Telegram Web
مسیر ۴۷ کیلومتریِ سرزندگی در تهران

🔹دیروز طولانی‌ترین مسیر دوچرخه‌سواری و پیاده‌رویِ پایتخت به طول ۴۷ کیلومتر افتتاح شد. با این مسیر بوستان‌های فدک، پردیسان، نهج‌البلاغه و ۱۳ هکتاری به‌هم متصل شده است.

🔹شهردار منطقهٔ ۲ اعلام کرده این مسیر دارای امکاناتی مثل ایستگاه شارژ دوچرخه، سرویس بهداشتی، نمازخانه، اورژانس و اتاق مادر و کودک است. ۹۶ اسکوتر و ۹۶ دوچرخهٔ برقی در این مسیر منتظر مشتاقان است.

🔹قرار است سال آینده ۲۰ کیلومتر دیگر به این مسیر اضافه شود و در نهایت هم قرار است طول آن به ۱۰۰ کیلومتر برسد./فارس

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
👍21
1403-mehvarhaye-payan-name-resaleh.pdf
112.2 KB
حمايت شهرداری تهران از انجام پايان نامه‌ها و رساله‌های دانشجويی در شهرداری

به منظور وارد شدن به سامانه پژوهشیار و بارگذاری مستندات مورد نیاز (پس از ثبت‌نام در سایت تهران من و دریافت نام کاربری و رمز عبور) کلیک نمایید.

جهت دریافت دستورالعمل مربوطه کلیک نمایید.

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
#94
#Book #English #Planning
#کتاب #انگلیسی #برنامه‌ریزی

Making Plans: How to Engage with Landscape, Design, and the Urban Environment

Author(s): Frederick R. Steiner
2018
208 pages

به بررسی فرآیند برنامه‌ریزی شهری و منظر می‌پردازد و اهمیت تعامل و ارتباط با محیط‌های طبیعی و ساخته‌شده را مورد تأکید قرار می‌دهد. «مفاهیم پایه برنامه‌ریزی»، «تعامل با جوامع»، «پایداری و احیای منابع»، «چالش‌های سیاسی و اجتماعی» و «رویکرد و راهنمای عملی» از مباحث مطرح شده در این کتاب هستند.

Download🔽
منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
👍1
کانال منظر پلاس
محمدرضا برادران مطیع از میان پنج جایزه «رهبران جوان کشورهای BRICS & SCO» برنده عنوان «پژوهشگر جوان سال» در سال ۲۰۲۳ شد. رهبران جوان در پنج بخش «اینفلوئنسر رسانه جوان سال، کارآفرین اجتماعی جوان سال، ابتکار اقتصادی سال، پروژه مرتبط با دیپلماسی عمومی و پژوهشگر…
محمدرضا برادران مطیع برنده عنوان «رهبر آینده اقلیمی» در هفته اقلیم عمان ۲۰۲۵ شد.

هفته اقلیم عمان(Oman Climate Week) یک رویداد مهم است که به منظور ارتقاء آگاهی و بحث در مورد چالش‌های مرتبط با تغییرات اقلیمی و راه‌حل‌های ممکن برای آن برگزار می‌شود. این رویداد معمولاً شامل کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها، و سخنرانی‌هایی از کارشناسان، محققان، و تصمیم‌گیرندگان در زمینه محیط زیست و تغییرات اقلیمی است.

هدف اصلی این هفته، جمع‌آوری افراد و نهادهای مختلف برای تبادل نظر در مورد تأثیرات تغییرات اقلیمی بر کشور عمان و منطقه خلیج فارس، و همچنین بررسی راهکارهای سازگاری و کاهش اثرات منفی آن است. همچنین، این رویداد می‌تواند فرصتی برای معرفی ابتکارات محلی و بین‌المللی در زمینه پایداری و حفاظت از محیط زیست باشد.

عنوان رهبر آینده اقلیمی(Future Climate Leader) جهت شناسایی و تقدیر از جوانان و رهبران آینده در زمینه تغییرات اقلیمی و حفاظت از محیط زیست می‌پردازد. این عنوان معمولاً به افرادی اهدا می‌شود که با ابتکارات و پروژه‌های خود توانسته‌اند تأثیر مثبت و قابل توجهی در کاهش اثرات منفی تغییرات اقلیمی داشته باشند.

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
👍3👏3
🇮🇷هنر گچ‌بری و آجرکاری دوره سلجوقیان در گنبد علویان/ همدان

عکس از ناصر ذولفی

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 کهنسال‌ترین موجود زندۀ ایران در قلب کویر

🔹کهن‌سال‌ترین جاندار زندۀ ایران، سرو افسانه‌ای ابرکوه با قدمتی چندهزارساله همچنان استوار و سرسبز در یزد می‌درخشد.

🔹محیط تنهٔ این سرو در روی زمین ۱۱.۵ متر و بلندای آن بین ۲۵ تا ۲۸ متر برآورد شده است. /فارس

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
1
💧کنفرانس تنوع زیستی سازمان ملل با توافق بر سر تعهدات مالی جدید به پایان رسید

#محیط_زیست:
کنفرانس سازمان ملل برای محافظت از تنوع زیستی در جهان با توافق نمایندگان کشورهای جهان بر سر تعهدات مالی جدید به پایان رسید؛ توافقی که پس از ماه‌ها اولین اقدام مثبت بین‌المللی برای محیط زیست ارزیابی می‌شود.

کنفرانس دو روزه تنوع زیستی که روز پنج‌شنبه، ۹ اسفند، در شهر رم پایان گرفت، در واقع ادامهٔ نشست کالی در کلمبیا در اواخر سال گذشتهٔ میلادی بود.

نشست کالی با تمرکز بر صندوق تعهدات مالی برگزار شد که در کنفرانس مونترال در سال ۲۰۲۲ پیشنهاد شده بود. نشست رم برای رسیدگی به مسائل حل‌نشدهٔ کالی برگزار شده بود.

مذاکره‌کنندگان در نشست رم بر سر چگونگی تأمین سالانه ۲۰۰ میلیارد دلار تا سال ۲۰۳۰ به توافق رسیدند.

این تعهد مالی همچنین شامل برنامهٔ تأمین ۲۰ میلیارد دلار در سال برای محافظت از تنوع زیستی در کشورهای در حال توسعه تا سال ۲۰۲۵ است که قرار است تا سال ۲۰۳۰ به ۳۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

جدا از توافق دقیقه ۹۰ در کنفرانس کاپ ۱۶ که روز پنج‌شنبه همه نمایندگان کشورها را راضی به خانه فرستاد، کشورها در روزهای گذشته بر سر «صندوق کالی» نیز توافق کرده بودند؛ صندوق جمع‌آوری کمک‌های صنایعی که مستقیما از تنوع زیستی در طبیعت بهره می‌برند.

به نوشته آسوشیتدپرس، پایان موفقیت‌آمیز کاپ ۱۶ پس از ماه‌ها اولین اقدام مثبت اعضای سازمان ملل در راه حفظ طبیعت و محیط زیست است.

به گفته کارشناسان و دانشمندان، تنوع زیستی در جهان نقشی اساسی در حفظ تعادل اکوسیستم‌ها، تأمین هوای پاک و آب و غذا دارد و به کشفیات پزشکی و ثبات اقتصادی و رفاه در سراسر کره زمین کمک می‌کند.

در حال حاضر یک میلیون گونه جانوری در خطر انقراض قرار دارند، و شیوه‌های کشاورزی و مصرف ناپایدار جنگل‌ها را نابود می‌کنند، خاک را از منابع خود خالی می‌کنند و آلودگی پلاستیکی را به دورترین نقاط کره زمین سرایت می‌دهند.

📷 نشست عمومی کنفرانس تنوع زیستی در رم، ۲۵ فوریه ۲۰۲۵/رادیو فردا

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
نسخه دیجیتال ماه مارس مجله معماری منظر(LAM) سال 2025

توجه داشته باشید که یک دانشجوی معماری منظر ساکن آمریکا باید ۱۶ دلار برای تهیه مجله معماری منظر بپردازد اما این مجله معتبر به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرد.

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
👏2
@manzarplus LAM MARCH 2025.pdf
244.6 MB
Landscape Architecture Magazine [LAM] - LITTLE ISLAND
نسخه ماه مارس مجله معماری منظر آمریکا 2025

جهت دسترسی به کالکشن محتوی بیش از ۱۰۰۰ مجله معتبر منظر به این آیدی پیام دهید.

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
👍21
🇮🇷کوشک احمدشاهی، مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران/ تهران

عکس از محمد کلهر

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
2
🔻رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران: مقاوم سازی ساختمان‌های تهران ۲ میلیارد دلار نیاز دارد

▪️علی نصیری، رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای مقاوم سازی ساختمان‌های تهران نیازمند حدود ۱ /۲ میلیارد دلار در یک برنامه ۱۰ ساله هستیم که این منابع مالی به ما این امکان را می‌دهد، ساختمان‌های مهم و شریان‌های حیاتی شهر را مقاوم‌سازی کنیم.| ایرنا


منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
🔻جابجایی پایتخت چقدر مصرف آب را در تهران کاهش می‌دهد؟

داریوش مختاری، کارشناس حوزه آب و انرژی:

▪️مادامی که می‌توان با حل مشکل ترافیک، حداقل تا ۳۰ درصد مشکل کمبود آب و انرژی را حل کرد و یا با اجرای قانون توسعه و بهینه‌سازی مصرف آب از مسیر آموزش مشترکان پرمصرف، ۲۰ تا ۳۰ درصد مصرف آب شهری را کم کرد، گزینه جابجایی پایتخت از دیدگاه محیط زیست و مصارف آب و انرژی، فاقد توجیه اجتماعی و اقتصادی لازم است.

▪️خوشبینانه‌ترین حالت که می‌توان از انتقال پایتخت انتظار داشت، کاهش ۵ تا ۱۰ درصدی در مصرف انرژی و آب است.| ایلنا


منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
🇮🇷هلال ماه صبحگاهی بر فراز گلدسته مسجد امام (جامع عباسی)/ اصفهان

عکس از محمد سلطانی

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
❇️ «درخت‌داری» مهم‌تر از «درختکاری»

🔻 معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست در یادداشتی نوشت:

🔹اکنون شهرهای ما با وجود همه محدودیت‌های اقلیمی برای ایجاد تعادل میان محیط‌های مصنوع و طبیعی و ایجاد مکان‌هایی برای برقراری حداقل ارتباط میان شهروندان با طبیعت به فضاهای سبز مشجر نیاز دارند. به همین دلیل مدیریت پایدار فضاهای سبز شهری با اتکا به خرد تاریخی ایرانیان در مواجهه با زیست‌بوم و با تکیه بر شرایط جغرافیایی و کمبود منابع آب، موضوعی بسیار قابل تأمل است. در چنین شرایطی «نگهداشت» درختان بیش از «کاشت» آنها حائز اهمیت خواهد بود./سازمان حفاظت محیط زیست

لینک خبر

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
👍6
⚠️آرادکوه تاکنون هیچ عوارض آلایندگی پرداخت نکرده

عبادتی، معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان تهران:
🔺️آرادکوه تاکنون هیچ عوارض آلایندگی پرداخت نکرده است.

🔺️مردم در کهریزک همیشه با آلودگی هوا دست و پنجه نرم می‌کنند.

قضاتلو، مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران:
🔺️با آوردن زباله سوز مشکل گاز متان، پسماند و شیرابه حل می‌شود.

🔺️حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای احداث شهرک بازیافت پسماند هزینه کردیم.

🔺️در بحث زباله سوز نیاز به عزم ملی داریم/ایسنا

منظرپلاس🌱
@manzarplus 🌱
2025/07/14 17:53:39
Back to Top
HTML Embed Code: