Telegram Web
فیلم «در جستجوی فریده» که به عنوان نماینده اسکار از ایران معرفی شده برای تبلیغ و پخش در آمریکا و دیده شدن دنبال جمع‌آوری کمک‌های مردمیه.
https://www.indiegogo.com/projects/finding-farideh-road-to-the-oscars#/
‏این هفته در ‎#کلیک‌باز به سراغ تسبیح الکترونیک خواهیم رفت که ‎#واتیکان آن را برای جذب جوانان در نظر گرفته، از ثبت اختراع ‎#اپل برای تولید یک حلقه هوشمند خواهیم گفت و در نهایت به سراغ مشکلات گوشی‌های ‎#پیکسل و ‎#سامسونگ S10 و موتور برقی هارلی دیویدسن می‌رویم.
https://t.co/JVSTEZbuyu
این هفته در کلیک می‌بینیم که معترضان هنگ‌کنگی با وجود پیشرفت چین در هوش مصنوعی و تشخیص چهره چگونه خود را پنهان می‌کنند و خواهیم دید که در یکی از آلاینده‌ترین صنایع دنیا یعنی صنعت فشن و مد چه نوآوری‌هایی برای حفظ محیط زیست در جریان است.

https://www.youtube.com/watch?v=Iwx0RtjdlGg
وقتی خودت یا اعضای گروهت جایزه‌ای می‌برند، مایه تشویق و الهام‌بخشیه و یادآور این که هنوز راه درازی تا اوج مانده.
خوشحال و مفتخرم که اعلام کنم رضا زهره کرمانی به خاطر کار فوق‌العاده‌اش در فیلم کوتاهم به نام «من تنم نیستم»، بهترین بازیگر مرد در هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه دهلی شد.

https://www.instagram.com/p/B37ehIxAYF2/
#گوگل می‌گوید برای اولین بار موفق به ساخت یک کامپیوتر کوانتومی شده است.
پردازنده سیکامور ساخت گوگل توانست وظیفه خاصی را که پژوهشگران این شرکت می‌گویند کامل کردن آن برای سریع‌ترین ابرکامپیوترهای جهان ده هزار سال وقت می‌برد، در ۲۰۰ ثانیه انجام دهد.
آی‌بی‌ام که به طور جداگانه برای ساختن کامپیوترهای کوانتومی تلاش می‌کند بعضی از ارقام گوگل را زیر سوال برده است.
آنها می‌گویند: "شبیه‌سازی ایده‌آل همین کار را می‌توان ظرف ۲.۵ روز با ضریب اعتماد خیلی بیشتر با کامپیوتری کلاسیک اجرا کرد".
https://www.bbc.com/persian/science-50162988
گوگل مپس به خاطر #هالووین اسمش رو به گوغول مپس تغییر داد.
منظورش هم دقیقا همون #غول خودمونه.
بعضی از امکانات یوتیوب فقط برای کانال‌هایی فعال می‌شه که بالای ۱۰۰ نفر عضو (subscribe) داشته باشند. لطف می‌کنید اگر کانال یوتیوبم رو سابسکرایب کنید.
فقط کافیه روی دکمه سابسکرایب در صفحه‌ای که لینکش رو می‌گذارم کلیک کنید.
پیشاپیش سپاسگزارم.
https://www.youtube.com/channel/UCkc54-Sw2SWuvcrEdLN4azg/
این هفته در #کلیک‌باز می‌خوانید: به سراغ پخش زنده یک چیزبرگر ده ساله می‌رویم، از خرید جدید گوگل خبر خواهیم داد، از لوگوی جدید مرورگر مایکروسافت رونمایی می‌کنیم و عینکی را معرفی خواهیم کرد که برای تمرکز بر کار طراحی شده است. https://www.bbc.com/persian/science-50292846
این هفته در کلیک به سراغ دستکاری برخی از دولت‌ها در ویکی‌پیدیا خواهیم رفت، مصاحبه‌ای با رئیس مایکروسافت، ساتیا نادلا، داریم، سری می‌زنیم به شرکت فیلم‌سازی دریم ورکس و نگاهی به ساخت فیلم نفرت‌انگیز خواهیم داشت و بازی کنترل را بررسی می‌کنیم.
https://www.youtube.com/watch?v=LI7TZWrq89E
این هفته کلیک سراغ خودروهای برقی خالص رفته است. سعی کرده‌ایم دریابیم که آیا این خودروها همان‌طور که به نظر می‌رسند برای محیط‌زیست ضرری ندارند؟ همچنین قیمت خودروهای برقی، هزینه استفاده از آن‌ها و مسافتی را که می‌توان با این خودروها پیمود، بررسی می‌کنیم.
https://youtu.be/V1B_7TED7yc
این هفته در کلیک‌باز خواهید خواند: ساعت هوشمند شیائومی در رقابت با اپل واچ چه در چنته دارد، از ورود رقبای جدید به سرزمین نتفلیکس خواهیم گفت، از دوچرخه برقی هارلی دیویدسن رونمایی می‌کنیم، از هک بلندگوهای هوشمند با لیزر خبر می‌دهیم و اخباری کوتاه از دنیای فناوری را می‌خوانیم.


https://www.bbc.com/persian/science-50358261
گوگل در توافق با یک شرکت درمانی به منبع عظیمی از داده‌های بیماران در آمریکا دست یافته است.
هدف "پروژه ناتینگیل" استفاده از هوش مصنوعی برای کمک به پزشکان است.
به گزارش "وال استریت ژورنال" گوگل می‌تواند بدون اطلاع بیماران به سابقه و مشخصات آنها دست پیدا کند.
https://www.bbc.com/persian/science-50398982
در شرایطی که کسب اطلاعات و دسترسی به سایت‌های خبری خارج از کشور حتی با وی‌پی‌ان تقریبا غیرممکن است، یکی از راه‌های دسترسی به محتوای بعضی از سایت‌های خبری، استفاده از ماهواره و خدمات توشه است.
در این ویدیو چگونگی استفاده از توشه به اختصار شرح داده شده.
https://youtu.be/o1AqnMdHtFY
Forwarded from BBCPersian
🔻 رؤیای 'اینترنت پاک'؛ ایران به دنبال تشدید فیلترینگ؟

🔸 با گذشت ۱۰ روز از آغاز قطع اینترنت در ایران، نه تنها هنوز اینترنت شبکه‌های موبایل کامل وصل نشده، بلکه شواهد نشان می‌دهد دولت ایران ممکن است به دنبال تغییر بنیادین سیستم فیلترینگ برای تشدید فوق‌العاده سانسور اینترنت باشد.

🔸 نگرانی از این است که ایران بخواهد به جای داشتن "لیست سیاه" برای محدود کردن دسترسی به سایت‌ها و سرویس‌های "غیرمجاز" به دنبال تهیه یک "لیست سفید" از سایت‌های مجاز برود و دسترسی به همه سایت‌ها و سرویس‌های دیگر را کاملاً ببندد.

مطلبی در این‌باره از بهرنگ تاج‌دین، بی‌بی‌سی بخوانید:

https://bbc.in/35DtOsG
@BBCPersian
بیانیه ستاد حقوق بشر (قوه قضاییه ج.ا. ایران) در پاسخ به بیانیه کمیسر عالی حقوق بشر و گزارشگران ویژه درمورد ناآرامی‌های اخیر:
"#اینترنت هرگز در کشور قطع نشده و مردم به راحتی در شبکه ملی با هم ارتباط داشته و از اطلاعات مختلف برخوردار بودند".
http://humanrights-iran.ir/news-76359.aspx
📛سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سایت‌های استانی این وزارت (مجموعا ۲۸ سایت) در ۲۴ ساعت گذشته به دست گروهی موسوم به #OP999 هک شدند و این متن در آنها منتشر شد
2025/07/12 23:29:15
Back to Top
HTML Embed Code: