Telegram Web
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

آیا ابزارهایی که از قابلیت همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کنند، برای دور زدن سانسور اینترنت در ایران مفید هستند؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📊کاربران اینترنت در #ایران با مشکلات متعددی مواجه هستند که بر تجربه دسترسی آن‌ها به جریان آزاد اطلاعات و استفاده از #اینترنت تاثیرات بسیار منفی و نگران‌کننده‌ای می‌گذارد. بر اساس گزارش اندیشکده حکمرانی شریف، اصلی‌ترین مشکلات کاربران به شرح زیر است:

🔴کندی سرعت اینترنت: ۴۳ درصد از کاربران از کندی #سرعت_اینترنت شکایت دارند. این مشکل به ویژه در ساعات اوج مصرف بیشتر به چشم می‌آید و باعث ایجاد نارضایتی گسترده کاربران اینترنت در ایران شده است.

🔴هزینه‌های بالای اینترنت: ۳۱ درصد از کاربران از هزینه‌های بالای اینترنت ناراضی هستند. با افزایش تعرفه‌های اینترنت در زمستان ۱۴۰۲، نگرانی‌ها از هزینه‌های گزاف دسترسی به اینترنت بین‌المللی که با اختلالات گسترده و قطعی مواجه‌ است، بیشتر شده است.

🔴محدودیت‌ها و فیلترینگ: ۱۹ درصد از کاربران محدودیت‌های گسترده و #فیلترینگ را به‌عنوان مشکل اصلی خود بیان کرده‌اند. این محدودیت‌ها دسترسی به بسیاری از وب‌سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی، خدمات آنلاین و حتی فعالیت‌های روزمره را برای کاربران ایرانی دشوار کرده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۵ آبان ۱۴۰۳

برخلاف وعده‌های انتخاباتی #پزشکیان، محدودیت‌های اینترنتی و #فیلترینگ هنوز پابرجاست و کاربران ایرانی برای رفع نیازهای آنلاین روزمره خود با موانع متعدد مواجه‌اند. همزمان با تحویل لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ به مجلس، طرح نظام‌بخشی فضای مجازی که پیش‌تر با نام #طرح_صیانت شناخته می‌شد، به کمیته فضای مجازی ارسال شد و تاکنون در دولت پزشکیان #رفع_فیلتر که عملی نشده هیچ، بررسی طرح صیانت از سر گرفته شده است.

بررسی اپلیکیشن‌های پردانلود کاربران ایرانی در هفته گذشته نشان می‌دهد که هنوز دسترسی به پلتفرم‌های بین‌المللی در اولویت مردم است. واتس‌اپ، #اینستاگرام و #تلگرام در لیست پنج اپلیکیشن پر دانلود هفته قرار دارند. همچنین از میان ۱۰ اپلیکیشن پردانلود، پنج مورد در دسته وی‌پی‌ان‌ها قرار دارد که نیاز عمومی برای عبور از فیلترینگ را نشان می‌دهد.

فیلترشکن «JumpJumpVPN» که تاکنون بیش از پنج میلیون بار از #گوگل‌پلی دانلود شده هم این هفته در لیست اپ‌های پرطرفدار کاربران ایرانی قرار دارد. این #فیلترشکن توسط شرکت سازنده biubiuVPN منتشر شده است. در گذشته درباره ابهامات و تهدیدهای biubiuVPN مطالبی منتشر کرده‌ایم. JumpJumpVPN برای فعالیت، درخواست دسترسی به محتوای حافظه و امکان تغییر و حذف آن و خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد. این وی‌پی‌ان همچنین از ۸ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. سازندگان این سرویس ادعا می‌کنند که داده‌های کاربران با شرکت‌های طرف سوم به اشتراک گذاشته نمی‌شود، در حالی که از ردیاب‌های تبلیغاتی طرف سوم برای نمایش تبلیغات استفاده می‌شود.

«فیلتر شکن قوی پرسرعت Gama VPN» تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار بار از گوگل‌‌پلی دانلود شده که ۴۰۰ هزار دانلود این وی‌پی‌ان در یک ماه گذشته بوده است. این فیلترشکن برای فعالیت، درخواست دسترسی به دوربین و دسترسی کامل به شبکه دارد. سند حریم خصوصی این سرویس مبهم و مختصر است و توضیحی درباره داده‌های دریافتی از کاربران، مدت زمان و محل ذخیره آنها داده نشده است. همچنین در بخش امنیت داده‌ها در صفحه گوگل‌پلی این سرویس نوشته شده که انتقال داده‌ها از طریق یک اتصال امن و رمزنگاری شده منتقل نمی‌شود. در گوگل‌پلی نوشته شده که شرکت سازنده این وی‌پی‌ان در آمریکا مستقر است ولی در وب‌سایت شرکت سازنده، یک شماره تلفن مربوط به کشور ترکیه به عنوان راه ارتباطی نوشته شده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⛔️به‌تازگی یه مشکل امنیتی جدی در مرورگر دسک‌تاپ #گوگل_کروم شناسایی شده که #گوگل برای رفع آن به‌روزرسانی فوری منتشر کرده است. این به‌روزرسانی به‌طور خودکار ( در صورت فعال بودن تنظیمات آپدیت خودکار) در #ویندوز، #مک و #لینوکس دانلود می‌شود. با این حال برای اطمینان از نصب، #مرورگر خود را بررسی و راه‌اندازی مجدد کنید.

⛔️نقص امنیتی CVE-2024-7971، یک مشکل حافظه در موتور V8 کروم است. این نوع نقص به مهاجم اجازه می‌دهد تا با فریب دادن کاربر به باز کردن یک صفحه HTML ساخته شده خاص، حافظه رایانه او تخریب شود. این به مهاجمان اجازه می‌دهد سیستم شما را خراب کنند، داده‌های شما را بدزدند یا نرم‌افزارهای مخرب را روی رایانه شما اجرا کنند.

⛔️گوگل جزئیات مربوط به این نقص را تا زمانی که اکثر کاربران مرورگرهای خود را به روز نکنند، مخفی نگه می‌دارد. همچنین به دلیل اینکه ممکن است این مشکل روی سایر نرم‌افزارها هم تاثیر بگذارد، جزییات بیشتر منتشر نشده است.

⛔️در اولین فرصت مرورگر خود را به‌روزرسانی کنید تا برابر تهدیدات احتمالی جدید ایمن شوید. برای بررسی فعال بودن آپدیت خودکار، از بخش تنظیمات به Help بروید و در قسمت About Google Chrome بررسی کنید که به‌روزرسانی برای مرورگر وجود دارد یا خیر.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
شبکه‌های اجتماعی وسیله‌ای مناسب برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی و رویدادها با خانواده و دوستان هستند. با این حال، سطحی از خطر را نیز به همراه دارند. برای محافظت از خود این موارد را انجام دهید:

از ارسال اطلاعاتی مانند آدرس، شماره تلفن، محل کار و سایر اطلاعات شخصی که می تواند برای سواستفاده یا آزار شما استفاده شود، خودداری کنید. برخی از کلاه‌برداران از این اطلاعات، همراه با نام حیوانات خانگی، اولین خودرو یا مدل خودرو و خیابان هایی که در آن زندگی کرده‌اید، استفاده می‌کنند تا پاسخ سوالات امنیتی حساب را بیابند.

دسترسی به اطلاعات خود را به «فقط دوستان» محدود کنید و هرگونه درخواست دوستی جدید را قبل از تایید کردن بررسی کنید.

مراقب پروفایل های تکراری یا جعلی دوستان، خانواده یا همکاران فعلی باشید. کلاه‌برداران ممکن است از حساب‌های جعل هویت برای درخواست اطلاعات شما برای فیشینگ هدفمند استفاده کنند.

خط‌مشی‌ها و تنظیمات امنیتی شبکه اجتماعی خود را هر سه ماه یکبار یا زمانی که خط‌مشی شرایط استفاده سایت تغییر می‌کند، مرور کنید. زیرا پیش‌فرض‌ها می‌توانند تغییر کنند.
از افشای اطلاعات شخصی در سرویس‌های در معرض موتورهای جستجو خودداری کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📊بر اساس گزارش تازه ایسپا در طرح نظرخواهی وضعیت اجتماعی فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی که ۲۲۵۰ دانشجو در آن شرکت کرده‌اند، دانشجویان بیشتر از پلتفرم‌های آنلاین، مانند وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی و داخلی (در مجموعه ۴۵ درصد) برای پیگیری اخبار استفاده می‌کنند.

📊صداوسیما با ۱۲.۵ درصد و شبکه‌های ماهواره‌ای با ۸ درصد جایگاه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند. «دوستان و آشنایان» حدود ۵ درصد و روزنامه‌ها کمتر از ۱ درصد از منابع پیگیری اخبار را تشکیل می‌دهند. این نتایج نشان‌دهنده بی‌اعتمادی دانسجویان به رسانه‌های حکومتی، تغییر الگوهای رسانه‌ای و تمایل بیشتر به منابع آنلاین است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👀طبق آمار Surfshark که نقض داده‌های جهانی را رصد می‌کند، آمار نقض داده (لو رفتن اطلاعات) در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ در سطح جهانی افزایش چشمگیری داشته و از رقم حدود ۸۰ میلیون در سه‌ماهه چهارم ۲۰۲۳ به بیش از ۴۳۰ میلیون در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ رسیده است.

در سه‌ماهه آخر ۲۰۲۳، تعداد ۶۲۷ حساب در هر دقیقه نقض می‌شد. اما در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴، نرخ نقض ۴۳۴ درصد بیشتر شده، به طوری که اطلاعات ۳۳۵۳ حساب در هر دقیقه به بیرون درز می‌کند. طبق گزارش سرف‌شارک، از هر ۱۰۰ نفر در جهان، پنج نفر در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ با نقض حساب مواجه شده است.

آمریکا، چین و روسیه، کشورهایی هستند که در صدر جدول نقض داده قرار دارند. چین در صدر آمار نقض داده قرار دارد و آمار لو رفتن اطلاعات در چین در سه‌ماه اول ۲۰۲۴ هزار و پانصد درصد افزایش داشته است.

اگرچه ایران در بالای جدول نقض داده جای نگرفته و در رده دوازدهم دنیا قرار دارد، اما آمار نشان می‌دهد که لو رفتن اطلاعات بسیار بیشتر شده و در سال ۲۰۲۴ نسبت به سه‌ماهه آخر ۲۰۲۳ افزایش دو هزار و هفتصد درصدی داشته است. در ایران به ازای هر ۱۰۰ نفر، ۱۸۱ حساب لو رفته است!

لازم به ذکر است که در این مطالعه با هر آدرس ایمیلی که برای ثبت نام در سرویس‌های آنلاین استفاده شده، به‌عنوان یک حساب کاربری جداگانه برخورد شده و هر بار نقض به عنوان یک تخلف محسوب می شود. به همین دلیل آمار ارائه شده ممکن است زیاد به نظر برسند. مثلا ممکن است یک ایمیل در پنج سرویس مختلف ثبت و نقض شده باشد. این پنج مورد لو رفتن داده حساب می‌شود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻رفع فیلترینگ در سال‌های اخیر همواره بین وضعیت «در اختیار ما نیست» و «به‌زودی حل می‌شود» در جریان بوده است؛ اما هیچ اقدام جدی در این رابطه انجام نشده است. در دولت سیزدهم زارع‌پور #رفع_فیلترینگ را خارج از اختیارات دولت می‌دانست و در دولت #پزشکیان هم نه تنها گامی برای رفع فیلترینگ برداشته نشده، بلکه به نظر می‌رسد برخی از نمایندگان مجلس به دنبال محدودیت‌های بیشتر هستند.

🔻فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت به تازگی در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره روند رفع #فیلترینگ و شفاف نبودن آن پاسخ داد که از #وی‌پی‌ان استفاده می‌کند و می‌داند که وصل شدن به #فیلترشکن خیلی سخت است. وقتی که مهاجرانی با توضیحات خبرنگار دیجیاتو درباره استفاده برخی شرکت‌ها از #اینترنت_طبقاتی مواجه شد، به پاسخ «حل می‌شه» بسنده کرد و رفت!

🔻از طرفی دیگر طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در کمیته هنر، رسانه و فضای مجازی مجلس با ریاست حمید رسایی در حال بررسی است و با توجه به صحبت‌های اخیر #خامنه‌ای درباره نقش فضای مجازی در از بین بردن امنیت روانی جامعه، ممکن است محدودیت‌های اینترنت افزایش یابد.

🔻در حالی فاطمه مهاجرانی می‌گوید از فیلترشکن استفاده می‌کند و در اکس (توییتر) هم فعال است که جمهوری اسلامی با مسدودکردن شبکه‌های اجتماعی و ادعای عدم تطابق پلتفرم‌های خارجی با موازین حکومت، این امکان را از مردم گرفته است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن #فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه #سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

👈دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🛡️کمپین سانسورشکن؛ اپلیکیشن تست کنید و جایزه بگیرید!

❣️ما در حال آغاز یک مسیر جدید برای بهبود عملکرد اپلیکیشن‌های‌ مرتبط با دور زدن فیلترینگ در ایران هستیم و در این راه به همراهی شما نیاز داریم!

🤝با شرکت در کمپین «سانسورشکن»، اپلیکیشن تست کنید و به ما و سازندگان اپلیکیشن‌ها در شناخت وضعیت فیلترینگ ایران و بهبود عملکرد ابزارها برای دسترسی بهتر به اینترنت آزاد کمک کنید.

🎁 هر ماه، شرکت‌کنندگان فعال، یک حساب VPN ممتاز و کاربردی به نشانه قدردانی از ما دریافت خواهند کرد.

🔸برای همراهی ما در این مسیر، کلمه تست را به @Paskadmin ارسال کنید.

🔗جزئیات بیشتر و دقیق‌تر را در تلگراف بخوانید👇
https://telegra.ph/paskoocheh-anti-censorship-campaign-2024-04-08

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن Azad VPN؛ بی‌نام‌ و نشان، مبهم و غیر شفاف!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎬ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان Azad VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📊بر اساس گزارش تازه ایسپا در طرح نظرخواهی وضعیت اجتماعی فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی که ۲۲۵۰ دانشجو در آن شرکت کرده‌اند، «گشتن در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی» پرکاربردترین ابزار دانشجویان ایرانی برای گذران اوقات فراغت است که نشان‌دهنده اهمیت بالای این پلتفرم‌ها در زندگی روزمره آن‌ها است.

📊پلتفرم‌های خارجی مسدودشده مثل #تلگرام، #اینستاگرام، #واتس‌اپ و #یوتیوب به ترتیب با ۹۰، ۸۵، ۶۶ و ۵۰ درصد بیشترین محبوبیت را در بین دانشجویان دارند که نشان از شکست سیاست #فیلترینگ و بی‌اثری تلاش‌های حکومت برای تبلیغ و حمایت از پلتفرم‌های داخلی و همچنین نگاه کاربران به پلتفرم‌های شناخته‌شده، معتبر و به‌روز است.

📊میانگین میزان استفاده از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی در روز حدود چهار ساعت است. طبق گزارش دانشجویان شرکت‌کننده در این نظرخواهی نسبت به سایر ایرانیان بالای ۱۸ سال، ده برابر بیشتر از پلتفرم توییتر (ایکس) استفاده می‌کنند.

📊این پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی بین‌المللی نه‌تنها برای دریافت اخبار، سرگرمی و گشت‌و‌گذار در فضای آنلاین استفاده می‌شوند، بلکه به عنوان ابزاری برای تسهیل فعالیت‌های آموزشی و دریافت دانش و اطلاعات به‌روز نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

آیا راهی برای کاهش مصرف دیتای اینترنت وجود دارد؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) توصیه‌های امنیتی جدیدی را برای کاربران #آیفون و #اندروید منتشر کرده است. خاموش و روشن کردن منظم تلفن همراه یک توصیه مهم در این شیوه نامه است! ممکن است فکر کنید که این توصیه‌ای ابتدایی است و شاید هم خنده‌دار به نظر برسد؛ اما مهم و کارآمد است.

❗️ این اقدام ساده می‌تواند به‌طور قابل توجهی از دستگاه شما برابر انواع خاصی از #بدافزار، به‌ویژه تهدیدات غیر مداوم محافظت کند. راه‌اندازی مجدد به پاکسازی بدافزارهای غیردائمی که برای کار به حافظه متکی هستند، کمک می‌کند. چنین بدافزارهایی معمولا در حافظه دائمی دستگاه ذخیره نمی‌شود، به همین دلیل با خاموش شدن و راه‌اندازی مجدد تلفن حذف می‌شوند.

❗️همه بدافزارها طوری طراحی نشده‌اند که پس از راه‌اندازی مجدد دستگاه روی آن باقی بمانند. برخی از بدافزارها صرفا در RAM دستگاه کار می‌کنند و با خاموش شدن دستگاه از بین می‌روند. این نوع تهدیدها به عنوان بدافزار غیر پایدار شناخته می شوند.

❗️ این رویکرد به‌ویژه در دفاع برابر حملات پیشرفته، مانند سوءاستفاده‌های با کلیک صفر، که در آن بدافزار می‌تواند بدون هیچ‌گونه تعاملی از جانب کاربر روی دستگاه نصب شود، اهمیت دارد.

❗️ توجه کنید راه‌اندازی مجدد راه حلی برای مقابله با همه بدافزارها نیست. بدافزارهای دائمی می‌توانند از راه‌اندازی مجدد جان سالم به در ببرند، زیرا خود را در لایه‌های عمیق‌تر دستگاه، مانند سیستم عامل یا فایل‌های اصلی سیستم عامل جاسازی می‌کنند.

❗️به‌روزرسانی منظم سیستم عامل و نرم‌افزارهای دستگاه مهم‌ترین اقدام است. به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار، بخش عمده‌ای از آسیب‌پذیری‌هایی را که #مهاجمان_سایبری می‌توانند از آن‌ها سوءاستفاده کنند، رفع می‌کند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن #فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه #سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

👈دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۱۲ آبان ۱۴۰۳

نزدیک به ۱۰۰ روز از ریاست جمهوری مسعود #پزشکیان می‌گذرد و وعده‌های #رفع فیلترینگ او هنوز محقق نشده است. از طرف دیگر طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در کمیته هنر، رسانه و فضای مجازی مجلس در حال بررسی است و حتی ممکن است محدودیت‌های اینترنت افزایش یابد.

«فیلتر شکن قوی Bonbast VPN» که تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بار از #گوگل‌پلی دانلود شده، این هفته در لیست اپ‌های پرطرفدار کاربران ایرانی قرار دارد. این #فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد. همچنین این فیلترشکن از ۲۳ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. همچنین در بخش امنیت داده‌ها در صفحه گوگل‌پلی این سرویس نوشته شده که انتقال داده‌ها از طریق یک اتصال امن و #رمزنگاری شده منتقل نمی‌شود.

فیلترشکن «ForNet VPN» سرویس دیگری است که این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. این #وی‌پی‌ان هم برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد و از ۲۱ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. در بخش امنیت داده‌ها در صفحه گوگل‌پلی این سرویس هم نوشته شده که انتقال داده‌ها از طریق یک اتصال امن و رمزنگاری شده منتقل نمی‌شود. در سند #حریم_خصوصی این وی‌پی‌ان نوشته شده که با درخواست‌های قانونی و تعهدات قانونی، داده‌های کاربران را فاش می‌کند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن KLID SABZ VPN؛ خطر در کمین است، مراقب باشید!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان KLID SABZ VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/04 05:23:07
Back to Top
HTML Embed Code: