Telegram Web
🔘امروز در استان مرکزی صورت گرفت

🔴آغاز عملیات اجرایی نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی پترو پارس

🔴وزیر نیرو : توسعه صنعت برق در شرایط جنگ تحمیلی هم ادامه یافت


🔸وزیر نیرو در مراسم آغاز عملیات اجرایی نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی پترو پارس گفت: حتی در شرایط جنگ تحمیلی بر کشور نیز توسعه صنعت برق متوقف نشد و در این زمینه پیشروی خواهیم کرد.
نیرو آنلاین
Photo
📝به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، عملیات اجرایی نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی پترو پارس در زمینی با مساحت ۸۵۰هکتار در با حضور وزیر محترم نیرو و جمعی از مسئولان ارشد کشوری و استانی در شهرستان ساوه کلید خورد.

"عباس علی آبادی" در این مراسم ضمن قدردانی از شرکت پتروپارس بابت سرمایه‌گذاری سودمند در احداث نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی گفت: اینکه امروز وارد حوزه توسعه انرژی‌های تجدید پذیر در کشور شده‌ایم را باید به فال نیک گرفت.

🔸وزیر نیرو افزود: حتی در شرایط جنگ تحمیلی بر کشور نیز توسعه صنعت برق رقم خورد و در این زمینه پیشروی خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: تاکنون تمرکز بر انرژی‌های فسیلی بوده اما با توجه به توسعه عصر انقلاب صنعتی چهارم، محیط زیست دیگر با روش‌های سنتی به ما اجازه نخواهد داد تا اقدام کنیم، بنابراین توسعه تجدید پذیرها امری ضروری به نظر می‌رسد.

بنا بر این گزارش پروژه عظیم نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی پترو پارس که با هدف تأمین برق پایدار و تقویت زیرساخت‌های انرژی کشور طراحی شده است، گامی مهم در مسیر توسعه صنعتی و اقتصادی منطقه به شمار می‌رود.

نیروگاه پترو پارس با ظرفیت ۵۵۰ مگاوات، نه تنها نیازهای برق استان مرکزی را برطرف می‌کند، بلکه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی در شبکه سراسری برق کشور نقش‌آفرینی خواهد کرد. این نیروگاه با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و رعایت استانداردهای زیست‌محیطی، نمادی از توسعه پایدار در صنعت انرژی ایران است.

این پروژه بخشی از برنامه‌های استراتژیک وزارت نیرو برای تأمین انرژی پاک و پایدار در کشور است.

#خبر_کوتاه
#تصویر
@niroonline
🔘 جلسه جمع بندی سفر یک روزه به استان مرکزی:

🔴اقتصاد آب و برق باید برای سرمایه‌گذاران جذاب شود

🔴برق خورشیدی را ۳۸۰۰ می خریم ۱۲۰ تومان می فروشیم


🔹وزیر نیرو با بیان اینکه اقتصاد صنعت آب و برق به دلیل مشکلات اقتصادی در سال های گذشته به خوبی توسعه نیافته است، گفت:
اقتصاد این دو حوزه باید برای ورود سرمایه‌گذاران جذاب شود.
نیرو آنلاین
🔘 جلسه جمع بندی سفر یک روزه به استان مرکزی: 🔴اقتصاد آب و برق باید برای سرمایه‌گذاران جذاب شود 🔴برق خورشیدی را ۳۸۰۰ می خریم ۱۲۰ تومان می فروشیم 🔹وزیر نیرو با بیان اینکه اقتصاد صنعت آب و برق به دلیل مشکلات اقتصادی در سال های گذشته به خوبی توسعه نیافته است،…
📝به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، عباس علی‌آبادی، روز دوشنبه ۹ تیرماه در جلسه جمع‌بندی سفر یک‌روزه خود به استان مرکزی که در محل شهرک صنعتی کاوه و با حضور نمایندگان استان در مجلس، استاندار مرکزی، مدیرعامل شهرک صنعتی کاوه و مدیران ارشد صنعت آب و برق استان برگزار شد، به تشریح اهداف این سفر و وضعیت صنعت آب و برق در کشور پرداخت.

▪️وی با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و همچنین شهادت فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌دفاع در حملات رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: هدف از این سفر افتتاح پروژه‌های آماده و بازدید از آخرین تحولات حوزه آب و برق استان مرکزی است.

🔹وی مشکل اصلی استان در حوزه آب و برق را کمبود سرمایه‌گذاری در سال‌های گذشته دانست و بیان کرد: اگر نگاه سنتی و رانتی وابسته به نفت در حوزه آب و برق ادامه یابد، مشکلات به‌صورت ریشه‌ای حل نخواهد شد.
وزیر نیرو با تأکید بر اینکه باید اقتصاد آب و برق برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جذاب شود، افزود: در ۳۰ سال گذشته، مصرف برق در کشور به‌صورت فزاینده افزایش یافته و فاصله زیادی با ظرفیت تولید پیدا کرده است.

🔸علی‌آبادی تصریح کرد: ایران از نظر مصرف آب و برق جزو کشورهای بدمصرف محسوب می‌شود و برای اصلاح این وضعیت باید از راهکارهای علمی و تخصصی استفاده کرد.

🔹وی با اشاره به لزوم اصلاح تعرفه‌ها گفت: قیمت هر مترمکعب آب شرب در ایران فقط ۵ تومان است، که این رقم نشان‌دهنده بی‌اثر بودن تعرفه در ایجاد بازدارندگی مصرف است.

🔸وزیر نیرو در ادامه افزود: در خصوص سوخت نیروگاه شازند، مسئولیت تأمین سوخت بر عهده وزارت نیرو نیست، اما این وزارتخانه مشکلات این نیروگاه را از طریق دولت پیگیری می‌کند.

وی با تأکید بر لزوم توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر بیان کرد: در تلاشیم ظرفیت تولید برق نیروگاه شازند را تا ۵۰ درصد کاهش داده و به‌جای آن از نیروگاه‌های خورشیدی استفاده کنیم.

علی‌آبادی افزود: وزارت نیرو برق خورشیدی را با قیمت ۳۸۰۰ تومان خریداری می‌کند، اما به مشترک خانگی فقط ۱۲۰ تومان می‌فروشد. این وضعیت اقتصادی صحیح نیست و باید اصلاح شود.

🔹وی خاطرنشان کرد: در دولت بحث‌هایی برای اصلاح قیمت و فروش آب و برق خارج از الگوی مصرف مطرح است و تلاش می‌کنیم شرایط را برای حضور بخش خصوصی فراهم کنیم.

🔹وزیر نیرو در پایان با اشاره به وضعیت شهر ساوه گفت: حل مشکل آب شرب شهر ساوه و اراک یکی از اولویت‌های ماست و این موضوع از راه‌های علمی و اجرایی موجود پیگیری خواهد شد.

@niroonline
🔘وزیر نیرو در آیین آغاز عملیات اجرایی نیروگاه‌ خورشیدی ۲۵۰ مگاواتی والمان:

🔴احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور

🔴 صنایعی که نیروگاه احداث کنند از محدودیت برق معاف می‌شوند


📝به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو پاون، "عباس علی‌آبادی"عصر امروز (دوشنبه) در آیین آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ مگاواتی والمان گفت: افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح‌ها و پروژه‌های تجدیدپذیر در روز جاری، بخشی از تلاش‌هایی است که دولت به صورت جدی در دستور کار قرار داده است.
نیرو آنلاین
Photo
🔹وزیر نیرو با بیان اینکه هم‌اکنون در جای جای این سرزمین توسعه به ویژه در بخش آب و برق در جریان است، افزود: امروز عملیات نصب پنل خورشیدی را در شهرستان ساوه آغاز کردیم و پروژه بزرگ دیگری در همین زمینه افتتاح شد.

🔸وی با تاکید بر اهمیت مصرف بهینه انرژی با علم به اینکه تلاش‌ها و زحمات فراوانی برای تولید برق صورت می‌گیرد، ادامه داد: در شرایطی که دشمن در تلاش است کشور را خاموش کند، ما تلاش می‌کنیم از طریق طرح‌ها و پروژه‌های مختلف از جمله تولید پراکنده در نقاط مختلف، این سرزمین را روشن نگاه داریم.

⚡️علی‌آبادی با بیان اینکه هم‌اکنون در بیش از ۱۰۰۰ نقطه در کشور نیروگاه تولید پراکنده احداث می‌شود، یادآور شد: از طریق این نیروگاه‌ها در تلاشیم با سوخت صرفه‌جویی شده موجبات توسعه در کشور فراهم شود.

🔹وزیر نیرو درخصوص پیشبرد طرح‌های صنعت آب در استان مرکزی بیان کرد: چالش آب مربوط به اکثر نقاط کشور می‌شود و در استان مرکزی به صورت ویژه با این چالش روبرو هستیم. در حال حاضر در راستای تامین آب برای مرکز این استان و شهرستان ساوه دو طرح موقت و دراز مدت را در دستور کار قرار داده‌ایم و این طرح‌ها تاب‌آوری را افزایش خواهند داد.

🔹به گفته وی، برای پیشبرد طرح‌های دراز مدت میز کار تشکیل شد و با مطالعاتی که صورت خواهد گرفت خواهیم دید چه طرح‌هایی باید انجام شود.

🔸علی‌آبادی در خصوص روند پیشبرد قانون نیروگاه‌های خود تامین اظهار داشت: در این قانون صنعتی که نیروگاه احداث می‌کند، برق خود را نیز تامین می‌کند. برخی از صنایع از جمله شرکت فولاد مبارکه اصفهان این مهم را آغاز کرده‌اند. بی تردید این دست از صنایع از محدودیت تامین برق معاف خواهند بود.

@niroonline
2025/07/01 04:51:27
Back to Top
HTML Embed Code: