Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیش‌پرده فیلم کارآموز
فیلمی محصول ۲۰۲۴ به کارگردانی علی عباسی و نویسندگی گابریل شرمن
این فیلم با بازی سباستین استن در نقش دونالد ترامپ، به بررسی حرفهٔ ترامپ به عنوان تاجر املاک در نیویورک در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۸۰ می‌پردازد. جرمی استرانگ، ماریا باکالوا و مارتین داناوان نیز در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اپیزود چهارم #فناورد منتشر شد
رازهایی که کیوآرکُد در دل دارد
این هفته به سراغ رمز و رازهایی رفتم که شاید کمتر بهشون توجه می‌کنیم.
نگاهی به تاریخچه بارکد و کیوآرکد می‌اندازم و به سرگرمی‌هایی که پیرامون‌شان شکل گرفته اشاره خواهم کرد.
شنیدن در:
اسپاتیفای
https://open.spotify.com/episode/5BjjxN62oiSVZxMBAuAmwO?si=SVJFs62YRmadsunJWu9wQw
کست‌باکس
https://castbox.fm/vi/736496930
اپل پادکست
https://podcasts.apple.com/us/podcast/%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%DA%A9%DB%8C%D9%88%D8%A2%D8%B1%DA%A9-%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF/id1763585832?i=1000669333572
سایت رادیو فردا
https://www.radiofarda.com/a/33117611.html
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شرکت اوپن‌‌ای‌آی، پیشگام در عرصه هوش مصنوعی، از راه‌اندازی محصول جدیدی به نام «اُ-وان» خبر داد؛ مدلی از هوش مصنوعی که قابلیت استدلال‌های پیچیده‌ را دارد

گفت‌وگو با نیما اکبرپور، کارشناس فناوری
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎙اپیزود ۵ #فناورد منتشر شد
لِگو: آجرک‌های پلاستیکی، سازه‌های رباتیکی
در این اپیزود به سراغ #لگو رفته‌ام. آجرک‌هایی پلاستیکی که در بسیاری از خاطرات کودکی ما جای گرفته است. نگاهی به تاریخچه‌اش می‌اندازم و به سراغ استفاده از آن در برنامه‌نویسی و رباتیک خواهم رفت.
اسپاتیفای:
https://open.spotify.com/episode/2RZSNdccvE6mJGMslklOlF
کست‌باکس:
https://castbox.fm/vi/738214464
اپل‌پادکست:
https://podcasts.apple.com/us/podcast/%D9%84-%DA%AF%D9%88-%D8%A2%D8%AC%D8%B1%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9%DB%8C/id1763585832?i=1000670037702
رادیو فردا:
https://www.radiofarda.com/a/33126291.html
فناوری‌های احساساتی: بودار، بانمک و گاهی زمخت
نیما اکبرپور
🔸پادکست #فناورد ۶

🔸فناوری‌های احساساتی: بودار، بانمک و گاهی زمخت

🔸این هفته در «فناورد» به سراغ این پرسش‌ها می‌رویم: آیا ممکن است علاوه بر بینایی و شنوایی، بقیه خواص پنج‌گانه یعنی بویایی، چشایی و لامسه را هم انتقال داد؟ آیا روزی می‌رسد که بتونیم با گوشی‌های خود طعم و بو را برای هم بفرستیم؟ یا قبل از خرید آنلاین، مثلا جنس پارچه را امتحان کنیم؟ تهیه و اجرا: نیما اکبرپور

🔸#پادکست «فناورد» را با کیفیت صدای بهتر می‌توانید در کست‌باکس و همه پادگیرها هم گوش کنید و اگر از شنیدنش لذت می‌برید آن را با دوستانتان هم به اشتراک بگذارید.

🔸شما می‌توانید نظرات و پیشنهادهای خود درباره این پادکست را برای ما به آدرس: [email protected] بفرستید یا از طریق @contactfardamusic به ما پیام دهید.
فردا پادکست 🎧
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎙اپیزود ۶ #فناورد منتشر شد
فناوری‌های احساساتی: بودار، بانمک و گاهی زمخت
این هفته در «فناورد»: آیا ممکن است علاوه بر بینایی و شنوایی، بقیه خواص پنج‌گانه یعنی بویایی، چشایی و لامسه را هم انتقال داد؟ آیا روزی می‌رسد که بتونیم با گوشی‌های خود طعم و بو را برای هم بفرستیم؟ یا قبل از خرید آنلاین، مثلا جنس پارچه را امتحان کنیم؟

🎧
اسپاتیفای:
https://open.spotify.com/episode/5ip3OoK8kT6Ckr3hiUw0j3
کست‌باکس:
https://castbox.fm/vi/740112323
اپل‌پادکست:
https://podcasts.apple.com/us/podcast/%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%85%DA%A9-%D9%88-%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B2%D9%85%D8%AE%D8%AA/id1763585832?i=1000670768641
رادیو فردا:
https://radiofarda.com/a/33126291.html
Forwarded from Peivast | پیوست
🔺 اتاق اصناف: پلیس به دوربین‌های اصناف دسترسی پیدا می‌کند

🔹 سخنگو و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مهدی امیدوار گفت: طبق آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های نظارتی پلیس نظارت بر اماکن عمومی، سامانه «سپتام» (سامانه پایش تصویری اماکن عمومی) ایجاد شده است. این سامانه به عنوان یک نهاد ناظر بر کیفیت سیستم‌های حفاظتی (دوربین) واحدهای صنفی است که با همکاری درگاه ملی مجوزهای کشور و پلیس اماکن این فرایند ایجاد شده است.

🔹 طبق گفته او در این راستا، ۳۹ رسته و حدود ۲۸۰ رسته همگن از جمله طلافروشان و رستوران‌ها از این پس از طریق درگاه ملی مجوزها (سامانه‌ای که جهت دریافت پروانه کسب تعریف شده است) به سامانه پلیس اماکن لینک داده می‌شوند و با مراجعه به سامانه سپتام از مشخصات فنی دوربین ویژه آن رسته مطلع می‌شوند. در ادامه، این واحدهای صنفی می‌توانند از هرجایی که خواستند دوربین مذکور را تهیه کنند.


🆔 @peivast

🔗متن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:
https://pvst.ir/j49
Nima Akbarpour🔥 نیما
🔺 اتاق اصناف: پلیس به دوربین‌های اصناف دسترسی پیدا می‌کند 🔹 سخنگو و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مهدی امیدوار گفت: طبق آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های نظارتی پلیس نظارت بر اماکن عمومی، سامانه «سپتام» (سامانه پایش تصویری اماکن عمومی) ایجاد شده است. این سامانه…
این سامانه ‎#سپتام خیلی چیز مهمیه.
می‌خوان اماکن عمومی مثل مغازه‌ها رو به اسم تأمین امنیت مجبور کنند دوربین‌های مداربسته رو بخرند و نصب کنند. دوربین‌ها با مارک مثلا داخلی که مستقیم به مرکز کلاود مخابرات وصل می‌شن.
این هم که می‌گه با کمک بخش خصوصی، منظورش اینه که سپتام رو این شرکت تولید کرده: مؤسسه خدمات مدیریت و فناوری رشد ‎#قلمچی
در سایر کشورها قوانینی برای حفظ حریم خصوصی و حمایت از شهروندان داریم، در صورت سوءاستفاده و تخلف، امکان شکایت شهروندان از نیروهای نظامی و انتظامی وجود داره. کدوم یک از قوانین و سیستم‌های جمهوری اسلامی از شهروندان حمایت می‌کنه؟
مهمه که فناوری‌های نظارتی رو چه حکومتی به کار بگیره. این دوربین‌ها ابزاری خواهند شد برای کنترل شهروندان و اجرای لایحه حجاب و امثالش، نه جلوگیری از سرقت و مثلا اسیدپاشی.
هدف اینها در یک کلام اجرای عملی داستان ۱۹۸۴ جرج اورول و رصد برادر بزرگ بر شئون زندگی شهروندان خواهد بود.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎙اپیزود هفتم پادکست #فناورد
نقشه‌های خوب برای بچه‌های خوب
در این اپیزود رفتم به سراغ گوگل مپس و از خوبی‌ها و از سوتی‌هاش گفتم. ماجراهای بانمک، الهام‌بخش و گاهی تلخ رو تعریف کردم و به حواشی و مباحث دورش پرداختم.

از این لینک‌ها گوش کنید:
اسپاتیفای، کست‌باکس، اپل‌پادکست، رادیو فردا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیش‌پرده فیلم کوتاه «یک روز خوب میاد»
با الهام از زندگی #نوید_افکاری
این واژه "گشایش" به خوبی رویکرد دولت پزشکیان رو درباره فیلترینگ فاش می‌کنه و نشون می‌ده این در روی همون پاشنه قبلی می‌چرخه.
یکی از فایل‌هایی که بعد از هک شدن سایت کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه فاش شد، سندی بود به نام «طرح گشایش» که به طور آزمایشی در اسفند ماه ۱۴۰۰ برای اجرا در دانشگاه صنعتی شریف پیشنهاد شد.
وقتی حساب رسمی دولت فعلی وعده گشایش در #فیلترینگ رو می‌ده، در واقع نشونی همون #طرح_گشایش رو داده.
منظور اصلی ستار هاشمی توسعه و اجرای همین طرح اما در سطح کشوره.
اینجا به طور مفصل درباره‌اش نوشته بودم.
https://www.bbc.com/persian/articles/cekvyxjmnrjo
این پیام رو #مهدی_امیری، معاون مدیرکل نظارت بر فضای مجازی دادستانی، در گروهی در پیام‌رسان بله نوشته و تلویحا تایید می‌کنه که برای مقابله با #استارلینک به راهکار نظامی هم فکر کردند.
ایشون یکی از تندروترین افراد سیستم در حوزه سانسور اینترنته. عاشق سینه‌چاک #فیلترینگ و مخالف سرسخت پلتفرم‌های خارجی که اگر اسمش رو توی ایمیل‌های درزکرده دادستانی جست‌وجو کنید، به انواع و اقسام پروپوزال‌ها و طرح‌هاش برای سانسور بر می‌خورید.
مهدی امیری در ۸ مارس ۲۰۲۳ به علت "اقدام از جانب یک نهاد مشارکت‌کننده در سانسور یا دیگر فعالیت‌هایی که آزادی بیان یا تجمعات افراد را منع، محدود، یا مجازات می‌کند"، تحت #تحریم ایالات متحده قرار گرفت.
https://www.state.gov/translations/persian/%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D9%82%D8%B6-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D8%A8%D8%B4%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
قسمت هشتم پادکست #فناورد منتشر شد
گم‌شده در ترجمه ماشینی
در این قسمت می‌خوایم ببینیم که #ترجمه_ماشینی سابقه‌اش چیه، چه پیشرفت‌هایی تا حالا کرده و در آینده به کدوم سمت می‌ره. و در یک کلام آیا ما می‌تونیم بدون بلد بودن زبون دیگری و با کمک تکنولوژی با مردمان دیگه حرف بزنیم؟
برای شنیدن از پلتفرم‌های مختلف کلیک کنید 👇🏼
اسپاتیفای، کست‌باکس، اپل‌پادکست، رادیو فردا
لطفا این پست رو برای چند نفر از دوستان‌تون که فکر می‌کنید، به این موضوعات علاقمندند، بفرستید.
توقف تولید کلیک، برنامه فناوری بی‌بی‌سی بعد از ۲۰ سال
کلیک رو سال‌ها پیش که ایران بودم، از بی‌بی‌سی ورلد تماشا می‌کردم و همیشه حسرت این رو داشتم که چرا برنامه‌ای به فارسی درباره تکنولوژی نداریم. این بود که وقتی صحبت از راه‌اندازی تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی شد، ساخت نسخه فارسی کلیک رو پیشنهاد دادم که خوشبختانه پذیرفته شد. از تیم کلیک بسیار آموختم و با این که دیگه این برنامه رو اجرا نمی‌کنم، از این که تولید نخواهد شد، غمگین شدم.
دو سال پیش مدیران بی‌بی‌سی مرکز تولید کلیک رو از لندن به گلاسکو در اسکاتلند منتقل کردند. تصمیم نادرستی که باعث شد بخش بزرگی از تیم برنامه‌سازان دیگه به همکاری با کلیک و بعضا بی‌بی‌سی ادامه ندن.
تعطیلی برنامه‌ای که به خاطر ابتکار تولیدکنندگانش، خرج زیادی هم نداشت، به گمانم تصمیم نادرست دیگریه که صرفه‌جویی چندانی هم برای بی‌بی‌سی نخواهد داشت.
بی‌بی‌سی برنامه جدیدی با موضوع تکنولوژی تولید خواهد کرد که شکل و شمایل جدیدی داره اما خب به نظر من هیچی کلیک نمی‌شه.
اسپنسر و لارا دو تا از بهترین انسا‌ن‌ها و مجری‌هایی هستند که می‌شناسم و افتخار همکاری باهاشون رو داشتم.

پ.ن: کلیک فارسی به کارش ادامه خواهد داد و من هم تلاش می‌کنم تا هر چند وقت یک بار گزارش‌هایی رو برای پخش در این برنامه بسازم.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎧اپیزود ۹ پادکست #فناورد منتشر شد
دسترسی‌پذیری، شاه‌کلیدِ قفلِ محدودیت
در این قسمت به سراغ دسترسی‌پذیری می‌رم. این که چرا فناوری‌ها باید طوری طراحی بشن که برای همه اقشار جامعه در دسترس باشن. چرا ضرورت داره هر فناوری تا حد امکان برای معلولان هم قابل استفاده باشه. و نتیجه‌اش چه سودی برای کل بشر داره؟

اگر این محتوا رو مفید می‌دونید، لطفا به هر طریقی که می‌دونید به دیگران معرفیش کنید. 🙏🏼

شنیدن در: اسپاتیفای، کست‌باکس، اپل‌پادکست، رادیو فردا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎧قسمت دهم پادکست #فناورد منتشر شد
سفرنامه باتری، از تیسفون تا میکروفون
دیگه هر کسی یه بار شارژ گوشیش تموم شده باشه، حتما به این فکر کرده که چرا باتری‌هایی نمی‌سازن که دیرتر خالی بشن!
توی این اپیزود رفتم به سراغ باتری‌ها. از #باتری دو هزارساله بغداد گرفته تا باتری‌هایی که اندازه یک کوه بزرگ‌اند.

شنیدن در...
اسپاتیفای، کست‌باکس، اپل‌پادکست رادیو فردا

اگر موضوعات این پادکست براتون جالبه، لطف کنید و اون رو به دیگران معرفی کنید. هم‌رسانی این نوشته، مایه تشکره!
سوال خبرنگار اینه که چه کاری و چطور قراره انجام بشه؟ در واقع دنبال اطلاعات بیشتر درباره چگونگی روند رفع فیلتر در دولتیه که یکی از مهم‌ترین وعده‌هاش همین بود!
اما خانم سخنگوی دولت هیچ پاسخی به این پرسش نمی‌ده. فقط می‌فهمیم ایشون هم از #فیلترشکن استفاده می‌کنه!

خلاصه:
- #فیلترینگ چطور حل می‌شه؟
- حل می‌شه! حل می‌شه! حل می‌شه!
ویدیوی بعد رو ببینید👇🏼
Forwarded from ITiran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وعده دوباره رفع فیلترینگ از سخنگوی دولت

سخنگوی دولت: خودم از وی پی ان استفاده میکنم و میدانم چه قدر متصل شدن سخت است. مشکل فیلترینگ حل می‌شود.

☑️ آی تی ایران
@myITiran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎧 قسمت ۱۱ پادکست فناورد منتشر شد
سایبورگ: زیر پوست فناوری‌های زیرپوستی

در این اپیزود از پادکست فناورد به سراغ سایبورگ‌ها رفتم. کسانی که یک دستگاه بخشی از بدن‌شونه. نگاهی به تاریخچه‌اش انداختم، چند نفر از سایبورگ‌های مشهورتر رو معرفی کردم و درباره آینده این فناوری حرف زدم.
از این راه‌ها بشنوید:
کست‌باکس، اسپاتیفای، اپل‌پادکست، رادیو فردا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قسمت ۱۲ پادکست «فناورد» منتشر شد 🎧
یک گاز از استیک آزمایشگاهی، یک قلپ از شیر جلبک

این بار به سراغ #فناوری تولید #غذا رفتم و این موضوع که بشر ناچاره منابع جدیدی برای سیر کردن جمعیت دنیا پیدا کنه.
در این اپیزود از گوشت‌های پرورش‌یافته در آزمایشگاه براتون خواهم گفت و از پیتزاهای چاپ سه‌بعدی و برگر جیرجیرک.
شنیدن در:

کست‌باکس، اسپاتیفای، اپل‌پادکست، رادیو فردا
2024/11/29 17:07:02
Back to Top
HTML Embed Code: