Telegram Web
۱۴۰۳/۰۷/۱۰ پاکسازی اطراف شهر ایلام از نخاله ساختمانی و پسماند شهری توسط اداره راه و ترابری شهرستان ایلام .
دستگیری ۸ شکارچی غیرمجاز پرندگان وحشی در استان ایلام

مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام از دستگیری ۸ شکارچی غیرمجاز پرندگان وحشی در شهرستان های دهلران و ایوان خبر داد.
💢دستگیری شکارچیان غیرمجاز در آبدانان

🔺"بیژن هادیزاده" رییس اداره حفاظت محیط زیست آبدانان: در پی انجام گشت های مستمر و شبانه روزی مأمورین یگان حفاظت محیط زیست در سطح حوزه استحفاظی، تعداد ۴ اکیپ از شکارچیان غیرمجاز در زیستگاه های تحت مدیریت این شهرستان دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

🔺در این رابطه ۱۲ نفر به اتهام ارتکاب شکار غیرمجاز دستگیر شدند.

🔺از متخلفان علاوه بر یک ۳قبضه سلاح شکاری،یک دستگاه موتور سیکلت بدون شماره و پلاک جعلی، لاشه ۴قطعه تیهو، یک قطعه کبک و  یک رأس تشی (خارپشت) و مقادیری فشنگ نیز از آنها کشف و ضبط گردید.

🔺پرونده متخلفین جهت سیر مراحل قانونی، تحویل مراجع قضایی آبدانان گردید.
🔻تسکین درد سمن‌ها بدست حکیم جنگل‌های ناخوش ایران

🔹علاقه‌مندی به درختان و جایگاه ویژه جنگل و کوهستان در فرهنگ ایرانیان به ویژه زاگرس‌نشینان، شاید وزین‌ترین انگیزه‌ طبیعت‌دوستان برای کنشگری و پرداختن به مسائل محیط‌زیستی در بسیاری از مناطق و تشکیل سازمان‌های مردم‌نهاد محیط‌زیستی و منابع طبیعی در استان‌های مختلف کشور باشد.
🔹انتصاب هوشمندانه «هادی کیادلیری» بعنوان سرپرست معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست توسط ریاست این سازمان درست در زمانی که اغلب سمن‌ها و فعالان محیط‌زیست، درگیر فضایی پرتنش و دست و پاگیر با چاشنی حواشی امنیتی که بر هرگونه کنشگری محیط‌زیست سایه انداخته است مواجه‌اند، موجی از امیدواری در بسیاری از فعالان به ویژه در حوزه زاگرس را بدنبال دارد.
🔹حضور «کیا دلیری» با توجه به تخصص، تعهد و سابقه علمی و عملی ارزشمند و اشرافی که به مشکلات، معضلات و وابستگی معیشت جوامع محلی به جنگل‌های ایران دارد در چنین جایگاهی شاید بهتر از هرکسی، مانند یک حکیم دانا، درد و دغدغه کنشگران و فعالان محیط‌زیست حوزه زاگرس را نسبت به آتش‌سوزی‌ها، آفات و بیماری‌های بلوط و آفت شوم جنگل‌خواری مفسدانه و غصب و حصر چشمه‌سارها را که در حال نابودی تنوع زیستی این مناطق است را، درک، تسکین و با جذب و دانش‌افرایی جوامع محلی بهترین درمان را برای زاگرس تجویز کند.
🔹امید است این انتصاب هوشمندانه «شینا انصاری» در کنار سایر انتصابات شایسته محور در بدنه سازمان و در ادامه با انتصاب مدیران کل متخصص و توانمند در استان‌ها، به شکوفایی و کارآمدی مضاعف سازمان حفاظت محیط‌زیست در پایداری و تاب‌آوری سرزمینیِ کُهَنْ جغرافیای ایران عزیز منجر شود.
محمدیان _ اورامانات_ ۱۴۰۳/۰۷/۲۴
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدیویی بخشی از تخریب های رد پای انسان در محیط زیست.
سید آهنگ کوثر درگذشت 🖤🖤
این سرزمین یکی از عاشقانش را از دست داد
تسلیت به جامعه محیط زیستی و دوستداران  ایشان.
در غیاب مسولان استانی دولت چهاردم وعدم تعهد مسولان دولت قبلی به اجرای قوانین شاهد اجرای طرح های تخریبی در استان هستیم خوب به درازا کشیدن انتصاب استاندار در استان و به تبعه آن سایر مسولان هیچ فردی به درستی در مقابل اجرای طرح‌هایی که باعث تخریب و آسیب رساندن جدی به اکوسیستم های زیبای استان می‌شوند جوابگو نیست همه ما در سالیان اخیر شاهد نابودی بخش های بزرگی از جنگل‌های استان به دلیل اجرای پروژه های چون نفت و گاز بودیم بخش های بزرگی از جنگل‌های استان به خاطر فعالیت های مخرب راهسازی به بیابان تبدیل شد اگر نقشه هوایی جنگل های مسیر ایلام کرمانشاه ، ایلام مهران و ایلام به ملکشاهی و دره شهر را با وضعیت کنونی مقایسه کنیم می‌بینیم این موضوع واقعیت دارد در تابستان امسال بیش از ده هزار هکتار از جنگل های استان در آتش سوزی ها نیست و نابود شد امروزه به جای اینکه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در کنار نخبگان و کارشناسان محیط زیست و منابع طبیعی قرار بگیرند و مسیر توسعه پایدار استان را رصد بکنند دنبال اجرای طرح‌هایی هستند که ضرر آنها به مراتب بیشتر از سود آنها می‌باشد جنگل های استان و محیط زیست طبیعی ایلام بیش از این تحمل این همه تخریب را ندارد لذا از دلسوزان نظام بویژه جناب آقای مروارید و سایر اعضای ستاد دکتر پزشکیان درخواست می‌گردد ضمن اطلاع رسانی به مسولان کشور نسبت به انتصاب استاندار اقدام شود تا بیش از این شاهد تخریب این سرزمین با هماهنگی نمایندگان و مسولان استانی نباشیم
علی اکبر محبی
دبیر شورای هماهنگی شبکه محیط زیست و منابع طبیعی
Forwarded from Mohabat_jafarzade
عزیزانی که در مهار  آتش سوزی امشب بانکول حضور داشتند
آقایان
فریدون صوفی نیا
میر حسین عزیزخانی
آحسین عزیزخانی
بهروز جعفرزاده
محبت جعفرزاده
سعید ولی نژاد
روح اله ولی نژاد
قاسم ولی نژاد
صحت کاظم زاده
یونس بکری
رسول رضانهال
محسن فتاحیان
شهرام هوشمندفر
مسعود جعفرزاده
یوسف حاجی زاده
روح اله آزاد خانی
میثم بکری
فرزاد بکری
کیهان بکری
صید رحیم بکرنژاد
صید هاشم بکرنژاد
اشکان یاری نژاد
نجات فتاح نیاء
سعید صوفی نیا
علی تنها نهال
مسعود هاشم بیگی
ولی قاسمیان
محسن احمدی
و عزیزان منابع طبیعی
یک داستان قدیم اروپایی هست که اینگونه شروع میشه.. روزی دروغ به حقیقت گفت:  "بیا با هم حمام کنیم، آب چاه خیلی خوب است".  حقیقت که هنوز مشکوک بود، آب را آزمایش کرد  و متوجه شد که واقعاً خوب است.  پس برهنه شدند و آبتنی کردند. اما ناگهان دروغ از آب بیرون پرید  و با پوشیدن لباس حقیقت گریخت. حقیقت خشمگین از چاه بیرون آمد تا لباسش را پس بگیرد.  اما جهان، با دیدن حقیقت برهنه،  با خشم و تحقیر به او نگاه کرد.  بیچاره حقیقت به چاه بازگشت  و برای همیشه ناپدید شد و شرم خود را پنهان کرد. از آن زمان، دروغ در سراسر جهان می چرخد،  با لباس حقیقت، و جامعه بسیار خوشحال است.. زیرا جهان هیچ تمایلی به شناخت حقیقت عریان ندارد.. 
🌏🌎🌍 از نشست #کاپ۲۹ چه می‌دانیم؟

🔥 هدف نشست کاپ محدودکردن انتشار گاز دی‌اکسید کربن است تا از این راه بتوان افزایش دمای کره زمین را به بازه ۱.۵ درجه سانتی‌گراد و به محدوده دوران پیش از صنعتی‌شدن جهان برگرداند.

🔹 بزرگترین کشورهای تولیدکننده آلاینده‌‌‌‌‌‌‏‌های زمین رهبران خود را به گفت‌وگوهای آب‌و‌هوایی سازمان‌ ملل در‌ سالی که شرایط آب‌و‌هوایی وخیم است، نمی‌‌‌‌‌‌‏‌فرستند. رهبران جهان روز سه‌شنبه در کنفرانس سالانه آب‌وهوای سازمان ملل‌ متحد گردهم آمدند؛ اما نام‌‌‌‌‌‌‏‌های بزرگ و کشورهای قدرتمند زیادی غایب بودند. نشستی که در جمهوری‌ #آذربایجان آغاز شده‌است، رهبران ۱۳ کشور بزرگ تولید‌‌‌‌‌‌‏‌کننده دی‌‌‌‌‌‌‏‌اکسید‌‌‌‌‌‌‏‌کربن را به همراه ندارد؛ گروهی که مسئول بیش از ۷۰‌درصد از گازهای ‌گلخانه‌ای منتشرشده در سال‌ گذشته است.

🔹 موضوع اصلی نشست امسال، جمع‌آوری کمک مالی برای کشورهای درحال‌‌توسعه است تا این کشورها بتوانند خود را با #تغییرات_اقلیمی سازگار کنند؛ اما کارشناسان می‌گویند مذاکرات کاپ (COP) دیگر پاسخ‌گوی اهداف رویارویی با #بحران_اقلیمی نیست.

🔥 قرار است پس از سال ۲۰۲۵، طرح دیگری بانام «اهداف کمی و جمعی جدید جهت حمایت مالی برای #تغییرات_آب‌وهوایی» به اجرا دربیاید. یکی از سرفصل‌های مهم نشست کاپ ۲۹ در شهر باکو، تعیین هدف‌های مالی برای این طرح جدید است.

🔹 کشورهای درحال‌ توسعه می‌گویند برای رسیدن به اهداف اقلیمی نیاز به ۱.۱ تا ۱.۳ تریلیون کمک مالی دارند؛ اما کشورهای توسعه‌‌یافته می‌خواهند کمک‌ها در حد ۱۰۰ میلیارد دلار نگه‌ داشته شوند.

🔥 چه کسی قرار است این مبلغ را بپردازد؟

▫️چالش اصلی پیداکردن اهداکنندگان مالی جدید است. یعنی باید بتوان کشورهایی را چون #چین، #هند، #سنگاپور و بسیاری دیگر که هم‌اکنون جز کشورهای درحال‌‌توسعه قرار دارند، به فهرست کشورهایی که کمک مالی می‌کنند، اضافه کرد. این آزمون مهمی است و نیاز به استفاده از روش‌های دیپلماتیک ظریف و هوشمندانه دارد.

▫️در سال ۲۰۰۹، در طی نشست #کاپ۱۵ در کپنهاک چنین تصمیم گرفته شد که سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار کمک مالی از سوی کشورهای توسعه‌‌یافته به کشورهای درحال‌ توسعه اختصاص داده شود تا این کشورها را برای اقدامات لازم برای جلوگیری از تغییرات اقلیمی حمایت شوند.

⬅️ تلاش برای توافق بر سر قوانین #بازار_کربن، مانعی همیشگی در گفت‌وگوهای سازمان ملل برای جلوگیری از گرم‌شدن کره زمین بوده است.

🔹 گزارش انتشار گازهای گلخانه‌ای دفتر #محیط‌زیست سازمان ملل این مبنا را در نظر گرفته که تا سال ۲۰۳۰ انتشار #گازهای_گلخانه‌ای باید نصف شود تا اهداف #معاهد_ پاریس بتواند برآورده شود. برنامه کنونی کشورها هم‌اکنون اما به جای رسیدن به هدف کاهش ۴۲ درصدی تنها در حد ۳ درصد باقی مانده است.

🔴 در کنفرانس اقلیمی امسال در آذربایجان، برپایه تحلیلی از داده‌ها، دست‌کم ۱۷۷۳ لابی‌گر از صنایع نفت، گاز و زغال‌سنگ به‌طور رسمی اعتبارنامه دریافت کرده‌اند. این موضوع توسط ائتلاف «بزرگ‌ترین آلاینده‌ها را بیرون کنید» اعلام شد که از سوی سازمان‌هایی مانند شفافیت بین‌الملل، گلوبال ویتنس، صلح سبز و شبکه اقدام اقلیمی پشتیبانی می‌شود.

در این تحلیل به داده‌های عمومی کنوانسیون اقلیمی سازمان ملل (UNFCCC) استناد شده است که بر اساس آن، لابی‌گران نسبت به همه هیئت‌های ۱۰ کشور برتر آسیب‌پذیر از نظر #گرمایش_زمین، حضور بیشتری در کنفرانس داشته‌اند.

#گرمایش_جهانی #امنیت_محیط‌زیستی #شورش_علیه_انقراض #فاجعه_اقلیمی #محیط_زیست #فروپاشی_اقلیمی #شورش_علیه_انقراض #تغییرات_آب‌وهوایی #تغییرات_اقلیمی

#ClimateCrisis #ClimateChange #ClimateChange_is_not_a_hoax #ClimateChangeisReal #ClimateEmergency
‏عکس از حسین منصوری
پزشکیان: جنگل و فضای سبز جای کارخانه‌سازی نیست

رئیس جمهور:
🔸حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است.
🔸اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.
🔸جنگل و فضای سبز جای کارخانه‌سازی نیست.
🔸اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها و فضاهای سبز کارخانه‌سازی شود.
2024/11/18 09:27:01
Back to Top
HTML Embed Code: