Telegram Web
🌍مرورگر CENO (مخففِ Censorship.No یا نه به #سانسور) با فراهم کردن تجربه‌‌ای امن و قابل اطمینان برای کاربران به آن‌ها اجازه می‌دهد تا گردش آزادانه‌‌ای در #اینترنت داشته باشند.

🤝این مرورگر که شباهت قابل توجهی به #تورنت دارد، از تکنولوژی توزیع‌شده‌ی کاربر به کاربر استفاده می‌کند که به درخواست‌های وب اجازه می‌دهد تا با کمک یک شبکه‌ی انبوه از گره‌های همکارِ، پاسخ‌های ذخیره شده‌ی غیر متمرکز را ارائه دهد.

📝در مطلب زیر نگاهی به مرورگر «سنو» و نقش آن هنگام #قطع_اینترنت، به موضوعاتی چون نحوه دور زدن #فیلترنت و رابطه‌اش با شبکه اینترنت ملی پرداختیم. مهم‌ترین بخش‌های این مقاله این موارد هستند: 👇

🔹اینترنت چگونه کار می‌کند؟
🔹اینترنت ملی چیست؟
🔹مرورگر سِنو (CENO) چه گره‌ای از مشکلات شما را می‌گشاید؟
🔹چرا سِنو (CENO) برای ایرانیان مفید است؟

مرورگر سِنو (CENO) چیست و چه ربطی به اینترنت ملی دارد؟

🔴🔴🔴دفترچه‌ راهنمای فارسی برای کاربران مرورگر سنو و فناوری‌های مرتبط را این‌جا بخوانید تا با زیر و بم این فناوری آشنا شوید👇
https://censorship.no/user-manual/fa//

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
طرح مجلس چه تبعاتی برای کاربران خواهد داشت؟
نیما اکبر‌پور، کلیک بی‌بی‌سی

برای درک بهتر "طرح صیانت" شاید لازم باشد که چند گام به عقب برویم تا دید واضح‌تری از نگاه جمهوری اسلامی به فرم ایده‌آل اینترنت به عنوان یک پیدا کنیم.

فرم ایده‌آل مورد نظر حکومت، ایجاد شبکه‌ای در داخل کشور است که در آن کاربران بتوانند با هم مرتبط باشند اما همه محتوای رد و بدل شده در بستر آن، مانیتور شود. کاربران در این شبکه که به غلط "اینترنت ملی" نام‌گذاری شده، می‌توانند خدمات موسوم به دولت الکترونیکی را دریافت کنند اما از نظر تولید و مصرف محتوا رصد خواهند شد. اما مساله اساسی دسترسی این شبکه به اینترنت جهانی است.

هر آن چه که از خارج از مرزها به داخل چنین شبکه‌ای وارد می‌شود باید "پالایش" شود. افزون بر این سطوح دسترسی متفاوتی بر حسب شغل کاربر تعریف می‌شود تا مجوز دست‌یابی هر کاربر به اینترنت، نسبت به کاربران دیگر متفاوت باشد. برای مثال یک خبرنگار یا دانشجوی پزشکی نسبت به یک معلم یا کارگر یا مهندس عمران، دسترسی متفاوتی به اینترنت بین‌المللی خواهد داشت.

با این تفاصیل "طرح صیانت" گامی بزرگ برای رسیدن به محدودیت‌های دلخواه حکومت ایران است. چیزی که این روزها اعتراضات به آن را پرشمار کرده، بخش مربوط به سرویس‌های خارجی نظیر شبکه اجتماعی اینستاگرام و پیام‌رسان‌هایی چون واتساپ است.

این طرح از شرکت‌های خارجی می‌خواهد که در ظرف مدتی معین مجوزهای لازم را برای فعالیت در ایران اخذ کنند، در غیر این صورت مسدود خواهند شد. در عین حال حمایت از ساخت سرویس‌های مشابه و بومی را در دستور خود دارد.

افزون بر این، مجازات‌هایی در این طرح تعبیه شده که برای مثال کارکنان مسئول در دستگاه‌های اجرایی کشور را در صورت استفاده از سرویس‌های خارجی "بدون مجوز" به انفصال از خدمت محکوم می‌کند.

اکثریت مخالفان این طرح ساخت سرویس‌های بومی با کیفیت مشابه را غیرممکن می‌دانند و این طرح را باعث نابودی کسب‌وکارهای اینترنتی و تحدید بیشتر آزادی بیان و حریم شخصی کاربران می‌شمارند.
https://www.bbc.com/persian/iran-57996005
این هفته در کلیک به سراغ طراحی‌های جدید برای هواپیماهای آینده خواهیم رفت. نگاهی از نزدیک به هایپرلوپ و انقلاب ترابری کپسول‌های متحرک در این لوله‌ها خواهیم داشت. راه‌حل‌های ابتکاری خودروسازان را برای شارژ سریع خودروهای برقی بررسی می‌کنیم. و خودروهای پرنده‌ای را می‌بینیم که به زودی در دسترس علاقمندان قرار خواهند گرفت.
https://youtu.be/FxD-_Fs0lRw
Forwarded from BBCPersian
🔻اعتراض‌ها به طرح "صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام‌رسانهای اجتماعی" به مخالفان و منتقدان حکومت ایران محدود نشده و حتی بعضی از محافظه‌کاران و چهره‌های "حزب‌اللهی" وفادار به رهبر ایران هم از آن انتقاد کرده‌اند.

این طرح بلندپروازانه، که در صورت تصویب و اجرا باعث محدودیت دسترسی به شبکه‌ها و پیامرسان‌های پرطرفدار چون اینستاگرام و واتس‌اپ خواهد شد، به دنبال آن است که سازوکاری برای مدیریت خدمات اصلی اینترنتی ایجاد کند.

https://bbc.in/3zZGSaI
@BBCPersian
این هفته در کلیک نگاهی خواهیم داشت از نزدیک به آثار هنری و دیجیتال درباره حج، عینک‌های شخصی‌سازی شده‌ای را می‌بینیم که با چاپگر سه‌بعدی تولید می‌شوند، درباره خانه‌هایی که چاپ سه‌بعدی می‌شوند گزارشی خواهیم داشت، سیستم‌عامل هارمونی شرکت هواوی را بررسی می‌کنیم و خواهیم دید که شراب‌سازان استرالیایی چگونه از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند تا با کمبود آب باعث مقابله کنند.
https://youtu.be/I-gwh9Jw94g
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عینک هوشمند #ری‌بن و #فیسبوک امروز در آمریکا و بریتانیا عرضه شد.
کاربران می‌توانند با آن عکس و فیلم بگیرند و به موسیقی گوش بدهند.
این #عینک در ۲۰ مدل مختلف عرضه می‌شود.
قیمت از ۲۹۹ دلار به بالا
#توییتر به صورت آزمایشی در #ترکیه شکلک‌های بیشتری را برای واکنش به توییت‌ها در نظر گرفت تا تنوع بیشتری به تنها گزینه موجود یعنی ❤️ بدهد.
این شکلک‌ها ❤️👏😂😢🤔 هستند.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برنامه «دونبش» که از شبکه ایران‌کالا متعلق به صدا و سیمای ج.ا پخش می‌شه، به نظرم یکی از عجیب‌ترین برنامه‌های تلویزیونیه.
چند نفر مجری هر چی دلشون بخواد می‌گن و هر کاری دلشون بخواد می‌کنند.
بخش‌هایی از برنامه ۳۸۱ رو براتون انتخاب کردم.
متحیرم از این همه شلختگی و بی‌برنامه‌گی.
کلش اینجاست:

https://www.iktv.ir/showepisode/%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A8%D8%B4/14000701/46842
#فیسبوک، #اینستاگرام و #واتساپ در حال حاضر مشکل دارند و برای بسیاری از کاربران باز نمی‌شوند. مشکل سراسریه.
2025/07/09 11:01:58
Back to Top
HTML Embed Code: