Telegram Web
در این شبهای قـدرگناهانم را در
گوش خدايم زمزمہ می‌کنم
و اشك هايم را بہ زير پايش می‌ريزم.
دستانم را نشانش می‌دهم كہ چقدر خالی‌‌ست!
بہ او می‌گويم كہ تنها اوست كہ
دلم را می‌لرزاند تا گناهانم از قلبم ريزش كنند.
از خدايم می‌خواهم كہ مرارها نکند!
میگویم پشت کردم بہ گناه..؛
پاك شوم در رمضان
همہ ترکم بکنند عیب ندارد تو بمان‌؛❤️))
عکس های قرآنی
تفسیر نور سورة القدر آیه شماره 4 تَنَزَّلُ ٱلْمَلَـٰٓئِكَةُ وَٱلرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ فرشتگان و جبرئیل در آن شب با اجازه‌ی پروردگارشان، پیاپی (به کره‌ی زمین و به سوی پرستشگران و عبادت کنندگان شب زنده‌دار) می‌آیند برای هرگونه کاری…
تفسیر نور سورة القدر آیه شماره 5

سَلَـٰمٌ هِىَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ ٱلْفَجْرِ

آن شب، شب سلامت و رحمت (و درود فرشتگان بر مؤمنان شب زنده‌دار) است تا طلوع صبح.

[«سَلامٌ»: سلام و درود. مراد درود فرشتگان بر مؤمنان است که طلب آمرزش و رحمت برای ایشان است. سلامت. یعنی طاعت و عبادت در آن، موجب سلامت و در امن و امان ماندن مؤمنان از هر چیز است. یا این که به معنی سالم، یعنی شبی است سالم و توأم با سلامت. «مَطْلَعِ»: طلوع. دمیدن. وقت طلوع. هنگام دمیدن. مصدر میمی یا اسم زمان است. یادآوری: شب قدر در مناطق مختلف، یکی است. چرا که شب همان سایه نیم کره زمین است که بر نیم کره دیگر می‌افتد، و این سایه همراه گردش زمین در حرکت است. یک دوره کامل آن در بیست و چهار ساعت انجام می‌پذیرد. این مدّت که تاریکی تمام نقاط زمین را به تدریج فرا می‌گیرد، شب کامل کره زمین و شب قدر آن است که با اختلاف چند ساعت زودتر و دیرتر، مهمان مردمان گوشه و کنار سراسر زمین می‌شود.]]

↺≼    ♥️ آیه از قرآن ♥️    ≽↻
لّاإِلَهَ‌إِلاَّأَنتَ‌سُبْحَانَكَ‌
إِنِّي‌كُنتُ‌مِنَ‌الظَّالِمِينَ 🤲🏻
اگر مرتکب گناهی شدی #ناامید و #اندوهگین مشو بلکه این سخن خداوند را به خاطر بیاور؛
.
.
﴿بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف کرده اید، از رحمت خدا ناامید نشوید، همانا خداوند همه گناهان را می بخشد، یقیناً او بسیار آمرزنده مهربان است».﴾
[ #الزمر:٥٣ ]

.
.
فراموش نکن که؛ تو خداوندی داری که #توبه و بازگشت را #دوست دارد و آمرزنده مهربان است.
.
.
و بلافاصله #توبه کن.
این چند روز باقی مانده رمضان را دریابیم شاید رمضان دیگری را نبینیم.
عکس های قرآنی
Photo
#سخن_بزرگان #حدیث قدسی


عَنْ أَنَسٍ بْنُ مَالِكٍ رضي الله عنه قَالَ: سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ يَقُولُ: قَالَ اللَّهُ تَبَارَكَ وَتَعَالَى: يَا ابْنَ آدَمَ إِنَّكَ مَا دَعَوْتَنِي وَرَجَوْتَنِي، غَفَرْتُ لَكَ عَلَى مَا كَانَ مِنْكَ وَلَا أُبَالِي، يَا ابْنَ آدَمَ لَوْ بَلَغَتْ ذُنُوبُكَ عَنَانَ السَّمَاءِ، ثُمَّ اسْتَغْفَرْتَنِي، غَفَرْتُ لَكَ وَلَا أُبَالِي، يَا ابْنَ آدَمَ إِنَّكَ لَوْ أَتَيْتَنِي بِقُرَابِ الأَرْضِ خَطَايَا، ثُمَّ لَقِيتَنِي لَا تُشْرِكُ بِي شَيْئًا، لَأَتَيْتُكَ بِقُرَابِهَا مَغْفِرَةً.


از انس روایت شده است که گفت: از پیامبر صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ شنیدم که می‌فرمود: «خداوند متعال می‌فرماید: ای فرزند آدم! تا وقتی که مرا بخوانی و به من امیدوار باشی، بر هر حالتی (از گناه و نافرمانی) که در تو بوده است باشی، تو را می‌بخشم و مبالاتی نمی‌کنم، ای فرزند آدم! اگر گناهان تو از کثرت و بزرگی به اطراف آسمان برسد و سپس از من آمرزش بخواهی، تو را می‌آمرزم، و (به چگونگی گناه) اهمیتی نمی‌دهم، ای فرزند آدم! اگر به اندازه‌ی گنجایش زمین، گناه به سوی من بیاوری و سپس در حالی به من برسی که چیزی را شریک من قرار نمی‌دهی، با مغفرت و آمرزشی به اندازه‌ی گنجایش زمین، به استقبال تو می‌آیم»


ترمذی می‌گوید: این حدیث حسن غریب است. (حدیث قدسی ¦ ترمذی ٣۵۴٠)
2025/03/29 00:09:16
Back to Top
HTML Embed Code: