Telegram Web
💢قبل از اجرای ارزیابی 360 درجه در سازمانتان سوالات زیر را بپرسید، هر چقدر تعداد پاسخ‌های مثبت بیشتر باشد نشاندهنده آمادگی مطلوب سازمان شماست، برعکس هر پاسخ منفی نشان می‌دهد که سازمان شما قبل از اجرای این تصمیم مهم باید زمینه‌ها را مساعد‌تر نماید.

⚡️ آیا در سازمان شما:
1. درک و فهم خوبی از ارزیابی 360 درجه، ابعاد و اهداف آن وجود دارد؟ آیا هم ارزیابی کنندگان و هم ارزیابی شوندگان آن و ضرورتش را خوب فهمیده‌اند؟
2. آیا مدیران شرکت، به ویژه مدیران ارشد از این روش حمایت می‌کنند؟
3. آیا مدیران و کارکنان تمایل به دادن و گرفتن بازخورد دارند؟
4. آیا در سازمان شما فضای اعتماد وجود دارد؟
5. آیا عبارت‌های پرسشنامه، جنبه‌های مهم رفتار را منعکس می‌کند؟
6. آیا تعهد فراگیر به اجرای برنامه‌های توسعه بعد از ارزیابی در سازمان وجود دارد؟

@modiryarii
#پیشنهاد_مطالعه
📌مقاله
📚آشنایی با شغل های رشته مدیریت صنعتی
⚙️مدیریت صنعتی شاخه‌ای مهم در حوزه مدیریت است که بر بهبود فرآیندهای تولید و خدمات تمرکز دارد. این رشته، پلی بین مدیریت، مهندسی و اقتصاد است و مهارت‌های طراحی، تحلیل و بهینه‌سازی سیستم‌های مختلف در صنایع گوناگون را فراهم می‌کند. هدف اصلی آن افزایش کارایی، اثربخشی و سودآوری سازمان‌ها، همراه با بهره‌وری منابع و کاهش هدررفت‌ها است.
📖[لینک مقاله]


💬 نظرات شما برای ما ارزشمند است! پس حتماً بعد از خواندن، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید! 📢👇
🌐 store.parspajouhaan.com/blog
2
🔥فراخون ثبت نام دوره 🔥

🔸دوره استارت آپ

20 ساعت، 2.5 میلیون تومان
🙍‍♀️توضیحات مدرس دوره 👉 کلیک کنید
🎥فیلم وبینار 👉کلیک کنید
✏️لینک ثبت نام👉کلیک کنید

مشاوره و ثبت نام:
💁🏻‍♀️@parspajouhaan_management
☎️021-88322992(108)
وبسایت / کانال تلگرام / اینستاگرام
💢«خوب بودن» به جای «بهترین بودن»

در سال ۱۹۹۷، وقتی به فرودگاه مونترال پای گذاشتم، "استوارت گرینر" را دیدم. او در آن زمان در حال نگارش کتابی با عنوان راهنمای مدیریت بود. با او گفت‌و‌گویی کردم. استوارت معتقد بود محتوای راهنما باید بر مبنای مفهوم رقابت در کسب و کار نوشته شود و حتی خود راهنما نیز باید در مقایسه با دیگر راهنماها مزیت رقابتی داشته باشد.

اما من پاسخ دادم: به هیچ وجه خود من که هرگز در زندگی‌ام به دنبال رقابت با دیگران نبوده‌ام. من هیچ وقت برای بهترین بودن برنامه‌ریزی نکرده‌ام؛ این نوع برنامه‌ریزی استانداردی سطح پایین است.
من فقط به دنبال آن بوده ام که خوب باشم؛ بهترین کار این است که هر فرد با خودش رقابت کند نه با دیگران، و سعی کند بهترینِ خودش باشد.

اصلا "بهترین بودن" یعنی چه؟ آیا چایکوفسکی از بتهوون بهتر بود؟ آیا ادیت پیاف بهترین بازیگر و خواننده بود؟ من که به خود اجازه قضاوت نمی دهم، اما حداقل چیزی که می‌توانم بگویم این است که او همیشه خوب بود و بهترین خودش بود.

"سيليو برنیر" در بازی های المپیک ۱۹۸۴ برنده مدال طلای شیرجه شده بود. یک روز از او پرسیدم: «نقطه اصلی و متمایز کننده ورزشکارانی مانند تو که به چنین افتخاراتی دست می‌یابند چیست؟» او پاسخ داد: «من در آن سالها بهترین کاری را انجام می‌دادم که از دستم برمی‌آمد و آن رقابت با خودم بود.»

پس شاید وقت آن رسیده باشد که وسواس‌مان برای بهترین بودن در مقایسه با دیگران» را رها کنیم؛ در عوض، تمام تلاش‌مان را صرف این کنیم که تا حد ممکن خوب باشیم و برای رسیدن به آن، هر کاری از دستمان برمی‌آید انجام دهیم.

✍️ قصه‌های شب برای مدیران
هنری میتزبرگ
@modiryarii
🔴 سندورم آپولو

وقتی در ناسا پروژه آپولو (ارسال اولین انسان به ماه) با موفقیت انجام شد، خیلی از متخصصان و افراد مختلف ۲۴ ساعت در روز کار و تلاش کردند تا پروژه آپولو موفقیت‌آمیز انجام شود. ولی یک نفر ادعا کرد مهم‌ترین وظیفه را من انجام داده‌ام و اگر من نبودم امکان نداشت این پروژه موفقیت‌آمیز انجام شود! به نظر شما آن شخص چه کسی بود؟

این شخص مدعی، نه محقق بود و نه متخصص و نه حتی یک کارشناس ساده! این شخص کسی بود که باید دائما قهوه درست می‌کرد و با این قهوه به افراد پروژه کمک می‌کرد تا بتوانند بیدار بمانند و بر خستگیشان غلبه کنند و پروژه را به اتمام برسانند، اینجا بود که مفهوم جدیدی در مدیریت شکل گرفت به نام سندروم آپولو.

سندرم آپولو زمانی به وجود می‌آید که یک نفر تمام تلاش خود را می‌کند تا تمام دستاوردهای تیم را به نام خود ثبت کند!

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که وقتی می‌خواهند تیمی تشکیل دهند حتما باید تمام اعضای آن تیم را افراد نخبه و رده بالا انتخاب کنند ولی خب این تصور اشتباهی است که اتفاقا نتیجه معکوس دارد و باعث می‌شود تیمی با مهره‌های طلایی، نتایج مفتضحانه‌ای به بار بیاورد. چراکه رقابت بین اعضای تیم شکل می‌گیرد و همه سعی می‌کنند خود را برتر نشان دهند و دچار سندروم آپلو می‌شوند.

اجازه دهید برای درک بهتر ماجرا، مثال واقعی بزنم: سال‌های سال وقتی رئال مادرید افتخاری کسب می‌کرد همه اسم رونالدو را می‌آوردند ولی وقتی سال ۲۰۱۶ زیدان سرمربی رئال شد، توجه‌ها از رونالدو کم شد، همه می‌گفتند زیدان می‌تواند این تیم را به اوج برساند. رونالدو احساس کرد قرار است که از این به بعد تمام دستاوردها به نام زیدان نوشته شود.

اینجا چالش اصلی زیدان شروع شد! اوایل سرمربیگری زیدان، رونالدو نه تنها با او ارتباط نگرفت بلکه تیم را هم به هم ریخته بود. رونالدو میخواست خودش بهترین ستاره رئال باشد نه زیدان!

اما زیدان متوجه ماجرا شد، هرچند خودش اسطوره بود و بهترین بازیکن دنیا بود ولی در مصاحبه‌ای گفت: «رونالدو بهترین بازیکن تاریخ است» و بارها این صحبت را در جاهای مختلف تکرار کرد تا اینکه رونالدو کم کم آرام شد و رئال سه سال پیاپی قهرمانی را کسب کرد.

💢سندرم آپولو به ما می‌گوید اگر در یک تیم چند فرد توانمند وجود داشته باشند، چون که هرکس به تنهایی توانمندی فوق‌العاده و منحصر به فردی دارد، اما هیچ کدام تمایلی به موفقیت جمعی ندارند و هرکس سعی می‌کند حرف خودش را به کرسی بنشاند. این تیم روی کاغذ مدعی کارهای شگفت‌انگیز است، اما در عمل نمی‌تواند دستاورد خاصی کسب کند!

⭕️راه مقابله با این سندروم چیست؟
۱.افرادی که توانایی خود را بالاتر از سایر اعضای تیم می‌دانند را شناسایی کنیم و مستقیم به آن‌ها بگوییم که ما متوجه توانایی بالای تو هستیم و برای همین تو را انتخاب کرده‌ایم. در بسیاری از اوقات، افراد چون حس می‌کنند تواناییشان دیده نمی‌شود، به سندروم آپولو مبتلا می‌شوند.

۲.اگر رهبر تیم هستید با افراد توانمند تیم رقابت نکنید. بسیاری از اوقات خود رهبران گروه دچار این سندروم می‌شوند، چون حس می‌کنند موفقیت تیم به نام اعضای تیم ثبت می‌شود و خودشان دیده نمی‌شوند.

۳.اگر چند فرد توانمند در تیم داریم تا حد ممکن مسئولیت افراد توانمند را از هم تفکیک کنیم. یعنی ترکیب تیم را طوری تیم نچینیم که کار این افراد باهم تداخل داشته باشد.

۴.درکنار افراد توانمند حتما چند فرد ضعیف در گروه قرار بدهید که توانمندی افراد توانمند بیشتر دیده شود.
@modiryarii
5👏1
🔔فراخوان ثبت نام🔔

🔸ارائه به سرمایه گذار

5 ساعت؛600 هزار تومان
✏️لینک ثبت نام👉 کلیک

مشاوره و ثبت نام:
💁🏻‍♀️@parspajouhaan_management
☎️021-88322992(108)
وبسایت / کانال تلگرام / اینستاگرام
📌 برآورد هزینه طرح‌ها و پروژه‌ها

بطور کلی برآورد هزینه طرح‌ها و پروژه‌ها در استاندارهای مختلف بر مبنای دقت و هدف موردنظر نسبت به سطوح متفاوت، همانند جدول ذیل طبقه‌بندی شده است. بر اساس استانداردهای موجود، برآورد هزینه در سه سطح کلی قابل تعریف است:

🔸Rough Order Magnitude (ROM)
🔸Budget Estimate
🔸Definite Estimate

👈در سطح اول، برآورد در مدت زمان کوتاه و بر اساس اطلاعات کلی از یک طرح یا پروژه نظیر محل جغرافیایی، نوع، ظرفیت و بدون انجام کارهای مقدماتی طراحی انجام می‌شود. این سطح، فقط در زمان شکل‌گیری ایده اولیه پروژه و تحلیل‌های مقدماتی (انتخاب آلترناتیوهای سرمایه‌گذاری، انتخاب آلترناتیوهای طراحی، امکان سنجی اولیه و...) کاربرد دارد.

👈در سطح دوم، نمودار جریانی و شماتیک طرح همراه با مشخصات تجهیزات اصلی آن مشخص شده است. معمولا در این مقطع، کارهای مهندسی تا سطح ۲٠ درصد پیشرفت داشته‌اند. کاربرد برآورد حاصل از این سطح می‌تواند در مطالعات امکان‌سجی اقتصادی و همچنین پیش‌بینی بودجه باشد.

👈در سطح سوم کارهای مهندسی تا سطوح بالای ۵٠ درصد پیشرفت داشته اند و جزئیات بخش‌های مختلف، یا نهایی شده‌اند و یا در حال تکمیل هستند. برآورد حاصل از این سطح برای تخصیص اعتبارات و برگزاری مناقصات قابل استفاده خواهد بود.

همچنین در استاندارهای مختلف روش‌های گوناگونی برای برآورد هزینه طرح‌ها و پروژه‌ها در سطوح ذکرشده فوق عنوان شده است که هر یک متکی بر شاخص‌ها، ضرایب و فاکتورهای خاص خود هستند، مانند:

🔹 روشهای پائین به بالا (Bottom-Up)
🔹 روشهای مقایسه‌ای (Analogous)
🔹 روش‌های پارامتریک (Parametric)
🔹 روشهای ابتکاری (Heuristic)

دوره های مدیریت پروژه👉کلیک
💼@modiryarii
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌📌موفقیت یک سفر مداوم است.

‼️در این سخنرانی که بر اساس داستانی واقعی است ، ریچارد جان به ما یادآوری می کند که "مسیر موفقیت مسیری یک طرفه نیست، بلکه یک سفر طولانی و همیشه در جریان است."

‼️ او داستان کسب و کار خودش را تعریف می کند که چگونه از شکست خودش درس های ارزشمندی گرفت ، وقتی دست از تلاش بکشی ، شکست خواهی خورد.

@modiryarii
👌1
💢چالش یافتن یک رهبر واقعی در سازمان

سایمون سینک، در کتاب مشهور خود با عنوان رهبران آخر غذا می‎خورند، به تبیین ویژگی‎های شخصیتی و رفتاری رهبران بزرگ پرداخته است.

۱. رهبران بی محابا به پیشواز ناشناخته‎ها و مخاطرات می‎روند.

۲. رهبران به خاطر حمایت از ما و رهنمون ساختن‎مان به آینده‎ای بهتر، از منافع شخصی خود می‎گذرند و هیچ‎گاه اموال ما را فدای داشته‌‎های خود نمی‎کنند.

۳. عملکرد رهبران، انگیزه رویاپردازی، یادگیری، رشد و ترقی را در ما افزایش می‎دهد.

۴. رهبران، شرکت‎ها را به مکانی که همه مایل به کار در آن باشند، تبدیل می‎کنند، محیطی که ما حس کنیم در آن می‎توانیم صادقانه ابراز وجود کنیم، به رسمیت شناخته شویم، به خاطر پیشرفتمان تشویق شویم و هنگام برگشتن از سرِ کار، سرشار از احساس امنیت، احساس موفقیت و احساس قدردانی باشیم.

۵. رهبران همانند والدین، خود را مسئول ارزشمندسازی زندگی ما می‎دانند.

۶. رهبران از سطحِ من، به سطحِ ما رسیده‎اند.

۷. رهبران با بیان واقعیت‎ها، اعتمادمان را جلب می‎کنند.

۸. رهبران، ما را از خود برتر می‎شمارند و به همین دلیل است که به جای جنگیدن با ما سرِ غذا، داوطلبانه کنار می‎ایستند و می‎گذارند ما زودتر غذا بخوریم.

۹. رهبران برای روحِ قوانین، بیشتر از خودِ قوانین ارزش قائلند و می‎دانند حتی کجا باید مجوز نقضِ قانون را به ما بدهند.

۱۰. رهبران، پشت درهای بسته کار نمی‎کنند، آن‎ها در راهروهای سازمان قدم می‎زنند و زمانی را صرف می‎کنند تا با ما در ارتباط باشند.

۱۱. رهبران جوری در کنار ما زیسته‎اند که کمک و خدمت به ‎آن‎ها، مایه افتخار و سربلندی برای ماست.

@modiryarii
👍21
#پیشنهاد_مطالعه
📌مقاله
📚معرفی مشاغل رشته مدیریت دولتی
⚙️رشته مدیریت دولتی از آن‌دست رشته‌هایی است که حضورش در بافت اداره‌ها، سازمان‌ها و نهادهای حاکمیتی کمتر به چشم می‌آید، اما نبودش می‌تواند نظم موجود را مختل کرده و بهره‌وری ساختارهای اجرایی را به ‌شدت کاهش دهد. مدیریت دولتی، یکی از شاخه‌های اصلی رشته مدیریت است. این رشته، نقطه تلاقی علم مدیریت با سیاست‌گذاری عمومی است و به مطالعه، تحلیل و بهبود فرآیندهای اداره امور عمومی، برنامه‌ریزی‌های کلان، سازمان‌دهی منابع انسانی و مالی و اجرای اثربخش سیاست‌ها در سطح ملی و محلی می‌پردازد.
📖[لینک مقاله]


💬 نظرات شما برای ما ارزشمند است! پس حتماً بعد از خواندن، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید! 📢👇
🌐 store.parspajouhaan.com/blog
👏1
💢ویژگی های تصمیمات استراتژیک

1️⃣ تصمیمات استراتژیک حاوی پیشنهاد‌های بزرگ برای یک سازمان هستند. این تصمیمات ممکن است مربوط به اتخاذ منابع جدید، سازمان‌دهی یا تغییر جایگاه کارکنان باشد.

2️⃣ با تصمیمات استراتژیک می‌توانید قابلیت‌های منابع سازمانی را با تهدیدها و فرصت‌ها هماهنگ کنید.

3️⃣ تصمیم‌گیری استراتژیک به‌صورت مستقیم با فعالیت‌های سازمان در ارتباط است. موضوع این تصمیمات موقعیت و زمینه فعالیت سازمان است.

4️⃣ شما می‌توانید با تصمیم‌گیری استراتژیک تغییرات عمده‌ای را در سازمان ایجاد کنید. به خاطر داشته باشید که محیط کاری همواره در حال تغییر است و شما باید سازمان خود را با این تغییرات وفق دهید.

5️⃣ تصمیمات استراتژیک دارای ماهیت پیچیده هستند.

6️⃣ تصمیمات استراتژیک در بالاترین سطح هستند و ازآنجایی‌که با آینده سر‌و‌کار دارند، نامعلوم هستند.

7️⃣ تصمیمات استراتژیک با تصمیمات اداری و عملیاتی تفاوت دارند. تصمیمات اداری، تصمیمات معمولی هستند که به تصمیمات استراتژیک و عملیاتی کمک کرده و به آن‌ها سرعت می‌بخشند.

🆔@modiryarii
👍2
💢از شبکه‌سازی غافل نشوید

تیم کانِر در کتاب خود به نام «91 خطای فروشندگان» می‌نویسد:

ضرب‌المثلی هست که بین فروشندگان حرفه‌ای بسیار رایج است که می گوید: دانش و اطلاعات شما نیست که باعث موفقیت‌تان در فروش می‌شود؛ افرادی که می‌شناسید، فروش‌تان را توسعه می‌دهند

این ضرب‌المثل به ما یادآوری می‌کند که به عنوان فروشندگان حرفه‌ای برای افزایش فروش‌مان باید روی شبکه‌سازی و افزایش تعداد افرادی که آنها را می‌شناسیم و آنها هم شرکت و محصول ما را می‌شناسند، تمرکز کنیم

به بیان دیگر، اگر می‌خواهیم در فروش موفق‌شویم باید روی توسعۀ شبکۀ افرادی که می‌شناسیم، وقت بگذاریم و هیچ این دو اصل را فراموش نکنیم:

1️⃣افرادی که می‌خواهیم با آنها آشنا و دوست شویم، لزوماً نباید مشتری‌مان باشند بلکه می‌توانند اصلاً مشتری‌مان نباشند ولی برای ما مشتری بیاورند. برای همین، تا می‌توانیم باید با افراد بیشتری دوست شویم، حتی اگر احساس کنیم این افراد هیچ وقت از ما نمی‌خرند

2️⃣هیچ وقت نگوییم چون این افراد به محصول‌مان نیاز ندارند، پس لازم نیست محصول‌ و شرکت‌مان را به آنها معرفی کنیم. بلکه برعکس، همیشه شرکتی که در آن کار می‌کنید و محصولی که می‌فروشید را به همۀ افرادی که می‌شناسید، به طور کامل معرفی کنید تا بتوانند مشتریان بهتری را به شما معرفی کنند

🆔@modiryarii
3
در linkedIn به ما بپیوندید😊

اطلاع از موقعیت های شغلی مرتبط
همکاری و مشاوره در پروژه های تحقیقاتی و صنعتی
استفاده از محتواهای جذاب و کاربردی مهندسی

https://www.linkedin.com/in/parspajouhaan/
🎯 استخدام کارشناس پشتیبانی دوره‌های آموزشی (حضوری - پاره‌وقت یا تمام‌وقت)
مجموعه ما به‌دنبال جذب چند کارشناس پشتیبانی مسئولیت‌پذیر، باانگیزه و دارای روابط عمومی بالا برای همکاری در واحد پشتیبانی دوره‌های آموزشی است.

🛠 شرح وظایف:
🔹 مشاوره و پشتیبانی از داوطلبان دوره‌ها (از طریق تماس و پیام در پیام‌رسان‌ها)
🔹 هماهنگی جهت برگزاری کامل دوره‌ها (جذب مدرس، ارتباط با اساتید و دانش‌پژوهان)
🔹 تشکیل و پشتیبانی گروه‌های درسی در پیام‌رسان‌ها + صدور گواهینامه پایان دوره
🔹 مدیریت اکانت تلگرامی و واتس‌اپ دپارتمان
🔹 برگزاری وبینارهای آموزشی
🔹 پاسخگویی و پیگیری سوالات دانش‌پژوهان

📌 شرایط همکاری:
▪️ حضوری
▪️ پاره‌وقت (با ساعت کاری کاملاً منعطف) یا تمام‌وقت
▪️ آموزش کامل ابتدای همکاری + فرصت رشد شغلی
▪️ امکان استفاده رایگان از ۲ دوره آموزشی مجموعه

👤 ویژگی‌های مورد انتظار:
✔️ دانشجو یا فارغ‌التحصیل یکی از رشته‌های مدیریت یا مهندسی
✔️ روابط عمومی بالا و توانایی برقراری ارتباط مؤثر
✔️ علاقه‌مند به فضای آموزشی و کار تیمی

💬 اگر فکر می‌کنید این موقعیت مناسب شماست و انگیزه‌ی کافی برای رشد دارید، منتظر دریافت رزومه‌ تان هستیم.

📩 جهت ارسال رزومه و اطلاعات بیشتر:
@hr_parspajouhaan
🔔فراخوان ثبت نام🔔

🔸مدیریت منابع انسانی

20 ساعت؛ 3.5 میلیون
🎥فیلم وبینار رایگان👉کلیک
🖋ثبت نام دوره👉 کلیک

مشاوره و ثبت نام:
💁🏻‍♀️@parspajouhaan_management
☎️021-88322992(108)
وبسایت / کانال تلگرام / اینستاگرام
🔳⭕️یکی از چیزهایی که در محیط کار باید از آن اجتناب کنید، قهرمان‌ پرستی است. اگر قصد دارید فرهنگ تیمی قوی بسازید، صحبت از کارمندی حرفه‌ای که بتواند یک‌ تنه بار شرکت را به دوش بکشد مخرب است.

می‌توانید از لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا در اواخر سال‌های ۱۹۹۰ الهام بگیرید. در این زمان تیم شیکاگو بولز حتی با وجود حضور مایکل جردن، بهترین بازیکن تاریخ لیگ حرفه‌ای بسکتبال در تیم، به قهرمانی دست نمی‌یافت. پس‌ازاینکه فیل جکسون به سمت سرمربی‌گری تیم منصوب شد، مایکل جردن کم‌کم یاد گرفت چگونه تیم را هدایت کند و به جای تک‌روی، هوای بازیکنان دیگر را داشته باشد.

به‌محض اینکه مایکل جردن آموخت در عوض اینکه صرفا سوپراستاری باشد که در تیم حضور دارد، بخشی از تیم شیکاگو بولز باشد، تیم از سال ۱۹۹۱ موفق به کسب شش قهرمانی پشت سر هم شد.

🆔@modiryarii
3
🔔فراخوان دوره🔔

🔸 دوره اصول و فنون مذاکره

16 ساعت، 2.5 میلیون تومان
🎥وبینار رایگان👉کلیک
✏️لینک ثبت نام👉کلیک

مشاوره و ثبت نام:
💁🏻‍♀️@parspajouhaan_management
☎️ 021-88322992-3 (108)
وبسایت / کانال تلگرام / اینستاگرام
بهترین هوش مصنوعی ها در یک قاب

🆔@modiryarii
#همکاری
گروه آموزشی پارس پژوهان در راستای توسعه فعالیت‌های آموزشی و پروژه‌ای خود، از اساتید، پژوهشگران و متخصصان حوزه‌های فنی و مهندسی دعوت به همکاری می‌نماید.

زمینه‌های مورد نیاز برای همکاری شامل موارد زیر است:
اصول نگارش در قرداد های خرید
بازرگانی خارجی
تجزیه و تحلیل آزمون های چراغ


جهت هماهنگی و ارسال رزومه، لطفاً از طریق آیدی زیر اقدام فرمایید:
@Parspajouhaan_industrial
#پیشنهاد_مطالعه
📌مقاله
📚تفاوت‌های کلیدی پریماورا Primavera و اکسل Excel در مدیریت پروژه
⚙️برنامه‌ریزی، کنترل و مدیریت پروژه، مهارتی است که هر مدیری باید به آن مسلط باشد. در مقاله مقایسه نرم‌افزارهای برنامه‌ریزی و کنترل پروژه به این نکته اشاره شد که برای انتخاب نرم‌افزار مدیریت پروژه مناسب، باید اهداف و ابعاد پروژه را در نظر گرفت و نرم‌افزاری را انتخاب نمود که بتواند نیازهای پروژه مد نظر را پاسخ دهد. در این مقاله به بررسی تخصصی‌تر و مقایسه کاربرد نرم‌افزارهای پریماورا و اکسل در مدیریت پروژه می‌پردازیم.
📖[لینک مقاله]


💬 نظرات شما برای ما ارزشمند است! پس حتماً بعد از خواندن، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید! 📢👇
🌐 store.parspajouhaan.com/blog
2025/07/13 10:20:08
Back to Top
HTML Embed Code: