Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
📸 دومین روز از همایش ایران پتروکم 2025 در قاب تصویر


🆔 @pr_isti
🔺کیمیاپلاس به ایستگاه سوم رسید


🔸با حمایت دفتر توسعه زیر ساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، سومین دوره طرح کیمیاپلاس با عنوان پرورش کارشناس توسعه اکوسیستم با رویکرد ارزشگذاری از ١۵ دی آغاز شد.


🔷کیمیا پلاس3، ویژه کارشناسان و راهبران فعال در زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری در 13 فصل آموزشی است. زمان‌بندی برگزاری دوره شامل هفته اول از 15 الی 19 دی، هفته دوم از 13 الی 17 بهمن، هفته سوم از 4 الی 8 اسفند 1403 است.


🔸گفتنی است کیمیا کالج با هدف پرورش نیروی انسانی زیست‌بوم نوآوری با رویکرد فعالیت کارشناسی و تخصصی از سال ۹۶ تاکنون، هفت دوره کیمیا و سه دوره کیمیا پلاس را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و پارک علم وفناوری دانشگاه شریف برگزار کرده است.

🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺هوش‌مصنوعی در لبه اینترنت اشیا


🔸محققان دانشگاه تهران، نرم‌افزاری پیشرفته طراحی کرده‌اند که قادر است پردازنده‌های سفارشی برای اجرای سریع و کم‌مصرف مدل‌های هوش‌مصنوعی، به‌ویژه یادگیری عمیق در دستگاه‌های اینترنت اشیا تولید کند.

🔹این دستاورد با توجه به در دسترس بودن FPGA در داخل کشور، می‌تواند به توسعه سریع و مستقل صنایع هوش‌مصنوعی کمک شایانی کند.

🔸از هوشمندسازی لبه‌های اینترنت اشیا و کاهش مصرف انرژی‌ تا کاربرد در اینترنت اشیای پزشکی، سامانه‌های پردازش برخط تصویر و صوت در خودروهای هوشمند و هوشمندسازی سیستم‌های پایش صنعتی، همگی از حوزه‌های کاربردی این نرم‌افزار هستند.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 بومی‌سازی کامل طراحی و تولید مبدل‌های حرارتی کلدباکس


🔸شرکت دانش‌بنیان هیلاویس در قالب یک طرح تولید بار اول موفق به بومی‌سازی پیچیده‌ترین کلدباکس‌های صنایع گاز و پتروشیمی و پالایشگاهی شده است که در  واحدهای NGL، LNG، بازیابی اتان در پالایشگاههای گاز، واحدهای اتیلن و آمونیاک در پتروشیمی ها و واحدهای ASU و ... در یوتیلیتی‌ها، صنایع فولادی و معدنی کاربرد دارد.


🔷ارتقای تجهیز در مقاومت به یخ زدگی، تسهیل شستشو از طریق اضافه کردن انشعابات، پورت‌های TI و PI در نازل‌های ورودی و خروجی، نصب مانیفلد و SPRAY BAR برای متانول و زایلین و کاهش افت فشار و دامنه تغییرات فشار و دما از مزیت‌های فنی این محصول نسبت به نمونه های مشابه خارجی است.

🔶بومی‌سازی طراحی و تولید این مبدل‌ها موجب ثبات و افزایش اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از 100 درصد نسبت به قبل از تعمیق عمق ساخت داخل در مجموعه هیلاویس شده‌است.

🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 با امضای توافق‌نامه همکاری سه جانبه میان معاونت علمی ریاست جمهوری، منطقه آزاد کیش و گروه پتروشیمی خلیج فارس، زمینه برای راه‌اندازی دومین منطقه پردازش سریع هوش مصنوعی و راه‌اندازی و توسعه هاب فناوری‌ها بر بستر ظرفیت‌های جزیره کیش، فراهم شد.


🆔 @pr_isti
🔺 تسهیل فرآیند ارائه تسهیلات تبصره ۱۸ به شرکت‌های دانش‌بنیان


🔸بر اساس توافقات صورت‌گرفته میان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و بانک ملت به عنوان بانک عامل ارائه‌دهنده تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲، مساعدت حداکثری برای ارائه این تسهیلات از محل منابع استانی و ملی به شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی صورت خواهد گرفت.

🔹منابع مرتبط با تبصره ۱۸ در قالب ارائه تسهیلات از دو منبع استانی و ملی به شرکت‌های دانش‌بنیان از سوی بانک عامل تخصیص می‌یابد.

🔸در بخش استانی، ۸۰۰ طرح از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان به دبیرخانه معاونت علمی ارسال‌ شد که در هفته اول بهمن‌ماه نتایج ارزیابی آن‌ها اعلام خواهد شد. طرح‌های منتخب، تسهیلاتی از ۵ تا ۳۰ میلیارد تومان دریافت خواهند کرد. همچنین به طرح‌هایی که برای دریافت تسهیلات در بخش ملی اقدام کرده‌اند نیز تسهیلاتی به مبلغ ۳۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان اعطا خواهد شد.

🔷روند ارائه تسهیلات در تمام شعب منتخب در سراسر کشور یکسان بوده و در صورت تکمیل بودن مدارک مورد نیاز از سوی شرکت‌ها، فرآیند دریافت وام از زمان ارائه درخواست تا اعطای تسهیلات بیش از یک ماه زمان نخواهد برد.

🌐 مشاهده جزئیات خبر



🆔 @pr_isti
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 آنچه در دومین همایش و نمایشگاه بین‌المللی پتروکم با حضور بیش از ۸۰ شرکت‌ دانش‌بنیان و با شعار حمایت از تولید دانش‌بنیان در صنعت گذشت.


🆔 @pr_isti
🔺طرح معین منطقه‌ای آغاز شد؛
گیلان، میزبان ایده‌های نوآورانه برای توسعه روستایی


🔸طرح معین منطقه‌ای، به عنوان یکی از اقدامات مهم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، در چندین استان کشور، ازجمله استان گیلان، برگزار می‌شود.

🔹هدف این طرح، توسعه اقتصاد روستایی و مناطق کم‌برخوردار از طریق به‌کارگیری فناوری و نوآوری و باتکیه بر ظرفیت‌های بومی هر منطقه است.

🔸فراخوان طرح معین منطقه‌ای در استان گیلان از تاریخ 20 دی 1403 آغاز شده و تا 30 بهمن 1403 ادامه خواهد داشت.

🔹این طرح، حوزه‌های متنوعی از جمله توسعه فناوری در زمینه برنج، ابریشم، مرکبات، ماهیان گرمابی، آب و انرژی، سلامت و همچنین زیرساخت و مسکن روستایی را در برمی‌گیرد.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 بازنگری فهرست محصولات دانش‌بنیان با نگاه به فناوری‌های نوپدید


تورج امرائی، معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی گفت:
🔸فهرست محصولات دانش‌بنیان با نگاه به پیشرفت‌های جهانی و فناوری‌های نوپدید روزآمدسازی می‌شود، در این رویکرد تازه به حوزه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال توجه ویژه‌ای شده‌است.

🔹بر اساس پیشرفت‌های جهانی و اولویت‌های ملی، شماری محصول جدید به این فهرست افزوده شده و شماری دیگر ممکن است اصلاح و یا حذف شوند.

🔸هم اکنون حدود ۱۷۰۰۰ محصول دانش‌بنیان تایید شده در کشور وجود دارد که ذیل حوزه‌های ۹ گانه فناوری یا به صورت بین حوزه‌ای قرار می‌گیرند.

🔹دسته فناوری‌های ماشین‌آلات پیشرفته، سخت‌افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک، فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانه‌ای به ترتیب بیش‌ترین سهم از کل تعداد محصولات دانش‌بنیان را به خود اختصاص داده‌اند.


🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺حمایت معاونت علمی از برگزاری المپیاد علمی و مهارتی دانشجویان دارای معلولیت


🔸اولین المپیاد ملی علمی-مهارتی دانشجویان دارای معلولیت، با هدف شناسایی مهارت‌های این دانشجویان و کمک به ارتقای توانمندی‌های آنان، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان، توسط واحد بین‌الملل فرشتگان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

🔹علاقمندان تا پایان سال ۱۴۰۳ فرصت دارند تا طرح‌ها و ایده‌های خود را به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند.

🔸این المپیاد علمی-مهارتی، اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ میزبان شرکت‌کنندگانی از سراسر کشور خواهد بود و مراسم اختتامیه، روز جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

🔹متقاضیان می‌توانند به وبگاه دانشگاه آزاد واحد فرشتگان، مراجعه یا با شماره ۸۸۰۷۶۳۳۰-۰۲۱ داخلی ۱۰۵ تماس حاصل کنند.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺درمان بیماری آلزایمر با داروی گیاهی ‌ایران‌ساخت


🔸با تولید و فرآوری گیاه دارویی «وَج» و عصاره روغنی آن با نام تجاری «اکسیر وج»، توسط شرکت دانش‌بنیان اکسیر هیرکانی ماهان، ایران در جمع دارندگان فناوری تولید این داروی گیاهی قرار گرفت.

عباس قلی‌پور، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، با اشاره به کاربردهای گیاه وَج بیان کرد:
🔹این گیاه در طب سنتی، تنها برای رفع مشکلات گوارشی، کلیه و کبد مورد استفاده قرار می‌گرفت اما در مطالعات جدید به عنوان کاندیدای درمان آلزایمر نیز معرفی شده است.

🔸عصاره تولیدی این مجموعه، در پیشگیری و درمان بیماری‌های مفاصل مانند آرتروز، روماتیسم، کمردرد و رفع اسپاسم‌های عضلانی بسیار مؤثر است.

🔹این گیاه پیش از این، تنها در هند و سریلانکا کشت می‌شد، اما امروز ایران، به عنوان سومین تولیدکننده این محصول شناخته می‌شود.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺دستیار معاون علمی رییس‌جمهور خبر داد؛
رونمایی از نخستین دموی سکوی ملی هوش مصنوعی ایران در هفته آینده


مجتبی علیزاده، از رونمایی نخستین دموی سکوی ملی هوش‌مصنوعی ایران در هفته آینده خبر داد و گفت:
🔸تمرکز اصلی این سکو بر حوزه پزشکی و تشخیص است.

🔹توافق‌نامه منعقد شده با هلدینگ خلیج فارس، منجر به راه‌اندازی مرکز مدیریت هوش‌مصنوعی صنعت نفت در جزیره کیش، تا حداکثر یک سال آینده خواهد شد.

🔸طبق برنامه‌ریزی‌ها نیز اولین فارم GPU کشور، در اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت سال آینده راه‌اندازی می‌شود و تمامی نیازهای زیرساختی کشور در حوزه هوش مصنوعی را تامین می‌کند.

🔹پس از گزارش معاونت علمی به هیئت دولت، رئیس‌جمهور کلیه مسائل مربوط به هوش‌مصنوعی را به معاونت علمی واگذار کرد.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺حرکت ناو «زاگرس» با تکیه بر هوش‌مصنوعی


🔸الحاق ناو اطلاعاتی رزمی «زاگرس» با بهره‌گیری از فناوری هوش‌مصنوعی توسط نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران زمینه‌ساز ارتقای توان اطلاعاتی و دفاعی کشور شده است.

ناخدا یکم داریوش اسکندری، با اشاره به تحولات سریع فناوری و تهدیدات دریایی، تاکید کرد:
🔹این ناو پیشرفته، مجهز به فناوری‌های نوین و حسگرهای الکترونیکی است که قابلیت جمع آوری اطلاعات گسترده و شناسایی امواج الکترومغناطیس دشمن را در شرایط دشوار فراهم می‌آورد.

🔸ناو زاگرس، یک دستاورد تمام ایرانی است که با تکیه بر دانش و تخصص نخبگان و متخصصان صنعت دفاعی کشور ساخته شده که نه تنها مجهز به آرایه‌ها و ساختارهای الگوریتمی مبتنی بر هوش‌مصنوعی است، بلکه سامانه رانش آن نیز به طور کامل در داخل کشور طراحی و ساخته شده است.

🔹فرآیند ساخت این محصول در کارخانجات نداجا بندرعباس و پا چینش بسیار دقیق هزاران قطعه و سامانه به صورت همزمان و با وجود تمام موانع گلوگاهی و تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی به اتمام رسید و روز آمدی، چابکی، قدرت مانور و سرعت بالا از ویژگی‌های بارز این شناور است.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺رئیس سازمان فضایی از سهم هوش مصنوعی در پروژه‌های این سازمان گفت:
از آنالیز تصاویر فضایی تا برآورد خسارات سوانح طبیعی



حسن سالاریه، رئیس سازمان فضایی در نشست خبری این سازمان گفت:
🔸هوش مصنوعی امروز، به ابزاری همه‌گیر و فراگیر بدل شده است و ما هم اکنون در بحث آنالیز تصاویر و مسائل کاربردی بر مبنای داده و تصویر، از این فناوری نوپدید استفاده می‌کنیم.

🔹 یک‌زمانی، تحلیل و آنالیز تصاویر فضایی اعم از تشخیص سطح زیرپوشش، برآورد خسارت سیل و زلزله، شناسایی کانون گردوغبار، شناسایی هات‌پوینت‌ها و .....  تنها از رهگذر کارشناسان خبره انجام می‌شد اما اکنون با استفاده از هوش مصنوعی این جنس تحلیل‌ها با سهولت بیشتری انجام می شود.

🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
2025/01/17 03:27:58
Back to Top
HTML Embed Code: