Telegram Web
Forwarded from عصر ایرانیان
⭕️سرمقاله: فرصت بریکس چگونه فعال می‌شود؟

🔹آقای همتی وزیر اقتصاد در حاشیه نشست سران بریکس در کشور روسیه درباره اهمیت و لزوم تقویت جایگاه ایران در گروه بریکس صحبت کردند. ایشان توضیح مناسبی درباره فلسفه تشکیل گروه بریکس ارائه کردند و تاکید داشتند که گروه بریکس به نوعی اتحاد جنوب جهانی در مقابله کشورهای شمال و یک نوع تغییر معادله در حوزه اقتصاد است.

🔸همچنین به ظرفیت‌های مهم گروه بریکس اشاره کردند و حضور اقتصادهای بزرگ و همچنین اقتصادهای نوظهور که فرصت‌های خوبی را در گروه بریکس به وجود آورده است. اما آقای همتی در انتهای صحبتشان نکته‌ای را بیان کردند که نشان می‌دهد چارچوب نظری حاکم بر ذهن ایشان دچار یک تعارض است.

🔹همتی گفته است: در کشورمان فشار تحریم‌ها و همچنین اف ای تی اف را داریم که بانک‌های ما نمی‌توانند با دیگر بانک‌ها ارتباط برقرار کنند، در عین حال که این مسائل را دنبال می‌کنیم باید جایگاهمان را در بریکس تقویت کنیم.
او خاطرنشان کرد: باید زمینه و بستر لازم را فراهم کنیم تا ضمن حل مشکلات استفاده بهتری از این اجلاس جهانی داشته باشیم و این مهم برای کشورمان امکان‌پذیر است.

🔸در نگاه آقای همتی مقدمه تقویت جایگاه ایران در گروه بریکس حل دو چالش با دنیای شمال است. مسئله تحریم‌ها و fatf که چندین سال است جمهوری اسلامی با آن مواجه است.
به عبارت دیگر آقای همتی معتقد است ابتدا باید ایران مشکلات خود با شمال جهانی (غرب) را حل کند و سپس به دنبال تقویت جایگاه خود در میان کشورهای جنوب جهانی (بریکس) باشد. این نگاه حاوی یک تعارض است و به عبارتی خود متناقض است. لذا بر اساس آن نمی‌توان یک مسیر طراحی کرد.

🔹از طرف دیگر تجربه گذشته ایران نیز نشان می‌دهد که این نگاه غلط است. اتفاقا عضویت ایران در گروه بریکس در زمانی صورت گرفت که هم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به صورت حداکثری اعمال می‌شد و حتی تحریم‌های سازمان ملل نیز لیه ایران وجود داشت که از سال گذشته این تحریم‌ها پایان یافته است. اما فعالیت موثر دولت شهید رئیسی به دیپلماسی فعال آن منجر به عضویت رسمی ایران در گروه بریکس گردید. عضویت در سازمان شانگهای نیز به همین صورت بود.

🔸لذا بر اساس آن چیزی که آقای همتی بیان کرده است نمی‌توان انتظار تقویت جایگاه ایران در گروه بریکس و استفاده از فرصت‌های آن برای اقتصاد ایران را داشت. بلکه پیگیری موضوعات مانند fatf ایران را وارد یک دور باطل و بدون نتیجه خواهد کرد که صرفاً وقت و انرژی دولت را خواهد گرفت و اثر مثبتی بر اقتصاد کشور نخواهد داشت.

🔹اما اگر آقای همتی و دولت چهاردهم به معنای واقعی به دنبال ارتقای جایگاه ایران در گروه بریکس و استفاده از فرصت‌های آن برای اقتصاد ایران هستند باید همکاری‌ها با کشورهای عضو گروه بریکس را مستقل از موضوعاتی مانند تحریم و fatf دنبال کند و اجازه ندهند که این موضوعات بر همکاری‌ها سایه بیندازد.
تجربه کوتاه دولت سیزدهم نشان داد که اگر اولویت‌ها به درستی تعیین شود و با جدیت دنبال شود حتی در زمان وجود مشکلات ناشی از تحریم‌ها و fatf ‌می‌توان همکاری‌های مناسبی را با کشورهای همسو تعریف کرد.

🔸پس اگر دولت چهاردهم همکاری دوجانبه و چند جانبه با کشورهای همسو را مستقل از شرایط تحریمی و سایر موانع با اولویت دنبال کند می‌توان انتظار داشت تا نتایج خوبی برای اقتصاد ایران و روابط خارجی آن حاصل شود.

مسعود براتی

@asreiranian_ir
‏تهران اعلام کرده بود که هر گونه تعدی را با قدرت پاسخ خواهد داد.
رژیم صهیونسیتی خطای بزرگی کرد.
Forwarded from مدرسه راه
🔴 مدرسه راه برگزار می‌کند:

♨️ دوره جریان شناسی سیاسی تاریخ معاصر فصل دوم
شکل گیری حکومت پهلوی و زمینه های وقوع انقلاب اسلامی

🗣 مدرس: دکتر علیرضا زادبر
🕓 زمان: سه‌شنبه‌ها ساعت ۱۶ الی ۱۸

📆 شروع از هشتم آبان‌ماه

📍 مکان: خیابان ۱۶ آذر، تقاطع پورسینا، حسینیه هنر

🔹 ۵۰ درصد تخفیف فقط تا چهارشنبه ۲۵ مهرماه با کد تخفیف jaryan_50

🔹 ۵۰ هزارتومان تخفیف استوری و تگ کردن مدرسه راه در اینستاگرام

🔹️۲۵ درصد تخفیف ویژه ثبت‌نام گروهی

🔹️ ۳۰ درصد تخفیف ویژه تشکل‌های دانشجویی

🔰 برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت مدرسه راه مراجعه نمایید

🆔 @madrese_rah
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ #اطلاع_رسانی | وارثان شجاعت

🔸هفتاد و چهارمین جلسه‌ی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع«دانش‌آموزان؛ پیشگام در راه انقلاب»

💠با سخنرانی دکتر سعید جلیلی، نماینده‌ی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی

🕡 زمان: سه‌شنبه؛ ۸ آبان؛ ساعت ۱۸:۳۰
📍حوزه‌ی هنری انقلاب اسلامی؛ سالن سوره

🔰امکان استفاده از مهدکودک جهت مراقبت از کودکان در طول مراسم فراهم است.

@Jalili_saeed
@Madrese_rah
همکاری مستقیم FATF با رژیم صهیونیستی در جنگ با لبنان
🔺در برنامه اقدام لبنان FATF از لبنان خواسته است تا درباره حزب الله تحقیقات کرده و اطلاعات را با شرکای خارجی به اشتراک بگذارد.

🔸احتمالا این خبر را شنیده‌اید که FATF در پایان نشست اخیر خود لبنان را در فهرست خاکستری قرار داد. یعنی لبنان تحت نظارت دبیرخانه FATF قرار گرفته است و باید برنامه اقدامی را که برای این کشور مشخص شده است را تکمیل کند. می‌شود تحلیل کرد که FATF چه هدفی را دنبال می‌کند و این هدف چه نسبتی با جنگ جاری میان رژیم صهیونیستی (با مشارکت آمریکا و متحدانش) ‌و جبهه مقاومت و مشخصا حزب الله لبنان دارد.
اما هستند برخی افراد ساده‌انگار که حتما می‌گویند این تحلیل‌ها صرفا توهم توطئه است و نسبتی میان FATF و این موضوعات نیست. آنها با ساده‌لوحی تمام می‌گویند که FATF یک نهاد فنی است و صرفا پیگیر استانداردهای فنی در حوزه بانکی و مالی است. حتی برخی پا را فراتر می‌گذارند و می‌گویند ببینید که لبنان که میزبان اصلی‌ترین گروه مقاومت یعنی حزب الله لبنان است، در حال تعامل با FATF بوده و تمام معاهدات را هم پذیرفته است و مشکلی هم برای فعالیت مقاومت پیش نیامده است.
برای اینکه به این عده ساده‌انگار و سطحی‌نگر برخی واقعیات را نشان بدهیم خوب است به مفاد بیانیه FATF درباره لبنان نگاهی دقیق‌تر بیندازیم و اسناد پشتیبان آن را مورد بررسی قرار دهیم تا بهتر نقش و ماموریت FATF را در صحنه نبرد کنونی متوجه بشویم و ان شالله آنها که باید هم متوجه شوند.
در متن بیانیه FATF درباره لبنان موارد ده گانه‌ای که برنامه اقدام لبنان را تشکیل می‌دهد مورد اشاره قرار گرفته است.
https://www.fatf-gafi.org/content/fatf-gafi/en/publications/High-risk-and-other-monitored-jurisdictions/increased-monitoring-october-2024.html
چند مورد از ده مورد به حزب الله لبنان مرتبط است اما اینجا فقط درباره اصلی‌ترین بند صحبت می‌کنیم. بند ۸ می‌گوید:
pursuing TF investigations and sharing information with foreign partners related to investigations of TF as called for in the MER
ترجمه: پیگیری تحقیقات مرتبط با تأمین مالی تروریسم و تبادل اطلاعات با شرکای خارجی در مورد این تحقیقات، مطابق با الزامات گزارش ارزیابی متقابل (MER)
در این بند بر تحقیقات مرتبط با تامین مالی تروریسم و تبادل اطلاعات با شرکای خارجی تاکید می‌کند. اینکه منظور چه چیزی و چه گرو‌ه‌هایی است را به گزارش ارزیابی متقابل (MER) ارجاع می‌دهد. تا اینجا می‌توان این احتمال را داد که منظور FATF فعالیت‌های حزب الله است و FATF دولت لبنان را تحت فشار گذاشته است تا به جمع آوری اطلاعات از طریق تحقیقات و اشتراک‌گذاری آن‌ها با شرکای خارجی مبادرت کند. اما احتمالا هنوز آن افرادی که مدنظر ما هستند می‌گویند این حرف درست نیست و نگاه بدبینانه است.
برای روشن و دقیق شدن موضوع باید به گزارش ارزیابی متقابل یا همان MER مورد ارجاع در بیانیه رجوع کنیم. در سایت FATF این گزارش وجود دارد و آخرین ویرایش آن مربوط به دسامبر ۲۰۲۳ است. در اینجا می‌توانید ببینید:
https://www.fatf-gafi.org/content/fatf-gafi/en/publications/Mutualevaluations/Lebanon-MER-2023.html

در این گزارش درباره بند مورد نظر گزاره‌های متعددی مشاهده می‌شود. مهمترین این گزاره در صفحه ۹۵ گزارش آمده است.
Lebanon should pursue investigations and share information with foreign partners related to TF investigations linked to a major local paramilitary organization with a welldocumented track record of committing terrorist acts as defined by the FATF.
ترجمه: لبنان باید تحقیقات را دنبال کند و اطلاعات را با شرکای خارجی مرتبط با تحقیقات تامین مالی تروریسم مرتبط با یک سازمان بزرگ شبه‌نظامی محلی با سابقه مستند در ارتکاب اقدامات تروریستی که توسط FATF تعریف شده است، به اشتراک بگذارد.
خیلی روشن است که منظور از سازمان بزرگ شبه نظامی محلی در لبنان چه سازمانی است. کافیست در گوگل جستجو کنی تا به شما پاسخ دهد که حزب الله لبنان بزرگترین سازمان شبه نظامی لبنان است.
نتیجه خیلی سخت نیست کافیست کمی چشم‌ها را باز کنیم، FATF دولت و نظام بانکی لبنان را تحت فشار قرار داده و تحت نظارت هم برده است تا آنها را وادار کند تحقیقات درباره حزب الله لبنان را دنبال کنند و اطلاعات حاصل از آن را با شرکای خارجی (بخوانید آمریکا و رژیم صهیونیستی) به اشتراک بگذارند. همان‌چیزی که درباره عاقبت همکاری با FATF و پذیرش معاهدات بین‌المللی دیکته شده از سوی آن در ایران هشدار داده می‌شود اما برخی آن را به سخره می‌گیرند.
باشد که از عاقبت دیگران ما عبرت بگیریم و الا به آن مبتلا خواهیم شد.
✍️ مسعود براتی
😇 هدف حمله نظامی رژیم، عملیات روانی روی مسوولان کشور بود!

حمله رژیم دقیق بود. نه بخاطر جنبه نظامی آن، بلکه بخاطر جنبه روانی دقیق آن که بنظرم هدف آن، «نظام تصمیم گیری» مسوولان بود.

👈 چرا؟ چون چند مولفه در این حمله وجود داشت:
اولا در اختیار گذاشتن آسمان عراق توسط آمریکا خودش یک پیام داشت. خلاصه ش اینکه «بترسید» چون احتمال دخالت آمریکا خصوصا در اقدامات بعدی وجود خواهد داشت!

ثانیا حمله به پدافندهای مراکزی که می‌تواند تبعات اقتصادی برای کشور داشته باشد مثل فرودگاه و مراکز هسته ای و موشکی نیز‌ مستقیما نظام تصمیم گیری مسوولان کشور را هدف قرار گرفته است بدین معنی که در حمله بعدی، اقتصاد شما را خواهم زد!

با این توصیف سخنان دیروز رهبری را بخوانید!
«دشمن دچار خطای محاسباتی نسبت به قدرت ماست» یعنی هم ما می توانیم برای او بحران درست کنیم هم در مقابل ضربات او تحمل خواهیم کرد. تحلیل های سیاه از جامعه ایران غلط هستند.

دشمن ضربه پذیر است و حتما جرات زدن مراکز زیربنایی ما را ندارد و می داند اگر بزند هم‌ بد می خورد لذا دوست دارد ما را «بترساند» چون ما هم او را می‌زنیم. باور کنیم که کار شیطان اغواگری است و راه غلبه بر آن هم فقط ایمان است! به خدا به مردم و به نیروهای مقاومت در سراسر جهان...
📍 @komeilialireza
Forwarded from جزیرة ‌العرب -محمدرضا مرادی (Mohammad moradi)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹برنامه گفتگو محور «حقوق بی بشر»

🔺موضوع: بررسی چرایی تمرکز آمریکا بر غرب آسیا، اهداف کلان و دخالت های این کشور در منطقه

🔺سردبیر و مجری: محمد رضا مرادی، مدیر کل بین الملل خبرگزاری مهر

🔺مهمانانان و کارشناسان: علی عبدی، ابوالفضل بازرگان، سیدرضی عمادی، علیرضا مجیدی و مسعود براتی

مشاور محتوایی و تهیه کننده نریشن های برنامه
: محمد بیات، کارشناس مسائل غرب آسیا

🕘 از ۸ آبان ماه (امشب سه شنبه)هرشب ساعت ۲۱ از شبکه تهران
بودجه ۱۴۰۴، مجلس، جلیلی و ...
سعید جلیلی روز سه‌شنبه در میان برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کرد تا تحلیل و جمع‌بندی خود را از کلیات «لایحه برنامه بودجه ۱۴۰۴» با آنها به اشتراک بگذارد. این جلسه به دعوت فراکسیون انقلاب اسلامی در محل کمیسیون اصل ۹۰ برگزار شد.
انتشار خبر این جلسه با واکنش‌های بسیاری روبه‌رو شد. برخی خبر دادند که هشتگ جلیلی به هشتگ داغ شبکه ایکس (توییتر سابق) فارسی تبدیل شده است. مثل همیشه بخش زیادی از واکنش‌ها از سوی لشگرهای سایبری ظاهرا اهل وفاق بود و حاوی حرف‌های بی‌خاصیت و عقده‌گشایانه که بعید است حتی ثانیه‌ای برای آن فکر کرده باشند. این حجم از واکنش بی‌خاصیت اما نشان از اهمیت این حضور دارد و به نظر لازم است مروری دقیق‌تر به این جلسه و محتوای آن داشته باشیم.

🔸چرا بودجه و چرا مجلس؟
یک سوال که فعالان رسانه‌ای و سیاسی می‌پرسند این است که چرا جلیلی درباره بودجه جلسه گذاشته و صحبت کرده است؟ به نظرم بخشی از این سوال به خاطر این است که بودجه یکی از مباحثی است که درجه پیچیدگی بالاتری نسبت به سایر مباحث سیاسی دارد و لذا این عزیزان دوست دارند از کنارش عبور کنند و انرژی زیادی مصرف نکنند. اما جلیلی مناسبات فکری‌اش متفاوت است و صرف راحتی و سختی معیار تصمیم‌گیری برای ورود یا عدم ورودش به یک موضوع نیست.
اهمیت بودجه که مناسبات اقتصادی یک سال آینده را متاثر می‌کند، آن هم در زمانی که اقتصاد و سیاست و امنیت با هم درآمیختگی شدید دارند، بسیار زیاد است و از منظر جلیلی همه فعالان سیاسی و رسانه‌ای باید درباره آن حساس باشند و نقش خود در آن را ایفا کنند. حالا در این میان نمایندگان مجلس شورای اسلامی که قرار است بودجه را تصویب کنند، حتما نقش مهمتری دارند. لذا جلیلی بعد از آنکه به تحلیل رسید، با آنها به اشتراک گذاشت. (جلسه کارشناسی برای جمع‌بندی نظرات درباره لایحه برنامه بودجه ۱۴۰۴ یکشنبه شب برگزار شد.)
همچنین بودجه محک مهم دولت است که آیا برنامه دارد یا نه و اینکه آیا دولت به حرف‌ها و شعارهای خود پایبند است یا خیر؟ به عبارتی دیگر «سقف نگاه اصلاحی یک دولت را می‌توان با برنامه‌ی بودجه آن ارزیابی کرد.»

🔸جلیلی چه تحلیلی با نمایندگان به اشتراک گذاشت؟
درباره بودجه نکات فراوانی می‌توان گفت از نقاط قوت و ضعف. جزییات زیاد دارد و رقم‌های زیاد و متنوعی هم دارد که می‌شود با آنها خیلی حرف زد و مطلب نوشت. اما جلیلی تحلیل کلان و راهبردی خود از بودجه را با نمایندگان به اشتراک گذاشت. جزییات این تحلیل را می‌توانید در اینجا بخوانید:
https://drjalily.com/posts/1981
حالا چرا این‌همه سروصدا به راه انداختند. چه نکته مهمی در این تحلیل وجود دارد؟ به نظرم نکته مهمش این است که دولت در لایحه بودجه ضعیف ظاهر شده است. نسبت به برنامه هفتم و نسبت به شرایط کشور ضعیف است. دولت نگاهش حداقلی است و این نگاه حداقلی در لایحه منعکس شده است. این نگاه حداقلی در زمانی است که شرایط خاصی در منطقه و جهان است.
این لایحه می‌توانست نقش مثبتی در اصلاح نگاه دشمن به کشور را داشته باشد اما ندارد. حتی برعکس منفی است. دشمن بررسی می‌کند که آیا بدنه اجرایی و مقننه کشور معتقدند کشور می‌تواند به خوبی در برابر دشمن قدرت‌نمایی و مقاومت کند یا خیر؟ چقدر باور به توانایی و ظرفیت‌ها وجود دارد؟ اجمالا لایحه برنامه بودجه ۱۴۰۴ چیز قوی‌ای نیست. یک رشد حداقلی در حدود ۳ درصد که نمی‌تواند اراده‌ای ویژه را نمایش دهد. (دقت کنید نمایش اراده به معنای خالی‌بندی کردن نیست. یعنی بررسی جدی ظرفیت‌ها و برنامه داشتن برای فعال کردن آنها نه صرفا لفاظی بدون پشتوانه)
لایحه اسیر تامین مالی است و از همین ابتدا به استقبال استقراض از صندوق رفته است که نشانه‌ای از نبود ابتکار برای تولید منابع جدید است. منابعی که هم از طریق انضباط مالی یا از طریق جلوگیری از هدر رفت (مانند طرح مهم میتیرینگ) و یا با ایجاد درآمدهای جدید می‌توانست توسعه یابد. اما خبری از اینها نیست.
لایحه نگرانی‌های جدی درباره تورم ایجاد می‌کند. تورمی که زندگی مردم را هدف قرار می‌دهد. تامین اقلام اساسی و یا قیمت سوخت و .... آن هم در شرایطی که باید به جدیت مراقب زندگی و سفره مردم بود.
سر و صداها برای این‌ها است. برای اینکه این موارد دیده و شنیده نشود و مردم سرگرم حواشی شوند. تحلیل آرای نمایندگان به کلیات بودجه و مقایسه با رای اعتماد به وزرا نیز نشان می‌دهد که نمایندگان به این رسالت خود بیشتر توجه کرده‌اند. ۹۶ رای مخالف معنا و پیام مهمی دارد.
در هفته‌های پیش‌رو موضوع بودجه را دنبال کنید. باید سوالات مهمی مداوم پرسید. چرا رشد اقتصادی مطابق با برنامه نیست؟ چرا حداقلی به بودجه نگاه شده است؟ و ...

مسعود براتی
Forwarded from خط انرژی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠 تجسس FATF در اتاق تاریک تحریم ایران

🔸احمد صالحی کارشناس اقتصاد بین‌الملل:

🔹گفته می‌شود اگر ایران را FATF اجرایی کند، هزینه نقل و انتقالات مالی ۲۰ درصد کاهش می‌یابد؛ اصلا چنین حرفی درست نیست. الان هزینه تبدیل یوآن به درهم ۰.۷ درصد است و اگر کسی ۲۰ درصد هزینه می‌کند، اشتباه از خودش است.

🔹نکته اینجاست که دسترسی ایران نه به خاطر FATF بلکه به دلیل تحریم از نظام بانکی جهانی قطع شده؛ و شفاف کردن مبادلات مالی برای FATF یعنی کمک به تحریم‌کننده.
@khate_energy
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
این برنامه را در آدرس زیر مشاهده کنید
https://telewebion.com/episode/0xfd7e1eb
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
فایل برنامه «حقوق بی بشر»
به امید ایجاد یک پاتوق فرهنگی جدید

پایین خیابان شانزده آذر، چند مغازه آجر سه سانتی بود که یکی‌ش تابلوی سوره مهر داشت. آنجا شاید اولین پاتوقی بود که برای خرید کتاب و مجله از همان دوره دبیرستان حداقل هفته‌ای یکبار می‌رفتم. با اتوبوس از یاخچی‌آباد می‌آمدم نازی‌آباد و بعد خط عوض می‌کردم و خودم را می‌رساندم انقلاب و چند ساعتی لای کتاب‌ها وول می‌خوردم.
آنجا را چند سال بعد خراب کردند و خدا می‌داند چقدر غصه‌ام شد.

بعدتر فروشگاه جمع و جوری به اسم کتاب صریر شد پاتوق که آنجا را جور دیگری خراب کردند! گفتند چه معنی دارد روی یک کتابفروشی اسم یک ناشر باشد ولی کتابهای همه ناشران را بیاورد!
بعد دلم خوش شد به کتابفروشی معارف که آن هم جابجا شد و رفت زیر پل کالج و از مرکزیت افتاد.
بعد از آن چند جوان کتاب‌خوان و کاردرست فروشگاه کیهان را دست گرفتند و یک پاتوق جاندار درست کردند برای ماهایی که خراب کتاب بودیم. بعد ترنجستان... و کتابستان... و بعد اسم...

بعضی از اینها هنوز هستند و چشم و چراغ راسته انقلاب‌اند. بعضی جابجا شده اند و بعضی از رونق افتاده‌اند و بعضی هم دیگر خبری ازشان نیست.

اما حالا من و امیرحسین ثابتی تلاش کردیم یک پاتوق به این فهرست اضافه کنیم. امیرحسین چند سالی بود که ویدئوها و کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی را راه‌انداخته بود. جای کوچکی بود در خیابان مظفر. حالا آوردیمش روبروی سردر دانشگاه تهران و یک کافه نقلی هم زدیم تنگش.
امید داریم این کافه کتاب، پاتوقی شود برای اهالی کتاب و فکر و فرهنگ.

چند وقتی بود چراغش را روشن کرده بودیم و درش را باز اما کسری‌هایی داشت که حالا تقریبا برطرف شده.
پس، از شنبه دوازده آبان رسمی‌تر شروع به کار ‌می‌کنیم و غروب همین روز که شب سیزده آبان می‌شود یک برنامه شعرخوانی ضدآمریکایی داریم و فردایش که شام سیزده‌ آبان است نشست جشن امضای کتاب ایستگاه خیابان روزولت را و صحبتهای نویسنده‌اش درباره ماجرای تسخیر لانه جاسوسی.

دعا کنید چرخش برایمان بچرخد و خیرش به جبهه فرهنگی انقلاب برسد و چراغش برای اهالی کتاب نور چشم باشد.
چشم به راهتان هستیم...


ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
واکاوی نقش گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در کارآمدسازی تحریم‌های یکجانبه امریکا (موردمطالعه؛ ایران)

https://ps.ihu.ac.ir/article_206577.html
مسعود براتی
واکاوی نقش گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در کارآمدسازی تحریم‌های یکجانبه امریکا (موردمطالعه؛ ایران) https://ps.ihu.ac.ir/article_206577.html
چکیده

استفاده از سلاح تحریم روند تصاعدی داشته و به سیاست محوری امریکا در مهار و مقابله با کشورهای مستقل تبدیل شده است. هم‌زمان با توسعه تحریم‌های یکجانبه امریکا، تحرک و اقدامات گروه ویژه اقدام مالی (فاتف) به‌عنوان مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم در نظام بین‌الملل افزایش یافته است. گرچه هم‌زمانی تحرکات این دو نهاد معنی‌دار است، اما روابط کارکردی این دو نهاد بر یکدیگر و تأثیر آن بر کشورهای تحت تحریم، شناخته شده نیست و کمتر مورد توجه پژوهشگران بوده است. درخصوص ایران که هدف شدیدترین تحریم‌های امریکاست، پیوستن به فاتف چه عواقب و فواید محتملی درپی دارد؟ این سؤال مهمی است که پاسخ به آن ضرورت و نیازمندی مسئولان کشور در اتخاذ نحوه مواجهه را می‌طلبد. این پژوهش با روش توصیفی ـ تحلیلی به بررسی اسناد مرتبط پرداخته و تلاش می‌کند به این سؤال پاسخ دهد. نتایج نشان می‌دهد گروه ویژه اقدام مالی گرچه در ظاهر یک نهاد بین‌الدولی است، اما تحت نفوذ امریکاست و سیاست‌های آن از چهار طریق موجب کارآمدسازی و تدقیق تحریم‌ها می‌شود. برنامه اقدام این گروه درخصوص ایران از شش جهت نادرست و از دو مسیر زیر تکمیل‌کننده و تقویت‌کننده تحریم‌های امریکاست: الحاق به کنوانسیون‌ها موجب محدودسازی رفتار ایران در دور زدن تحریم‌ها و حمایت از محور مقاومت می‌شود که تخطی از آن، رژیم جدیدی از تحریم‌ها ذیل شورای امنیت سازمان ملل را به‌دنبال دارد. بانک‌ها و اشخاص حقوقی ملزم به اعمال تحریم‌ها و قطع ارتباط با اشخاص تحریمی در داخل ایران می‌شوند و مسیر خود تحریمی نهادهای انقلابی را در داخل کشور به‌دنبال دارد. بنابراین، الحاق به فاتف نه‌تنها تسهیل‌کننده تحریم نیست، بلکه موجب خودتحریمی نهادهای دفاعی و حافظ امنیت ملی کشور و باعث تقویت اثرگذاری تحریم‌های اولیه و ثانویه امریکاست. لذا تصویب و اجرای کامل برنامه اقدام فاتف، تعهدی یک‌طرفه، مضر و بدون فایده است که تنها اجماع جهانی مقابله با جمهوری اسلامی را ازمنظر مالی و اقتصادی بیش‌از‌پیش فراهم خواهد کرد.
🔰به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان

🔸️مناظره با موضوع:

🔹️《فصل جدید روابط ایران و آمریکا در دولت‌های جدید》

با حضور:

▫️جناب آقای حسین نقاشی
(عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی)

▪️جناب آقای مسعود براتی
(کارشناس و تحلیلگر حوزه روابط بین الملل)

⏰️دوشنبه ۱۴ آبان
ساعت ۱۳:۳۰

📍سالن کنفرانس دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی

🆔️ @Bsj_pe
Audio
دیروز به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی گفتگویی با دکتر سیف رئیس بانک مرکزی در دولت اول روحانی پیرامون موضوع fatf داشتم.
گفتگوی خوبی بود و صوت کامل آن را اینجا می‌توانید گوش کنید. این گفتگو از آنجا حائز اهمیت است که آقای دکتر سیف در زمان پذیرش برنامه اقدام fatf و توافق برجام مسئولیت داشته و شنیدن حرف‌های ایشان و استدلالاتشان بسیار مهم است.
متاسفانه این موضوع پیش از بیش روشن شد که کار کارشناسی برای پذیرش برنامه اقدام صورت نگرفته و مشکلات پس از آن ناشی از آن ساده انگاری بوده است.
‏گویا FATF برجام دولت چهاردهم است.
بالمره...
https://x.com/mas_barati/status/1853512483236901058
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
۸آبان ۱۴۰۳. تهران. خیابان سمیه.

جلسه ی ۱۵ مرداد یادتان هست؟
وقتی اولین بار بود به چشم خودم دیدم یک رجل سیاسی دانش آموزان را جدی گرفته؟ نقش پرشکوهی که گفته بود را برای آن ها هم در نظر گرفته؟یادتان هست؟؟

آیا یک حرکت نمایشی بود؟ یا باور او؟
وقتی مجری جلسه ی این هفته را هم حتی از بین دانش آموزان انتخاب کرده اند؟ وقتی بیشتر کار برپایی اش را سپرده بودند به نوجوان ها.
#سعیدجلیلی با این انتخاب میهمانش چه پیامی می خواست منتقل کند؟ نوجوان و دانش آموز در نظرش چه می توانند باشند؟ در تقویم، ۱۳ آبان روز دانش آموزان است. اما چرا؟ تا به حال برایتان سوال شده بود؟ برای من که...
بعد از این همه سال، در این جلسه برایم سوال شد...در این روزهای پر تنش، در روزهای جنگی، آیا نکته ای بود در این انتخاب؟ حرف های آخر محمدباقر مفیدی کیا را مرور می کنم؟ برد_برد یا...

@electionstories
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌 فلسطینی‌ها یک عمل تاریخی انجام دادند...

🎙 دکتر مهدی خراتیان
🎙 مسعود براتی

🔰 منطقه پسا ۷ اکتبر - نشست تخصصی تحلیل وقایع جنوب غرب آسیا
2024/11/14 11:07:53
Back to Top
HTML Embed Code: