Telegram Web
دوات چوبی پارسا
جنس داخل دوات شیشه

دوات چوبی بزرگ 20 میل
قیمت: 375,000 تومان

دوات چوبی کوچک 15 میل
قیمت: 355,000 تومان

#دوات
#خوشنویسی
#لوازم_خوشنویسی


اینستاگرام ما
https://instagram.com/mirdashti_artstore?igshid=YmMyMTA2M2Y=
تلگرام
https://www.tgoop.com/mirdashtipublic
ایتا
https://eitaa.com/farhangsara_mirdashti

@mirdashtipublic
استاد عباسعلی صحافی مقدم
6069.pdf
35.1 MB
رباعیّات خیّام نیشابوری، غیاث‌الدّین ابوالفتح عمربن ابراهیم
دست‌‌نویس شمارهٔ ۶۰۶۹ کتابخانهٔ دانشگاه تهران، شکسته نستعلیق، بی کا، بی تا (محتمل ق ۱۲_۱۳ ه‌ق)، ۵۷گ، ۱۱س.
https://www.tgoop.com/n_kh_f_j
سید حسن میرخانی (1290 - 1369) خوشنویسی را به همراه برادر بزرگتر خود، مرحوم سید حسین میرخانی نزد پدرش مرحوم سید مرتضی برغانی فرا گرفت.
سید مرتضی از پرورش یافتگان مستقیم مکتب میرزا محمدرضا کلهر بود که به این ترتیب سید حسن میرخانی به واسطه وی از مکتب کلهر خوشنویسی را تعلیم دیده است.
آموزش صحیح و نبوغ خاص او به مرحله‌ای رسید که اکنون می‌توان جایگاه خطی خاصی برایش در میان خوشنویسان قدیم و معاصر در نظر گرفت.
وی در دانگ خفی تا شش دانگ کتیبه دستی قوی ومنحصر به فرد داشت.
همچنین با کتابت آثاری همچون کلیات سعدی، خمسه نظامی، تصحیح و کتابت مثنوی معنوی، دیوان حافظ و ... علاوه بر خلق آثاری بدیع با پختگی و ظرافت مثال زدنی، از لحاظ ادبی هم آثاری بی‌غلط و نادر از خود به جای گذاشته است که همیشه مورد توجه خوشنویسان و اهل ادب بوده و هست.
این خوشنویس در شعر هم دارای طبعی لطیف بود و تخلص او در شعر، "بنده" بود که "دیوان بنده" یادگاری دیگر از این شاعر خوشنویس است.
رضا مافی نقاش، هنرمند خوشنویس و از پیشگامان هنر معاصر ایران است. او از نخستین هنرمندانی است که در دوره‌ی معاصر به خلق نقاشی‌خط پرداخت. او در مشهد و در خانواده‌ای اهل هنر زاده شد، برادر بزرگترش، محمد مافی نقاش بود و به هنرهای تجسمی می‌پرداخت. رضا مافی از کودکی قلم به دست گرفت سپس خوشنویسی را نزد جلال‌الدین اعتضادی آموخت. سپس در سال ۱۳۴۳ در انجمن خوشنویسان ایران، نزد حسین میرخانی آموختن خوشنویسی را ادامه داد.

رضا مافی از مکتب سقاخانه تاثیرگرفته بود و سعی داشت آثار خوشنویسی خود را به نقاشی نزدیک کند. نمایش نقاشی‌خط‌های او در گالری سیحون توجه زیادی را به دنبال داشت، چرا که نخستین‌بار خوشنویسی سنتی را به صورت نقاشی مدرن ارائه کرده بود.

او همچنین به دلیل علاقه به گچبری مساجد به تولید آثار حجم و برجسته نیز پرداخته بود. وی در سال ۱۳۶۱ در گذشت.

🔺🔻🔺🔻🔺🔻
🖌 موسسه فرهنگی و هنری شکوه‌شاهنامه
@Shokooheshahnameh
2025/02/20 17:05:00
Back to Top
HTML Embed Code: