Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
38 - Telegram Web
Telegram Web
✍🏻بیونیک در ایران

یکی از محصولاتی که با بهره‌گیری از بیونیک ساخته می‌شود، دست مصنوعی است. این محصول از چند سال پیش به واسطه تحریم دیگر نتوانست وارد کشور شود و هم‌اکنون توسط شرکت "فناور احیاگر نوین پارسه ماندگار" تولید می‌شود.
سعید بهرامی مقدم مدیر عامل شرکت فناور تولید کننده این محصول فناورانه گفت:
دست‌های مصنوعی زیر شاخه‌ای از علم نوظهور بایومکاترونیک هستند. بایومکاترونیک حوزه‌ای میان رشته‌ای از علومی است که مجموعه‌ای از تمامی رشته‌های اصلی مهندسی و زیستی مانند مکانیک، الکترونیک، علوم کامپیوتر و علوم پزشکی را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: دست بایونیک یا Bionic Hand در طراحی خود از طبیعت زنده الگو برداری می‌کند. دست مصنوعی نیز تقلیدی از دست واقعی است. زیرا تمامی افراد دچار نقص عضو انتظار دارند دستی مانند دست واقعی از دست داده خود را داشته باشند.

همچنین این محصول دارای چندین اختراع ثبت شده داخلی و بین المللی است. این شرکت فناور با بهره گیری از توان و تخصص نیروی خلاق خود موفق به طراحی و ساخت دست بایونیک برای نخستین بار در کشور شده است. همچنین وجود سیستمی که ایجاد کننده احساسات محیطی برای کاربر است را به عنوان ویژگی خاص در این طرح نام برد. هدف آن درک بهتر محیط به واسطه بایونیک است. سیستم فوق از روش تعویض حسی بهره می‌برد که این محصول امکان نصب بر روی هر دست مصنوعی را فراهم می‌کند. با استفاده از این محصول می‌توان لرزش، لغزش، دما، فشار و موقعیت انگشت را به کاربر القاء کرد.

البته این شرکت فناور محصولی دیگر با نام «اگزواسکلتون» دست را نیز طراحی کرده است که برای افراد دچار سکته مغزی که قدرت حرکت دست خود را از دست داده‌اند، کاربرد دارد. در این افراد عضلات دست پس از چند ماه به دلیل عدم حرکت تحلیل می‌روند، اما این محصول مانند یک دستکش به دست بیمار می‌رود و با دریافت فرمان ارادی از دست سالم، تحریک عضلات با حرکت دادن آن‌ها توسط موتور‌ها و الکتریسته باعث حرکت انگشتان به صورت ارادی می‌شود.

همچنین یکی دیگر از شرکت‌هایی که در زمینه بیونیک‌پزشکی فعالیت دارد، شرکت "پداسیس" است که ساخت "اکسوپد شخصی" را در پیش گرفته‌اند.
اکسوپد شخصی چیست؟
اکسوپد شخصی جدیدترین نسخه از اسکلت بیرونی پایین تنه است که بر روی لباسهای فرد پوشیده می‌شود. این دستگاه از چهار موتور الکتریکی پرقدرت در مفاصل لگن و زانو بهره می‌برد که قادرند پاهای کاربر را با الگوهای حرکتی گوناگون و سرعت های مختلف حرکت دهند. بدین ترتیب با انتقال وزن کاربر به زمین، او قادر است در استفاده روزمره از اکسوپد شخصی بدون نیاز به صرف انرژی چندانی راه برود.


از دیگر شرکت‌هایی که در این زمینه می‌توان از آنها یاد کرد، شرکت "چکاد طب آدرین" است.
این شرکت در جهت بومی سازی دانش و فناوری، گام‌های بلندی برداشته و به همین جهت در سال 1397موفق به کسب عنوان دانش‌بنیان از سوی معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهور گردید.
از محصولات این شرکت می‌توان به:
-پروتز پنجه کربنی چکاد 1و2
-زانوی چند محوره
-کاور پنجه چکاد
-لوله(پایلون)کربنی
-ارتز تحریک‌ الکتریکی(واکید)
-دستگاه تست مکانیکی پروتز‌ها
اشاره کرد.


📱 @NeuronMultimedia
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍53🔥2👎1
تیم نورون ✍🏻

در عصر فناوری و پیشرفت‌های علمی، ربات‌های پزشکی به عنوان یکی از نوآوری‌های برجسته در عرصه بهداشت و درمان ظهور کرده‌اند. این ربات‌ها نه تنها توانسته‌اند فرآیندهای جراحی را با دقت و کارایی بیشتری انجام دهند، بلکه در تشخیص بیماری‌ها، مراقبت از بیماران و حتی در توانبخشی نیز نقش بسزایی ایفا می‌کنند.
در این هفته رسانه نورون به بررسی انواع ربات‌های پزشکی با تمرکز ویژه بر روی نانو ربات ها و کاربردهای آن‌ها، چالش‌ها و آینده این فناوری را مورد مطالعه و بررسی قرار داده است


@NeuronMultimedia
👍42🔥2
✍️ ربات‌های پزشکی یکی از نوآوری‌های مهم در صنعت بهداشت و درمان هستند که به بهبود دقت، کارایی، و دسترسی به خدمات پزشکی کمک می‌کنند. این ربات‌ها با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته، توانایی انجام طیف گسترده‌ای از وظایف پزشکی را دارند که از جراحی‌های پیچیده تا مراقبت از بیماران در منزل را شامل می‌شود.
در ادامه راجب انواع این ربات ها و مزایای استفاده از آنها به اختصار پرداختیم.

ادامه مطالب در تلگراف

#بایوالکتریک


@NeuronMultimedia
🔥4👍31
نانورباتیک، دنیای شگفت‌انگیز ربات‌های کوچک مقیاس نانو است که به طرز جالبی با دنیای ریز اشیاء تعامل دارند. تصور کنید ربات‌هایی که نه تنها قادر به حس کردن و تحریک مواد در مقیاس نانو هستند، بلکه توانایی دستکاری و پردازش اطلاعات را نیز دارند. این ربات‌های ریز و هوشمند می‌توانند در قلب فناوری‌های پیشرفته و علم نانو تغییرات شگرفی ایجاد کنند. آن‌ها در واقع جادوگران کوچکی هستند که دنیای میکروسکوپی را به طرز شگفت‌آوری تحت تأثیر قرار می‌دهند و به ما امکان می‌دهند به عمق اسرار طبیعت نفوذ کنیم!

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
👍52🔥1
✍🏻در آینده نانو ربات‌های هوشمند در مغز و بدن هر انسانی به تعداد زیاد وجود خواهند داشت و انسان را از ابتلا به انواع بیماری‌ها مصون می‌دارند، حتی روند پیر شدن بشر را به تعویق می‌اندازند و نیز قدرت جسمانی و حافظه را تقویت می‌کنند.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
👍9🍓21🔥1
در زمینه پزشکی کاربردهای نانوروباتیک در پزشکی به دو دسته اصلی تشخیص و درمان تقسیم می‌شوند که طراحی نانو ربات‌ها را به دو نوع طبقه‌بندی کرده است: نانوموتورها و نانوروبات‌های پاسخ‌دهنده به محرک‌ها. نانوموتورها سیستم‌هایی در مقیاس نانو هستند که توانایی تبدیل انرژی‌های اطراف را به حرکت مکانیکی دارند، در حالی که نانوروبات‌های پاسخ‌دهنده به محرک‌ها می توانند سیگنال بیولوژیکی را تشخیص و رهاسازی کنترل شده دارو را انجام دهد.
این انواع طراحی باعث شده که نانوروبات ها بتوانند حرکت کنند، سلول های سرطانی را در خون تشخیص دهند و قرار گرفتن آن ها در معرض داروها را تحریک کنند و همچنین به عنوان یک گزینه جدید برای رهاسازی کنترل شده دارو در تومور در نظر گرفته ‌شوند. از جدیدترین موارد استفاده نانو ربات ها می توان از کاربرد آن ها در زمینه‌های جراحی حیاتی مانند جراحی‌های نوری نام برد.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
👍5🍓31🔥1
به طور کلی، نانوروبات‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های مختلفی مثل سنسورهای نانویی، سیستم‌های کنترل و عملگرهای نانویی کار می‌کنند. سنسورهای موجود در نانو روبات‌ها می‌توانند سیگنال‌ها یا شرایط خاصی مانند وجود یک نوع خاص از مولکول یا ماده را تشخیص دهند و سپس این اطلاعات را به سیستم کنترل منتقل کنند.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
🍓5👍31🔥1
✍🏻تیم نورون

با گسترش فناوری‌های نوین و پیشرفت روزافزون در حوزهٔ دیجیتال، روش‌های جدیدی برای توانبخشی و بهبود وضعیت جسمانی و روانی افراد در دسترس قرار گرفته است. یکی از این روش‌ها، توانبخشی مجازی نامیده می‌شود که به کمک واقعیت مجازی (Virtual Reality)،واقعیت افزوده(Augmented reality)و تکنولوژی‌های مشابه، امکاناتی را فراهم می‌کند که درمان و توانبخشی فرد را بهبود بخشد.
در این هفته با نورون، قصد داریم به بررسی عمیق‌تر تعریف توانبخشی مجازی، انواع کاربردها، فواید و مزایا، موارد استفاده، تحقیقات و مطالعات نتایج‌گیری شده در این زمینه، و نکات قابل توجه دیگری بپردازیم.


@NeuronMultimedia
🍓4👍2🔥1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
توانبخشی مجازی، پل ارتباطی بین امید و بهبودی در دنیای دیجیتال!
@NeuronMultimedia
4🍓3👍2🔥1
✍🏻واقعیت مجازی و واقعیت افزوده

اصطلاحات واقعیت مجازی و واقعیت افزوده خیلی به کار برده می‌شوند. هدست‌های VR مثل "Meta Quest2" و برنامه‌ها و بازی‌های AR مثل "Pokemon Go" خیلی محبوب هستند. این دو به نظر شبیه هم هستند و با پیشرفت تکنولوژی، در بعضی جنبه‌ها به هم نزدیک‌تر می‌شوند. این موضوع به وضوح در هدست جدید "Apple vision pro" مشخص است.
ولی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده هنوز دو مفهوم کاملاً متفاوت هستند، با ویژگی‌های خاصی که یکی را از دیگری متمایز می‌کند.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
👍5🍓52🔥1
✍🏻توان بخشی« پلی به سوی بهبودی»

توانبخشی، سفری است پر از امید و تلاش، جایی که هر قدمی که برمی‌داریم، نشانه‌ای از اراده و قدرت انسانی است. این مسیر، نه تنها به درمان جسمی بلکه به ترمیم روح و روان نیز می‌پردازد.

در دنیای امروز، فناوری به ما این امکان را می‌دهد که محدودیت‌ها را کنار بگذاریم و به سوی آینده‌ای روشن‌تر حرکت کنیم. واقعیت مجازی، با قدرت خود، دروازه‌ای به دنیای جدیدی از توانبخشی گشوده است؛ دنیایی که در آن می‌توانیم با هر قدمی که برمی‌داریم، به سمت سلامتی و بهبود پیش برویم.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک


@NeuronMultimedia
👍64🔥1
واقعیت مجازی (VR) در سال‌های اخیر به عنوان یک ابزار قدرتمند در حوزه‌های مختلف از جمله بازی، آموزش و سرگرمی شناخته شده است. اما آیا می‌دانستید که این فناوری می‌تواند در حوزه سلامت، به ویژه توانبخشی، تحولی عظیم ایجاد کند؟

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
🍓72👍2🔥1
واقعیت افزوده (AR) در حوزه توانبخشی، انقلابی در شیوه‌های درمانی ایجاد کرده است. با استفاده از این فناوری، می‌توان محیط‌های مجازی به‌صورت هم‌زمان با دنیای واقعی خلق کرد، که به بیماران کمک می‌کند تمرینات حرکتی و بازتوانی را به شکلی جذاب و تعاملی انجام دهند.
تجسم حرکات ورزشی و فعالیت‌های روزمره در قالب بازی‌های AR، نه تنها انگیزه بیماران را افزایش می‌دهد، بلکه به آن‌ها اجازه می‌دهد در فضایی امن و کنترل‌شده، مهارت‌های حرکتی و شناختی خود را بهبود بخشند. به‌علاوه، این فناوری می‌تواند داده‌های دقیق و آنالیزهای لحظه‌ای ارائه دهد که کمک می‌کند درمانگران برنامه‌های شخصی‌سازی‌شده‌تری طراحی کنند. در واقع، AR نه تنها یک ابزار توانبخشی است، بلکه گام بلندی به سوی آینده‌ای نوین در مراقبت‌های بهداشتی است!

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
👍53🍓3🔥1
با وجود افزایش استفاده در ورزش، هنوز مشخص نیست که تا چه حد می توان از ابزارهای آموزشی VR برای یادگیری حرکتی حرکات پیچیده استفاده کرد. بنابراین، دو مطالعه را مورد بررسی قرار دادیم که یک، VR را با آموزش ویدیویی مقایسه کرد و دو، تمرین سینماتیک حرکتی را در افراد سالم و در بزرگسالان مبتلا به همی پارزی در VR و واقعیت را مقایسه می کند.

ادامه در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
🍓5👍31🔥1
استفاده از واقعیت مجازی برای سرگرمی غیرعادی نیست. اگر تا به حال یک جفت عینک سه بعدی بسته اید، احتمالاً با این تجربه آشنا هستید. اما واقعیت مجازی فقط برای سرگرمی و بازی نیست: این در حال تبدیل شدن به یک روش محبوب برای مراقبت از سلامت روان است.

روان درمانی با واقعیت مجازی مانند تله درمانی یا صحبت با یک درمانگر از طریق ویدئو به جای رفت و آمد به مطب نیست. هنگامی که به درستی استفاده می شود، جهان های شبیه سازی شده با کامپیوتر - که کاربران را در یک محیط دیجیتال غوطه ور می کند - شکل عمیقی از درمان را برای بسیاری از شرایط سلامت روان ارائه می دهد.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک


@NeuronMultimedia
🍓5👍31🔥1
✍🏻تیم نورون

سیستم‌های دارو رسانی به‌عنوان ابزارهای نوین در پزشکی، توانایی انتقال هدفمند داروها به نواحی خاص بدن را دارند. هدف این سیستم‌ها، افزایش اثربخشی درمان، کاهش عوارض جانبی و بهبود دسترسی بافتی است. با پیشرفت‌های جدید در نانوتکنولوژی و بیومواد، این سیستم‌ها به طور خاص نیازهای بیماران را پاسخ می‌دهند.
در این هفته با نورون به بررسی انواع این سیستم‌ها، کاربردهای آن‌ها و چالش‌های موجود خواهیم پرداخت تا به درک بهتری از تاثیر آن‌ها در آینده درمان‌های پزشکی برسیم.


@NeuronMultimedia
👍42🔥1
سیستم انتقال دارو: تحولی در پزشکی...

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که داروها از کجا می ‌دانند به کدام نقطه در بدن بروند؟!

تصور کنید که داروها به طور مستقیم به نقاط هدف در بدن شما منتقل شوند، بدون عوارض جانبی و با اثر بخشی بیشتر!
این فناوری نوین، آینده‌ای روشن در راه‌های درمانی فراهم می‌کند!

ادامه مطلب در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
🍓4👍32🔥1
عواملی مانند بیماری، جراحت و یا کهولت سن و پیری در طول تاریخ امری بدیهی بوده اند و انسان‏های زیادی در اثر این آسیب‏ها جان خود را از دست داده یا دچار مشکلات عدیده‏ای شده‏اند. همچنین با افزایش میانگین طول عمر و بیمارانی که با بیماری های مزمن زندگی می کنند و نیاز به درمان طولانی مدت دارند، مصرف مداوم داروها و سیستم تحویل دارو از گذشته تا به امروز از اهمیت مهمی برخوردار بوده و تلاش های زیادی در این زمینه صورت گرفته است.
ما میخواهیم به بررسی اولین روزهایی که حوزه «تحویل کنترل‌شده دارو» (CDD) آغاز شد، پیشگامانی که این حوزه هیجان‌انگیز و مهم را راه‌اندازی کردند و افراد کلیدی که پس از آن ها آمدند، بپردازیم.

ادامه در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
👍4🍓31🔥1
سیستم‌های انتقال دارو از جمله نوآوری‌های مهم در زمینه درمان دارویی به‌شمار می‌روند که با هدف افزایش کارایی و کاهش عوارض جانبی داروها طراحی شده‌اند. این سیستم‌ها به طور خاص برای ارسال کنترل‌شده و بهینه‌ی دارو به نقطه هدف در بدن بیمار توسعه یافته‌اند. یکی از پیشرفته‌ترین روش‌های انتقال دارو، سیستم‌های انتقال دارو با انتشار کنترل‌شده است.

ادامه در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
👍42🔥1
2025/07/12 20:35:29
Back to Top
HTML Embed Code: