Telegram Web
Forwarded from مجله فن‌زی
🔺وزیر ارتباطات در گفت‌وگو با «فن‌زی»:
📍رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب مشخص نیست

🔹سخنگوی دولت چندی پیش در برابر  سوال خبرنگاران برای قدم بعد رفع فیلتر از پلتفرم‌ها ابراز امیدواری کرد که رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی یوتیوب و تلگرام تا پایان سال اتفاق بیفتد.  با این حال ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اعلام می‌کند که پیگیر رفع فیلتر هستند اما اعلام زمان دقیق این اتفاق، امکان‌پذیر نیست.

🔹ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در گفت‌وگو با «فن‌زی» (ضمیمه فناوری و اکوسیستم روزنامه شرق)‌ می‌‌گوید که نمی‌توان برای گام‌های بعدی رفع فیلتر زمان داد. او در این زمینه گفت:
‌«اینکه ما پیگیر برداشتن فیلتر، نه تنها از تلگرام و یوتیوب که از دیگر سکوها هم هستیم کاملا مشخص است، ولی اینکه زمان مشخصی در مورد رفع فیلتر اعلام شود، امکان‌پذیر نیست. تمام فضای تصمیم‌گیری در خصوص رفع فیلتر در اختیار دولت نیست.»


🔹او ادامه داد: «نگاه دولت این است که مسیر رفع فیلتر تسریع شود و اهتمام ویژه به تحقق وعده در این خصوص وجود دارد،‌اما این نیاز به همراهی دارد که باید اتفاق بیفتد.» او تاکید کرد به همین خاطر نمی‌تواند قولی بدهد که گام بعدی چه زمانی عملی می‌شود یا آیا این اتفاق قبل از نوروز رخ می‌دهد یا خیر.

🔹ستار هاشمی در مورد گمانه‌زنی‌ها در مورد اختلاف در شورا برای رفع فیلتر و طولانی شدن مذاکرات ‌گفت:‌
«این دو اتفاق با همدیگر در حال رخ دادن است. برای مذاکره (که همین حالا هم در جریان است)‌یک چارچوبی مشخص می‌شود و گروهی مذاکره‌را شروع می‌‌کند. در گام بعدی گروه مذاکره کننده بازمی‌گردد و اعلام می‌کند کدام بخش از چارچوب‌ها قابلیت محقق شدن دارد و کدام بخش این قابلیت را ندارد. در این مرحله است که باید با اعضا مذاکره و بحث کرد و در نهایت رای‌گیری صورت بگیرد.»


*نسخه کامل مصاحبه با وزیر ارتباطات را چهارشنبه ۲۲ اسفند در شماره نوروزی «فن‌زی» بخوانید.

🔗جزییات بیشتر:

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-982166

🆔@FanzyMag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬9🤡4👍2🤮2🤣2
اپل در ۸ تیر ۱۳۸۶، #آیفون رو روانه بازارهای آمریکا کرد. روزنامه جوان در ۱۸ دی ۸۸ نوشت:

آمریکا در چارچوب سیاست جدید خود جهت جنگ سایبر علیه ایران، قصد دارد ابزار دیجیتالی جدیدی را به نام آیفون در اختیار کسانی که در ناآرامی‌های ایران شرکت می‌کنند، قرار دهد. صدای آمریکا اعلام کرده که قصد دارد نرم‌افزار جدیدی برای دستگاه‌های موبایل تولید کند و در اختیار ایرانیان قرار دهد به طوری که آنها قادر باشند از طریق آن تصاویر، عکس و فیلم‌های خود را برای صدای آمریکا بارگذاری کنند. این تازه‌ترین رویکرد آمریکا برای جنگ سایبر با ایران است زیرا ایالات متحده تاکنون ارائه خدمات نرم‌افزاری به ایران را ممنوع کرده بود. کنگره آمریکا هم لایحه‌ای با عنوان «تقویت دیجیتال ایرانیان» در دست بررسی دارد که برای حمایت از ناآرامی‌های داخلی ایران صدور و ارائه کلیه خدمات دیجیتالی به ایران را آزاد و از آن حمایت می‌کند.


خبر بعدها از سایت روزنامه جوان پاک شد اما نسخه فریزشده‌اش در سایت آرشیو موجوده:
https://web.archive.org/web/20100113151424/https://www.javanonline.ir/Nsite/FullStory/?id=106131
خیلی دوست دارم نویسنده این چرند و پرند رو پیدا کنم.
🤣54😁5🤡4👍1
۲۳۹ هنرمند با صدور بیانیه‌ای در واکنش به اجرای حکم ۷۴ ضربه شلاق مهدی یراحی به‌دلیل خواندن ترانه اعتراضی «روسریتو»، نسبت به عواقب اجتماعی و فرهنگی مجازات‌ها، فشارها و بی‌حرمتی‌ها به هنرمندان مردمی هشدار دادند. آن‌ها تاکید کردند تازیانه بر پیکر هنرمند، تازیانه بر انسانیت است.
https://www.iranintl.com/202503126924?source=share-link
👍134💔2👎1🤣1
🪻دوستان عزیز
با یاری شما، تعداد همراهان اینستاگرام توانمند از ۱۰ هزار نفر گذشت.
این موضوع پیش از هر چیزی باعث دلگرمی ماست، ضمن این که نشون‌دهنده دغدغه‌های مشترک‌مونه.
در طول این مدت کوتاه ۱۰ ویدیو تولید کردیم که مجموعا بیش از ۲ میلیون بار دیده شدند.
بزرگ‌ترین سرمایه ما برای ایجاد محیطی بهتر و سالم‌تر، همراهی شماست.
بهترین حمایت، معرفی توانمند از هر طریقیه که می‌تونید. با دنبال کردن توانمند در همه شبکه‌های اجتماعی، لایک، استوری و مشارکت در بحث، ارسال ویدیوها به دیگران و از همه مهم‌تر انجام پیشنهادهایی که در این ویدیوها داریم، در گسترش این فرهنگ کمک‌مون کنید.
و فراموش نکنید که:
گاهی یه قدم کوچیک، می‌تونه یه تغییر بزرگ ایجاد کنه.

و در پایان این که به افتخار خودتون و بقیه رفقا ❤️ بزنید!
23🔥2💋1
می‌خوان روی موبایل چینی برند خودشون رو بچسبونن.
سیستم‌عاملش هم پوسته‌ای از اندروید خواهد بود که تغییرات دلخواه رو توش می‌دن تا دست‌شون به داخل گوشی هم برسه و همه حرکات مردم رو رصد کنند.
سر تا پاش هم که "ملی و بومی"!

یک تولیدکننده طرح اصلی یا ODM شرکتی است که محصولی را طراحی و تولید می‌کند که در نهایت توسط شرکت یا شرکت‌های دیگری برای فروش تغییر نام داده می‌شود. چنین شرکت‌هایی به شرکت مالک یا دارای امتیاز نام تجاری این اجازه را می‌دهند که بدون این‌که لازم باشد در کار مهندسی دقیق مورد نیاز برای تعیین یک محصول برای تولید و سازماندهی و اداره یک کارخانه شرکت کند محصولی را با نام خود روانه بازار کنند.

https://digiato.com/iran-technology-news/odm-should-not-be-considered-domestic-production
🤬13👍2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🏠 آنان که خاک را به هنر سرپناه کنند
ساخت‌وساز با کیسه‌های شن و خاک یا «Earthbag Building» یه روش ساده، سریع و ارزونه. در این روش، با پر کردن کیسه‌ها از خاک محلی و چیدن‌شون روی هم، خونه‌هایی مقاوم در برابر زلزله، سیل و طوفان می‌سازن که از نپال تا مکزیک، سرپناهی امن، برای هزاران نفر شده.

🌐 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
📸 اینستاگرام 🐦 توییتر (X) 🎥 یوتیوب
تلگرام 👇🏼
https://www.tgoop.com/+BvSRupouizhiNjE0
👏8👍3👌1
لوگوی گوگل به مناسبت #نوروز ۱۴۰۴
#Nowruz
https://doodles.google/doodle/nowruz-2025/
طراح امسال هم مثل پارسال، پندار یوسفی
25🤮1
🔆 دوستان برای حمایت از ویدیوهای توانمند، لطف کنید و مشترک کانال یوتیوبش بشید.
در حال حاضر ۱۰۰ تا مشترک بیشتر نداره و سابسکرایب شما کمک می‌کنه که افراد بیشتری این نوع محتوا رو ببینند و در بین خیل عظیم محتوای یوتیوبی توانمند گم نشه.
🙏🏼
گاهی یه قدم کوچیک می‌تونه یه تغییر بزرگ ایجاد کنه!
https://www.youtube.com/@Tavanmandme
👍192😁1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💧 دوشیدن هوا مثل آب خوردن
در بعضی از مناطق دنیا که رطوبت زیاد و بارندگی کمه، از "وارکا واتر" برای تامین آب خوردن استفاده می‌کنن. این برج ده‌متری با جمع کردن مه، شبنم و رطوبت هوای اطرافش، روزانه تا ۱۰۰ لیتر آب آشامیدنی تولید می‌کنه، بدون نیاز به برق و فقط با کمک طبیعت! این روش در بعضی از مناطق آسیا و آفریقا اجرا شده.

🌐 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
📸 اینستاگرام 🐦 توییتر (X) 🎥 یوتیوب
تلگرام 👇🏼
https://www.tgoop.com/+BvSRupouizhiNjE0
👍28👏1
تا الان یک سری افراد تاییدشده از طریق اپلیکیشن #ناظر پلاک خودروها رو گزارش می‌دادند و پیامکی به صاحب خودرو ارسال می‌شد.
اما این پیامک #حجاب یک تفاوت اساسی با پیامک‌های قبلی داره و مربوط به خودرو نیست.
این پیامک نه تنها برای فرد پیاده بلکه برای پدرش هم فرستاده شده.

سوؤالاتی که مطرح می‌شه:
- آیا دوربین‌های تشخیص چهره کار گذاشتن که فرد رو شناسایی می‌کنه و براش پیامک می‌فرسته؟ چون فرد پیاده که مثل خودرو، پلاک نداره که گزارشش بدن!
- آیا سامانه‌ای شبیه سامانه #سپتام (که دوربین‌های مغازه‌ها و کافه‌ها و رستوران‌ها رو به اجبار مستقیما به مرکز کلاود مخابرات وصل می‌کنن)، برای سطح خیابان راه انداختن؟

به نظر می‌رسه دارن طرحی آزمایشی رو برای شناسایی افرادی که حجاب اجباری رو رعایت نمی‌کنن، در اصفهان و جاهایی مثل چهارباغ عباسی اجرا می‌کنن.
منبع عکس
🤬22🤣3👍2😢2🤮2🔥1
Forwarded from TechTube 𝕏 تک توب
فونت فارسی نسخه وب هوش مصنوعی Grok.com به روز شده و به جای فونت بیریخت قبلی، حالا از فونت زیبای وزیرمتن، به یاد صابر راستی کردار، سازنده این فونت، استفاده میکنه.

🔎 s4n_s6n

📍 @TechTube
👍279🔥1👌1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☀️ مادران خورشیدی: پابرهنه، اما پایدار
ماجرای مادرها و مادربزرگ‌های روستایی در راجستان هند رو ببینید که بدون نیاز به سواد خاصی، آموزش دیدن و مهندس خورشیدی شدن.
این آموزش باعث شده تا بتونن با انرژی خورشیدی، روشنایی رو به خونه‌های روستا و مدرسه بیارن. 💡
این ماجرای الهام‌بخش رو برای بقیه هم بفرستید.

🌐 ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
📸 اینستاگرام 🐦 توییتر (X) 🎥 یوتیوب
تلگرام 👇🏼
https://www.tgoop.com/+BvSRupouizhiNjE0
15👍1👏1😁1
علیرضا دبیر یه روز می‌گه با حیدر حیدر می‌بریم، یه روز می‌گه به هوش مصنوعی باختیم.
یعنی قهرمانی رو یا با توسل به ائمه می‌خواد به دست بیاره یا با الگوریتم و دیتا!
شما اگر واقعا ۵۰۰ میلیارد تومن خرج #هوش_مصنوعی کنی و چت‌کُش‌تی‌پی رو هم بسازی و ازش بپرسی که مشکل تیم چیه، قطعا خواهد گفت: «مشکل از پاچه‌خواری‌های رئیس فدراسیونه!» 👇🏼
😁301🤮1👌1👾1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی، در گفت‌وگویی تلویزیونی مدعی شد این فدراسیون تحت مدیریت او ۵۰۰ میلیارد تومان در زمینه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کرده که آنالیز، یکی از ۱۲، ۱۳ بخش از برنامه‌های این هوش مصنوعی است.

🔹دبیر که در این گفت‌وگو دشمنان خودش را کوتوله و فیک خواند، در بخشی از اظهاراتش مدعی شد دیوید تیلور با هوش مصنوعی حسن یزدانی، کاپیتان تیم ملی کشتی ایران را شکست می‌داده است!

@iranintltvsport
🤮15🤣10😁9👍1🌚1
حمید برادران، مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران، اعلام کرد قرار است هم‌زمان با استفاده از تجهیزات هوش مصنوعی، ۱۵ هزار دوربین نظارت تصویری با هدف «کشف تخلفات منجر به حادثه و قانون‌گریزی‌ها» در تهران نصب شود.

مدیرعامل این شرکت وابسته به شهرداری تهران افزود: «رویکرد، رویکرد نظارتی و کاهش تخلفات حادثه خیز در شهر تهران هست که به تبع آن کاهش تصادفات و مرگ و میرهای شهری را خواهیم داشت.»

این دوربین‌ها در حالی قرار است نصب شوند که پیشتر مقام‌های امنیتی و حکومتی جمهوری اسلامی تایید کرده‌اند از دوربین‌های شهری برای اهداف امنیتی و تحمیل قوانین، از جمله اجرای قانون حجاب اجباری، استفاده می‌کنند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در سال ۱۴۰۲ گفته بود که دوربین‌های راهنمایی و رانندگی برای ثبت «کشف حجاب» استفاده می‌شوند.

علاوه بر آن، در سال‌های اخیر و با تشدید اعتراضات ضد حکومتی، رسانه‌های وابسته به سپاه و نهادهای امنیتی، در مواردی تصاویری از دوربین‌های شهری منتشر و شناسایی چهره معترضان از طریق این فناوری را تایید کردند. در یک مورد، خبرگزاری مشرق با انتشار ویدیویی از دوربین شهری به «اشراف کامل نیروهای امنیتی به آشوبگران و اغتشاشگران» اشاره کرد.
@VahidOOnLine

📡 @VahidOnline
🤬6🤔4👍2👏1😱1🤣1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پروژه «پیش‌بینی قتل» با کمک هوش مصنوعی در بریتانیا

هدف این پروژه شناسایی افرادی است که احتمال بیشتری دارد مرتکب قتل بشوند.

جزئیات بیشتر درباره این موضوع در گفت‌وگو با نیما اکبرپور، کارشناس فناوری
@iranintltv
👍13👎2🌚2
سریال انگلیسی نوجوانی (Adolescence) یه مینی‌سریال روان‌شناسانه کم‌نظیره؛ فقط ۴ اپیزود یک‌ساعته، بدون حتی یه کات. دوربین وارد زندگی یه خانواده و محیط یه شهر کوچیک می‌شه. از خونه و مدرسه و اداره پلیس تا کوچه و خیابون و فروشگاه‌های شهر و با نگاهی دقیق، فشارهای دوران نوجوانان امروزی، قلدری به خصوص از نوع سایبری رو به تصویر می‌کشه.
این مینی‌سریال نقاط ضعف جامعه‌ای رو نشون می‌ده که توش بزرگ‌سالان خانواده و مسئولان مدرسه و پلیس و خلاصه کل سیستم چیزی از دنیای نسل زد سر در نمیارن.
بازی‌های استیون گراهام و اوون کوپر عالین و اون‌قدر همه‌چی واقعی و عمیقه که انگار داری از نزدیک ذهن شخصیت‌ها رو بررسی می‌کنی.
https://tvtime.com/show/452467
9👍7👎4🤷‍♀1
گزارش تحقيقى
میدان جنگی به نام شهر اصفهان: استفاده هدفمند از IMSI-Catcher و دوربین‌های نظارتی برای اعمال قانون عفاف و حجاب
قوانین حجاب اجباری در ایران و واکنش‌های اجتماعی به آن، به‌ویژه پس از جان‌باختن مهسا (ژینا) امینی، زمینه‌ساز افزایش تلاش‌های حکومت برای کنترل پوشش زنان شده است. در این میان، شهر اصفهان به نمونه‌ای بارز از به‌کارگیری فناوری‌های نظارتی پیشرفته برای شناسایی و ارعاب زنانی تبدیل شده است که پوشش اختیاری را انتخاب می‌کنند. این گزارش جزئیات سیستمی چند لایه را شرح می‌دهد که با هدف سرکوب آزادی پوشش زنان از طریق فناوری عمل می‌کند. این گزارش همچنین چگونگی استفاده از تکنولوژی و دستگاه‌های International Mobile Subscriber Identity-Catcher یا IMSI-Catcher ها(گیرنده‌های شناسه بین‌المللی مشترک تلفن همراه)، کارت‌خوان‌های بدون تماس و دوربین‌های نظارتی در اصفهان برای نقض سیستماتیک حقوق زنان، به‌ویژه حق حریم خصوصی، آزادی بیان و عدم تبعیض می‌پردازد.
متن کامل گزارش:
https://filter.watch/2025/04/17/investigated-report-isfahan-targeted-with-imsi-catchers-and-surveillance-cameras/
تحقیقات فیلتربان نشان می‌دهد که طرح سرکوب زنان بدون پوشش اجباری در #اصفهان با هماهنگی چندین نهاد انتظامی، امنیتی، قضایی و حتی فرهنگی انجام می‌شود.
تبدیل زیرساخت‌های روزمره مانند تلفن همراه و کارت‌های شناسایی به ابزارهایی برای کنترل اجتماعی، روندی خطرناک است که آزادی‌های فردی را به شدت تهدید می‌کند.
پرونده اصفهان، زنگ خطری جدی در مورد تشدید اقتدارگرایی دیجیتال و استفاده از فناوری به عنوان سلاحی علیه حقوق شهروندان، به‌ویژه زنان، در #ایران است.
👍122🤬1
تعداد مناقصه‌های عمومی برای خرید زیرساخت نظارت تصویری در امکان عمومی بسیار زیاد شده. نمونه آگهی‌ها.
و شرکت‌های فعال در این حوزه هم کم نیستند. در بین‌شون مواردی رو می‌شه دید که نرم‌افزارهای تشخیص چهره هم ارائه می‌دن.
برای مثال شرکت آریان شبکه #اصفهان، که خدمات مشاوره، طراحی و اجرای پروژه‌های جامع مخابراتی و سیستم‌های امنیتی رو ارائه می‌ده.
و ارائه خدمات سامانه #سپتام (سیستم‌های پایش تصویر اماکن) در این شرکت.
اسامی بعضی از مشتریانش رو می‌شه اینجا دید.
استفاده از دوربین‌های مداربسته و فناوری تشخیص چهره در بسیاری از کشورهای دنیا در حال اجراست و البته نهادهای نظارتی و مستقل و سازوکارهایی هم وجود دارند که سوء استفاده از این ابزارها رو به حداقل برسونند اما چنین سازمان‌هایی نه‌تنها در ایران موجود نیست، بلکه نهادهایی وجود دارند که با استفاده از ابزارهای نظارتی و رصدگری هوشمند، مشغول جرم‌انگاری آزادی پوشش هستند!
شرکت‌هایی هم که با ارائه فناوری‌های لازم به تسهیل برچسب‌زنی به مردم کمک می‌کنند، عملا درآمد رو به هر گونه مسئولیت اجتماعی ترجیح دادند و این چیزی نیست که از نظر افکار عمومی دور بمونه.
👍182🔥1
2025/07/10 03:09:46
Back to Top
HTML Embed Code: