Telegram Web
رسانه‌های جهان هنوز با تحولات سریع شبکه‌های اجتماعی و تغییر رفتار مخاطبان هماهنگ نشده بودند که با هوش مصنوعی نگرانی تازه‌ای هم از راه رسید.
بسیاری از روزنامه‌نگاران هوش مصنوعی را رقیب خود می‌دانند و دلواپس از دست دادن شغلشان هستند. البته در حرفه‌های دیگر هم نگرانی از این پدیده تازه وجود دارد. صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده است هوش مصنوعی بر ۴۰ درصد مشاغل جهان اثر بگذارد و شکاف اقتصادی را بیشتر کند.
نیما اکبرپور،‌ روزنامه‌نگار حوزه فناوری اطلاعات و مستندساز، از افراد خوش‌بین به هوش‌مصنوعی است و همین حالا هم از این امکان نوظهور برای سرعت بخشیدن به کارش استفاده می‌کند. او معتقد است هوش مصنوعی به روزنامه‌نگارانی که ایده‌های تازه دارند، کمک می‌کند وارد دنیای بی‌مرز شوند و ایده‌هایشان را جلو ببرند.

ادامه مطلب:
https://midpoint.school/editorial/story/88
در دنیای رسانه‌ها که به سرعت در حال تحول است، هوش مصنوعی (AI) تنها یک واژه مد روز نیست، بلکه ابزاری است که چشم‌انداز روزنامه‌نگاری را دگرگون خواهد کرد. از پژوهش‌های خودکار گرفته تا افزایش تعامل با مخاطبان، هوش مصنوعی نقشی محوری در نحوه‌ی تهیه گزارش و توزیع اخبار ایفا خواهد کرد. در این نوشته، تحول روزنامه‌نگاری توسط هوش مصنوعی و ابزارهایی مانند ChatGPT را به طور اجمالی بر خواهیم شمرد. 👇🏼
https://osyan.net/2024/01/how-ai-is-transforming-journalism/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گفت‌وگو با تیتر اول به مناسبت ۲۰ سالگی فیسبوک
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تخریب تجهیزات فیبرنوری برخی شرکت‌ها توسط مخابرات

گفت‌وگو با نیما اکبرپور، کارشناس فناوری
@iranintltv
از میون اسناد هک‌شده سامانه مدیریت پرونده‌های قضایی خیلی چیزها می‌شه فهمید از جمله این که کارکنان دادسرای ناحیه ۳۸ (جرائم امنیت اخلاقی)، علایق وافری به آش شله‌قلم‌کار نیکوصفت دارند و از بندری و شیرینی دانمارکی هم خیلی خوش‌شون میاد.
بازار گرفتن عیدی و پاداش و اضافه‌کاری هم حسابی داغه.
تعمیر شلاق، ۴ عدد

خودش به تنهایی می‌تونه ترسناک‌ترین داستان کوتاه باشه!
سال‌ها پیش درباره فیلم «زندگی دیگران» نوشتم.
داستان یک مامور اشتازی (پلیس امنیت جمهوری دمکراتیک آلمان) که مأمور رصد یک کارگردان تئاتر شده و با کارگذاری وسایل شنود در تمامی نقاط خانه او اقدام به زیر نظر گرفتنش می‌کنند.
با شروع شنود، مامور با جزئیات زندگی کارگردان و واقعیت‌های نهفته کادر نظام‌های دیکتاتوری روبرو می‌شود. این باعث فروریختن تمام باورهایش می‌شود.
پس از سقوط رژیم، کارگردان پرونده‌اش و تمام جزئیات شنودها را می‌یابد و شروع به خواندن می‌کند و اطلاعاتی می‌یابد که تا آن لحظه از آنها بی‌خبر بوده.
حالا با هک قوه قضائیه به یاد این فیلم افتادم. هر کسی می‌تواند پرونده‌های خودش را ببیند. انگار داریم چیزی شبیه به بخش آخر این داستان را تجربه می‌کنیم. صدالبته نه کاملا شبیه به آن.
شورای عالی فضای مجازی اخیرا استفاده از فیلترشکن بدون مجوز قانونی را ممنوع اعلام کرد. کارشناسان می‌گویند که این مصوبه و اجرایی شدنش ابهامات زیادی دارد.
گفتگو با نیما اکبرپور، روزنامه‌نگار حوزه فناوری
https://twitter.com/bbcpersian/status/1760300461968535700
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
لغو پروژه تولید خودروهای برقی در اپل
به گزارش بلومبرگ مدیران ارشد اپل در طول هفته‌های اخیر این تصمیم را گرفتند

گفت‌وگو با نیما اکبرپور، کارشناس فناوری
⚠️ هشدار!
اگر از امکان تماس صوتی و تصویری ایکس (توییتر) قرار نیست که استفاده کنید، بهتره به خاطر مسائل امنیتی در بخش پیام خصوصی و از بخش تنظیماتش، گزینه مورد نظر رو خاموش کنید.
گویا به طور پیش‌فرض روشن گذاشتند.
منبع
2024/12/02 09:32:04
Back to Top
HTML Embed Code: