Telegram Web
⚠️ هشدار:
در روزهای اخیر کمپین فیشینگ گسترده‌ای راه افتاده و هکر یا هکرهایی با ساخت آدرس‌های ایمیل جعلی مشابه با نام خبرنگاران و کارشناسان، افدام به ارسال ایمیل می‌کنند با قصد فریب دادن و به دام انداختن و هک اونها. هشیار باشید. به ویژه روی لینک‌های داخل چنین ایمیل‌ها یا فایل‌های ضمیمه‌شده (به خصوص zip) کلیک نکنید.
این پیام رو برای دیگران بفرستید تا خطر رو کاهش بدید.
👍1🤡1
لوکوموتیو:
اسم اون دستگاه Incentive Spirometer هست (۵ دلاره) و هم برای اندازه‌گیری حجم ریه و هم نرمش و تقویت ریه بعد از عمل جراحی (چست تیوب) یا عفونت یا ورود خون/هوا به ریه/قفسه سینه استفاده می‌شه. منتهی:
۱. قد ایشون ۱۷۰سانت (۶۷ اینچ) هست و در سن ۶۹ سالگی عدد نرمال براشون ۲۳۰۰سی‌سی هست (بعد عمل سنگین تا ۵۰۰ و ۱۰۰۰ هم پایین میاد). اما ایشون در ثانیه‌ی ۵ همین فیلم یه‌ضرب تا ۴۵۰۰سی‌سی داره می‌ره که از نرمال یک جوان ۲۰ ساله هم بهتره.
۲. این دستگاه خوبه هر یکی دو ساعت تمرینی استفاده بشه و اسپری آسم نیست که اگه نزنی غش کنی. واقعاً واقعاً واقعاً نیازی به مصرفش وسط فیلم نیست.
۳. کسی که یکی دو هفته پیش عمل جراحی در این حد داره معمولاً عمراً نمی‌تونه یه بند راحت حرف بزنه بدون این‌که سرفه کنه یا دردش بیاد. مضافاً معمولاً آزادی کامل تحرک دستان یا کوبوندن عصا (دقیقه ۷) و ... هم براش بسیار سخت خواهد بود.
5👏3😁2🤷‍♂1👍1🔥1
وضعیت اینترنت در ایران به نقل از کاربران متخصص:

آی‌تی‌ایران: مدیرعامل بانک پاسارگاد با ارسال پیامکی به کاربران نوشت: مهمترین دلیل حمله سایبری به ما توفیقات کم نظیر ما بود.
مهدی عبادی: اختلالات اینترنت باعث شده تعداد تراکنش‌های آنلاین موفق کاهش پیدا کنه در حدود ۲۰٪
این مسئله به کسب و کارها آسیب جدی می‌زنه، چون در گرفتن پول از کاربران خودشون دچار چالش میشن. این اختلالات اگر بر طرف نشه به زودی، میزان آسیب غیرقابل محاسبه خواهد بود.
سروش احمدی: اگه این‌روزها شارژ گوشیتون زود خالی میشه به خاطر کلاینت v2ray و مصرف زیاد مودم گوشیه که همه اینا از کاهش شدید کیفیت اینترنت میاد. با بی‌کیفیت‌ترین اینترنت تاریخ ایران روبرو هستیم.
جلال سمیعی: با گذشت یک شبانه‌روز از پیام بلندبالای بانک پاسارگاد و منت گذاشتن بر کاربران برای آن چه توانسته است، درگاه اینترنت بانک آن بالا می‌آید، اما نه وارد می‌شود و نه مرحله‌ی فراموشی/تغییر رمز عبور را انجام می‌دهد. (روز ششم آتش‌بس)
مریم شکرانی: برخلاف ادعای ستار هاشمی، وزیر ارتباطات اینترنت نه تنها به حالت قبل برنگشته است که GPS هم مختل است و اینترنت موبایل عملا به هیچ دردی نمی خورد مگر باز کردن سایت خبری داخلی...
زومچی: براساس نظرسنجی زومجی با بیش از ۵ هزار رای، ۸۱ درصد از کاربران امکان دسترسی به سرور بازی‌های آنلاین را ندارند. با بررسی داده‌های موجود، مشکلات اساسی گیمرهای ایرانی در ایام اخیر را می‌توان به شکل موارد زیر خلاصه کرد: کار نکردن DNSها و سرویس‌های رفع تحریم، وصل نشدن به سرورهای پلتفرم‌ها و بازی‌ها، مشکل در مچ‌ میکینگ بازی‌ها، پینگ بسیار بالا
👍10👎2
پیوست:
نمایندگان مجلس قانونی را تصویب کردند که براساس آن «استفاده، حمل، خرید یا فروش یا وارد کردن یا در اختیار گذاشتن ابزارهای الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز از قبیل استارلینک، ممنوع و موجب حبس تعزیری درجه ۶ و ضبط تجهیزات خواهد بود.»
در این قانون «هرگونه اقدام به جنگ رایانیکی (سایبری)، حملات رایانیکی (سایبری)، اخلال در شبکه‌های ارتباطی، سامانه‌های اطلاعاتی یا زیرساخت‌های حیاتی کشور و خرابکاری در تأسیسات یا اماکن عمومی یا خصوصی یا هرگونه کمک به چنین اقداماتی» به عنوان «افساد فی‌الارض» تعریف شده است.
🤬9👍1😡1
اینترنت اضطراری = اینترنت حرفه‌ای = اینترنت خبرنگاری = منطقه آزاد سایبری = سیم‌کارت سفید = اینترنت طبقاتی
رئیس هیئت‌مدیره شرکت عرش‌گستر، ایده‌ خطوط اختصاصی اینترنت اضطراری را به‌عنوان راهکاری جایگزین برای قطع کامل اینترنت در شرایط بحران مطرح کرده است.

منبع
🤬26😁2🤡1
🔶 حملات اسرائیل ۱۵۰۰ زلزله در ایران ایجاد کرد

مهدی زارع استاد پژوهشگاه بين‌المللی زلزله‌شناسی می‌گوید در طول حملات ۱۲ روزه اسرائيل به ايران و همچنين به دنبال حمله آمريكا به تاسيسات هسته‌اي فردو، نطنز و اصفهان حدود ۱۵۰۰ زمین‌ لرزه ناشی از اصابت بيش از ۳ هزار و ۴۰۰ پرتابه در شهرهای محل حملات اتفاق افتاده است.

استاد پژوهشگاه بين‌المللی زلزله‌شناسی تائید کرده است "شديدترين زمين‌لرزه ناشی از انفجار طی اين ۱۲ روز، به دنبال حمله آمريكا به تاسيسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان و انفجار بمب‌های سنگرشكن بوده است".

زارع همچنین هشدار داده است كه اين انفجارها اگر روی صفحه گسل در حال برش رخ می‌داد، قادر بود به زلزله‌هاي بسيار ويرانگرتر منجر شود.

@dw_farsi
Forwarded from Ceno-Iran
چطور از سنو استفاده کنیم؟

سنو یک مرورگره و برای کار باهاش کافیه آدرس یک وب‌سایت رو در نوار آدرس وارد، یا محتوای مورد نظرتون رو جست‌وجو کنین. بعد از این سنو سعی می‌کنه با استراتژی‌های مختلف، محتوا رو به شما برسونه. کار با سنو به‌طور خلاصه به همین سادگیه.

🌐 در صفحه‌ی اول سنو دو حالت عمومی و شخصی دیده می‌شه. وقتی وب‌سایتی در حالت عمومی باز بشه، محتواش در حافظه‌ی پنهان کاربر (cache) ذخیره می‌شه و سنو اون رو با کاربران دیگه به اشتراک می‌ذاره (از طریق شبکه‌ی بیت‌تورنت). در این حالت حتی اگه اینترنت بین‌الملل محدود یا قطع باشه، اون محتوا همچنان بین کاربرها دست‌به‌دست می‌شه.
البته در این حالت، رد پایی از شما (IP و محتوای درخواست‌شده) روی شبکه باقی می‌مونه. پس اگر قصد دسترسی به محتوای حساسی دارین، خوبه که از حالت شخصی استفاده کنین.

🕵️‍♂️ حالت شخصی مثل حالت ناشناس (incognito) در مرورگرهای دیگه‌ست و با استفاده ازش هیچ ردی از خودتون باقی نمی‌ذارین. حالت شخصی مناسب وقت‌هاییه که با محتوای حساس سروکار دارین یا می‌خواین وارد اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی بشین.

🔗 دانلود:
گوگل‌پلی
وب‌سایت سنو

به امید آزادی
@Ceno_Iran
3👎2
همین روزهاست که یه مدیری بیاد و به عنوان راهکار مقابله با اختلالات، "جی‌پی‌اس طبقاتی" رو پیشنهاد بده! 👇🏼
🤣12😢1🤡1😡1
👍 اسنپ برای حل اختلالات GPS امکان اصلاح موقعیت مکانی را به اپ کاربران راننده اضافه کرد

اسنپ امکان جدیدی را به اپلیکیشن رانندگان خود اضافه کرده است که به کاربران راننده اجازه می‌دهد در صورت بروز اختلال در GPS موقعیت مکانی‌شان را به‌صورت دستی روی نقشه تنظیم کنند. این قابلیت می‌تواند از بروز اختلال در دریافت سفر جلوگیری و به تسهیل فعالیت کاربران راننده و انجام سفر کمک کند.

روابط عمومی اسنپ در این‌باره می‌گوید: «پس از دریافت بازخوردهای متعدد درباره اختلال در موقعیت‌یابی، تیم‌های فنی و محصول اسنپ به‌سرعت برای رفع این چالش وارد عمل شدند. افزودن امکان اصلاح دستی موقعیت مکانی پاسخی مستقیم به نیاز کاربران برای فعالیت دقیق‌تر و سریع‌تر اپلیکیشن است. با استفاده از این قابلیت درخواست سفر درست در منطقه درست دریافت می‌شود. تمامی کاربران راننده‌ای که در هر نقطه از شهرهای محل فعالیت اسنپ با مشکل موقعیت‌یابی در زمان قبول سفر مواجه‌اند می‌توانند از این راهکار استفاده کنند.»

کاربران راننده اسنپ برای استفاده از این قابلیت ابتدا باید اپ خود را به‌روزرسانی کنند. سپس در حالتی که اپلیکیشن در وضعیت خاموش قرار دارد در صفحه اول گزینه «اصلاح موقعیت مکانی» را انتخاب و موقعیت خود را به‌صورت دستی تنظیم کنند تا امکان دریافت درخواست‌های سفر در منطقه مورد نظر فراهم شود. همچنین توصیه شده است پس از پذیرش سفر هماهنگی‌های لازم با کاربر مسافر از طریق تماس یا چت داخل اپ انجام شود تا به این ترتیب لغو احتمالی سفر به حداقل برسد.

با توجه به شرایط اخیر، تیم‌های فنی و محصول اسنپ به‌صورت مستمر در حال به‌روزرسانی و توسعه قابلیت‌های اپلیکیشن هستند تا تجربه کاربران با کمترین اختلال و بیشترین کارایی همراه باشد.


☑️ ITIRAN



😌Telegram
📱Instagram
🤖X
🤣61👍1🤡1
زهرا علی‌پور:
وضعیت اختلال gps و اینترنت کشور؛ راننده‌ از جنوب صحرای افریقا شروع به حرکت کرد ؛)
🤣20🤡1
پویا پیرحسینلو
این حجم از اختلال تو اینترنت، اون هم بعد از زمانی که اعلام شده همه چیز به حالت عادی برگشته، وحشتناکه! IPv6 و HTTP/3 به طور کامل از دسترس خارج شدن و بیشتر رنج‌های آی‌پی اختلال شدید دارن.
آش انقدر شوره که حتی chess.com هم بدون VPN باز نمیشه!
🤬11🤡1
هادی و علی پرتوی کارآفرینان ایرانی-آمریکایی هستند که سابقه‌ای طولانی در صنعت فناوری دارند. این دو فرزند فیروز پرتوی از بنیان‌گذاران دانشگاه صنعتی شریف و نوه مجید خسروشاهی از خاندان‌های بزرگ و کارآفرین ایران در قبل از انقلاب هستند.
آن‌ها در دهه ۱۹۸۰ از ایران به آمریکا مهاجرت کردند و بعدها در شرکت‌هایی مثل مایکروسافت و Dropbox نقش موثری داشتند. هادی بنیان‌گذار Code.org و علی بنیان‌گذار NEO است.
نوشته زیر ترجمه‌ای از نوشته اخیر هادی پرتوی در ایکس (توییتر) است:

هفته گذشته، من و برادرم علی پرتوی صدها پیام از دانشجویان ایرانی دریافت کردیم که در مقطع دکتری در آمریکا پذیرفته شده بودند، اما مدارک قانونی مهاجرت‌شان لغو شده است. از همه شما بابت به اشتراک گذاشتن سرگذشت‌های‌تان متشکریم.
به‌عنوان فرزندان یکی از اولین استاد دانشگاه صنعتی شریف، من و علی به موفقیت‌های دانشجویان ایرانی افتخار می‌کنیم. باارزش‌ترین سرمایه ایران، استعدادهایش است، نه نفتش.
موفقیت ما به لطف فرصتی بود که در سال ۱۹۸۴ برای مهاجرت قانونی به آمریکا به‌دست آوردیم. این فرصت نه‌تنها به ما امکان داد رؤیاهایمان را دنبال کنیم، بلکه هزاران شغل ایجاد کردیم و به آموزش بیش از ۱۰۰ میلیون دانش‌آموز در سراسر جهان کمک کردیم.
داستان خانواده ما نمونه‌ای روشن از این است که چگونه پذیرش دانشجویان بلندپرواز در آمریکا می‌تواند به افزایش رفاه عمومی منجر شود. دانشجویان مهاجر اغلب به بنیان‌گذاران شرکت‌ها و ایجادکنندگان شغل تبدیل می‌شوند، کسانی مثل دیگر اعضای خانواده ما، امیر، فازی، و دارا خسروشاهی.
از آنجا که این موضوع فقط درباره مهاجران ایرانی نیست، بلکه درباره دانشجویان مهاجر از تمام فرهنگ‌هاست، ما همیشه حامی پرشور مهاجرت قانونی بوده‌ایم.
آمریکا حتما می‌تواند راهی بیابد که در کنار امنیت خود، ارزش‌هایی که این کشور را عظیم ساخته، حفظ کند.
امیدواریم روزی فرا برسد که اقتصادهای جهان برای صلح همکاری کنند و دانشجویان در جای‌جای دنیا فرصت تحقق توانایی‌هایشان را داشته باشند.
ضمناً، من و علی فقط حرف نمی‌زنیم، بلکه وقت‌مان را هم وقف این کار کرده‌ایم. علی با فعالیتش در Neo به برخی از بااستعدادترین دانشجویان برای شکوفایی کمک می‌کند. من هم در Code.org تلاش می‌کنم تا همه دانش‌آموزان در همه مدارس، در سراسر جهان، فرصت یادگیری علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی را داشته باشند. آموزش نباید با مرزها محدود شود.
19👍6🤷‍♂3🤡1
وزارت قطع ارتباطات
👌9👏1🤡1
وضعیت اینترنت در ایران به نقل از کاربران:

مصطفی: جلوی پیامک تایید واتس‌اپ، اینستاگرام و تلگرام رو بستن. اگر این برنامه‌ها رو حذف کنید، دیگه نمیتونید به حسابتون وارد بشید. حواستون باشه

آرش زاد: طرف توی متن مصاحبه تاکید کرده وقتی حکومت تصمیم می‌گیره بنا به هر دلیلی اینترنت رو برای مردم قطع کنه، باید پهنای باند رو برای شرکت‌های خاص فراهم کنه. این ایده مزخرف هم به نظرش #اینترنت_طبقاتی نیست چون قراره مثلا موقت باشه و امنیت ملی رو تامین کنه! کاش گل بگیرن در اون شرکت‌تون رو

میلاد نوری: همیشه گفتیم. هیچ‌وقت کثافتی به اسم اینترنت طبقاتی رو مستقیم معرفی نمی‌کنن.
بلکه سعی می‌کنن در ظاهرهای بهتر کادوپیچش کنن. اینترنت خبرنگاری. سیمکارت گردشگری. دسترسی اساتید دانشگاه به یوتوب. وی‌پی‌ان ملی و...
جدیدا هم "اینترنت اضطراری برای حفظ خدمات حیاتی".

علی‌اصغر هنرمند: اینترنت اضطراری (طبقاتی) یک جنایت در حق مردم است.
اینترنت ویژه یک شخص یا گروه نیست.
دسترسی آزادانه به اینترنت، یک حق اساسی برای «همه» است.

معصومه نوربخش: «اینترنت اضطراری» فقط برای شرکت‌ها یعنی بازتولید شکاف طبقاتی در بستر دیجیتال.
بر اساس #حقوق بین‌الملل، اینترنت نه امتیاز، بلکه #حق بشر است؛
محروم‌کردن مردم از آن، نقض اصل عدم تبعیض و #عدالت دیجیتال است.
دسترسی به اطلاعات، بخشی از زندگی است، نه بیزینس.
#عدالت_دیجیتال

سگارو: چطوری می‌گین«اینترنت طبقاتی نیست»وقتی قراره شرکت‌هاو خواص توی بحران اینترنت داشته باشن ولی فریلنسرها،استارتاپ‌ها و مردم عادی باید بسوزن وبسازن؟شرکت‌ها دقیقاً چه معجزه‌ای کردن که باید بهشون اینترنت برسه؟امنیت اجتماعی یعنی زندگی ما،نه فقط بیزینس شماها.

حامد: خیالتون رو راحت کنم هیچ «پیوست رسانه‌ای» کثافت #اینترنت_طبقاتی رو سفیدشویی نمی‌کنه.

امید هاشمی: دسترسی به اینترنت آزاد حق همه است. چه اونایی که باهاش کار می‌کنند و چه حتی اونایی که صرفاً به عنوان سرگرمی ازش استفاده می‌کنند. فعالان حوزه دیجیتال اما جای این که درست مطالبه‌گری کنند و جامعه رو نسبت به این حق آگاه کنند، هر کدوم فقط جوشِ شغل خودشونو می‌زنند.

ECH: در تلاطم قطعی اینترنت و بپر بپر های انجمن صنفی رایانه/کسب‌وکار، سر ما ریموتا کلا بی‌کلاه میمونه
الان من دیزاینر که کلا با ایران کاری ندارم و ریموتم، چیو میخوام ثابت کنم که بهم اینترنت بدن؟ صدامو کی میشنوه؟ کی به من نوعی اهمیت میده؟ اصلا مهم هست قطع یا وصل بودن من؟
👍7👌31
Forwarded from شرق
🔺در باب درخواست سازمان نصر برای اینترنت به کسب‌وکارها در شرایط بحران:
اینترنت اضطراری؛ بسته‌بندی فریبنده‌ای برای یک تبعیض ساختاری


👈🏻شهاب‌الدین حسینی

🔹در روزهایی که قطعی اینترنت به یک ابزار معمول سیاست‌گذاری امنیتی در کشور تبدیل شده، ایده‌هایی نظیر «اینترنت اضطراری» برای کسب‌وکارها بیشتر از آنکه راه‌حل باشند، توجیه‌کننده بحران‌هایی هستند که ریشه در سوءمدیریت و نگاه تبعیض‌آمیز به اینترنت دارند.

🔹بعد از اعلام سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران برای دسترسی شرکت‌ها به اینترنت در شرایط بحران، نسیم توکل، رئیس هیئت‌مدیره شرکت عرش‌گستر، هم در مصاحبه‌ای از این ایده دفاع کرده و آن را پاسخی "هوشمندانه" به تهدیدات امنیتی دانست. اما آیا واقعاً چیزی به نام «اینترنت اضطراری»  وجود دارد که از اینترنت طبقاتی جدا باشد؟ یا این فقط یک بازتعریف زیباشناختی از یک تبعیض ساختاری است؟

🔹توکل می‌گوید که:‌
در زمان بحران، باید از زنجیره تأمین و شرکت‌های بزرگ محافظت کرد تا اقتصاد کشور زمین نخورد.


🔹اما پرسش اینجاست: کدام اقتصاد؟ آیا فقط چند شرکت بزرگ که به زنجیره تأمین بخشی وصل‌اند، مصداق اقتصادند؟ کسب‌وکارهای دیجیتال خرد، فروشگاه‌های آنلاین، تولیدکنندگان محتوا، کارگران پلتفرمی، و ده‌ها نوع شغل وابسته به اینترنت در این معادله چه جایگاهی دارند؟ پاسخ روشن است: هیچ.

🔗اینجا بخوانید.

 @sharghdaily
sharghdaily.com
🧊@FanzyMag
5👍5🤡1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ترکیب طلایی: استارلینک + میکروتیک + نس‌نت کانکت

📣امروز میخوایم «نس‌نت کانکت» رو معرفی کنیم!

یه ابزار رایگان و متن‌باز که به کاربرای استارلینک توی ایران کمک می‌کنه بی‌دردسر و بدون نگرانی از شناسایی‌شدن، به اینترنت آزاد وصل بشن. ما بهترین‌هامون رو تو این ابزار ارائه می‌کنیم.

⁉️نس‌نت کانکت چیه؟

یه ابزار کمکی که با توجه به نیاز های جامعه #استارلینک ایران و مخصوص روترهای #میکروتیک طراحی شده!

⭐️اگر کنار استارلینک‌تون یه روتر میکروتیک بذارید:

✔️ نس‌نت کانکت همه تنظیمات پیچیده رو اتوماتیک تو چند دقیقه انجام می‌ده تا امنیت شما حفظ بشه و کسی نتونه شناسایی‌تون کنه.

✔️ آی‌پی استارلینک رو از دید دولت و ISPها مخفی می‌کنه.

✔️ ترافیک اینترنت رو به‌طور هوشمند تفکیک و مدیریت می‌کنه.

✔️ می‌تونه برای نیازهای مختلف، وایفای‌های متفاوت بسازه.

✔️ می‌شه با آی‌پی پابلیک و روی اینترنت ایران از راه دور به استارلینک وصل شد و اینترنت بدون سانسور رو با بقیه هم به اشتراک گذاشت.

✔️ می‌شه ترافیک بازی‌ها رو مدیریت کرد و سرعت بیشتر و پینگ پایین‌تری گرفت.

🤖 همیشه رایگان، همیشه برای همه!

ℹ️نس‌نت کانکت یه پروژه متن‌باز و رایگانه که با کمک جامعه توسعه‌دهنده‌ها ساخته شده. این یعنی همیشه رایگان می‌مونه و شما هم می‌تونید توی توسعه و بهتر شدنش کمک کنید!

🔴👈 لینک نَس‌نِت کانکت👉🔴

🔴👈 لینک گیت‌هاب👉🔴


🔜فردا هم ویدیوی آموزشی گام‌به‌گام یا tutorial نس‌نت کانکت رو همینجا واستون می‌ذارم🔜

🚀آزادی رو تجربه کن! اینترنت بدون مرز، بدون محدودیت!

——————————————————

📣کانال @joinNASNET رو به دوستانتون معرفی کنید

📱 کانال X نس‌نت

📱 گروه تلگرام نس‌نت
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1🔥105👍3🤔1
2025/07/09 15:04:15
Back to Top
HTML Embed Code: