Telegram Web
🔹 گرامی‌داشت مقام علمی مرحوم استاد هوشنگ عباس‌زاده و درگذشتگان خانواده بزرگ روابط عمومی ایران عزیز

در نخستین روز از هفته روابط عمومی که با عنوان «روابط‌عمومی؛ اهمیت افکارعمومی درون و برون سازمانی» نام گذاری شده است، در مراسمی صمیمی و با حضور فرزندان مرحوم استاد هوشنگ عباس‌زاده از مقام علمی ایشان تجلیل و یاد و خاطره درگذشتگان خانواده بزرگ روابط عمومی ایران عزیز گرامی داشته شد.
در این مراسم با پخش کلیپی از نقطه نظرات استادان و پیشکسوتان روابط عمومی درباره شخصیت مرحوم استاد عباس‌زاده، هر یک از حاضران به ذکر خاطره‌ای از ایشان پرداختند.
گفتنی است با توجه به تخصص استاد عباس‌زاده در زمینه افکار عمومی، فرزندان ایشان بهروز و روزبه عباس‌زاده طی یادداشتی به بیان نقطه نظرات ایشان در خصوص اهمیت و جایگاه افکارعمومی پرداختند.

🌐 متن یادداشت 👇
⚜️ https://www.tgoop.com/prconference/4766
🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
🔹 دومین روز هفته روابط‌عمومی ۱۴۰۳

«روابط‌عمومی؛ پاسخگویی، صداقت و شفافیت»

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
🔹 روابط‌عمومی، پاسخگویی، صداقت و شفافیت

در دومین روز از هفته روابط عمومی ۱۴۰۳ که با عنوان «روابط‌عمومی؛ پاسخگویی، صداقت و شفافیت» نامگذاری شده است، سعید معادی مدرس و پیشکسوت روابط عمومی کشور در یادداشتی به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در این خصوص پرداخته است.
متن این یادداشت به شرح زیر می‌باشد؛

پاسخگویی، صداقت و شفافیت عناصر اساسی روابط‌عمومی موثر است و سازمان‌هایی که در اتخاذ استراتژی ارتباطی بر محوریت این سه اصل فعالیت نمایند می‌توانند علاوه بر ایجاد اعتماد، افزایش اعتبار، بحران‌ها را مدیریت کنند.
روابط‌عمومی یک جنبه حیاتی از استراتژی ارتباطی هر سازمانی است که با مدیریت جریان اطلاعات بین یک سازمان و ذی‌نفعان آن و تاکید بر فلسفه وجودی و ماهیت فعالیت خود که مبتنی بر برقراری ارتباط، اطلاع‌رسانی صادقانه و شفاف و پاسخگویی به افکارعمومی و مردم است باعث افزایش اعتبار سازمان، ایجاد اعتماد برای حفظ شهرت مثبت و ایجاد روابط بلندمدت با ذی‌نفعان شود.
روابط‌عمومی‌ها با اشتراک گذاشتن اطلاعات در مورد شیوه فعالیت، ضوابط و مقررات، تصمیمات، امتیازات و فرآیند اجرائی، کیفیت عملیات، خط‌‌ مشی‌ها همراه با معرفی صحیح و دقیق محصولات و خدمات، می‌توانند تعهد خود را به پاسخگو بودن و قابل اعتماد بودن نشان دهند و از نظر مردم معتبرتر و قابل اعتمادتر دیده شوند.
پاسخگویی، صداقت و شفافیت از سوی روابط‌عمومی تعامل معنادار با ذی‌نفعان سازمان را تسهیل می‌کند و این اتفاق مهم می‌تواند یک مزیت رقابتی برای سازمان‌ها ایجاد نماید. در جامعه اطلاعات محور امروزی، اطلاعات صحیح و دقیق یکی از دارائی‌های مهم نامشهود برای مصرف‌گنندگان تلقی می‌گردد که یکی از منابع تامین آن روابط‌عمومی‌ها هستند و نکته آخر اینکه شهرت قوی برای هر سازمانی ارزشمند است، پاسخگویی، صداقت و شفافیت از سوی روابط‌عمومی‌ها به مدیریت شهرت کمک زیادی می‌کند.

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
کنفرانس روابط‌عمومی pinned «🔹 روابط‌عمومی، پاسخگویی، صداقت و شفافیت در دومین روز از هفته روابط عمومی ۱۴۰۳ که با عنوان «روابط‌عمومی؛ پاسخگویی، صداقت و شفافیت» نامگذاری شده است، سعید معادی مدرس و پیشکسوت روابط عمومی کشور در یادداشتی به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در این خصوص پرداخته…»
دکتر فاطمه زارعان، مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی
🔹 روابط عمومی کارآمد، گره گشا و امید آفرین است

روابط عمومی کارآمد با تصمیم‌سازی‌های کلیدی و تخصصی، تصویر مثبتی را از دستگاه اجرایی ایجاد می‌کند و آن را در مقابل مخاطرات احتمالی و بحران‌های گوناگون حفظ می‌کند. آینده‌نگری و آینده‌سازی ارتباطی، ماموریت اصلی روابط عمومی در سازمان است. روابط عمومی در استانداردهای مطلوب سازمانی، آینده‌پژوه، برنامه‌مدار، مسئله‌محور، تصویرساز، سازنده، بالنده، انسجام بخش، مردم‌مدار و متحول‌کننده است. لذا مدیران ارشد باید به روابط عمومی‌ها به چشم مدیران آینده‌ساز و گره‌گشا نگاه کنند.
روابط عمومی پیشرفته، مدیریت و مهندسی ارتباطات هوشمند برای اقناع، اعتماد، نفوذ در جامعه، گسترش شبکه ارتباطی و افزایش سرمایه اجتماعی در سازمان است.
مدیران ارشد روابط عمومی‌ها را جدی بگیرند!
روابط عمومی تخصصی، یک سیستم یکپارچه و منسجم ارتباطی است که قادر به مسئله‌شناسی ارتباطی و ترسیم نقشه ذی‌نفعان است و با تحلیل و ترسیم نقشه راه، گام‌های موثری برای برنامه‌ریزی و مشاوره ارتباطی به مدیران ارشد برداشته و نظام ارتباطات سازمان را مدیریت می‌کند.
روابط عمومی‌های هوشمند باید تخصصی عمل کنند.
روابط عمومی‌ها قادر به حل و فصل دغدغه ها و مسائل ارتباطی سازمانی هستند. هوشمندی روابط عمومی‌ها در فراوانی اقدامات رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی نیست، روابط عمومی‌ها باید منش اطلاع‌رسانی یک سویه و پلاکارد چسبانی‌های کلیشه‌ای را رها کنند و به روش‌شناسی مدیریت گذر از دغدغه‌ها و مسایل ارتباطی سازمان روی آورند. روابط عمومی تخصصی یعنی خوب شناساندن کارهای خوب سازمان به مردم و ارتباط با مردم، دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن است.
مدیران روابط عمومی هم باید مراقب دام‌های ارتباطی در روابط عمومی‌ها باشند؛ ظهور تکنولوژی‌های مدرن ارتباطی همراه با محتوای بی‌کیفیت به عنوان دو دام جدی در روابط عمومی‌ها قلمداد می‌شوند. پیام‌های تکراری، محتواهای بی‌ربط و اغلب طولانی و ارتباطات بدون استراتژی مشخص نوعی از روابط عمومی بی‌کیفیت هستند که باید مدیران در دنیای مدرن به صورتی هوشمندانه از آن پرهیز کنند و برای تاثیرگذاری بیشتر بر افکار عمومی به اجتماعی‌سازی خبر روی آورند.
در بخش کشاورزی نیز به این نکته توجه کنیم که مهمترین عامل اثرگذار در این بخش، علاوه بر اقلیم و شرایط محیطی، عامل انسانی است به همین دلیل آگاه کردن جامعه و تنویر افکار عمومی در این حوزه از اهمیت بسزایی برخوردار است. روابط عمومی وظیفه بسیار سنگینی در حوزه منابع پایه که بستر تولید هستند دارد، لذا در این خصوص بایستی از ابزارها و فناوری‌های نوین ارتباطی و تولید هنرمندانه تولیدات متنوع چند رسانه‌ای و بهره‌گیری از پتانسیل نهادهای مردمی در آگاه‌سازی و جلب مشارکت مردم برای جهش تولید و لزوم اقناع جامعه به حفظ و بهره‌برداری مطلوب از منبع خدادادی آب و خاک حداکثر بهره‌برداری را کرد.

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
🔹 هم‌زمان با دومین روز از هفته روابط عمومی ۱۴۰۳ که با عنوان «روابط‌عمومی؛ پاسخگویی، صداقت و شفافیت» نامگذاری شده است، جمعی از اعضای شورای سیاست‌گذاری این هفته با مسعود حیدری مدیرعامل خبرگزاری ایلنا دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار بر تعامل هر چه بیشتر مابین روابط عمومی و رسانه تاکید شد.

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
🔹 سومین روز هفته روابط‌عمومی ۱۴۰۳

«روابط‌عمومی؛ مسئولیت اجتماعی، سرمایه اجتماعی و حقوق شهروندی»

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
روابط‌عمومی؛ مسوولیت اجتماعی، سرمایه اجتماعی و حقوق شهروندی
🔹 مایِ جمعیِ استارت‌آپ‌ها؛ فناوری در خدمت بهبود زیست شهروند دیجیتال

در سومین روز از هفته روابط عمومی با عنوان «روابط‌عمومی؛ مسئولیت اجتماعی، سرمایه اجتماعی و حقوق شهروندی»، هستی شهریزفر معمار ارتباطات آروان‌کلاد به بررسی نقش و تاثیر شرکت‌های استارت‌آپی و فناورانه در بهبود زیست شهروند دیجیتال پرداخته است.

تجربه‌ی این سال‌ها در تمام دنیا نشان داده است که استارت‌‌آپ‌ها با «تخریب خلاق» با بازتعریف همه چیز، تحولات بسیاری را به همراه آورده‌اند؛ چه در تولید و عرضه‌ی محصولات، چه در مدل‌های کسب‌وکاری‌شان، چه در مدل‌های فرهنگ سازمانی‌ای که ساخته‌اند و همین‌طور در ایفای نقش مسوولیت اجتماعی‌شان.
با نگاهی به زنجیره‌ی ارزش استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوآور در حوزه‌ی فناوری می‌توانیم این موضوع را بهتر درک کنیم. برای نمونه، تجربه‌ی مواجهه با کرونا که بحرانی فراگیر برای تمام جامعه بود.
در مواجهه با این بحران، بسیاری از استارت‌آپ‌ها در کنار هم کمک کردند و ارزش‌افزوده‌های متنوعی را برای جامعه، برای اقشار آسیب‌دیده و همین‌طور کسب‌وکارهای آسیب‌دیده فراهم آوردند.
تصور کنید اگر جمع استارت‌آپ‌هایی که در این سال‌ها شکل گرفتند، در چنین وضعیتی نبودند؛ چه اتفاقی می‌افتاد؟ چه زیرساختی برای برآورده کردن نیازهای مختلفی که در چنین موقعیت پیچیده‌ای به‌وجود آمده است، می‌توانست جایگزین باشد؟
- وقتی به‌سرعت استارت‌‌آپ‌های آموزشی وارد عمل شدند و خلاهای آموزش فیزیکی را پوشش دادند.
- وقتی وبینارها جایگزین رویدادهای حضوری‌مان شدند.
- وقتی پلتفرم‌های پزشکی دسترسی به پزشک و مطالب آموزشی موثق را افزایش دادند.
- وقتی پلتفرم‌های سرگرمی، این دورانِ در خانه ماندن را برای‌مان تحمل‌پذیرتر کردند.
- وقتی پلتفرم‌‌های کمک‌رسانی و خیرخواهانه، امکان دسترسی به افراد و کسب‌وکارهای آسیب‌دیده را فراهم کردند.
و بسیاری اتفاقات دیگر... که باز بر بستر شرکت‌های فراهم‌آورنده‌ی زیرساخت فناورانه شکل گرفتند.
برآیند این تغییر و تحولاتی که استارت‌آپ‌ها ساختند، می‌شود «به خدمت گرفتن فناوری، برای ایجاد صلح پایدار»
صلحی که به واسطه‌ی آن جهانی ساخته می‌شود که برای زندگی کردن ما و نسل‌های بعدی ما شایسته‌تر است.
در واقع می‌توان گفت که اثرگذاری شرکت‌های استارت‌آپی و فناورانه، فراتر از کسب‌وکارشان و توسعه‌ی اقتصاد دیجیتال، نگاهی مسوولانه به بهبود زیست شهروند دیجیتال است؛ چرا که توسعه‌ی فناوری و دسترس‌پذیر کردن آن برای عموم جامعه فارغ از محدودیت‌های جغرافیایی، کمک می‌کند این بستر عدالت اجتماعی با به خدمت گرفتن فناوری فراهم شود.
به امید توسعه‌ی فناوریِ آزاد و توسعه‌ی این عدالت اجتماعی. بیش باد.

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
کنفرانس روابط‌عمومی pinned «‍ ‍ روابط‌عمومی؛ مسوولیت اجتماعی، سرمایه اجتماعی و حقوق شهروندی 🔹 مایِ جمعیِ استارت‌آپ‌ها؛ فناوری در خدمت بهبود زیست شهروند دیجیتال در سومین روز از هفته روابط عمومی با عنوان «روابط‌عمومی؛ مسئولیت اجتماعی، سرمایه اجتماعی و حقوق شهروندی»، هستی شهریزفر معمار…»
🔹 چهارمین روز هفته روابط‌عمومی ۱۴۰۳

«روابط‌عمومی؛ فناوری‌های نوین با تمرکز بر هوش مصنوعی»

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
🔹 هوش مصنوعی یک ابزار تسهیل‌گر برای روابط عمومی، نه یک جایگزین

فرحناز فولادی مدیرمسئول پایگاه خبری توسعه پویا و فعال حوزه روابط عمومی در چهارمین روز از هفته روابط عمومی که با عنوان «روابط‌عمومی؛ فناوری‌های نوین با تمرکز بر هوش مصنوعی» نامگذاری شده است، در یادداشتی به تاثیر هوش مصنوعی در تسهیل فعالیت‌های روابط‌ عمومی پرداخته است. متن کامل این یادداشت به شرح زیر است؛

امروزه روابط عمومی نیز مانند سایر حوزه‌ها دستخوش تغییر و تحولات گسترده شده است.
یکی از تحولاتی که وارد عرضه روابط عمومی شده، بحث هوش مصنوعی است. پر واضح است که هوش مصنوعی چشم‌انداز روابط عمومی را مختل کرده‌ و صدایی ناآشنا و گاهی اوقات ناخوشایند را در این فضا به‌وجود آورده‌ اما با این همه، هوش مصنوعی یک پدیده جدید است که آمده تا بماند و تغییر و تحول را در زندگی ما ایجاد کند و لازم است که چگونه با آن زندگی کردن را یاد بگیریم، نه اینکه احساس کنیم وجودش برای ما مضر است.

🌐 متن کامل یادداشت در لینک زیر 👇
⚜️ https://cmmagazine.ir/?p=9578
🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
‌‌
▪️ ما بدون آنکه متوجه باشیم بیشتر وقت‌مان به گفت‌وشنود با خود می‌گذرد. اتفاقی که مهمترین نمود آن، تفکر است و با ورود به فرایند تفکر ذاتاً وارد فرآیند گفت‌وشنود با خود می‌شویم. ما می‌دانیم که مهم‌ترین ویژگی مغز انسان، خودآگاهی و از آن مهمتر خودآگاهی انتقادی است.

▪️ انسان تنها موجود زنده‌ای است که می‌تواند از بیرون به خود نگاه و خود را نقد کند و سؤالاتی اساسی از خود بپرسد. سؤالاتی از این دست که در کجای جهان ایستاده است و آیا جایی که ایستاده، جایی مناسب، در شأن او و برایش رضایت‌بخش است؟ این گفت‌وشنود اگر با خود بی‌پروا و صریح باشد، ناگزیر دو پاسخ در پی خواهد داشت؛ یا پاسخی مثبت، یا پاسخی منفی. پاسخ منفی به معنای آغاز فرآیند تحول بنیادین سبک زندگی است در برابر آنچه موجب شکلگیری‌اش شده است.

▪️انسان از توانایی آگاهی در لحظه به تجربۀ وجودی خود برخوردار است و می‌تواند به این سؤال پاسخ دهد که در هر لحظه‌ای چه چیزی بر او فرمان می‌راند؟

🗞 بخشی از گفت‌وگوی امیرعباس تقی‌پور با #شهیندخت_خوارزمی در ادامه «سلسله گفت‌وگوهایی دربارۀ گفت‌وگو»

◽️◽️◽️
@cm_magazine
🔹 پنجمین روز هفته روابط‌عمومی ۱۴۰۳

«روابط‌عمومی؛ کسب و کار های نوین»

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
دو بال پرواز برای موفقیت کسب‌وکارها
🔹 مرز باریک دو تخصص

در دنیای پویای ارتباطات و کسب‌وکار، روابط عمومی و بازاریابی نقش حیاتی در موفقیت کسب‌وکارها ایفا می‌کنند. در حالی که این دو حوزه به طور هم‌افزا برای افزایش آگاهی از برند، جذب مخاطب و ارتقای اعتبار یک مجموعه تلاش می‌کنند، تفاوت‌های ظریفی در استراتژی‌ها و اهداف و رویکردهای خود دارند که در این نوشتار کوتاه به برخی از آنها پرداخته‌ایم.
روابط‌عمومی هنر ایجاد گفتگو است و برقراری ارتباط و ایجاد تعامل با مخاطبان کلیدی سازمان، از جمله رسانه‌ها، مشتریان، کارکنان، سرمایه‌گذاران و جامعه به طور کلی را هدف قرار می‌دهد. این حوزه بر پایه‌ی اعتمادسازی و ارتباطات صادقانه بنا شده و به دنبال ایجاد تصویری مثبت و پایدار از برند در اذهان مخاطبان است. در مقابل بازاریابی؛ علم متقاعد کردن است.
بازاریابی بر شناسایی، پیش‌بینی و برآورده کردن نیازها و خواسته‌های مشتریان تمرکز دارد. این حوزه از طریق تکنیک‌های مختلف تبلیغاتی و ترویجی، به دنبال جذب مشتریان جدید و افزایش فروش محصولات یا خدمات سازمان است.
روابط عمومی در یک هدف اصلی به دنبال ایجاد تصویری مطلوب و جلب اعتماد مخاطبان است، در حالی که بازاریابی بر جذب مشتری و افزایش فروش تمرکز دارد.
رویکرد روابط عمومی بر پایه‌ی ارتباطات دوطرفه و مخاطب‌محور بنا شده، در حالی که بازاریابی از رویکردی یک‌طرفه و متقاعدکننده برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌کند.
پیام‌های روابط عمومی غالباً اطلاع‌رسانی، آموزشی و خبری هستند، در حالی که پیام‌های بازاریابی متقاعدکننده و تشویقی برای خرید یا اقدام مخاطب هستند.
مخاطبان روابط عمومی طیف گسترده‌تری از افراد را شامل می‌شود، از جمله مشتریان، رسانه‌ها، کارکنان، سرمایه‌گذاران و جامعه اما مخاطبان بازاریابی به طور خاص بر مشتریان متمرکز است.
ابزارهای روابط عمومی شامل بیانیه‌های مطبوعاتی، کنفرانس‌های خبری، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و ارتباط با اینفلوئنسرها، رویدادهای عمومی و ارتباطات با ذی‌نفعان کلیدی می‌شود. در مقابل، حوزه کسب و کار و بازاریابی ضمن انجام تحقیقات بازار از محتواسازی تبلیغاتی، کمپین‌سازی و سایر ابزارهای موجود برای تبلیغات هدفمند و جذب بازار استفاده می‌کند.
روابط عمومی غالباً به عنوان یک فعالیت «غیرمستقیم» در نظر گرفته می‌شود، در حالی که بازاریابی به عنوان یک فعالیت «مستقیم» در نظر گرفته می‌شود. روابط عمومی غالباً به عنوان یک فعالیت بلندمدت با تمرکز بر ایجاد روابط پایدار با ذی‌نفعان کلیدی تلقی می‌شود، در حالی که بازاریابی ممکن است در کوتاه‌مدت متمرکز باشد.
آنچه مسلم است هر دوی این مهارت‌ها در هدف نهایی خود مجزا اما هم‌افزا به دنبال ارتقای وجهه‌ی برند و رسیدن به اهداف سازمانی هستند و اشتراکاتی دارند. از جمله شناخت دقیق مخاطبان و نیازها و خواسته‌های آنها در هردو تخصص ضروری است و اثربخشی فعالیت‌ها در هر دو حوزه باید به طور مستمر رصد و اندازه‌گیری شود. همسوسازی و تعامل این دو حوزه توامان می‌تواند به ایجاد فعالیت‌های منسجم‌تر و مؤثرتر منجر شود و به سازمان‌ها در رسیدن به طیف وسیع‌تری از مخاطبان و تقویت وفاداری به برند کمک کند.
درک صحیح تفاوت‌ها و نقاط اشتراک این دو حوزه با بهره‌گیری از کارشناسان آگاه و خبره هر تخصص می‌تواند به انتخاب استراتژی‌های مناسب برای رسیدن به اهداف سازمانی کمک شایانی کند.

- مهتاب سرخیل، فعال حوزه روابط عمومی و عضو انجمن متخصصان روابط‌عمومی


🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference
کنفرانس روابط‌عمومی pinned «‍ دو بال پرواز برای موفقیت کسب‌وکارها 🔹 مرز باریک دو تخصص در دنیای پویای ارتباطات و کسب‌وکار، روابط عمومی و بازاریابی نقش حیاتی در موفقیت کسب‌وکارها ایفا می‌کنند. در حالی که این دو حوزه به طور هم‌افزا برای افزایش آگاهی از برند، جذب مخاطب و ارتقای اعتبار یک…»
2024/09/27 17:57:58
Back to Top
HTML Embed Code: