Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
🔺 تقدیر از برگزیدگان نخستین فراخوان تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش‌مصنوعی کاربردی


🔹ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، در تعامل با بنیاد ملی نخبگان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف توسعه آموزش‌ هوش مصنوعی و کاربردهای آن در رشته‌های تخصصی، اقدام به فراخوان تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش مصنوعی کاربردی کرد.

🔸فرایند داوری در کمیته‌ای متشکل از اساتید برجسته دانشگاهی انجام و در نهایت 50 طرح برتر بر مبنای بالاترین امتیاز کسب شده به عنوان برگزیدگان فراخوان شناسایی شدند.

🔹در آیین تقدیر از برگزیدگان که در هفته جاری برگزار می‌شود، ضمن تقدیر از اساتید برتر مرحله اول این فراخوان، دستاوردها و چالش‌های پیش‌روی آموزش هوش مصنوعی در کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 ۱۰ تا ۱۵ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی با تولید «قیچی جراحی دوقطبی»


🔹یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید و بومی سازی قیچی جراحی دوقطبی (هندپیس انسداد عروق) شده است که سالانه چیزی حدود سالانه ۱۰ تا ۱۵ میلیون یورو ارزآوری دارد.

🔸این وسیله در جراحی کار را هم برای پزشک و هم برای بیمار راحت‌تر می‌کند. برای پزشک از این باب که تجمیع چند وسیله پزشکی است و برای بیمار از این جهت که نیازی به بخیه ندارد و زمان بیهوشی به شدت کاهش می‌یابد.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| تجزیه بیش از ۹۰ درصد آلاینده‌های خروجی اگزوز با مبدل نانوکاتالیستی ایران ساخت


🔹مبدل‌های نانوکاتالیستی تولیدی این شرکت فناور، قطعاتی مصرفی هستند که در مسیر خروجی موتور تمام وسایل نقلیه قرار گرفته و بیش از ۹۰ درصد گازهای آلاینده حاصل از احتراق موتور را به گازهای بی خطر تبدیل می‌کنند.

🔸این محصولات نانویی از پوشش‌دهی یک هسته مرکزی با فلزات گران‌بها ساخته شده که این فلزات نقش اصلی را در کاهش آلاینده‌ها به عهده دارند.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
👉 فراخوان ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه جیتکس 👈


🔵اهداف: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی و معرفی توانمندی‌های کشور در حوزه فناوری‌های نوین از تمامی شرکت‌های فعال در حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات با محوریت «امنیت سایبری»، «هوشمندسازی و اینترنت اشیا»، «ماهواره و سنجش از دور»، «مخابرات» و «ارتباطات»

🔴مهلت ثبت‌نام: تا ۱ مهر ۱۴٠۳

🫥شرکت‌های متقاضی می‌توانند رزومه شرکت خود را به نشانی ایمیل cct@isti.ir ارسال کنند.


🔴 @farakhan_isti
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔺 معرفی برترین رابطان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی


🔹۲۵ رابط برتر مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بر اساس عملکرد سال ۱۴۰۲ توانمندی‌ها و پیشرفت نسبت به سال گذشته معرفی شدند.

🔸رابطان مراکز عضو با شبکه آزمایشگاهی، نقشی راهبردی و کلیدی در تعامل مستمر میان این دو بخش ایفا کرده و ارتباط میان این دو بخش زیست‌بوم آزمایشگاهی را فراهم می‌کنند.

🔹شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی نیز با هدف ارتقای توانمندی رابطان آزمایشگاه‌ها، تقدیر از تلاش رابطان برتر و ایجاد انگیزه و حمایت آنان، ارزیابی‌های سالیانه عملکرد رابطان را در دستور کار خود قرار داد و ۲۵ رابط برتر معرفی شدند.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 ارزیابی طرح‌های دانش‌بنیان پیشنهادی در راستای کاهش تصادفات جاده‌ای


🔹شرکت‌های دانش‌بنیانی که طرح‌های خود را با هدف کمک به حفاظت از جان و مال مردم در راه‌ها، کاهش هزینه‌های کلان ناشی از خسارات جانی و مالی تصادفات جاده‌ای در راستای طرح ملی کاج ارسال کرده بودند، ارزیابی شدند.

صباغ‌زاده، مدیرکل دفتر نگهداری علائم تجهیزات و توسعه ایمنی راه سازمان راهداری:

🔸اگر شرکت دانش‌بنیانی بتواند جهت رفع نیازهای ما پیشنهادی ارائه دهد که سبب بهبود شود، سازمان راهداری از آن شرکت حمایت خواهد کرد.

🔹معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت راه و شهرسازی برای حمایت از طرح‌ها در پایلوت اول و دوم هر یک به ترتیب ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص خواهند داد.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 #برشی از چهاردهمین کنگره دوسالانه سرامیک ایران


عضو اتاق بازرگانی ایران:

🔹ایران رتبه ۱۲ تولید چینی و رتبه پنجم در تولید سرامیک جهان را دارد.

🔸تولیدکنندگان داخلی از جدیدترین تکنولوژی‌های تولید چینی بهره‌مند هستند.


🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| تولید هیدروکمپرسور رفت و برگشتی فشار بالا در کشور


🔹متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان ضمن تولید کمپرسورهای رفت و برگشتی جهت تراکم طیف وسیعی از گازها در ظرفیت‌ها و فشارهای مورد نیاز مشتریان موفق به تولید قطعات برندهای مختلف کمپرسورهای رفت و برگشتی و انجام خدمات اورهال تجهیزات فشرده‌سازی شدند.

🔸از این کمپرسور می‌توان برای فشرده‌سازی گازهای مختلف همچون هیدوژن، گاز طبیعی، اکسیژن، دی اکسید کربن، گاز فلر و ... استفاده کرد.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 آغازی تازه در خلق آینده روشن علمی، فناورانه و فرهنگی استان اصفهان


🔹معاون علمی رئیس‌جمهور در نخستین مرحله از سلسله سفرهای استانی خود، ۲۴ شهریورماه به استان اصفهان رفت؛ سفری با مصوبات و تعهدات امیدبخش که می‌تواند منشا تحولاتی بنیادین در زیرساخت‌های فناورانه و تقویت صنایع دانش‌بنیان اصفهان باشد.

🔸پرداخت ۱۰ میلیارد تومان به پروژه پساب شهرک علمی تحقیقاتی، تقویت صندوق فولاد در حمایت از اکوسیستم دانش‌بنیان، خرید و تست دو دستگاه نشت‌یاب متان، بازگشت طرح شهید احمدی روشن و طرح اجاره به شرط تملیک برای نخبگان از جمله مواردی بود که در این سفر مطرح شد.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| ۶۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی با بومی سازی تروکار لاپاراسکوپی


🔹یک شرکت دانش‌بنیان موفق به بومی‌سازی تروکار لاپاراسکوپی شده که در وهله اول به میزان حداقل ۶۰۰ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی داشته است.

صادق جنگجو، مدیرعامل شرکت نوآوران طب شریف:

🔸امروزه بسیار از جراحی‌های مربوط به شکم مانند ترمیم فتق، بای پس معده، اسلیو معده و برداشتن اندام‌های داخل شکم با استفاده از روش لاپاراسکوپی انجام می‌شود.

🔹مزیت این روش برای جراحان و پزشکان این است که جراحان نیازی به باز کردن شکم برای انجام جراحی ندارند و می‌توانند بدون باز کردن شکم، داخل بدن بیمار را به طور واقعی و در همان لحظه ببینند.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| ارتقای ایمنی جوشکاران با دستگاه جوش هوشمند کنترل از راه دور


🔹متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید دستگاه جوش هوشمند قابل کنترل از راه دور شدند که ایمنی جوشکاران حین کار در ارتفاع را افزایش می‌دهد.

وحید جنگی بالو، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان اروم تیسان صنعت:

🔸ما کنترل دستگاه را بی‌سیم کرده‌ایم، به این صورت که ساعت مچی به دست جوشکاری که در ارتفاع کار می‌کند بسته می‌شود و جوشکار برای تغییر آمپراژ دستگاه با ساعت مچی روی دست خود این کار را انجام می‌دهد.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 گره‌گشایی در حوزه رمزارزها با تعامل دستگاه‌ها و تصویب قوانین مناسب


معاون علمی رئیس‌جمهور در نشست هم‌اندیشی قانون‌گذاری حوزه رمزدارایی‌ها و بلاکچین:

🔹به نمایندگی از فعالان حوزه‌های فناوری‌های نوظهور، مسائل این حوزه از جمله مشکلات حوزه رمزارزها را در دولت پیگیری می‌کنیم.

🔸تاکید مقام معظم رهبری این است که در پدیده‌های نوظهور دیدگاه سلبی نداشته باشیم و اطمینان دارم با پیگیری در دولت و رایزنی با وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، گره‌های موجود در حوزه پیچیده رمزارزها گشوده خواهد شد.

🔹گره‌گشایی در حوزه رمزارزها قطعا نیازمند قانون است و با تصویب لایحه‌ای که مورد توافق باشد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| تولید سامانه اتوماسیون پست‌های فشار قوی در کشور


🔹یک شرکت دانش‌بنیان در قالب یک طرح کلان، بومی‌سازی سامانه اتوماسیون پست‌های فشار قوی برق را در دستور کار خود قرار داده است که تنها در یک فاز آن در کمترین و بدبینانه‌ترین حالت، سالانه دو میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی خواهد داشت.

مدنی، مدیرعامل شرکت پیمان خطوط شرق:

🔸با بومی‌سازی این سامانه، بحث‌های امنیتی پست‌های دیجیتال و فول دیجیتال پوشش داده خواهد شد و پایداری زیرساخت برق کشور تامین و هزینه‌‎ها به شدت کاهش خواهد یافت.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 ارائه «طرح جامع اقدام مشترک ملی برای هوش مصنوعی» در مهرماه


معاون علمی رئیس‌جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان فراخوان تدوین سرفصل آموزشی هوش مصنوعی:

🔹تلاش می‌کنیم تا ۱۱ مهر مصادف با هفته نخبگان طرح کلان معاونت علمی در حوزه هوش مصنوعی (طرح جامع اقدام مشترک ملی برای هوش مصنوعی) را ارائه کنیم.

🔸در این طرح کلان، سه حوزه نیروی انسانی، زیرساخت و داده محل توجه بوده است.

🔹اگر قرار باشد در هوش مصنوعی تحولی را رقم بزنیم، بی تردید یکی از ارکان آن نیروی انسانی و مستندات علمی فارسی است.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان


🔹با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و دانشگاه صنعتی شریف، مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان برگزار خواهد شد.

🔸متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنند. ادمین تلگرام هم به منظور پاسخگویی به سوالات علاقه‌مندان از طریق آیدی info_rayanai در دسترس است.

🔹هوش مصنوعی در سال‌های اخیر مورد اقبال محیط‌های صنعتی و دانشگاهی قرار گرفته؛ در ایران نیز پیش‌بینی می‌شود اقتصاد کشور را متحول کند و حداقل ۱۵۰ میلیارد دلار درآمدزایی برای کشور داشته باشد.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 درمان موثرتر دیابت با معرفی گروه جدیدی از آنالوگ‌های جهش‌یافته انسولینی


🔹محققان دانشگاه شیراز در تحقیقات یک رساله دکتری بیوشیمی با حمایت بنیاد ملی علم ایران، تاثیر سه جهش بر ساختار، پایداری و ویژگی‌های آمیلوئیدی زنجیره B انسولین انسانی را بررسی کردند.

🔸یوسفی، استاد بیوشیمی دانشگاه شیراز: دستاورد مهم این پژوهش معرفی گروه جدیدی از آنالوگ‌های جهش‌یافته انسولینی خواهد بود که پس از طی انجام آزمایش‌های تکمیلی قابلیت استفاده در حوزه درمان را خواهند داشت.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 ضرورت تسریع در اجرای تکالیف برنامه هفتم پیشرفت


🔹سی‌ونهمین نشست کارگروه دائمی شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور و اعضای این کارگروه برگزار شد.

🔸معاون علمی رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم تسریع در آغاز فرایند اجرایی‌سازی تکالیف مرتبط با زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور در قانون برنامه هفتم پیشرفت ایران، از اعضای کارگروه خواست تا با تمام توان خود در راستای عمل به این تکالیف با یکدیگر همکاری و هم‌افزایی داشته باشند.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 تقدیر از برگزیدگان فراخوان تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش مصنوعی


🔹آیین تجلیل از برگزیدگان فراخوان تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش مصنوعی در رشته‌های دانشگاهی با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.

🔸مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک: غنی‌سازی و به‌روزرسانی برنامه‌های آموزشی دانشگاه با جدیدترین دستاوردها در حوزه هوش مصنوعی، ایجاد فرصتی برای اساتید جهت اشتراک گذاشتن تخصص، ارتقای دانش و مهارت دانشجویان در زمینه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در رشته‌های تخصصی، اهداف اصلی فراخوان توسعه آموزش‌های کاربردی هوش مصنوعی است.

🔹حق‌جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی: مهم‌ترین عامل توسعه هر فناوری در جهان «نیروی انسانی» است. مبنای تغییر، تحول و پیش‌رفتن‌ها در جهان امروز، دستیابی به فناوری است.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 بازیافت غبار فرآیند ذوب سرب برای تولید محصولات کاربردی با ارزش


🔹چهارمین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات به منظور حمایت از ایده‌های نوآورانه عناصر فلزی در محل دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

میلانی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی:

🔸چهارمین دوره از این مسابقات تحت عنوان "بازیافت غبار فرآیند ذوب سرب برای تولید محصولات کاربردی با ارزش" به‌منظور استخراج آنتیموان و قلع برگزار شد.

🔹از آنجایی که مصرف سرب در کشور بسیار بالا است و به‌خصوص کارخانه‌های تولید باتری از این ماده به وفور استفاده می‌کنند، فرآیندهایی که کمک کند، غبار حاصل از این ذوب، کاهش پیدا کند برای ستاد حائز اهمیت است.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
👉 فراخوان حمایت از طرح های تجهیزات پزشکی کاربردی پرمصرف در حوزه خدمات طب سنتی 👈


🔵مهلت ثبت‌نام: تا پایان شهریور سال ۱۴٠۳

🫥شرکت‌های فناور جهت ثبت درخواست و ارسال چکیده رزومه به نشانی پست الکترونیک این ستاد chtm@isti.ir ارسال‌کنند.


🔴 @farakhan_isti
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/22 03:23:30
Back to Top
HTML Embed Code: