Telegram Web
ferdos-y-b@bamun1_240915_080451.pdf
3.9 MB
کتابی در خصوص معرفی شهر فردوس در استان خراسان جنوبی

📚فردوس/تون، تاریخ و جغرافیا نوشته دکتر محمدجعفر یاحقی و خانم خدیجه بوذرجمهری، انتشارات آستان قدس رضوی، مشهد ۱۳۷۴ خورشیدی
@na_ta_ma
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صدای مهسا امینی همچنان زنده است و راه همه قهرمانان جاویدنام وطن که جان خود را برای آزادی و سربلندی ایران فدا کردند، ادامه دارد.

نام پرافتخارشان را با صدای رسا فریاد بزنید؛ داستان شجاعت‌شان را به اشتراک بگذارید؛ یاور خانواده‌های دلیرشان باشید؛ و دوشادوش هم در برابر رژیم جمهوری اسلامی بایستید. ما با هم قوی‌تریم.

#مهسا_امینی

Mahsa Amini's voice lives on, and the path of all the immortal heroes of our homeland, who sacrificed their lives for the freedom and dignity of Iran, continues.

Shout their eternal names. Share their stories of courage. Stand by their brave families. Stand shoulder to shoulder against the Islamic Republic regime. Together, we are stronger.

#MahsaAmini

@OfficialRezaPahlavi
ناگفته‌های تاریخ معاصر ایران-ناتاما
Photo
رسوایی پنجاه و یکم از یرواند آبراهامیان، نویسنده مصدّق‌الهی، دشمن پهلوی و مورخ خود‌خوانده کمونیست

آبراهامیان که خود را یک مورخ تراز اول می‌شناسد، در کتاب خود طی ادعاهایی جعلی و نادرست می‌نویسد:
👇
...In digging up bodies to inter in these mausoleums, the society meticulously measured skulls to "prove" to the whole world that these national figures had been "true Aryans."

📚A history Of Modern Iran, by
Ervand Abrahamian, page 87

ترجمه: برخی بر این گمان بودند که رژیم سعی دارد یک رقیب زیارتگاهی برای حرم امام رضا که چندان فاصله ای[از توس]نداشت، بتراشد. انجمن آثار ضمن بیرون کشیدن پیکر گذشتگان و قرار دادن آنها در این آرامگاهها با دقت فراوان به سنجش جمجمه‌ها می‌پرداخت تا به کل دنیا ثابت کند که این چهره‌های ملی«آریایی راستین»بوده اند.
👇
آبراهامیان برای ادعای خود سندی ذکر نمی‌کند و این ادعا ضمن اینکه هیچ اصل و اساسی ندارد، تاکنون نیز چنین چیزی توسط کسی عنوان نشده است. تنها مورد، گشودن آرامگاه ابن سینا در دهه‌ی چهل در همدان و بررسی جمجمه‌ی او از سوی ابوالحسن صدیقی برای یافتن تصویر و مجسمه‌ی او بوده است.
@na_ta_ma
رسوایی پنجاه و دوم از آقای یرواند آبراهامیان، نویسنده مصدّق‌الهی، دشمن پهلوی و مورخ خود‌خوانده و بی‌سوادِ کمونیست

آقای آبراهامیان که خود را یک مورخ تراز اول می‌شناسد، در کتاب تاریخ ایران مدرن که بزعم خود بهترین کتاب او است، ادعاهایی را مطرح می‌کند که هیچگونه اصل و اساسی ندارد و کاملاً نادرست است.
👇👇

Reza Shah built more than prisons in the cities. A great advocate of urban renewal, he pulled down old buildings and constructed government offices, expansive squares, and Haussman-like boulevards. He named avenues after himself and placed his statue in the main squares – the clergy had prevented his predecessors from doing so. The government buildings often incorporated motifs from ancient Iran, especially Persepolis.

📚a history of modern Iran, by Ervand Abrahamian, page 89

ترجمه: رضاشاه علاوه بر زندان، چیزهای دیگری هم در شهرها ساخت. وی که طرفدار سرسخت بازسازی شهرها بود، ساختمان های قدیمی را خراب کرد و ادارات دولتی، میدان‌های وسیع و بولوارهای عریض ساخت. او خیابان‌هایی به نام خود احداث کرد و مجسمه‌های خود را در میدان‌های عمده نصب کرد، کاری که پیشینیانش بنا به توصیه‌ی روحانیت نکرده بودند.
ساختمان‌های دولتی اغلب منقش به نمادهای ایران باستان، به ویژه تخت جمشید را در خود جای داده بودند.
👇👇👇


یک قسمت از سخنان آقای آبراهامیان صحیح نیست، ایشان که سواد تاریخی ندارد و شناخت دقیقی هم از تاریخ و جغرافیای ایران ندارد، او مدعی شده است که پیش از رضاشاه بزرگ، شاهان دیگر مجسمه‌ای از خود بنا به توصیه آخوند‌ها نساخته بودند؛ که این ادعا نادرست است زیرا نخستین‌بار مجسمه ناصرالدین شاه قاجار ساخته شد و هنوز هم این مجسمه وجود دارد.
@na_ta_ma
ناگفته‌های تاریخ معاصر ایران-ناتاما
●رسوایی پنجاه و دوم از آقای یرواند آبراهامیان، نویسنده مصدّق‌الهی، دشمن پهلوی و مورخ خود‌خوانده و بی‌سوادِ کمونیست آقای آبراهامیان که خود را یک مورخ تراز اول می‌شناسد، در کتاب تاریخ ایران مدرن که بزعم خود بهترین کتاب او است، ادعاهایی را مطرح می‌کند که هیچگونه…
رسوایی پنجاه و دوم از آقای یرواند آبراهامیان، نویسنده مصدّق‌الهی و مورخ خود‌خوانده و بی‌سوادِ کمونیست

...He named avenues after himself and placed his statue in the main squares – the clergy had prevented his predecessors from doing so. The government buildings often incorporated motifs from ancient Iran, especially Persepolis.

📚a history of modern Iran, by Ervand Abrahamian, page 89

ترجمه: او(رضاشاه) خیابان‌هایی به نام خود احداث کرد و مجسمه‌های خود را در میدان‌های عمده نصب کرد، کاری که پیشینیانش بنا به توصیه‌ی روحانیت نکرده بودند. ساختمان‌های دولتی اغلب منقش به نمادهای ایران باستان، به ویژه تخت جمشید را در خود جای داده بودند.

👇👇
آبراهامیان مدعی شده است که پیش از رضاشاه بزرگ، شاهان دیگر مجسمه‌ای از خود بنا به توصیه آخوند‌ها نساخته بودند؛ که این ادعا نادرست است زیرا نخستین‌بار مجسمه ناصرالدین شاه قاجار ساخته شد و هنوز هم این مجسمه وجود دارد.
@na_ta_ma
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
محمّدرضا شاه بهترین مدیری بود که در تمام دنیا میشد برای اداره یک دولت پیدا کرد...پادشاه مدیری بود که راهبردی می اندیشید.

دکتر رضا تقی‌زاده استاد علوم سیاسی می‌گوید:

پیشبینی شاه در مورد وحشت بزرگ شاید کمرنگ تر از آن بود که ما مردم پیشبینی اصلی او را درک کنیم یعنی وعده تمدن بزرگ، چپی ها این را به مسخره می گرفتند در حالی که باورِ شاه این بود که ما بدانجا می‌رسیم و الگوهایی که از آنجا عقب‌تر بودند و بدانجا رسیدند بعد نشان داد که تصویری که او برای آینده ایران ترسیم کرده بود تصویر واقعی بود؛ کره جنوبی امروز پیش چشم مردم دنیاست و جایگاه ما مقدم بر کره جنوبی بود اگر آنچه پیش از انقلاب میگذشت متوقف نمیشد..
من کمترین تردیدی ندارم که شاه بهترین مدیری بود که در تمام دنیا میشد برای اداره یک دولت پیدا کرد اگر کشور را به یک مجتمع تجارتی-صنعتی بزرگ تشبیه کنیم که همه امکانات رفاهی هم برای اعضا و یا کارکنانش یا سهام دارانش که مردم ایران بودند فراهم بود.
محمدرضا شاه پهلوی مدیری بود که راهبردی می اندیشید و آینده را برای این مجموعه ای که داشت پیش می برد، می دید...

@na_ta_ma
ناگفته‌های تاریخ معاصر ایران-ناتاما
Photo
رسوایی پنجاه و سوم از آقای یرواند آبراهامیان، نویسنده مصدّق‌الهی، دشمن پهلوی و مورخ خود‌خوانده و بی‌سوادِ کمونیست

آقای یرواند آبراهامیان خود را مورخ برجسته‌ای می‌شناسد ولی در واقعیت کوچک‌ترین اطلاعی از تاریخ ایران و بدیهیات مسلم آن ندارد.

👇👇

He moved his official birthday to Nowruz. He extended the ban on titles to include syed, haji, Machete, and Karbalai, titles used by those who had made the pilgrimage to Mecca, Mashed, or Karbala.

📚a history of modern Iran, by Ervand Abrahamian, page 94

ترجمه: [رضا]شاه سالروز تولد خود را رسماً به روز اول سال نو(نوروز) تغییر داد و استفاده از عنوان‌های سید، حاجی، مشهدی و کربلایی را ممنوع کرد، عناوینی که زایران مکه، مشهد یا کربلا بر نام خود می‌نهادند.

👇👇

اولاً زادروز رضاشاه بزرگ روز ۲۴ اسفند ۱۲۵۶ خورشیدی بوده است و تولد ایشان ارتباطی با نوروز ندارد و ادعای آقای آبراهامیان ناشی از جهل به تقویم و تاریخ است.

دوماً همه‌ی عناوین مانند میرزا، بیک، سلطنه، دوله و امثال آن حذف شد ولی این شامل سید نمی‌شد. پس عنوان سید حذف نشد.
@na_ta_ma
فردا با پیام مردم ایران در اجلاس سالانه «شورای اسرائیلی آمریکایی» سخنرانی خواهم کرد.

جمعه‌شب ۳۰ شهریور به وقت ایران

Tomorrow I will address the IAC Summit with a message from the people of Iran.

As the Islamic Republic wages war on Iran, Israel, the U.S., and the Arab world, we face a historic struggle against evil. We are on the precipice of history and it’s time to act.

@OfficialRezaPahlavi
افزایش چشم‌گیر درآمد‌های دولت در دوران رضاشاه نسبت به دوران قاجار

آقای یرواند آبراهامیان، نویسنده چپ و مورخ کمونیست در کتاب خود می‌نویسد:

Government revenues also increased as trade recovered after World War I; as income tax - mainly on salaries - was introduced; and, most important, as state monopolies and taxes were imposed on a variety of consumer goods, especially sugar, tea, tobacco, cotton, hides, and opium. Customs revenue jumped from 51 million qrans s in 1921 to 93 million in 1925, and further to 675 million in 1940. Revenues from consumer taxes rose from 38 million qrans (rials) in 1925 to as much as 180 million in 1940. The tax on sugar and tea - introduced in 1926 - brought in 122 million qrans in 1928, 421 million in 1938, and 691 million in 1940. In other words, the revenue from sugar and tea alone rose sixfold. Total government income rose from less than 246 million rials in 1925-26 to more than 3,610 million in 1940-41.

📚a history of modern Iran, by Ervand Abrahamian, page 68

ترجمه: با بهبود وضع تجارت پس از جنگ جهانی اول، وضع مالیات بر درآمد عمدتا بر حقوق‌ها و مهم‌تر از همه، با اعمال انحصارات دولتی و بستن مالیات بر کالاهای گوناگون مصرفی به ویژه قند و شکر، چای، تنباکو، پنبه، پوست و تریاک، درآمدهای دولت افزایش یافت. درآمد گمرکی از ۵۱ میلیون در ۱۳۰۰ به ۹۳ میلیون در ۱۳۰۴ و ۶۷۵ میلیون ریال در ۱۳۱۹ جهش پیدا کرد‌. درآمد حاصل از مالیات بر مصرف از ۳۸ میلیون در ۱۳۰۴ به رقم بالای ۱۸۰ میلیون قِران در ۱۹۴۰ رسید. مالیات بر قند و شکر و چای که در ۱۳۰۵ وضع شد، ۱۲۲ میلیون قران در ۱۳۰۷، ۴۲۱ میلیون در ۱۳۱۷ و ۶۹۱ ملیون قران در ۱۳۱۹ به خزانه وارد کرد. به عبارت دیگر، درآمدهای مالیاتی از قند و شکر و چای به تنهایی ۶ برابر شد. کل درآمدهای دولت نیز از کمتر از ۲۴۶ میلیون در ۱۳۰۴-۱۳۰۵ به بیش از ۳۶۱۰ ملیون قران در ۱۳۱۹-۲۰ افزایش یافت.

@na_ta_ma
2024/10/03 04:39:18
Back to Top
HTML Embed Code: