Telegram Web
انجمن اسلامی دانشکده پزشکی برگزار می‌کند:

🔸 سلسله جلسات بررسی خشونت علیه کادر درمان:
جلسه اول؛ علل و ریشه ها

با حضور اساتید :
◽️ دکتر سیمین کاظمی
پزشک و جامعه شناس؛ عضو مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

◽️ دکتر پگاه نجات
روانشناس اجتماعی؛ عضو هیئت علمی دانشکده روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی

◽️ دکتر علیرضا پارساپور
پزشک و متخصص اخلاق پزشکی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

📅 زمان: شنبه ۱۵ دی ماه، ساعت ۱۵-۱۷

📍 مکان: تالار دانشجو؛ دانشگاه علوم پزشکی تهران

💢افراد خارج از دانشگاه برای شرکت در جلسه می‌توانند از طریق این لینک برای هماهنگی ورود به دانشگاه ثبت نام کنند.

🔸 برای کسب اطلاعات بیشتر با پشتیبانی انجمن در ارتباط باشید.

@anjomane_pezeshki
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنان آقای دکتر جعفریانی
عضوهیئت علمی دانشگاه بجنورد
در اهمیت استقلال دانشگاه و آزادی آکادمیک و ضرورت رجوع به علم
پادکست فارسی رادیو مرز ۷۲
مراقب بیمار
روایت  فاصله‌ای که مراقبت طولانی از بیمار به وجود می‌آورد


https://podcastaddict.com/radio-marz-/episode/185823036
داده‌های ۲۴ موج یک نظرسنجی اینترنتی که بین ۱ آوریل ۲۰۲۰ و ۳۱ ژانویه ۲۰۲۴ انجام شده و شامل ۴۴۳٬۴۵۵ پاسخ‌دهنده  ۱۸ ساله و بالاتر ساکن ایالات متحده است و نمونه گیری سهمیه‌‌ای متناسب با جمعیت در سطح ایالتی برای نژاد و قومیت، سن و جنسیت دارد، نشان می‌دهد نسبت مردمی که اعتماد زیادی به پزشکان و بیمارستان‌ها دارند، از ۷۱.۵٪ در آوریل ۲۰۲۰ به ۴۰.۱٪ در ژانویه ۲۰۲۴ کاهش یافته است.


https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC11292455/
🔺🔺فروپاشی اعتماد

خروج غیرقانونی داروهای سرطانی از بیمارستان شریعتی تهران و پیش‌تر جایگزینی آب مقطر به‌جای داروی شیمی‌درمانی در بیمارستان تبریز، طی روزهای اخیر به یکی از مهمترین دغدغه‌های افکار عمومی و جامعه بیماران سرطانی تبدیل شده است. ایستادن زمان برای درمان بیماران مبتلا به سرطان چه مرد یا زن، جوان، میانسال یا سالمند نه‌تنها سلامت بیمارانی را که در حساس‌ترین دوره زندگی خود نیازمند درمانی دقیق و نظارت مستمر هستند، به خطر انداخته بلکه زنگ خطر مهمی را برای نظام بهداشت و درمان کشور به صدا درآورده است.

این اتفاق، علاوه‌بر به خطر انداختن جان بیماران صعب‌العلاج، ضربه مهلکی به اعتماد جامعه وارد می‌کند و باعث می‌شود افکار عمومی احساس کنند که حتی در حساس‌ترین بخش‌های نظام سلامت نیز نمی‌توان به‌طور کامل ایمن بود. بی‌اعتمادی عمومی، در شرایط بحرانی نیز می‌تواند عواقب خطرناک‌تری به‌همراه داشته باشد؛ زیرا مردم هنگامی که احساس می‌کنند تحت حمایت دولت نیستند، ممکن است دست به اقدامات خوددرمانی بزنند یا به مؤسسات درمانی غیررسمی و واسطه‌هایی متوسل ‌شوند که درنتیجه وضعیت آنان را بدتر کند. از سوی دیگر، جامعه پزشکی نیز تحت فشار قرار می‌گیرد؛ چراکه متخصصان و پرسنل متعهدی که سال‌ها در مراکز معتبری مانند بیمارستان شریعتی خدمت کرده‌اند و با دلسوزی فراوان به بهبود بیماران کمک رسانده‌اند، اکنون مجبورند در برابر تردید و بی‌اعتمادی عمومی پاسخگو باشند.


https://www.salamatnews.com/news/381665/
با دروغ نمی‌توان اعتماد آفرینی کرد

  سرقت داروهای شیمی درمانی و تزریق آب مقطر به بیماران به جای دارو، غیر از جان بیماران دردمند که به یکی از بهترین بیمارستانهای دانشگاهی پایتخت، برای درمان خود پناه آورده‌اند، اعتماد به حرفه‌مندان سلامت را نشانه رفت و ضربه‌ای بسیار شدید به اعتماد عمومی به کادر درمان، مخصوصا همکارانی که در همان بیمارستان که با هزاران سختی در شرایط غیر استاندارد به مردم خدمات رسانی می‌کنند وارد کرد.

درد در اینجا به انتها نمی‌رسد، رییس نظام پزشکی کشور متاسفانه در مصاحبه ای برای ترمیم این صدمه به اعتماد عمومی ابراز داشت که فرد خاطی از کادر درمان نبوده است!

فرمایشات رییس محترم سازمان نظام پزشکی، متاسفانه درد مردم و بی اعتمادی به نظام پزشکی را تشدید کرد.   

نظام پزشکی اگر می‌خواهد اعتماد آفرینی کند، اعتماد با خلاف واقع گویی ایجاد نمی‌شود. نظام پزشکی اگر می‌خواهد اعتماد آفرینی کند باید به مردم نشان دهد که نه یک اتحادیه حفظ منافع صنفی، بلکه نظام رگولاتوری رفتار حرفه‌مندان سلامت است و این وظیفه را به طور جدی و حتی مستقل از سیستم قضا اجرا می‌کند. نظام پزشکی برای اعتماد آفرینی باید نشان دهد چطور در ساختار خود تعارض منافع را کنترل می‌کند.

نظام پزشکی در این فاجعه باید به عموم مردم توضیح دهد از سال گذشته تا کنون که تخلف جدی این حرفه‌مند تحت نظارت انتظامی نظام پزشکی افشا شده است، چه رسیدگی انجام داده است و گزارش مکتوب خود را چه زمانی منتشر می‌کند.

مردم و بیماران مستحق حقیقت و همدردی‌اند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Speak Up: Ask Your Advocate to Speak Up
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
SpeakUP: When You're Having Surgery
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
موج چهارم پیمایش ملی ارزشها و نگرشهای ایرانیان

گزارش این پژوهش ملی که توسط وزارت ارشاد در بهمن ۱۴۰۲ رونمایی شد ولی از انتشار آن جلوگیری گردید، نشان می‌دهد هر چند در قیاس با سالهای گذشته میزان اعتماد به پزشکان کاهش پیدا کرده، اما همچنان از مورد اعتماد‌ترین گروههای اجتماعی هستند.

گزارش تحلیلی این پیمایش را میتوانید از اینجا دریافت نمایید.
2025/01/27 02:55:24
Back to Top
HTML Embed Code: