Telegram Web
🔴 آقای شهردار ، که عنوان «فرماندهی کشف رود» را با بیان توانمندی ها و بنیه مالی مستقل خود، از استاندار وقت در آبان ۹۸ دریافت کردید، از راه اندازی و تکمیل تصفیه خانه سپتاژ چه خبر؟!!
🔻اکنون در انتهای سال ۱۴۰۲ هستیم و شهرداری زمان تحویل فاز یک و دو تصفیه خانه سپتاژ را آذر ۱۴۰۰ اعلام کرده بود! مردم باید شاهد چند سال تاخیر باشند ؟؟

🔴 ما از مدعی العموم تقاضا داریم به این قصور و کم کاری ها و قول هایی که داده میشود اما ضمانتی برای عملی شدن ندارد، رسیدگی نماید.

🔴 مدعی العموم و مسوول حفظ و احیاء حقوق عامه باید طبق قانون مسوولینی که نسبت به تخلیه روزانه صدها تانکر فاضلاب های آلوده و سمی، صنعتی به کشف رود که باعث بیماری ، تهدید بهداشت و سلامت مردم و تخریب خاک و محیط زیست می گردد، کوتاهی نموده اند را مورد بازخواست و مجازات قانونی قرار دهند .
@NGOKhorasanR

≠تصفیه خانه سپتاژ =مخصوص تصفیه فاضلاب های تانکری می باشد.
🔹️«آب برای صلح» (به مناسبت روز جهانی آب)

امروز ۲۲ مارس و روز جهانی آب است. شعار امسال «آب برای صلح» انتخاب شده است. دبیرخانه ویژه‌ای هم برای بزرگداشت این روز در پاریس ایجاد شده که عهده‌دار برگزاری مراسم مختلفی برای بزرگداشت این روز مهم است.

با توجه به شعار امسال پیشنهاد شده است مردم در تمام بخش‌های اجتماعی، فرهنگی ورزشی و دیگر بخش‌ها برای گرامی‌داشت این روز آثاری را ارائه نمایند و یا مراسمی را برگزار کنند.

برخی از این فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی بین‌المللی را می‌توانید از طریق این صفحه دنبال کنید. پیشنهاد من این است همه آنها که دل در گرو صلح و آسایش و آرامش جهانی دارند، به این دعوت پاسخ مثبت بدهند و کاری را در این روز ارائه کنند.

به ویژه ما مردمی که در مناطق خشک و نیمه خشک زندگی می‌کنیم، باید آب را واقعا برای صلح گرامی بداریم. باید برای آب شعر بسراییم، موسیقی بنوازیم، سرود بخوانیم، نمایشنامه اجرا کنیم، مسابقه برگزار کنیم، تابلو بکشیم و هر کاری که مقدورمان هست انجام دهیم تا این مفهوم در ذهن و جان‌مان نفوذ کند که «آب برای صلح» است و برای زندگی و باید قطره قطره‌اش را تقدیس کنیم، شاید کمکی باشد برای محافظت بیشتر از منابع آب و شبکه‌های آبرسانی و مدیریت بهتر منابع آب و جلوگیری از اسراف آب.

فرهنگ و سنت ما ایرانی‌ها با گرامی‌داشت آب عجین است. باید همان فرهنگ را زنده کنیم و به فرزندان‌مان بیاموزیم. من در اینجا برای حسن ختام و برای مشارکت در گرامی‌داشت روز جهانی آب شعر سهراب را که به زیبایی تمام شعار "«آب برای صلح» را زمزمه کرده است، تقدیم می‌کنم:

آب را گل نکنیم
در فرودست انگار کفتری می‌خورد آب
یا که در بیشه‌ای دور سیره‌ای پر می‌شوید
یا در آبادی کوزه‌ای پر می‌گردد
آب را گل نکنیم
شاید این آب روان
می‌رود پای سپیداری
تا فرو شوید اندوه دلی
دست درویشی شاید
نان خشکیده فروبرده در آب
زن زیبایی آمد لب رود
آب را گل نکنیم
روی زیبا دو برابر شده است
چه گوارا این آب
چه زلال این رود
مردم بالا دست چه صفایی دارند
چشمه هاشان جوشان
گاوهاشان شیرافشان باد
من ندیدم ده‌شان
بی‌گمان پای چپر‌هاشان جای پای خداست
مهتاب آنجا می کند روشن پهنای کلام
بی‌گمان در ده بالا دست، چینه‌ها کوتاه است
مردمش می‌دانند که شقایق چه گلی است
بی‌گمان آنجا آبی، آبی است

#ثنایی_نژاد
🆔 @yek_harf_az_hezaran
🔹 ایران در رتبه دوم بالاترین نرخ فرونشست دنیا

🔹 افزایش فرونشست کشور به ۴٠ سانتیمتر در سال

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003FTw
🆔 @Entekhab_ir
Forwarded from M Reza Alavi M
رای تاریخی دادگاه حقوق بشر اروپا درباره تغییرات اقلیمی؛ دولت سوئیس با شکایت دو هزار زن محکوم شد

دادگاه حقوق بشر اروپا حکم کرد که دولت سوئیس با اهمال در مبارزه با تغییرات اقلیمی، حقوق مرتبط با سلامت و زندگی بیش از دو هزار زن سالخورده را که شکایت کرده بودند، نقض کرده است. این دادگاه در حکم تاریخی خود گفت تلاش‌ دولت سوئیس برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ناکافی بوده است. این نخستین بار است که یک دادگاه بانفوذ، اهمال در مبارزه با گرمایش زمین را نقض حقوق بشر تشخیص داده است.

این زنان که عمدتاً در دهه هفتاد زندگی خود هستند، گفتند که سن و جنسیت‌شان به طور خاص آنها را در برابر امواج گرمای ناشی از تغییرات اقلیمی آسیب‌پذیر کرده است.

این حکم الزام‌آور است و می‌تواند بر قوانین ۴۶ کشور اروپایی از جمله بریتانیا تأثیر بگذارد.

دادگاه حکم داد که سوئیس «به وظایف ذیل کنوانسیون تغییرات اقلیمی عمل نکرده است» و حق احترام به زندگی خصوصی و خانوادگی را نقض کرده است.


@BBCPersian
Forwarded from B34 Ghahremani
مجموع بارشهای متوسط بلند مدت سالیانه حدود ۴۰۰میلیارد که ۷۵درصد ان شامل تبخیر ونفوذوحدود ۲۵درصد یا ۱۰۰میلیاردش تبدیل به رواناب سطحی می شود .کشور ما با توجه به این سقف بارشی حداکثربارگذاری جمعیتی ۶۰میلیون با حقابه شرب ۱۲میلیارد وبخش صنعت ومعدن با نیازابی ۱۳میلیارد ومحیط زیست سالم با حقابه ۲۵میلیارد وبخش کشاورزی با وسعت اراضی فاریاب حداکثر ۵میلیون هکتاربیشتر را ندارد .انهم به شرط وشروط انتقال صنایع به سواحل وجمع اوری وبازیافت فاضلاب های شهری وبهسازی مدیریت هاوکاهش تلفات ابی ومحصولات تولیدی واستفاده از اب مجازی وکشت وکارهای مدرن ونوین در فضاهای بسته گلخانه ای وانجام کشت وکارهای دیمی در مناطق مستعد با حداقل متوسط بارش های سالیانه بالای ۲۵۰میلیمتر ( گندم ،جو،نخود،عدس ،افتابگردان ،یونجه دیمی،انگور ،و....،) می باشد .ما اصولا جزو کشورهای با تنش ابی زیاد بوده وهستیم ،سران اب ما نباید کمتراز ۲۰۰۰مترمکعب در سال بشود برای توسعه پایدارکه می شود برای یک جمعیت ۶۰ میلیونی ۱۲۰میلیارد که ۲۰ میلیاردش باید از طریق اب مجازی تامین شود .💧🌹💧
🔺بعد از انقلاب، یک میلیون هکتار از جنگلهای کشور نابود شده است

اعتماد نوشت:

🔹سایر نقاط کشور دارای جنگل‌های بالغ بر سه میلیون هکتار است. از این جنگل‌ها تنها ۱/۳ میلیون هکتار قابل بهره‌برداری صنعتی است، بقیه جنگل‌ها به دلیل عدم نگهداری مناسب یا آسیب‌های طبیعی مورد بهره‌برداری قرار نمی‌گیرند.

🔹در شش دهه گذشته و از ابتدای دهه چهل شمسی تاکنون، توسعه در ایران با از بین رفتن جنگل‌ها همراه بوده است.در دوران پهلوی و در فاصله سال‌های ۱۳۰۴ تا ۱۳۵۷ توسعه کشاورزی به ویژه برای پوشش جنگلی مضر بود. در استان‌های چهارمحال و بختیاری، لرستان و خوزستان زمین‌های جنگلی زیادی برای کشت و زرع پاک تراش شدند.

🔹در گیلان، جنگل‌ها را قطع کردند تا امکان تولید چای، برنج و تنباکو فراهم شود. بهره‌برداری مشابه از اراضی جنگلی مازندران، زیستگاه ببر ایرانی را که آخرین بار در دهه ۵۰ مشاهده شده بود، نابود کرد. از زمان انقلاب و از سال ۱۳۵۷، جنگل‌های ایران قربانی تخریب فزاینده‌ای شده‌اند و حدود یک میلیون هکتار از جنگل‌های زاگرس غنی از نظر زیست محیطی به دلیل تغییرات اقلیمی از بین رفته است.

#خبرهای_داغ_مهم
🅾 @Akhbarr_Dagh
@AkhbarFourri
🔻کتاب الکترونیکی «مدیریت آب» منتشر شد

🔹انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد کتاب «مدیریت آب» نوشته کامران داوری؛ امیر اسلامی؛ حمید عمرانیان خراسانی؛ هاشم درخشان و محمد سالاریان را در ۵۸۰ صفحه به صورت الکترونیکی در «فیدیبو» منتشر کرد.

🔹در مقدمه این کتاب آمده است: هدف اصلی این اثر، نشان‌دادن گستره وسیع «مولفه‌های مدیریت منابع-مصارف آب» به دانشجویان در مقاطع مختلف، متخصصان و مدیران آب بوده است.

🔹عناوین متنوع فصل‌های کتاب، بیانگر تنوع موضوعاتی است که دانشجویان، متخصصان و مدیران آب با آن سروکار دارند و خواهند داشت. هر فصل کتاب به‌طور فشرده به مبحثی پرداخته که برای بیان مفصل آن شاید به چندین جلد کتاب نیاز باشد.

🔹مسلماً در نگارشی تفصیلی، امکان دارد با همکاری متخصصین ذیربط بتوان برای هر فصل، کتابی تدوین نمود. اما مقصود آن بود تا این کتاب دریچه‌ای به «مدیریت چندرشته‌ای آب» باشد؛ و این ضرورتی بود که به دلیل آن، کتاب تدوین شد.

خرید کتاب الکترونیکی/ کلیک کنید

@JDMpress
instagram.com/jdm.press
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تقدیر جمعیت ناجیان آب از استاد پیشکسوت صنعت آب کشور

🔹 در آیین نکوداشت پروفسور امین علیزاده سیوکی؛ مهدی جمشیدی مدیرعامل و محمد فشایی عضو هیات مدیره به نمایندگی از سازمان مردم نهاد جمعیت ناجیان آب با اهدای لوحی از خدمات علمی ارزنده این استاد پیشکسوت گروه علوم و مهندسی آب فردوسی مشهد تقدیر کردند.

@NajianAbNGO
کانال جمعیت ناجیان آب
تقدیر جمعیت ناجیان آب از استاد پیشکسوت صنعت آب کشور 🔹 در آیین نکوداشت پروفسور امین علیزاده سیوکی؛ مهدی جمشیدی مدیرعامل و محمد فشایی عضو هیات مدیره به نمایندگی از سازمان مردم نهاد جمعیت ناجیان آب با اهدای لوحی از خدمات علمی ارزنده این استاد پیشکسوت گروه…
🔸🔸🔸
استاد گرامی، جناب آقای پروفسور امین علیزاده

مدیریت منابع آب در اقلیم خشک و کویری کشور عزیزمان ایران و استان پهناور خراسان، نیازمند به کارگیری دانش، نوآوری و خردورزی عالمانه است.
خطه خراسان از دیرباز مهد تمدن، فرهنگ، علم، هنر و ادب بوده و مفاخر پرشماری در امتداد تاریخ کهن این سرزمین موجب اعتلای علم و هنر در گستره ملی و بین المللی شده اند.
تلاش های ارزشمند جنابعالی در انجام پژوهش های کاربردی در حوزه علوم آب و کشاورزی، تربیت متخصصان و دانشمندان متعدد، تالیف کتاب ها و مقالاتی که در مجامع علمی مورد استناد قشر گسترده ای از دانشجویان و پژوهشگران بوده و خواهد بود؛ تنها گوشه ای از خدمات ارزنده تان به صنعت آب و کشاورزی ایران بوده که باعث افتخار جامعه مهندسی کشور است و قدردانی از این کارنامه پرافتخار و پرثمر کوچک ترین اقدامی است که برای ارج نهادن به این تلاش های صادقانه و مسئولانه می توان انجام داد تا الگویی برای جوانان و متخصصان عزیز کشورمان باشد.

برای جنابعالی و خانواده محترمتان موفقیت های روزافزون آرزومندیم. همواره شاداب و تندرست باشید.

مهدی جمشیدی
مدیرعامل سازمان مردم نهاد جمعیت ناجیان آب
🔸🔸🔸

@NajianAbNGO
انجمن دیدبان آب هوا زمین  برگزار می کند:
نقد و‌نمایش  مستند
زمین را ببوس
باحضوردکتر ثنایی نژاد استاد دانشگاه فردوسی مشهد

🔷زمان : سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ، ساعت ۱۸/۳۰
🔷آدرس : بلوار وکیل آباد ، صیاد شیرازی ۲ مجتمع برلیان ، طبقه منهای یک
«موزه  کوه نوردی ، مجموعه پایکا »

🔶لطفا علاقمندان، حضور  خود  و تعداد همراهان را به شماره تماس  ۰۹۳۵۸۹۷۱۳۲۱  اعلام فرمایند .
@didban_a_h_z

🔹گزارش یک سخنرانی دربارهٔ بوسیدن

فیلم مستند «بوسه بر زمین» در سال ۲۰۲۰ تولید شده است. قبل‌از آن نیز دو فیلم مستندِ «حقیقت تلخ» را آقای الگور در سال ۲۰۰۶ و ده سال بعد آقای دی‌کاپریو «قبل‌از سیلاب» را ساخته بودند که هر دو شهرت جهانی یافتند و الگور به‌خاطر آن جایزه نوبل صلح گرفت. من فیلم‌های «حقیقت تلخ» و «قبل‌از سیلاب» را سال‌هاست در کلاس درس «تغییراقلیم» به دانشجویانم در مقطع دکترای هواشناسی نشان می‌دهم و مفصل دربارهٔ آنها سخن می‌گویم. از سال آینده باید فیلم «بوسه بر زمین» را نیز به کلاسم ببرم.

در این یادداشت بنا ندارم دربارهٔ فیلم بنویسم و آن را نقد کنم؛ که البته باید در روزهای آینده چنین کاری را انجام دهم. در اینجا می‌خواهم از سازمان مردم‌نهاد «انجمن دیده‌بان آب، هوا و زمین» سپاسگزاری کنم که این جلسه را برگزار کرد و از آقای دکتر طراوتی و سرکار خانم تقی‌زاده که مرا به این جلسهٔ بی‌ریا و پر شوق و امید دعوت کردند. جلسه‌ای که اگر همه‌چیز سر جای خودش بود، جا داشت در تالار شهر برگزار شود و در آن، همهٔ مسئولان و کارشناسان و مردم علاقه‌مند شرکت جویند و در رسانه‌ها به‌صورت گسترده پخش شود.

اما خاصیت این جلسات این است که نشان می‌دهد هنوز امید هست و هنوز نبض جامعه می‌زند و هنوز در میان مردم آدم‌هایی هستند که تمام زندگی‌شان را گذاشته‌اند برای نجات زمین و سرزمین از بلاهایی که انسان‌ها بر سر آن آورده‌اند. هنوز آدم‌هایی هستند که بوسه بر زمین می‌زنند و مادر طبیعت را عاشقانه دوست می‌دارند و برای رهایی‌اش از این بلاها تلاش می‌کنند و دل می‌سوزانند.

سخنرانی‌ام را با ابراز شگفت‌زدگی‌ام از محل برگزاری آن اعلام کردم. وارد یک برج محلل و زیبا شدم سپس به سمت یک راه پله تنگ و کم‌نور رفتم که به زیرزمینی شبیه انباری ختم می‌شد. در آن زیر زمین ناگهان وارد یک فضای دل‌انگیزی می‌شدی که در واقع یک موزهٔ کوهنوردی بود (مجموعه پایکاه) و در آنجا مشتاقانی نشسته بودند. در برق‌چشمان و شوق نگاهشان می‌دیدم که چنان است عاشقانه بر روی زیبای زمین بوسه زده‌اند. چنین جمعی با حوصله نشستند و یک ساعت و ۲۰ دقیقه فیلم تماشا کردند و یک ساعت و نیم هم سخنرانی گوش دادند. البته من از همکار خوبم آقای دکتر فتوت که خاک‌شناس زبردستی است نیز دعوت کرده بودم همراهم بیاید و دربارهٔ خاک سخن بگوید که موضوع فیلم بود در فرایند تغییراقلیم.

نکتهٔ دیگر، حضور برخی از دوستان عزیزم و برخی دانشجویانم که در جلسه حاضر شده بودند و به آن جلای بیشتری داده بودند. از همهٔ ایشان سپاسگزارم.

#ثنایی_نژاد
🆔 @yek_harf_az_hezaran
وضعیت میدان انقلاب

⬅️آخرین خبرهای مشهد👇

📌https://www.tgoop.com/joinchat-AAAAADzyic3k8ntyFBIhHw
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یک پیشنهاد به شهردار مشهد برای تسکین خاطر خانواده های داغدار !

❗️ یک مصاحبه تلفنی با فردی به نام کلیدری که رئیس گروه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری مشهد است منتشر شده که علیرغم بروز وضعیت بحرانی در مدیریت رواناب های شهری، و تاکید چندباره خبرنگار، وقوع سیل و بروز خسارت را با شوخی و خنده به کلی تکذیب می کند.

❗️ در شرایطی که اطلاع رسانی درست و به موقع در شرایط بحرانی می تواند مانع بروز خسارت های مالی و جانی شود، پنهان کردن و تکذیب کردن اطلاعات صحیح توسط مسئول مربوطه پیامدهای جبران ناپذیری به همراه دارد.

❗️ چنانچه اصالت این فایل صوتی مورد تایید است پیشنهاد می شود برای تسکین خانواده های داغداری که عزیزانشان را در سیلاب دیروز از دست داده اند و حفظ حیثیت مدیریت شهری و تقویت اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی، ضمن معرفی فرد نامبرده به مراجع قضایی، عذرخواهی شفاهی از مردم، در خصوص ادامه همکاری ایشان تجدید نظر نمایید تا باقی عمر خدمتی خود را به فعالیتی مشغول شوند که با جان و مال مردم مستقیما ارتباط نداشته باشد.

با تشکر
سازمان مردم نهاد جمعیت ناجیان آب

@NajianAbNGO
2024/11/20 08:54:05
Back to Top
HTML Embed Code: