Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تهران ، کاخ مرمر ، تالار خاتم

نالار خاتم، نفس‌گیرترین تالار کاخ مرمر است. این تالار زیبا و خیره‌کننده با دقت و ظرافتی بی‌نظیر، چشم هر بیینده‌ای را به خود خیره خواهد کرد. این تالار تمام خاتم از آثار باشکوه خاتم در دوره معاصر به شمار می‌آید. ساخت تالار خاتم بین سال‌های ۱۳۱۴ تا ۱۳۱۶ به سرپرستی محمد حسین صنیع خاتم (امین‌الصنایع) و ۷۲ خاتم‌کار دیگر انجام شده است. این تالار با طول هشت متر و عرض ۶ متر در ضلع شرقی کاخ در طبقه اول قرار دارد

#گردشگری_تاریخی


#iraninreality

کانال واحد گردشگری و محیط‌زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 *پدیدارشدن دریاچه در دل کویر*

بارش‌های اخیر باعث شده در دل طبیعت خشک کویر مرنجاب دریاچه تشکیل شود.

#کویر_مرنجاب
#گردشگری
#طبیعت_گردی

کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تخت سلیمان ، تکاب، آذربایجان غربی

تخت سلیمان که به‌عنوان زادگاه زرتشت از آن نام برده شده، پنج دوره تاریخ و تمدن بشری را به خود دیده است. این مجموعه منحصربه‌فرد و خارق‌العاده که ۳,۰۰۰ سال قدمت دارد و نامش در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است، از جاهای دیدنی آذربایجان غربی به شمار می‌آید و در شهرستان تکاب قرار دارد. تخت سلیمان، بزرگ‌ترین مرکز آموزشی، مذهبی و نیایشگاه قبل از اسلام بوده است و از آن به‌عنوان مهم‌ترین پایگاه دین زرتشت یاد می‌کنند. میراث جهانی تخت سلیمان شامل بخش‌های مختلفی مثل آتشکده آذرگشنسب، ایوان خسرو، معبد آناهیتا، آتشگاه‌های کوچک و... می‌شود

#گردشگری_تاریخی


#iraninreality

کانال واحد گردشگری و محیط‌زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
گیاه‌پالایی روشی موثر برای پالایش خاک‌های آلوده

آلودگی فلزات سنگین یکی از اساسی‌ترین مشکلات زیست‌محیطی است که جهان مدرن با آن روبه‌رو می‌باشد.
فلزات سنگین و عناصر رادیواکتیو به‌طور طبیعی در خاک و هوا وجود دارند. افزایش شدید و ناگهانی سطح این ترکیبات که تحت تأثیر فعالیت‌های بی‌رویه صنعتی و کشاورزی در محیط‌زیست خطرناک می‌باشد.

فلزات سنگین مثل سرب، کادمیم و جیوه از طریق پسماندها و فاضلاب‌ها، صنایع فلزی آهن، فولاد، زباله‌ها و سوخت‌های فسیلی و... به محیط‌زیست راه پیدا می‌کنند. آلودگی در نهایت از طریق خاک وارد آب و غذای انسان و جانداران می‌شود.

روش‌های مختلفی برای پاکسازی خاک‌های آلوده به فلزهای سمی وجود دارد که عمدتاً هزینه‌بر بوده و همچنین در سطوح وسیع قابل بهره‌گیری نمی‌باشد اما یکی از روش‌های مناسب برای حل این مشکل، گیاه‌پالایی است.

گیاه‌پالایی (Phytoremediation) یا پالایش سبز عبارت است از فناوری استفاده از گیاهان برای استخراج، کاهش یا محدودکردن انتقال آلاینده‌ها به خاک‌وآب که روشی موثر، ارزان‌قیمت و دوستدار محیط‌زیست است.

گیاهانی چون گون، فستوکا، گاو پونه آفتابگردان سورگوم شبدر سفید، درخت اقاقیا... خاصیت گیاه‌پالایی دارند.

عمدتا این گیاهان قادرند ۱۰۰ برابر گیاهان معمولی عناصر آلاینده را جذب نمایند.

مکانیسم‌های گیاه‌پالایی
گیاهان چگونه و از چه مکانیسم‌هایی آلودگی را کاهش می‌دهند؟

🔘تخریب توسط گیاه Phyto-degradation
بعضی گیاهان قادرند با استفاده از آنزیم‌های خود آلاینده‌ها را به ترکیبات بی‌ضرر تجزیه کنند.

🔘تثبیت توسط گیاه  Phyto-stabilization
بعضی گیاهان می‌توانند آلاینده‌ها را در خاک یا ریشه یا منطقه ریشه غیرمتحرک و تثبیت کنند.

🔘استخراج توسط گیاه  Phyto-extraction
در این فرآیند آلاینده‌ها توسط ریشه جذب شده و وارد ساقه و برگ‌ها می‌شود و در نهایت با جمع‌آوری و برداشت گیاه عناصر مضر از منطقه آلوده خارج می‌شوند. این روش بیشتر برای رفع آلودگی آب‌وخاک از فلزات کمیاب اعمال می‌شود.

🔘تصعید یا تبخیر توسط گیاه Phyto-Volatilization
بعضی گیاهان قادرند آلاینده‌ها را توسط ریشه‌‌ها جذب سپس توسط روزنه‌ها به‌صورت تعرق یا تصعید خارج کرده و وارد اتمسفر کنند. در این حالت آلاینده به‌شکل‌ ترکیبات بی‌ضرر خارج می‌شوند.

🔘تحریک توسط گیاه Phyto-stimulation
در این فرایند، گیاه موادطبیعی از طریق ریشه‌ آزاد شده و مواد مغذی مورد نیاز میکروارگانیسم‌های موجود در خاک را تأمین می‌کند. به این ترتیب میکروارگانیسم‌ها تخریب بیولوژیکی آلاینده‌ها را افزایش می‌دهند.

⚠️در گیاه‌پالایی باید مراقب معرفی گونه‌های غیربومی که خود پیامدهای مخربی برای اکوسیستم دارد بود، مانند کاهوی آبی که به‌عنوان یک گیاه پالاینده نقره، کادمیوم، کروم، مس، جیوه، نیکل، سرب و روی معرفی شده است اما گونه غیربومی و مهاجم است.

مزیت‌های گیاه‌پالایی آن‌قدر زیاد است که باعث می‌شود استفاده این روش به‌قدر کافی موثر و کاربردی باشد، از کاهش آلودگی خاک تا افزایش حاصل‌خیزی از مزیت‌های آن است.

#محیط_زیست
#آلودگی_خاک
#یادداشت‌_علمی

کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف

@masaftourism
بنای ۹۰۰ ساله درحال فروریختن!

🔷بقعه درویش مازندارن، بنایی متعلق به قرن پنجم هجریَ، بدون هیچ نام و نشانی حتی در گوگل! مشخص نیست این بنای تاریخی به‌ثبت ملی رسیده است یا خیر! چرا که حتی جست‌وجو در گوگل هم به دو بقعه «آرامگاه درویش علم‌بازی و آرامگاه درویش فخرالدین» می‌رسد نه به بقعه درویش مازندران!

🔶این بنای تاریخی که در نزدیکی کندلوس واقع شده و روایتگر تاریخ از قرن ۵ هجری قمری تاکنون است درحال ریزش است. میراث‌فرهنگی هم ناتوان از حفظ و نگهداری آن است و مرمت و حفاظت از این بنا را منوط به رسیدن کمک‌های خیرین استان می‌داند.


#بنای_تاریخی
#ریزش
#میراث_فرهنگی



کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
مراکش، پربازدیدترین کشور آفریقا در سال ۲۰۲۴

🔷صنعت گردشگری مراکش به رکوردی بی‌سابقه رسیده است؛ این کشور در سال ۲۰۲۴ میزبان ۱۷.۴ میلیون گردشگر بین‌المللی بوده که افزایشی ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد. این رکورد تاریخی، مراکش را به پربازدیدترین کشور آفریقا تبدیل می‌کند. همچنین درآمد این کشور از صنعت گردشگری به ۱۰.۵ میلیارد دلار رسید.


🔶 برای حفظ این رشد سریع و پایدار، سازمان جهانی گردشگری راهنمایی برای سرمایه‌گذاری تحت عنوان «گردشگری و کسب‌وکار – سرمایه‌گذاری در مراکش» را در جریان یک بازدید رسمی از رباط منتشر کرده است. این راهنمای رسمی، اکوسیستم نوآوری در حال رشد مراکش، روندهای سرمایه‌گذاری و فرصت‌های موجود برای سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی را برجسته می‌کند.



#مراکش
#گردشگری
#صنایع_خلاق

🔍 منبع: Travel and Tour World



کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
✍️وفاق به نام مردم به کام خواص

🔷این‌روزها اخبار زیادی از این قبیل می‌شنویم:
✔️پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری مردادماه ۱۴۰۳ با افزایش ۳۰درصدی قیمت از ساعت ۹ صبح امروز آغاز شده است.
✔️مدیرعامل اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری از افزایش ۲۵درصدی نرخ بلیت سفرهای برون‌شهری خبر داد و اعلام کرد: این افزایش نرخ به‌دلیل افزایش هزینه‌ها بود که به‌صورت قانونی و رسمی اعمال شده است.
✔️دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: بلیت هواپیما تا پایان سال به‌دلیل نرخ سوخت افزایشی نخواهد داشت و سال آینده قیمت بلیت حداکثر بین ۱۰ تا ۱۵درصد افزایش خواهد یافت.
✔️افزایش روزانه قیمت ارز

🔶 یکی از مهم‌ترین اجزای سبد هر خانواری سفر است که باعث افزایش امید و انگیزه در زندگی‌شان می‌شود.
اما طی یک سال گذشته نه‌تنها دولت درمورد گسترش آن چاره‌ای نیندیشیده است بلکه با تصمیماتی که اتخاذ شده متقاضیان سفر رو به کاهش رفته‌ است.

🔷در تمامی مصاحبه‌ها، سال ۱۴۰۳ را با سال‌هایی که جهان درگیر کرونا بود و عملا سفررفتن ممنوع بود، مقایسه می‌کنند که این قیاس درستی نیست.

باهم نگاهی به آمار سفر در سال‌های مختلف می‌اندازیم:

📌سفر خارجی ایرانی‌ها در سال ۹۶ به بالاترین حجم خود رسیده بود؛ جمعیتی بالغ بر ۱۰میلیون و ۵۴۲هزار و ۹۵۲ نفر در آن سال به خارج از کشور سفر کردند که توجه دولت‌مردان و نمایندگان مجلس را جلب کرد.

📌علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری و رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر در ابتدای سخنانش یاد شهدای کنسولگری ایران در سوریه را گرامی داشت و جمع‌بندی آمار اقامت و اسکان‌های نوروزی ۱۴۰۳ را به این ترتیب اعلام کرد: از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین امسال ۶۳میلیون و ۶۴۷هزار نفر شب‌اقامت ثبت شده است که ۵درصد افزایش نسبت به مدت‌زمان مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد. این آمار در اقامتگاه‌های رسمی ۲/۵درصد افزایش را نشان می‌دهد. رویکرد ستاد ملزم‌کردن به استفاده از ظرفیت اقامتگاه‌های رسمی است.

🔶 موضوع اصلی اینجاست که با این حجم از گرانی کالاهای مختلف، افزایش قیمت بلیت‌ اتوبوس‌های بین‌شهری، قطار، هواپیما و شنیده‌شدن زمزمه‌های افزایش قیمت بنزین، سفر در کجای سبد خانوار قرار خواهد گرفت و آیا ادامه این مسیر عملا باعث حذف سفر از سبد خانوار نخواهد شد؟

🔷 هنگامی که وزیر محترم اقتصاد در تلویزیون اعلام می‌کند بنزین را گران می‌کنیم چون همه اتومبیل ندارند، آیا برای مسافرت مردم راهکارهای دیگری در نظر داشتند یا آیا متوجه بودند که با افزایش نرخ سوخت، بالطبع قیمت بلیت وسیله‌های نقلیه هم افزایش خواهد یافت؟
آیا در پشت این افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها به‌راستی اتاق فکری هم قرار دارد؟

🔶جناب رئیس‌جمهور شما فرمودید بدون هماهنگی و اجازه مردم افزایش قیمتی نخواهیم داشت، سوال اینجاست در کجا از مردم نظرخواهی شد؟
آیا کارشناسان شما عواقب تصمیماتشان را در نظر گرفته‌اند؟

🔷کلام آخر اینکه با روندی که در حال حاضر شاهد آن هستیم به‌زودی سفر از سبد اکثر مردم حذف خواهد شد که به‌دنبال آن با کاهش مسافر رو‌به‌رو خواهیم بود و در نتیجه بسیاری از کسب‌وکارها از جمله هتل‌ها و مراکز اقامتی، رستوران‌ها و شرکت‌های خدمات مسافرتی و گردشگری و... با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.


#گردشگری
#سفر
#سازمان_میراث_فرهنگی_وگردشکری
#وفاق
#یادداشت


کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مجموعه خانقاه و بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی بنایی نادر از معماری اسلامی در قرون وسطاست که تنها اثر ثبت جهانی شده اردبیل به شمار می رود.
این بنا همان گونه که از نامش بر می آید خانقاه و عبادتگاه بوده و بعدها پیکر بنیانگذار مجموعه و چند تن از بزرگان صفوی را نیز در خود داده است. به جز شیخ صفی الدین اردبیلی جد سلاطین صفوی و بنیانگذار خانقاه، چند تن از بزرگان، مشایخ و سلاطین دوره صفوی همچون شاه اسماعیل اول (نخستین پادشاه صفویه)، همسر شاه اسماعیل (مادر شاه تهماسب) و کشته شدگان جنگ های شیروان و چالدران نیز در این مجموعه به خاک سپرده شده اند.
#گردشگری_تاریخی


#iraninreality

کانال واحد گردشگری و محیط‌زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
رکوردشکنی صنعت گردشگری ترکیه در سال ۲۰۲۴

🔷صنعت گردشگری ترکیه در سال ۲۰۲۴ با افزایش ۸.۳ درصدی نسبت به سال قبل، به درآمد بی‌سابقه‌ی ۶۱.۱ میلیارد دلار دست یافت. در مجموع، ترکیه در سال ۲۰۲۴ میزبان ۶۲.۲ میلیون بازدیدکننده بوده که نسبت به سال قبل ۹ درصد افزایش داشته است.

🔶 میانگین هزینه‌های هر بازدیدکننده در سال ۲۰۲۴ معادل ۹۷۲ دلار بود. همچنین، بیشترین انگیزه برای سفر به ترکیه با ۶۴.۹ درصد مربوط به فعالیت‌های تفریحی، سرگرمی، ورزشی و فرهنگی بوده است.

🔷 همچنین ۶.۲ درصد از کل گردشگران به قصد خرید به این کشور آمده بودند که نشان‌دهنده‌ی جایگاه ترکیه در جذب گردشگری خرید است.



#گردشگری
#ترکیه
#صنایع_خلاق

🔍 منبع: Travel and Tour World



کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
گرگان به شهر بام‌های سفالی و قرمز رنگ، و شهر تکیه‌ها و پاتوق‌ها شهره است.

#گردشگری_تاریخی

#iraninreality

کانال واحد گردشگری و محیط‌زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
واحد گردشگری و محیط‌زیست مؤسسه مصاف
گرگان به شهر بام‌های سفالی و قرمز رنگ، و شهر تکیه‌ها و پاتوق‌ها شهره است. #گردشگری_تاریخی #iraninreality کانال واحد گردشگری و محیط‌زیست مؤسسه مصاف @masaftourism
دیوارها و جزئیات آجری و رج به رج کنار هم چیده شده، شمالی متفاوت از شهر گرگان؛ عناصر و فضاهای شهری آن همچون مساجد و معابر داده است.
 
‎بافت تاریخی گرگان نخستین بافت ثبت ملی ایران است که در سال ۱۳۱۰ به شماره ۴۱ به ثبت رسیده است.
 
‎این بافت همچنان سویی بافت ارزش و دارای سبک معماری پس از اصفهان و یزد بوده است. ۸۰۰ بنای تاریخی در محدوده #بافت_تاریخی وجود دارد.
 
‎بافت تاریخی شاید یک تکه باقی مانده از معماری قدیم یک شهر باشد اما در گرگان چنین نیست؛ هنوز عناصر گذشته حفظ شده است.
‎بافت تاریخی گرگان در هر مرکز محله همچنان حمام، آب‌انبار، مسجد، تکیه، مدرسه، بازار، خانه‌های مسکونی را دارا است و همه اجزای یک شهر هنوز در آن برجاست.
‎شاید برخی از عناصر عمومی متروکه باشند اما همچنان سازه‌های آن بر قرار است.
 
‎بنابراین بافت تاریخی گرگان خیلی فراتر از یک بافت شهری است، یک شهر باقی‌مانده و زنده و فعال است و مردم همچنان در خانه‌های قاجاری زندگی می‌کنند و رفت و آمد هست.
‎در ایام محرم همه اهالی شهر خود را به این بافت می‌رسانند.
 
‎بیشتر خانه‌های مسکونی #بافت_تاریخی_گرگان متعلق به دوره قاجار و پهلوی است.
‎این در حالی است که لایه‌های دوره ساسانی هم زیر بافت تاریخی شهر گرگان وجود دارد.
‎همچنان که بناهای دوره سلجوقی و صفوی هم در بافت به چشم می‌خورد؛ مثلا مدرسه عمادیه متعلق به دوره صفویه و مسجد جامع و امامزاده نور متعلق به دوره سلجوقی است.
 
‎اخیرا بحث کوچک‌سازی حریم بافت تاریخی گرگان مطرح شده.
 
#گردشگری_تاریخی 
 
#iraninreality 
 
کانال واحد گردشگری و محیط‌زیست مؤسسه مصاف 
@masaftourism
 
معرفی ظرفیت کردشگری ایران با تبریک سال نو چینی‌ها

🔶مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت: پس از لغو یکطرفه روادید با چین، هرچند انتظار وقوع سونامی نداریم اما به ۵٠٠ میلیون چینی چشم دوخته‌ایم و می‌دانیم که نظر آن‌ها را جلب ایران می‌کنیم.

🔷پیشنهاد لغو یکطرفه روادید ایران برای اتباع چینی دوم تیرماه در جلسه هیات وزیران مصوب و سه روز بعد از سوی اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور به تمام مراجع و دستگاه‌های مربوط ابلاغ شد. در این ابلاغیه تاکید شده، «وزارت امور خارجه مجاز است نسبت به برقراری مقررات لغو روادید برای ورود اتباع کشور چین به جمهوری اسلامی ایران اقدام کند. »

🔶محمد ابراهیم لاریجانی به دنبال ابلاغ این تصویب‌نامه، تدوین برنامه «میزبان خوب» را ضروری دانست و در ‌گفت‌وگو با ایسنا، یادآور شد: از اوائل سال ۹۷ دفتر بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری سازمان، موضوع ورود و نفوذ به بازار چین را در دستور کار قرار داد. در آن مقطع بیشتر ذی‌نفعان و فعالان گردشگری  در تمام جلسات بر اهمیت بازار چین تاکید می‌کردند ولی هیچ برنامه‌ای از هیچ مرجعی ارائه نمی‌شد.

🔷وی افزود: دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری تصمیم گرفت دو اقدام برای چین انجام دهد؛ نخست، تحقیق بازار چین، سعی تهیه اکشن پلن (برنامه اقدام) برای نفوذ و حضور در بازار چین. به عبارتی از بیان اهمیت چین و اینکه صرفا بگوییم بازار خوبی است و مهم است عبور کردیم و به طور واقعی تحقیق بازار انجام دادیم و بر اساس سلائق و علائق اتباع چینی یک برنامه عملیاتی مشتمل بر بازاریابی، تبلیغات، آموزش و ایجاد زیرساخت و تسهیل شرایط سفر  و احصاء نقش سایر ذینفعان و غیره نوشته شد.

🔶او ادامه داد: یکی از  خروجی‌های اکشن پلن ورود به بازار چین، تهیه نامه‌ای به آقای ظریف _ وزیر امور خارجه _ بود که در آن پیشنهاد «لغو روادید گروهی»  یا «لغو روادید یکطرفه برای اتباع چینی» و «اعطای ویزای ارزان یا رایگان به اتباع چینی» که در فرودگاه امام (ره) برای ترانزیت به سایر نقاط جهان وارد می‌شوند و «ثبت نشدن مهر ورود خروج در  پاسپورت»، و مسائل دیگری مطرح شده بود. خوشبختانه با پیگیری‌های رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و البته پس از چندین جلسه کارشناسی لغو روادید با اتباع چینی در دولت موافقت شد.

🔷مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، برنامه‌ریزی برای اجرای تور آشناسازی، تهیه اقلام تبلیغاتی به زبان چینی، برپایی هفته فرهنگی ایران در چین، برنامه رسانه‌ای، حضور در فضای مجازی در کشور چین و حدود ۵۰ بند برنامه دیگر را از جمله اقدامات ایران برای جذب بیشتر چینی‌ها ذکر  کرد و افزود: بیشتر این برنامه‌ها باید در سال ۹۸ اجرا شود.

🔶لاریجانی گفت: با موافقت لغو روادید در دولت، وظیفه همه ما سنگین‌تر خواهد شد، همه مراکز اقامتی کشور به‌ویژه استان‌های هدف باید مهیای پذیرایی باشند. تشکل راهنمایان باید راهنمای چینی زبان تربیت کند. دفاتر خدمات مسافرتی باید برای چگونگی ورود به بازار و طراحی پکیج آموزش ببینند. اقلام تبلیغاتی متناسب باید طراحی شود. فرودگاههای کشور باید آمادگی داشته باشند. ایرلاین‌ها باید موضوع افزایش خطوط پروازی را در دستور کار قرار دهند. پلیس  و گمرگ باید برای تعامل با توریست چینی در مبادی ورودی آموزش ببیند. موزه‌ها باید برجسب زبان چینی برای ویترین‌ها تهیه کنند. شهرداری‌ها باید تابلوهای معرفی سایت‌های گردشگری شهری را به زبان چینی طراحی و نصب کنند. رستوران‌های چینی باید شکل بگیرد. فروشگاه‌های اقلام آنتیک و اصل باید بیش از پیش خود را معرفی کنند از همه مهمتر مردم‌مان به عنوان جامعه میزبان باید از چینی‌ها بیشتر بدانند.

🔷مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری افزود: اطلاعات زیادی در تحقیق از بازار چین به‌دست آمده است؛ امروز ما می‌دانیم که شش هفت استان چین  و چهارصد تا پانصد میلیون نفر از جامعه  یک و نیم میلیاردی چین هدف جذب ما هستند. یا چگونگی طراحی تور، قیمت، مدت، برنامه سفر و خیلی موضوعات دیگر از سلائق و علائق چینی‌ها را شناسایی کردیم اما این‌ها باید به دوره آموزشی تبدیل شود تا هم توریست چینی احترام ببیند و هم خدمات مناسب دریافت کند.


🔶او اظهار کرد: به دلیل اینکه با چین مرز زمینی نداریم قطعا با هجوم و سونامی مواجه نیستیم. از طرفی تعطیلات و پیک سفرهای خارجی چینی‌ها مشخص است و قابل برنامه‌ریزی است اما باید با دقت و انسجام در ارائه خدمات عمل کنیم. به هر حال یک جمعیت ۱۵۰ میلیون نفری در سال از چین به سراسر دنیا سفر می‌کنند.

#وزارت_گردشگری
#چین
#گردشگری



کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
تأثیر فرهنگ کره‌ای بر رونق گردشگری پزشکی در کره جنوبی

🔷 بر اساس نظرسنجی مؤسسه‌ی توسعه‌ی صنعت سلامت کره، بیش از ۴۰ درصد گردشگران پزشکی کره‌ی جنوبی، نه به علت هزینه‌ها و کیفیت خدمات، بلکه به خاطر فرهنگ کره‌ای (K-Culture) برای درمان به این کشور سفر می‌کنند. این رقم در سال ۲۰۲۱ تنها ۲۴ درصد بوده است.

🔶 از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹، بیش از ۲.۷۶ میلیون بیمار خارجی برای دریافت خدمات پزشکی به کره جنوبی سفر کرده‌اند.

🔷 تقریبا ۷۰ درصد گردشگران پزشکی از جنوب شرق آسیا و غرب آسیا اعلام کردند که تحت تأثیر فرهنگ کره‌ای برای درمان به این کشور سفر کردند. در حالی که این رقم در گردشگران پزشکی روسی تنها حدود ۲۰ درصد بود.



#گردشگری_پزشکی
#کره_جنوبی
#صنایع_خلاق

🔍 منبع: Malay Mail



کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
2025/02/05 00:47:02
Back to Top
HTML Embed Code: