندمنظوره» به رتبۀ اول جشنواره دست یافت. ویژگی خاص این طرح این است که ساختار سنتی محله‌ها و روستاهای شمال ایران را در قالب یک برج مدرن مجسم می‌سازد. در اینجا ما با یک اثر کاملاً مدرن مواجهیم که به طرز چشمگیری حال و هوای معماری سنتی روستاها و طبیعت مازندران را در خود جاری ساخته است.

اطلاعات بیشتر

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
👍7👎21
#36 - #39
#Book #English #details
#کتاب #انگلیسی #جزئیات

مجموعه کتاب‌ دیتیل منظر اثر مایکل لیتل‌وود
Landscape Detailing - Michael Littlewood

جلد اول - Enclosures
جلد دوم - Surfaces
جلد سوم - Structures
جلد چهارم - Water

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
🙏42👍2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نبش قبر درختان خیابان ولیعصر

🔹رئیس فضای سبز شهرداری منطقه سه تهران: این درختان ۵ سال پیش قطع شدند. این روزها شهرداری در حال انجام عملیات عمرانی کف‌سازی است و این کنده‌ها بیرون آمدند!

زمان قطع درختان، این درختان زیر پل قرار داشتند، به همین علت، کنده‌ها از جایشان خارج نشدند!/رکنا

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
😢21
2025/07/13 15:53:48
Back to Top
HTML Embed Code: