Telegram Web
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نور و امید با یک بطری!
در روستاهای فیلیپین، مردم با یک بطری پلاستیکی، آب، چند قطره وایتکس و کمی خلاقیت، نور روز رو به خونه‌های تاریک‌شون میارن. خیریه Liter of Light هم با کیت‌های ساده، انرژی خورشید رو برای اون‌ها ذخیره می‌کنه و زندگی‌شون رو تغییر داده.

این نوآوری نه فقط درس خوندن بچه‌ها رو آسون‌تر کرده، بلکه امنیت رو افزایش داده و فضای کار و زندگی رو بهتر کرده.
این نوآوری نه فقط درس خوندن بچه‌ها رو آسون‌تر کرده، بلکه امنیت رو افزایش داده و فضای کار و زندگی رو بهتر کرده. شما هم اگه تجربه ساخت بطری خورشیدی داشتید، اینجا برامون بنویسید و با لایک و اشتراک‌گذاری این ویدیو، به دوستان‌تون روش‌هایی ساده برای مشکلات رو معرفی کنید!

🌐 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
📸 اینستاگرام 🐦 توییتر (X) 🎥 یوتیوب
👏163👍1🤮1
🎬 «کیه فرهاد؟» فیلم کوتاه اخیرمه درباره کسی که بیش از چهل سال پیش از رشت در ایران به لیل در فرانسه مهاجرت می‌کنه و در این مدت ماجراها و مشاغل متعددی رو از سر می‌گذرونه.
یک نفر عشق سینما که هیچ‌وقت بی‌کار ننشسته، کارهای زیادی رو امتحان کرده و بعد از چهار دهه به عنوان یک مهاجر ایرانی فرانسوی، هویت مسأله مهمیه که هنوز باهاش درگیره.
ممنون از فرهاد عزیز که دو سال پیش و درست بعد از اکران فیلم عنکبوت مقدس در کن، قبول کرد که جلوی دوربین بیاد و ماجرای زندگیش رو روایت کنه.
ساخت این روایت، بدون همراهی، هم‌فکری و تلاش آرش آشتیانی عزیز ممکن نبود.

با حضور: فرهاد فقیه حبیبی
کارگردان: نیما اکبرپور
فیلمبردار و تدوین‌گر: آرش آشتیانی
طراح پوستر: نیواد موقّر
Qui est Farhad?
18👏6
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌱 تبدیل بیابون به فضای سبز!
در تانزانیا با کندن گودال‌های هلالی‌شکل برای گردآوری آب و تقویت خاک با کمپوست، بذرها بیدار شدن و بیابون به چراگاهی سبز و پر از زندگی تبدیل شده. این تغییر بزرگ رو مردم محلی به کمک خیریه JustDiggit (وب‌سایت) انجام دادن.

لطفا نظر خودتون رو بنویسید و این ایده ساده رو به اشتراک بذارید و به بقیه یاد بدید. 🌍💚


🌐 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
📸 اینستاگرام 🐦 توییتر (X) 🎥 یوتیوب
تلگرام 👇🏼
https://www.tgoop.com/+BvSRupouizhiNjE0
15👏3🔥2🤡2
بارها گفتیم که هر چقدر اینترنت رو محدود کنند، راه‌های تازه‌ای برای عبور از محدودیت پیدا می‌شه. اراده دنیا برای ارتقای دسترسی‌پذیری به شکلی پیش خواهد رفت که مردم در آینده حتی از زیرساخت‌هاشون استفاده نخواهند کرد. دورش می‌زنن و مستقیم به اینترنت وصل می‌شن.
ما می‌دونیم که ایده‌آل این آقایون اینه که فیلتر رو سفت و سخت پیاده کنن! حالا که گویا بعضی‌هاشون متوجه شدن که فیلتر بی‌اثره، می‌گن از اول هم قرار بوده موقت باشه.
خوبه نظرات متفاوت قبلی‌شون موجوده!
یعنی قمارباز اگر به وقت باخت نگه...
دوره گذار یعنی دوره‌ای که اپ‌های ناامن داخلی بتونن با اجبار مردم به عضویت، تعداد اعضاشون رو بالا ببرن و براش بودجه بگیرن. شرکت‌های همکار در فیلترینگ به بهانه تکمیل شبکه ملی ارتباطات، پول مملکت رو به جیب بزنن و حیف‌ومیل کنن و دوره‌ای که مافیای فروش فیلترشکن فرصت داشته باشه جیب مردم رو بیشتر از این خالی کنه.
👍25
اگر شما یک پروژه خلاقانه اجرا کنید، هدفش چیست؟
Anonymous Poll
17%
کمک به طبیعت
48%
بهبود کیفیت زندگی
7%
سرگرمی
28%
آموزش و گسترش آگاهی
3👎1
می‌فرمان: "زیرساخت مشکل دارد، امکان رفع فیلتر یهویی نیست"
😂🤣🥹
😁31🤯8🤬2👎1🔥1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌱 پرتاب توپ بذری، جادوی بمب سبز
توی کنیا، مردم با پرتاب بمب بذری موقع گشت‌وگذار، با جنگل‌زدایی مقابله می‌کنن. این توپک‌های بذردار با اولین نم بارون عمل می‌کنن. خیریه Seed Balls Kenya (وب‌سایت) هم دنبال این موضوع رو گرفته و حالا این روش فقط توی چند سال، زمین‌های خشک رو به سرزمین‌هایی سرسبز تبدیل کرده.
لطفا این ایده ساده رو به اشتراک بذارید و به بقیه یاد بدید. 🌍💚

🌐 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
📸 اینستاگرام 🐦 توییتر (X) 🎥 یوتیوب
تلگرام 👇🏼
https://www.tgoop.com/+BvSRupouizhiNjE0
👍114
باور کنید یکی در سال ۹۰ نشسته و چنین مطلبی رو برای رجا نیوز نوشته. اون موقع کلی مطلب درباره مفید بودن سایت پیوندها (صفحه لندینگ #فیلترنت ایران) نوشته می‌شد.
جالبه بدونیم چقدر خرج این سایت و تبلیغش شده.
این اسکرین‌شات همون موقع است اما هنوز در سایت موجوده:
rajanews.com/news/68628
🤣39🤯6🤮5😁4🤬2🥴1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🚲 رکاب بزن، بشوره، ببره!
بوروندی، کشوری در آفریقاست که نصف ساکنانش دسترسی به آب تمیز ندارن و این مساله باعث بیماری‌های پوستی و تنفسی زیادی شده. اما اونها با اسپین‌سایکل تونستن یه دوچرخه رو تبدیل به ماشین لباسشویی کنن و با چند لیتر آب، یه کم شوینده و کمی هم ورزش، لباس‌هاشون رو تمیز کنن. وسیله‌ای که در شرایط سختی مثل سیل و زلزله هم خیلی به‌درد می‌خوره.

🌐 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
📸 اینستاگرام 🐦 توییتر (X) 🎥 یوتیوب
تلگرام 👇🏼
https://www.tgoop.com/+BvSRupouizhiNjE0
👍1210
در ویدیوی چهارم پروژه خلاقانه اسپین‌سایکل رو معرفی کردیم. این پروژه نشون می‌داد چطور میشه یک دوچرخه معمولی رو به یک ماشین لباس‌شویی سیار تبدیل کرد! اگر کنجکاو هستید که این ایده چطور عملی شده، می‌تونید در اینجا مراحل ساختش رو ببینید.

🌐 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
📸 اینستاگرام 🐦 توییتر (X) 🎥 یوتیوب
تلگرام 👇🏼
https://www.tgoop.com/+BvSRupouizhiNjE0
12👍4🥱1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نیما اکبرپور، کارشناس فناوری: خواست دنیا برای اینکه دسترسی به اینترنت بیشتر دراختیار دیگران قرار بگیرد منجر به پیشرفت تکنولوژی می‌شود. استارلینک نمونه‌ای این ماجرا است.درست است که برای دسترسی بیشتر است اما کسانی که در معرض سانسور هستند هم می‌توانند از این امکان استفاده کنند.
@iranintltv
10👌3🍾2🥴1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تازه‌ترین گزارش کیفیت اینترنت در ایران نشان می دهد که طی یک سال گذشته، استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در این کشور ۲۰ برابر شده و حدود ۱۰۰ هزار نفر، مستقیم یا غیر مستقیم، به آن دسترسی دارند.

گفت‌وگو با نیما اکبرپور، روزنامه‌نگار و کارشناس فناوری
👍9🔥7👌2🤮1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌍 جمع‌آوری میلیون‌ها زباله در ۳ سوت!

یه عده با یه کارزار ساده به اسم Take 3 for the Sea تونستن بیش از ۵۶ میلیون تکه زباله رو جمع کنن. فقط هم با این ایده: هرجایی رفتید، ۳ تکه زباله بردارید و بندازید توی سطل.
این حرکت ساده، تبدیل به موجی جهانی شده که هزاران نفر توش شرکت می‌کنن، از بچه‌های مدرسه‌ای و دانشجوها گرفته تا کارمندها و بازنشسته‌ها. یک هدف مهم هم داره، تبدیل پاکسازی محیط زیست به یه عادت روزانه!
اگر شما هم در طول پیاده‌روی روزمره‌تون ۳ تکه زباله جمع کردید، لطفا ازش عکس بگیرید، منتشر کنید، ما رو منشن و از هشتگ #زباسه (زباله+سه) استفاده کنید.

🌐 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
📸 اینستاگرام 🐦 توییتر (X) 🎥 یوتیوب
تلگرام 👇🏼
https://www.tgoop.com/+BvSRupouizhiNjE0
👍21👌43🔥2
Forwarded from IR-GFW
🌐 گزارش اول IRGFW منتشر شد.

اولین گزارش فنی درباره IRGFW با عنوان تحلیل فنی IRGFW: شناخت فایروال بزرگ ایران اکنون در دسترس است. این گزارش، به بررسی جامع زیرساخت‌ها و عملکردهای فایروال بزرگ ایران پرداخته است.

موضوعات کلیدی این گزارش شامل وضعیت DNSها، وضعیت UDP و QUIC، وضعیت IPها، کاوشگرهای فعال، سیستم DPI و بررسی اجمالی پروتکل‌ها است.

برای علاقه‌مندان به تحلیل روش‌های فیلترینگ اینترنت در ایران، این گزارش یک منبع کامل و دقیق محسوب می‌شود. با انتشار و به اشتراک‌گذاری این گزارش، می‌توانید به گسترش آگاهی و درک بهتر از سانسور اینترنت در ایران کمک کنید.


🔗 ⁦لینک گزارش پارسی

🔗 لینک گزارش English



➡️ Website | Telegram | X
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👌10👏1
IR-GFW
🌐 گزارش اول IRGFW منتشر شد. اولین گزارش فنی درباره IRGFW با عنوان تحلیل فنی IRGFW: شناخت فایروال بزرگ ایران اکنون در دسترس است. این گزارش، به بررسی جامع زیرساخت‌ها و عملکردهای فایروال بزرگ ایران پرداخته است. موضوعات کلیدی این گزارش شامل وضعیت DNSها، وضعیت…
از بخش پایانی گزارش:
کاستن کنونی از شدت #فیلترینگ اینترنتی به دست رژیم اسلامی ایران، نه دگرگونی‌ای پایدار و نه نشانه‌ای از نرمش است.
بلکه این کاهش، وقفه‌ای حساب‌شده به نظر می‌رسد که به سامانه‌های وابسته به IRGFW (فایروال بزرگ ایران) زمان می‌دهد تا برای بهبود توانایی در شناسایی و مقابله با شیوه‌های نوین گریز، آماده شود.
این سامانه‌ها به گونه‌ای دقیق‌تر تنظیم می‌شوند تا در دوره‌های حساس سیاسی یا اجتماعی، مهار جریان داده‌ها را برای نگهداشت اقتدار آسان‌تر کنند.
در چنین محیطی، وابستگی به یک روش یکتا برای گریز از فیلترینگ، نه تنها ناکارآمد، بلکه پرخطر است. رویکردی پایدار نیازمند به‌کارگیری مجموعه‌ای گوناگون از شیوه‌ها است که به موازات هم به کار گرفته شوند.
👍8
اسم #ابراهيم_نبوی معمولا آدم‌ها رو یاد ستون‌های طنز و کتاب‌هاش می‌اندازه اما من رو یاد ویژه‌نامه گزارش فیلم درباره آلبوم دیوار پینک‌فلوید در دهه هفتاد!
یادمه که در دوران بگیر و ببند ویدئو و نوارهای کوچیک و بزرگش، #فیلم موزیکالی به کارگردانی آلن پارکر و نویسندگی راجر واترز، به دست‌مون رسید که بر اساس همین آلبوم ساخته شده بود.
فیلم متفاوتی که برای نسلی که هنوز داغ جنگ هشت‌ساله بر تنش تازه بود، حرف‌های زیادی برای گفتن داشت.
در اون دوران به رسمیت شناختن گروه‌های موسیقی خارجی، اون‌قدری که درباره‌شون چیزی چاپ بشه، باب نبود. در این بین هفته‌نامه مهر صفحه ویژه‌ای داشت که شروع کرده بود به معرفی گروه‌های موسیقی غربی. همین یکی دو صفحه که ما بچه‌دبیرستانی با ولع دست به دستش می‌کردیم و می‌خوندیمش هم به راحتی گیر نمی‌اومد. سهمیه مجله برای شهرستان‌ها کم بود و این نوع مطبوعات قبل از این که جا روی پیشخان دکه روزنامه‌فروشی باز کنند، به فروش رفته بودند.
در چنین شرایطی که نه اینترنتی بود و نه کانال ماهواره‌ای که دست‌مون بهش برسه، چاپ ویژه‌نامه گزارش فیلم درباره دیوار #پینک‌فلوید، خیلی عجیب بود.
اوایل دهه هفتاد بود که چند روزی رو مهمون دوستی بودم در تهران. از معدود خونه‌های دانشجویی اون دوران که توش دستگاه پخش ویدیو پیدا می‌شد. یک روز نشستم به دیدن فیلم دیوار پینک‌فلوید و برادر دوستم که چند سالی ازم بزرگ‌تر بود، ویژه‌نامه گزارش فیلم رو به دستم داد. خوندمش و ساعت‌ها کنترل به‌دست، فیلم رو نگه می‌داشتم و متن ترانه‌ها رو با ترجمه منتشرشده تطبیق می‌دادم. اسم ابراهیم نبوی رو اولین بار اونجا دیدم و به یادم موند تا وقتی که ستون‌های تند و تیز طنزش در مطبوعات، شهرتش رو چندین برابر کرد.
چند سال بعد سایتش، نبوی آنلاین هم که گمانم طراحی رضا عابدینی بود، از جمله اولین سایت‌های طنزی بود که خواننده زیادی داشت. به خصوص به خاطر طنزهای صوتی که در قالب پارودی درباره امام جمعه ارومیه، غلامرضا حسنی می‌ساخت.
ماجرای چاپ این ویژه‌نامه رو از زبون خودش بخونید که بیش از یک دهه پیش در صفحه فیسبوکش نوشت.
https://www.facebook.com/Ebrahim.Nabavi.Page/photos/674387249239829/
25👍1🤮1
2025/07/13 02:17:28
Back to Top
HTML Embed Code: