Telegram Web
#سامسونگ در آمریکا، بریتانیا و کره جنوبی برنامه "کاربری دوباره #گلکسی در خانه" رو با به‌روزرسانی اپ SmartThings اجرا کرده.
دارندگان گوشی‌های #قدیمی گلکسی می‌تونن ویژگی‌های جدیدی رو فعال کنند که #گوشی رو مثلا به دستگاه رصد کودک یا حسگر نور بدل می‌کنه.
https://www.cnet.com/news/have-an-old-galaxy-phone-samsung-now-lets-you-turn-it-into-a-smart-home-device/
«پرویز به کالج می‌رود»
تهران سال ۱۳۰۹ را می‌بینید با نماهایی از دکتر جردن، بانی و مدیر کالج آمریکایی‌ها (که بعدا به البرز تغییر نام داد) در فیلمی صامت که همان سال‌ها برای معرفی کالج ساخته شده و به‌تازگی (اسفند۹۹) در صفحه انجمن مشایخی کلیسای پروتستان امریکا بارگذاری شده است!
Parviz Goes To College, about 1930
https://youtu.be/obKIYcPo4KM
این هفته به سراغ کلاهبردارانی می‌رویم که در دوران #کرونا قصد داشتند تا جیب مردم بی‌اطلاع را با فرستادن #پیامک خالی کنند، به سراغ کسانی می‌رویم که #کلاه‌بردار های سایبری را سر کار می‌گذارند و دستگاهی را می‌بینیم که هم‌بازی #تنیس ورزشکاران می‌شود.
https://youtu.be/hdA2VGikCGk
احتمالا #گیم Last of Us رو بشناسید.
یاسمیلا ژبانیچ و علی عباسی به تیم کارگردانی سریالی پیوستند که بر اساس این بازی و برای شبکه HBOساخته می‌شه.
آخرین فیلم علی عباسی برنده جشنواره #کن شده بود و یاسمیلا ژبانیج نامزد #اسکار امساله.
https://deadline.com/2021/04/the-last-of-us-jasmila-zbanic-ali-abbasi-to-direct-hbo-series-based-on-video-game-1234742491/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گزارش جالبی که ۲۷ سال پیش در چنین روزی پخش شد.
در این گزارش از همه‌گیر شدن تدریجی #اینترنت صحبت می‌شه، مجری از ایمیلی حرف می‌زنه که به کاخ سفید فرستاده و جواب گرفته، و خرید آنلاین و پخش انتخابی ویدیو از تلویزیون رو هم معرفی می‌کنه.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بچه ناراحته که چرا #گوکل اون رو نمی‌شناسه.
برای نسل جدید این چیزها داره بدیهی می‌شه.
هنوز معلوم نیست نتیجه خوبی داره یا بد!
این هفته در کلیک خواهیم دید که دولت و سازمان‌های استرالیایی چطور از فناوری برای جلوگیری از خودکشی جوانان کمک می‌گیرند. ویزیت مجازی دکترها را در دوران کرونا و پساکرونا بررسی می‌کنیم. به سراغ یک گوشی هوشمند می‌رویم که دوربینش میکروسکوپ را به جیب‌هایمان می‌آورد. و سری هم به دنیای سرگرمی و سینما خواهیم زد.
https://youtu.be/pab-TwQZNpw
این هفته در کلیک خواهیم دید که همه‌گیری کرونا چگونه به رشد صنعت گیم کمک کرده و موقعیت‌های شغلی تازه در این صنعت به چه اندازه زیاد شده است، به سراغ شهر هوشمند مستقلی می‌رویم که قرار است در قلب صحرای نوادا برپا شود و ربات‌هایی را می‌بینیم که می‌توانند ربات بسازند.
https://youtu.be/m1jIq0laHzA
در این قسمت از برنامه کلیک به سراغ انواع گذرنامه‌های واکسن می‌رویم که بعضی از کشورها برای سفر آزادانه در دوران پساکرونا استفاده می‌کنند. سگ رباتیک بوستون داینامیک را از راه دور هدایت می‌کنیم و به سراغ فناوری استفاده‌‌شده در برخی از فیلم‌های اسکاری امسال خواهیم رفت.
https://youtu.be/9kL8n8B8WWM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#گوگل از امکان جدیدی به نام Cinematic Moments رونمایی کرده که در اون با استفاده از #شبکه‌های_عصبی در بین عکس‌های پشت‌سرهمی که از یک سوژه گرفته‌اید، فریم‌های جدیدی می‌سازه و اونها رو تبدیل به یک ویدیوی متحرک می‌کنه.
https://techcrunch.com/2021/05/18/google-photos-update-adds-new-memories-and-a-locked-folder-previews-cinematic-moments/
چند سال پس از تعطیلی #گودر (گوگل ریدر)، حالا قراره یک ویژگی جدید به مرورگر #کروم اضافه بشه تا امکان اشتراک RSS وب‌سایت‌ها فراهم بشه.
این امکان به شکل دکمه Follow در منوی بازشوی کروم اضافه خواهد شد و فعلا بعضی کاربران اندروید در آمریکا در حال آزمایشش هستند.
https://blog.chromium.org/2021/05/an-experiment-in-helping-users-and-web.html
#توییتر اعلام کرده که درخواست #وریفای شدن را پس از چند سال فعال کرده است.
کاربران واجد شرایط می‌توانند از طریق این بخش از حساب کاربری خود، تقاضای #تیک_آبی کنند:
Settings > Request Verification
شرایط اینجا توضیح داده شده است:
https://help.twitter.com/en/managing-your-account/about-twitter-verified-accounts
این هفته در کلیک از تبعیض فناوری و صنعتی صحبت خواهیم کرد و به سراغ پیش‌داوری‌ها در محصولاتی می‌رویم که برای بعضی از انسان‌ها به درستی کار نمی‌کنند. اشکالات سامانه تشخیص چهره و عیوب الگوریتم‌های هوش مصنوعی در استخدام کارجویان را ریشه‌یابی می‌کنیم. علاوه بر این بازی "ندای وظیفه: وارزون" را بررسی خواهیم کرد.

https://youtu.be/Inr1s70Uchg
مرکز موسیقی #کانون پرورش کودکان و نوجوانان پس از راه‌اندازی در سال ۱۳۵۰ محصولاتی در چند بخش و روی صفحه #گرامافون منتشر کرد.
بسیاری از این آثار رو می‌تونید به طور دیجیتالی و رایگان در سایت برای کانون پیدا کنید.
بسیاری از این داستان‌های صوتی آثار درخشانی هستند که می‌توانند خوراک مناسبی برای فرزندان شما باشند. به ویژه اگر خارج از ایران زندگی می‌کنید و دسترسی راحتی به محتوای فارسی برای استفاده بچه‌هاتون ندارید.
https://www.forkanoon.com/
در این قسمت از کلیک به سراغ کارآگاه‌هایی خواهیم رفت که از روی اطلاعات همگانی و در دسترس عموم و ابزارهای آنلاین به دنبال کشف حقیقت می‌گردند. به سراغ مسابقه‌ای می‌رویم که برندگانش نسل آینده رمزگشایان زن را شکل خواهند داد. یک گوشی تاشوی جدید را بررسی می‌کنیم. و نگاهی به فناوری‌های استفاده‌شده در فیلم تنت می‌اندازیم.
https://youtu.be/V7VXiOxhGu0
2025/07/09 19:29:38
Back to Top
HTML Embed Code: