Telegram Web
چرا موسیقی بیاموزیم؟

🎶🎹🎶🎻🎶🎺🎶🎷🎶🎸🎶

موسیقی میتواند میزان ضریب هوشی را در میان کودکان و بزرگسالان تا ۷ درجه افزایش دهد. دانشمندان با انجام تحقیقاتی ادعا کردند افرادی که میتوانند یک ساز موسیقی را بنوازند باهوش ترند، زندگی اجتماعی بهتری دارند، و در تحصیلات خود موفق ترند.
تحقیقات جدید نشان میدهد، افرادی که بطور منظم یک ابزار موسیقی را می نوازند بعد از مدتی شکل و قدرت و مغز خود را تغییر می دهند که این عامل در نهایت می تواند به بهبود مهارتها و توانایی های ادراکی آنها منجر شود.
محققان اعلام کردند:
شواهد نشان می دهد مغز موسیقی دانان از لحاظ ساختار و عملکرد با افرادی که با موسیقی آشنایی ندارند تفاوت های زیادی دارد. نواختن موسیقی سبب میشود قسمت های خاصی از مغز که وظیفه پردازش و نواختن یک آهنگ خاص را دارند تقویت شوند.
این قسمت ها همچنین وظایف دیگری مانند توانایی های حرکتی، مهارت های شنیداری و ذخیره سازی اطلاعات را دارند و زمانی که فردی شروع به آموختن نواختن یک ساز می کند این قسمت ها بطور قابل توجهی رشد کرده و عملکرد آنها طی دوران آموزش روز به روز بهتر میشود.
لوتز جانک، روانشناس دانشگاه زوریخ در این باره گفت:
آموختن موسیقی بدون شک فواید زیادی برای مغز انسان دارد تا جایی که می تواند ضریب هوشی فرد را تا ۷ امتیاز افزایش دهد. ما در بررسی های خود متوجه شدیم که حتی افراد بالای ۶۵ سال هم، ۴ یا ۵ ماه بعد از شروع به آموختن نواختن یک ساز تغییرات زیادی در مغزشان به وجود می آید.
حتی چند هفته بعد از شروع آموزش موسیقی نشانه های مثبتی در مغز سالمندان دیده میشود که این تغییرات در نهایت سبب میشود سالمندان ابتلا به بیماری های مغزی مانند آلزایمر را به تاخیر بیندازند. و حتی از بروز بعضی از فلجی ها که به خاطر کاهش عملکرد مغز به وجود می آید پیشگیری می شود.

@mohammadnosratimusic
Forwarded from 📯مجله محمد نصرتی📯 (Mohammad Nosrati)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌷 عیدانه 🌷

پنج سال پیش شب سال نو یه حس عجیبی داشتم و اینکه میخواستم برای حال خوب همه‌مون موسیقی بسازم و بخونم. با اینکه چند ساعت به تحویل سال که ساعت سه نیمه شب بود به استودیوی خودم رفتم و شروع کردم به ساختن این آهنگ و کلمات خودشون همراه شدند و همون موقع خوندم و ضبط کردم. البته میدونم شاید اجرای فوق‌العاده ای نباشه ولی اون لحظه دوست داشتم حسم رو با بقیه ایرانیها به اشتراک بذارم و ماحصل اون تلاش این آهنگی شد که اسمش رو عیدانه گذاشتم. امیدوارم ازش حس خوب بگیرید و لحظات خوبی براتون داشته باشه.

@mohammadnosratimusic
Eidaneh
🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺
🍃🌺🍃🌸🍃🌺
🌺🍃🌸
🌸
📯🌹 عیدانه 🌹📯

ترانه و موسیقی و اجرا: محمد نصرتی

این قطعه رو چند ساعت قبل از تحویل سال ساختم. برای همه آرزوی سال شاد و موفقی دارم.
@mohammadnosratimusic
Forwarded from Owrsi | اورسی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
از مجموعه «نوای همسایه» - «جزگل»

قطعه «دو پرنده» که توسط جزگل نوازنده متبحر قرقیز با ساز کموس اجرا می‌شود، روایت دو پرنده است که اسیر خشکسالی شده‌اند. یکی از پرنده‌ها که دست راست نوازنده تداعی‌کننده آن است اصرار به مهاجرت دارد و پرنده دوم که دست چپ نوازنده نقشش را ایفا می‌کند اعتقاد به ماندن در سرزمین مادری دارد. کش‌مکش و بگو‌مگوی این دو پرنده در این قطعه به خوبی آشکار است.

مجموعه‌ی ۶ قسمتی نوای همسایه، حاصل جستجوی علیرضا میراسدلله در موسیقی امروز آسیای میانه است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 از افراد مختلف میپرسه زیباترین آهنگ و آرامش بخش ترین صدا مال کدوم خواننده هست؟

👈 هرکس جوابی میده آخرش همگی شوکه میشن!

👈 ببینید و لذت ببرید و تا فرصت هست، قدر بدانید.

@mohammadnosratimusic
مصاحبه من در مورد موسیقی رو در این سایت ببینید:

محمد نصرتی:در حال حاضر موسیقی در کشور ما مهجور است.

https://tarna.ir/News/2807/
Forwarded from 📯مجله محمد نصرتی📯 (Mohammad Nosrati)
🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼
روز جهانی موسیقی
امروز ۲۱ ژوئن و روز جهانی موسیقی است. این رویداد از سال ۱۹۸۲ در فرانسه آغاز شد و با عنوان فستیوال موسیقی فرانسوی‌ها به شهرت رسید. پس از آن، وزیر فرهنگ وقت این کشور Jack Lang رخدادی بین المللی را بر همین اساس پایه‌گذاری کرد.
در حال حاضر روز ۲۱ ژوئن در کشور فرانسه تعطیل رسمی است، از طرف دیگر این تاریخ مصادف است با بلندترین روز سال و تخمین زده می‌‌شود که حدود ۳۵ ملیون نفر در این جشن موسیقی رایگان شرکت کنند.
در این رویداد بین‌المللی موسیقیدانانی از سراسر دنیا کنسرت‌های رایگان برگزار می‌کنند. محل اجرای آنها پارک‌ها، موزه‌ها و حتی ایستگاه‌های قطار است. هدف از این کار ترویج صلح و آرامش و اجرای موسیقی با کیفیت برای همه مردم است. امسال نیز آهنگسازان و تنظیم کنندگان از ۱۲۰ کشور جهان، در بیش از ۷۰۰ شهر، کنسرت رایگان برگزار خواهند کرد.



در ادامه چند نقل قول از افراد مشهور را با هم می‌خوانیم که در توصیف موسیقی و مفهوم واقعی آن گفته‌اند:

لودویگ ون بتهوون: موسیقی یک الهام درونی و برتر از هر خرد و فلسفه‌ای است.

باب مارلی: یکی از ویژگی‌های موسیقی این است که هنگام سیلی خوردن از آن هیچ دردی را احساس نمی‌کنید.

ولفگانگ موتزارت: موسیقی هیچگاه نباید گوش را آزار دهد، بلکه باید شنونده را به وجد آورد، به عبارت دیگر هرگز نباید ماهیت موسیقیایی خود را از دست بدهد.

لوییس آرمسترانگ: موسیقیدانان هیچگاه بازنشسته نمی‌شوند، آنها زمانی کار خود را متوقف می‌کنند که دیگر آوایی از درونشون به صدا در نیاید.

کرت کوبین: موسیقی سرگرمی است، هرچه بیشتر خود را وقف آن کنید به ماهیت خود نزدیکتر خواهید شد.
@mohammadnosratimusic
🎼🎙 موسیقی ژنتیکی - Protein Music
موسیقی پروتئین (موسیقی DNA یا موسیقی ژنتیکی) یک تکنیک موسیقایی است که در آن موسیقی با تبدیل توالی‌ها یا ژن‌های پروتئین به نت‌های موسیقی ساخته می‌شود. این روش توسط جوئل استرنهایمر، فیزیکدان، آهنگساز و ریاضیدان ساخته شده است.
این ایده به عنوان ابزاری برای کمک به دانشمندان برای درک ساختار DNA و توانایی آن در ذخیره اطلاعات و به عنوان ابزار آموزشی، در برنامه های کاربردی برای ایجاد موسیقی نیز استفاده شده است. به عنوان مثال، در سال ۲۰۰۳، گروهی از دانشمندان از یک برنامه کامپیوتری برای ایجاد موسیقی بر اساس توالی رشته ای از DNA استفاده کردند، آنها توانستند آهنگی بسازند که به طور دقیق توالی DNA را نشان دهد.
🗣چگونه از DNA برای ساخت موسیقی استفاده می شود؟
نت ها بر این ایده استوار است که ساختار DNA را می توان به یک مقیاس موسیقی تشبیه کرد، که هر پایه شیمیایی (A، C، G وT) یک نت موسیقی را نشان می دهد. برای درک چگونگی ارتباط مارپیچ DNA و نت های موسیقی، ابتدا باید ساختار DNA را درک کرد. DNA از دو رشته تشکیل شده است که توسط پیوندهای هیدروژنی ضعیف (اتصال یک باز نوکلئوتید با باز مکمل خود در رشته مقابل) به هم متصل می شوند.  این دو رشته یک مارپیچ دوگانه را تشکیل می دهند که ساختار اصلی DNA است.  هر رشته از نوکلئوتیدها تشکیل شده است (پلی نوکلئوتید) که هر نوکلئوتید از یک قند، یک فسفات و یک باز تشکیل شده است. چهار باز عبارتند از آدنین (A)، سیتوزین (C)، گوانین (G) و تیمین (T).
ایده مارپیچ DNA و نت های موسیقی این است که هر نوکلئوتید را می توان به عنوان یک نت موسیقی نشان داد. به عنوان مثال، نوکلئوتید با باز آدنین را می توان به عنوان یک «نت لا»، گوانین به عنوان یک «نت سل»، سیتوزین به عنوان یک «نت دو» و تیمین را به عنوان یک «نت ر» نشان داد. به این ترتیب، کل توالی DNA را می توان به عنوان یک مقیاس موسیقی نشان داد.
⭕️ برای درک بهتر مطلب، تصویر را مشاهده کنید.
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
https://www.kanoon.ir/Article/124918

اصل انحصاري پاولی ( مطلب خواندنی👆)
برنده نوبل فیزیک ۱۹۴۵


هیچ دو الکترونی در جهان هستی دارای عدد کوانتومی یکسانی نیست و هر اندیشه‌ای که از ذهن ما می‌گذرد، الکترون‌هایی را در گستره‌ی جهان هستی به ارتعاش درمی‌آورد و دستخوش تغییر می‌کند.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌹موسیقی خوب موسیقی بد 🎼
همیشه این مقایسه وجود داشته اما من معتقدم موسیقی در ذات خودش خوبه وگرنه خلق نمیشد چون کاربرد داره و نیازی بوده که بوجود اومده و حتما مخاطب و شنونده خودش رو داره. پس این ما هستیم که سلیقه خودمون رو برای هر نوع موسیقی معیار قرار میدیم . اگر منصف و بالغ باشیم علاقمندی به موسیقی دوست داشتنی خودمون رو به دیگران اجبار نمی‌کنیم و برای همه موسیقی‌ها احترام قائل میشیم. فقط نوع استفاده و بجا استفاده کردن اونهاست که میتونه تو ذوق آدمها بزنه یا عاطفه اونها رو همراه نکنه.
فقط با احترام و دید منطقی میتونیم درک کنیم که چه موسیقی ارزشمندتر هست و گذر زمان و تاثیر اون موسیقی در درازمدت جواب خودش رو میده.
یاد بگیریم به اندازه‌ی تنوع سلیقه‌ها و اختلافات فرهنگی و اجتماعی موسیقی وجود داره و برای آدمها و علائق اونها احترام قائل بشیم و به دنیای خودمون بپردازیم.

دوست دارم این ویدیو رو برای دیگران بفرستید و درباره اش گپ بزنیم. نظرات ارزشمندتون رو در حد توان پاسخگو خواهم بود.

#محمد_نصرتی_آهنگساز #موسیقی_ارکسترال #موسیقی_فیلم #موسیقی_پاپ #موسیقی_سنتی #موسیقی_محلی #موسیقی_کلاسیک #موسیقی_خوب #موسیقی_بد #موسيقي
خدا کند انگورها برسند
جهان مست شود..
تلوتلو بخورند خیابان‌ها
به شانه‌ی هم بزنند
رئیس‌جمهورها و گداها
مرزها مست شوند..
 
و محمدعلی بعد از هفده سال مادرش را ببیند
و آمنه بعد از هفده سال کودکش را لمس کند 
خدا کند انگورها برسند
 
آمو زیباترین پسرانش را بالا بیاورد..
هندوکش دخترانش را آزاد کند ...
برای لحظه‌ای
تفنگ‌ها یادشان برود دریدن را..
کاردها یادشان برود
بریدن را
قلم‌ها آتش را
آتش‌بس بنویسند ...


خدا کند کوهها به هم برسند
دریا چنگ بزند به آسمان
ماهش رابدزدد..

به میخانه‌ شوند پلنگ‌ها با آهوها ...
خدا کند مستی به اشیاء سرایت کند..
پنجره‌‌ها
دیوارها را بشکنند..

وتو..
همچنانکه یارت را تنگ می‌بوسی
مرا نیز به یاد بیاوری ..
محبوب من
محبوب دور افتاده‌ی من
با من بزن پیاله‌ای دیگر
به سلامتی باغ‌های معلق انگور..    
 
 الیاس علوی
 
Audio
نورخدا
شعر حافظ
موسیقی: محمد نصرتی
خواننده: علی تفرشی
اجرای ارکستر سمفونیک صدا و سیما سال 90

بعد از نمايش يك فيلم ايراني، با دوستان خارجي نشسته بوديم به گفتگو. يكيشان پرسيد: آن پسرك سر چهار راه چه مي فروخت؟ مواد مخدر بود يا..
من پاسخ دادم فال مي فروخت.
پرسيد فال چيه؟
گفتم شعر. شعرهاي شاعر بزرگمان حافظ.
با هيجان گفت: يعني شما از كشوري مي آييد كه در خيابانهايش شعر مي فروشند و مردم عادي پول مي دهند و شعر مي خرند؟!
مي رفت سر ميزهاي مختلف و با شگفتي اين را به همه مي گفت!
و اين يعني زاويهء ديد؛ يكي سياهي مي بيند و یکی زیبایی.

#اصغر_فرهادي

@mohammadnosratimusic
نغمه های نقره ای
نشست‌های تخصصی ماهانه موسیقی فیلم
شنبه ۲۸ مهرماه از ساعت ۱۷ تا ۲۰
خانه سینما خیابان بهار کوچه سمنان
ورود برای عموم آزاد است.


@mohammadnosratimusic
کانون آهنگسازان سینمای ایران با همکاری انجمن موسیقی ایران و خانه سینما سلسله نشست‌هایی تخصصی با عنوان «نغمه‌های نقره‌ای» برگزار می‌کند.
اولین برنامه با موضوع «تکنولوژی‌های نوین در خدمت آهنگسازی فیلم» است که توسط آرش بادپا (آهنگساز) بررسی می‌شود.
دومین موضوع در بارۀ «تاثیرهوش مصنوعی برای آینده شغلی آهنگسازان سینما» است و با حضور رضا خسروی (آهنگساز) ادامه می‌یابد.
در پایان این نشست، موسیقی فیلم‌های «منطقه دلخواه» و «قاتلان ماه کامل» از آثار مهم سینمایی در سال ۲۰۲۳، توسط آهنگسازان محمد نصرتی و پژمان خلیلی نقد و تحلیل می‌شود.
مراسم راس ساعت ۱۷ روز شنبه ۲۸ مهر در خانه سینما، سالن سیف‌اله داد، واقع در خیابان بهار جنوبی، کوچه سمنان، پلاک ۲۹ برگزار می‌شود.
2024/11/20 00:21:36
Back to Top
HTML Embed Code: