Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
🔺با دانش‌بنیان ها تا ایران‌ساخت دوازدهم|رونق تولید تبلت‌های بریل با چهار سال حضور مستمر در نمایشگاه ایران‌ساخت


🔸شرکت دانش‌بنیان پکتوس پس از چهار سال حضور موفق در نمایشگاه ایران‌ساخت در پنجمین سال حضور خود در دوازدهمین دوره این نمایشگاه در سال 1403، تصمیم دارد آخرین تجهیزات و دستاوردهای خود در حوزه خدمات به نابینایان و کم‌بینایان را به نمایش بگذارد.

🔹شرکت در انتهای سال 1396، موفق به تولید دستگاه برجسته‌نگار هوشمند همراه (تبلت بریل) شد و سال 1399 با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و از طریق نمایشگاه ایران‌ساخت، تحولات مثبتی در زمینه توسعه فروش این محصول به وجود آمده است.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺«اقتصاد دانش‌بنیان»، محور همکاری‌های مشترک ایران و ونزوئلا


🔸معاون سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین المللی با اشاره به پایان دهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و ونزوئلا گفت: یکی از مهم‌ترین محورهای همکاری میان ایران و ونزوئلا، علم و فناوری بود و شرکت‌های دانش‌بنیان نقشی محوری در این نشست داشتند.

🔹همچنین بیش از ۵۰ فعال اقتصادی، مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و تجار از جمهوری اسلامی ایران در این کمیسیون حضور داشتند.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان، چالشی برای برترین‌ها


🔸مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و ستاد اقتصاد دانش‌‌بنیان دیجیتال ریاست‌جمهوری به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌‌شود.

🔹مسابقه‌ انتخابی رایان، روز شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ در سایت کدفورسز برگزار می‌شود.

🔸مسابقه نهایی رایان نیز در اردیبهشت 1404 در تهران برگزار خواهد شد؛ در مسابقه نهایی 60 نفر از برترین شرکت‌کنندگان مسابقه‌ی انتخابی و 40 نفر از شرکت کنندگان ایرانی به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺با دانش‌بنیان‌ها تا «ایران‌ساخت» دوازدهم|صادرات فریزرهای آزمایشگاهی و تجهیزات برودتی ایران ساخت به کشورهای منطقه و آفریقا


🔸
مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان پیشرو در ارائه راهکارهای برودتی و سرمایشی مناسب برای مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی گفت: نمایشگاه ایران ساخت به عنوان یک سکوی پرتاب برای معرفی «فریزرهای آزمایشگاهی» عمل کرده است.

🔹فریزرهای آزمایشگاهی به عنوان یکی از اساسی‌ترین دستگاه‌های برودتی و سرمایشی، می‌توانند دما را در شرایطی بسیار دقیق حفظ کنند. این دستگاه‌ها از یک وسیله خنک‌کننده و یک عایق مناسب تشکیل شده‌اند که از انتقال دما به خارج جلوگیری می‌کند.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺با حمایت آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز: هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران برگزار می‌شود


🔸
با هدف معرفی تازه‌ترین دستاوردهای پژوهشی و فناورانه و همکاری‌های ملی و بین‌المللی، «هشتمین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز، 22 آذر ماه جاری در محل سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، برگزار خواهد شد.

🔹از بخش‌های مختلف این سمپوزیوم می‌توان به برگزاری نشست‌های تبادل تجربیات، برگزاری پنل‌های تخصصی، ارائه مقالات منتخب و اهدای جوایز نفرات منتخب اشاره کرد.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺معاون علمی رییس جمهور تاکید کرد:
لزوم توجه به زیرساخت‌های علمی در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور


حسین افشین، طی سخنانی در نشست
شورای علمی فرهنگستان علوم گفت:

🔸تعداد مقالات باکیفیت چاپ‌شده در سال‌های اخیر کاهش یافته است. برای مثال، تعداد مقالات برتر در سال جاری به ۶۹ مورد رسیده است، در حالی که در سال‌های گذشته این عدد بسیار بالاتر بود. این نشان‌دهنده کاهش توانایی ما در حضور در مرزهای دانش جهانی است.

🔹در بسیاری از دانشگاه‌های کشور، تجهیزات آزمایشگاهی قدیمی هستند. به عنوان نمونه، آزمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی شریف که از برترین دانشگاه‌های کشور است، دارای تجهیزاتی است که قدمت آن‌ها به ۴۰ سال پیش بازمی‌گردد. این موضوع باعث می‌شود که دانشجویان و پژوهشگران نتوانند به درستی فعالیت کنند و بعضاً تصمیم به خروج از کشور بگیرند.

🔸یکی از برنامه‌های مهم ما، تأسیس آزمایشگاه‌های ملی مستقل و مجهز در حوزه‌های مختلف علمی است که می‌توانند به صورت هیئت‌امنایی اداره شوند و به پژوهشگران سراسر کشور ارائه خدمت کنند.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔻برگزاری وبینار معرفی برنامه تابستانی دانشمندان جوان یاسا


🔸بنیاد ملی علم ایران و مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه های کاربردی (یاسا)، وبینار معرفی برنامه تابستانی دانشمندان جوان یاسا (YSSP) را برگزار می کنند؛ از جمله برنامه‌های حمایتی این مؤسسه برنامه مدرسه تابستانی پژوهشگران جوان (YSSP) است.

🔹در این برنامه سالیانه ۵۰ دانشجوی دکتری می‌توانند به مدت سه ماه پژوهشی مرتبط با رساله دکتری خود انجام دهند؛ طی این مدت، پژوهشگران ضمن بهره‌مندی از دانش متخصصان برجسته یاسا به سامانه‌ها و نرم‌افزارهای منحصر‌به‌فرد یاسا نیز دسترسی خواهند داشت.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺با دانش‌بنیان‌ها تا ایران‌ساخت دوازدهم| رفع نیاز آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه تصفیه گاز استیلن ایران‌ساخت


🔸شرکت پایدار اهورا کیمیا از جمله شرکت‌های دانش‌بنیانی است که در دوازدهمین نمایشگاه ایران ساخت حضور خواهد داشت.

🔹 هسته اولیه فعالیت‌های این شرکت حول تحقیقات استفاده از دی اکسید کلر شکل گرفته و کارکرد آن را در حوزه های مختلف را مورد بررسی قرار داده است. همچنین، فعالیت‌های تحقیقاتی تصفیه گاز استیلن نیز به مرحله ارائه تجاری رسیده و به صورت یک محصول درجه یک به بازار عرضه شده است.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 معاون علمی رییس‌جمهور تأکید کرد:
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در «حکمرانی نوآورانه و فناورانه»


🔸در دیدار و هم اندیشی معاون علمی رییس جمهور و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سازوکارهای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در حکمرانی نوآورانه و فناورانه با ایجاد قطب نوآوری علوم انسانی بررسی شد.

حسین افشین، با تأکید بر اهمیت ویژه و نقش راهبردی علوم انسانی گفت:

🔹معتقدم که خروجی علوم انسانی بسیار ملموس و مشهود است. آن‌چه که باید در نقش آفرین ساختن علوم انسانی در مسائل کلان مورد توجه قرار داد، تعریف و طرح دقیق مسأله است.

🔸ما در علم عمدتا پیرو هستیم و پیشرو نیستیم و در مسیر هم‌سویی و همراهی با توسعه جهانی دانش و فناوری، نه تنها ابزارها، رویکردها، الزامات و زیرساخت ها را فراهم نمی‌کنیم تا در سال های آینده نسبتی مناسب با دانش و فناوری‌های نوظهور برقرار کنیم، بلکه عمدتاً نوع برخوردها از جنس سلبی است و صرف جلوگیری و مسدود کردن مسیر حرکت، مانع ایجاد می‌کند. آمادگی داریم در موضوع دیده بانی علم و فناوری، از دستاوردهای پژوهشگاه استفاده کنیم.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺برگزاری کمپ بین‌المللی‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان به میزبانی پارک علم و فناوری کردستان


🔸شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور تا هفتم آذرماه جاری فرصت دارند تا در کمپ بین‌المللی‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان در کردستان ثبت نام و برای حضور اعلام آمادگی کنند.

🔹در سال جاری 4 کمپ در استان های اصفهان، کرمان، خراسان رضوی و خوزستان با همکاری سازمان‌های مرتبط برگزار شده است.

🔸این رویداد 7 و 8 آذرماه امسال و از ساعت 9 تا 17 در ساختمان مرکزی پارک علم و فناوری استان کردستان میزبان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواهد بود.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺دبیر ستاد توسعه صنایع فرهنگی و نرم در جمع فعالان کودک و نوجوان:
تولی‌گری حاکمیت در ساحت فرهنگ و صنایع خلاق، مستلزم گفتمان سازی و جریان سازی است


🔸بیست و سومین دورهمی فعالان حوزه کودک و نوجوان به میزبانی ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم و با حضور فعالان این اکوسیستم در محل معاونت علمی برگزار شد.

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناروری های فرهنگی و نرم گفت:
🔹 این ستاد دو شانیت هویتی دارد؛ نخست؛ شان تولی گری، هدایت، نظارت و زیرساخت‌سازی در حوزه صنایع خلاق است که به تعبیری شان عام ستاد محسوب می‌شود. دوم، شان خاص ستاد است که به دلیل قرار گرفتن در مجموعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به صورت خاص حمایت از بخش فناورانه این اکوسیستم را بر عهده دارد.

🔸کل بودجه دولت در حوزه فرهنگ نزدیک به 70 هزار میلیارد تومان است، از این مقدار شاید کمتر از 10 هزار میلیارد تومان عددی باشد که به اکوسیستم صنایع خلاق اختصاص پیدا می کند.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺حمایت معاونت علمی از ایجاد پارک‌های انیمیشن توسط بخش خصوصی


حسین افشین طی سخنانی در نشست فعالان صنایع خلاق و فناوری‌های نرم گفت:

🔸با وجود فشار‌های ناشی از تحریم‌ها، اگر شرکت‌های دانش‌بنیان نبودند، زندگی برای مردم بسیار دشوار می‌شد.

🔹در قانون برنامه هفتم آمده است که این برنامه در تمامی استان‌ها اجرایی شود؛ در حال حاضر معاونت تنها سه تا چهار شهر را برای این پروژه انتخاب کرده است که اجرای آن بر عهده معاونت نخواهد بود.

🔸معاونت باید به‌عنوان واسطه‌ای فعال عمل کند و از فضاها و امکانات موجود در اداره‌ها و نهادهای مختلف مانند میراث فرهنگی بهره‌برداری کند و امکانات دولتی که از آنها استفاده نمی‌شود، در زمینه صنایع خلاق به کار گرفته شود.

🔹ما به دنبال این هستیم که به معنای واقعی تصدی‌گری نکنیم، بلکه به فعالان خصوصی فضا و امکانات لازم را برای رشد و شکوفایی بدهیم.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺دستاورد| تولید دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی


🔸اولین دستیار صوتی آفلاین فارسی علاوه بر پشتیبانی از زبان فارسی، قابلیت پشتیبانی از دو زبان بین‌المللی دیگر، یعنی انگلیسی و عربی، را دارد که می‌تواند به گردشگران هتل‌های بین‌المللی خدمات‌رسانی کند.

🔹این محصول در حوزه‌های متنوعی از جمله هتل‌ها، لوازم خانگی، تجهیزات رفاهی برای معلولین، و همچنین در منازل و پارکینگ‌ها قابلیت استفاده دارد.

🔸مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، حمایت از ثبت اختراع، حمایت مالی و معنوی از محصولات دانش‌بنیان توسط معاونت علمی و حمایت روزافزون از ورود این شرکت‌ها به بازارهای بین‌المللی را از جمله مواردی دانست که می‌تواند به رشد و توسعه محصولات نوپا کمک شایانی کند.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺اجرای مطمئن تر پروژه‌های صنعتی کشور با تشکیل صندوق بیمه ویژه/ آمادگی معاونت علمی برای ایجاد بسترهای تست در حوزه‌های کلیدی‌ صنعت نفت


🔸 معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با حضور در محل معاونت علمی با معاون علمی رییس جمهور دیدار کرد.

🔹افشین در این دیدار با اشاره به پتانسیل های مناسب وزارت نفت در حوزه دانش‌بنیان و تاکید معاونت علمی در همکاری هر چه نزدیکتر با این وزارتخانه، مشارکت در تامین منابع ایجاد زیرساخت هوش مصنوعی کشور، بررسی گلوگاه‌ها و تعریف نظام مسائل، ایجاد صندوق بیمه پروژه های صنعتی و بحث تولید بار اول تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت را از زمینه های همکاری مشترک معاونت و وزارت نفت عنوان کرد.

🔸بسیار اهمیت دارد که معاونت علمی و وزارت نفت در دو زمینه در بحث تولید بار اول به توافق برسند: نخست آنکه زمان طولانی نشود، دوم اینکه انتخاب شرکت ها برای تولید بار اول باید با معاونت علمی باشد.

🔹از این رو، باید درخصوص موضوعات، زنجیره تائید و الزامات آن با هم به‌توافق رسیم؛ این باعث می شود تا پروژه هایی که به عنوان پروژه بار اول تعریف می‌کنیم پروژه های واقعی و پیشران باشد.

📌مشاهده جزئیات خبر

🆔 @pr_isti
🔺با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، انرژی و محیط زیست:
همایش کاربران توربین‌های گازی با تمرکز بر نیروگاه‌های کلاسF برگزار می‌شود


🔸همایش کاربران توربین‌های گازی با تمرکز بر نیروگاه های کلاسF از 27 تا 29 آذرماه جاری توسط انجمن صنفی نیروگاهی ایران (اصنا) با مشارکت و میزبانی شرکت فولاد مبارکه اصفهان و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در ساختمان نگین نقش جهان در سپاهان شهر اصفهان برگزار می شود.

🔹هدف از برگزاری این همایش که شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی، گروه مپنا و شرکت دانش بنیان مهندسی و خدمات تابا، گروه ماهتاب گستر، شرکت بهره‌برداری‌ و‌ تعمیرات نیروگاه صبا و سندیکای صنعت برق نیز در برگزاری آن همکاری دارند، حمایت از ساخت داخل، بررسی موانع و مشکلات پیش روی تولید، تعمیرات و بهره برداری واحدهای گازی به ویژه نیروگاه های کلاس F و ارائه راهکارهای حمایتی است.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺اهواز، میزبان کمپ بین‌المللی‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان


🔸استان خوزستان میزبان کمپ بین‌المللی سازی شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور شد تا با حضور فعالان عرصه صادرات محصولات این حوزه، زمینه برای ورود دستاوردهای ایران‌ساخت به بازارهای بین‌المللی فراهم شود؛ در نخستین روز این رویداد که با حضور بیش از ۵۰ نفر به صورت حضوری و ۲۵ شرکت از طریق بستر آنلاین برگزار شد، اقدامات، دستاوردها و حمایت‌ها در مسیر بین‌المللی شدن محصولات دانش‌بنیان، خلاق و فناور عنوان شد.

🔹در این رویداد برنامه‌های سازمان توسعه همکاری‎‌های علمی و فناورانه بین‌المللی در جهت توسعه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان توسط هاجری معاون برنامه ریزی و توسعه این سازمان ارائه شد.

🔸همچنین موضوعاتی نظیر چرایی و چگونگی صادرات، رتبه بندی بازارهای هدف بین المللی، شناسایی عوامل کامیابی و ناکامی حیاتی، شاخص های فنی و فناوری و شناخت بازارهای بین‌المللی مطرح شد.


📌مشاهده جزئیات خبر



🆔 @pr_isti
🔺نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشه‌های چندتخصصی» برگزار می شود


🔸نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشه‌های پژوهشی چندتخصصی» روز پنجشنبه ۸ آذرماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۱۳ به میزبانی بنیاد ملی علم ایران برگزار می‌شود.

🔹تعریف و ترویج کرسی پژوهشی و انتقال دستاوردهای کرسی‌های پژوهشی به
جامعه از جمله مباحث این نشست است.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺رونمایی از نخستین نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی در واحدهای احیاء مستقیم صنایع فولاد


🔸شرکت دانش‌بنیان گسترش فناوری خوارزمی به عنوان یکی از تولیدکنندگان اصلی نانوکاتالیست‌های پیشرفته و نانوجاذب‌های مورد نیاز صنایع عظیم فولاد کشور با تمرکز بر «نانوکاتالیست ارتقاء یافته فعال ریفرمینگ احیاء مستقیم» و «ارائه راهکارهای هوش مصنوعی در صنایع فولاد کشور» از نخستین نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی در واحدهای احیاء مستقیم در مجتمع فولاد شادگان رونمایی کرد.

🔹این نرم افزار مبتنی بر هوش مصنوعی بوده و به منظور شبیه‌سازی واحد احیاء مستقیم در صنایع فولاد، توسط واحد هوش مصنوعی شرکت خوارزمی طراحی شده و اکنون وارد فاز اجرایی در فولاد شادگان شده است تا به همراهی نانوکاتالیست‌های کاربردی در این مجموعه، به افزایش کیفیت تولیدات فولادی کمک مضاعفی نماید.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺اقدامات ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری در راستای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه


🔸دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری بر اهمیت ارتباط سازنده بین صنعت و دانشگاه تأکید کرد و گفت:این همکاری نه تنها به بهبود فرآیندهای آموزشی و پژوهشی کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز نوآوری و تجاری‌سازی دستاوردهای علمی خواهد بود.

🔹تدوین قانون جهش تولید دانش‌بنیان و طراحی مسیری که تسهیل‌کننده این ارتباط باشد، از وظایف مهم دولت است.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری انجام می‌شود:
ساماندهی ارائه رایگان خدمات داوطلبانه به اقشار آسیب پذیر در قالب «بانک زمان»



🔸وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، طی فراخوانی، شرکت‌های دانش بنیان را به هفکری در راستای طرح پیاده سازی پلتفرم «بانک زمان» دعوت کرد.

🔹علاقه مندان تا پایان آذرماه 1403 برای ارائه پروپوزال های خود مهلت دارند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و هر گونه سوال با شماره 02164492418 و 02164492655 تماس بگیرند.


📌مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
2024/11/27 14:14:17
Back to Top
HTML Embed Code: