Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
383 - Telegram Web
Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ مهندسی که مغول‌ها را مسلمان کرد!
3
حَوِّل حَالِنَا بِظُهُورِ اَلْحُجَّة

سرخوش آن عیدی که آن بانی نور
ازکنار کعبه بنماید ظهور
قلبها را مهر هم عهدی زند
از حرم بانک انا المهدی زند...

عیدتان مبارک باد🌸
4
1⃣دعای روزاول ماه رمضان

اَللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِي فِيهِ صِيَامَ الصَّائِمِينَ وَ قِيَامِي فِيهِ قِيَامَ الْقَائِمِينَ وَ نَبِّهْنِي فِيهِ عَنْ نَوْمَهِ الْغَافِلِينَ
خدايا روزه ام را در اين ماه روزه روزه داران قرار ده،
اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی مقرر فرما،
و بيدارم كن در آن از خواب بي خبران
،

وَ هَبْ لِي جُرْمِي فِيهِ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ وَ اعْفُ عَنِّي يَا عَافِياً عَنِ الْمُجْرِمِينَ
و ببخش گناهم را در آن اي معبود جهانيان، و از من درگذر، اي درگذرنده از گنهكاران.

#شهـــرالله🌙 #روزاول
بسیج دانشکده فیزیک
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کی گفته فیزیک توی زندگی به درد نمیخوره؟!!🤔

کمک گرفتن خرس قطبی از قوانین فیزیک برای عبور از یخ نازک
بسیج دانشکده فیزیک
👍3
اطلاعیه مهم اداره خوابگاهها

قابل توجه دانشجویان عزیز ساکن سراهای دانشجویی دانشگاه تبریز
با توجه به راه اندازی سامانه یکپارچه خدمات رفاهی دانشجویان توسط صندوق رفاه دانشجویان به اطلاع دانشجویان ساکن هر سه مجتمع خوابگاهی( فجر ،ولیعصر و شهداء) میرساند جهت ثبت اسکان نیمسال دوم ۱۴۰۲_۱۴۰۱ حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۳ با مراجعه به آدرس https://refah.swf.ir نسبت به ثبت درخواست اسکان اقدام، سپس به منظور بهره مندی از تخفیف ده درصدی پرداخت نقدی از تاریخ ۲۴ الی ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ نسبت به واریز اجاره بهاء اقدام نمایید.

ضمنا بر اساس قوانین و مقررات صندوق رفاه دانشجویان، اسکان و تردد دانشجویان(فعال بودن کارت دانشجویی برای خوابگاه و تغذیه)منوط به تسویه حساب خوابگاه و بدهیهای های معوقه خوابگاهی می باشد.
😢2
🔵 انجمن علمی دانشجویی فوتونیک دانشگاه تبریز با همکاری انجمن های های علمی دانشجویی فیزیک، نجوم، کوانتوم، بیوفیزیک، بیوفوتونیک، فوتوشیمی و بسیج دانشکده فیزیک برگزار میکند

💥مراسم بزرگداشت روز جهانی نور

سخنرانی علمی با موضوع
تحول دانش نور در طول زمان

📝سخنران:جناب آقای دکتر نامدار
عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک

زمان:روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت
ساعت ۱۰ تا ۱۲

🖇مکان: آمفی تئاتر دانشکده فیزیک

به همراه پخش کلیپ هایی در ارتباط با مفاهیم نور و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فوتونیک در سالن همکف دانشکده فیزیک و سایر برنامه های متنوع

@photonic_of_tabrizuniversity
@socialqta
@anjoman_physics_tabriz_uni
@photochem_tbzu
@Astro_TU
@physics_basij
----------------------------------------------
انجمن علمی دانشجویی فوتونیک دانشگاه تبریز
♦️♦️بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک با همکاری انجمن علمی نجوم آن دانشکده برنامه رصد نجومی آسمان شب را روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ساعت ۲۱ در محوطه خوابگاه ولیعصر برگزار می نماید.
#هدایت_تحصیلی
@physics_basij
@Astro_tu
#آموزشی࿐⃕
اصول درست برنامه ریزی!📖
.....𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹....
🌸╭اولویت هات رو مشخص کن. مهم ترین نکته توی برنامه ریزی اصولی مشخص کردن اولویت هاس! اینکه بدونی کدوم درس الان خوندش واجبه و کدوم خیلی ضروری نیست.

☁️╭بیشتر برای درسای اختصاصی وقت بزار. با توجه به رشته‌ت بیشترین زمان مطالعه‌ت روبرای دروس اختصاصی بزار.ولی درسای عمومی هم یادت نره.

🌸╭اشکالات درسیت رو بشناس، قبل از اینکه شروع به درس خوندن کنی مشخص کن که توی کدوم قسمت بیشتر مشکل داری و بیشتر روی اونا تمرکز کن.

☁️╭برنامه‌ت باید مبحث محور باشه نه زمان محور! این یعنی اینکه نباید بگی مثلا از ساعت 10 صبح تا 11:30 الکترومغناطیس میخونم، بلکه درستش اینه بگی میخوام الان مثلا مبحث پتانسیل رو بخونم.

🌸╭استراحت یادت نره؛ بین هردو درس یک ربع برای خودت استراحت در نظر بگیر.

☁️╭بین اختصاصی و عمومی تعادل رو رعایت کن، یعنی اگر الان فیزیک میخونی بعداز تموم شدنش برو یه درس عمومی مثل زبان یا ادبیات بخون.
.....𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹•𖧹𖧹.....
اینجوری هستی؟؟
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
با شهدا دوست شوید.
از نماز غافل نشوید.
خوب درس بخوانید.
روایتگری #حاج_حسین_یکتا 🌿🌹
#پیشنهاد_ویژه_دانلود
بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک برگزار می‌کند:
سواد رسانه ای نیاز امروز ، ضرورت فردا!
مدرس آقای حامد غفاری مدیر مرکز تخصصی سواد تبریز
زمان: سه شنبه ۲ خرداد ماه ساعت ۱۲
مکان : سالن کنفرانس دانشکده فیزیک
https://www.tgoop.com/physics_basij
هسته علمی بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک برگزار می‌کند:
سمینار بررسی جدیدترین دستاوردهای علم نجوم
مدرس : سید مهدیار موسوی صدر دانشجوی دکتری اختر فیزیک دانشگاه تبریز
زمان: چهارشنبه ۳ خرداد ساعت ۱۲
مکان: سالن کنفرانس دانشکده فیزیک
#هدایت_تحصیلی
https://www.tgoop.com/physics_basij
هسته علمی بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک برگزار می‌کند:
کارگاه آموزشی الکترونیک
ویژه دانشجویان فیزیک
مرور نیازمندی‌های الکترونیکی در پروژه‌های مرتبط با رشته فیزیک

آشنایی با:
حسگرها ، منبع تغذیه ، میکروکنترلرها ، قطعات الکترونیکی ،مدارهای الکترونیکی
به همراه داشتن لپ تاپ الزامی می‌باشد.
به دلیل محدودیت ده نفره گروه ها الویت با ثبت نام سریع تر است.

به همراه انجام عملی مثال‌های مختلف
#هدایت_تحصیلی
@nour_pluse :آیدی ثبت نام
https://www.tgoop.com/physics_basij
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یک آزماایش فیزیکی جالب 😍

مراقب باش که کجا میری و با کی میری

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بمب هیدروژنی تزار روسیه:

وزن ۲۷۰۰۰ کیلوگرم
تزار نام مستعار بمب هیدروژنی AN602 و قوی‌ترین بمب اتمی آزمایش شده تاکنون است. این سلاح به نام‌های Kuzkina Mat(به روسی: Кузькина мать، مادر کوزکا) نیز شناخته شده‌است.
بمب هیدروژنی یا سلاح گرماهسته‌ای
چیست!؟
نوعی بمب هسته‌ای است که انرژی آن ابتدا از طریق فرایند شکافت هسته‌ای تأمین می‌شود و گرما و فشار حاصله از این انفجار باعث شروع فرایند همجوشی هسته‌ای می‌شود. به همین دلیل بمب‌های گرماهسته‌ای انرژی بسیار بیشتری از بمب‌های هسته‌ای تک‌مرحله‌ای آزاد می‌کنند. این بمب‌ها از آن رو به «بمب هیدروژنی» معروف شده‌اند که فرایند همجوشی هسته‌ای با استفاده از هیدروژن انجام می‌شود.

نخستین آزمایش این نوع بمب در سال ۱۹۵۲ توسط ایالات متحده آمریکا انجام شد. یک سال بعد اتحاد جماهیر شوروی نیز این بمب را ساخت و در سال‌های بعد بریتانیا، فرانسه و چین نیز به تولید و آزمایش آن اقدام کردند. امروزه تقریباً تمام بمب‌های هسته‌ای این پنج کشور که در حالت عملیاتی و فعال قرار دارد از این نوع است.

سازوکار بمب هیدروژنی:
در این نوع بمب، با ایجاد یک انفجار اورانیومی یا پلوتونیومی، دمایی معادل چندین میلیون درجه سلسیوس ایجاد می‌شود. ایزوتوپ‌های هیدروژنی که در بمب به کار رفته‌اند، تحت این شرایط با یکدیگر جوش می‌خورند و به هلیم تبدیل می‌شوند و در این همجوشی، انرژی بسیار زیادی را آزاد می‌سازند. بنابراین در این نوع بمب، ترکیبی از شکاف هسته‌ای و همجوشی هسته‌ای به کار رفته‌است. بمب اتمی نسبتاً کوچکی که شهر ژاپنی هیروشیما را نابود کرد، قدرت انفجاری معادل ۲۰۰۰۰ تن تی‌ان‌تی، که یک مادهٔ انفجاری عادی امروزی است، داشت. در مقابل، بزرگترین بمب هیدروژنی‌ای که تاکنون برای آزمایش، منفجر شده، معادل ۵۰ مگاتن تی‌ان‌تی قدرت انفجاری داشته‌است. نام این بمب بمب تزار بود که اتحاد جماهیر شوروی آن را در سال ۱۹۶۱ آزمایش کرد. این قدرت انفجاری ۲۵۰۰ برابر قدرت انفجاری بمب هیروشیماست.

نحوه انفجار:
برای انجام عمل پیوند باید هسته دو اتم به شدت به یکدیگر برخورد نموده، تا با هم پیوند خورده و در هم ذوب شوند. اما دافعه الکترواستاتیکی بین دو هسته، مانع بزرگی در این راه محسوب می‌شود و در فواصل بینهایت نزدیک این دافعه فوق‌العاده زیاد است. بنابراین بایستی به هسته‌ها آنقدر سرعت داد که از این مانع عبور نمایند. می‌دانیم که سرعت ذرات در هر گازی بستگی به درجه حرارت آن گاز دارد. پس کافی است درجه حرارت را آنقدر بالا ببریم تا سرعت لازم برای عبور از این مانع به‌دست آید. درجه حرارت لازم برای این کار چندین میلیون درجه سلسیوس است و چنین حرارتی در کره زمین وجود ندارد. اما اگر یک بمب اتمی در وسط توده‌ای از هسته‌های سبک منفجر شود، حرارت فوق العاده‌ای که از انفجار بمب حاصل می‌شود، حرارت هسته‌های سبک را به قدری بالا می‌برد که پیوند آن‌ها را امکان‌پذیر سازد. این موضوع اساس ساختمان بمب حرارتی و هسته‌ای (ترمونوکلئور) است.
همانطوری که در کبریت عادی برای آتش گرفتن ابتدا گوگرد موجود در آن بر اثر مالش محترق می‌شود و آنگاه باروت را روشن می‌سازد، در بمبهای (حرارتی و هسته‌ای) نیز ابتدا یک بمب اتمی معمولی منفجر می‌شود و در نتیجه انفجار توده‌ای از اجسام سبک را به حرارت فوق‌العاده‌ای می‌رساند، به‌طوری که هسته‌های آن‌ها به هم می‌پیوندند و آنگاه انفجار مهیب‌تری انجام می‌گیرد.
بعد از انفجار یک بمب اتمی معمولی، عمل سرد شدن به سرعت انجام می‌گیرد. بنابراین، باید فعل و انفعالاتی را در نظر گرفت که در آن‌ها عمل پیوند به سرعت انجام گیرد. اگر یک بمب اتمی را در مخلوطی از دوتریوم و تریتیوم محصور کرده و مجموعه را در یک محفظه با مقاومت مکانیکی زیاد قرار دهیم، پس از انفجار بمب هسته‌ای، محیط مساعدی برای یک فعل و انفعال ترمونوکلئور (فعل و انفعال هسته‌ای گرمازا) به‌وجود می‌آید و در اثر آن عمل پیوند هسته‌ها انجام شده و هلیوم به‌وجود می‌آید.
در نتیجه این فعل و انفعال، حدود هفده میلیون الکترون ولت، انرژی آزاد می‌شود. این میزان انرژِی نسبت به واحد وزن ماده قابل انفجار، در حدود چهار برابر انرژی است که از شکسته شدن اورانیوم حاصل می‌شود. به عبارت دیگر در موقع پیوند هسته‌های دوتریم و تریتیوم، انرژی بیشتر بر واحد جرم نسبت به شکافته شدن هسته‌های اورانیوم رها می‌شود.
🔺 #گزارش_تصویری

سمینار بررسی جدیدترین دستاوردهای علم نجوم با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیم ستاره شناسی، رصدخانه ملی و یافته‌های تلسکوپ جیمز وب برگزار شد.

https://www.tgoop.com/physics_basij
👎1
ویژه علاقه‌مندان به نانو فناوری

پکیج آموزشی آشنایی با فناوری نانو😍
اگر توی دوازدهمین مسابقه ملی نانو ثبت‌نام کردی و هنوز شروع به خوندن نکردی، به جمعِ ما ملحق شو 🩵

شرکت برای عموم آزاد می‌باشد❗️
محل برگزاری جلسات: اسکای روم

ثبت‌نام از طریق لینک زیر:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPPFduGD54MMnMWiIorEZTQHSJ-296XB6YAcPqBz8JKqmkrQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

برای اطلاع از سایر برنامه‌های‌ رایگانمون‌ توی کانالمون جوین شو😉:
🆔:@Grapheene
👍2
2025/07/13 15:36:59
Back to Top
HTML Embed Code: