Telegram Web
▫️ در تربيت فرزند ، از سه كليد " منطق ، عاطفه و جديت " استفاده كنيد .

🔰منطقي بودن ، مثل زماني كه فرزند شما خواسته به جايي دارد و بايد برآورده شود . بنابراين :
دليلي براي جدال و بحث نيست .

🔰عاطفي بودن ، مثل زماني كه احساس مي كنيد با كمي ابراز عشق و توجه ، مي شود به اتمسفر ارتباط شما و فرزندتان آرامش منتقل كرد .بنابراين :
دليلي براي استفاده از روش هاي منفي ارتباطي مثل بحث ، توهين ، تحقير نيست .

🔰جدي بودن ، مثل زماني كه قانوني را وضع كرده ايد و اطمينان داريد به صلاح فرزندتان است ، بايد با جديت ( بدون عصبانيت ) ، روي حرف تان بايستيد . بنابراين:
دليلي براي بحث هاي طولاني و قوانين بي ثبات نيست .

‌#روانشناسی_کودک
❗️هنگام مشاجره كودكان از مداخله خودداری كنيد تا كودكان با مهارت حل مسئله آشنا شوند و هنگام داوری نيز به جای پيداكردن مقصر، شرايطی فراهم كنيد كه هيچ يک احساس شكست و كمبود نكند.

#تربیت_فرزند
💥نشانه های افسردگی کودکان:

🔸اضطراب
🔸غمگین بودن
🔸بدون دلیل گریه کردن
🔸کناره گیری از دوستان
🔸سریع خشمگین شدن
🔸به هم خوردن ساعات خواب
🔸بی اشتهایی یا خوردن افراطی
❗️اخطار قبلی ندهید.

🔸گاهی حساسیت والدین به رفتار بد بچه ها در مهمانی ها دامن می‌زند. آنها به خاطر نگرانی‌ های خودشان، قبل از آنکه اتفاقی بیفتد بچه را از بعضی از کارها منع می‌کنند و می‌گویند مبادا فلان کار را انجام دهی.
🔸اما کودکی که از این طریق به حساسیت والدینش پی برده، مخصوصا آن کار را می‌کند. اگر والدین از قبل به او اخطار دهند و بگویند حق انجام چنین رفتاری را نداری، ذهن کودک به محض ورود به جمع، به سمت آن رفتار می‌رود.

#تربیت_فرزند
هرگز بچه ها را مجبور نکنید کسی را ببوسند
مامان برو یه بوس به عمو بده !
برو بغل دایی جان !
و . . .

بگذارید یاد بگیرند برای بوسیدن و در آغوش کشیده شدن اجازه خودشان شرط است .

@pedarmadarherfee
❗️کودکان مانند کاغذ سفید هستند هر چه را روی آن بنویسی بعدا خواهی خواند.

🔸دقت کن چه مینویسی
🔹توهین، ناسزا، دروغ و....
یا
🔹مهربانی، محبت، احترام و...

#تربیت_فرزند
❗️فرزندتان را درمهمانی ها به نمايش نگذاريد.

🔸او را مجبور نكنيد برای دیگران شعر بخواند، قرآن بخواند، انگلیسی صحبت کند.



🔸اين كار باعث خجالتی شدن فرزندتان می شود و یا انتظار خواهد داشت در هر جمع فقط به او توجه کنند.

#تربیت_فرزند
🔹پنج قاتل IQ کودک

▫️استرس زیاد
▫️اضافه وزن و چاقی
▫️خوردن شیرینی زیاد
▫️انجام چند کار هم ‌زمان
▫️قرار گرفتن در معرض دود سیگار
هرگز برای ختم دعوای فرزندانتان هیچکدام از آنها را قربانی نکنید ،

تو بزرگتری کوتاه بیا
تو کوچکتری خجالت بکش

با اینکار بین شما و فرزندتان فاصله می افتد .
پس باید چکار کنیم ؟؟

اگر بیش از یک فرزند داشته باشید احتمالا دعوا، جروبحث و رقابت فرزندان خود را تجربه کرده‌اید. حقیقت این است که حتی بهترین و گرم‌ترین روابط بین خواهرها و برادرها هم می‌تواند گاهی با دعوا و رقابت همراه شود. دعوای بین فرزندان، اجتناب‌ناپذیر است و فقط باید یاد بگیرید آن را به بهترین شکل مدیریت کنید...

مدیریت اختلاف و دعوای بین فرزندان را در پست بعدی دنبال کنید ...
🔹چرا باید دعوای بین فرزندان را کنترل کرد؟

جروبحث و ناسازگاری بین فرزندان، کاملا طبیعی است و در هر خانه‌ای اتفاق می‌افتد. اگر این جروبحث‌ها بیش از اندازه افزایش پیدا کند، می‌تواند به دشمنی و کینه‌های عمیق منجر شود و آرامش خانه را بر هم بزند. قبل از اینکه رابطه‌ی بین بچه‌ها سرد شود، باید به‌عنوان والدین آن‌ها قدم پیش بگذارید و مشکل را حل کنید.

وقتی روابط گرم و صمیمی و سازنده بین خواهرها و برادرها شکل بگیرد، بچه‌ها یاد می‌گیرند که چطور در دنیای بیرون از خانه با مشکلات مختلف کنار بیایند. بچه‌ها در محیط خانه یاد می‌گیرند که چطور با اختلافات کنار بیایند و آن را حل‌وفصل کنند.

وقتی فرزندان یاد بگیرند که تفاوت‌های یکدیگر را بپذیرند و مشکلاتشان را با روش‌های بهتری حل کنند، روابط گرم‌تر و صمیمانه‌تری بین بچه‌ها شکل می‌گیرد و خانواده به محیطی امن و آرام برای تمام اعضای خانواده تبدیل می‌شود.
👇👇👇
🔹دلایل رایج دعوای بین فرزندان :

برای مدیریت کردن این شرایط ابتدا باید تشخیص دهید که چرا این دعواها و رقابت‌ها ایجاد می‌شود. هر دعوا و جروبحث ممکن است دلیل متفاوتی داشته باشد؛ مثلا اینکه نوبت چه کسی است تا اتاق را مرتب کند یا نوبت چه کسی است تا درباره‌ی دیدن فیلم در تلویزیون تصمیم بگیرد. اما ریشه‌‌ی اصلی این اختلاف‌ها ممکن است یک مسأله‌ی عمیق‌تر و مهم‌تر باشد.
در برخی از مواقع، مشکل اصلی ممکن است تفاوت شخصیتی باشد. گاهی هم ممکن است یک احساس رقابت حل‌نشده بین فرزندان وجود داشته باشد؛ به‌عنوان مثال، یک کودک ممکن است احساس کند که مادر یا پدر به خواهر یا برادر او توجه بیشتری دارند. کودک دیگری ممکن است احساس رنجش کند زیرا فکر می‌کند به دلیل کوچک‌تر بودن نمی‌تواند کار زیادی انجام دهد یا اختیارات بیشتری در خانه داشته باشد. یا یکی از خواهر و برادرها ممکن است دوست داشته باشد که محیط خانه ساکت‌تر و آرام‌تر باشد؛ در حالی که دیگری در پی فعالیت‌های پرسروصدا و ماجراجویی است.
ادامه دارد...
❗️برخی اوقات چند کلمه یا نگاهی و یا لحن صدایی کفایت می کند که به کودک بگویید که کند ذهن، احمق و یا اساساً آدم با استعداد و دوست داشتنی است.

▫️طرز فکر والدین می تواند در عرض چند ثانیه به کودکان منتقل شود اگر این ثانیه ها زیادتر شود کم کم کودک با شدت هرچه بیشتر تحت نفوذ قرار خواهد گرفت.
▫️در این مورد نه تنها احساس کودکان بلکه طرز رفتار شان نیز نسبت به خود تحت تاثیر این بینش قرار می گیرد و با تمام وجود می پذیرند که احمق و یا بااستعداد هستند.

#تربیت_فرزند
🔹چطور دعوای بین فرزندان را مدیریت کنیم؟

مهم نیست که علت دعوای بین فرزندان چه باشد؛ والدین باید تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا رابطه‌ی خوبی بین بچه‌ها برقرار شود و مطمئن شوند که این جروبحث‌ها به رابطه‌ی گرم و خانوادگی آن‌ها آسیبی نمی‌رساند. اگر به‌عنوان والدین چند فرزند، در این موقعیت قرار گرفتید، از روش‌های زیر برای کنترل شرایط استفاده کنید.

۱. آموزش دادن به کودکان


قبل از هر چیز باید به فرزندان خود یاد بدهید که این جروبحث‌ها را با شیوه‌ای مثبت بین خودشان مدیریت کنند.

کودکانی که به آن‌ها آموزش داده شده است که چگونه اختلافات را به شیوه‌ای سازنده مدیریت کنند؛ مثلا با گوش دادن به نظرات خواهر و برادرشان یا عدم نشان دادن رفتارهای نادرست مثل فحاشی، چارچوب ذهنی بهتری برای حل و فصل اختلافات و عبور از دعوا خواهند داشت.

یکی از مزیت‌های آموزش این مهارت این است که کودکانی که یاد می‌گیرند چگونه از اختلافات با خواهر و برادرشان پیشگیری و آن را حل کنند، در مذاکره و سازش در روابط آینده، هم در محل کار و هم در خانه، عملکرد بهتری خواهند داشت.
👇👇👇
یادگیری نحوه‌ی رسیدگی به اختلافات با برادران و خواهران، به کودکان کمک می‌کند تا به بزرگسالانی تبدیل شوند که در حل اختلافات مهارت دارند و در مدیریت روابط با دیگران، بهتر عمل می‌کنند.
ادامه دارد...
❤️ گوش چپ کودک مرکز احساسات و عشق!

• گوش چپ بدلیل اینکه اطلاعات رابه نیمکره راست مغز ارسال میکند، "گوش عشق" نامیده میشود.بنابراین عبارات احساسی رابرای درک بهتر بایددرگوش چپ کودک نجوا كرد 👼

مامان باباهای عزیز، شما چگونه و از چه طریق موثری به کودک خودتون عشق هدیه میدین؟
🔹چطور دعوای بین فرزندان را مدیریت کنیم؟

۲. نشان دادن اهمیت روابط خواهر و برادری

شما به‌عنوان والدین باید به بچه‌ها یادآوری کنید که گرم بودن روابط بچه‌ها، چقدر برای کل خانواده اهمیت دارد. به بچه‌ها توضیح بدهید که خانواده‌ی شما درست مثل یک تیم است. برای اینکه یک تیم به موفقیت برسد، همه‌ی اعضای آن شامل پدر و مادر و بچه‌ها، باید با هم همکاری کنند، محیطی آرام داشته باشند و همدیگر را دوست داشته باشند. هر جروبحث و مشاجره‌ای که بین اعضای تیم ایجاد شود، می‌تواند به کل خانواده آسیب بزند.

۳. مداخله کردن

برخی از والدین بر این باورند که بهتر است به کودکان اجازه دهیم به تنهایی از پس مشکلات و جروبحث‌های خود برآیند. این نکته می‌تواند تا حدی درست باشد؛ اما تا زمانی که کودکان ابزارهایی برای مدیریت اختلافات به شیوه‌ای سازنده، مثبت و صلح‌آمیز داشته باشند. اگر مشاجره به‌شدت افزایش پیدا کرد یا جروبحث کلامی یا فیزیکی درگرفت، والدین باید فورا مداخله کنند.
اگر در زمان مشاجره حضور نداشتید، بعدا زمانی را به آن‌ها اختصاص دهید و درباره‌ی آنچه اتفاق افتاده صحبت کنید و روشن کنید که پرخاشگری از هر نوعی، در خانه‌ی شما قابل‌پذیرش نیست.
آیدی تماس :
@morady16
🔹چطور دعوای بین فرزندان را مدیریت کنیم؟

۴. گوش دادن به هر دو طرف دعوا

در هر دعوای خواهر و برادری، دو طرف وجود دارد و شما وظیفه دارید که به صحبت‌های هر دو طرف توجه کنید و ماجرا را از دید هر دو طرف ببینید. کاری کنید که هر کودک، احساس کند که به حرف‌های او بدون قضاوت توجه می‌شود. معمولا بچه‌ها بعد از صحبت کردن با مادر یا پدر درباره‌ی مشکل خود، احساس بهتری دارند، به‌ویژه وقتی احساس می‌کنند که می‌توانند موضع خود را بیان کنند و به طور منصفانه مورد توجه قرار بگیرند.
۵. تعیین قوانین برای جروبحث‌های خانوادگی

برای جروبحث‌های خانوادگی قوانینی تعیین کنید و آن را به همه گوشزد کنید. هیچ گونه فحاشی، خشونت کلامی و فیزیکی در دعواهای خانوادگی قابل پذیرش نیست. به بچه‌ها یاد بدهید که تحت هیچ شرایطی از این قانون تخطی نکنند و از آن‌ها بخواهید با طرف مقابل همان‌طوری رفتار کنند که دوست دارند با خودشان رفتار شود.
2024/12/24 23:11:40
Back to Top
HTML Embed Code: